Van Dommelen Vastgoed (3960 Bree)

"Projectontwikkelaar en BIV-erkend makelaar die uw vastgoed ter harte neemt."
Gerdingerpoort 22 - 3960 Bree

BIV 511033

vandommelenvastgoed.be

Van Dommelen Vastgoed refereert naar de familienaam Van Dommelen. Hiermee streven wij een persoonlijke aanpak na waar direct klantencontact en een vertrouwensband voorop staan. Wij ontvangen u dan ook graag in ons kantoor te Bree, waar we onze privé-woning voor u openstellen als kijkwoning. Onze activiteiten bestaan uit het verlenen van vastgoedadvies, verkoop van onroerend goed alsook het ontwikkelen en verkopen van projecten in eigen beheer (woningen en appartementen). Toon alles Toon minder
Van Dommelen Vastgoed refereert naar de familienaam Van Dommelen. Hiermee streven wij een persoonlijke aanpak na waar direct klantencontact en een vertrouwensband voorop staan. Wij ontvangen u dan ook graag in ons kantoor te Bree, waar we onze privé-woning voor u openstellen als kijkwoning. Onze activiteiten bestaan uit het verlenen van vastgoedadvies, verkoop van onroerend goed alsook het ontwikkelen en verkopen van projecten in eigen beheer (woningen en appartementen).
Openingsuren Van Dommelen Vastgoed
maandag--
dinsdag--
woensdag--
donderdag--
vrijdag--
zaterdag--
zondag--
236 500 €

3990 Kleine-Brogel

In de Toekomststraat te Peer (Kleine Brogel) wordt er een tweewoonst gebouwd in een rustige, doodlopende straat. De woning met huisnummer 4, is de won ... Meer weten?

4
180 m²
details
233 500 €

3990 Kleine-Brogel

In de Toekomststraat te Peer (Kleine Brogel) wordt er een tweewoonst gebouwd in een rustige, doodlopende straat. De woning met huisnummer 6, is de won ... Meer weten?

4
180 m²
details
110 000 €

3990 Grote-Brogel

Deze bouwgrond, geschikt voor het bouwen van een open bebouwing, is gelegen aan de Laarderweg (grenzend aan Laarderweg met huisnummer 4) in Grote Brog ... Meer weten?

611 m²
details
219 450 €

3990 Peer

Deze woning, met goede basisstructuur en tal van mogelijkheden tot opfrissen/renovatie, is rustig gelegen in de Laarderweg 4 te Grote Brogel (Peer). V ... Meer weten?

3
1 m²
details