Notariskantoor Katia DENOO (8020 Oostkamp)

Notariskantoor Katia DENOO (8020 Oostkamp)

Brugsestraat 48 - 8020 Oostkamp
Openingsuren Notariskantoor Katia DENOO
maandag08:00 - 12:0014:00 - 18:00
dinsdag08:00 - 12:0014:00 - 18:00
woensdag08:00 - 12:0014:00 - 18:00
donderdag08:00 - 12:0014:00 - 18:00
vrijdag08:00 - 12:0014:00 - 18:00
zaterdag--
zondag--

* Alleen op afspraak

499 000 €

8310 Sint-Kruis

Brugge (Sint-Kruis), Moerkerkse Steenweg 597. Deze ruime woning is gelegen aan de rand van het centrum van Brugge. Op de gelijkvloerse verdieping is er een inkom, ruime living met zeer veel lichtinval en een open keuken. Er is een garage met berging. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers en een badkamer met bad en afzonderlijke douche. Er is ook een zolder aanwezig in de woning. De ramen bevatten screens zodat in de zomer de warmte kan buiten gehouden worden. Er is een terras en een ruime tuin waar het aangenaam vertoeven is. Op het dak werden er zonnepanelen geïnstalleerd zodat deze woning tevens energiezuinig is. Kortom een ideale instapklare woning! G score: A P score: A Meer weten?

3 Slaapkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
409 000 €

8750 Zwevezele

Gelegen in een nieuwe verkaveling op wandelafstand van het centrum/markt Zwevezele ligt deze instapklare nieuwbouwwoning (2021). Instapklare woning die voldoet aan alle moderne comfort. Denk maar aan zonnepanelen, regenwater, ventilatiesysteem enz. Prachtige ligging met zicht over de velden. INDELING: - Gelijkvloers: Inkomhal, apart toilet, via de prachtige glazen deur komt u in de woonkamer met zit-eetplaats en bureel, open keuken, aansluitend ruime berging. - 1ste verdiep: Nachthall, apart toilet, 3 slaapkamers en badkamer met ligbad, inloopdouche en lavabo. - Zolder: Schuiftrap naar de zolder waar een extra slaapkamer kan worden ingericht. - Tuin: Volledig aangelegde en omheinde tuin met zonnig terras en een tuinberging. - Parking: Inclusief carport. PLUSPUNTEN: + Instapklaar, volledig geschilderd + Energie zuinig (E 33) + Regenwater 10.000 l + 6 Zonnepanelen + carport Kortom een ideale instapklare woning! G score: A P score: A Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Flat - Studio te koop Gent (RBI91862)
205 000 €

9000 Gent

Deze volledig gerenoveerde studio is gelegen aan de Coupure, vlakbij het historische centrum van Gent. Deze studio is gelegen op de gelijkvloerse verdieping en er is een achteringang die toegang geeft op de koer waar er een staanplaats is. Er zijn 3 ruimtes nl de living, keuken en slaapkamer met badkamer. Bij de studio hoort er ook een privatieve kelderberging. G score: A P score: A Meer weten?

1 Slaapkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Huis te koop Ruiselede (RBI81408)
299 000 €

8755 Ruiselede

te Ruiselede, Bruwaanstraat 6. Op het gelijkvloers van deze woning bevindt er zich een zeer ruime keuken met berg- en wasplaats, living en kelder. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers en een gerenoveerde badkamer met inloopdouche. Er is tevens een geïsoleerde zolder aanwezig. Alle ramen zijn in dubbel glas en voorzien van rolluiken. Bij deze woning hoort een ruime tuin en verschillende opslagruimtes waaronder 2 garages. Een woning met tal van mogelijkheden ! Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Huis te koop Sint-Michiels (RBI64240)
360 000 €

8200 Sint-Michiels

te Brugge (Sint-Michiels), Parklaan 54. Deze ruime woning is gelegen aan de rand van het centrum van Brugge. Op het gelijkvloers is er een ruime living, keuken met berging, washok en garage. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers, badkamer met bad en berging. Er is een grote zolder die ingericht kan worden als 4de slaapkamer of hobbykamer. Er is een regenwater- en boorwaterput. Bij de woning is er een zeer ruime tuin waar het aangenaam en rustig vertoeven is. Kortom een ideale woning voor wie aan de rand van Brugge wenst te wonen! Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Huis te koop Schellebelle (RBI55953)
320 000 €

9260 Schellebelle

Deze karakterwoning is een vastgesteld bouwkundig erfgoed wegens de prachtige voorgevel en kleurrijke tegelvloeren in art-nouveaustijl. Het gelijkvloers omvat een inkomhal, woonkamer, eetplaats, keuken, berging, bijkeuken, kelder en toilet. De eerste verdieping omvat 3 slaapkamers en een badkamer. De zolderverdieping is toegankelijk via een vaste trap. Er is een ruime tuin bij de woning. Kortom een stijlvolle woning met een ziel. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Opbrengsteigendom te koop Assebroek (RBH27166)
130 000 €

8310 Assebroek

te Assebroek, Daverlostraat 170. Residentie Berkenhof is gelegen in een groene omgeving nabij het centrum van Assebroek, maar met een bushalte voor de deur ligt ook het centrum van Brugge binnen handbereik. Ideaal voor bewoners die houden van een stedelijke omgeving, maar dankzij de ligging deels in parkgebied, is er ook een grote groene tuin en een zongericht terras waar het heerlijk vertoeven is. De flat is gelegen op de gelijkvloerse verdieping van blok B en is als volgt ingedeeld: inkomhal, leefruimte, terras, keuken, toilet, badkamers met inloopdouche en slaapkamer. De uitbating wordt verzorgd door Armonea. Ideaal als belegging! Meer weten?

3 Kamer(s) 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Opbrengsteigendom te koop Assebroek (RBH27171)
130 000 €

8310 Assebroek

te Assebroek, Daverlostraat 170. Residentie Berkenhof is gelegen in een groene omgeving nabij het centrum van Assebroek, maar met een bushalte voor de deur ligt ook het centrum van Brugge binnen handbereik. Ideaal voor bewoners die houden van een stedelijke omgeving, maar dankzij de ligging deels in parkgebied, is er ook een grote groene tuin en een zongericht terras waar het heerlijk vertoeven is. De flat (nummer 68) is gelegen op de 2de verdieping van blok B en is als volgt ingedeeld: inkomhal, leefruimte, terras met zicht op de tuin, keuken, toilet, badkamers met inloopdouche en slaapkamer. De uitbating wordt verzorgd door Armonea. Ideaal als belegging! Meer weten?

3 Kamer(s) 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Opbrengsteigendom te koop Assebroek (RBH27177)
130 000 €

8310 Assebroek

te Assebroek, Daverlostraat 170. Residentie Berkenhof is gelegen in een groene omgeving nabij het centrum van Assebroek, maar met een bushalte voor de deur ligt ook het centrum van Brugge binnen handbereik. Ideaal voor bewoners die houden van een stedelijke omgeving, maar dankzij de ligging deels in parkgebied, is er ook een grote groene tuin en een zongericht terras waar het heerlijk vertoeven is. De flat (nummer 100) is gelegen op de 1de verdieping van blok C en is als volgt ingedeeld: inkomhal, leefruimte, terras met zicht op de tuin, keuken, toilet, badkamers met inloopdouche en slaapkamer. De uitbating wordt verzorgd door Armonea. Ideaal als belegging! Meer weten?

3 Kamer(s) 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Opbrengsteigendom te koop Assebroek (RBH27187)
130 000 €

8310 Assebroek

te Assebroek, Daverlostraat 170. Residentie Berkenhof is gelegen in een groene omgeving nabij het centrum van Assebroek, maar met een bushalte voor de deur ligt ook het centrum van Brugge binnen handbereik. Ideaal voor bewoners die houden van een stedelijke omgeving, maar dankzij de ligging deels in parkgebied, is er ook een grote groene tuin en een zongericht terras waar het heerlijk vertoeven is. De flat (nummer 115) is gelegen op de 3de verdieping van blok C en is als volgt ingedeeld: inkomhal, leefruimte, terras met zicht op de tuin, keuken, toilet, badkamers met inloopdouche en slaapkamer. De uitbating wordt verzorgd door Armonea. Ideaal als belegging! Meer weten?

3 Kamer(s) 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Huis te koop Koolkerke (RBI36272)
430 000 €

8000 Koolkerke

Brugse Steenweg 162. Deze woning werd volledig gerenoveerd en is instapklaar. Op de gelijkvloerse verdieping is er een inkom, living, ruime keuken met aansluitend een berging, kelder en een extra gang waar de fietsen kunnen geplaatst worden. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers waarvan 1 met een extra bureauruimte, badkamer met ligbad en dubbele lavabo. Op de tweede verdieping is er een studio die dienst doet als slaapkamer. Alle ramen zijn in dubbel glas en hebben rolluiken. Via de keuken is er toegang tot de tuin en terras waar het aangenaam vertoeven is. Kortom een prachtige instapklare woning! Meer weten?

4 Slaapkamer(s) 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Huis te koop Oostkamp (RBI35845)
350 000 €

8020 Oostkamp

Deze woning is gelegen in een doodlopende straat maar toch op wandelafstand van het centrum van Oostkamp. Op het gelijkvloers is er een inkom, keuken, woonkamer, eetplaats en toilet. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers en een badkamer. Er is tevens een zolder in de woning. Bij de woning is er een tuin en garage. Naast de woning is er een ruim bijgebouw die kan dienst doen als opslag/werkplaats of gararage. Kortom een ideale starterswoning! Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen