Gids van immokantoren in Assebroek

Immax Brugge

Als immobiliënkantoor in Knokke-Heist en Brugge focussen wij op het verkopen en verhuren van uiteenlopende panden, garages en bouwgronden. Door onze nauwe samenwerking met bouwpromotoren bieden wij bo ... Meer weten?

De Smet & Poupeye

GRATIS SCHATTING : mail of bel ons ! Meer weten?

Thuis in Immobiliën

'THUIS is gevestigd vlakbij de Gentpoort te Assebroek en staat garant voor een gedreven en persoonlijke aanpak. Wij bieden u service op een professionele manier. Meer weten?

Comfortimmo

Vastgoedmakelaar Comfortimmo is gelegen in 8310 Assebroek. Op dit moment heeft Comfortimmo 18 zoekertjes te koop, 0 zoekertjes te huur. Meer weten?
 8310 Assebroek

Perneel Immo/perneel Kjell

Vastgoedmakelaar Perneel Immo/perneel Kjell is gelegen in 8310 Assebroek. Op dit moment heeft Perneel Immo/perneel Kjell 3 zoekertjes te koop, 0 zoekertjes te huur. Meer weten?
 8310 Assebroek

Destrooper Immo

Vastgoedmakelaar Destrooper Immo is gelegen in 8310 Assebroek. Op dit moment heeft Destrooper Immo 3 zoekertjes te koop, 0 zoekertjes te huur. Meer weten?
 8310 Assebroek

Hieronder zijn nog enkele interessante adressen te vinden in de buurt van Assebroek.


Dewaele-woonvastgoed Brugge

Thuis. Het is een gevoel dat we allemaal kennen. Maar elk op onze manier. Of het nu is in je eerste appartementje, je eigen huis, een stijlvolle residentie of zelfs een tweede verblijf. Maar ook als o ... Meer weten?

Albert

ALBERT VASTGOED vertrekt vanuit zijn familiale ervaring en hecht een groot belang aan persoonlijk contact. Daarom kiezen we niet voor klassieke kantoren, maar ontvangen we u graag in onze 'living'. ze ... Meer weten?

Dewaele-bedrijfsvastgoed Brugge

Thuis. Het is een gevoel dat we allemaal kennen. Maar elk op onze manier. Of het nu is in je eerste appartementje, je eigen huis, een stijlvolle residentie of zelfs een tweede verblijf. Maar ook als o ... Meer weten?

De Brugse Databank

De Brugse Databank is het aangewezen immokantoor bij het zoeken naar uw geschikte woning. Te koop of Te huur. Uw woning verkopen, uw eigendom verhuren, uw zaakoverlaten of uw bedrijf verkopen ? een gr ... Meer weten?

Immo Francois Zedelgem

Persoonlijk contact, vertrouwen en transparantie. Daar staat Immo Francois voor. Met deze kernwaarden in het achterhoofd zetten onze lokale experts zich dan ook elke dag opnieuw in voor al jouw vastgo ... Meer weten?

Centrohome (woonvastgoed) - Vastgoed Centro - Centrobiz

Gedreven en dynamische makelaars met een efficiënte aanpak op basis van jarenlange ervaring. Meer weten?

Panorama B2B Brugge

Vastgoedmakelaar Panorama B2B Brugge is gelegen in 8200 Sint-Michiels. Op dit moment heeft Panorama B2B Brugge 30 zoekertjes te koop, 43 zoekertjes te huur. Meer weten?

Panorama Brugge

Vastgoedmakelaar Panorama Brugge is gelegen in 8200 Sint-Michiels. Op dit moment heeft Panorama Brugge 65 zoekertjes te koop, 6 zoekertjes te huur. Meer weten?

De Smet & Poupeye Brugge

Als Brugse vastgoedmakelaars, actief in gans West-Vlaanderen, krijgen we dagelijks de vraag naar woningen en appartementen in de Brugse binnenstad, de randgemeenten van Brugge, de Kust en gans West-Vl ... Meer weten?

Meuleman & Loeters bvba

Een commerciële aanpak binnen een wettelijk kader: daar staan wij voor. Meer weten?

Bonne Vastgoed

Met de nodige kennis, ervaring en gedrevenheid sta ik u graag bij voor een vlotte verkoop of aankoop van woningen, gronden, appartementen, commercieel vastgoed, hoeves,... en dit hoofdzakelijk in de r ... Meer weten?

Futurimmo

Vastgoedmakelaar Futurimmo is gelegen in 8200 Sint-Andries. Op dit moment heeft Futurimmo 58 zoekertjes te koop, 5 zoekertjes te huur. Meer weten?

Altro Vastgoed Brugge

Vastgoedmakelaar Altro Vastgoed Brugge is gelegen in 8200 Sint-Andries. Op dit moment heeft Altro Vastgoed Brugge 59 zoekertjes te koop, 1 zoekertjes te huur. Meer weten?

Coucke Agence

Bij ons kan je je baksteen kwijt... Meer weten?