EVEREST PROPERTIES (1060 Sint-Gillis)

BLVD JAMAR bte 30 53 - 1060 Sint-Gillis

BIV-nummer 100.776

everestproperties.be

150 000 €

1000 Brussel

In hartje Brussel, vlakbij de Grote Markt, openbaar vervoer en alle andere voorzieningen. Mooie STUDIO gelegen op de 3e verdieping van een recent gebouw dat 7 verdiepingen telt. Het is als volgt samengesteld: een lichte woonkamer, een hyper uitgeruste keuken, een slaapgedeelte, een doucheruimte en een toilet. PEB:F. . Gemeenschappelijke lasten inbegrepen in de huurprijs. De kosten voor water, elektriciteit en gas zijn individueel Lopende huur: 900€/maand. Info & bezoeken: ### - ### . Voor meer panden zie onze website ### Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 30
contacteer
details
E-mail
Bellen
580 000 €

1000 Brussel

CEE-wijk, vlakbij Schuman, dichtbij openbaar vervoer en alle andere voorzieningen. Een eengezinswoning van ±190 m² momenteel verbouwd tot verschillende studio's. Het is als volgt samengesteld: in de kelder is er een opslagruimte, kelders en een kantoor. Op de begane grond: twee studio's met een doucheruimte en een kitchenette. Op de 1e verdieping: een appartement met één slaapkamer, een kitchenette, een badkamer en een balkon. Op de 2e verdieping: woonruimte, een kitchenette, een slaapkamer en een badkamer. De woning verkeert in goede staat maar behoeft toch renovatiewerkzaamheden. Goede investeringsmogelijkheid!. Voor meer informatie en bezoeken contacteer: ### of per e-mail op ### . Voor meer eigendommen, bezoek onze site op ### Meer weten?

5 Slaapkamer(s) 190 4 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
1 800 €

1050 Elsene

Nabij de Bascule, dichtbij openbaar vervoer en alle overige voorzieningen. Ruime en lichte GEMEUBILEERDE DUPLEX. Het is als volgt samengesteld: een hal, woonkamer, een eetkamer, een volledig uitgeruste keuken, 3 slaapkamers, mooi TERRAS en een grote tuin van ±20m², wasruimte, badkamer, doucheruimte, apart toilet. GEEN GEMEENSCHAPPELIJKE KOSTEN. info&bezoeken: ### - ### . Bezoek onze site op ### Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 5 m² Terras 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
205 000 €

1090 Jette

Dicht bij de Place du Miroir, het park, winkels en openbaar vervoer en alle andere voorzieningen, biedt Everest Properties u een ruim appartement van ±70m² gelegen op de 2e verdieping in een klein gebouw, het omvat 2 slaapkamers, woonkamer ±16m² (mogelijkheid om de woonkamer te vergroten door de houten kast te verwijderen om een ​​L-vormige woonkamer te krijgen met open keuken naar de woonkamer), keuken, brand nieuwe doucheruimte, Terras grenzend aan een slaapkamer aan de achterzijde. PVC dubbele beglazing overal. Kelden. Lasten: 150€/maand inclusief verwarming, warm water en gemeenschappelijk onderhoud. Mogelijkheid om een ​​gesloten box te verwerven met een extra € 40.000. EPB: F. Info & bezoeken: ### - E-mail: ### Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 70 4 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
785 000 €

1090 Jette

Dichtbij de Place du Miroir, het park, winkels en openbaar vervoer en alle andere voorzieningen, biedt Everest Properties u heel wat 25 garages (gesloten boxen). Uitstekende investeringsmogelijkheid. Info & bezoeken: ### - E-mail: ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
4 000 €

1050 Elsene

Gelegen in één van de mooiste en meest trendy wijken van Brussel, aan de beroemde LOUISElaan, dichtbij openbaar vervoer en alle andere voorzieningen. Prachtige ongemeubileerde duplex van ±380m² gelegen op de 5e en 6e verdieping van een karakteristiek gebouw. Het is als volgt samengesteld: een mooie inkomhal met vestiaire per verdieping, een grote lichtrijke woonkamer van ±60m², een eetkamer, 5 slaapkamers van ±(40,26,25,18,18)m², 4 kleedkamers, een volledig ingerichte keuken met ontbijt/bijkeuken en service-ingang, 3 badkamers, een doucheruimte en 5 toiletten. Prachtig Een wasruimte, een berging en 2 grote kelders. Terrassen en een afgesloten garage beschikbaar. Driedubbele beglazing, 3 onafhankelijke ingangen met gepantserde deuren, een alarmsysteem en een video-intercom. PEB: D. Beschikbaar op 01/12/2023. Info en bezoeken: ### -e-mail: ### . Meer eigendommen op onze website: ### Meer weten?

5 Slaapkamer(s) 380 12 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
2 800 €

1050 Elsene

Tussen Flageyplein en Jourdanplein, dichtbij de Louizalaan en de EU-zone, dichtbij openbaar vervoer en alle andere voorzieningen. Prachtig gemeubeld appartement van ±100m² gelegen op de 1e verdieping. Het is als volgt samengesteld: een mooie lichte woonkamer, een eetkamer, 3 slaapkamers van ±(15,14,10)m², een volledig uitgeruste keuken, 3 doucheruimtes en 2 toiletten. Prachtig terras van ±6m². Een wasruimte in de kelder met wasmachine, droger, hangers en 2 extra opbergruimtes (ook geschikt voor fietsen).PEB: D. Beschikbaar vanaf 01/01/2024. Info&bezoeken: ### - ### . Voor meer eigendommen bezoek onze website ### Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 100 6 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
1 300 €

1000 Brussel

Gelegen in Schumann, in de onmiddellijke omgeving van de EUROPESE wijk, in een recent gerenoveerd karakteristiek gebouw, prachtig volledig gerenoveerd, luxueus en licht appartement van ±90m². Het is als volgt samengesteld: een slaapkamer met kast, een volledig ingerichte open keuken, een woonkamer van ±34m², 1 badkamer, terras, kelder, wasmachine en vaatwasser inbegrepen. Fietsenstalling Kwaliteitsafwerking. Zwembad en sauna in het gebouw. Gemeenschappelijke kosten: € 100/maand voor elektriciteit en schoonmaak van gemeenschappelijke ruimtes, zwembad, lift. Beschikbaar 01/12/2023. Huurovereenkomst: 3 jaar. Info&bezoeken: ### - ### . Meer eigendommen ### Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 90 5 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
2 190 €

1040 Etterbeek

Tussen Thieffry en Pétillon, dichtbij vervoer, winkels, scholen, enz. - Mooi appartement van ±220 m² inclusief een inkomhal, die toegang geeft tot een 2e hal, een grote woon/eetkamer van ±40m², 3 slaapkamers (±20m²- ±19m²±7m²), een volledig uitgeruste keuken die toegang geeft tot een binnenplaats, met veranda, een grote woonkamer, een eetkamer en een badkamer, 2 toiletten waarvan één met een aparte ruimte met wastafel, afgesloten garage, kelder, wasruimte en centrale verwarming op olie. Nieuwe kozijnen met dubbele beglazing. . PEB: D - Infos&bezoeken ### - ### . Meer eigendommen op ### Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 220 10 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
1 600 €

1000 Brussel

Stadscentrum, vlakbij de Beurs en Boulevard du Midi, dichtbij alle voorzieningen. Schitterend appartement van ±150m², gelegen op de 1e verdieping van een recent en zeer rustig gebouw met lift en fietsenberging. Het appartement is als volgt samengesteld: Een ruime woon-/eetkamer van ±70m2, met een volledig ingerichte open keuken, die uitkomt op een overdekt terras van ±10m2 op het zuiden. Een master suite van ±17m2 inclusief een aangrenzende badkamer en toilet; Een tweede slaapkamer van ±17m2 met aangrenzende doucheruimte; Een inkomhal uitgerust met gastentoiletten, opslagruimte en een ruimte gewijd aan wasmachines; Een kelder gelegen in de kelder; De woning is voorzien van een gasboiler, geplaatst in 2022, met een individuele meter. Vaste kosten van € 75/maand voor het onderhoud van de gemeenschappelijke ruimtes. Mogelijkheid om een ​​grote auto- en motorparkeerplaats te huren voor € 150/maand. Beschikbaar op ### Info&bezoeken: ### - ### . Voor meer eigendommen bezoek onze website ### Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 150 9 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
1 350 €

1000 Brussel

Centrum van Brussel, vlakbij het Martelarenplein, dichtbij alle voorzieningen. Prachtig GESTOFFEERD appartement van ±108m² gelegen op de begane grond. Bestaande uit een grote lichte woonkamer van ±40m², een eetkamer, een volledig ingerichte open keuken, twee mooie slaapkamers van ±17m² en 14m², een badkamer met toilet, een wasruimte en een apart toilet. Een terras van ±2m² en een prachtige gemeenschappelijke tuin. Provisie voor kosten van 150€/maand voor de lift, het beheer en het onderhoud van de gemeenschappelijke ruimtes. Mogelijkheid tot het huren van een plaats in de ondergrondse parkeergarage. Peb: C-. Info & Bezoeken: ### E-mail: ### . Meer eigendommen op ### Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 108 2 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
1 150 €

1200 Sint-Lambrechts-Woluwe

In de buurt van het Square de Montgomery, het metrostation Joséphine-Charlotte. Gelegen aan een boomrijke laan, Schitterend APPARTEMENT van ±100m² op de 2nd verdieping van een gebouw met lift. Het is als volgt samengesteld: een grote woonkamer van ±30m², zeer lichtrijke, ingerichte keuken, een hal, een badkamer met ligbad, dubbele lavabo, apart toilet, 2 slaapkamers (±12,5m²-11m²) waarvan een slaapkamer achteraan met ingebouwde kasten die toegang geven tot een balkon met uitzicht op de tuin - met kasten. PEB:C. Parket vloer. Optie: Garage 150 euro/maand. Mogelijkheid om een ​​KELDER te huren met een supplement van 30€/maand. Beschikbaar op ### Voorzieningen voor lasten: voor een alleenstaande € 150/maand inclusief verwarming en gemeenschappelijk onderhoud, voor twee personen is de provisie € 200/maand. Elektriciteit, water en gas zijn individueel. Info en bezoeken: ### - E-mail: ### Meer info op: ### Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 100 4 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
820 €

1030 Schaarbeek

Josaphatpark, in de trendy wijk Schaarbeek, dichtbij alle voorzieningen. Prachtig GESTOFFEERD appartement, gelegen op de 6e en tevens bovenste verdieping van een charmant gebouw, zonder lift. Het omvat een woonkamer met parketvloer, een slaapkamer, een ingerichte keuken, een badkamer en een toilet. Individuele gasboiler. Vaste lasten: € 86/maand voor water, beheer, onderhoud van de gemeenschappelijke ruimtes, brandverzekering met afstand van verhaal en onderhoud van de verwarmingsketel. Geen afvalkamer. Verlopen PEB wordt momenteel vernieuwd. Beschikbaar op 01/01/2024. Infos&Visits: ### E-mail: ### Bezoek onze website: ### Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 65 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
1 795 €

1050 Elsene

Ter Kamerenbos, in een rustige laan, dichtbij winkels en vervoer, een prachtig luxe appartement van ±160m², gelegen op de 1e verdieping van een recent gebouw, het is zeer licht en ruim met onder meer: ​​een mooie woonkamer, 2 mooie slaapkamers (23m²-16m²), met prachtig uitzicht op een grote groene ruimte, 2 badkamers, 1 doucheruimte, 3 toiletten, volledig ingerichte Amerikaanse keuken (20m²), een mooi TERRAS en een grote TUIN. Mogelijkheid tot het huren van een garage/box met een supplement van €125. INFO & BEZOEKEN: ### Bezoek onze website: ### E-mail: ### Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 160 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
1 250 €

1050 Elsene

Ideaal gelegen tussen de Sint-Bonifatiuswijk en Place Fernand Cocq, op een steenworp afstand van winkels en restaurants; vlakbij het metrostation Naamsepoort, zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer, bent u in minder dan 15 minuten in het stadscentrum of de Europese wijk. Een mooi klein volledig GEMEUBILEERD appartement bestaande uit een woonkamer, een professionele ruimte van ±5m², een slaapkamer van ±20m², volledig ingerichte open keuken, badkamer en een apart toilet. Provisie voor kosten van € 150/maand voor beheer, onderhoud van de gemeenschappelijke ruimtes en de lift. Info&bezoeken ### - ### . Bezoek onze website: ### Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 40 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
1 450 €

1050 Elsene

Porte de Namur - Gulden Vlies, Dicht bij alle voorzieningen. In een rustig gebouw op de 7e verdieping met lift, dichtbij alle vervoer, winkels en restaurants; Mooi GEMEUBILEERD appartement van ±80 m² bestaande uit een inkomhal, een prachtige ruime en lichtrijke woon-/eetkamer, mooie volledig ingerichte keuken, 1 slaapkamer, 1 badkamer, apart toilet, ingerichte wasplaats. Provisie voor gemeenschappelijke kosten: € 250/maand inclusief: warm water, verwarming, gemeenschappelijke ruimtes. Info&bezoeken: ### - ### . Meer eigendommen, zie onze site: ### Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 80 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
1 800 €

1040 Etterbeek

Montgomery-plein! Prachtig gemeubileerd appartement in een herenhuis gelegen aan Montgomery Square. Dichtbij openbaar vervoer, winkels en alle voorzieningen. Schitterend GEMEUBILEERD APPARTEMENT gelegen op de 3e verdieping in een herenhuis, verdeeld in appartementen. Het is als volgt samengesteld: een lichte woonkamer en eetkamer, twee slaapkamers met kantoorruimte en kasten, een ingerichte keuken met ontbijthoek, een marmeren badkamer met wasmachine en droger. VASTE KOSTEN VAN 400 EURO INCLUSIEF: water, gas, elektriciteit, verwarming, snel internet, kabeltelevisie, gemeenschappelijke lasten en onderhoud van gemeenschappelijke ruimtes; mogelijkheid tot diensten (schoonmaakster, twee uur per twee weken inbegrepen en verschoning van lakens). PEB: C. Beschikbaar op 01/01/2024. Info&bezoeken: ### - ### . Meer eigendommen, zie onze site: ### Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
1 850 €

1000 Brussel

In het stadscentrum, tussen Place de Brouckère en Place St Catherine, dichtbij winkels en openbaar vervoer, restaurants, enz. Schitterend commercieel gelijkvloers of kantoor van ±135m² met mezzanine, kitchenette en badkamers. Eigen ingang. Maandelijkse vaste lasten: € 75,- voor beheer, verzekering en brand. Individuele meters: gas, water en elektriciteit. Gezien de oppervlakte geen gemeentelijke of gewestelijke belasting. Info&bezoeken: ### - E-mail: ### . Bezoek onze website ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
1 450 €

1030 Schaarbeek

Wijk Cerisiers (Woluwé) vlakbij de E40 en Place Meiser. Gelegen in een rustige omgeving, prachtig gestoffeerd appartement van ±80 m² volledig gerenoveerd en up-to-date, gelegen op de 3e verdieping in een klein condominium. Het is als volgt samengesteld: een zeer lichte woonkamer met parketvloer, een mooie volledig ingerichte keuken open naar de woonkamer, twee mooie slaapkamers, een badkamer en een apart toilet. Terras. LAAG Provisie voor kosten van € 10/maand voor het onderhoud van de gemeenschappelijke ruimtes. Info&bezoeken: ### - ### . Bezoek onze website ### Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 80 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
820 €

1210 Sint-Joost-ten-Node

Dichtbij EUROPESE wijk, Kunst-Wet. Dicht bij alle voorzieningen. Schitterende lichte studio van ±57m² op de 4e verdieping van een gebouw van 7 verdiepingen. het is als volgt samengesteld: een woonkamer en een eetkamer, een keuken en een badkamer. Apart toilet. Vaste kosten geïndexeerd tot € 150/maand voor verwarming, brandverzekering met afstand van verhaal, beheer en onderhoud van het gebouw. Mogelijkheid om een ​​parkeerplaats in het gebouw te huren: + € 100/maand. Vuilniskamer en fietsenstalling in het gebouw. Peb: D. Beschikbaar 15-11-2023. Info&bezoeken: ### - ### Bezoek onze site: ### Meer weten?

57 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen