Living Stone Zaventem (1930 Zaventem)

""Wij leven vastgoed""
Leuvensesteenweg 677 - 1930 Zaventem

living-stone.be

Het “nieuwe” Living Stone is opgericht in mei 2021 uit een fusie van Pajota en Living Stone die sinds 1971 en 1993 elk in een aangrenzende regio actief waren. Samen vormen we een vastgoedgroep met 10 vastgoedhuizen verspreid over Vlaams-Brabant, Brussel, de regio Mechelen en het Pajottenland. Deze schaalvergroting effende de weg voor een vlotte transformatie naar een moderne vastgoedorganisatie met een waaier aan vastgoeddiensten en heel veel deskundigheid onder de vleugels van één sterk merk. Onze medewerkers zijn ondernemende en nuchtere professionals maar ze houden van hartelijke contacten en koesteren de verbindende kracht tussen mensen. Een grote meerwaarde bij Living Stone is de grote verscheidenheid aan lokale experten binnen ons team voor onze diverse specialiteiten: herverkoop, verhuur en rentmeester, nieuwbouw, projectbegeleiding, bedrijfsvastgoed, juridisch en stedenbouwkundig advies, marketing… U vraagt, wij draaien. Toon alles Toon minder
Het “nieuwe” Living Stone is opgericht in mei 2021 uit een fusie van Pajota en Living Stone die sinds 1971 en 1993 elk in een aangrenzende regio actief waren. Samen vormen we een vastgoedgroep met 10 vastgoedhuizen verspreid over Vlaams-Brabant, Brussel, de regio Mechelen en het Pajottenland. Deze schaalvergroting effende de weg voor een vlotte transformatie naar een moderne vastgoedorganisatie met een waaier aan vastgoeddiensten en heel veel deskundigheid onder de vleugels van één sterk merk. Onze medewerkers zijn ondernemende en nuchtere professionals maar ze houden van hartelijke contacten en koesteren de verbindende kracht tussen mensen. Een grote meerwaarde bij Living Stone is de grote verscheidenheid aan lokale experten binnen ons team voor onze diverse specialiteiten: herverkoop, verhuur en rentmeester, nieuwbouw, projectbegeleiding, bedrijfsvastgoed, juridisch en stedenbouwkundig advies, marketing… U vraagt, wij draaien.
Openingsuren Living Stone Zaventem
maandag- *- *
dinsdag- *- *
woensdag- *- *
donderdag- *-
vrijdag- *- *
zaterdag- *-
zondag--

* Alleen op afspraak

675 000 €

1831 Diegem

NIET TE MISSEN: mooie recente energiezuinige woning met 6 slaapkamers (waarvan 1 momenteel gebruikt wordt als dressing), 2 badkamers, garage en grote ... Meer weten?

6
200 m²
2
contacteer
details
E-mail
Bellen
750 000 €

1910 Kampenhout

Bent u op zoek naar een authentieke woning met veel ruimte, 4 slaapkamers, 2 bureaus, een grote garage, een grote, prachtige tuin, geen verplichting t ... Meer weten?

4
306 m²
1
contacteer
details
E-mail
Bellen
2 800 €

3078 Everberg

Prachtige kantoorruimtes te huur in villadomein te Everberg! Dit historisch pand, gelegen tussen Brussel en Leuven, diende vroeger eerst als weeshuis, ... Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
349 000 €

3071 Erps-Kwerps

Bouwgrond voor alleenstaande eengezinswoning van maximum twee bouwlagen. Er staat momenteel nog een afbraakwoning op (eenvoudige afbraak van een houte ... Meer weten?

1047 m²
50 m
contacteer
details
E-mail
Bellen
216 000 €

1831 Diegem

Ideaal gelegen, bij het centrum van Diegem, op 300 m van het treinstation, op 100 m van een bushalte, prachtige recente flat (2015) in nieuwbouwstaat ... Meer weten?

1
50 m²
5 m²
1
contacteer
details
E-mail
Bellen
489 000 €

1932 Sint-Stevens-Woluwe

Instapklare en gerenoveerde bel-étage woning met grote tuin in Sint-Stevens-Woluwe! Ideale locatie binnen de ring van Brussel, op wandel- en/of fietsa ... Meer weten?

2
120 m²
1
contacteer
details
E-mail
Bellen