VDS Vastgoed (9890 Asper)

"Sterk in vastgoed"
Stationsstraat 76 - 9890 Asper

BIV-nummer 511609

vdsvastgoed.be

9890 Gavere

360 000 € - 392 000 €

Het nieuwbouwproject “Gaverling”, ontwikkelt door Fenixco en genoemd naar de inwoners van het Oost-Vlaamse dorpje “Gavere” staat voor aangenaam, exclusief en energiezuinig wonen. De ligging is uitzonderlijk : in een rustige én groene omgeving, maar ook op een strategisch goede ligging in centrum Gavere (op 50 m van de Gaverse Markt). In de tweede bouwfase van het project worden 9 BEN-eengezinswoningen gerealiseerd. Oppervlaktes variëren tussen 144 en 197 m². Deze stijlvolle units zullen hoogwaardig worden afgewerkt (o.a. zonnepanelen (naar EPB-studie) en ventilatie type systeem C+) en zullen voldoen aan de energie-eisen van de toekomst, E-peil lager dan 30. Bovendien weerhield de bouwheer eveneens vloerverwarming om het energetische aspect te optimaliseren. Aankoop aan verlaagd BTW-tarief, 6% is mogelijk mits de koper(s) voldoen aan de voorwaarden. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 144 - 176 8 unit(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
325 000 €

9000 Gent

Gezellig wonen in een gezellige wijk, in de omgeving van de Coupure. Het gelijkvloers beschikt over een ruime inkomhal, met een geïntegreerd afzonderlijk toilet en een grote slaapkamer. Deze ruime slaapkamer heeft een open badkamer met regendouche. Er is eveneens een kelder. De trap brengt je naar de leefruimte met open keuken en het aanpalende terras. Op de tweede verdieping vind je een grote multifunctionele ruimte die kan dienen als uitbreiding van de leefruimte, bureau of als 2de slaapkamer. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 123 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
469 000 €

9840 De Pinte

Hoogwaardige eigendom met bijzondere troeven, zoals - 180 m² gelijkvloers 'wonen en leven' (met o.a. 3 slaapkamers, badkamer én douchecel, ... ); - bijzonder ruime zolder (talrijke mogelijkheden !); - technisch bijzonder degelijk, dankzij recent buitenschrijnwerk (met rolluiken); condenserende gasketel (2021; HR-top); nieuw dak; zonnepanelen; vernieuwd terras (met zonnetent) én gescheiden rioleringsstelsel; ... . Naast de technische, hoogwaardige inrichting is deze eigendom praktisch ingedeeld, met leefruimte aansluitend op het zuidgerichte terras. Eveneens gezellige houtkachel aanwezig in de lichtrijke leefruimte. Kortom, de ideale gezinswoning met mogelijkheden voor bijkomende kamers op de verdieping, alsook levenslang wonen ("alles op t gelijkvloers"). Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 252 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
175 000 €

9890 Gavere

Deze assistentie-flat is gelegen in centrum Gavere, op 30 m van de vernieuwde Gaverse Markt. De flat omvat een inkom, leefruimte met open keuken, 1 slaapkamer met een aansluitende badkamer (met inloopdouche), apart toilet en praktische berging. Naast de aangename leefkwaliteit (o.a. veel lichtinval) is deze flat technisch perfect in orde (conforme elektriciteit, energiezuinig met een E-peil van 61, ... ). Zeer correcte prijs-kwaliteit-verhouding. Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
209 000 €

9050 Gentbrugge

Ruim en lichtrijk 2 slaapkamer appartement in de bruisende stad Gent, deelgemeente Ledeberg. Energielabel B. De woonkamer is bijzonder ruim met veel natuurlijk licht. Aanpalend vind je de praktische keuken. Via de gang kom je bij de 2 slaapkamers, de badkamer en het aparte toilet. Dit appartement beschikt ook over een berging en een terras dat zich uitstrekt over de volledige lengte van het appartement. Collectief verwarmingsysteem (gas) met condenserende ketel (CE, HR-top energieklasse A). Kortom, eigendom met mogelijkheden. Uitstekende prijs-kwaliteit-verhouding. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 97 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
360 000 €

9890 Asper

Bij het binnenwandelen kom je in de stijlvolle inkom en vervolgens in de lichtrijke leefruimte, de praktische keuken met een aanpalende berging en een handige wasplaats. Daarnaast vind je op het gelijkvloers een eerste slaapkamer of mogelijkse bureauruimte, de badkamer, een apart toilet en de tweede slaapkamer. Op de eerste verdieping vind je de derde, zeer ruime slaapkamer én een zolder (met mogelijkheid tot een vierde slaapkamer of hobbyruimte'). Buiten is er een mooie tuin, zowel een overdekt als een niet overdekt terras, garage met elektrische poort. Rolluiken zijn elektrisch in de leefruimte. Verwarming op stookolie; living en keuken is bijkomend voorzien van accumulatieverwarming. Technisch degelijke woning ("kloek gezet"). Zeer ruim met veel mogelijkheden voor zowel wonen als werken. Ligging is eveneens top : in het landelijke Asper én goeie ontsluiting via de N60. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 234 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
1 500 €

9000 Gent

Half Open Nieuwbouw met terras en tuin ! Eigentijdse, energiezuinige BEN-woning (E-peil = 30) ! Via de inkomhal, komen we in de ruime, aangename leefruimte met open keuken. Deze kijkt, evenals het PC-hoekje, uit op de eigen tuin en terras (> 20 m²). Naast de open keuken situeert zich eveneens een grote, afzonderlijke berging. De eerste verdieping telt 3 mooie slaapkamers, en een modieuze badkamer (met inloopdouche). U beschikt bovendien over een eigen privatieve kelder, evenals een gemeenschappelijke fietsberging. Bijkomende bijzondere troeven : - E-peil = 30 . Deze woning is m.a.w. bijna energie neutraal ! Er zijn zonnepanelen, evenals een grond – water warmtepomp aanwezig. De woning wordt opgewarmd d.m.v. vloerverwarming. Het totale energieverbruik / maand wordt geschat op 150 €. Vloerkoeling in de zomer. - Uitstekende ligging/bereikbaarheid: deze entiteit bevindt zich vlakbij het Sint-Pietersstation, nabij de Sterre, Maria Middelares én op 50 m van een tramhalte. - Ondergrondse fietsenberging aanwezig (via fietstrap toegankelijk); - Huur kan (deels) als beroepskost worden ingebracht. Met andere woorden: een topper ! Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 159 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
554 000 €

9890 Gavere

De ruime, tijdloze woning is voorzien van een stijlvolle inkomhal met gastentoilet. Aansluitend vind je een eerste slaapkamer. Daarnaast vind je de lichtrijke leefruimte die uitkijkt op het terras en perfect onderhouden tuin, de uitgeruste keuken met aanpalende koele berging. Verder is er nog een wasplaats met aparte douchecel en lavabo, een achterinkom én een dubbele inpandige garage. Op de eerste verdieping vind je de nachthal, 4 slaapkamers, een badkamer met ligbad en een apart toilet. Verder is er nog een grote zolder aanwezig met tal van mogelijkheden. Via de automatische poort kom je op de oprit met extra parkeerplaatsen. In de zuidgerichte tuin staat een tuinberging met elektriciteitsaansluiting. Eigendom met uitstekende technische parameters, zoals conforme elektriciteit, 21 zonnepanelen, EPC B, regenwaterrecuperatie, een alarmsysteem (leverancier Protelek) en rolluiken, ... Deze prachtige woning ligt op de hoek van de Baaigemstraat met de Gentweg, alwaar deze eigendom aansluit op landschappelijk waardevol agrarisch gebied. Meer weten?

5 Slaapkamer(s) 292 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
325 000 €

9000 Gent

Het gelijkvloers beschikt over een ruime inkomhal, met een geïntegreerd afzonderlijk toilet en een grote slaapkamer. Deze ruime slaapkamer heeft een open badkamer met regendouche. De trap brengt je naar de leefruimte met open keuken en het aanpalende terras. Op de tweede verdieping vind je een grote multifunctionele ruimte die kan dienen als uitbreiding van de leefruimte, bureau of als 2de slaapkamer. Er is eveneens een kelder. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 123 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
259 000 €

9750 Kruisem

Ruime, degelijke woning ("kloek gezet"). Bij het binnenwandelen kom je in een zeer ruime inkomhal. Vervolgens vind je de lichtrijke eetkamer, de ruime living en de praktische keuken met aanpalend de kelder/berging. Verder vind je op het gelijkvloers nog het toilet. Op de eerste verdieping zijn er 3 ruime slaapkamers en een badkamer. Er is ook nog een zolder. Buiten is er een terras met tuin en 2 garages. De eerste garage met plaats voor een auto, fietsen en extra bergruimte; de tweede garage met plaats voor een wagen. Rustig gelegen., en toch nabij het centrum. Optioneel : mogelijkheid tot bijkomende aankoop van de belendende bouwgrond. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 147 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
1 200 €

9810 Nazareth

Lichtrijke handelsruimte met een oppervlakte van 157m². Uitstekende commerciële ligging in Nazareth. Handelsruimte is multifunctioneel (flexibele indeling mogelijk) met aparte keuken, berging en toilet. (netto breedte van 7,6 meter.) Parking zowel vóór de handelsruimte als achteraan het gebouw. Bushalte voor de deur. Treinstation op 1,4 kilometer. Autosnelweg op 2,7 kilometer. De huurder neemt jaarlijks de onroerende voorheffing voor zijn rekening. Meer weten?

7 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
795 €

9890 Gavere

Deze eigendom, gelegen tegenover de Semmerzaakse Scheldemeersen, is op het gelijkvloers voorzien van een leefruimte met open keuken, afzonderlijke badkamer en ruime slaapkamer. Op de eerste verdieping zijn vervolgens een ruime nachthal met mezzanine en slaapkamer ondergebracht, alsook een toilet en sanitaire cel (2 lavabo's). Extra troef van deze woning is de ruime en afgesloten tuin. (achteraan de tuin is er nog een praktische berging) Handig meegenomen : autostaanplaats is vooraan aanwezig. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 130
contacteer
details
E-mail
Bellen
825 €

9890 Gavere

Ruim en lichtrijk duplex-appartement, hoogwaardig afgewerkt met oog voor detail. Op het gelijkvloers beschikt u desgewenst over een garage (automatische poort; optioneel te huren voor 50 euro/maand). De designtrap brengt u naar de eerste verdieping, waar we naast de twee ruime slaapkamers eveneens een afzonderlijke badkamer aantreffen. Ook de badkamer is binnen het zelfde concept gerealiseerd, met o.a. een stijlvol dubbel meubel. De bovenste verdieping stelt wonen centraal, dankzij de prachtige open keuken en lichtrijke leefruimte, dat eveneens aansluit op het aangename zonneterras. De hoge plafondhoogtes versterken op passende wijze het comfortgevoel. Eveneens aanwezig : een afzonderlijk toilet. Er zijn geen vaste kosten (de verzekering huurdersaansprakelijkheid wordt afzonderlijk per maand doorgerekend ca. 5 euro / maand). Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 130 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
349 000 €

9750 Zingem

Deze ruime woning is o.a. voorzien van een praktische inkomhal, aangename én lichtrijke leefruimte met geïntegreerd bureel, eigentijdse geïnstalleerde keuken, badkamer en zes kamers (vier op de eerste verdieping en twee op de bovenste verdieping). De woning is daarnaast bijkomend uitgerust met : - praktische berging / wasplaats achteraan - aangename en onderhoudsvriendelijke tuin mét 2 zonneterrassen - extra opbergruimte in de -1 ( kelder ) Deze woning werd in het verleden verbouwd met behoud van authentieke elementen ( o.a. gekleurd glas in de leefruimte, authentieke houten deuren, ... ). Meer weten?

6 Slaapkamer(s) 199 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
960 €

9320 Nieuwerkerken

Deze ruime, degelijke woning heeft talrijke troeven : - rustig gelegen; - bijzonder ruim en praktisch met o.a. een kelder en een gelijkvloerse wasplaats; - het gelijkvloers beschikt - naast twee voordeuren - over een lichtrijke leefruimte en een afzonderlijke keuken; Eveneens : een veranda-aanbouw, welke gebruikt kan worden als berging en stockage. - de verdieping is eveneens bijzonder ruim met 3 slaapkamers en een badkamer (én bad én douche). De grote, multifunctionele zolder heeft veel mogelijkheden. Er is eveneens een tuin aanwezig. Kortom, de ideale gezinswoning. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 189
contacteer
details
E-mail
Bellen

9790 Petegem

213 739 € - 340 213 €

Deze nieuwbouw residentie is opgebouwd uit 19 appartementen, gesitueerd in een groene omgeving. Deze appartementen zijn energiezuinige (BEN) entiteiten. De Vlaamse overheid voerde het BEN-begrip in. BEN staat voor Bijna Energie Neutraal. De introductie van eigen zonnepanelen, vloerverwarming, passend ventilatiesysteem, hoogwaardige isolatie …, resulteert in een E-peil lager dan 30. Om de bouw van dergelijke wooneenheden te stimuleren, krijgt u gedurende de eerste vijf jaar tot 50 % korting op de onroerende voorheffing! Maar nog belangrijker is dat u alzo voldoet aan de toekomstige isolatie-vereisten. De residentie 'Kastanjehof' is gelegen in een vlot bereikbare en groene omgeving: u kijkt van op het terras naar het omliggende park. Dit wordt gecombineerd met moderne appartementen en de mogelijkheid om een persoonlijke touch te geven aan het interieur (keuken, tegels ... dienen nog gekozen te worden). Kortom, een energiezuinig én uniek leefappartement op een strategische locatie in Wortegem-Petegem. Meer weten?

1 - 3 Slaapkamer(s) 63 - 113 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen

9870 Olsene

373 673 € - 377 655 €

Dit project omvat twee halfopen nieuwbouw woningen in het landelijke, goed bereikbare Olsene. De linkse woning situeert zich op een perceel van 537,90 m², terwijl het rechtse lot een perceeloppervlakte heeft van 541,30 m². Elke nieuwbouwwoning omvat op het gelijkvloers o.a. een aangename leefruimte met zicht op het landelijke karakter van Olsene, een moderne keuken, een afzonderlijke berging en inpandige garage. De verdieping bestaat uit 3 slaapkamer, een ruime badkamer en technische ruimte. Het behoort nog tot de mogelijkheden om enkele afwerkingskeuzes te maken in overeenstemming met de aannemer. Hierdoor kan je jouw toekomstige woning afwerken met een persoonlijke touch. Deze eigentijdse nieuwbouw-entiteiten zijn technisch hoogwaardige woningen, met - dorpels buitenschrijnwerk in blauwe hardsteen van 5 cm met een afdruipgroef; - alle ramen en deuren in PVC (DECEUNINCK) met basisprofiel met hoogwaardige aanslagdichting, en voorzien van dubbelglas (K.1.0); - de gemotoriseerde sectionale garagepoort is opgebouwd uit geïsoleerde panelen; - ventilatiesysteem D; - verwarmingsinstallatie : vloerverwarming met warmtepomp met bijpassende binnenunit (tower) incl. de noodzakelijke koeltechnische leidingen, aansluitbenodigheden voor de warmtepomp, weersafhankelijke regelaar … De warmteverlies berekeningen zijn gemaakt volgens de isolatienorm K40. - regenwaterrecuperatie; - zonnepanelen met een een totaal vermogen van 2.34kWp; - …. De kost voor het aansluiten van de nutsvoorzieningen (t.b.v. 5000 euro excl. BTW) is ten laste van de koper. Komt u graag meer te weten, neem vrijblijvend contact op met ons kantoor. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 144 - 146 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen

9750 Zingem

385 000 € - 395 000 €

Vlakbij het Zingemse dorpscentrum worden twee moderne, goed ingedeelde nieuwbouwwoningen opgetrokken. Hoewel deze entiteiten zich in het dorpscentrum situeren (en u vlakbij de winkels, bushalte ... bent), woont u eveneens op wandel-/fietsafstand van de unieke Scheldevallei. De ideale omgeving voor een prachtige wandeling, fietstocht, picknick ... Deze energiezuinige woningen (vloerverwarming, zonnepanelen ...) voldoen aan de BEN-normering en worden instapklaar afgewerkt. Toch is het mogelijk om nog enige keuzes (keuken, vloeren, badkamer, al dan niet installeren van warmtepomp ...) zelf te maken, waardoor u een persoonlijke touch geeft aan uw toekomstige gezinswoning. Op het gelijkvloers van elk van deze twee woningen treffen we een inkomhal met afzonderlijk gastentoilet, een inpandige garage, een aangename leefruimte, een eetruimte met zicht op het terras en tuin én een moderne, zelf te bepalen open keuken. De verdieping beschikt over 3 slaapkamers, een ruime badkamer, afzonderlijk toilet en toegang tot de zolder. Kortom, een unieke gezinswoning op een mooie, goed bereikbare locatie. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 166 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Zottegem (RBI93820)
1 050 €

9620 Zottegem

Dit ruim, gelijkvloers pand heeft een gevelbreedte van 14 m. Eigentijdse inrichting. Bijzonder ruim (250 m² bruikbare vloeroppervlakte). Kantoor / winkelruimte : gelet op de uitstekende ligging nabij station en ziekenhuis, biedt dit pand veel mogelijkheden. Er is een afzonderlijke ruimte met kitchenette, een ruime berging en 2 WC's aanwezig. Eveneens : parking. Meer weten?

300
contacteer
details
E-mail
Bellen
Huis te koop De Pinte (RBI92985)
469 000 €

9840 De Pinte

Hoogwaardige eigendom met bijzondere troeven, zoals - 180 m² gelijkvloers 'wonen en leven' (met o.a. 3 slaapkamers, badkamer én douchecel, ... ); - bijzonder ruime zolder (talrijke mogelijkheden !); - technisch bijzonder degelijk, dankzij recent buitenschrijnwerk (met rolluiken); condenserende gasketel (2021; HR-top); nieuw dak; zonnepanelen; vernieuwd terras (met zonnetent) én gescheiden rioleringsstelsel; ... . Naast de technische, hoogwaardige inrichting is deze eigendom praktisch ingedeeld, met leefruimte aansluitend op het zuidgerichte terras. Eveneens gezellige houtkachel aanwezig in de lichtrijke leefruimte. Kortom, de ideale gezinswoning met mogelijkheden voor bijkomende kamers op de verdieping, alsook levenslang wonen ("alles op t gelijkvloers"). Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 252 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen