Gids van immokantoren in Kampenhout

Living Stone Zaventem

Het “nieuwe” Living Stone is opgericht in mei 2021 uit een fusie van Pajota en Living Stone die sinds 1971 en 1993 elk in een aangrenzende regio actief waren. Samen vormen we een vastgoedgroep met 10 ... Meer weten?

Animmo bvba

Vastgoed in vertrouwen Meer weten?

Abm -plus

AVM-Altos biedt u een schat aan ervaring bij de verkoop en de verhuur van vastgoed. Meer weten?

Immoo

Vastgoedmakelaar Immoo is gelegen in 1910 Kampenhout. Op dit moment heeft Immoo 3 zoekertjes te koop, 1 zoekertjes te huur. Meer weten?

Home Projekt

Vastgoedmakelaar Home Projekt is gelegen in 1910 Kampenhout. Op dit moment heeft Home Projekt 0 zoekertjes te koop, 0 zoekertjes te huur. Meer weten?
 1910 Kampenhout

Immo Verstraeten

Gezworen Landmeter-expert, erkend vastgoedmakelaar met 25 jaar ervaring Meer weten?
 1910 Kampenhout

Cari-immo

U bent niet de zoveelste nummer in de rij, maar een klant met zijn eigen behoeften en noden,waaraan wij individueel een persoonlijke service en begeleiding geven! Meer weten?
 1910 Kampenhout

Vastgoed Kemps

Vastgoedmakelaar Vastgoed Kemps is gelegen in 1910 Kampenhout. Op dit moment heeft Vastgoed Kemps 0 zoekertjes te koop, 0 zoekertjes te huur. Meer weten?
 1910 Kampenhout

Hieronder zijn nog enkele interessante adressen te vinden in de buurt van Kampenhout.


Quares

Quares legt zich als residentieel makelaar toe op kwalitatief vastgoed en nieuwbouwprojecten (zowel voor eigen gebruik als investering), te koop en te huur in de regio Antwerpen - Mechelen - Sint-Nikl ... Meer weten?

Aef Immo

Vastgoedmakelaar Aef Immo is gelegen in 3070 Kortenberg. Op dit moment heeft Aef Immo 121 zoekertjes te koop, 12 zoekertjes te huur. Meer weten?

Heylen Vastgoed Mechelen

Open kantoren in heel de provincies Antwerpen, Limburg en Oost-Vlaanderen. Dat wil zeggen: kantoren met telkens medewerkers met lokale marktkennis, om u op de beste manier te kunnen verder helpen. Onz ... Meer weten?

Ring Consult

Ring Consult werd opgericht in mei 2013 en is reeds een gevestigde waarde in Vilvoorde en omstreken. Beide zaakvoerders hebben elk meer dan 10jaar ervaring in de vastgoedsector en onderscheiden zich v ... Meer weten?

Homixx

Vastgoedmakelaar Homixx is gelegen in 3150 Haacht. Op dit moment heeft Homixx 102 zoekertjes te koop, 4 zoekertjes te huur. Meer weten?

Immo Liv'It

Immo Liv’it combineert een jong en dynamisch team met meer dan 30 jaar ervaring in het vastgoed: een brede waaier van professionelen die perfect op elkaar inspelen om de vraag en het aanbod van vastgo ... Meer weten?

Dewaele Vilvoorde

Thuis. Het is een gevoel dat we allemaal kennen. Maar elk op onze manier. Of het nu is in je eerste appartementje, je eigen huis, een stijlvolle residentie of zelfs een tweede verblijf. Maar ook als o ... Meer weten?

Immo ID

Klanten vertrouwen IMMO ID al meer dan 30 jaar voor hun eerlijke communicatie en gepersonaliseerde service ! U wenst uw eigendom te verkopen of te verhuren ? Wij komen graag langs voor een professione ... Meer weten?

Winston Schoeters

Vastgoedkantoor Winston SCHOETERS is een familiezaak met 50 jaar ervaring in de verkoop. Mooi en ruim aanbod van huizen - villa’s - appartementen - bouwgronden in de residentiële regio tussen Leuven e ... Meer weten?

Altro Vastgoed Mechelen

Vastgoedmakelaar Altro Vastgoed Mechelen is gelegen in 2800 Mechelen. Op dit moment heeft Altro Vastgoed Mechelen 56 zoekertjes te koop, 0 zoekertjes te huur. Meer weten?
 2800 Mechelen

domoXim Vastgoed & Beheer

Verkopen of verhuren in de regio Leuven - Mechelen - Brussel? Wij zijn uw vastgoedmakelaar! domoXim Vastgoed & Beheer is uw specialist voor de verkoop, de verhuur of het beheer van uw woning of appart ... Meer weten?

ERA - Leus Zaventem

Vastgoedmakelaar ERA - Leus Zaventem is gelegen in 1930 Zaventem. Op dit moment heeft ERA - Leus Zaventem 29 zoekertjes te koop, 13 zoekertjes te huur. Meer weten?

Copandi

Copandi: thuis van de makelaar van morgen In oktober 2017 werd Copandi opgericht. Dit gebeurde vanuit het geloof dat de rol van vastgoedmakelaar moet veranderen. De oprichters geloven in goede én beta ... Meer weten?