ETUDE DES PROPRIETAIRES (6031 Monceau-sur-Sambre)

"Onroerend goed , in de buurt van je ..."
PLACE SABATIER 4 - 6031 Monceau-sur-Sambre

BIV-nummer 506714

immoproprio.be

Een professioneel team tot uw dienst ... De studie van de eigenaren is een van uw beste troeven om uw project snel te realiseren. Professioneel , serieuze , verkrijgbaar en hartelijk , besteedt zij speciale aandacht aan elke woning , ongeacht de waarde en conditie. De teamleden van de studie van de eigenaren werken samen in een geest van efficiëntie, integriteit en transparantie . Elk van hen kent uw project is een geïnformeerde gesprekspartner . Daarom voeren wij 90 % van onze omzet met voldoening . Toon alles Toon minder
Een professioneel team tot uw dienst ... De studie van de eigenaren is een van uw beste troeven om uw project snel te realiseren. Professioneel , serieuze , verkrijgbaar en hartelijk , besteedt zij speciale aandacht aan elke woning , ongeacht de waarde en conditie. De teamleden van de studie van de eigenaren werken samen in een geest van efficiëntie, integriteit en transparantie . Elk van hen kent uw project is een geïnformeerde gesprekspartner . Daarom voeren wij 90 % van onze omzet met voldoening .
279 999 €

7100 Haine-Saint-Paul

Referentie van het bureau: v7170-267 *** VIRTUELE TOUR: ### *** Ontdek dit investeringsgebouw met groot potentieel, gelegen in het hart van de regio HAINE-SAINT-PAUL. Deze woning biedt drie afzonderlijke appartementen, allemaal momenteel verhuurd, die een betrouwbaar maandelijks inkomen opleveren. Op de begane grond, een inkomhal die leidt naar een woonkamer, een eetkamer en een ingerichte keuken. Verder vind je er een badkamer en twee slaapkamers van +/- 12m² en +/- 8m² Momenteel verhuurd aan €450/maand De eerste verdieping biedt een appartement aan, bestaande uit een inkomhal, een open woonkamer met ingerichte keuken, een complete badkamer met apart toilet, een ruime slaapkamer van +/- 13m² en een praktisch bureau van +/- 6m² Momenteel verhuurd aan € 590/maand Op de bovenste verdieping is een comfortabele ruimte gereserveerd met een woonkamer met kitchenette, een badkamer en een ruime slaapkamer van +/- 14m² Momenteel verhuurd aan € 560/maand Het gebouw is voorzien van dubbele beglazing en een CV-installatie. Deze investeringsmogelijkheid biedt onmiddellijke winstgevendheid Alle documenten met betrekking tot dit pand kunt u downloaden op onze website ### Doe een bod vanaf € 279.999 (onder voorbehoud van aanvaarding door de eigenaren) De aangekondigde woonoppervlakten zijn de woonoppervlakten die zijn gecommuniceerd in de kadastrale matrix of het PEB Beschrijving voor informatieve doeleinden en niet contractueel, deze kan worden gewijzigd De eigenaar, verkoper van het onroerend goed, heeft de vrijheid en vrijheid om wel of niet te verkopen. Als hij besluit te verkopen, is hij niet verplicht om het hoogste bod te aanvaarden, maar kiest hij het bod dat het beste bij hem past op basis van zijn eigen criteria (bedrag van het bod, opschortende voorwaarden, uiterste datum voor ondertekening, enz.). Gratis schatting binnen 24 uur voor alle verkopers, neem contact met ons op via ### Meer weten?

4 Slaapkamer(s) 214 3 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
9 999 €

6031 Monceau-sur-Sambre

L'Étude des Propriétaires biedt deze garage in MONCEAU-SUR-SAMBRE aan Referentie agentschap : v6031-1522 Dit pand is zeer goed bereikbaar via de snelweg en dicht bij alle voorzieningen en grote wegen. Het heeft een oppervlakte van +/-20m². Bieden vanaf 9.999€ (onder voorbehoud van aanvaarding door de eigenaars) Alle documenten met betrekking tot deze woning en erfdienstbaarheidsvoorwaarden kunnen worden gedownload van onze website ### Deze beschrijving is alleen ter informatie en is niet contractueel bindend. De eigenaar, de verkoper van het pand, is vrij om te beslissen of hij wel of niet verkoopt. Als hij besluit te verkopen, is hij niet verplicht het hoogste bod te accepteren, maar kiest hij het bod dat hem het beste uitkomt in het licht van zijn eigen criteria (bedrag van het bod, opschortende voorwaarden, termijn voor ondertekening, enz.) Gratis schattingen binnen 24 uur voor alle verkopende eigenaars, neem contact met ons op via ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
79 000 €

7100 Haine-Saint-Paul

Referentie van het bureau: v7170-280 *** VIRTUELE TOUR: ### *** Op zoek naar een functionele ruimte om uw bedrijf te ontwikkelen of voor de opslag van uw goederen? Ontdek dit ideaal gelegen magazijn, momenteel in gebruik als carwash, maar met veelzijdige mogelijkheden voor diverse activiteiten. Dit ruime magazijn van 66 vierkante meter biedt een configuratie die kan worden aangepast aan verschillende commerciële of opslagbehoeften. Uitgerust met een automatische sectionaaldeur voor gemakkelijke toegang, is deze geïsoleerd, heeft een stroomaansluiting, een waterbron en is aangesloten op de riolering voor een efficiënt afvalwaterbeheer. Perfect voor een jonge ondernemer die op zoek is naar een geschikte ruimte om zijn bedrijf te starten of uit te breiden. Deze locatie biedt veelzijdigheid voor diverse bedrijfs- of opslagsectoren. Het is gelegen in een dynamische wijk met gemakkelijke toegang tot de belangrijkste verkeersaders en commerciële gebieden. Alle documenten met betrekking tot dit pand kunt u downloaden op onze website ### Doe een bod vanaf € 79.000,- (onder voorbehoud van aanvaarding door de eigenaren). De aangekondigde woonoppervlakten zijn de verwarmde vloeroppervlakken die in de PEB's zijn gecommuniceerd. Beschrijving voor informatieve doeleinden en niet contractueel, deze kan worden gewijzigd. De eigenaar, verkoper van het onroerend goed, heeft op geheel vrije en autonome wijze de keuze om wel of niet te verkopen. Als hij besluit te verkopen, is hij niet verplicht het hoogste bod te aanvaarden, maar kiest hij het bod dat het beste bij hem past op basis van zijn eigen criteria (bedrag van het bod, opschortende voorwaarden, uiterste datum voor ondertekening, enz.). Gratis schatting binnen 24 uur voor alle verkopers, neem contact met ons op via ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
299 000 €

7100 Haine-Saint-Pierre

Referentie van het bureau: v7170-265 *** VIRTUELE TOUR: ### *** Ontdek dit uitzonderlijke handelsgebouw in het hart van HAINE-SAINT-PIERRE U wordt begroet door een gastvrije balie op de begane grond, een kantoor en een complete badkamer met wasruimte. Aan de achterzijde biedt een werkplaats van ruim 100m², voorzien van een oven, een patisseriehoek en een toegankelijke opslagruimte, potentieel voor uw commerciële ambities. Boven een appartement met een inkomhal, een ingerichte keuken, een woonkamer en een badkamer. Drie slaapkamers op de tweede verdieping De centrale ligging van dit pand garandeert een ongeëvenaard zicht. Deze veelzijdige ruimte is jouw blanco canvas om jouw ambities waar te maken. Of u nu droomt van het herlanceren van een bakkerij, het openen van een slagerij of het creëren van een innovatieve werkruimte. Alle documenten met betrekking tot dit pand kunt u downloaden op onze website ### Doe een bod vanaf € 299.000 (onder voorbehoud van aanvaarding door de eigenaren). De woonoppervlaktes die in onze advertenties worden aangekondigd, zijn de woonoppervlaktes die in de kadastrale matrix of het PEB worden gecommuniceerd. Beschrijving voor informatieve doeleinden en niet contractueel, deze kan worden gewijzigd. De eigenaar, verkoper van het onroerend goed, heeft op geheel vrije en autonome wijze de keuze om wel of niet te verkopen. Als hij besluit te verkopen, is hij niet verplicht het hoogste bod te aanvaarden, maar kiest hij het bod dat het beste bij hem past op basis van zijn eigen criteria (bedrag van het bod, opschortende voorwaarden, uiterste datum voor ondertekening, enz.). Gratis schatting binnen 24 uur voor alle verkopers, neem contact met ons op via ### Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 94 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
229 000 €

7100 Haine-Saint-Pierre

Referentie van het bureau: v7170-264 *** VIRTUELE TOUR: ### *** Wij presenteren u deze prachtige vastgoedopportuniteit gelegen in de regio HAINE-SAINT-PIERRE. Dit commerciële gebouw, momenteel uitgebaat als restaurant en table d'hôte, biedt uitzonderlijke mogelijkheden voor investeerders. De ligging van dit gebouw is een grote troef, waardoor de achterzijde van het gebouw gemakkelijk bereikbaar is, ideaal voor het creëren van een parkeerplaats. Daarnaast is er een ruim buitenterras uitgerust met toiletten klaar om tafels te huisvesten, evenals een grote garage aan de zijkant van het pand Binnen omvat de begane grond een kamer met verschillende tafels en een ingerichte keuken. De bovenverdieping biedt flexibele ruimte, waaronder ruime slaapkamers geschikt voor verschillende configuraties, een open woonkamer en een badkamer met apart toilet. Mogelijkheid om de zolder ook te verbouwen Als bonus bevat het pand bebouwbare grond, wat mogelijkheden biedt voor uitbreiding of het creëren van extra ruimtes. Alle documenten met betrekking tot dit pand kunt u downloaden op onze website ### Doe een bod vanaf € 229.000(onder voorbehoud van aanvaarding door de eigenaren). De woonoppervlaktes die in onze advertenties worden aangekondigd, zijn de woonoppervlaktes die in de kadastrale matrix of het PEB worden gecommuniceerd. Beschrijving voor informatieve doeleinden en niet contractueel, deze kan worden gewijzigd. De eigenaar, verkoper van het onroerend goed, heeft op geheel vrije en autonome wijze de keuze om wel of niet te verkopen. Als hij besluit te verkopen, is hij niet verplicht het hoogste bod te aanvaarden, maar kiest hij het bod dat het beste bij hem past op basis van zijn eigen criteria (bedrag van het bod, opschortende voorwaarden, uiterste datum voor ondertekening, enz.). Gratis schatting binnen 24 uur voor alle verkopers, neem contact met ons op via ### Meer weten?

4 Slaapkamer(s) 152 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
239 000 €

7100 Haine-Saint-Pierre

Referentie van het bureau: v7170-234 *** VIRTUELE TOUR: ### ** Te koop: Bouw van twee appartementen in Haine-Saint-Pierre, inclusief garage op het gelijkvloers, een ruime tuin en ideale eigenschappen voor investeerders. Dit gebouw biedt de mogelijkheid om te investeren in huurvastgoed in een rustige omgeving. Beide appartementen worden verhuurd en genereren een maandelijks inkomen van 585€ en 620€. Deze financiële stabiliteit wordt versterkt door essentiële details zoals centrale verwarming, kozijnen met dubbel glas en betonconstructies tussen de verdiepingen. Elk appartement biedt een open leefruimte met een modern ingerichte keuken, twee comfortabele slaapkamers en een goed uitgeruste badkamer. De garage beneden voegt praktische waarde toe, net als de tuin, die een ideale ruimte is om buiten te ontspannen. Gelegen in een rustige woonwijk, profiteert dit gebouw van de gunstige nabijheid van lokale voorzieningen, scholen en openbaar vervoer. Bent u een investeerder die op zoek is naar een veelbelovende opportuniteit, dan zal dit gebouw aan uw verwachtingen voldoen. Mis deze kans niet om een ​​goed onderhouden en rendabel vastgoed aan uw vastgoedportefeuille toe te voegen. Alle documenten met betrekking tot dit pand kunt u downloaden op onze website ### Doe een bod vanaf € 239.000(onder voorbehoud van aanvaarding door de eigenaren). De aangekondigde woonoppervlakten zijn de woonoppervlakten die zijn gecommuniceerd in de kadastrale matrix of het PEB. Beschrijving voor informatieve doeleinden en niet contractueel, deze kan worden gewijzigd. De eigenaar, verkoper van het onroerend goed, heeft de mogelijkheid om op vrije en autonome wijze te verkopen of niet te verkopen. Als hij besluit te verkopen, is hij niet verplicht het bod te aanvaarden hoger ligt, maar kiest degene die het beste bij hem past op basis van zijn eigen criteria (bedrag van het aanbod, opschortende voorwaarden, uiterste datum voor ondertekening, enz.). Gratis schatting binnen 24 uur voor alle verkopers, neem contact met ons op via ### Meer weten?

4 Slaapkamer(s) 120 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
79 000 €

7140 Morlanwelz

Referentie agentschap: v7170-227 ***VIRTUELE TOUR: ### *** Welkom bij Morlanwelz, waar dit high potential house is gevestigd, een unieke kans om te grijpen! Dit charmante 2-facade pand met 2 slaapkamers biedt een echt renovatieproject voor liefhebbers van revalidatie. Met een aantrekkelijke prijs biedt het een zeldzame kans om te investeren in een huis vol mogelijkheden. Geniet van de perfecte locatie in deze pittoreske regio om het huis van je dromen te creëren. Mis deze kans niet! Samenstelling van het gebouw: Op de begane grond: woonkamer, eetkamer, ingerichte keuken. Boven: nachthal, 2 slaapkamers + / - 12m ² en + / - 20m ² en een badkamer. Er is een prachtige zolder voor je opslagruimte. Mogelijkheid om te profiteren van het verlaagde registratiepercentage, als aan alle voorwaarden is voldaan. Deze woning is perfect voor een eerste aankoop! Alle documenten met betrekking tot deze woning kunnen worden gedownload van onze website ### Bied een bod uit vanaf 79.000€ ( onder voorbehoud van aanvaarding door de eigenaren ). De aangekondigde bewoonbare oppervlakken zijn de residentiële oppervlakken die worden gecommuniceerd in de kadastrale matrix of de PEB. Beschrijving ter informatie en niet contractueel, het kan worden gewijzigd. De eigenaar, verkoper van het onroerend goed, heeft het recht en vrij en autonoom te verkopen of niet te verkopen. Als hij besluit te verkopen, is hij niet verplicht het hoogste bod te behouden, maar kiest hij het bod dat het beste bij hem past in het licht van zijn eigen criteria ( bedrag van het bod, opschortende voorwaarden, ondertekeningsperiode, enz. ). Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 86 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
109 999 €

7100 La Louvière

Referentie agentschap: v7170-251 ***VIRTUELE TOUR: ### *** Wij bieden dit prachtige huis met één slaapkamer te koop aan in de regio LA LOUVIERE. Dicht bij elk gemak is deze woning perfect voor een eerste aankoop of investering. Dit prachtige huis is als volgt samengesteld: Op de begane grond vind je een woonkamer. 1e verdieping: een mooie kamer van + / - 20m ² 2e verdieping: een verbouwde zolder die kan dienen als tweede slaapkamer of bergruimte. In de kelder vind je de half uitgeruste keuken en de badkamer. Comfort van het gebouw: recent dak, warmtepomp, locatie, staat van het pand. Mogelijkheid om te profiteren van het verlaagde registratiekostenpercentage, als aan alle voorwaarden is voldaan. RC = 198 € Alle documenten met betrekking tot deze woning kunnen worden gedownload van onze website ### Bied een aanbieding aan vanaf 109.999€ ( onder voorbehoud van aanvaarding door de eigenaren ). De aangekondigde bewoonbare oppervlakken zijn de residentiële oppervlakken die worden gecommuniceerd in de kadastrale matrix of de PEB. Beschrijving ter informatie en niet contractueel, het kan worden gewijzigd. Gratis schatting van 24 uur voor alle verkopers, neem contact met ons op via ### De eigenaar, verkoper van het onroerend goed, heeft het recht en vrij en autonoom te verkopen of niet te verkopen. Als hij besluit te verkopen, is hij niet verplicht het hoogste bod te behouden, maar kiest hij het bod dat het beste bij hem past in het licht van zijn eigen criteria ( bedrag van het bod, opschortende voorwaarden, ondertekeningsperiode, enz. ). Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 88 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
139 999 €

6200 Châtelet

Referentie van het bureau: V6031-1512 Virtuele rondleiding: ### L'Etude des Propriétaires biedt u dit mooie huis te koop aan met TUIN en GARAGE in Châtelet Dit pand zal u charmeren door zijn strategische ligging en zijn ergonomische indeling Ideaal voor een eerste aankoop of een investering! Het pand is als volgt samengesteld: Op de begane grond: een woonkamer, een eetkamer, een keuken, een badkamer, een VERANDA, een TERRAS, een TUIN en een GARAGE bereikbaar via de achterzijde van de woning Op de 1e: 2 grote slaapkamers Buiten kunt u genieten van een TERRAS dat toegang geeft tot een TUIN waar kalmte en rust heersen. Comfort: stadsgas, COMPLIANTE ELEKTRICITEIT Mogelijkheid om te profiteren van het verlaagde inschrijvingstarief, als aan alle voorwaarden is voldaan. RC= 386€ Alle documenten met betrekking tot dit pand kunt u downloaden op onze website ### Doe een bod vanaf € 139.999 (onder voorbehoud van aanvaarding door de eigenaren) De woonoppervlaktes die in onze advertenties worden aangekondigd, zijn de woonoppervlaktes die in de kadastrale matrix of het PEB worden gecommuniceerd Beschrijving voor informatieve doeleinden en niet contractueel, deze kan worden gewijzigd De eigenaar, verkoper van het onroerend goed, heeft de vrijheid en vrijheid om wel of niet te verkopen. Als hij besluit te verkopen, is hij niet verplicht om het hoogste bod te aanvaarden, maar kiest hij het bod dat het beste bij hem past op basis van zijn eigen criteria (bedrag van het bod, opschortende voorwaarden, uiterste datum voor ondertekening, enz.). Gratis schatting binnen 24 uur voor alle verkoperseigenaren, neem onmiddellijk contact met ons op via ### Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 109 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
129 999 €

6042 Lodelinsart

Referentie agentschap: V1347 De Etude des Propriétaires biedt u dit charmante huis gelegen in Lodelinsart. Dicht bij alle voorzieningen en hoofdwegen, is dit grote huis als volgt samengesteld: Op de begane grond vindt u een hal, een woonkamer, een eetkamer met een ingerichte keuken en een toilet. Op de eerste verdieping vindt u een nachthal, een badkamer en 3 mooie slaapkamers (+/-21m² - +/-10m² en +/-10m²). Op de tweede verdieping vindt u een doucheruimte met een zeer grote slaapkamer van +/-65m², die kan worden omgevormd tot een master suite. Buiten vindt u een gemeenschappelijke binnenplaats en een TUIN van +/- 480m². In de kelder vindt u een kelder van +/-64 m². Zeer mooi huis voor een eerste aankoop en om je familie te installeren in een rustige omgeving. RC= 669€. Alle documenten met betrekking tot dit pand kunnen worden gedownload op onze website ### Doe een bod vanaf 129.999€ (onder voorbehoud van aanvaarding door de eigenaars). De woonoppervlakten die in onze advertenties worden vermeld, zijn de woonoppervlakten die in de kadastrale matrix of het PEB worden meegedeeld. De beschrijving dient uitsluitend ter informatie en is niet contractueel bindend; zij kan worden gewijzigd. De eigenaar, verkoper van het onroerend goed, heeft de mogelijkheid, op volledig vrije en autonome wijze, te verkopen of niet te verkopen. Als hij besluit te verkopen, is hij niet verplicht het hoogste bod te aanvaarden, maar kiest hij het bod dat hem het beste past volgens zijn eigen criteria (bedrag van het bod, opschortende voorwaarden, termijn van ondertekening, enz.) Gratis prijsopgave binnen 24 uur voor alle verkopende eigenaren, neem contact met ons op via ### Meer weten?

4 Slaapkamer(s) 175 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
84 999 €

7110 Strépy-Bracquegnies

Referentie van het bureau: v7170-273 Wij bieden u dit prachtige land van 2 are van 22 centiare aan, zeer goed gelegen in de regio STREPY-BRACQUEGNIES. Perfect voor een gezin dat een gezinscocon wil bouwen. Het perceel heeft een oppervlakte van 222 m² met een voorgevel van 6,82 m en een diepte van 33,24 m. Kadastraal gedeelte: B 618 e Alle documenten met betrekking tot dit pand kunt u downloaden op onze website ### Doe een bod vanaf € 84.999 (onder voorbehoud van aanvaarding door de eigenaren). Beschrijving voor informatieve doeleinden en niet contractueel, deze kan worden gewijzigd. Gratis schatting binnen 24 uur voor alle verkopers, neem contact met ons op via ### De eigenaar, verkoper van het onroerend goed, heeft op geheel vrije en autonome wijze de keuze om wel of niet te verkopen. Als hij besluit te verkopen, is hij niet verplicht het hoogste bod te aanvaarden, maar kiest hij het bod dat het beste bij hem past op basis van zijn eigen criteria (bedrag van het bod, opschortende voorwaarden, uiterste datum voor ondertekening, enz.). Meer weten?

273 33 m Diepte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
84 999 €

7110 Strépy-Bracquegnies

Agency reference: v7170-272 We offer you this beautiful land of 2 ares 29 centiare very well located in the region of STREPY-BRACQUEGNIES. Perfect for a family wishing to build their family cocoon. The land has an area of ​​229 m² with a frontage of 6.82 m and 33.72 m depth. Cadastral section: B 618 d All documents related to this property can be downloaded from our website ### Make an offer from €84,999 (subject to acceptance by the owners). Description for informational purposes and not contractual, it is subject to modification. Free estimate within 24 hours for all seller owners, contact us on ### The owner, seller of the property, has the option, in a completely free and autonomous manner, to sell or not to sell. If he decides to sell, he is under no obligation to accept the highest offer but chooses the one that best suits him based on his own criteria (amount of the offer, suspensive conditions, signature deadline, etc. .). Meer weten?

229 33 m Diepte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
84 999 €

7110 Strépy-Bracquegnies

Referentie van het bureau: v7170-271 Wij bieden u dit prachtige land van 2 are van 31 centiare aan, zeer goed gelegen in de regio STREPY-BRACQUEGNIES. Perfect voor een gezin dat een gezinscocon wil bouwen. Het perceel heeft een oppervlakte van 231 m² met een voorgevel van 6,82 m en een diepte van 33,72 m. Kadastrale sectie: B 618 c Alle documenten met betrekking tot dit pand kunt u downloaden op onze website ### Doe een bod vanaf € 84.999 (onder voorbehoud van aanvaarding door de eigenaren). Beschrijving voor informatieve doeleinden en niet contractueel, deze kan worden gewijzigd. Gratis schatting binnen 24 uur voor alle verkopers, neem contact met ons op via ### De eigenaar, verkoper van het onroerend goed, heeft op geheel vrije en autonome wijze de keuze om wel of niet te verkopen. Als hij besluit te verkopen, is hij niet verplicht het hoogste bod te aanvaarden, maar kiest hij het bod dat het beste bij hem past op basis van zijn eigen criteria (bedrag van het bod, opschortende voorwaarden, uiterste datum voor ondertekening, enz.). Meer weten?

231 34 m Diepte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
84 999 €

7110 Strépy-Bracquegnies

Referentie van het bureau: v7170-270 Wij bieden u dit prachtige land van 2 are van 52 centiare aan, zeer goed gelegen in de regio STREPY-BRACQUEGNIES. Perfect voor een gezin dat een gezinscocon wil bouwen. Het perceel heeft een oppervlakte van 252 m² met een voorgevel van 6,82 m en een diepte van 33,96 m. Kadastraal gedeelte: B 618 b Alle documenten met betrekking tot dit pand kunt u downloaden op onze website ### Doe een bod vanaf € 84.999 (onder voorbehoud van aanvaarding door de eigenaren). Beschrijving voor informatieve doeleinden en niet contractueel, deze kan worden gewijzigd. Gratis schatting binnen 24 uur voor alle verkopers, neem contact met ons op via ### De eigenaar, verkoper van het onroerend goed, heeft op geheel vrije en autonome wijze de keuze om wel of niet te verkopen. Als hij besluit te verkopen, is hij niet verplicht het hoogste bod te aanvaarden, maar kiest hij het bod dat het beste bij hem past op basis van zijn eigen criteria (bedrag van het bod, opschortende voorwaarden, uiterste datum voor ondertekening, enz.). Meer weten?

252 34 m Diepte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
269 000 €

7170 La Hestre

Referentie van het bureau: v7170-268 *** VIRTUELE TOUR: ### *** Ontdek deze ruime woning uit 2014, ideaal voor een gezin. Op de begane grond leidt een uitnodigende inkomhal naar een apart toilet, een garage met automatische deur en een wasruimte, evenals een grote, lichte woonkamer met een volledig uitgeruste keuken. Boven vindt u drie slaapkamers van +/- 22m², +/- 16m² en +/- 14m², een kleedruimte en een moderne badkamer met Italiaanse douche. Buiten biedt een aangename tuin een groene ruimte voor ontspanning, met een terras, ideaal om te genieten van zonnige dagen en zomeravonden. Aan de voorzijde van het gebouw zijn twee parkeerplaatsen beschikbaar. Tot de voorzieningen van het huis behoren fotovoltaïsche panelen, een alarmsysteem, effectieve geluids- en thermische isolatie dankzij de betonnen constructie tussen de verdiepingen, een volledig uitgeruste keuken, elektrische verwarming voor nauwkeurige temperatuurregeling en kozijnen met dubbele beglazing met elektrische rolluiken voor optimaal comfort. Deze woning is een echt pareltje en biedt een moderne en comfortabele leefomgeving. Mis deze uitzonderlijke kans niet. Neem contact met ons op om uw toekomstige woning te bezichtigen. Alle documenten met betrekking tot dit pand kunt u downloaden op onze website ### Doe een bod vanaf € 269.000 (onder voorbehoud van aanvaarding door de eigenaren). De aangekondigde woonoppervlakten zijn de verwarmde vloeroppervlakken die in de PEB's zijn gecommuniceerd. Beschrijving voor informatieve doeleinden en niet contractueel, deze kan worden gewijzigd. De eigenaar, verkoper van het onroerend goed, heeft op geheel vrije en autonome wijze de keuze om wel of niet te verkopen. Als hij besluit te verkopen, is hij niet verplicht het hoogste bod te aanvaarden, maar kiest hij het bod dat het beste bij hem past op basis van zijn eigen criteria (bedrag van het bod, opschortende voorwaarden, uiterste datum voor ondertekening, enz.). Gratis schatting binnen 24 uur voor alle verkopers, neem contact met ons op via ### Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 174 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
119 999 €

7141 Carnières

Referentie agentschap: v7170-277 *** VIRTUELE TOUR: ### *** Wij bieden dit prachtige huis met twee slaapkamers te koop aan in de buurt van CARNIERES. Dicht bij alle voorzieningen is deze woning perfect voor een eerste aankoop of investering. Dit prachtige huis is als volgt samengesteld: Op de begane grond vindt u een woonkamer, een eetkamer en een keuken met een doucheruimte 1e verdieping: twee slaapkamers + / - 15 en 17m ² 2e verdieping: een cabriolet zolder. Mis deze unieke kans niet om uw ideale huis te verwerven! ***PLANNING OFFENCES het bijgebouw na de keuken is niet opgenomen in het kadastrale plan. Het pand wordt verkocht in de huidige staat. De koper maakt er zijn persoonlijke zaken van en geeft de verantwoordelijkheid van het bureau en de verkopers vrij** Alle documenten met betrekking tot deze woning kunnen worden gedownload van onze website ### Bied aan vanaf 119.999 € (onder voorbehoud van aanvaarding door de eigenaren). De geadverteerde woongebieden zijn de woongebieden die worden gecommuniceerd in de kadastrale matrix of IBL. Beschrijvend voor informatie en niet contractueel, het kan worden gewijzigd. Gratis schatting van 24 uur voor alle verkopers, neem contact met ons op via ### De eigenaar, de verkoper van het onroerend goed, heeft de mogelijkheid om vrij en autonoom te verkopen of niet te verkopen. Als hij besluit te verkopen, is hij niet verplicht om het hoogste bod te behouden, maar kiest hij degene die het beste bij hem past volgens zijn eigen criteria (biedingsbedrag, opschortende voorwaarden, ondertekeningstermijn, enz.). Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 105 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
675 €

7110 Houdeng-Goegnies

Referentie agentschap: l7170-044 *** VIRTUELE TOUR: ### *** Welkom bij HOUDENG-GOEGNIES, een charmant huis met 2 slaapkamers staat klaar om u te verwelkomen. Dit gerenoveerde huis is rustig gelegen en biedt een open woonkamer met een keuken, een badkamer en een wasruimte. Ontdek boven een nachthal en twee slaapkamers van + / - 20 m ² en + / - 13 m ² De zolder is omgebouwd tot een prachtige bergruimte. Buiten een binnenplaats met een tuin die een eigen ruimte biedt om te ontspannen. Kenmerken omvatten centrale verwarming, dubbele beglazing. Beschikbaar op 1 januari 2024 Huur: 675 € / maand Huurvoorwaarden: * 2 maanden huurgaranties * voorraadkosten * 3 laatste bewijs van inkomsten * dubbelzijdige ID-kopie * bewijs van de laatste 3 huurbetalingen * gezinssamenstelling Beschrijving ter informatie en niet contractueel, het kan worden gewijzigd. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 118 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
900 €

7100 La Louvière

Referentie agentschap: l7170-047 *** Virtuele tour: ### *** Wij bieden dit prachtige appartement te huur aan met twee slaapkamers + een garage met eigen parkeerplaats, dichtbij alle voorzieningen in LA LOUVIERE Gelegen in een rustige omgeving, is dit appartement perfect voor een jong stel. Het is als zodanig samengesteld: open en lichte woonkamer, keuken, een doucheruimte met toilet en twee mooie slaapkamers. In de kelder vind je een mooie privé kelder Comfort: GARAGE + privé parkeerplaats, BALKON, dubbele beglazing, privé kelder, ideale locatie, centrale verwarming Huur 900 € / maand Beschikbaar op 01/02/2024 Huurvoorwaarden: *Huurgarantie van 2 maanden *Inventariskosten *3 laatste inkomen record *voor- / achter-ID-kopie * Bewijs van de laatste 3 huurbetalingen * Samenstelling huishouden De ILL kan worden gedownload van onze website ### De geadverteerde woonruimtes zijn de verwarmde vloeroppervlakken die in de IBL worden vermeld. Beschrijvend voor informatie en niet contractueel, het kan worden gewijzigd. Gratis schatting binnen 24 uur voor alle verkopers, neem contact met ons op via ### Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 112 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
139 999 €

6031 Monceau-sur-Sambre

Referentie agentschap: v6031-1520 Wij bieden dit prachtige huis met 2 slaapkamers en binnenplaats in MONCEAU-SUR-SAMBRE aan. Dit gebouw is perfect voor een eerste aankoop of om te investeren met het oog op verhuur. Indeling van het gebouw: Begane grond: woonkamer, ingerichte keuken, eetkamer. 1e verdieping: een grote slaapkamer en een badkamer. 2e verdieping: een tweede grote slaapkamer Kelder: kelderruimte. Mogelijkheid om te profiteren van het verlaagde registratietarief, als aan alle voorwaarden is voldaan. RC= Minder dan €745 Alle documenten met betrekking tot deze woning kunnen worden gedownload van onze website ### Doe een bod vanaf € 139.999 (onder voorbehoud van aanvaarding door de eigenaren). De vloeroppervlaktes in onze advertenties zijn de verwarmde vloeroppervlaktes die worden gecommuniceerd in het PEB. Deze beschrijving is uitsluitend ter informatie en is niet contractueel bindend; ze kan worden gewijzigd. De eigenaars, de verkopers van de woning, zijn vrij om al dan niet te verkopen. Als ze beslissen om te verkopen, zijn ze niet verplicht om het hoogste bod te aanvaarden, maar kiezen ze het bod dat hen het beste past volgens hun eigen criteria (bedrag van het bod, opschortende voorwaarden, termijn voor ondertekening, enz.) Gratis prijsopgave binnen 24 uur voor alle verkopende eigenaars, neem contact met ons op via ### Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 146 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
79 000 €

7100 Haine-Saint-Paul

Referentie van het bureau: v7170-269 *** VIRTUELE TOUR: ### *** Een uitzonderlijke investeringsmogelijkheid doet zich voor met dit te renoveren huis in HAINE-SAINT-PAUL. Dit pand biedt onmiskenbaar waarderingspotentieel. Met al één slaapkamer aanwezig en de mogelijkheid om de ruimte uit te breiden door de zolder te verbouwen om extra slaapkamers te creëren, heeft dit huis alle elementen voor een winstgevende investering. Of het nu gaat om wederverkoop na renovatie of om verhuur, dit huis biedt een zeldzame kans om de winst te maximaliseren. Mogelijkheid om te profiteren van het verlaagde registratietarief, als aan alle voorwaarden is voldaan. RC= 290€ De aangekondigde woonoppervlakten zijn de woonoppervlakten die zijn gecommuniceerd in de kadastrale matrix of het PEB. Doe een bod vanaf € 79.000,- (onder voorbehoud van aanvaarding door de eigenaren). Beschrijving voor informatieve doeleinden en niet contractueel, deze kan worden gewijzigd. De eigenaar, verkoper van het onroerend goed, heeft de vrijheid en vrijheid om wel of niet te verkopen. Als hij besluit te verkopen, is hij niet verplicht het hoogste bod te aanvaarden, maar kiest hij het bod dat het beste bij hem past op basis van zijn eigen criteria (bedrag van het bod, opschortende voorwaarden, uiterste datum voor ondertekening, enz.). Gratis schatting binnen 24 uur voor alle verkopers, neem contact met ons op via ### Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 146 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen