Gids van immokantoren in Wolvertem

ZOEK EEN PROFESSIONAL
Ik wil door een makelaar gecontacteerd worden
Ik wens...

Living Stone Halle

Pajota is sinds 1971 actief op de vastgoedmarkt. De naam « Pajota » was toen een welbewuste keuze. De strategische ligging van het eerste vastgoedkantoor van ‘t Pajottenland had tot doel de Pajotten een thuis te bieden. Belangrijk was dat daarbij rekening werd gehouden met de authenticiteit van onze streek. Een forum werd gecreëerd waar (ver)huurder en (ver)kopers elkaar konden vinden … toen een unieke activiteit. De professionele aanpak en inzet van de oprichters, heeft ertoe geleid dat Pajota een gekend begrip werd in de streek. Door de aanhoudende inzet en blijvende spirit van haar medewerkers is Pajota ondertussen een vaste waarde geworden op de vastgoedmarkt. Ons vastgoedkantoor heeft reeds meer dan 4.500 verkopen en minstens 6.000 verhuringen gerealiseerd. De ervaring die langs deze weg werd verworven staat ten dienste van ons huidige cliënteel. Dankzij deze jarenlange ervaring en de kwaliteit die onze medewerkers bieden, groeit Pajota nog steeds verder. De Pajota groep telt intussen 4 kantoren.

Color Casa

Bouwen of kopen? Of u het nu doet voor uw gezinswoning of als investering, het is en blijft een belangrijke stap in uw leven. Een stap waarvoor u zich best laat omringen door specialisten. Daarvoor zit u goed bij ColorCasa. Begin 2018, goed tien jaar na de start van ColorCasa, beslisten oprichters Bram De Ridder en Isabelle Van den Brande om hun ambitie aan te scherpen. Het resultaat? Een duidelijke focus op nieuwbouwprojecten, residentieel vastgoed en verkavelingen. Wij begeleiden u in de aankoop van nieuwbouw, verkavelingen en het betere vastgoed in de Noord-West rand van Brussel. Geen enkel project is daarbij te groot of te klein voor ons. Kom dus zeker langs voor een inspirerend gesprek!

Vmv-vastgoed

Vastgoedmakelaar Vmv-vastgoed is gelegen in Valkebeekstraat 24. Op dit moment heeft Vmv-vastgoed 6 panden te koop en 0 panden te huur
 1861 Wolvertem