Gids van immokantoren in Baal

Living Stone Haacht

Het “nieuwe” Living Stone is opgericht in mei 2021 uit een fusie van Pajota en Living Stone die sinds 1971 en 1993 elk in een aangrenzende regio actief waren. Samen vormen we een vastgoedgroep met 10 ... Meer weten?
 3150 Haacht

Er zijn géén zoekertjes gevonden voor uw zoekopdracht.


Hieronder zijn nog enkele interessante adressen te vinden in de buurt van Baal.


Heylen Vastgoed Heist op den Berg

Open kantoren in heel de provincies Antwerpen, Limburg en Oost-Vlaanderen. Dat wil zeggen: kantoren met telkens medewerkers met lokale marktkennis, om u op de beste manier te kunnen verder helpen. Onz ... Meer weten?

Boonstra Vastgoed

Vastgoedmakelaar Boonstra Vastgoed is gelegen in 2580 Beerzel. Op dit moment heeft Boonstra Vastgoed 103 zoekertjes te koop, 23 zoekertjes te huur. Meer weten?

Homixx

Vastgoedmakelaar Homixx is gelegen in 3150 Haacht. Op dit moment heeft Homixx 119 zoekertjes te koop, 6 zoekertjes te huur. Meer weten?

Vebo Vastgoed

Vastgoedmakelaar Vebo Vastgoed is gelegen in 2580 Beerzel. Op dit moment heeft Vebo Vastgoed 91 zoekertjes te koop, 16 zoekertjes te huur. Meer weten?

Immo Liv'It

Immo Liv’it combineert een jong en dynamisch team met meer dan 30 jaar ervaring in het vastgoed: een brede waaier van professionelen die perfect op elkaar inspelen om de vraag en het aanbod van vastgo ... Meer weten?

C & M Vastgoed

C&M Vastgoed is een jong en dynamisch vastgoedkantoor dat sinds jaren met succes zijn cliënten persoonlijk en professioneel begeleidt bij de aankoop, verkoop of verhuur van hun onroerend goed. Wij wer ... Meer weten?
 2220 Heist-op-den-Berg

Winston Schoeters

Vastgoedkantoor Winston SCHOETERS is een familiezaak met 50 jaar ervaring in de verkoop. Mooi en ruim aanbod van huizen - villa’s - appartementen - bouwgronden in de residentiële regio tussen Leuven e ... Meer weten?

Immo 3000

Uw vastgoedpartner in en rond 3000 Leuven Meer weten?

IMMO VERCAMMEN

Vastgoedmakelaar IMMO VERCAMMEN is gelegen in 2580 Putte. Op dit moment heeft IMMO VERCAMMEN 48 zoekertjes te koop, 2 zoekertjes te huur. Meer weten?

Heist Immo

Vastgoedmakelaar Heist Immo is gelegen in 2220 Heist-op-den-Berg. Op dit moment heeft Heist Immo 39 zoekertjes te koop, 6 zoekertjes te huur. Meer weten?
 2220 Heist-op-den-Berg

Immo Marina

Vastgoedmakelaar Immo Marina is gelegen in 3120 Tremelo. Op dit moment heeft Immo Marina 30 zoekertjes te koop, 2 zoekertjes te huur. Meer weten?

Dupont Vastgoed

Dupont Vastgoed is kiezen voor kwaliteit en professionaliteit ! Na vele jaren ervaring in de sector, starten wij een eigen kantoor. U mag rekenen op een uitmuntende dienstverlening, een persoonlijk co ... Meer weten?

ERA - Janssens & Janssens Tielt

Onze doelstelling is snel, efficiënt en professioneel onze klanten te helpen voor info bel even of kom langs op één van onze kantoren. Diestsesteenweg 3 - 3390 Tielt - Winge Diestsesteenweg 30 - 3200 ... Meer weten?
 3390 Houwaart

CDS Immo

Vastgoedmakelaar CDS Immo is gelegen in 3210 Linden. Op dit moment heeft CDS Immo 25 zoekertjes te koop, 4 zoekertjes te huur. Meer weten?

Immo Surplus

immo surplus is gespecialiseerd in de verkoop van huizen, appartementen en gronden in regio Vlaams-Brabant. Door onze specialisatie weten we heel goed wat het evenwicht is tussen een vraagprijs en de ... Meer weten?

Oranje Vastgoed

Vastgoedmakelaar Oranje Vastgoed is gelegen in 3200 Aarschot. Op dit moment heeft Oranje Vastgoed 22 zoekertjes te koop, 6 zoekertjes te huur. Meer weten?

Landmetersbureel DEKREM bvba

Landmetersbureel DEKREM bv staat garant voor een optimale dienstverlening inzake landmeting en vastgoed en kan terugbikken op een dertigjarige ervaring. Meer weten?

De Boer & Partners Keerbergen

Vastgoedmakelaar De Boer & Partners Keerbergen is gelegen in 3140 Keerbergen. Op dit moment heeft De Boer & Partners Keerbergen 23 zoekertjes te koop, 0 zoekertjes te huur. Meer weten?
 3140 Keerbergen

Reves Vastgoed

Vastgoedmakelaar Reves Vastgoed is gelegen in 3130 Begijnendijk. Op dit moment heeft Reves Vastgoed 17 zoekertjes te koop, 1 zoekertjes te huur. Meer weten?

Tops@home

Vastgoedmakelaar Tops@home is gelegen in 3200 Aarschot. Op dit moment heeft Tops@home 7 zoekertjes te koop, 8 zoekertjes te huur. Meer weten?