Dewaele-woonvastgoed Veurne (8630 Veurne)

"Je levenslange partner in wonen en ondernemen"
Noordstraat 10 - 8630 Veurne

BIV-nummer 504.887

dewaele.com

Thuis. Het is een gevoel dat we allemaal kennen. Maar elk op onze manier. Of het nu is in je eerste appartementje, je eigen huis, een stijlvolle residentie of zelfs een tweede verblijf. Maar ook als ondernemer, wanneer je de ideale werkplek vindt met ruimte om te groeien. Of als investeerder, wanneer je in een bouwproject een veilig onderkomen vindt voor je kapitaal. Een thuis vinden, brengt rust. Maar thuis is ook nooit af. Want of je er nu in woont, onderneemt of investeert, het groeit met je mee. En op dat mooie traject staan we graag naast je. Van aankoop tot lang nadien. Met correct advies, praktische hulp en aangepaste diensten. Zodat iedereen zich bij ons thuis voelt. Want voor ons is vastgoed geen transactie, maar een engagement voor het leven. Toon alles Toon minder
Thuis. Het is een gevoel dat we allemaal kennen. Maar elk op onze manier. Of het nu is in je eerste appartementje, je eigen huis, een stijlvolle residentie of zelfs een tweede verblijf. Maar ook als ondernemer, wanneer je de ideale werkplek vindt met ruimte om te groeien. Of als investeerder, wanneer je in een bouwproject een veilig onderkomen vindt voor je kapitaal. Een thuis vinden, brengt rust. Maar thuis is ook nooit af. Want of je er nu in woont, onderneemt of investeert, het groeit met je mee. En op dat mooie traject staan we graag naast je. Van aankoop tot lang nadien. Met correct advies, praktische hulp en aangepaste diensten. Zodat iedereen zich bij ons thuis voelt. Want voor ons is vastgoed geen transactie, maar een engagement voor het leven.

8630 Veurne

245 000 € - 360 000 €

Gelegen in de Ieperse Steenweg, langs de Zuidrand van Veurne en uiterst vlot bereikbaar via de autosnelweg en richting de kust, bevindt zich de nieuwbouwresidentie OTAX. Het complex in de Ieperse Steenweg bestaat uit 21 ruime woonappartementen met private terrassen en een aangename daktuin. Daarnaast beschikt men in onmiddellijke omgeving over een Spar supermarkt, ziekenhuis, school, openbaar vervoer en aansluiting op het plaatselijk fietspadennetwerk. Een mooie mix van appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers met oppervlaktes van 91 tot 119 m². Deze comfortabele woonappartementen zijn telkens voorzien van ruime, zonnige terrassen (11 tot 33 m²). Bovenop het handelsgelijkvloers kunnen alle bewoners ook genieten van een onderhoudsvriendelijke daktuin en -terras waar ieder naar believen kan vertoeven. De zon zal er tot zonsondergang van de partij zijn en de zichten naar de achterliggende polders zijn er oneindig! Voor de wagen beschikt men over een private carport (incl. voorziening laadkabel). Gemeenschappelijke fietsen- en afvalberging is ook aanwezig. Tevens komt dit project in aanmerking voor de nieuwe 6 % btw regeling! Ben je op zoek naar een appartement om zelf te bewonen of ter investering, leg nu alvast uw afspraak vast: ### - ### - Wettelijke vermeldingen: EPB in opmaak - G-score: A (ID: 31316316) / P-score: A (ID: 0384/00L002) - Vg/Wg/Gmo/Gvkr/Gvv Meer weten?

1 - 3 Slaapkamer(s) 91 - 120 1 - 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
895 €

8630 Veurne

In de Oude Vestingstraat te Veurne vinden we deze gezellige woning met 2 slaapkamers te huur. Het is huis is gelegen in het centrum van Veurne, nabij het station en op enkele minuten van de E40. De garage, gezellige stadstuin, regenput en de goede ligging zijn enkele van de vele troeven. Zoek je immo te huur in Veurne? Lees dan zeker verder! INDELING: > Gelijkvloers: - Inkomhal met gastentoilet - Ingerichte keukenhoek met elektrische kookplat, spoelbak, ingebouwde oven en koelkast - Berging - Lichtrijke leefruimte en eetplaats met toegang tot het terras - Garage (H: 2,05m - B: 2,25m - L: 5,59m) > Eerste verdieping: - Slaapkamer 1 - Slaapkamer 2 - Badkamer met ligbad en wasmeubel > Tweede verdieping: - Ruime zolder TROEVEN: - Perfect onderhouden en instapklare woning - 2 volwaardige slaapkamers - Regenwaterput van 10.000 liter - Ruime garage - In het centrum van Veurne Ben je geïnteresseerd in dit pand te huur in Veurne? Ga naar de website ### klik op het pand dat je wenst te huren. Via de rode knop "vraag je bezoek aan" vragen we u kort een profiel in te vullen. Daarna nemen we contact op voor een bezoek. Telefonisch kunnen er geen afspraken gemaakt worden. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 190 92 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
265 000 €

8630 Veurne

In de Smissestraat te Veurne vinden we deze energiezuinige woning met 4 slaapkamers te koop. Gelegen op wandelafstand van scholen, de markt en het openbaar vervoer. Zoek je immo in Veurne? Lees dan zeker verder. INDELING Gelijkvloers: - inkom - ruime leefruimte - open keuken - badkamer met inloopdouche, wasmeubel en toilet - apart toilet - berging/wasruimte 1e verdieping: - 2 slaapkamers 2e verdieping: - 2 slaapkamers Verder beschikt men over een ruim terras. ALGEMEEN - gunstig EPC (label B!) - 4 slaapkamers - rolluiken - CV op aardgas - centrum Veurne - geschikt voor eigen bewoning als investering Meer weten?

4 Slaapkamer(s) 159 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
775 €

8630 Veurne

Ruim duplex appartement met twee slaapkamers en zonnig terras te huur in het centrum van Veurne. Het appartement is gelegen in het centrum van Veurne op wandelafstand van winkels, openbaar vervoer en horeca. INDELING: > Eerste verdieping: - Inkom met gastentoilet; - Leefruimte; - Geïnstalleerde keuken voorzien van de nodige apparaten; - Berging met aansluiting wasmachine; - Terras (25m²). > Tweede verdieping: - Slaapkamer 1 met kleerkasten; - Slaapkamer 2; - Badkamer met douche en wasmeubel; - Apart toilet. > Zolder TROEVEN: - Goed onderhouden; - Kwalitatieve materialen en afwerking; - Ruime zolder; - TOPlocatie, centrum van Veurne; - Laag energieverbruik (EPC B). GEEN gemeenschappelijke kosten Beschikbaar vanaf 01/12/2023 Ben je geïnteresseerd in dit pand te huur in Veurne? Ga naar de website ### klik op het pand dat je wenst te huren. Via de rode knop "vraag je bezoek aan" vragen we u kort een profiel in te vullen. Daarna nemen we contact op voor een bezoek. Telefonisch kunnen er geen afspraken gemaakt worden. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 25 m² Terras 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
875 €

8630 Veurne

Residentie Nelly geniet van een centrale ligging langs de Pannestraat te Veurne, op minder dan 400 m wandelen van de Grote Markt en het stadspark. Tevens vlotte verbinding richting de kust en alle invalswegen (E40). Dit appartement beschikt over een oppervlakte van 111m² en is reeds volledig geschilderd! INDELING: - Inkomhal met afzonderlijk toilet; - Aangename leefruimte/eetplaats met open ruime keuken voorzien van alle nodige apparaten (41m²); - Berging (6,5m²) met aansluiting voor wasmachine; - Slaapkamer 1 (14m²); - Badkamer (6m²) met douche en wasmeubel; - Slaapkamer 2 (12,50m²) met aansluitende badkamer (4m²) voorzien van douche en wasmeubel; - Terras (7,70m²). Tevens kunnen alle bewoners genieten van de gemeenschappelijke groenzone aan de achterzijde van het terrein. Alle appartementen zijn voorzien van kwalitatieve materialen: Grando keukens met Siemens toestellen, composiet werkblad, overal keramische tegelvloer, aluminium schrijnwerk, … Zeer energiezuinig! Vloerverwarming in combinatie met collectieve warmtepomp installatie (lucht-water) en zonnepanelen. Optioneel kan u een garage (28m²) bij huren voor €75,-/maand. Indien u het appartement wenst te huren zonder garagebox stijgt de huurprijs van €875,-/maand naar €895,-/maand. Direct beschikbaar! Ben je geïnteresseerd in dit pand te huur in Veurne? Ga naar de website ### klik op het pand dat je wenst te huren. Via de rode knop "vraag je bezoek aan" vragen we u kort een profiel in te vullen. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 111 8 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen

Reeds 50% verkocht - bouwwerken volop bezig! Gelegen in de Ieperse Steenweg, langs de Zuidrand van Veurne en uiterst vlot bereikbaar via de autosnelweg en richting de kust, bevindt zich de nieuwbouwresidentie OTAX. Het complex in de Ieperse Steenweg bestaat uit 21 ruime woonappartementen met private terrassen en een aangename daktuin. Daarnaast beschikt men in onmiddellijke omgeving over een Spar supermarkt, ziekenhuis, school, openbaar vervoer en aansluiting op het plaatselijk fietspadennetwerk. Dit ruim woonappartement beschikt over 3 slaapkamers en een bewoonbare oppervlakte van 114 m², een zonnig privaat terras van 29 m². Daarnaast kunnen alle bewoners ook genieten van een onderhoudsvriendelijke daktuin en -terras waar ieder naar believen kan vertoeven. De zon zal er tot zonsondergang van de partij zijn en de zichten naar de achterliggende polders zijn er oneindig! Voor de wagen beschikt men over een private carport (incl. voorziening laadkabel). Gemeenschappelijke fietsen- en afvalberging is ook aanwezig. Tevens komt dit project in aanmerking voor de nieuwe 6 % btw regeling! Alle appartementen worden instapklaar afgewerkt en bieden mogelijkheid om oa keuken, badkamer nog te personaliseren. Ben je op zoek naar een appartement om zelf te bewonen of ter investering, leg nu alvast uw afspraak vast: ### - ### Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 114 29 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen

Reeds 50% verkocht - bouwwerken volop bezig! Gelegen in de Ieperse Steenweg, langs de Zuidrand van Veurne en uiterst vlot bereikbaar via de autosnelweg en richting de kust, bevindt zich de nieuwbouwresidentie OTAX. Het complex in de Ieperse Steenweg bestaat uit 21 ruime woonappartementen met private terrassen en een aangename daktuin. Daarnaast beschikt men in onmiddellijke omgeving over een Spar supermarkt, ziekenhuis, school, openbaar vervoer en aansluiting op het plaatselijk fietspadennetwerk. Dit ruim woonappartement beschikt over 2 slaapkamers en een bewoonbare oppervlakte van 98 m², een zonnig privaat terras van 11 m². Daarnaast kunnen alle bewoners ook genieten van een onderhoudsvriendelijke daktuin en -terras waar ieder naar believen kan vertoeven. De zon zal er tot zonsondergang van de partij zijn en de zichten naar de achterliggende polders zijn er oneindig! Voor de wagen beschikt men over een private carport (incl. voorziening laadkabel). Gemeenschappelijke fietsen- en afvalberging is ook aanwezig. Tevens komt dit project in aanmerking voor de nieuwe 6 % btw regeling! Alle appartementen worden instapklaar afgewerkt en bieden mogelijkheid om oa keuken, badkamer nog te personaliseren. Ben je op zoek naar een appartement om zelf te bewonen of ter investering, leg nu alvast uw afspraak vast: ### - ### Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 98 11 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
365 000 €

8630 Veurne

Recente woning (2014) met 3 slaapkamers gelegen in de Klaproosstraat te Veurne. De inpandige garage, gunstig EPC en rustige ligging zijn enkele van de vele troeven. Zoek je immo in Veurne? Lees dan zeker verder. INDELING Gelijkvloers: - inkom met gastentoilet - lichtrijke leefruimte met zithoek en eetplaats - geïnstalleerde keuken - inpandige garage 2e verdieping: - 3 slaapkamers - badkamer met ligbad, douche, wasmeubel en toilet Daarnaast beschikt men over een zolderverdieping die toegankelijk is via een plooitrap en een tuin met terras die voorzien is van omheining. ALGEMEEN: - 3 slaapkamers - inpandige garage - gunstig EPC (label B) - zonnepanelen - conforme elektrische installatie - rustige ligging nabij het centrum Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 124 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
32 500 €

8630 Veurne

Garagebox (16m²) te koop gelegen onder het Sint-Denisplein te Veurne. De garage beschikt over een elektrische toegangspoort en is vlot in en uit te rijden. Wenst u een bezoek aan deze garage te koop? Aarzel niet en contacteer vandaag nog ons kantoor! Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Huis te koop Houtem (RBG39358)
170 000 €

8630 Houtem

Op een grondoppervlakte van 434m² vinden we deze woning te koop. Het huis is gelegen in Houtem en op een boogscheut van Veurne, de kust en Franse grens. De rustige ligging, garage en ruime tuin zijn enkele van de vele troeven. Zoek je immo in regio Veurne? Lees dan zeker verder. INDELING Gelijkvloers: - inkomhal - leefruimte - keuken - badkamer met wasmeubel, douche, ligbad en toilet 1e verdieping: - 2 slaapkamers Verder beschikt men ook over ruime tuin, tuinberging en garage. ALGEMEEN - cv op stookolie - houten schrijnwerk met dubbel glas - ruime tuin - rustige ligging nabij Veurne en de kust Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via ### Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 92 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
695 €

8630 Veurne

Ruim appartement (85m²) met 2 slaapkamers, staanplaats en terras te huur in de Rodestraat te Veurne. Het appartement is ideaal gelegen nabij het station van Veurne en op wandelafstand van winkels. INDELING: > Derde verdieping: - Inkom met gastentoilet; - Leefruimte (35m²) met open keuken voorzien van elektrische kookplaat, dampkap, frigo, oven, ingebouwde vaatwas en dubbele gootsteen; - Nachthal; - Berging (2,5m²) met aansluiting voor wasmachine; - Slaapkamer 1 (11,26m²); - Slaapkamer 2 (11,26m²); - Badkamer (5m²) met wasmeubel en douche; - Terras (5,50m²). > Kelderverdieping: - Autostaanplaats; - Gemeenschappelijke fietsenberging. TROEVEN: - TOPlocatie; - Energiezuinig (E52 - EPC A!); - Instapklaar. Gemeenschappelijke kosten: + €60/maand Beschikbaar vanaf: 01/12/2023 Ben je geïnteresseerd in dit pand te huur in Veurne? Ga naar de website ### klik op het pand dat je wenst te huren. Via de rode knop "vraag je bezoek aan" vragen we u kort een profiel in te vullen. Daarna nemen we contact op voor een bezoek. Telefonisch kunnen er geen afspraken gemaakt worden. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 85 6 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
335 000 €

8600 Diksmuide

In het centrum van Diksmuide, op de hoek van de Grote Markt vinden we dit appartement (187 m²) te koop. De riante woonoppervlakte, 2 terrassen en centrale ligging zijn enkele van de vele troeven. Zoek je immo in regio Diksmuide? Lees dan zeker verder. INDELING > 2de verdieping: - Inkomhal met gastentoilet - Gezellige open leefruimte met parketvloer, gashaard en bureauhoek - Volledig uitgeruste keuken (Miele) voorzien van eethoek, met uitzicht over de levendige markt van Diksmuide - 2 ruime terrassen. > 3de verdieping: - 2 ruime slaapkamers, waarvan één met ingemaakte kastenwand - Volwaardige badkamer uitgerust met (nieuw) relaxatiebad, grote inloopdouche en dubbele wastafel - Tweede badkamer uitgerust met douche en wastafel > Kelderverdieping - privatieve kelderberging ALGEMEEN - kleinschalige residentie en lift aanwezig - kwalitatief afgewerkt: vloerverwarming, centraal stofzuigsysteem, elektrische rolluiken, airconditioning, inbouw luidsprekers (surround) - mogelijkheid tot aankoop garage - inrichten van 3de slaapkamer/extra bureau is mogelijk - Indien de verwarming overgeschakeld wordt naar gas (aansluiting reeds aanwezig) daalt het EPC met de helft! Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via ### Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 187 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
338 000 €

8630 Veurne

Gerenoveerde duplex met 2 slaapkamers te koop in het centrum van Veurne. Gelegen in de Ooststraat vlakbij de markt, winkels en scholen. Het gunstig EPC, conforme elektrische installatie en ruim zonneterras zijn enkele van de vele troeven. Zoek je immo in Veurne? Lees dan zeker verder. INDELING 1e verdieping: - inkom met gastentoilet - leefruimte met zithoek en eetplaats - geïnstalleerde keuken met kookplaat, oven, vaatwas en koelkast - berging - ruim terras met bergruimte 2e verdieping: - nachthal met ingemaakte kasten voor wasmachine en droogkast - 2 slaapkamers - badkamer met dubbele lavabo, douche en ligbad - apart toilet ALGEMEEN: - 2 slaapkamers - gunstig EPC (label B) - CV op aardgas - conforme elektrische installatie - bewoonbare opp 110m² - ruim zonneterras - geschikt voor eigen bewoning en investering - centrale ligging nabij de markt, winkels, scholen... Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 110 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen

8630 Veurne

327 500 € - 497 350 €

Dit project komt in aanmerking voor de nieuwe 6 % btw regeling! (Voor meer informatie hieromtrent, neem contact met ons op via 058 330 600) Residentie 8630 is een stijlvol en lichtrijk nieuwbouwproject langs de Brugse Steenweg te Veurne dat bestaat uit 14 ruime appartementen met een gemeenschappelijke binnentuin. Het project is gelegen op wandelafstand van de markt, winkelstraten, station, scholen,... en heeft vlotte verbinding naar de kust en E40. Vg/Wg/Gmo/Gvkr/Gvv Elk appartement beschikt over 2 of 3 slaapkamers ,1 of 2 badkamers, vloerverwarming en een zonneterras. De bewoonbare oppervlaktes variëren van 94 m² tot 146 m². Tevens voorziet men 6 garages, 9 autostaanplaatsen, een gemeenschappelijke fietsen- en afvalberging. De bouwheer kiest voor een hoogstaande en stijlvolle afwerking. Dat vertaalt zich onder meer in de handelswaardes van het sanitair en de keuken. Zo wordt er voor de badkamer een handelswaarde van € 5.500 voorzien voor de tweeslaapkamerappartementen en een handelswaarde van € 6.500 voor de drieslaapkamerappartementen of de appartementen met twee badkamers. Voor de keuken is een handelswaarde van € 12.000 voorzien. Het half massief parket in de leefruimte, hal en slaapkamers zorgt voor een warme aanblik, terwijl de keramische tegel in badkamer, keuken, berging en toilet voor praktisch comfort zorgt. De afwerking van het appartement kan volgens persoonlijke wensen en noden aangepast worden. Maak vandaag nog jouw afspraak met één van onze medewerkers om samen te kijken welk appartement het best bij u past: 058 330 600! - Wettelijke vermeldingen: EPB in opmaak - G-score: B (ID: 31311452) / P-score: B (ID: 0092/00D004) - Vg/Wg/Gmo/Gvkr/Gvv Meer weten?

2 - 3 Slaapkamer(s) 94 - 146 1 - 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
265 000 €

8630 Beauvoorde

Op een grondoppervlakte van 240m² vinden we deze woning te koop. Het huis is centraal gelegen in de Gouden-Hoofdstraat te Beauvoorde dichtbij Veurne en de kust. De zuidgerichte tuin, conforme elektrische installatie en garage zijn enkele van de vele troeven. Zoek je immo in Veurne? Lees dan zeker verder. INDELING Gelijkvloers: - inkomhal - lichtrijke leefruimte met zithoek en eetplaats met toegang tot het terras - geïnstalleerde keuken - wasruimte met toilet en aansluiting wasmachine - tuinberging 1e verdieping: - 2 ruime slaapkamers - badkamer met dubbel lavabo, ligbad en toilet 2e verdieping: - zolder met uitbreidingsmogelijkheden die toegankelijk is via luik Verder beschikt de woning over een zuidgerichte tuin met aangelegd terras. Achteraan het perceel is een ruime garage met automatische poort. Algemeen: - 2 slaapkamers - garage - conforme elektrische installatie - houten schrijnwerk met dubbel glas - rolluiken aanwezig - zuidgerichte tuin - rustige ligging dichtbij Veurne en de kust - geschikt voor eigen bewoning of investering Wil je een afspraak vast leggen, neem dan contact op met de dossierverantwoordelijke, Brecht George - ### - ### Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 113 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
990 €

8630 Veurne

Dit handelspand, gelegen op de hoek Zuidstraat/Vleeshouwersstraat en de Grote Markt, heeft een handelsoppervlakte van ongeveer 120 m², verdeeld over 3 verdiepingen. Momenteel, sedert jaar en dag uitgebaat als dameskledingzaak. >Bijzonderheden : - Cv op aardgas - vrij vanaf 01/11/2023 Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
  Adinkerke (RBH67287)

8660 Adinkerke

212 000 € - 329 000 €

Residentie ‘Smekaert’, een stijlvolle en lichtrijke nieuwbouwresidentie te Adinkerke die bestaat uit 4 moderne woningen en 2 appartementen. Het project situeert zich in het centrum van Adinkerke langs het kanaal Nieuwpoort-Duinkerke, op 2 minuten van de E40 en op 5 minuten van zee. De woningen, met elk 3 slaapkamers, bevinden zich achterin het perceel en beschikken allen over een privatieve tuin met een aangenaam terras. De inrit naar de woning wordt voorzien met voldoende groene zones en met elke een parkeergelegenheid. Voor deze woningen werd er geopteerd om zowel qua vormgeving als qua materialen een harmonisch geheel te vormen binnen een groene rustige woonomgeving. Elk appartement beschikt over 1 of 2 slaapkamers en elk een ruim zonneterras met prachtig zicht over de vaart. Tevens voorziet men 5 autostaanplaatsen en een gemeenschappelijke fietsenberging. Tevens komt dit project in aanmerking voor de nieuwe 6 % btw regeling! ALGEMEEN: - BEN-woning/warmtepompen/zonnepanelen - vloerverwarming - vrijstelling KI voor komende 5 jaar door verlaagd E-peil - 4 woningen, in tweede lijn, verwijderd van straat - 2 appartementen met elk ruim terras met prachtig zicht over de vaart - rustig gelegen, doch dichtbij E40, de zee en Calmeynbos Ben je dus op zoek naar een woning of appartement in Adinkerke of kijk je uit naar een nieuwe investering? Neem dan gerust contact op voor meer informatie omtrent dit project. - Wettelijke vermeldingen: EPB in opmaak - G-scores: A (ID: 31292672) - A (ID: 6051176) - A (ID: 31372645) - A (ID: 31373772) / P-score: A (ID: 0267/00R003) - Vg/Wg&Wug/Gmo/Gvkr/Gvv Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 125 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
  Veurne (RBG89881)

8630 Veurne

299 000 € - 399 000 €

Gelegen langs de Rodestraat in Veurne en op slechts een boogscheut van winkelcentrum Westpark en het station bevindt zich nieuwbouwresidentie Volta: een voormalige elektriciteitscentrale, waarvan de authentieke elementen nog steeds terug te vinden zijn. Het complex bestaat uit 15 ruime appartementen die elk beschikken over 2 volwaardige slaapkamers en een zuidgericht terras (14 m² - 21 m²) of een tuin van 96 m². Bovendien kunnen alle bewoners genieten van een gemeenschappelijke groenzone met wadi. De oppervlaktes van de appartementen variëren tussen de 101 en 126 m²: een garantie op comfortabel wonen. De kwaliteit van het wooncomfort wordt extra verhoogd door het voorzien van voldoende glaspartijen, waardoor elk appartement geniet van heel wat lichtinval. Daarnaast wordt er bij de afwerking gekozen voor hoogwaardige materialen, waardoor Residentie Volta volledig klaar is voor een duurzame toekomst. Deze doordachte locatie is slechts op enkele minuten verwijderd van het stadscentrum, Westpark en het station. Daarnaast is het aangenaam vertoeven in het aangrenzend natuurgebied van 15ha. Alle appartementen worden instapklaar afgewerkt, maar tevens is er momenteel nog de mogelijkheid om het appartement casco aan te kopen. Lift en trap aanwezig. Daarnaast beschikt men over een private carport met buitenberging (inclusief voorziening laadkabel). Tevens is er gemeenschappelijke fietsen- en afvalberging aanwezig. Deze appartementen zijn uitermate geschikt voor eigen bewoning, alsook ter investering! - Wettelijke vermeldingen: EPB in opmaak - G-score: B (ID: 19822791) / P-score: B (ID: 0575/00B000) - Vg/Wug/Gmo/Gvkr/Gvv Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 103 - 126 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Huis te huur Lo (RBI85236)
725 €

8647 Lo

Woning met twee slaapkamers en tuin te huur in Lo-Reninge. Gelegen tussen de velden, met prachtig uitzicht! INDELING: > Gelijkvloers - Leefruimte met open keuken met kookeiland voorzien van een combi microgolf-oven, koelkast, keramische kookplaat en vaatwasmachine; - Gastentoilet met lavabo; - Berging met aansluiting wasmachine; - Tuin met terras die uitgeeft op de achterliggende velden. > Eerste verdieping; - Nachthal; - Slaapkamer 1 & 2 met prachtig uitzicht; - Berging; - Badkamer met ligbad/douche, wasmeubel en toilet. TROEVEN: - Prachtig uitzicht op de achterliggende velden; - Energiezuinige woning (EPC A!); - Zonnepanelen aanwezig; - Tuin met terras. Direct beschikbaar! Ben je geïnteresseerd in dit pand te huur in Lo-Reninge? Ga naar de website ### klik op het pand dat je wenst te huren. Via de rode knop "vraag je bezoek aan" vragen we u kort een profiel in te vullen. Daarna nemen we contact op voor een bezoek. Telefonisch kunnen er geen afspraken gemaakt worden. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Huis te koop Izenberge (RBH67508)
599 000 €

8691 Izenberge

Op een grondoppervlakte van 5.512m² vinden we deze villa met 4 slaapkamers te koop. Het huis is rustig gelegen in Izenberge doch slechts op een boogscheut van Veurne, E40 en de kust. Het gunstig EPC, de hoogwaardige afwerking en vele lichtinval zijn enkele van de vele troeven. Zoek je immo in regio Alveringem? Lees dan zeker verder. INDELING Gelijkvloers: - inkomhal met gastentoilet - bureau (20m²) die ook kan dienen als slaapkamer - lichtrijke leefruimte met gezellige zithoek (voorzien van parket en inbouwhaard) en eetruimte met toegang tot het terras - geïnstalleerde keuken - berging/wasplaats met doucheruimte - ruime dubbele garage met automatische sectionale poort 1e verdieping: - 4 ruime slaapkamers - badkamer met dubbele lavabo en ligbad - apart toilet - mogelijkheid tot extra doucheruimte - ruime berging Daarnaast kan men genieten van de mooi aangelegde tuin met 2 terrassen, zwemvijver en prachtige vergezichten. Voor de dierenliefhebber is een achterliggend stuk weiland. Ook is er nog een aparte garage naast de woning en zijn er meerdere parkeerplaatsen op de ruime oprit. ALGEMEEN: - gunstig EPC (label B!) - zonnepanelen - bureau op gelijkvloers waarvan slaapkamer kan gemaakt worden - 3 garages - 277m² bewoonbare oppervlakte - ruime grondoppervlakte met stuk weiland voor dierenliefhebbers - kruipkelder aanwezig Meer weten?

4 Slaapkamer(s) 277 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen