Co-Immo - Stone & Steel bvba (3380 Glabbeek)

"Service en kwaliteit zijn bij ons een Must."
Tiensesteenweg 140D - 3380 Glabbeek

BIV-nummer 505.317

co-immo.be

We kunnen het vast goed met elkaar vinden Toon alles Toon minder
We kunnen het vast goed met elkaar vinden
410 000 €

3202 Rillaar

Mooie verzorgde eengezinswoning met terras, tuin en garage gelegen te Rillaar, Diestesteenweg 513. Totaal perceel oppervlakte van 6a 30ca, KI 891 euro. Deze halfopen bebouwing werd in 2006 gebouwd, is goed onderhouden en heeft een totale bruikbare oppervlakte van ca. 212 m2. In de periode van 2020-2023 werden een aantal opfris- en verbeteringswerken uitgevoerd zoals de plaatsing van zonnepanelen (14 stuks), een pelletkachel, waterontkalker, een omheining achteraan, opnieuw geschilderd... Het gelijkvloers omvat een inkomhal, een gastentoilet met lavabo, een gezellige woonkamer en een open ingerichte keuken met een eetplaats. Via de keuken en de eetplaats heb je toegang tot het terras en de tuin. De eerste verdieping is voorzien van een nachthal, een bureau, berging, twee ruime slaapkamers, een mooie badkamer met een inloopdouche, toilet, wastafel, badkamermeubel en een dressing. Op de tweede verdieping zijn er nog twee slaapkamers en een tweede badkamer met douche. De opbergzolder van ca 12 m2 is bereikbaar via een trekladder. De woning heeft een garage van ca 21 m2 met aansluiting voor de wasmachine, een ruime parkeerplaats voor de woning, een praktische doorgang naar de tuin, een gezellig terras en is gunstig gelegen, winkels en scholen in de nabijheid, bushalte op wandelafstand, E314 op enkele kilometers. Benieuwd naar deze woning? Aarzel niet en contacteer ons voor een persoonlijke rondleiding. EPC 113- VG-WGLK-GMO-GVKR-VV - rooilijn - Meer info en foto’s op ### – T ### Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 202 93 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
315 000 €

3390 Tielt-Winge

Te renoveren open bebouwing met een terras, tuin en garage te Tielt-Winge, Tramstraat 7, totale perceel oppervlakte 9a 70ca, KI 773 euro. Alle leefruimtes bevinden zich op het gelijkvloers zijnde een ruime inkomhal, lichtrijke woonkamer met eetplaats, keuken, een hal/veranda met apart toilet en een traphal naar de bergzolder, een nachthal, badkamer en drie slaapkamers. Vanuit de hal naast de keuken heb je toegang tot het terras en de gezellige tuin. Via een vaste trap in de keuken krijg je toegang tot de kelder die onderverdeeld is in een traphal, vijf praktische kelderruimtes en een ruime garage met een elektrische sectionale poort van ca. 30m2. Meerdere parkeerplaatsen vooraan en naast de woning. De woning is tevens voorzien van een zolderruimte van ca. 54m2, geschikt als opbergruimte. Een volledige omheinde tuin, kind- en diervriendelijk, een groot terras van ca. 53m2 en een tuinhuis ideaal voor het stockeren van tuinmateriaal en andere benodigdheden. Landelijk en rustig gelegen in een straat zonder doorgaand verkeer, die uitloopt in een onverharde weg/fietsroute, doch slechts 7 min van het Gouden Kruispunt Tielt-Winge en op 27 minuten van centrum Leuven. Ben jij op zoek naar een charmante woning, die je volledig wilt renoveren naar jouw eigen wensen? Aarzel dan zeker niet en maak een afspraak voor een persoonlijke rondleiding. EPC 813- VG-WGLK-GMO-GVKR-GVV - Meer info en foto’s op ### – T ### Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 109 125 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
294 000 €

3300 Tienen

Ruime instapklare stadswoning met een groot terras gelegen te Tienen, Aandorenstraat 59. Totaal perceel oppervlakte van 1a 20ca, KI 242 euro. Deze woning werd volledig gestript en gerenoveerd zoals het dak, ramen, extra verdiepingen gecreëerd, vloeren, isolatie muren en pleisterwerken, sanitaire leidingen, elektriciteitswerken (conform tot 2047), de installatie van een condenserende ketel en radiatoren, nieuwe keuken en badkamer, aanleg terras etc. Het gelijkvloers omvat een inkomhal, een gezellige woonkamer met eetplaats, een mooi keuken met huishoudtoestellen en een wasplaats/berging met een toilet. De eerste verdieping is voorzien van een nachthal, een badkamer met een ligbad (douche in bad), toilet, wastafel, badkamermeubel en twee ruime slaapkamers. Op de tweede verdieping vinden we een hal, twee slaapkamers waarvan één slaapkamer voorzien is van een lavabo en toilet. Via een vaste trap bereik je de derde verdieping die volledig afgewerkt is tot een polyvalente ruimte van ca 41m2, eenvoudig aanpasbaar naar twee kamers. De woning is voorzien van kelder bereikbaar via een luik in de inkomhal. De woning heeft een groot terras, volledig aangelegd met tegels, gericht naar het zuiden en achteraan het terras is er een jacuzzi. Ideaal om te ontspannen en een gezellige avond met familie en vrienden door te brengen. Het terras is bereikbaar via de keuken. Deze instapklare stadswoning heeft een totale bruikbare oppervlakte van ca. 186 m2, gunstig gelegen, nabij het centrum van Tienen, openbaar vervoer, station, vlotte verbinding E40. Benieuwd naar deze woning, aarzel niet en contacteer ons voor een bezoek ter plaatse. Meer info en foto's op ### - T ### EPC 122 - GVG-WG-GMO-GVKR-GVV - Rooilijnplan. Het onroerend goed is gelegen in een vastgestelde archeologische zone: Historische stadskern van Tienen en Wetenschappelijke Inventaris: Historische stadskern van Tienen. Voor meer info over de rechtsgevolgen ga naar ### Meer weten?

5 Slaapkamer(s) 186 76 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
280 000 €

3300 Tienen

Een gezellige stadswoning met een cosy tuintje en terras, gelegen te Tienen, Violetstraat 4, totale perceel oppervlakte van 1a 20ca, KI 493 euro. Deze verzorgde woning werd doorheen de jaren goed onderhouden en onderging een aantal renovatiewerken zoals de plaatsing van een nieuwe keuken, lichtkoepel, badkamer, PVC ramen, elektriciteitswerken, veranda, vloeren, gaskachels, plat dak (keuken, veranda, badkamer, wc) etc. Het gelijkvloers omvat een mooie inkomhal, een lichtrijke zithoek met woonkamer van ca. 26 m2, een mooi ingerichte keuken voorzien van ingebouwde huishoudtoestellen, een badkamer met een douche, lavabo, badkamermeubel, aansluiting voor de wasmachine, een toilet en een veranda met uitzicht en toegang tot het stadstuintje. De eerste verdieping is voorzien van een traphal en twee ruime slaapkamers. Via een vaste trap heb je toegang tot de zolderruimte van ca.28 m2, dewelke perfect inrichtbaar is tot een extra slaapruimte. Er is eveneens een praktische kelder voorzien van twee kelderruimtes. Een eengezinswoning met een bruikbare oppervlakte van ca. 165 m2, perfect geschikt om zelf te bewonen of om te verhuren, instapklaar en gunstig gelegen in het centrum van Tienen, nabij station, vlotte verbinding E40. Een absolute aanrader om dit huis te komen bezichtigen! Aarzel niet en contacteer ons voor een bezoek ter plaatse. Meer info en foto's op ### - T ### EPC 456 - GVG-WCHE-GMO-GVKR-GVV - rooilijnplan - Het onroerend goed is gelegen in een vastgestelde archeologische zone en wettelijke inventaris: Historische stadskern van Tienen - Unesco werelderfgoed bufferzone: Parochiekerk Sint-Germanus met stadstoren: buffer. Voor meer info over de rechtsgevolgen ga naar ### Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 113 85 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
325 000 €

3300 Tienen

Ruime karaktervolle stadswoning met terras, gelegen te Tienen, Albertvest 102. Totaal perceel oppervlakte van 1a 45ca, KI 867 euro. Deze woning is gebouwd in 1932 en heeft in de periode van 2000, meerdere renovatiewerken ondergaan zijnde de vernieuwing van het dak (gebinte, bedekking, isolatie, onderdak en velux ramen), ramen, CV-ketel, het bijbouwen van een polyvalente ruimte en een wasplaats op het gelijkvloers en een keukenruimte en terras op de eerste verdieping (bouwvergunning afgeleverd in 2000). Het huis is ruim en lichtvol, hoge plafonds, mooie plankenvloer, stijl van een herenwoning, heeft een totale bruikbare oppervlakte van ca 228 m2 waarbij de gelijkvloerse verdieping de mogelijkheid biedt tot het uitoefenen van een zelfstandige activiteit of gebruikt kan worden als extra leefruimtes. Het gelijkvloers omvat een inkomhal, drie polyvalente ruimtes, een wasplaats met aansluiting voor de wasmachine, een hal/wachtzaal en een gastentoilet met lavabo. Kleine kelder aanwezig. De eerste verdieping is voorzien van hal, een lichtrijke woonkamer met eetplaats van ca. 38 m2, een keuken en een gezellig terras. Het terras is bereikbaar via de keuken of het schuifraam in de woonkamer. Op de tweede verdieping vinden we een nachthal, twee ruime slaapkamers en een badkamer voorzien van een douche, badkamermeubel, toilet en lavabo. De derde verdieping omvat een nachthal, een ruime slaapkamer en een zolderruimte die perfect inrichtbaar is tot een extra slaapkamer. Deze woning is centraal gelegen, nabij het station/openbaar vervoer en vlotte verbinding E40 richting Brussel-Leuven. Privé parkeerplaats voor de woning. Benieuwd naar de mogelijkheden en de inrichting van deze stadswoning? Contacteer ons voor een bezoek ter plaatse. Meer info en foto’s op ### – T ### EPC 282 - VG-WG-GMO-GVKR-GVV - Het onroerend goed is gelegen in een vastgestelde archeologische zone: Historische stadskern van Tienen en Wetenschappelijke Inventaris: Historische stadskern van Tienen. Voor meer info over de rechtsgevolgen ga naar ### Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 224 90 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
319 000 €

3350 Linter

Bekijk de virtuele tour van deze woning op de site van Co Immo. Ruime instapklare gerenoveerde rijwoning met tuin, gelegen te Linter, Zandstraat 9, totaal perceel oppervlakte van 2a 05ca, KI 627 €. Deze woning heeft een total bruikbare oppervlakte van ca 207 m2, werd volledige gestript, gerenoveerd en afgewerkt in 2023. Het gelijkvloers omvat een inkomhal, woonkamer en eetplaats van ca 36 m2, een praktische keuken volledig ingericht, een traphal (toegang kelder) en een gastentoilet. De nog af te werken tuin en terras zijn bereikbaar via de keuken. Het tussenverdiep is voorzien van een wasplaats, mogelijkheid tot inrichten van een dressing, met aansluitend de grote badkamer uitgerust met een ligbad, douche en toilet. Twee grote slaapkamers bevinden zich op de eerste verdiep en een masterbedroom, inrichtbaar tot 2 slaapkamers, op de tweede verdieping. De woning is deels onderkelderd, geschikt als stockage rumte (CV-ruimte). Gunstige ligging nabij buurtwinkels, school, bushalte, vlotte verbinding Tienen-Sint-Tuiden. Ben je op zoek naar een woning die ruim en instapklaar is en enkel nog ingericht dient te worden naar eigen smaak? Aarzel niet en contacteer ons voor een persoonlijke rondleiding. EPC 241 - GVG-WGLK-GMO-GVKR-GVV- rooilijnplan - Meer info en foto's op ### - T ### Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 207 105 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
Huis te koop Glabbeek (RBI47044)
449 000 €

3380 Glabbeek

Een ruime instapklare woning met tuin, terras en garage, gelegen te Glabbeek, Schoolstraat 61, opp 7a 67ca. Deze woning werd doorheen de jaren grondig gerenoveerd, zoals het dak, het uitbreiden en renoveren van de achterbouw, de installatie van een nieuwe badkamer, keuken, vloeren (laminaat), binnendeuren, het volledig inrichten van de zolderverdieping, de plaatsing van de 15 zonnepanelen...Het gelijkvloers omvat een mooie inkomhal, gastentoilet, een lichtrijke woonkamer met eetplaats, open moderne ingerichte keuken met uitzicht naar het terras, een ruime badkamer, een wasplaats met berging. De eerste verdieping heeft een nachthal met vier slaapkamers en een toilet. Via een vaste trap heb je toegang tot de tweede verdieping zijnde een volledige afgewerkte zolder, dewelke perfect gebruikt kan worden als twee extra slaapkamers. Er is ook een praktische kelder aanwezig. Naast de woning bevindt zich een grote garage van ca 30 m2 met een elektrische sectionaalpoort en aan de achterkant van de woning is er nog een bergruimte en een fietsenstalling. Deze aangename eengezinswoning heeft een bruikbare oppervlakte van ca. 315 m2 (incl. kelder & garage), voorzien van alle comfort, de tuin is volledig omheind en heeft een mooi aangelegd terras. Gunstig gelegen, slechts op 6 minuten van het levendige centrum Glabbeek en op wandelafstand van de basisschool. Een absolute aanrader om dit huis te komen bezichtigen ! Aarzel niet en contacteer ons voor een bezoek ter plaatse. EPC 307 - VG-WG-GMO-GVKR-GVV. Meer info en foto’s op ### – T ### Meer weten?

6 Slaapkamer(s) 266 195 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
Huis te koop Linter (RBI88773)
179 000 €

3350 Linter

Te renoveren woning met tuin, garage en bijgebouwen, gelegen te Linter, Oplinterstraat 12, totale perceel oppervlakte van 5a 55ca. KI 518 euro. Het gelijkvloers omvat een inkomhal, een woonkamer met een zithoek van ca. 26,5m2, een keuken met aansluitend een eetplaats, wasplaats en een badkamer met een lavabo, zitbad en toilet. De eerste verdieping is voorzien van een nachthal, drie slaapkamers en een bureau (optie plaatsen van een vaste trap naar zolder). Via een trekladder in de nachthal heb je toegang tot de ruime zolder van ca. 31m2, die perfect inrichtbaar is tot extra slaapkamers. De woning is voorzien van een praktische kelder, onderverdeeld in twee kelderruimtes, ideaal als extra opbergruimte. Meerdere parkeerplaatsen voor de woning, een garage met toegang tot de tuin (volledig omheind) en verschillende overdekte bijgebouwen met een totale opp. van ca. 29m2 bestaande uit een werkhuis, stal en een opslagruimte. Deze woning heeft een totale bruikbare oppervlakte van ca. 161m2, is rustig gelegen, nabij buurtwinkels, school, bushalte, vlotte verbinding Tienen-Sint-Tuiden en 12 minuten van de autosnelweg E40. Plan een bezoek ter plaatse en oordeel zelf of dat deze woning jouw toekomstige thuis kan worden. EPC 1148 - VG-WGLK-GMO-GVKR-GVV - rooilijn. Meer info en foto's op ### - T ### Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 109 119 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
Appartement te koop Tienen (RBI88772)
225 000 €

3300 Tienen

Bekijk de virtuele tour van dit appartement op de site van Co Immo. Ruim appartement op de tweede verdieping met kelder en autostaanplaats, gelegen te Tienen, Veldbornstraat 29 bus 7. KI 1.011euro - Totale bruikbare oppervlakte van ca 106 m2 inclusief terrassen. Het appartement werd steeds goed onderhouden en onderging in 2014 verschillende renovaties/opfriswerken zoals de installatie van een nieuwe keuken, badkamer, apart toilet, CV-ketel, overal nieuwe vloeren geplaatst, algemene schilderwerken, etc. Het appartement omvat een mooie inkomhal, ruime woonkamer met eetplaats, volledig ingerichte keuken, berging, apart toilet, badkamer voorzien van een badkamermeubel, douchecabine en aansluiting voor de wasmachine en twee ruime slaapkamers met toegang tot het terras. Individuele CV-ketel op aardgas in de berging naast de keuken. De kelder (nummer 6) van ca 7 m2 en de autostaanplaats (nummer G26) zijn gelegen in de kelderverdieping. Inrit garage via de Eeuwfeeststraat. Lift aanwezig. Gunstig gelegen in het centrum van Tienen, op wandelafstand van het station, in de onmiddellijke omgeving van het openbaar vervoer (bus), vlotte verbinding met de autosnelweg E40. Voor wie op zoek is naar een praktisch appartement om zelf te bewonen of het appartement verder wenst te verhuren (investering), aarzel niet en maak een afspraak voor een persoonlijke rondleiding. EPC 149 VG-WG-GMO-GVKR-GVV - Gemeentelijk rooilijnplan Eeuwfeeststraat. Het onroerend goed is gelegen in een archeologische zone 'Het historische stadskern van Tienen', voor meer info over de rechtsgevolgen ga naar ### Meer info en foto’s op ### - T ### Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 91 8 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
Huis te huur Boutersem (RBI84605)
1 450 €

3370 Boutersem

Instapklare moderne woning met tuin, terras en garage te Boutersem, Leuvensesteenweg 298, perceel oppervlakte van 3a 12ca. Deze woning werd in 2015 verbouwd en recentelijk opnieuw geschilderd. In 2022 werden 30 zonnepanelen geplaatst. De woning omvat op het gelijkvloers een inkomhal, een dubbele garage, toilet, douchecel, wasplaats, twee slaapkamers en een polyvalente ruimte geschikt als berging/bureau. Op het eerste verdiep is er een ruime leefruimte met een open keuken voorzien van ingebouwde toestellen zoals een friteuse, inductiekookplaat, koelkast, diepvriezer, afwasmachine, microgolfoven, oven, stoomoven en een wijnkoelkast, een grote badkamer met een ligbad, douche, dubbele lavabo en toilet en een dressing. Via de trap betreed je de tweede verdieping dewelke een grote open ruimte is tot in de nok van het dak, bruikbaar als een slaapkamer of bureau (voorzien van een airco). Deze woning is zeer ruimtelijk en kwalitatief afgewerkt, eveneens voorzien van een mooi tuintje, terras met een zonneluifel met achterin een poortje dat toegang geeft tot de Korte Steeg. Gunstig gelegen, op wandelafstand van de bushaltes, scholen, buurtwinkels ... en nabij het centrum/station Boutersem en E40 Leuven. Huurovereenkomst van 1 jaar (verlengbaar), huurprijs 1.450,00 euro/maand, huurwaarborg van 3 maanden, verbruik water en aardgas individueel op naam van de huurder, verbruik elektriciteit wordt jaarlijks afgerekend rekening houdend met gebruik van de zonnepanelen, maandelijkse provisie gebruik electriciteit van 100 euro, onmiddellijk beschikbaar. EPC 43 - Meer info op ### - Aanvraag bezoek via website van Co Immo kantoor Glabbeek ### - T ### Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 282 151 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
Appartement te koop Tienen (RBI84604)
179 000 €

3300 Tienen

Gezellig appartement op de 3de verdieping met terras, kelder en een aparte garagebox, gelegen te 3300 Tienen, Zijdelingsestraat 37 bus 10. Totale bewoonbare oppervlakte van ca 65 m2 - KI 971 euro. Perfect geschikt om zelf te bewonen (starterswoning/app) of een ideaal investeringspand. Het appartement omvat een ruime woonkamer van ca 27 m2, een keuken, apart toilet, een ruime slaapkamer en een badkamer uitgerust met een lavabo en ligbad. Extra comfort wordt geboden door de aanwezigheid van een praktische kelder en een lift in het gebouw. De garagebox van ca 15 m2 bevindt zich achter het appartementsgebouw. Dit appartement is gunstig gelegen in het centrum van Tienen tegenover het station en op wandelafstand van winkels, horeca, vlotte verbinding met de E40. Benieuwd naar dit appartement? Contacteer ons alvast voor een persoonlijke rondleiding. Meer info en foto's op ### - T ### EPC 182 - VG-WG-GMO-GVKR-GVV - rooilijnplan - Het onroerend goed is gelegen in een vastgestelde archeologische zone: Historische stadskern van Tienen en Wetenschappelijke Inventaris: Historische stadskern van Tienen. Voor meer info over de rechtsgevolgen ga naar ### Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 65 10 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
Huis te koop Geetbets (RBI77397)
259 000 €

3450 Geetbets

Te renoveren/op te frissen open bebouwing met een grote tuin, dubbele garage en bijgebouwen te Geetbets, Verdaelstraat 104, totaal perceel oppervlakte 16a 67ca. KI 530 euro. Deze woning dateert van 1959 en heeft een totale bruikbare oppervlakte van ca. 255m2, tevens uitbreiding mogelijk aan de rechterkant van de woning. Het gelijkvloers omvat een inkomhal, twee ruime slaapkamers, een woonkamer met eetplaats, een keuken met toegang tot het terras en een badkamer met een lavabo, douche, toilet en aansluiting voor de wasmachine. De eerste verdieping is voorzien van een nachthal, een ruime slaapkamer en twee grote zolders van elk ca. 25m2 die perfect ingericht kunnen worden tot extra slaapkamers. De woning is rechts en achteraan omringd door een grote tuin, panoramisch uitzicht op de achterliggende natuur en omgeving, een verzorgd terras, een dubbele garage van ca 34m2, twee bijgebouwen (ca 33m2), meerdere parkeerplaatsen naast de woning. De woning is eveneens voorzien van een kelder die bereikbaar is via de inkomhal. Rustige ligging, doch nabij centrum Geetbets, grootwarenhuis, bakker, apotheek, school, etc. Ben jij op zoek naar een charmante woning, die je volledig wilt renoveren naar jouw eigen wensen? Aarzel dan zeker niet en maak een afspraak voor een persoonlijke rondleiding. EPC 658 - VG-WGLK-GMO-GVKR-VV - rooilijnplan. Meer info en foto's op ### - T ### Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 171 201 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
Huis te koop Tienen (RBI74435)
309 000 €

3300 Tienen

Gezellige gesloten bebouwing met een terras en garage, gelegen te Tienen, Keistraat 5 - KI 967 euro. Een perfecte starterswoning of investeringspand, de woning werd steeds verhuurd. Deze woning is instapklaar en energiezuinig, voorzien van alle comfort, gebouwd in 2006, goed onderhouden, de gasketel werd in 2019 vervangen. Het gelijkvloers omvat een inkomhal met de tellers, ruime garage met een elektrische sectionaal poort en een berging onder de trap. De eerste verdieping is voorzien van een traphal, gastentoilet, een lichtrijke woonkamer met eetplaats, een ingerichte keuken met ingebouwde huishoudtoestellen, berging en een CV-ruimte. Via een houten vaste trap heb je toegang tot de tweede verdieping omvattende een nachthal, drie slaapkamers en een badkamer voorzien van een ligbad, dubbele lavabo, toilet, badkamermeubel en een aansluiting voor de wasmachine. Deze gezellige woning heeft een totale bruikbare oppervlakte van ca. 132m2, een terras van ca. 13m2, afgewerkt met een houten bankirai vloer en met een zonneluifel, toegankelijk via een schuifraam in de woonkamer. Parkeergelegenheid en elektrische laadpalen in de buurt, gunstig gelegen, nabij het centrum van Tienen (5 min.), E40 richting Leuven (7 min.) en openbaar vervoer. Breng een bezoek ter plaatse en oordeel zelf of dat deze woning jouw nieuwe thuis of investeringspand wordt. Contacteer ons voor een persoonlijke rondleiding. Meer info en foto’s op ### – T ### EPC 179- VG-WG-GMO-GVKR-VV - rooilijn - gelegen in een Vastgestelde archeologische zone: Historische stadskern van Tienen en Wetenschappelijke Inventaris: Historische stadskern van Tienen. Voor meer info over de rechtsgevolgen ga naar ### Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 117 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Triplex te koop Tienen (RBI25234)
275 000 €

3300 Tienen

Ruim duplex appartement op de 2de en 3de verdieping gelegen te 3300 Tienen, Breisemstraat 20 bus 5. KI 1.197 euro. Totale bruikbare oppervlakte van ca 130 m2. Het appartement is gebouwd in 2000, instapklaar en in goede staat van onderhoud. Recentelijk onderging het appartement enkele opfriswerken zijnde de installatie van een nieuwe condenserende CV-ketel en boiler, een nieuwe vaatwasmachine en alle muren zijn voorzien van vliesbehang en zijn geschilderd. Het appartement omvat op de tweede verdieping een inkomhal, lichrijke woonkamer met eetplaats, praktische keuken, ruime wasplaats met aansluiting voor de wasmachine, apart toilet en een CV-ruimte met CV-ketel en boiler. Via een vaste houten trap heb je toegang tot de derde verdieping. De derde verdieping is voorzien van een nachthal met een ingebouwde kast, 2 slaapkamers en een bureau met ingebouwde kasten, apart toilet en een ruime badkamer uitgerust met een lavabo, badkamermeubel, douche en ligbad. In de woonkamer heb je een grote schuifraam die uitzicht biedt op de gemeenschappelijke tuin. Er is tevens een lift aanwezig in het gebouw. Gunstig gelegen, op wandelafstand van centrum van Tienen en het station, in de onmiddellijke omgeving van het openbaar vervoer (bus), vlotte verbinding met de autosnelweg E40. Voor wie op zoek is naar een praktisch appartement om zelf te bewonen of het appartement verder wenst te verhuren (investering), aarzel niet en maak een afspraak voor een persoonlijke rondleiding. EPC 157 (Geen rekening gehouden met de nieuwe CV-ketel) - VG-WG-GMO-VKR-GVV - rooilijnplan "Tienen-Aarschot" - Meer info en foto's op ### - T ### Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 130 1 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
Huis te koop Landen (RBI16086)
299 000 €

3400 Landen

Op te frissen woning met een ruime atelier, tuin en terras gelegen te Landen, Neerhespenstraat 26, opp 6a 82ca. Deze woning werd gebouwd in 1939, verschillende renovatiewerken zijn uitgevoerd (periode 1995 tot 2018). Het gelijkvloers is voorzien van een inkom, bureau, aparte toilet, woonkamer met een eetplaats en veranda met uitzicht naar de tuin, een keuken, bijkeuken, CV-ruimte en een ruime atelier ca 75 m2. Het eerste verdiep omvat twee slaapkamers, een nachthal, een badkamer met een toilet, dubbele lavabo en nieuwe inloopdouche. Op de tweede verdieping zijn er drie slaapkamers, een nachthal en een badkamer met een toilet, twee lavabo's en een douche. Het atelier is toegankelijk via de CV-ruimte en de elektrische garagepoort aan de straatkant, doorgang mogelijk naar de tuin via de grote poort aan de achtergevel. Deze atelier is een ultieme ruimte voor creativiteit, passie en het uitoefenen van een vrij beroep. De in twee verdeelde kelderruimtes van elk ca 15m2 bieden extra opslagruimte. Buiten is er een gezellige tuin, een ruim terras van ca. 27m2 en een praktisch tuinhuis. Parkeerplaatsen voor de woning. Na het uitvoeren van de gewenste opfris/renovatiewerken, ben jij de eigenaar van een ruime stevige woning, rustig gelegen, doch op 9 minuten van centrum Landen en het station. Benieuwd naar deze woning? Wees er snel bij en bekijk of dat deze woning jouw toekomstige thuis wordt. EPC 524 - GVG-WGLK-GMO-GVKR-GVV - Meer info en foto's op ### - T ### Meer weten?

5 Slaapkamer(s) 224 203 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
Huis te koop Kortenaken (RBI70595)
425 000 €

3470 Kortenaken

BEN WONING VOOR DE SNELLE BESLISSER - AANKOOP AAN 6% BTW (akte tekenen voor 31/12/2023 = zekerheid ) Energiezuinige nieuwbouw halfopen bebouwing met terras en tuin gelegen te Kortenaken, Hoeledensebaan 74, totaal perceel oppervlakte van 3a 96ca. Deze moderne instapklare woning werd gebouwd in 2023, volledig afgewerkt met hoogwaardige materialen en uitgerust met de meest mogelijke energiezuinige installaties/materialen zoals de plaatsing van de zonnepanelen, warmtepomp, extra isolatie ed. Zeer gunstig E-peil van 3 hetgeen betekent dat de toekomstige eigenaar gedurende 5 jaar vrijgesteld is tot het betalen van de onroerende voorheffing. Het gelijkvloers omvat een inkomhal, een berging/wasplaats met alle nutsvoorzieningen, traphal, gastentoilet met lavabo, een open ingerichte keuken met huishoudtoestellen van Siemens, een eetplaats en een lichtvolle zithoek met uitzicht en toegang naar het terras en de tuin. De eerste verdieping is voorzien van een traphal, nachthal, drie grote slaapkamers, een ruime moderne badkamer met een losstaande ligbad, inloopdouche, toilet en een dubbele wastafel, badkamermeubel en een inloopdouche. Zowel het gelijkvloers als de eerste verdieping is voorzien van vloerverwarming. De tuin is volledig genivelleerd, terras is aangelegd, meerdere parkeerplaatsen vooraan en naast de woning. Er mag maximum 40m2 bijkomend verhard of bebouwd worden (terras, carport, tuinhuis...). Deze woning, perfect geschikt voor gezinnen met kinderen en/of huisdieren, heeft totale bruto bruikbare oppervlakte van ca. 199m2, gunstig gelegen, slechts op 10 min. van centrum Kortenaken, 12 min. van Centrum Tienen en op 10 min. van de autosnelweg E314. Ben je opzoek naar een instapklare en energiezuinige woning, aarzel niet en contacteer ons voor een persoonlijke rondleiding. We geven jou graag alle gewenste info omtrent de aankoopkosten aan 6% BTW. EPC 3 (A) - VG-WGLK-GMO-GVKR-GVV. Meer info en foto's op ### - T ### Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 200 111 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
Huis te koop Hoegaarden (RBH88947)
225 000 €

3320 Hoegaarden

Een ruime rijwoning met een achtergelegen tuin, gelegen te Hoegaarden, Stoopkensstraat 66, totale perceel oppervlakte van 4a 35ca, KI 446 euro. Het gelijkvloers omvat een inkomhal met een bergruimte en een gastentoilet, een grote woon- en eetkamer met aansluitend de ingerichte keuken. Op de eerste verdieping vinden we de nachthal, twee slaapkamers, een vernieuwde badkamer en een berging geschikt als stockage of inrichtbaar tot een dressing. Via een vaste trap komen wij op de tweede verdieping dewelke ook voorzien is twee ruime slaapkamers en een nachthal. Na het uitvoeren van de nodige opfriswerken, ben je de eigenaar van een ruime woning, praktisch ingericht met een bruikbare oppervlakte van ca 187 m2. Via een doorgang (pad) kom je in de achtergelegen kind- en diervriendelijke tuin van ca 3a 60ca. Het huis is gunstig gelegen op slechts één minuut van het bruisende centrum Hoegaarden en vlotte verbinding E40 Leuven-Brussel. Benieuwd naar deze woning? Aarzel niet en contacteer ons voor een bezoek ter plaatse. EPC 203 - VG-WGLK-GMO-GVKR-GVV. Meer info en foto's op ### - T ### Meer weten?

4 Slaapkamer(s) 187 64 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
Huis te koop Goetsenhoven (RBI69409)
342 500 €

3300 Goetsenhoven

Ruime CASCO halfopen bebouwing (lot 2 - rechtse woning) met tuin gelegen te Tienen, Sint-Laurentiusstraat 7, totaal perceel oppervlakte van 8a 75ca. Deze woning maakt deel uit van een verkaveling van twee woningen. De linkse casco woning RW, St-Laurentiusstraat 9, wordt te koop aangeboden aan 334.000 euro excl. kosten. Deze woning werd gebouwd in 2022-2023, winddicht afgewerkt en kan volledig volgens uw eigen noden en wensen ingericht en afgewerkt worden. Een offerte voor de volledige afwerking verkrijgbaar via Co Immo. Het gelijkvloers omvat een inkomhal, technische ruimte, een gastentoilet, een ruime bureau, berging, een lichtrijke woonkamer met eetplaats van ca. 58m2, keuken met uitzicht naar de tuin. De eerste verdieping is voorzien van een nachthal, een apart toilet, badkamer, drie ruime slaapkamers waarbij de achterste slaapkamer voorzien is van een tweede badkamer (optie gebruiken als dressing). Volgens het plan kan een extra ruimte/slaapkamer ingericht worden in de nachthal. Via het schuifraam in de keuken en de eetplaats heb je toegang tot het terras en de tuin. Rechts van de woning een praktisch doorgang naar de tuin, goedkeuring voor het oprichten van een houten carport. Het is toegelaten om een terras van max. 30m2, aansluitend bij het hoofdgebouw, aan te leggen en een tuinberging op te richten van 20m2 achteraan in de tuin, parkeerplaats voor de woning. Deze woning is perfect geschikt voor gezinnen met kinderen en/of huisdieren, heeft een bruto bruikbare oppervlakte van ca 230m2, is rustig en gunstig gelegen, slechts op 10 min. van centrum Tienen en E40, bushalte voor de deur. Ben je op zoek naar een moderne woning die je volledig naar eigen smaak wilt afwerken? Aarzel niet en contacteer ons voor een persoonlijke rondleiding. Aankoop constructie aan 21% btw en grond aan 12% registratierechten. VG-WGLK-GMO-GVKR-VV. Meer info en foto's op ### - T ### Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 203 128 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
Huis te koop Goetsenhoven (RBI69408)
334 000 €

3300 Goetsenhoven

Ruime CASCO gesloten bebouwing (lot 1 - linkse woning) met tuin gelegen te Tienen, Sint-Laurentiusstraat 9, totaal perceel oppervlakte van 6a 63ca. Deze woning maakt deel uit van een verkaveling van twee woningen. De rechtse casco woning HOB, St-Laurentiusstraat 7, wordt te koop aangeboden aan 342.500 euro excl. kosten. Deze woning werd gebouwd in 2022-2023, winddicht afgewerkt en kan volledig volgens uw eigen noden en wensen ingericht en afgewerkt worden. Een offerte voor de volledige afwerking verkrijgbaar via Co Immo. Het gelijkvloers omvat een inkomhal, technische ruimte met de watermeter, een gastentoilet, een ruime bureau ter hoogte van de straatkant, een lichtrijke woonkamer met eetplaats van ca. 59m2, een keuken met uitzicht naar de tuin en een berging. De eerste verdieping is voorzien van een nachthal, vier ruime slaapkamers, apart toilet en een badkamer die ingedeeld kan worden naar twee badkamerruimtes zoals aangeduid op het plan. Via het schuifraam in de keuken en de eetplaats heb je toegang tot het terras en de tuin. Het is toegelaten om een terras van max. 30m2, aansluitend bij het hoofdgebouw, aan te leggen en een tuinberging op te richten van 20m2 achteraan in de tuin, parkeerplaats voor de woning. Deze woning is perfect geschikt voor gezinnen met kinderen en/of huisdieren, heeft een bruto bruikbare oppervlakte van ca 243m2, is rustig en gunstig gelegen, slechts op 10 min. van centrum Tienen en E40, bushalte voor de deur. Ben je op zoek naar een moderne woning die je volledig naar eigen smaak wilt afwerken? Aarzel niet en contacteer ons voor een persoonlijke rondleiding. Aankoop constructie aan 21% btw en grond aan 12% registratierechten. VG-WGLK-GMO-GVKR-VV. Meer info en foto's op ### - T ### Meer weten?

4 Slaapkamer(s) 220 135 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
Huis te koop Hoeleden (RBI68824)
445 000 €

3471 Hoeleden

Een mooie instapklare woning met tuin, terras en garage, gelegen te Kortenaken, Hoeledensebaan 54, totale perceel oppervlakte 11a 66ca. KI 1.065 euro. Deze woning werd gebouwd in 1980 en doorheen de jaren grondig gerenoveerd, zoals de plaatsing van een nieuw dak (onderdak-isolatie-veluxen), nieuwe badkamer, keuken, vloeren, electriciteit, installatie van zonnepanelen (16 stuks) met batterij, aanleg terras etc. De woning is voorzien van alle comfort en afgewerkt met hoogwaardige materialen. Het gelijkvloers omvat een mooie open inkomhal tot de nok van het dak, een lichtrijke woonkamer met eetplaats, een grote ingerichte keuken voorzien van ingebouwde moderne toestellen, nachthal, gastentoilet met lavabo, moderne badkamer ingericht met een ligbad, dubbele wastafel en inloopdouche, twee slaapkamers en een veranda met uitzicht en toegang naar de terrassen en de tuin. De eerste verdieping heeft een ruime open nachthal, twee slaapkamers en een apart toilet. De volledige verdieping is voorzien van ingebouwde kasten. Via een vaste trap in de nachthal krijg je toegang tot de praktische kelder die onderverdeeld is in een ruime garage met een elektrische kantelpoort van ca. 33m2, een gang, werkplaats, wasplaats met aansluiting voor de wasmachine, CV-ruimte en nog twee kelderruimtes. Meerdere parkeerplaatsen naast en achteraan de woning. Een volledige omheinde, goed onderhouden tuin, kind- en diervriendelijk en twee mooie aangelegde terrassen alsook een cosy overdekte ruimte . De tuin omvat verschillende overdekte bijgebouwen met een totale opp van ca. 99m2 bestaande uit een hondenhok, opslagruimte voor hout en een tuinberging. Deze aangename eengezinswoning heeft een totale bruikbare oppervlakte van ca. 330 m2 (incl. kelder), gunstig gelegen, slechts op 10 min. van centrum Kortenaken, 12 min. van Centrum Tienen en op 10 min. van de autosnelweg E314. Een absolute aanrader om dit huis te komen bezichtigen ! Aarzel niet en contacteer ons voor een bezoek ter plaatse. Meer info en foto’s op ### – T ### EPC 370 - VG-WGLK-GMO-GVKR-VV. - Gelegen in een wetenschappelijke inventaris: Vallei van de Velpe tussen Dalemse molen en Kortenaken (Landschappelijk). Voor meer info over de rechtsgevolgen ga naar ### Meer weten?

4 Slaapkamer(s) 212 158 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen