De Brugse Databank (8000 Brugge)

"De partner voor al uw vastgoeddossiers - 050 34 34 20"
Koningin Astridpark 2 - 8000 Brugge

BIV-nummer 500 314

de-brugse-databank.be

De Brugse Databank is het aangewezen immokantoor bij het zoeken naar uw geschikte woning. Te koop of Te huur. Uw woning verkopen, uw eigendom verhuren, uw zaakoverlaten of uw bedrijf verkopen ? een gratis schatting - waardebepaling Droomt u van een eigen zaak? Dan kunnen wij u helpen met het zoeken naar de geschikte zaak om over te nemen. Op het gebied van het overlaten van handelsfondsen en vennootschappen zijn wij marktleider in de regio. Immokantoor vastgoedmakelaar in Brugge Real Estate agent - realtor in Bruges Belgium Agence immobilière a Bruges Belgique - CONTACTEER ONS : Tel +32 50 34 34 20 Contact Wij helpen u graag verder . . . Uw vertrouwde vastgoedmakelaar sinds 1989 ! Volg ons op facebook @debrugsedatabank Toon alles Toon minder
De Brugse Databank is het aangewezen immokantoor bij het zoeken naar uw geschikte woning. Te koop of Te huur. Uw woning verkopen, uw eigendom verhuren, uw zaakoverlaten of uw bedrijf verkopen ? een gratis schatting - waardebepaling Droomt u van een eigen zaak? Dan kunnen wij u helpen met het zoeken naar de geschikte zaak om over te nemen. Op het gebied van het overlaten van handelsfondsen en vennootschappen zijn wij marktleider in de regio. Immokantoor vastgoedmakelaar in Brugge Real Estate agent - realtor in Bruges Belgium Agence immobilière a Bruges Belgique - CONTACTEER ONS : Tel +32 50 34 34 20 Contact Wij helpen u graag verder . . . Uw vertrouwde vastgoedmakelaar sinds 1989 ! Volg ons op facebook @debrugsedatabank
Openingsuren De Brugse Databank
maandag09:00 - 12:0012:00 - 19:00
dinsdag09:00 - 12:0012:00 - 19:00
woensdag09:00 - 12:0012:00 - 19:00
donderdag09:00 - 12:0012:00 - 19:00
vrijdag09:00 - 12:0012:00 - 19:00
zaterdag10:00 - 12:0012:00 - 17:00
zondag- *- *

* Alleen op afspraak

895 000 €

8460 Oudenburg

Dit uniek landhuis op een domein van 7347 m² is zeer rustig en landelijk gelegen in de rand van Oudenburg, op een 7 km van de kust en het centrum van Oostende. De woning, een gerestaureerde hoeve, heeft een volwaardige en volgroeide tuin met een rustgevend zicht op het omliggende polderlandschap en is omgeven door diverse fiets- en wandelroutes. Een goed onderhouden beek doorkruist het perceel en bezorgt de woonst een extra unieke en charmante feature. Iemand met groene vingers kan zich ten volle uitleven in deze volgroeide en gevarieerde tuin. Troeven + Idyllische ligging + Exclusief en Landelijk wonen + Asbestveilig + Een pand met diverse mogelijkheden Omvat een inkom met gastentoilet, ruime en lichtrijke leefruimte met zithoek ( 50 m² ), ingerichte keuken met voorziening wasmachine, slaapkamer, bureel of extra slaapkamer, slaapkamer thans gebruikt als dressing Op de eerste verdieping is er een ruime overloop met tal van mogelijkheden ( vb. speel- of hobbyruimte, linnenkamer, extra lounge ruimte . . . ), een tweede zeer ruime leefruimte ( 67 m² ) met toegang tot een zonneterras, grote ruimte met mogelijkheid op te splitsen in 2 slaapkamers. Buiten is er een ruim en zonnig terras en een zeer grote tuin met vijver. Er is eveneens een zeer ruime garage van 50 m² en een oprit met plaats voor 3 wagens. De garage is toegankelijk via de woning en groot genoeg om bijvoorbeeld een werkplaats of werkbank te voorzien. Een uniek pand met tal van mogelijkheden Deze woning is onderhevig aan de renovatieplicht van residentieel vastgoed opgelegd door de Vlaamse overheid. P-score=D G-score=D Bewoonbare oppervlakte : 313 m² Totale oppervlakte : ca 7347 m² #leukwonen Contacteer De Brugse Databank Vastgoed op het nummer ### voor meer info en/of een bezoek ! immokantoor vastgoedmakelaar in Brugge - real estate agent realtor in Bruges Belgium - agence immobilière a Bruges Belgique tags - woningen te koop in Oudenburg - verkoop huizen - huis te koop - house for sale in Oudenburg Belgium - maison a vendre a Oudenburg Belgique Meer weten?

4 Slaapkamer(s) 313 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
199 000 €

8310 Assebroek

Dit lichtrijk en comfortabel 2-slaapkamerappartement met balkonterras heeft een interessante en rustige ligging in een zijstraat van de Generaal Lemanlaan in Asseboek. Vlakbij diverse winkels, openbaar vervoer, scholen en andere modaliteiten en met een zeer vlotte verbinding naar de ring en het centrum van Brugge. De zeer goede ligging resulteert ook in een uitstekende MOBISCORE van 9,1 op 10. Thans is het appartement verhuurd en is dit zeker ook een interessante vastgoedinvestering ! Korting RR mogelijk ! Geen renovatieplicht ! Omvat een inkom, gezellige leefruimte, volledig ingerichte keuken, 3 bergingen, 2 slaapkamers, badkamer met ligbad en een balkonterras. Korting registratierechten mogelijk, mits te voldoen aan de geldende criteria. P-score=A G-score=A Gvg,Wg,Gmo,Gvkr,Gvv Bruikbare vloeroppervlakte : 93 m² Contacteer De Brugse Databank Vastgoed op het nummer ### voor meer info en/of een bezoek ! immokantoor vastgoedmakelaar in Brugge - real estate agent realtor in Bruges Belgium - agence immobilière a Bruges Belgique tags - appartementen te koop in Assebroek Brugge - verkoop appartementen - apartment for sale in Bruges Assebroek Belgium - appartement a vendre a Bruges Assebroek Belgique Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 93 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
335 000 €

8377 Zuienkerke

Deze ruime en moderne 3-slaapkamerduplex met TERRAS en GARAGE met zolderruimte is zeer rustig en centraal gelegen in Zuienkerke, een landelijke gemeente tussen Brugge en Blankenberge. Het energiezuinige pand heeft een eigentijdse kwalitatieve afwerking en een goede verbinding naar de E403. Troeven + Gunstige epc + Geen renovatieplicht! Mogelijkheid tot aankoop 2 extra appartementen met elk een carport, ideaal als vastgoedinvestering. Omvat een inkom met gastentoilet, ruime lichtrijke living met open ingerichte keuken, ruime berging met voorziening wasmachine, 3 slaapkamers met distributie waarvan 2 met open dressing inbouwkasten, moderne badkamer, zonnig en ruim terras voorzien van verlichting en stopcontact en een achterliggende garage. Vastgoedinfo in aanvraag P-score=A G-score=A Bewoonbare oppervlakte : 104 m² Contacteer De Brugse Databank Vastgoed op het nummer ### voor meer info en/of een bezoek ! immokantoor vastgoedmakelaar in Brugge - real estate agent realtor in Bruges Belgium - agence immobilière a Bruges Belgique tags - appartementen te koop in Zuienkerke - verkoop appartementen - apartment for sale in Zuienkerke Belgium - appartement a vendre a Zuienkerke Belgique Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 104 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
335 000 €

8377 Zuienkerke

Deze ruime en moderne 3-slaapkamerduplex met TERRAS en GARAGE is zeer rustig en centraal gelegen in Zuienkerke, een landelijke gemeente tussen Brugge en Blankenberge. Het energiezuinige pand heeft een eigentijdse kwalitatieve afwerking en een goede verbinding naar de E403. Troeven + Gunstige epc + Geen renovatieplicht! Mogelijkheid tot aankoop 2 extra appartementen met elk een carport, ideaal als vastgoedinvestering. Omvat een inkom, ruime lichtrijke living met open ingerichte keuken, ruime berging met voorziening wasmachine, 3 slaapkamers met distributie waarvan 2 met inbouwkasten, zonnig terras en een garage. Vastgoedinfo in aanvraag P-score=A G-score=A Bewoonbare oppervlakte : 104 m² Contacteer De Brugse Databank Vastgoed op het nummer ### voor meer info en/of een bezoek ! immokantoor vastgoedmakelaar in Brugge - real estate agent realtor in Bruges Belgium - agence immobilière a Bruges Belgique tags - appartementen te koop in Zuienkerke - verkoop appartementen - apartment for sale in Zuienkerke Belgium - appartement a vendre a Zuienkerke Belgique Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 104 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
925 €

8000 Brugge

Deze volledig vernieuwde stadswoning heeft een uitstekende ligging in het centrum van Brugge. Een recente ( in 2021 ) en geslaagde renovatie met oog voor detail, resulteerde in een eigentijdse en comfortabele woongelegenheid met een hoogwaardige & kwalitatieve afwerking en inrichting. Omvat een inkom met inbouwkasten, ruime living, ingerichte keuken, 1 a 2 slaapkamers, mogelijkheid tot bureel, badkamer met douche en een stadsterras #leukwonen Beschikbaar 15 december 2023 Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 97 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
550 €

8820 Torhout

Dit recent en lichtrijk duplex-appartement met TERRAS en AUTOSTANDPLAATS heeft een interessante ligging in Torhout, vlakbij het station, de markt en ziekenhuis. Ideaal voor wie op zoek is naar een lichtrijke, energiezuinige woonervaring in Torhout. Omvat een inkom, lichtrijke living met ruim aanpalend terras, half open keuken, 1 slaapkamer 12m² en 1 zolderkamer 16m² (geen vaste trap naar zolderkamer) en een veilige toegewezen plaats om uw wagen te parkeren. Verlichting en gordijnen aanwezig! Kosten: + 50 € forfait algemene delen Beschikbaar 1 januari 2024 Contacteer De Brugse Databank Vastgoed op het nummer ### voor meer info en/of een bezoek ! immokantoor vastgoedmakelaar in Brugge - real estate agent realtor in Bruges Belgium - agence immobilière a Bruges Belgique tags - appartementen te huur in Torhout - verhuur appartementen - apartment for rent for lease in Torhout Belgium - appartement a louer a Torhout Belgique Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 60 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
790 €

8000 Brugge

Dit lichtrijk en comfortabel 2-slaapkamerappartement heeft een uitstekende ligging in het centrum van Brugge, vlakbij diverse winkels, horecazaken, openbaar vervoer en op wandelafstand van parking Biekorf en parking Ezelstraat. Troeven : Instapklaar + De zeer goede ligging vlakbij diverse modaliteiten en voorzieningen resulteert in een uitstekende MOBISCORE van 9,3 op 10. + Mogelijkheid tot bijhuren autostandplaats. 75 € / maand Omvat een inkom, lichtrijke living met ingerichte open keuken, berging, 2 slaapkamers, badkamer met ligbad douche combi en voorziening wasmachine. Gemeenschappelijke fietsenberging. . Kosten : + € 20 Voorschot gemene delen + € 90 Voorschot water #leukwonen Beschikbaar 1 februari 2024 Contacteer De Brugse Databank Vastgoed op het nummer ### voor meer info en/of een bezoek ! immokantoor vastgoedmakelaar in Brugge - real estate agent realtor in Bruges Belgium - agence immobilière a Bruges Belgique tags - appartementen te huur in Brugge - verhuur appartementen - apartment for rent for lease in Bruges City Center Belgium - appartement a louer a Bruges centre ville Belgique Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 72 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
2 700 €

8200 Sint-Andries

Ruime en instapklare kantoorruimtes te huur op een commerciele ligging in Sint-Andries, langs een drukke invalsweg naar het centrum van Brugge. Vlotte verbinding naar de expresweg en autosnelweg. Gunstige epc met label B. Bruikbare vloeroppervlakte 326 m² Omvat een onthaal, 5 kantoorruimtes, 2 archiefruimtes, kitchenette, loungehoek ( 17 m² ) en een binnenkoer.( 17 m² ) Beschikbaar 1 februari 2024 Contacteer De Brugse Databank Vastgoed op het nummer ### voor meer info en/of een bezoek ! immokantoor vastgoedmakelaar in Brugge - real estate agent realtor in Bruges Belgium - agence immobilière a Bruges Belgique tags - Kantoorruimte te huur in Sint-Andries Brugge - office space for rent for lease in Bruges Sint-Andries Belgium - office a louer a Bruges Sint-Andries Belgique Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
350 000 €

8377 Zuienkerke

Dit ruim en lichtrijk gelijkvloers 2-slaapkamerappartement met TERRAS en GARAGE met een zeer ruime zolderruimte is zeer rustig en centraal gelegen in Zuienkerke, een landelijke gemeente die zich situeert tussen Brugge en Blankenberge. Het energiezuinig pand heeft een eigentijdse kwalitatieve afwerking en een goede verbinding naar de E403. Thans verhuurd Omvat een inkom met gastentoilet, zeer ruime en lichtrijke living met volledig ingerichte open keuken, berging, 2 slaapkamers met elk een open dressingkast, badkamer met inloopdouche, ruim zonnig terras ( 18 m² ) tevens voorzien van stopcontact en verlichting en een ruime garage ( 36 m².) met een zeer grote zolderruimte. Vastgoedinfo in aanvraag Bewoonbare oppervlakte : 125 m² Contacteer De Brugse Databank Vastgoed op het nummer ### voor meer info en/of een bezoek ! immokantoor vastgoedmakelaar in Brugge - real estate agent realtor in Bruges Belgium - agence immobilière a Bruges Belgique tags - appartementen te koop in Zuienkerke - verkoop appartementen - apartment for sale in Zuienkerke Belgium - appartement a vendre a Zuienkerke Belgique Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 125 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
1 200 000 €

8370 Blankenberge

OPBRENGSTEIGENDOM - Horecapand met TERRAS met uitstekende ligging in De Blankaard, een exclusieve residentie op een toplocatie in Blankenberge. Met zicht op het Leopoldpark, dichtbij het bruisende centrum en de markt en op wandelafstand van de jachthaven en de zeedijk. Troeven : Topligging + Uitstekende en kwalitatieve afwerking + Asbestveilig + Geen renovatieplicht ! Met recent NIEUWE HANDELSHUUR ! Omvat een gelagzaal met bar, volledig ingerichte keuken met afwasruimte, kelder ( ca. 73 m² ) en toiletten. P-score=D G-score=D Vastgoedinfo in aanvraag Contacteer De Brugse Databank Vastgoed op het nummer ### voor meer info en/of een bezoek ! immokantoor vastgoedmakelaar in Brugge - real estate agent realtor in Bruges Belgium - agence immobilière a Bruges Belgique tags - verkoop - opbrengsteigendommen - te koop in Blankenberge - investeringsvastgoed te koop - investment property for sale in Blankenberge Belgium - propriete investissement a vendre a Blankenberge Belgique Meer weten?

95
contacteer
details
E-mail
Bellen
362 500 €

8000 Brugge

Deze comfortabele en instapklare 3-slaapkamerwoning met ruim TERRAS is centraal gelegen in een rustige zijstraat van de Langestraat in het centrum van Brugge, vlakbij de Kazernevest en de ring. Gerenoveerd in 2018. Troeven : Instapklaar + Geen renovatieplicht + Gunstige epc met label B + Conforme keuring + Asbestveilig + Ventilatiesysteem aanwezig !. Omvat een inkom, living met ingerichte open keuken, berging, bureel, 3 slaapkamers, badkamer met inloopdouche en dubbele wastafel en een zeer ruim en zuidgericht terras P-score=C G-score=C Vastgoedinfo in aanvraag. #leukwonen Bewoonbare oppervlakte :98 m² Totale oppervlakte : 60 m² Contacteer De Brugse Databank Vastgoed op het nummer ### voor meer info en/of een bezoek ! immokantoor vastgoedmakelaar in Brugge - real estate agent realtor in Bruges Belgium - agence immobilière a Bruges Belgique tags - woningen te koop in centrum Brugge - verkoop huizen - huis te koop - house for sale in Bruges City Center Belgium - maison a vendre a Bruges centre ville Belgique Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 98 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
367 500 €

8000 Brugge

Dit ruim en comfortabel 2-slaapkamerappartement met TERRAS en GARAGE heeft een uitstekende ligging in het centrum van Brugge. Op wandelafstand van de Markt, diverse winkels, de Burg en de Dijver. De zeer goede ligging vlakbij de diverse modaliteiten die de Brugse binnenstad te bieden heeft resulteert ook in een uitstekende MOBISCORE van 9,2 op 10. Omvat een inkom, ruime en lichtrijke living, ingerichte keuken, 2 slaapkamers, berging met aansluiting wasmachine, polyvalente (hobby)ruimte, badkamer met ligbad en dubbele lavabo, terras, kelderberging en een ruime garage. Sted. in aanvraag. P-score=B G-score=B Bruikbare oppervlakte: 117 m² Contacteer De Brugse Databank op het nummer ### voor meer info en/of een bezoek ! immokantoor vastgoedmakelaar in Brugge - real estate agent realtor in Bruges Belgium - agence immobilière a Bruges Belgique tags - appartementen te koop in Brugge - verkoop appartementen - apartment for sale in Bruges Belgium - appartement a vendre a Bruges Belgique Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 117 8 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
37 500 €

8000 Brugge

Garagebox te koop in Residentie WEST-END gelegen aan het Beursplein in Brugge. Een veilige plaats om je voertuig te stallen en te beschermen tegen schade en de weerselementen. Toplocatie vlakbij het centrum van Brugge en vlakbij de Smedenpoort. Mogelijkheid tot aankoop extra garages in dezelfde residentie ! P-score=A G-score=A Gvg,Wche,Gdv,Gvkr,Gvv Oppervlakte: 5,4 m x 2,4 m = 13 m² Contacteer De Brugse Databank op het nummer ### voor meer info en/of een bezoek ! immokantoor vastgoedmakelaar in Brugge - real estate agent realtor in Bruges Belgium - agence immobilière a Bruges Belgique tags - garages te huur in Brugge - verhuur garages - garage for rent for lease in Bruges Belgium - garage a louer a Bruges Belgique Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
37 500 €

8000 Brugge

Garage te koop gelegen aan het Beursplein in Brugge. Toplocatie op uw wagen veilig te stallen vlakbij het centrum van Brugge en vlakbij de Smedenpoort. Mogelijkheid tot aankoop extra garages in dezelfde residentie ! P-score=A G-score=A Vg, Wche, Gvkr, Gvv Oppervlakte : 5 x 2,5 = 13 m² Contacteer De Brugse Databank op het nummer ### voor meer info en/of een bezoek ! immokantoor vastgoedmakelaar in Brugge - real estate agent realtor in Bruges Belgium - agence immobilière a Bruges Belgique tags - garages te koop in Brugge - verkoop garages - garage for sale in Bruges Belgium - garage a vendre a Bruges Belgique Meer weten?

13
contacteer
details
E-mail
Bellen
550 000 €

8370 Blankenberge

Instapklaar horecapand met TERRAS op een commerciele TOPLIGGING op de Zeedijk in Blankenberge en dit ter hoogte van de trap naar de Kerkstraat en het Monument voor Lippens en De Bruyne. Een unieke opportuniteit op een unieke toeristische toplocatie. Thans uitgebaat als restaurant. De verkoopprijs is inclusief de inboedel en inrichting Troef : Het terras op de zeedijk is niet seizoensgebonden en mag permanent blijven staan. Met mogelijkheid om een garage te huren. Omvat een gelagzaal met bar en veranda-terras met een capaciteit van 64 zitplaatsen, een overdekt buitenterras met een capaciteit van 36 zitplaatsen, warme- en koude keuken met afwasruimte. Verder is er ook nog een kelderverdieping met bergruimte en toiletten. Label F. Sted. in aanvraag. Dit pand is mogelijks onderhevig aan de renovatieplicht van niet-residentieel vastgoed, opgelegd door de Vlaamse overheid. Contacteer De Brugse Databank Vastgoed op het nummer ### voor meer info en/of een bezoek ! immokantoor vastgoedmakelaar in Brugge - real estate agent realtor in Bruges Belgium - agence immobilière a Bruges Belgique tags - commercieel vastgoed te koop in Blankenberge - verkoop bedrijfsvastgoed - horecapanden te koop - commercial real estate for sale in Blankenberge Belgium - Surface commerciale a vendre a Blankenberge Belgique Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
33 590 €

8000 Brugge

Foodautomaten ( type Catering ) over te nemen. Over te nemen wegens gezondheidsproblemen. - Catering automaat : 33.590 € exclusief BTW Ook mogelijkheid om automaat ( type bloemenautomaat ) over te nemen aan 38950 € exclusief BTW Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
399 000 €

8340 Damme

Handelspand met woongelegenheid te koop op een commerciele locatie in de Kerkstraat in Damme, vlakbij de Markt Het gelijkvloers omvat een commerciele ruimte (voorheen kapperszaak), kitchenette, doucheruimte en een terras. Op de eerste verdieping vinden we een commerciele ruimte met bar (Voorheen Pub Cleopatra), toiletten. Verder zijn nog 2 kamers aanwezig. Energielabel E P-score=A G-score=A Vastgoedinfo in aanvraag Dit pand is mogelijks onderhevig aan de renovatieplicht van niet-residentieel vastgoed, opgelegd door de Vlaamse overheid. Bruikbare vloeroppervlakte : 153 m² Totale oppervlakte : 75 m² + + + Contacteer De Brugse Databank Vastgoed op het nummer ### voor meer info en/of een bezoek ! immokantoor vastgoedmakelaar in Brugge - real estate agent realtor in Bruges Belgium - agence immobilière a Bruges Belgique tags - commercieel vastgoed te koop in Damme - verkoop bedrijfsvastgoed in xx - handelspanden te koop - commercial real estate for sale in Damme Belgium - Surface commerciale a vendre a Damme Belgique #slimondernemen Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
995 €

8000 Brugge

Wenst u een zaak te starten in het centrum van Brugge, dan is deze winkelruimte met commerciele ligging in een drukke winkelstraat en dichtbevolkte buurt zeker het overwegen waard. Diverse mogelijkheden maar uitstekend geschikt voor groenten & fruit, voedings- of bloemenzaak Omvat een winkelruimte, voorraadkamer uitgerust met koelcel, bureel, afzonderlijk toilet en ruim en zonnig stadsterras. Energielabel D Zonder overname ! Oppervlakte : 160 m² Bruikbare vloeroppervlakte : 121 m² Onmiddellijk vrij ! #slimondernemen Contacteer De Brugse Databank op het nummer ### voor meer info en/of een bezoek ! immokantoor vastgoedmakelaar in Brugge - real estate agent realtor in Bruges Belgium - agence immobilière a Bruges Belgique tags - Bedrijfsvastgoed te huur in Brugge - commercieel vastgoed te huur - Verhuur handelspand - winkelruimte te huur - commercial property for rent for lease in Bruges City Center Belgium - Surface commerciale a louer a Bruges centre ville Belgique - commerce a louer Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
625 €

8670 Oostduinkerke

Zorgeloos wonen in deze instapklare en lichtrijke serviceflat met TERRAS op een uitstekende ligging in de dorpskern van Oostduinkerke vlakbij diverse winkels, apotheek en horecazaken. De zeedijk ligt op fietsafstand op een 10-tal minuten. De energiezuinige woonst is volledig afgewerkt met kwalitatieve materialen. Een grote raampartij zorgt voor een royale lichtinval tot diep in de leefruimte. Residentie Beukenhof ligt op een AAA-locatie aan zee én in een groen kader en hier kan je het hele jaar door genieten van tal van faciliteiten, waaronder een wellnessruimte met zwembad, sauna en hamam, een goed uitgeruste fitnessruimte, een mooi aangelegde tuin met petanquebaan en een gezellige Brasserie met terras. Tevens mogelijkheid tot bijhuren overdekte staanplaats aan 90 € per maand! De energiezuinige flat heeft een mooi en rustgevend zicht op de gemeenschappelijke tuin en een uitzicht tot aan de duinen van Oostduinkerke strand en omvat een lichtrijke leefruimte met grote ramen en een volledig ingerichte open keuken, volwaardige slaapkamer met toegang tot het ruime terras met zicht op de tuin, badkamer met douche, wastafel en hangtoilet. Dienstverlening bedraagt 16 € per dag, zonder maaltijden. Kosten : + 3 € per dag voorschot water gas en huisvuilophaling. Maaltijden verkrijgbaar voor ongeveer 15 € Dienstverlening door Meridia. Onmiddellijk vrij ! Contacteer De Brugse Databank Vastgoed op het nummer ### voor meer info en/of een bezoek ! immokantoor vastgoedmakelaar in Brugge - real estate agent realtor in Bruges Belgium - agence immobilière a Bruges Belgique Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 58 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
269 500 €

8820 Torhout

Deze vrijstaande 2-slaapkamerwoning met dubbele GARAGE en grote TUIN heeft een interessante en landelijke ligging in Torhout en een vlotte verbinding met de N32 en R34. De woonst werd reeds deels gerenoveerd in 2020. Troeven : Nieuwe Vailliant verwarmingsketel + 22 Zonnepanelen + Grote tuin met speeltoren + Regenwaterput aanwezig. Omvat een inkom, living met open ingerichte keuken, 2 bergingen, 2 slaapkamers waarvan 1 met dressing, badkamer met ligbad, zolder, dubbele garage, terras en een ruime grote tuin met groot houten speeltoren. Vastgoedinfo in aanvraag. Dit pand is onderhevig aan de renovatieplicht van residentieel vastgoed opgelegd door de Vlaamse overheid. P-score=A G-score=A Bewoonbare oppervlakte : 172 m² Totale oppervlakte : 840 m² #leukwonen Contacteer De Brugse Databank Vastgoed op het nummer ### voor meer info en/of een bezoek ! immokantoor vastgoedmakelaar in Brugge - real estate agent realtor in Bruges Belgium - agence immobilière a Bruges Belgique tags - woningen te koop in Torhout - verkoop huizen - huis te koop - house for sale in Torhout Belgium - maison a vendre a Torhout Belgique Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 172 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen