Gids van immokantoren in Wolvertem

Living Stone Dilbeek

Het “nieuwe” Living Stone is opgericht in mei 2021 uit een fusie van Pajota en Living Stone die sinds 1971 en 1993 elk in een aangrenzende regio actief waren. Samen vormen we een vastgoedgroep met 10 ... Meer weten?

Color Casa

Bouwen of kopen? Of u het nu doet voor uw gezinswoning of als investering, het is en blijft een belangrijke stap in uw leven. Een stap waarvoor u zich best laat omringen door specialisten. Daarvoor zi ... Meer weten?

Vmv-vastgoed

Vastgoedmakelaar Vmv-vastgoed is gelegen in 1861 Wolvertem. Op dit moment heeft Vmv-vastgoed 62 zoekertjes te koop, 1 zoekertjes te huur. Meer weten?

Hieronder zijn nog enkele interessante adressen te vinden in de buurt van Wolvertem.


Vastgoedmakelaars Rosiers & De Ridder

"Om alle filialen van ons kantoor terug te vinden, klik dan op "vastgoedmakelaar" in de linker navigatie bij "bedrijvengids" en zoek op naam." Meer weten?

Panorama B2b Brussel

Vastgoedmakelaar Panorama B2b Brussel is gelegen in 1731 Zellik. Op dit moment heeft Panorama B2b Brussel 75 zoekertjes te koop, 198 zoekertjes te huur. Meer weten?

Panorama B2b Brussel Kantoren

Vastgoedmakelaar Panorama B2b Brussel Kantoren is gelegen in 1731 Zellik. Op dit moment heeft Panorama B2b Brussel Kantoren 13 zoekertjes te koop, 176 zoekertjes te huur. Meer weten?

Ring Consult

Ring Consult werd opgericht in mei 2013 en is reeds een gevestigde waarde in Vilvoorde en omstreken. Beide zaakvoerders hebben elk meer dan 10jaar ervaring in de vastgoedsector en onderscheiden zich v ... Meer weten?

Structura Wemmel

Structura, Latijns voor "structuur", werd in 1989 opgericht door Luc De Neve + en zijn echtgenote Lydia Hermans. Onze ervaring en kennis van de residentiële vastgoedmarkt staat borg voor een kwalitiev ... Meer weten?

Dewaele Vilvoorde

Thuis. Het is een gevoel dat we allemaal kennen. Maar elk op onze manier. Of het nu is in je eerste appartementje, je eigen huis, een stijlvolle residentie of zelfs een tweede verblijf. Maar ook als o ... Meer weten?

Century 21 - Miroir

U bent van harte welkom in ons CENTURY 21 kantoor. Bent u op zoek naar een nieuwe woning? Wenst u uw eigendom te verkopen? Of wenst u gewoon meer informatie over de evolutie in de vastgoedmarkt of ove ... Meer weten?

ESPACE IMMO BRUSSELS NORD

Vastgoedmakelaar ESPACE IMMO BRUSSELS NORD is gelegen in 1081 Koekelberg. Op dit moment heeft ESPACE IMMO BRUSSELS NORD 59 zoekertjes te koop, 7 zoekertjes te huur. Meer weten?

Century 21 - Expo

Vastgoedmakelaar Century 21 - Expo is gelegen in 1020 Laken. Op dit moment heeft Century 21 - Expo 57 zoekertjes te koop, 8 zoekertjes te huur. Meer weten?

Immo Arthur Segers

Immo Arthur Segers Steenhuffelstraat 48 1840 Londerzeel 510478 Immo Arthur Segers staat garant voor kwaliteit, betrouwbaarheid en een professionele aanpak. Met een brede kennis van de nieuwste online ... Meer weten?
 1840 Londerzeel

TREVI NORD

Vastgoedmakelaar TREVI NORD is gelegen in 1780 Wemmel. Op dit moment heeft TREVI NORD 50 zoekertjes te koop, 9 zoekertjes te huur. Meer weten?

Immo Balcaen

Uw Immo BALCAEN agentschap is ideaal gelegen te Jette op Laekensesteenweg 27, al sinds 1998 aanwezig voor het verwezenlijken van uw vastgoedprojecten. Uw voordelen? Wij willen ons de specialist van vo ... Meer weten?

immo DAVID

immo DAVID is sinds 2004 actief in Groot Asse, het Pajottenland en de Brusselse Noord-West rand. Dank zij onze jarenlange ervaring beschikken we over een grondige kennis van de lokale vastgoedmarkt. Z ... Meer weten?

CENTURY 21 ACTION

Vastgoedmakelaar CENTURY 21 ACTION is gelegen in 1083 Ganshoren. Op dit moment heeft CENTURY 21 ACTION 49 zoekertjes te koop, 3 zoekertjes te huur. Meer weten?

Copper&co Immo

Afspraak buiten kantooruren is mogelijk Meer weten?

Dries Leemans

Leemans Immobiliën is een dynamisch kantoor gespecialiseerd in de verkoop, de verhuur en het beheer van onroerende goederen. Meer weten?

CENTURY 21 BEST HOUSE

Vastgoedmakelaar CENTURY 21 BEST HOUSE is gelegen in 1120 Neder-Over-Heembeek. Op dit moment heeft CENTURY 21 BEST HOUSE 42 zoekertjes te koop, 4 zoekertjes te huur. Meer weten?
 1120 Neder-Over-Heembeek

ERA - Toye Grimbergen

Als erkend immokantoor begeleiden wij je graag bij de ver- en aankoop van jouw huis, appartement of garage in Grimbergen, Vilvoorde en omstreken. Meer weten?