Turner (8500 Kortrijk)

"Omdat bedrijfsvastgoed de juiste expertise vraagt."
Doorniksestraat 22 - 8500 Kortrijk

BIV 502 876

turner.immo

Turner is gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van bedrijfsvastgoed, van handelspanden over magazijnen tot industriegebouwen. Het ervaren team is onderlegd in alle aspecten en helpen u graag verder bij de aankoop van een bedrijfsgebouw. Ook voor overnames en investeringen hebben we experts in huis die jou kunnen begeleiden. En dit alles via een kantorennetwerk in Vlaanderen, Antwerpen en Brussel. Met meer dan 15 jaar professionele ervaring kunnen onze BIV-erkende makelaars het juiste pand aan de juiste ondernemer koppelen zodat deze zonder zorgen kunnen ondernemen. Bedrijfsvastgoed vraagt immers de juiste expertise, laat je daarom begeleiden door experten. Contacteer ons met al jouw vastgoedvragen, wij helpen je graag verder! Toon alles Toon minder
Turner is gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van bedrijfsvastgoed, van handelspanden over magazijnen tot industriegebouwen. Het ervaren team is onderlegd in alle aspecten en helpen u graag verder bij de aankoop van een bedrijfsgebouw. Ook voor overnames en investeringen hebben we experts in huis die jou kunnen begeleiden. En dit alles via een kantorennetwerk in Vlaanderen, Antwerpen en Brussel. Met meer dan 15 jaar professionele ervaring kunnen onze BIV-erkende makelaars het juiste pand aan de juiste ondernemer koppelen zodat deze zonder zorgen kunnen ondernemen. Bedrijfsvastgoed vraagt immers de juiste expertise, laat je daarom begeleiden door experten. Contacteer ons met al jouw vastgoedvragen, wij helpen je graag verder!
479 000 €

8792 Desselgem

Deze interessante eigendom bestaat uit een handelspand / bakkerij met woonst en magazijn. U kan genieten van een zeer centrale ligging te Desselgem. H ... Meer weten?

650 m²
details
1 175 €

8500 Kortrijk

Magazijn van ca. 292m² te huur in Kortrijk in het nieuwbouwproject BOXX. Het magazijn is gelegen in de nabijheid van diverse invalswegen en de R8. Uit ... Meer weten?

details
650 €

8930 Menen

Kantoor van ca. 75m² te huur in het centrum van Menen. Het pand is gelegen langs een invalsweg naar het centrum van Menen en geniet daardoor van voldo ... Meer weten?

details
Prijs op aanvraag

8500 Kortrijk

Handelspand te koop in de Leiestraat in Kortrijk, op wandelafstand van de Grote Markt en de Leieboorden, één van de trekpleisters van Kortrijk. Gezien ... Meer weten?

details
1 800 €

8900 Ieper

Kantoor/showroom van ca. 300m² te huur in het centrum van Ieper. Gelegen in de nabijheid van de Leet en diverse invalswegen. Het pand geniet van een g ... Meer weten?

details
Prijs op aanvraag

8900 Ieper

Instapklaar handelspand te huur van ca. 90m² in het centrum van Ieper. Het pand is gelegen in de nabijheid van de Grote Markt, de Boterstraat, de Leet ... Meer weten?

details
Prijs op aanvraag

8500 Kortrijk

Kantoor van ca. 80m² te huur langs invalsweg in Kortrijk. Het kantoor is gelegen nabij diverse invalswegen, de autosnelweg en het centrum van Kortrijk ... Meer weten?

details
Prijs op aanvraag

8500 Kortrijk

Handelspand van ca. 130m² te huur op een toplocatie in Kortrijk. Het pand is gelegen op de hoek met de Leiestraat en de Grote Markt. Specificaties: - ... Meer weten?

details
Prijs op aanvraag

8500 Kortrijk

Kantoorgebouw te huur in het President Kennedypark 4 te Kortrijk op een totale grondoppervlakte van 3.181m², bestaande uit een rechtervleugel en linke ... Meer weten?

3181 m²
1454 m²
details