Valimmas (1730 Asse)

"Voel je thuis."
Kattestraat 4 - 1730 Asse

BIV-nummer 203.638

valimmas.be

VASTGOEDMAKELAAR | LANDMETER | BEHEER & SYNDICUS SINDS 1979 Toon alles Toon minder
VASTGOEDMAKELAAR | LANDMETER | BEHEER & SYNDICUS SINDS 1979

1730 Asse

239 000 € - 396 000 €

VALIMMAS verkoopt 9 appartementen (1 en 2 slaapkamers, allen met ruime zonneterrassen), 2 commerciële ruimtes, 18 ondergrondse autostandplaatsen, 8 bovengrondse autostandplaatsen en een gemeenschappelijke fietsenberging in het stijlvolle nieuwbouwproject "Residentie SITTER", een mooi staaltje van hedendaagse architectuur met oog voor detail, duurzaamheid en energiezuinigheid. Gelegen langsheen de N9 – hoek Langestraat en Brusselsesteenweg, met een uitstekende commerciële zichtbaarheid, in de onmiddellijke nabijheid van een bushalte De Lijn. Ook met makkelijke verbindingen naar Brussel, Ring 0, E40, diverse industriezones, … Laat u niet alleen verrassen door de mooie appartementen met veel lichtinval en grote zuidgerichte terrassen, maar ook door de hoge afwerkingsgraad en duurzame materiaalkeuzes. Verkoop: VALIMMAS | Promotor: NV LLYDA | Architect: ARCHITECTENBUREAU VANTHOURNOUT, Brussel | Notaris: DE PUYDT, VERLINDE & TAELEMANS, Asse ... Meer weten?

1 - 2 Slaapkamer(s) 68 - 213 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen

1730 Asse

390 900 € - 399 000 €

VALIMMAS verkoopt dit welgelegen en stijlvol nieuwbouwproject met 8 comfortabele appartementen (± 81 à 133m² + terrassen), een handelsruimte (± 193m²), een kantoor- of praktijkruimte (± 145m²), 19 (onder- en bovengrondse) autostandplaatsen/garages, 8 kelders en gemeenschappelijke fietsenstalling. Nieuwbouw in oprichting, wordt volledig afgewerkt (incl. buitenaanleg) en ingericht (met uitzondering schilderwerk privatieven). Verkoop na volledige afwerking (“Wet Breyne” nvt.), maar reservatie vooraf wel al mogelijk. Vermoedelijke oplevering: eind 2022 / begin 2023. Verkoop onder BTW-stelsel – tijdelijk gunstige regeling = slechts 6% ipv 21% BTW op constructiewaarde (mits voldaan aan de voorwaarden). Gelegen langsheen de N9, dewelke thans volledig heraangelegd wordt. Kort bij centrumfuncties (winkels, scholen, sportcomplex, park, station en bushaltes…) en met makkelijke verbindingen naar Brussel, Ring 0, E40, A12, industriezones Zellik… Contacteer ons gerust vrijblijvend voor meer informatie: ### - ### Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 133 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Huis te koop Asse (RBI86469)
434 000 €

1730 Asse

VALIMMAS verkoopt deze volledig gerenoveerde en direct instapklare hoekwoning (met veel lichtinval) in het centrum van Asse. Het gelijkvloers bestaat uit een inkomhal, een toilet, een living met open haard, een ingebouwd keuken met veranda/eetkamer, een zij-ingang, een mooi en ruim zonneterras en een grote garage met geautomatiseerde sectionaalpoort (aankoop twee van extra garages eventueel mogelijk, modaliteiten nog te bespreken). De verdieping herbergt een nachthal met wasplaats, een grote slaapkamer en een ingerichte badkamer. De dakverdieping werd ingericht tot een overloop met dressing (of bureel) en twee slaapkamers. Deze woning werd in 1997 grondig verbouwd en uitgerust met alle hedendaags comfort als bvb een centraal stofzuigersysteem, airco in de eetkamer en de 3 slaapkamers, HR-ketel op aardgas, open haard, alarmsysteem, aluminium ramen met dubbele HR-beglazing,... Sfeervolle decoratie en kwalitatief hoogstaande afwerking. Gelegen in het volle centrum (fietsstraat / zone 30), met alle centrumfuncties binnen handbereik: scholen, winkels, openbaar vervoer, markt, ... Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 280 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Huis te koop Asse (RBI77863)
369 000 €

1730 Asse

VALIMMAS verkoopt in het centrum van Asse deze ruime en stijlvolle burgerwoning met mooie tuin. Het gelijkvloers omvat een een inkomhal met vestiaire, een salon en eetkamer, een ingerichte keuken met eethoek en een veranda. De eerste verdieping herbergt een overloop, drie slaapkamers en een badkamer. De dakverdieping is bereikbaar via een vaste trap, en kan desgewenst nog verder ingericht worden (momenteel is er reeds een vierde kamer provisoir afgewerkt). De volledige woning is onderkelderd (wasplaats, stookplaats, proviandkelder, wijnkelder en tuinberging). De mooie tuin is volledig omheind en geeft ook toegang naar de achtergelegen Hopmarkt (parking - bewonerskaart parkeren ± 30/jaar). Dit betreft een zeer solide en degelijke woning met het nodige basiscomfort. Nog te moderniseren qua energieprestatie ==> interessante fiscale stimulansen bij aankoop & renovatie van de enige eigen woning: verkoopbelasting (registratierecht) 3% en mits een energetische renovatie slechts 1% + tijdelijke korting of vrijstelling van de onroerende voorheffing, verbouwingen aan 6% BTW, het bekomen van diverse premies,... (steeds onder voorbehoud dat aan de voorwaarden voldaan is - zie ook ### ). Residentieel en rustig gelegen in volle centrum (in zone 30), met alle centrumfuncties binnen handbereik: winkels, scholen, Markt, openbaar vervoer (bus en trein), park Waalborre, sportcomplex,... Meer weten?

4 Slaapkamer(s) 274 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Huis te koop Asse (RBI69046)
259 000 €

1730 Asse

+++ Plan nu 24/7 makkelijk en snel uw afspraak in: ### (Bezoek dit pand) +++ VALIMMAS verkoopt deze welgelegen ruime rijwoning met garage, atelier en mooie tuin. Het gelijkvloers bestaat uit een inkomhal, een living, een eenvoudig ingerichte keuken met douchecel, een garage met deur naar de achtergelegen en deels overdekte koer, een berging/atelier met zolder, en achteraan een terras en een tuin. De verdieping herbergt twee ruime slaapkamers (waarvan één met een kleine sanitaire ruimte). De zolder is bereikbaar via een vaste trap en werd al deels ingericht tot een derde slaapkamer. Er is tevens een kleine kelder beschikbaar. Dit betreft een zeer solide en degelijke woning, doch met beperkt basiscomfort. Nog te renoveren en moderniseren qua interieurs, technieken en energieprestatie ==> interessante fiscale stimulansen bij aankoop & renovatie van de enige eigen woning: verkoopbelasting (registratierecht) 3% en mits een energetische renovatie slechts 1% + tijdelijke korting of vrijstelling van de onroerende voorheffing, verbouwingen aan 6% BTW, het bekomen van diverse premies,... (steeds onder voorbehoud dat aan de voorwaarden voldaan is - zie ook ### ). Vrij rustig en residentieel gelegen, op wandelafstand van station Mollem, en met makkelijke verbindingen naar Asse, Merchtem, en diverse industriezones. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 208 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Appartement te koop Asse (RBI68582)
210 000 €

1730 Asse

VALIMMAS verkoopt deze centraal gelegen assistentiewoning/serviceflat (± 68m²) met mooi terras (± 6m²) in Residentie Vivasse, zijnde een hedendaags & modern complex met 77 appartementen en gemeenschappelijke ruimtes (oa. restaurant, bar, fitnessruimte, kapper en andere dienstverlening). Deze flat op het gelijkvloers bestaat uit een inkomhal, een living, een overdekt terras, een open ingerichte keuken, een toilet, een badkamer met ruime inloopdouche, een slaapkamer en een logeerkamer of berging. Nagelnieuw, eerste bewoning. Nieuw geschilderd. Volledig ergonomisch en gebruiksvriendelijk ingericht, aangepast aan rolstoelgebruikers. Aangename woonomgeving in de onmiddellijke omgeving van winkels en bushalte. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 68 6 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
Huis te koop Mazenzele (RBI63690)
184 000 €

1745 Mazenzele

+++ Plan nu 24/7 makkelijk en snel uw afspraak in: ### (Bezoek dit pand) +++ VALIMMAS verkoopt deze nog op te knappen vrijstaande woning met ruime garage/atelier. Het gelijkvloers bestaat uit een ruime living, een ingerichte keuken, een badkamer én een douchekamer, een slaapkamer, een veranda, een garage/atelier en een fietsenstalling of berging. Achteraan bevindt zich een gezellig, ommuurd en deels overdekt terras. De zolderruimte is bereikbaar via een vaste trap en kan desgewenst nog verder ingericht worden tot meerdere kamers (er is thans reeds 1 kamer provisoir ingericht). Dit betreft een solide woning met eenvoudige comfortvoorzieningen, dewelke nog dient gerenoveerd en gemoderniseerd te worden. Deze renovatie kan wel gebeuren aan fiscaal gunstige voorwaarden, waaronder bvb de mogelijkheid tot bekomen verlaagd registratierecht bij ingrijpende energetische renovatie van de enige en eigen woning = slechts 1% verkoopbelasting (registratierecht), het bekomen van een heleboel premies, en een verbouwlening, renovatiewerken aan 6% ipv 21% BTW, een tijdelijke vrijstelling van de onroerende voorheffing... (steeds voor zover aan alle voorwaarden voldaan is) ! Gelegen langsheen de N47, met bushalte op 200m, en met makkelijke verbindingen naar Dendermonde, Aalst, Merchtem, Asse,... +++ Plan nu 24/7 makkelijk en snel uw afspraak in: ### (Bezoek dit pand) +++ Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 303 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Villa te koop Asse (RBI62886)
479 000 €

1730 Asse

+++ Plan nu 24/7 makkelijk en snel uw afspraak in: ### (Bezoek dit pand) +++ VALIMMAS verkoopt deze riante en heel verzorgde villa op ± 6 are 20, met 5 slaapkamers en een perfect georiënteerde tuin met zonneterras. Het gelijkvloers bestaat uit een inkomhal, een toilet, een living met houtkachel en groot schuifraam richting terras, een open en volledig ingebouwde keuken, een bijkeuken, twee slaapkamers en een badkamer. De eerste verdieping herbergt een ruime nachthal met toilet en drie grote slaapkamers. a Deze woning is tevens grotendeels onderkelderd (= straatniveau) en bestaat uit een inkomhal met vestiaire, een berging, een garage en een stookplaats. De oprit biedt plaats aan een drietal wagens. Voortreffelijk onderhouden villa met alle hedendaags comfort en een sfeervolle inrichting. Mooi gelegen nabij dorp Asse-ter-Heide, met bushalte en enkele buurtwinkels op wandelafstand, en met makkelijke verbindingen naar Asse, Affligem, Aalst, E40 … Bekijk hier ook alvast de videoreportage: ### Meer weten?

5 Slaapkamer(s) 317 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Duplex te koop Asse (RBI58149)
210 000 €

1730 Asse

VALIMMAS verkoopt dit instapklare duplex-appartement (± 87m²) met ruime kelder (± 8m²) & een autostandplaats in de ondergrondse garage. Gelegen op de tweede en derde verdieping (geluidsarme hydraulische lift aanwezig) in een kleinschalig en hedendaags hoekgebouw aan het stationsplein. Het appartement omvat een inkomhal, een toilet, een living, een open ingerichte keuken, een nachthall, een badkamer met ligbad, en een ruime slaapkamer (± 20m² - ev. terug te splitsen in 2 kamers of slaapkamer + dressing). Thans nog verhuurd mits € 720/maand (+ lasten €30/maand). Ideaal als investeringseigendom, maar opzeg voor eigen bewoning is eveneens mogelijk (mits opzegtermijn van 6 maanden vanaf het verlijden van de notariële akte). 686 Individuele tellers en CV (aardgas). Elektrische installatie conform AREI. Energiezuinig, EPC slechts 112kWh/m². Kleinschalig gebouw met beperkte kosten (± 86/maand in 2022). Centrale ligging, vlakbij het station, en op wandelafstand van winkels, scholen, park, sportcomplex, Gemeenteplein... Zeker een bezoekje waard !!! Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 87 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Bouwgrond te koop Asse (RBI43179)
184 000 €

1730 Asse

VALIMMAS verkoopt deze rustig en residentieel gelegen bouwgrond in een kleinschalige goedgekeurde verkaveling (dd 08/03/2021 - ref OMV_2020156162 - LOT 2) van 5 loten, bestemd voor een alleenstaande ééngezinswoning. Maximale inplanting gelijkvloers ± 120m²: voorgevel max. ± 8m x bouwdiepte max. 15m (zowel op gelijkvloers als verdieping). Minimale zijdelingse bouwvrije stroken = 3,0m. Kroonlijsthoogte max. 4,50m. Platte of boogvormige daken zijn ook toegelaten. Ingangen onder het straatpeil zijn niet toegelaten. Landelijke omgeving nabij uitgestrekte kouter tussen Kobbegem en Mollem. Makkelijke ontsluitingen naar Brussel, Ring 0, E40, industriezones Kobbegem, Mollem, Zellik, ... Meer weten?

586 42 m Diepte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
Appartement te koop Buggenhout (RBI41886)
239 000 €

9255 Buggenhout

VALIMMAS verkoopt in het centrum van Buggenhout dit ruime, welgelegen en instapklare appartement op de tweede verdieping van een kleinschalig gebouw (= zeer beperkte gemeenschappelijke kosten). Het appartement omvat een inkomhal, een berging/wasplaats, een ruime living met inbouwhaard op aardgas, een volledig ingerichte keuken, een mooi terras, een badkamer met ligbad, en twee slaapkamers. Op het gelijkvloers is tevens een ruime berging (vb fietsenstalling) inbegrepen. Dit appartement werd in 2011 zeer grondig gerenoveerd en uitgerust met alle hedendaags comfort. Veel lichtinval, stemmige decoratie, alles in zeer nette staat en direct instapklaar. Elektrische installatie reeds conform AREI (blanco attest dd 30/06/2022). Asbestveilig (blanco asbestattest). Thans nog verhuurd voor 9 jaar sedert 01/09/2022 en mits € 750/maand. Ideaal als investeringspand. Opzeg huurcontract mogelijk voor eigen bewoning, mits opzegperiode 6 maand. Gelegen in het centrum van Buggenhout, met alle centrumfuncties (winkels, scholen, station, bushaltes, ...) binnen handbereik. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 100 9 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
Huis te huur Asse (RBI12146)
1 400 €

1730 Asse

+++ Plan nu 24/7 makkelijk en snel uw afspraak in: ### (Bezoek dit pand) +++ VALIMMAS verhuurt deze ruime en instapklare driegevelwoning met garage en mooie tuin op ± 4 are. Deze karaktervolle woning werd totaal gerenoveerd in 2007, en wordt nog terug nieuw geschilderd. Uitgerust met alle hedendaags comfort. Ze omvat op het gelijkvloers een inkomhal, een toilet, een salon en eetkamer, een volledig ingerichte ingerichte keuken, en een ideaal georiënteerd zonneterras met zicht op de tuin. De verdieping herbergt een overloop, een toilet, twee ruime slaapkamers en twee douchekamers. De dakverdieping werd ingericht met een overloop, een derde grote slaapkamer, en een badkamer met ligbad. Er is tevens een kelder met wasplaats en garage beschikbaar. Achteraan mooi uitzicht op landelijke en groene omgeving. Ideale oriëntatie naar het west-zuidwesten. +++ Plan nu 24/7 makkelijk en snel uw afspraak in: ### (Bezoek dit pand) +++ Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 230 3 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Industrie te huur Wambeek (RBH94626)
1 000 €

1741 Wambeek

VALIMMAS verhuurt dit commercieel welgelegen serre-complex, ideaal voor agrarische- of tuinbouwactiviteiten. Serres grotendeels metalen constructies met glas, deels met thermofloor. Circa 10.000m² (eventueel moduleerbaar, vanaf minimaal 1.000m²). Goed bereikbaar met vrachtwagens. Laadkade en sectionaalpoorten aanwezig. Verwarming middels industriële stookolie- en kolenbranders. Twee grote regenwaterreservoirs beschikbaar. Gelegen langsheen de Assesteenweg Ternat-Eizeringen, met makkelijke verbindingen naar zowel E40 Ternat als naar de Ninoofsesteenweg. Huurprijs: € 12,00/m²/jaar + btw 21%. Onroerende voorheffing en eventuele andere taksen/belastingen t.l.v. de huurder. Vervuilende en/of storende activiteiten niet toegelaten . Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Bouwgrond te koop Asse (RBG76937)
169 000 €

1730 Asse

VALIMMAS verkoopt dit mooi perceel bouwgrond in een goedgekeurde verkaveling (LOT 2). Ideaal georiënteerd naar het zuid-zuidoosten. Breedte aan de straat = 10m. Bestemd voor een ééngezinswoning in halfopen bebouwing (ook complementaire bedrijvigheid of zorgwoning toegestaan). Maximale voorgevelbreedte: 7m. Maximale bouwdiepte: 15m op het gelijkvloers (12m op de verdieping). Kroonlijsthoogte tussen 3,20m en 6,40m. Zadeldak, schilddak en plat dak toegelaten. Eén gezamenlijke oprit te voorzien met lot 3. Het integrale verkavelingsdossier ligt ter inzage op kantoor. Opmetingskosten ten laste van de kopers. Achteraan mooi uitzicht over de Kruisborrevallei. Makkelijke verbindingen naar Asse, Ternat, E40, industriezones Ternat,... Meer weten?

429 43 m Diepte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
Bouwgrond te koop Asse (RBG76984)
179 000 €

1730 Asse

VALIMMAS verkoopt dit mooi perceel bouwgrond in een goedgekeurde verkaveling (LOT 4). Ideaal georiënteerd naar het zuid-zuidoosten. Breedte aan de straat = 6,32m, verbreedt naar achter toe). Bestemd voor een ééngezinswoning in halfopen bebouwing (ook complementaire bedrijvigheid of zorgwoning toegestaan). Maximale voorgevelbreedte: 6,20 - 9,00m. Maximale bouwdiepte: 15m op het gelijkvloers (12m op de verdieping). Kroonlijsthoogte tussen 3,20m en 6,40m. Zadeldak, schilddak en plat dak toegelaten. Eén gezamenlijke oprit te voorzien. Het integrale verkavelingsdossier ligt ter inzage op kantoor. Opmetingskosten ten laste van de kopers. Achteraan mooi uitzicht over de Kruisborrevallei. Makkelijke verbindingen naar Asse, Ternat, E40, industriezones Ternat,... Meer weten?

471 46 m Diepte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
Bouwgrond te koop Asse (RBG76938)
169 000 €

1730 Asse

VALIMMAS verkoopt dit mooi perceel bouwgrond in een goedgekeurde verkaveling (LOT 3). Ideaal georiënteerd naar het zuid-zuidoosten. Breedte aan de straat = 10m. Bestemd voor een ééngezinswoning in halfopen bebouwing (ook complementaire bedrijvigheid of zorgwoning toegestaan). Maximale voorgevelbreedte: 7m. Maximale bouwdiepte: 15m op het gelijkvloers (12m op de verdieping). Kroonlijsthoogte tussen 3,20m en 6,40m. Zadeldak, schilddak en plat dak toegelaten. Eén gezamenlijke oprit te voorzien met lot 2. Het integrale verkavelingsdossier ligt ter inzage op kantoor. Opmetingskosten ten laste van de kopers. Achteraan mooi uitzicht over de Kruisborrevallei. Makkelijke verbindingen naar Asse, Ternat, E40, industriezones Ternat,... Meer weten?

481 44 m Diepte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
Bouwgrond te koop Asse (RBH60058)
210 000 €

1730 Asse

VALIMMAS verkoopt deze rustig en residentieel gelegen bouwgrond in een kleinschalige goedgekeurde verkaveling (dd 08/03/2021 - ref OMV_2020156162 - LOT 4) van 5 loten, bestemd voor een alleenstaande ééngezinswoning. Maximale inplanting gelijkvloers ± 120m²: voorgevel max. ± 8m x bouwdiepte max. 15m (zowel op gelijkvloers als verdieping). Minimale zijdelingse bouwvrije stroken = 3,0m. Kroonlijsthoogte max. 4,50m. Platte of boogvormige daken zijn ook toegelaten. Ingangen onder het straatpeil zijn niet toegelaten. Landelijke omgeving nabij uitgestrekte kouter tussen Kobbegem en Mollem. Makkelijke ontsluitingen naar Brussel, Ring 0, E40, industriezones Kobbegem, Mollem, Zellik, ... Meer weten?

603 43 m Diepte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
Huis te koop Asse (RBH19554)
379 000 €

1730 Asse

VALIMMAS verkoopt deze gerenoveerde woning met ruime parking vooraan en een mooie tuin achteraan. Deze woning omvat op het gelijkvloers een inkomhal, een living met inbouwhaard, een veranda, een ingerichte keuken, een eetkamer met inbouwhaard, een berging, een bureel of slaapkamer, een toilet en en badkamer met groot ligbad en douche met massagesproeiers. De verdieping herbergt een overloop met vide, twee grote slaapkamers, en een dressing met vide. Degelijke en solide constructie, gerenoveerde gedurende de laatste 10 jaar, met alle hedendaags comfort en sfeervolle inrichting. Welgelegen aan de rand van Asse, met mooi uitzicht vooraan over agrarisch gebied. Makkelijke verbindingen naar Ring 0, E40, A12 en Brussel. Bekijk hier ook de videoreportage: ### Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 226 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te koop Asse (RBG68281)
990 000 €

1730 Asse

VALIMMAS verkoopt deze welgelegen en klassevolle herenwoning/opbrengsteigendom in monumentaal neoclassicistische stijl, met mooie en zuidwest georiënteerde tuin. ± 15 are. Het gelijkvloers omvat een ruime inkomhal met doorgang naar de tuin, een inkomhal met toilet en lift, een bergplaats, drie kantoren (± 36 / 28 / 29m²), en een ingerichte keuken. De eerste verdieping herbergt een ruime centrale overloop met lift, 5 kantoren (± 18 / 26 / 19 /12 /14m²) en een polyvalente vergaderzaal (± 69m²). De bovenste verdiepingen zijn thans ingericht voor sociale huisvesting beschut wonen... - de tweede verdieping met een centrale overloop met lift, een gemeenschappelijke living (± 35m²), een ingerichte keuken, een badkamer met ligbad en douche, en 4 kamers. - de derde verdieping met een centrale overloop met gemeenschappelijke living (± 20m²), een ingerichte keuken, en 4 kamers. Het volledig gebouw is tevens onderkelderd. Achteraan bevindt zich het zonneterras en een grote stadstuin, met toegang tot de achtergelegen Parklaan (erfdienstbaarheid: recht van overgang over de aanpalende eigendom). De afgelopen jaren werden reeds Heel wat energetische verbeteringen aangebracht (dak, ramen vooraan, deel ramen achteraan, CV,... De elektrische installatie is reeds conform het AREI. Thans volledig verhuurd mits € 47.667/jaar. Meer weten?

1530
contacteer
details
E-mail
Bellen
Appartement te koop Asse (RBG21050)

VALIMMAS verkoopt deze centraal gelegen assistentiewoning/serviceflat (± 50m²) in Residentie Vivasse, zijnde een hedendaags & modern complex met 77 appartementen en gemeenschappelijke ruimtes (oa. restaurant, bar, fitnessruimte, kapper en andere dienstverlening). Deze flat bestaat uit een inkomhal, een living, een open ingerichte keuken, een badkamer met ruime inloopdouche, en een slaapkamer. Inclusief een kelder in de ondergrondse verdieping. In zeer goede staat. Inclusief inbouw maatkasten, verlichtingsarmaturen en overgordijnen. Volledig ergonomisch en gebruiksvriendelijk ingericht, aangepast aan rolstoelgebruikers. Aangename woonomgeving in de onmiddellijke omgeving van winkels en bushalte. Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 50 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen