Gids van immokantoren in Oud-Heverlee

Living Stone Oud Heverlee

Het “nieuwe” Living Stone is opgericht in mei 2021 uit een fusie van Pajota en Living Stone die sinds 1971 en 1993 elk in een aangrenzende regio actief waren. Samen vormen we een vastgoedgroep met 10 ... Meer weten?
 3050 Oud-Heverlee

Living Stone Oud Heverlee

Het “nieuwe” Living Stone is opgericht in mei 2021 uit een fusie van Pajota en Living Stone die sinds 1971 en 1993 elk in een aangrenzende regio actief waren. Samen vormen we een vastgoedgroep met 10 ... Meer weten?
 3050 Oud-Heverlee

Hieronder zijn nog enkele interessante adressen te vinden in de buurt van Oud-Heverlee.


Living Stone Nieuwbouw

Nieuwbouw heeft reeds van in het prille begin een prominente plaats in onze organisatie ingenomen. Wij geloven in specialisatie en net daarom hebben we ook een zelfstandige nieuwbouwafdeling die een p ... Meer weten?
 3001 Heverlee

Immo Liv'It

Immo Liv’it combineert een jong en dynamisch team met meer dan 30 jaar ervaring in het vastgoed: een brede waaier van professionelen die perfect op elkaar inspelen om de vraag en het aanbod van vastgo ... Meer weten?

Promimo Brabant Wallon

Onze ervaring op het gebied van onroerend goed is het imago van ons professionalisme en onze dynamiek. Het pand PROMIMO, dat al bijna 30 jaar open is, heeft al meer dan 3000 eigendommen in zijn regio ... Meer weten?

Immo Jan Stas

Vastgoedmakelaar Immo Jan Stas is gelegen in 3000 Leuven. Op dit moment heeft Immo Jan Stas 89 zoekertjes te koop, 8 zoekertjes te huur. Meer weten?

Immo Time

Immo-Time neemt u het werk uit handen zodat u meer tijd heeft voor quality-time. Daaronder verstaan wij: tijd voor u en voor uw wensen. Resultaten en een persoonlijke service, daar tekenen wij voor. D ... Meer weten?

Home Consult

Onze jarenlange ervaring is gebaseerd op SERVICE-KWALITEIT-EERLIJKHEID Meer weten?

Bvm Vastgoed

BVM - Beheer & Vastgoed Makelaar Persoonlijke begeleiding, correcte communicatie, jarenlange ervaring op het vlak van verkoop, verhuur en het beheer van mede-eigendom. Zeer uitgebreid netwerk van part ... Meer weten?

Ferco

Vastgoedmakelaar Ferco is gelegen in 3090 Overijse. Op dit moment heeft Ferco 40 zoekertjes te koop, 18 zoekertjes te huur. Meer weten?

Clint Immo

Vastgoedmakelaar Clint Immo is gelegen in 3090 Overijse. Op dit moment heeft Clint Immo 42 zoekertjes te koop, 13 zoekertjes te huur. Meer weten?

Panorama Leuven

Vastgoedmakelaar Panorama Leuven is gelegen in 3000 Leuven. Op dit moment heeft Panorama Leuven 25 zoekertjes te koop, 30 zoekertjes te huur. Meer weten?

Torox Vastgoed

Vastgoedmakelaar Torox Vastgoed is gelegen in 3001 Heverlee. Op dit moment heeft Torox Vastgoed 52 zoekertjes te koop, 2 zoekertjes te huur. Meer weten?

IMMOBILIERE LA

Vastgoedmakelaar IMMOBILIERE LA is gelegen in 1320 Hamme-Mille. Op dit moment heeft IMMOBILIERE LA 24 zoekertjes te koop, 19 zoekertjes te huur. Meer weten?

Immo Vermast

Vastgoedmakelaar Immo Vermast is gelegen in 3090 Overijse. Op dit moment heeft Immo Vermast 35 zoekertjes te koop, 5 zoekertjes te huur. Meer weten?

De Dijle Immo

Immo “DE DIJLE” al meer dan 35 jaar uw vastgoedpartner in Leuven de plaats waar verkoper en koper elkaar vinden. Bent u op zoek naar een eigendom, en mocht u toch niet vinden wat u zoekt! Breng een be ... Meer weten?

Kdc Immo

Vastgoedmakelaar Kdc Immo is gelegen in 3040 Huldenberg. Op dit moment heeft Kdc Immo 21 zoekertjes te koop, 6 zoekertjes te huur. Meer weten?

Living Stone Leuven

Vastgoedmakelaar Living Stone Leuven is gelegen in 3001 Heverlee. Op dit moment heeft Living Stone Leuven 25 zoekertjes te koop, 1 zoekertjes te huur. Meer weten?

PROPRIETE PRIVEE

Propriété Privée est un bureau immobilier spécialisé vous proposant les plus belles propriétés privées partout en Brabant wallon ! Nous vous proposons également une évaluation gratuite de votre bien ! Meer weten?

Immo Willems

Thuis in vastgoed. Meer weten?