Boeten Vastgoed (8630 Veurne)

Houtmarkt 2 - 8630 Veurne

BIV-nummer 511364

boetenvastgoed.be

Openingsuren Boeten Vastgoed
maandag09:00 - 12:30- *
dinsdag09:00 - 12:30- *
woensdag09:00 - 12:30- *
donderdag09:00 - 12:30- *
vrijdag09:00 - 12:30- *
zaterdag- *- *
zondag--

* Alleen op afspraak

479 000 €

8647 Reninge

RENINGE: Alleenstaande charmante villawoonst met alle basiscomfort, 3 (mog. 4) slaapkamers, dubbele garage en carport en tuin met ruim tuinhuis op 1.621m² totale grondoppervlakte. Centraal gelegen in de vierhoek Veurne - Diksmuide - Ieper - Poperinge treffen we het gezellige dorp Reninge aan. Het is 1 van de 4 gemeenten die samen Lo-Reninge vormen. In Reninge treffen we nog alle voorname winkels en voorzieningen aan: kleuter- en lagere school, Sparwinkel, beenhouwerij, huisarts, apotheek,... tot zelfs een rusthuis. - GLVL.: inkomhall (open tot in de nok) met apart toilet, gezellige woonkamer met zit- en eetplaats en waarbij de nieuwe pelletkachel voor de gezellige warmte zorgt, zeer handige en ingerichte keuken (gebleekte massief eiken keukenkasten) met apparatuur, voorraadberging, dubbele garage met automatische sectionale poort (voorzien van extra berging met aansluiting douche). - 1ste VERD.: nachthall, 3 ruime slaapkamers waarvan 1 nu opgedeeld is in 2 slaapkamers, recent vernieuwde badkamer met ruime inloopdouche, dubbele wastafelmeubel en toilet.- 2de VERD.: zolderruimte (met onderdakplaten en isolatie voorzien in de plafonds van de slaapkamers).- Extra's: isolerende chappe, gescheiden riolering, zonneboiler, zonnepanelen, spouwisolatie (2016), regenwaterput van 15.000 liter, zonnewerend glas in de keuken met extra isolatie.Vooraan en aan de zijkant van de woning zijn er meerdere parkeerplaatsen, alsook een carport. Er is een ruim terras aangelegd in bankirai en aansluitend is er een ruim tuinhuis met extra afdak (betonnen plateau). De tuin is zuid tot west georiënteerd, dus ideaal voor de zonnekloppers onder jullie! In de tuin waant U zich precies helemaal op het platteland met het extra zonneterras onder de beuk, kippenplein en veel groen en rust!Heel mooi aanbod voor mensen die rustig doch wat centraal willen wonen en willen genieten van een mooie grote tuin. Vlotte verbinding richting Veurne, Diksmuide, Ieper en Poperinge! Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 223 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Huis te koop Merkem (RBG60120)
170 000 €

8650 Merkem

MERKEM: Zongericht maar te renoveren woonhuis met 3 slaapkamers, te vernieuwen comfort, garage, diverse koterijen en tuin op 618m² grondopp. Tussen Diksmuide en Ieper treffen we het bruisende Merkem aan waar er nog heel wat basiswinkels zijn en gezellige plekjes om te vertoeven. Langs de Iepersteenweg zoekt dit woonhuis nieuwe eigenaars om het een grondige opknap-/renovatiebeurt te geven. Het eigendom biedt heel wat mogelijkheden gezien de bijgebouwen en de tuin.Indeling:- Kelder- GLVL.: inkom/gang, zonnige woonkamer met extra aanpalende kamerruimte, keukenruimte, 1 slaapkamer, sas en apart toilet/wasplaats, garage.- Boven de kelder, op "de vaute", is er een uitgeruste badkamer met ligbad, douche en lavabomeubel. - 1ste VERD.: ruime nachthall, 2 slaapkamers, zolderkamer/berging. - 2de VERD.: zolderruimte (dak voorzien van 8 cm dakisolatie). De straatbreedte van het eigendom is ca 45m, dus een enorme breedte met heel wat mogelijkheden langs de straat. Er is zijdelingse toegang naar de koer, de tuin en de koterijen. De tuin zelf is zuid tot west georiënteerd, dus de zon valt altijd wel ergens te spotten. Er is zeker werk aan de winkel maar het eigendom biedt heel wat mogelijkheden gezien zijn ligging en zijn grondoppervlakte.Getroffen door de rooilijn. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 160 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Huis te koop Veurne (RBH78956)
319 000 €

8630 Veurne

VEURNE: Historisch gebouw (reeds vermeld begin 15de eeuw, verbouwd in 1716) met meerdere garages pal in het centrum van Veurne op 673m² grondoppervlakte.Soms spreken ze van "Veurne-centrum"... Maar wat is het centrum?... Voor mij is Veurne-centrum alleszins alles wat binnen "de kleine ring" valt. Dus dit eigendom bevindt zich dan ook pal in het historisch centrum van Veurne. Alle voorname winkels van de Ooststraat en de zalige terrassen van de Grote Markt vindt U er op korte tot zelfs heel korte wandelafstand. Het eigendom is, gezien zijn geschiedenis als "voormalig hoofdgebouw van het gildehof der handboogschutters", aangeduid als beschermd monument en vastgesteld bouwkundig erfgoed en is gelegen binnen het Woongebied met culturele, historische en/of esthetische waarde (beschermd stads- of dorpsgezicht stadskern Veurne). Het eigendom staat op een totale grondoppervlakte van 673m². Hierdoor ontstaat er een gezellige binnenruimte/koer met enerzijds het gebouw zelf en anderzijds zeven garages. Alleen al door het stuk grond, de garages en zijn centrale ligging is dit een eigendom met enorm veel mogelijkheden. Normaal volgt er nu altijd een beschrijving van de ruimtes maar voor dit eigendom is dit niet evident. Elke kamer, elke ruimte,... zal wel zijn eigen verhaal en geschiedenis hebben maar er zijn meerdere kamerruimtes waar heel wat mee aangevangen kan worden. Het eerste en tweede verdiep (zolder) zijn bijna volledige open ruimtes. Dat er natuurlijk werk aan de winkel is, hoeft hier niet vermeld te worden (maar is ondertussen wel gebeurd). Als we naar het EPC kijken, weten we al genoeg uiteraard... 1.525 kWh/m²... Voor wie zou twijfelen, is dit een F-label. Kom dit fenomenaal eigendom ontdekken en stel zelf vast dat er een waaier van mogelijkheden is! Meer weten?

4 Slaapkamer(s) 310
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te koop Veurne (RBG46562)
179 000 €

8630 Veurne

VEURNE: Handelsgelijkvloers (140m²) op een steenworp van de Grote Markt met tal van mogelijkheden, garage en ruime kelderberging inclusief!Op een ligging waar er constant beweging is (nabijheid van bpost, bakkerij, Appelmarkt en Grote Markt) ligt dit interessant handelsgelijkvloers. De huidige indeling kan gemakkelijk weggenomen worden waardoor er een mooie open ruimte van in totaal 140m² zou ontstaan. De huidige indeling biedt: kleine en grotere wachtruimte, kantoor, vergaderruimte, keuken, apart toilet, ruime kelderberging en garagebox (uitrit via de Klaverstraat). Een waaier van mogelijkheden: kantoor- of bureauruimtes, praktijkruimte, etalagemogelijkheden,...Zeker Uw bezoek waard, gezien de ruime mogelijkheden!Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse Overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Appartement te koop Diksmuide (RBI59195)
158 000 €

8600 Diksmuide

DIKSMUIDE: Mooi gelegen appartement (3de verdiep) op wandelafstand van het eigenlijke centrum met basiscomfort, 1 slaapkamer en autostaanplaats. In "de stroate van de post" vinden we in een zijstraat deze rustig gelegen residentie, Residentie Wynegaerde. Het gebouw werd begin jaren '80 gebouwd, dus we spreken hier zeker over een kloek gebouwde structuur. Het comfort binnenin het appartement is misschien wel aan vernieuwing toe maar dit is uiteraard elk zijn eigendom woonwens. Indeling: inkomhall met vestiairekasten, gezellige woonkamer met open keuken (mooi uitzicht vanop het 3de verdiep, basis keukeninrichting voorzien), berging (voorzien van private C.V.-ketel), 1 ruime slaapkamer (met toegang naar het terras dat een mooi open zicht biedt aan de achterkant van de residentie), badkamer met ligbad, lavabo en aansluiting wasmachine, apart toilet. => Reeds deels dubbele beglazing, recent volledig herschilderd, C.V.-ketel werd steeds onderhouden. In het kelderverdiep bevindt er zich een privatieve autostaanplaats met aansluitende berging. Gemeenschappelijke tuin aan de achterkant van het gebouw, een gezellig stukje groen voor wie de gezonde buitenlucht wil opsnuiven. Interessant aanbod, zowel naar eigen bewoning als naar eventuele investering. Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 71 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Huis te koop Alveringem (RBI48254)
495 000 €

8690 Alveringem

ALVERINGEM: Verkoop van de alom gekende frituur 't Friethuis, volledig uitgeruste zaak met instapklare en energiezuinige woonst, ruime garage en tuin op 587m² grondopp.Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de horecawereld? Dan kan dit misschien wel iets voor U zijn! Want welke Vlaming eet van tijd tot tijd niet eens een frietje van de frituur? Wat wordt hier geserveerd? Wel, als hoofdhap is er de uitgeruste en instapklare frituur zelf (gekruid met alle apparatuur, toestellen, tafels, stoelen,...). Daarnaast komt er nog een extra schoteltje in de vorm van een nieuw gebouwd woongedeelte beneden en als toetje de volledig gerenoveerde woongedeelte boven de zaak zelf. Als afzakkertje ten slotte is er de tuin en de ruime garage die uitweg biedt achteraan het eigendom.- GLVL.: op het gelijkvloers vinden we uiteraard de frituur zelf, deze werd opgestart en ingericht in 2016 (enkele jaren terug werd er nog een volledig nieuw en groter friteuse geplaatst), naast de volledige infrastructuur voor het bakken en serveren van al dat lekkers zijn er binnen 18 zitplaatsen voorzien en nog eens 16 op het terras, apart sanitair voor de klanten van de frituur, keukenruimte voor koude keuken en afwas, de kelder is voorzien als extra berging, badkamer (voorzien van doucheruimte en wastafel) en tweede berging, vooraan is er een berging of kamertje of bureauruimte- Good to know: bovenop de prijs komt er € 65.000 voor de volledige uitrustig en inrichting van de zaak.- Verder op het gelijkvloers werd in 2021 een nieuw woongedeelte bijgebouwd (ca 90m²), bestaande uit een lichtrijke woonkamer met een open ingerichte keuken, ruimte en plaats genoeg om Uw zit- en eetplaats en eventueel bureau aansluitend te plaatsen, de volledig uitgeruste keuken bestaat o.a. uit inductiekookplaat, vaatwasmachine, oven, koelkast, LED-verlichting, veel kastberging,..., de zitplaats is reeds voorzien van een schouwelement open haard en inmaakkasten, er is eveneens nog een extra berging voorzien en een apart toilet.- 1ste VERD.: nachthall, 3 ruime slaapkamers, badkamer (voorzien van douche, ruim hoek/ligbad en lavabomeubel).- 2de VERD.: vaste trap naar het dakverdiep die kan gebruikt worden als extra slaapkamer of leefruimte (kitchenette voorzien) + extra zolderberging. - Extra's: vloerverwarming beneden, blanco elektriciteitskeuring, zonnepanelen, regenwater, ALU-raamwerk met hoogrendementsbeglazing, nieuw dak,...Het eigendom heeft een zuidwest oriëntatie waardoor er op het terras en in de tuin heel veel zon te spotten valt. De tuin is volledig omheind en biedt uitweg achteraan. Nieuwe ruime garage met automatische sectionale poort en extra berging. Het huis zelf is eigenlijk een open bebouwing, waardoor er aan één kant zijdelingse toegang. Qua ligging zit je hier volop in het centrum van Alveringem en.... 't Friethuis is tot nader order nog steeds de enige frituur in Alveringem! Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 210 224 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
Huis te koop Alveringem (RBI40515)
Prijs op aanvraag

8690 Alveringem

HOOGSTADE: Leuk landhuisje in groot-Alveringem met te vernieuwen comfort, 3 slpks & zolder, diverse koterijen/garages en zongerichte tuin op 1.316m² grondopp. Ergens tussen het kruispunt De Nieuwe Herberg en Hoogstade vinden we dit koket landhuisje terug. Het adres is Hoogstadestraat maar de toegang er naartoe gebeurt via de Burgdreef (doodlopend straatje). De vorige eigenaars hebben het gekocht in het gezegende jaar 1957, dus zo slecht wonen kan het er alleszins niet zijn. - GLVL.: inkom/gang - beste gezellige woonkamer met extra houtkachel - basic-ingerichte keuken met kookplaat, dampkap, oven, spoelbak, koelkast en kastjes (ingerichte begin jaren '90) - eenvoudig uitgeruste badkamer met ligbad, wastafel en toilet - 1 slaapkamer.- Er is een handig keldertje met een extra vautekamer erboven. - 1ste VERD.: 1 slaapkamer met extra zolderruimte (voorzien van onderdakplaten). Wat we buiten aantreffen zal heel wat doe-het-zelvers wel interessant vinden: er zijn meerdere bijgebouwtjes/koterijen, nl. garage, CV-berging, houtberging, nog enkele klein bergkotjes en een extra garage.Het eigendom staat in totaal op 1.316 m² (ofwel 13a 16ca) grondoppervlakte, dus er is een fantastische tuin (zongericht) waar heel wat mee aangevangen kan worden. Er is sowieso ontsluiting voorzien langs de Burgdreef (doodlopend straatje) zodoende U niet rechtstreeks van de N8 Veurne-Ieper Uw eigendom moet opdraaien, U kan dit rustig doen via de Burgdreef. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 115 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Boerderij - Hoeve te koop Beauvoorde (RBI35444)
435 000 €

8630 Beauvoorde

BEAUVOORDE: Charmant hoevetje op mooie landelijke ligging met woonhuis, garages, bijgebouw, stal, schuur en weide op 1ha 97a totale grondoppervlakte. Dit hoevetje was al eeuwen lang van generatie op generatie steeds zo'n typisch boerderijtje geweest zoals je er heden ten dage nog maar zelden tegenkomt in groot-Veurne. Gezien het gebrek aan verdere opvolgers gaat het hoevetje nu op zoek naar nieuwe eigenaars die er hopelijk ook generatie op generatie van kunnen genieten. - Woonhuis: het woonhuis werd eigenhandig door de vorige eigenaar nieuw gebouwd eind jaren '50, dus zeker nog altijd een kloek en degelijk woonhuis maar het volledige comfort is aan vernieuwing toe, de huidige indeling bestaat beneden uit volgende ruimtes: gang/badkamer en WC, keukenruimte, zitplaats, 2 kamers en kelder, boven is er één grote zolderruimte met een zolderkamertje.- Naast het woonhuis werd halverwege de jaren '70 een garage en berging bijgebouwd.- De huidige bijgebouwen waren vroeger stallingen, in totaal ca 150m² met bijhorende hooi- en strooizolder erboven.- In 1971 werd een nieuw melkveestal ingewijd (ca 250m²), deze is ingedeeld met de typische "voedergang" met aan beide kanten de "slieten" voor de runderen, ook het typische "melkkotje" is nog aanwezig.- Verder hebben we nog de authentieke schuur, hiervan werd geen oorspronkelijk bouwjaar meer terug gevonden maar dat deze 100 jaar en meer is, dat is zeker, we herkennen het typische dakgebinte en gelijksoortige inrijpoorten. Naast het huis was er vroeger de moestuin (momenteel gazon) en de natuurlijke wal (alsook drinkput voor de dieren). Volledig aanpalend aan de bebouwingen (en bijna in een mooie rechthoekige blok) is er de weide, volledig omheind en voorzien van elektrische afsluiting. Vanuit het woonhuis is er zicht op de weide! Het eigendom is voorzien van een private dreef. Het eigendom is geen Onroerend Erfgoed en niet beschermd. Qua omgeving is dit top: rustige, groene en landelijke woonomgeving, volop genieten van de troeven van het platteland, met vlotte verbinding richting Veurne en de kust! Meer weten?

19751 100 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te koop Alveringem (RBI16165)
495 000 €

8690 Alveringem

ALVERINGEM: Verkoop van de alom gekende frituur 't Friethuis, volledig uitgeruste zaak met instapklare en energiezuinige woonst, ruime garage en tuin op 587m² grondopp.Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de horecawereld? Dan kan dit misschien wel iets voor U zijn! Want welke Vlaming eet van tijd tot tijd niet eens een frietje van de frituur? Wat wordt hier geserveerd? Wel, als hoofdhap is er de uitgeruste en instapklare frituur zelf (gekruid met alle apparatuur, toestellen, tafels, stoelen,...). Daarnaast komt er nog een extra schoteltje in de vorm van een nieuw gebouwd woongedeelte beneden en als toetje de volledig gerenoveerde woongedeelte boven de zaak zelf. Als afzakkertje ten slotte is er de tuin en de ruime garage die uitweg biedt achteraan het eigendom.- GLVL.: op het gelijkvloers vinden we uiteraard de frituur zelf, deze werd opgestart en ingericht in 2016 (enkele jaren terug werd er nog een volledig nieuw en groter friteuse geplaatst), naast de volledige infrastructuur voor het bakken en serveren van al dat lekkers zijn er binnen 18 zitplaatsen voorzien en nog eens 16 op het terras, apart sanitair voor de klanten van de frituur, keukenruimte voor koude keuken en afwas, de kelder is voorzien als extra berging, badkamer (voorzien van doucheruimte en wastafel) en tweede berging, vooraan is er een berging of kamertje of bureauruimte- Good to know: bovenop de prijs komt er € 65.000 voor de volledige uitrustig en inrichting van de zaak.- Verder op het gelijkvloers werd in 2021 een nieuw woongedeelte bijgebouwd (ca 90m²), bestaande uit een lichtrijke woonkamer met een open ingerichte keuken, ruimte en plaats genoeg om Uw zit- en eetplaats en eventueel bureau aansluitend te plaatsen, de volledig uitgeruste keuken bestaat o.a. uit inductiekookplaat, vaatwasmachine, oven, koelkast, LED-verlichting, veel kastberging,..., de zitplaats is reeds voorzien van een schouwelement open haard en inmaakkasten, er is eveneens nog een extra berging voorzien en een apart toilet.- 1ste VERD.: nachthall, 3 ruime slaapkamers, badkamer (voorzien van douche, ruim hoek/ligbad en lavabomeubel).- 2de VERD.: vaste trap naar het dakverdiep die kan gebruikt worden als extra slaapkamer of leefruimte (kitchenette voorzien) + extra zolderberging. - Extra's: vloerverwarming beneden, blanco elektriciteitskeuring, zonnepanelen, regenwater, ALU-raamwerk met hoogrendementsbeglazing, nieuw dak,...Het eigendom heeft een zuidwest oriëntatie waardoor er op het terras en in de tuin heel veel zon te spotten valt. De tuin is volledig omheind en biedt uitweg achteraan. Nieuwe ruime garage met automatische sectionale poort en extra berging. Het huis zelf is eigenlijk een open bebouwing, waardoor er aan één kant zijdelingse toegang. Qua ligging zit je hier volop in het centrum van Alveringem en.... 't Friethuis is tot nader order nog steeds de enige frituur in Alveringem! Meer weten?

587 224 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
Boerderij - Hoeve te koop Beauvoorde (RBI14939)
1 199 000 €

8630 Beauvoorde

BEAUVOORDE: Fantastisch mooi gelegen en ingerichte hoeve met woonhuis, loodsen, stallingen met paardenboxen en weide met buitenpiste op 1ha 65a 91ca.In één van Vlaanderens mooiste dorpjes vinden we deze hoeve terug in een landelijk en groen kader. Beauvoorde is een deelgemeente van Veurne en biedt een vlotte verbinding richting de kust, Veurne en oprit E40 (10 minuutjes rijden). De Blauwhuisstraat is een typisch plattelandsbaantje met alleen maar plaatselijk verkeer en loopt volledig tussen velden en weides. De dreef naar de hoeve wordt in het kader van de ruilverkaveling nog heraangelegd. Eén maal U de hoeve betreedt kunt U via een betonnen oprit naar de loodsen of via het automatische hekken en de oprit in klinkers naar het woonhuis. Het woonhuis werd in 2004 volledig onder handen genomen en voorzien van alle moderne technische inrichting en snufjes maar met behoud van het authentieke landelijke kader van het oorspronkelijke boerenhuis. Beneden is er volgende indeling: inkomhall met vestiairekast, open ingerichte keuken met eetplaats, zitplaats met OH, badkamer met inloopdouche en ligbad, wasplaats/berging, bureauruimte, TV-kamer en kelder. Boven is er een ruime nachthall, 4 slaapkamers en een 2de badkamer met douche.Extra's: warmtepomp, zonnepanelen met groene stroomcertificaten, vloer- en dakisolatie, nieuwe elektriciteit, stadswater en regenwater, waterzuivering voorzien,...Het is volop genieten van de zon aan de achterkant van de woning. Daar vinden we niet alleen ruime terrassen terug maar is er ook een buitenbar voorzien, alsook een extra zaaltje (ca 100m²) die heel wat mogelijkheden biedt. De twee loodsen samen en een extra open loodsruimte zijn in totaal ca 565m² en beschikken over nieuwe daken met dakgoten, alsook gepolierde betonnen vloer. Het aanpalend weiland is opgedeeld in 3 stukken en beschikt ook over een buitenpiste (20m x 60m) voor paarden en eveneens een schuilhok en berging. De stallingen zijn in totaal ca 245m² en beschikken over 5 ingerichte paardenboxen. Het volledige eigendom is voorzien van een houten omheining. Zalig wegdromen op deze prachtige landelijk locatie met tal van mogelijkheden! Meer weten?

16591 5 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te koop Roesbrugge-Haringe (RBG46560)
165 000 €

8972 Roesbrugge-Haringe

ROESBRUGGE: Mooi gelegen en zonnig hoekpand in het hartje van Roesbrugge met heel wat mogelijkheden.Sinds jaar en dag werd het pand uitgebaat als Beenhouwerij Chris & Martine maar na een lange carrière zoekt het pand nu nieuwe uitbaters of misschien wel een geheel nieuwe bestemming!... De beenhouwerij had een vast cliënteel opgebouwd niet alleen met mensen van Roesbrugge zelf maar ook van alle aanpalende dorpen: Haringe, Beveren ad IJzer, Stavele en zelfs Oost-Cappel.Centraal in het eigendom komen we binnen via de inkomhall - vanuit deze ruimte kunt U zowel naar de woonkamer, als naar het atelier, als naar de winkel.GLVL.: inkomhall - gezellige woonkamer met cassette OH en aansluitend uitgeruste keuken met alle basisapparatuur - wasplaats met toilet - ruim atelier/werkplaats met koelcel (mits afbraak eventueel zonnig tuintje van te maken of mits de nodige inrichting garage) - op de hoek zelf vinden we de winkelruimte die uiteraard zijn aparte ingang heeft (dienstig voor heel wat doeleinden: automatenwinkel, opnieuw beenhouwerij, bakkerij, kinderopvang, kantoorruimte, schoonheidsspecialiste, koffiehuisje, strijk- of naaiatelier...).1ste VERD.: 3 slaapkamers - badkamer met dubbele lavabomeubel en ligbad - apart toilet.2de VERD.: Zolderruimte - gezien de vaste trap naar de zolder biedt deze ruimte heel wat mogelijkheden: speelruimte voor de kinderen, hobbyruimte,...Roesbrugge, charmant dorp aan de IJzer met tal van wandel- en fietspaden en activiteiten aan en rond de IJzer (kajak,...), kan zeker weer één van de hierboven vermelde handelszaken gebruiken. Momenteel is er geen bakkerij of beenhouwerij meer in het dorp... Binnenkort komt er een nieuwe parkeermogelijkheid recht tegenover het eigendom. Gezien zijn mooie hoekligging, de ruimte, de mogelijkheden,... kan dit voor heel wat mensen een eigendom zijn waar ze potentieel in zien. Bezoekje? Aarzel zeker niet om contact op te nemen.=> Mogelijkheid tot aankoop van vlakbij gelegen garage met autostaanplaats en opslagruimte (in totaal ca 135m² nuttige oppervlakte).Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse Overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via ### Meer weten?

168
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te koop Roesbrugge-Haringe (RBG46559)
165 000 €

8972 Roesbrugge-Haringe

ROESBRUGGE: Mooi gelegen en zonnig hoekpand in het hartje van Roesbrugge met heel wat mogelijkheden.Sinds jaar en dag werd het pand uitgebaat als Beenhouwerij Chris & Martine maar na een lange carrière zoekt het pand nu nieuwe uitbaters of misschien wel een geheel nieuwe bestemming!... De beenhouwerij had een vast cliënteel opgebouwd niet alleen met mensen van Roesbrugge zelf maar ook van alle aanpalende dorpen: Haringe, Beveren ad IJzer, Stavele en zelfs Oost-Cappel.Centraal in het eigendom komen we binnen via de inkomhall - vanuit deze ruimte kunt U zowel naar de woonkamer, als naar het atelier, als naar de winkel.GLVL.: inkomhall - gezellige woonkamer met cassette OH en aansluitend uitgeruste keuken met alle basisapparatuur - wasplaats met toilet - ruim atelier/werkplaats met koelcel (mits afbraak eventueel zonnig tuintje van te maken of mits de nodige inrichting garage) - op de hoek zelf vinden we de winkelruimte die uiteraard zijn aparte ingang heeft (dienstig voor heel wat doeleinden: automatenwinkel, opnieuw beenhouwerij, bakkerij, kinderopvang, kantoorruimte, schoonheidsspecialiste, koffiehuisje, strijk- of naaiatelier...).1ste VERD.: 3 slaapkamers - badkamer met dubbele lavabomeubel en ligbad - apart toilet.2de VERD.: Zolderruimte - gezien de vaste trap naar de zolder biedt deze ruimte heel wat mogelijkheden: speelruimte voor de kinderen, hobbyruimte,...Roesbrugge, charmant dorp aan de IJzer met tal van wandel- en fietspaden en activiteiten aan en rond de IJzer (kajak,...), kan zeker weer één van de hierboven vermelde handelszaken gebruiken. Momenteel is er geen bakkerij of beenhouwerij meer in het dorp... Binnenkort komt er een nieuwe parkeermogelijkheid recht tegenover het eigendom. Gezien zijn mooie hoekligging, de ruimte, de mogelijkheden,... kan dit voor heel wat mensen een eigendom zijn waar ze potentieel in zien. Bezoekje? Aarzel zeker niet om contact op te nemen.=> Mogelijkheid tot aankoop van vlakbij gelegen garage met autostaanplaats en opslagruimte (in totaal ca 135m² nuttige oppervlakte).Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse Overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via ### Meer weten?

168
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te koop Roesbrugge-Haringe (RBH66941)
235 000 €

8972 Roesbrugge-Haringe

ROESBRUGGE: Mooi gelegen en zonnig hoekpand in het hartje van Roesbrugge met extra garage en opslagruimte. Sinds jaar en dag werd het pand uitgebaat als Beenhouwerij Chris & Martine maar na een lange carrière zoekt het pand nu nieuwe uitbaters of misschien wel een geheel nieuwe bestemming!... De beenhouwerij had een vast cliënteel opgebouwd niet alleen met mensen van Roesbrugge zelf maar ook van alle aanpalende dorpen: Haringe, Beveren ad IJzer, Stavele en zelfs Oost-Cappel.Centraal in het eigendom komen we binnen via de inkomhall - vanuit deze ruimte kunt U zowel naar de woonkamer, als naar het atelier, als naar de winkel.GLVL.: inkomhall - gezellige woonkamer met cassette OH en aansluitend uitgeruste keuken met alle basisapparatuur - wasplaats met toilet - ruim atelier/werkplaats met koelcel (mits afbraak eventueel zonnig tuintje van te maken of mits de nodige inrichting garage) - op de hoek zelf vinden we de winkelruimte die uiteraard zijn aparte ingang heeft (dienstig voor heel wat doeleinden: automatenwinkel, opnieuw beenhouwerij, bakkerij, kinderopvang, kantoorruimte, schoonheidsspecialiste, koffiehuisje, strijk- of naaiatelier...).1ste VERD.: 3 slaapkamers - badkamer met dubbele lavabomeubel en ligbad - apart toilet.2de VERD.: Zolderruimte - gezien de vaste trap naar de zolder biedt deze ruimte heel wat mogelijkheden: speelruimte voor de kinderen, hobbyruimte,...Roesbrugge, charmant dorp aan de IJzer met tal van wandel- en fietspaden en activiteiten aan en rond de IJzer (kajak,...), kan zeker weer één van de hierboven vermelde handelszaken gebruiken. Momenteel is er geen bakkerij of beenhouwerij meer in het dorp... Binnenkort komt er een nieuwe parkeermogelijkheid recht tegenover het eigendom. Gezien zijn mooie hoekligging, de ruimte, de mogelijkheden,... kan dit voor heel wat mensen een eigendom zijn waar ze potentieel in zien. Bezoekje? Aarzel zeker niet om contact op te nemen.Inclusief vlakbij gelegen garage met autostaanplaats en opslagruimte (in totaal ca 135m² nuttige oppervlakte).Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse Overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via ### Meer weten?

168
contacteer
details
E-mail
Bellen
Huis te koop Veurne (RBH87841)
236 000 €

8630 Veurne

VEURNE: Luxueuze assistentieflat (2de verdiep), 100% instapklaar en gericht op volop genieten van Uw rustige oude dag, met 1 slaapkamer en terras. Zorgcomplex ZUIDBURG is een begrip in Veurne en staat garant om U in alle rust en waardigheid van Uw rustige oude dag te genieten. Deze assistentieflat bevindt zich op het 2de verdiep (kant Zuidburgweg) en biedt zicht op de prachtige binnentuin van het zorgcomplex. Indeling: gezellige woon- en leefruimte met volledig uitgeruste keuken (vaatwas, inductiekookplaat, dampkap, koelkast, combi-oven, spoelbak en handige kasten en laden (o.a. vestiairekast), via het schuifraam komt U uit op het terras (zuid tot west gericht) die U een mooi zicht biedt op de binnentuin, 1 ruime slaapkamer met inmaakkasten, ruime badkamer met lavabomeubel, toilet en handige inloopdouche (aansluiting wasmachine). Extra's: de assistentieflat is volledig geschilderd, overgordijnen en lichtelementen (spots) in de ganse flat, volledig ingericht met handige inmaakkasten, flatscreen-TV reeds aanwezig, heel wat handige dienstverleningen (zie verder), eventueel als investering,...Binnenkort komt de nieuwe voetgangersbrug er ter hoogte van de ZUIDBURG waardoor in een mum van tijd te voet in het eigenlijke centrum van Veurne bent. Geniet van het ruime aanbod aan extra diensten: dokter, kapper, pedicure, fitness, ontspanning, wasserette, biljart, bibliotheek, petanque,... en vooral de fantastische brasserie Zuidburg waar U kan genieten van een dagschotel, koffietje,... ### ). Mogelijkheid autostaanplaats bij kopen aan € 22.000, exclusief kosten. Wonen in een veilige en rustige omgeving dankzij het noodoproepsysteem 24/7 waarbij er een permanente zorgassistent steeds bereik is. Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Huis te koop Veurne (RBG89110)
139 500 €

8630 Veurne

VEURNE: Rijwoning pal in het historisch centrum van Veurne met te vernieuwen comfort en 3 slaapkamers op 40m² grondoppervlakte.De woning is gelegen in de Nieuwpoortstraat, dit is een klein straatje die enerzijds uitgeeft op de Houtmarkt en anderzijds op het Zevensterrenplein, m.a.w. volop in het historische centrum van Veurne en op een boogscheut van de Grote Markt, station, Ooststraat,... Dus qua ligging: TOP!Mooi aanbod voor de investeerders en/of de Handige-Harry's onder jullie want er is werk aan de winkel.De woning heeft volgende indeling:- Kelderruimte- GLVL.: gang, zitplaatsje, keukentje met eetplaats en badkamer- 1ste VERD.: twee slaapkamers- 2de VERD.: derde slaapkamerRaamwerk is deels vernieuwd, alsook de elektriciteit. Mits de nodige renovatie- en opsmukwerken kan hier een heel interessant eigendom van gemaakt worden, alleen al gezien zijn topligging. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 85 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Huis te koop Proven (RBH74058)
Prijs op aanvraag

8972 Proven

PROVEN: Zeer mooi gelegen en zonnig woonhuis met te vernieuwen comfort, ruime garage (ca 85m²) en grote tuin op 3.060m² totale grondoppervlakte.Meer dan 40 jaar hebben de vorige eigenaars in dit huisje gewoond, dus slecht wonen kan het daar alleszins niet zijn... Eind jaren '70/begin jaren '80 werd de woning uitgebreid en gerenoveerd. Er is op de dag van vandaag natuurlijk werk aan de winkel want 40 jaar geleden waren de woonnormen uiteraard niet de normen die nu worden gehanteerd maar het is er zalig wonen met open zicht, zowel vooraan als achteraan.- Het huisje zelf heeft volgende indeling: beneden is er de inkomhall, 1 slaapkamer, badkamer (enkel voorzien van toilet en wastafel), berging/wasplaats, gezellige woonkamer met open keuken; boven zijn er dan nog 2 slaapkamers.- Er is een voortuintje en zeer handige oprit (waar zeker 3 wagens kunnen geparkeerd worden). Er is een bijgebouw voorzien van ca 85m², die nu bestaat uit een garage en enkele stalletjes. Achteraan het bijgebouwtje is er tuin, weide,... hoe je het ook wenst te gebruiken. Veel potentieel gezien het hier gaat om een alleenstaande woning, gelegen binnen het Woongebied met landelijk karakter, het grootste deel van de tuin/weide bevindt zich in Landschappelijk waardevol agrarisch gebied. Het aanwezige comfort is dus ca 40 jaar oud en heeft dus zeker nood aan dynamische mensen die minimum de komende 40 jaar er ook opnieuw kunnen genieten. In Proven vindt U overigens nog alle basiswinkels, zoals bakker, beenhouwer, Delhaize-supermarkt, apotheek,.... Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 120 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Huis te koop Alveringem (RBG46567)
385 000 €

8690 Alveringem

ALVERINGEM: Volledig nieuw ingericht woonhuis met alle hedendaags comfort, 3 slpks, 2 badkamers, garage en tuintje op 307m² grondopp. en dit pal in het centrum!Volledig nieuw ingericht woonhuis met ruime leefplaatsen, 3 slaapkamers waarvan 2 op het gelijkvloers, 2 badkamers waarvan 1 op het gelijkvloers, ruime garage, onderhoudsvriendelijk tuintje en dit pal in het centrum van Alveringem.- GLVL.: inkomhall (met mogelijkheid vestiaire of bureauruimte met eventueel etalagemogelijkheden), lichtrijke en ruime woonkamer met open ingerichte keuken/eetplaats (alle apparatuur en kasten ingebouwd: Amerikaanse frigo, keramische kookplaat, oven, vaatwasmachine,...) en riant salon, gang, 2 ruime slaapkamers, apart toilet, verzorgde badkamer met inloopdouche en wastafelmeubel, ruime garage.- 1ste VERD.: 3de ruime slaapkamer met 2de badkamer (ligbad, toilet en wastafelmeubel).- 2de VERD.: zolderruimte (dak met onderdakplaten).Aangelegd terras en onderhoudsvriendelijk tuintje.De volledige woning werd reeds volledig geschilderd, blanco elektriciteitskeuring wordt opgemaakt, gunstige EPC-score,...Gezien de 2 slaapkamers en de badkamer op het gelijkvloers en zijn centrale ligging kan deze woning zeker een ruim publiek aanspreken.Verkoop onder het stel van de registratierechten, geen BTW! Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 230 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen