Living Stone Halle (1500 Halle)

"Het juiste huis"
Grote Markt 10 - 1500 Halle

BIV-nummer 500 390

living-stone.be

Pajota is sinds 1971 actief op de vastgoedmarkt. De naam « Pajota » was toen een welbewuste keuze. De strategische ligging van het eerste vastgoedkantoor van ‘t Pajottenland had tot doel de Pajotten een thuis te bieden. Belangrijk was dat daarbij rekening werd gehouden met de authenticiteit van onze streek. Een forum werd gecreëerd waar (ver)huurder en (ver)kopers elkaar konden vinden … toen een unieke activiteit. De professionele aanpak en inzet van de oprichters, heeft ertoe geleid dat Pajota een gekend begrip werd in de streek. Door de aanhoudende inzet en blijvende spirit van haar medewerkers is Pajota ondertussen een vaste waarde geworden op de vastgoedmarkt. Ons vastgoedkantoor heeft reeds meer dan 4.500 verkopen en minstens 6.000 verhuringen gerealiseerd. De ervaring die langs deze weg werd verworven staat ten dienste van ons huidige cliënteel. Dankzij deze jarenlange ervaring en de kwaliteit die onze medewerkers bieden, groeit Pajota nog steeds verder. De Pajota groep telt intussen 4 kantoren. Toon alles Toon minder
Pajota is sinds 1971 actief op de vastgoedmarkt. De naam « Pajota » was toen een welbewuste keuze. De strategische ligging van het eerste vastgoedkantoor van ‘t Pajottenland had tot doel de Pajotten een thuis te bieden. Belangrijk was dat daarbij rekening werd gehouden met de authenticiteit van onze streek. Een forum werd gecreëerd waar (ver)huurder en (ver)kopers elkaar konden vinden … toen een unieke activiteit. De professionele aanpak en inzet van de oprichters, heeft ertoe geleid dat Pajota een gekend begrip werd in de streek. Door de aanhoudende inzet en blijvende spirit van haar medewerkers is Pajota ondertussen een vaste waarde geworden op de vastgoedmarkt. Ons vastgoedkantoor heeft reeds meer dan 4.500 verkopen en minstens 6.000 verhuringen gerealiseerd. De ervaring die langs deze weg werd verworven staat ten dienste van ons huidige cliënteel. Dankzij deze jarenlange ervaring en de kwaliteit die onze medewerkers bieden, groeit Pajota nog steeds verder. De Pajota groep telt intussen 4 kantoren.
745 000 €

1652 Alsemberg

Prachtig en zeer rustig gelegen landhuis op 16a75ca met ruimte vrij beroep en veel privacy. Dit ruime (355m²) landhuis is geschikt voor de uitoefening ... Meer weten?

5
355 m²
2
contacteer
details
E-mail
Bellen
275 000 €

1500 Halle

Gelijkvloers appartement met één slaapkamer en tuin! Dit gelijkvloers appartement is centraal gelegen nabij centrum Halle: op 750 m wandelen van het c ... Meer weten?

1
90 m²
1
contacteer
details
E-mail
Bellen
449 000 €

1570 Galmaarden

Karaktervolle woning op een prachtig terrein van 9a70ca. Deze woning geniet van een prachtige, grote tuin met groen verzicht! Indeling: Het gelijkvloe ... Meer weten?

3
176 m²
1
contacteer
details
E-mail
Bellen
881 000 €

1540 Herne

Unieke kartuizersite op 41a70ca. Kom deze site bezoeken tijdens onze opendeurdag van zaterdag 5 november tussen 10u en 12u! Dit voormalig Kartuizerklo ... Meer weten?

5
1
contacteer
details
E-mail
Bellen

We hebben slechts een paar zoekertjes gevonden die overeen komen met uw zoekcriteria.