Gids van immokantoren in Halle

Living Stone Halle

Pajota is sinds 1971 actief op de vastgoedmarkt. De naam « Pajota » was toen een welbewuste keuze. De strategische ligging van het eerste vastgoedkantoor van ‘t Pajottenland had tot doel de Pajotten e ... Meer weten?
 1500 Halle

CENTURY 21 Pro Domo

Bent u op zoek naar een nieuwe woonst, of wenst u daarentegen uw eigendom te verkopen? Of wil u gewoon wat meer informatie rond een bepaald onderwerp, bijvoorbeeld over de gemiddelde woningprijzen in ... Meer weten?

Claes & Willems

Inventieve vastgoed diensten Meer weten?

Berth Immobiliën

Berth Immobiliën streven naar realistische prijzen Meer weten?

Woonkantoor

Vastgoedmakelaar Woonkantoor is gelegen in 1500 Halle. Op dit moment heeft Woonkantoor 27 zoekertjes te koop, 5 zoekertjes te huur. Meer weten?

De Immobiliers

De vastgoedspecialist in Halle en de ruime regio, toegankelijk voor iedereen. Wij zijn een jong en dynamisch team vastgoedmakelaars dat dagelijks met passie en inzet aan het werk gaat om uw vastgoed t ... Meer weten?

Notarishuis.eu

Vastgoedmakelaar Notarishuis.eu is gelegen in 1500 Halle. Op dit moment heeft Notarishuis.eu 9 zoekertjes te koop, 0 zoekertjes te huur. Meer weten?
 1500 Halle

Immo Roelands

Vastgoedmakelaar Immo Roelands is gelegen in 1500 Halle. Op dit moment heeft Immo Roelands 5 zoekertjes te koop, 3 zoekertjes te huur. Meer weten?

Living Stone Halle

Pajota is sinds 1971 actief op de vastgoedmarkt. De naam « Pajota » was toen een welbewuste keuze. De strategische ligging van het eerste vastgoedkantoor van ‘t Pajottenland had tot doel de Pajotten e ... Meer weten?
 1500 Halle

Immo Deryck

Vastgoedmakelaar Immo Deryck is gelegen in 1500 Halle. Op dit moment heeft Immo Deryck 2 zoekertjes te koop, 1 zoekertjes te huur. Meer weten?

De Bodt Immo

Vastgoedmakelaar De Bodt Immo is gelegen in 1500 Halle. Op dit moment heeft De Bodt Immo 0 zoekertjes te koop, 0 zoekertjes te huur. Meer weten?
 1500 Halle

Mowi Design

Van keuken, badkamer tot meubilair, verlichting, tapijten, woonbemiddeling (gordijnen) en maatwerk. Meer weten?
 1500 Halle

Fastigon

Vastgoedmakelaar Fastigon is gelegen in 1500 Halle. Op dit moment heeft Fastigon 0 zoekertjes te koop, 0 zoekertjes te huur. Meer weten?
 1500 Halle

Hieronder zijn nog enkele interessante adressen te vinden in de buurt van Halle.


TREVI Conseil Immo

Vastgoedmakelaar TREVI Conseil Immo is gelegen in 1480 Tubize. Op dit moment heeft TREVI Conseil Immo 104 zoekertjes te koop, 13 zoekertjes te huur. Meer weten?

Best Partner Immobilière

Best Partner Immobilière kent twee stootrichtingen: een sectoriële benadering van de markt en een kwalitatieve benadering van het beroep. In plaats van ons te verschansen achter één of twee, pakweg dr ... Meer weten?

Impactimma

Vastgoedmakelaar Impactimma is gelegen in 1480 Tubize. Op dit moment heeft Impactimma 47 zoekertjes te koop, 18 zoekertjes te huur. Meer weten?

Selectimmo

EVALUATION GRATUITE 7JR/7 Meer weten?

IGL

Immo Groot Leeuw onderscheidt zich van andere kantoren door een totaalaanpak te voorzien op de vastgoedmarkt. Of het nu gaat om bemiddeling binnen verkoop, verhuur of het beheer van gebouwen zorgt Imm ... Meer weten?
 1600 Sint-Pieters-Leeuw

Yakimmo

YAK Immobiliënkantoor is erkend sinds 1993 HUREN * VERKOPEN * INVESTEREN Wij volgen u in al uw projecten Residentieel – Industrieel – Commercieel Schatting van uw pand op haar werkelijke waarde Effici ... Meer weten?

evillas

Een huis of appartement bouwen of kopen doe je niet elke dag. Voor zo’n belangrijke investering zoek je best een betrouwbare partner. evillas heeft op dit vlak een reputatie hoog te houden. evillas be ... Meer weten?
 1600 Sint-Pieters-Leeuw

ERA - Innova Beersel

Vastgoedmakelaar ERA - Innova Beersel is gelegen in 1653 Dworp. Op dit moment heeft ERA - Innova Beersel 10 zoekertjes te koop, 3 zoekertjes te huur. Meer weten?