Gids van immokantoren in Brugge

ZOEK EEN PROFESSIONAL
Ik wil door een makelaar gecontacteerd worden
Ik wens...

Dewaele | vastgoed met advies

Dewaele | vastgoed met advies is jouw ervaren partner voor de aankoop van woonvastgoed en nieuwbouwprojecten. Een eigendom kopen is een belangrijke stap. Daarom zorgen wij ervoor dat deze ervaring vlot verloopt. Ons team van gepassioneerde makelaars zijn thuis in hun lokale regio en staan zo dicht bij elke klant. En dit alles via een kantorennetwerk in Vlaanderen, Antwerpen en Brussel. Met meer dan 30 jaar ervaring in het vak, staan wij nog altijd de volle 100% achter de leuze van onze oprichter Pol Dewaele: Beloof alleen wat je kan doen en doe wat je belooft. Contacteer ons met al jouw vastgoedvragen, wij helpen je graag verder!

Turner

Turner is gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van bedrijfsvastgoed, van handelspanden over magazijnen tot industriegebouwen. Het ervaren team is onderlegd in alle aspecten en helpen u graag verder bij de aankoop van een bedrijfsgebouw. Ook voor overnames en investeringen hebben we experts in huis die jou kunnen begeleiden. En dit alles via een kantorennetwerk in Vlaanderen, Antwerpen en Brussel. Met meer dan 15 jaar professionele ervaring kunnen onze BIV-erkende makelaars het juiste pand aan de juiste ondernemer koppelen zodat deze zonder zorgen kunnen ondernemen. Bedrijfsvastgoed vraagt immers de juiste expertise, laat je daarom begeleiden door experten. Contacteer ons met al jouw vastgoedvragen, wij helpen je graag verder!

Immo Francois Brugge

“Vastgoedmakelaar die zorgt dat het klikt. Met ons, met je buurt, maar vooral met je nieuwe thuis. Immo Francois bundelt kwaliteit, enthousiasme en eerlijkheid. Met deze krachten word je correct bijgestaan voor al jouw vastgoedtransacties, waarbij een tevreden klant steeds het einddoel is! Ben je op zoek naar een nieuwe thuis? Of wens je jouw eigendom te verkopen of te verhuren? Dat is mogelijk via één van onze kantoren in West- of Oost-Vlaanderen. Vraag nu een gratis schatting van jouw onroerend goed aan via ### of ### ### SNEL ACTIE = SNEL RESULTAAT 83% van onze panden zijn binnen de 3 maanden verkocht!”

Albert Vastgoed

ALBERT VASTGOED vertrekt vanuit zijn familiale ervaring en hecht een groot belang aan persoonlijk contact. Daarom kiezen we niet voor klassieke kantoren, maar ontvangen we u graag in onze 'living'. ze staat symbool voor het vertrouwen en de sfeer waarin we u willen adviseren. Als u met ons in zee gaat, mag u ook rekenen op een stipte opvolging van uw dossier. Naast die authentieke, transparante en persoonlijke aanpak, maken we ook gebruik van de nieuwste mogelijkheden om uw vastgoedtransactie vlot en snel af te handelen. Bovendien kan Albert Vastgoed beroep doen op een team met expertise in fiscaliteit, recht, marketing, administratie, IT, fotografie en grafisch ontwerp om uw dossier af te handelen. Één telefoonnummer zorgt ervoor dat we altijd en overal bereikbaar zijn voor elke klant. Benieuwd naar onze persoonlijke aanpak ? Maak vandaag nog een afspraak en kom eens langs in de living van ALBERT VASTGOED.

De Brugse Databank

De Brugse Databank is het aangewezen immokantoor bij het zoeken naar uw geschikte woning. Te koop of Te huur. Uw woning verkopen, uw eigendom verhuren, uw zaakoverlaten of uw bedrijf verkopen ? een gratis schatting - waardebepaling Droomt u van een eigen zaak? Dan kunnen wij u helpen met het zoeken naar de geschikte zaak om over te nemen. Op het gebied van het overlaten van handelsfondsen en vennootschappen zijn wij marktleider in de regio. Immokantoor vastgoedmakelaar in Brugge Real Estate agent - realtor in Bruges Belgium Agence immobilière a Bruges Belgique - CONTACTEER ONS : ### ### Wij helpen u graag verder . . . Uw vertrouwde vastgoedmakelaar sinds 1989 ! Volg ons op facebook @debrugsedatabank

Puur Vastgoed

Vastgoedmakelaar Puur Vastgoed is gelegen in Leopold I-Laan 132. Op dit moment heeft Puur Vastgoed 70 panden te koop en 3 panden te huur

Perspectief Vastgoed

Bij ons kan u terecht voor een VLOTTE VERKOOP van uw eigendom. We begeleiden u met juridisch en commercieel verstand van zaken gedurende het volledige verkoopproces. TOT BINNENKORT - Céline (GRATIS SCHATTING BEL 0484 100 588)

Kantoor De Smet & Poupeye

De Smet & Poupeye de nr 1 in vastgoed. Wij verkopen en verhuren uw vastgoed te Brugge en de Brugse deelgemeenten. Bel vandaag nog voor een schatting van uw eigendom.

Agence Van Den Abeele

Vastgoedmakelaar Agence Van Den Abeele is gelegen in Noordzandstraat 24. Op dit moment heeft Agence Van Den Abeele 9 panden te koop en 39 panden te huur