Huis te koop - Tongerlo

1 zoekertjes (1 - 1)
389 000 €

2260 Tongerlo

Op een uitstekende locatie te Tongerlo bevindt zich deze te renoveren woning op een perceel van 1700 m². U geniet hier van een rustige ligging, toch bevindt u zich vlakbij het centrum met winkels, scholen en het openbaar vervoer.We betreden de woning via de inkomhal en komen terecht in de lichtrijke leefruimte, die u kan inrichten met een zithoek en aparte eetplaats. Aangrenzend bevindt zich de keuken. De keuken geeft verder toegang tot de badkamer en berging/wasplaats. Verder omvat de woning op de eerste verdieping nog drie slaapkamers. Verder is er nog ruime zolder en een grote tuin.Dit is een uitstekende opportuniteit als u op zoek bent naar een te renoveren woning op een rustige locatie. Contacteer ons voor meer informatie op ### of neem een kijkje op ### Bijzonderheden: - Perceel = 1700 m²- Uitstekende locatie- Veel mogelijkhedenU bent verplicht om deze woning binnen de 5 jaar na aankoop grondig energetisch te renoveren tot minimum EPC-label D. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 173 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail

We hebben slechts een paar zoekertjes gevonden die overeen komen met uw zoekcriteria.

Maak een e-mail alert om op de hoogte te blijven van nieuwe zoekertjes die aan uw criteria voldoen!


Hieronder zijn nog enkele interessante adressen te vinden in de buurt van Tongerlo (3960).

325 500 €

3960 Bree

6% ipv 21% BTW mogelijk! Deze comfortabele gezinswoning bevindt zich op een rustige locatie in Tongerlo. Het centrum van zowel Bree als Kinrooi zijn vlot bereikbaar! De woning beschikt over 3 slaapkamers & wordt uitgerust met de nieuwste technieken. Troeven: - Energiezuinige woning: e-peil max. 30: driedubbele beglazing (pvc-profielen van Schüco, schuifraam aluminium), zonnepanelen, vloerverwarming, warmtepomp, ventilatiesysteem D met warmterecuperatie en hoogwaardige isolatie; - Verschillende afwerkingsmogelijkheden, afwerken naar eigen smaak; - Kwalitatieve materialen en lokale onderaannemers. Indeling Gelijkvloers: Via de voordeur bereiken we de inkomhal waar er een apart gastentoilet is voorzien. Deze inkomhal geeft toegang tot een bureelruimte, de woonkamer en de ruime leefkeuken. De woonkamer en de keuken worden gescheiden door de trap die toegang biedt tot de eerste verdieping. De opstelling, afwerking en de toestellen van de keuken kunnen zelf samengesteld worden naar wens. Hiervoor is een budget voorzien bij een bepaalde leverancier die instaat voor de kwaliteit van de materialen. Verder is er vanuit de leefruimte een groot schuifraam voorzien waarmee je toegang krijgt tot de achtertuin. De berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast betreden via een deur in de keuken. Eerste verdieping: Via de trap in de leefruimte bereik je de nachthal op de eerste verdieping. Deze nachthal geeft toegang tot alle kamers op deze verdieping. Er worden 3 ruime slaapkamers voorzien van respectievelijk 13,8, 12,9 en 12,4 vierkante meter. Daarnaast kan men de badkamer indelen en inrichten naar eigen smaak. Ook hiervoor is een budget voorzien bij een leverancier. Alle gedetailleerde afmetingen kan je vinden op de bijgevoegde grondplannen (zie: documenten). ! Zowel vloeren, sanitair als keuken zijn zelf en naar eigen smaak te kiezen bij vooraf bepaalde leveranciers. Hierdoor heeft de koper enorm veel vrijheid en kan hij/zij de woning geheel naar eigen smaak afwerken! Details: - E-peil max 30 (energiezuinig) MAAR optioneel kan E-peil 20 bereikt worden door het vermeerderen van het aantal zonnepanelen. Het aantal zonnepanelen wordt bepaald door energiedeskundige; - De woning wordt verwarmd door vloerverwarming dmv een warmtepomp; - De woning kan casco, casco + of volledig afgewerkt opgeleverd worden, de geadverteerde prijs is voor de afgewerkte woning exclusief btw, registratierechten, notariskosten en aansluiting nutsvoorzieningen; - Buitenaanleg, carport en zolderwerking zijn niet inbegrepen. De bouwvergunning werd ingediend - de verkoop zal dan ook geschieden onder de opschortende voorwaarde van het verkrijgen van de vergunning. Indien u interesse heeft in deze nieuwbouwwoning, kan u contact opnemen met ons kantoor voor verdere informatie.Wij helpen u graag verder. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
322 500 €

3960 Bree

6% ipv 21% BTW mogelijk! Deze comfortabele gezinswoning bevindt zich op een rustige locatie in Tongerlo. Het centrum van zowel Bree als Kinrooi zijn vlot bereikbaar! De woning beschikt over 3 slaapkamers & wordt uitgerust met de nieuwste technieken. Troeven: - Energiezuinige woning: e-peil max. 30: driedubbele beglazing (pvc-profielen van Schüco, schuifraam aluminium), zonnepanelen, vloerverwarming, warmtepomp, ventilatiesysteem D met warmterecuperatie en hoogwaardige isolatie; - Verschillende afwerkingsmogelijkheden, afwerken naar eigen smaak; - Kwalitatieve materialen en lokale onderaannemers. Indeling Gelijkvloers: Via de voordeur bereiken we de inkomhal waar er een apart gastentoilet is voorzien. Deze inkomhal geeft toegang tot een bureelruimte, de woonkamer en de ruime leefkeuken. De woonkamer en de keuken worden gescheiden door de trap die toegang biedt tot de eerste verdieping. De opstelling, afwerking en de toestellen van de keuken kunnen zelf samengesteld worden naar wens. Hiervoor is een budget voorzien bij een bepaalde leverancier die instaat voor de kwaliteit van de materialen. Verder is er vanuit de leefruimte een groot schuifraam voorzien waarmee je toegang krijgt tot de achtertuin. De berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast betreden via een deur in de keuken. Eerste verdieping: Via de trap in de leefruimte bereik je de nachthal op de eerste verdieping. Deze nachthal geeft toegang tot alle kamers op deze verdieping. Er worden 3 ruime slaapkamers voorzien van respectievelijk 13,7, 12,3 en 10,5 vierkante meter. Daarnaast kan men de badkamer indelen en inrichten naar eigen smaak. Ook hiervoor is een budget voorzien bij een leverancier. Bovendien beschikt deze woning over een dressingruimte. Alle gedetailleerde afmetingen kan je vinden op de bijgevoegde grondplannen (zie: documenten). ! Zowel vloeren, sanitair als keuken zijn zelf en naar eigen smaak te kiezen bij vooraf bepaalde leveranciers. Hierdoor heeft de koper enorm veel vrijheid en kan hij/zij de woning geheel naar eigen smaak afwerken! Details: - E-peil max 30 (energiezuinig) MAAR optioneel kan E-peil 20 bereikt worden door het vermeerderen van het aantal zonnepanelen. Het aantal zonnepanelen wordt bepaald door energiedeskundige; - De woning wordt verwarmd door vloerverwarming dmv een warmtepomp; - De woning kan casco, casco + of volledig afgewerkt opgeleverd worden, de geadverteerde prijs is voor de afgewerkte woning exclusief btw, registratierechten, notariskosten en aansluiting nutsvoorzieningen; - Buitenaanleg, carport en zolderwerking zijn niet inbegrepen. De bouwvergunning werd ingediend - de verkoop zal dan ook geschieden onder de opschortende voorwaarde van het verkrijgen van de vergunning. Indien u interesse heeft in deze nieuwbouwwoning, kan u contact opnemen met ons kantoor voor verdere informatie.Wij helpen u graag verder. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
295 000 €

3960 Bree

Verrassend ruime, speels ingedeelde gezinswoning met inpandige garage Troeven - Mogelijkheid tot bijkopen van achterliggende KMO-grond! - Meer dan voldoende lichtinval - Inpandige garage - Meer dan voldoende parkeermogelijkheden - Elektrische installatie conform! - Geen renovatieplicht Algemeen: - Verwarmingsinstallatie op mazout. Fabricagejaar: 1990. Gekoppeld aan warmwaterboiler (132l.). Radiatoren met thermostatische kranen. Kamerthermostaat. - Mazouttank van 3.000L (ondergronds – achter woning), met geldig conformiteitsattest tot 2024. - Buitenschrijnwerk: houten ramen met dubbele beglazing. Het houtwerk is aan vervanging toe. - Betonnen tussenvloer. - Dakisolatie: 10cm minerale wol. - Vloerisolatie: 10cm EPS. - Nutsvoorzieningen aanwezig: kabel-tv, internet, telefoon, water en elektriciteit. - Bewoonbare oppervlakte: 260m². - Keuring elektriciteit conform tot 20/09/2046. - EPC: 309kWh/m² - D-label (geen renovatieplicht van toepassing). Indeling woning: Gelijkvloers: - Inkomhal met toegang tot de diverse vertrekken en trap naar verdieping 1. - Bureelruimte met schuifdeur naar de zitplaats. - Zitplaats op een lager gelegen niveau, met directe toegang tot de eetplaats. - Eetplaats met meer dan voldoende ruimte voor het plaatsen van een grote eettafel. Meer dan voldoen lichtinval dankzij de grote raampartijen. Voorzien van ingebouwde kastenwand. Toegang tot het terras van het dubbele raam. - Geïnstalleerde keuken met melanine werkblad en uitgerust met volgende toestellen: keramische kookplaat, afzuigkap, dubbele spoelbak met kraanwerk, vaatwasser, koelkast en oven. Voldoende ruimte voor het plaatsen van een eettafel. - Berging met kastenwand en toegang tot het terras. - Douchekamer. Wandtegels tot plafondhoogte. - Wasplaats met aansluitingen voor wasmachine en droogkast. - Slaapkamer 1. - Inpandige garage met handmatig te bedienen poort. Bovenliggende bergingszolder. - Gastentoilet met handwasbakje. Wandtegels tot plafondhoogte. De volledige benedenverdieping werd uitgerust met een keramische tegelvloer. Verdieping +1 : - Zeer ruime nachthal/overloop met trap naar verdieping +2. - Slaapkamer 2. - Toilet. - Ingerichte badkamer, voorzien van badkamermeubel met dubbele lavabo en spiegelkast met verlichting, en ligbad met douchefunctie. Keramische tegelvloer. - Slaapkamer 3. De gehele verdieping, met uitzondering van de badkamer, werd voorzien van een laminaat-parketvloer. Verdieping +2: - Nachthal met toegang tot de 4de slaapkamer. - Slaapkamer 4. - Berging. Buitenomgeving: De woning is gelegen op een perceel van 07are74ca. De mogelijkheid bestaat tot het bijkopen van een achterliggend perceel grond, gelegen in KMO-zone en bereikbaar via eigen privé weg. De oppervlakte is bespreekbaar. Ideaal voor als u uw beroep dicht bij huis wil uitoefenen of simpelweg uw tuin wil vergroten. Verder dient de tuin van de woning wat opgefrist te worden. Er is voldoende parkeergelegenheid voorzien op eigen terrein. Aarzel niet ons te contacteren voor het maken van een afspraak en laat u zo verrassen door wat deze unieke gezinswoning u te bieden heeft! Meer weten?

4 Slaapkamer(s) 260 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
298 000 €

3960 Bree

6 Bijna Energie Neutrale nieuwbouwwoningen gelegen op een rustige locatie in Bree. TROEVEN: + E-peil 20(energiezuinig) + 50% korting op onroerende voorheffing gedurende 5 jaar + Inspraak in de afwerking van de woning + 3 slaapkamers en optioneel in te richten zolder + Driedubbele beglazing (pvc-profielen), vloerverwarming, warmtepomp, ventilatiesysteem D, hoogwaardige isolatie + Kwalitatieve materialen, lokale aannemers en onderaannemers Deze 6 energiezuinige BEN woningen worden gebouwd in de aangename woonomgeving, ’De Boneput’. Afhankelijk van de weersomstandigheden zullen de werken begin 2023 starten. De woningen kunnen casco, casco+ of volledig afgewerkt opgeleverd worden. Casco is wind-en waterdicht (ruwbouw met ramen en dak). Casco plus is de ruwbouwafwerking wind- en waterdicht plus alle structurele en technische elementen gaande van de sanitaire en elektrische leidingen, de chape, de pleisterwerken, de centrale verwarming en vloerverwarming, de ventilatie, de volledige elektrische installatie en alle binnenwanden. (= afgewerkt tot aan de chape met de technieken, doch zonder: vloeren, binnendeuren, trappen, keuken en badkamer) Bij de volledig afgewerkte woning heeft de koper inspraak in de uitvoering van onder andere de vloeren, badkamer en keuken. Optioneel kan de zolder ook deels of volledig afgewerkt worden. Buitenaanleg is niet inbegrepen met uitzondering van de omheining met leibomen aan de achterste perceelsgrens. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 143 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
317 160 €

3960 Bree

4 Bijna Energie Neutrale nieuwbouwwoningen gelegen op een rustige locatie in Bree. TROEVEN: + E-peil max 30 (energiezuinig) + Inspraak in de afwerking van de woning + 3 slaapkamers en optioneel in te richten zolder + Driedubbele beglazing (pvc-profielen), vloerverwarming, warmtepomp, ventilatiesysteem D, hoogwaardige isolatie, zonnepanelen (afhankelijk van EPB-verslag) + Kwalitatieve materialen, lokale aannemers en onderaannemers Deze 4 BEN woningen worden gebouwd in de aangename woonomgeving, ’De Boneput’. Alle voorzieningen liggen op wandelafstand. (openbaar vervoer, winkels, scholen, dokter, horeca,…) Deze half vrijstaande woning wordt voorzien van driedubbele beglazing (kunststof profielen van Schüco), zonnepanelen (afhankelijk van het EPB-verslag), vloerverwarming, warmtepomp lucht-water, ventilatiesysteem D met warmterecuperatie en hoogwaardige isolatie. Dit resulteert in een E-peil van 30. Optioneel kan E-peil E20, E10 of E0 bereikt worden door het vermeerderen van het aantal zonnepanelen. Afhankelijk van de weersomstandigheden zullen de werken eind 2023 of begin 2024 starten. De woningen kunnen casco, casco+ of volledig afgewerkt opgeleverd worden. • Casco is wind-en waterdicht (ruwbouw met ramen en dak). • Casco plus is de ruwbouwafwerking wind- en waterdicht plus alle structurele en technische elementen gaande van de sanitaire en elektrische leidingen, de chape, de pleisterwerken, de centrale verwarming en vloerverwarming, de ventilatie, de volledige elektrische installatie en alle binnenwanden. (= afgewerkt tot aan de chape met de technieken, doch zonder: vloeren, binnendeuren, trappen, keuken en badkamer) • Bij de volledig afgewerkte woning heeft de koper inspraak in de uitvoering van onder andere de vloeren, badkamer en keuken. Optioneel kan de zolder ook deels of volledig afgewerkt worden. Buitenaanleg is niet inbegrepen. Er wordt gewerkt met lokale onderaannemers en leveranciers. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 151 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
199 000 €

3960 Bree

Rustig gelegen woning in een doodlopende straat met 3 slaapkamers. Bij het betreden van de woning komen we binnen in de inkomhal, zo gaan we door naar de keuken. Aan de voorzijde van de woonst is de eet- en leefruimte, hier zijn voldoende ramen wat voor veel lichtinval zorgt. Aan de achterzijde van de woonst zijn er 3 slaapkamers, een apart toilet en een badkamer met ligbad. Ook is er een ruimte met de aansluitingen voor het wasautomaat en de droogkast. Boven de hele woning is nog zolderruimte aanwezig, deze is geïsoleerd met glaswol. Achter aan de woonst is een buitenruimte en een ruime afgedekte werkplaats met drijfkracht. Verwarming op mazoutkachel. Voor meer informatie of een bezichtiging kan u ons altijd contacteren op het nummer ### of via ### Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
215 000 €

3960 Bree

Deze leuke 3 slaapkamerwoning in Bree biedt de ideale combinatie tussen een ruim perceel en solide constructie. De woning is perfect gelegen voor het gezinsleven waarbij winkels, scholen en vrijetijdsactiviteiten voor de deur te vinden zijn. Deze woning is ideaal om je eigen verhaal in te schrijven. Een solide constructie met een bewoonbare oppervlakte van 183 m². Ben je al benieuwd naar alle mogelijkheden in deze woning vraag hier dan zeker achter bij uw ERA makelaar! De woning is gelegen op een ruim perceel van 789 m². Geniet met volle teugen van de grote buitenruimte en de rustige en kindvriendelijke straat. Ook ligt de woning op een boogscheut van het centrum van Bree en zijn naburige gemeentes zoals Oudsbergen, Maaseik, Peer en Kinrooi makkelijk te bereiken! Enkele troeven: Locatie : De woning is gelegen op een boogscheut van het centrum van Bree, scholen, winkels, horecazaken, fiets- en wandelroutes. Degelijke constructie: Een praktische indeling en een degelijke constructie zorgen voor de basis van deze charmante woning met een ruime bewoonbare oppervlakte van 183 m². Groene omgeving: Deze ruime tuin van 789 m² is gelegen in een rustige groene straat. die grenst aan bossen en velden. Ideaal voor elk natuurmens om tot rust te komen! Klaar om in deze woning jouw/jullie verhaal te starten? Neem dan zeker contact met ons op via ### op ### Lander helpt je graag verder. Meer weten?

4 Slaapkamer(s) 183 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Prijs op aanvraag

3960 Bree

Deze gerenoveerde woning is gunstig gelegen aan de Bocholterkiezel, een belangrijke invalsweg nabij het centrum van Bree. U zult genieten van de uitstekende bereikbaarheid en de nabijheid van alle voorzieningen die het bruisende centrum te bieden heeft. Deze halfopen woning is gebouwd in 1956 en is gelegen op een perceel van 3a63ca in Bree.Dit jaar werd het huis volledig aangepakt. Zo werd er de nodige isolatie en nieuwe ramen voorzien wat maakt dat de woning over een gunstig EPC beschikt! Verder kregen de leefruimtes, slaapkamers en badkamer een nodige opfrisbeurt. Voor onze vrije beroepers is er achter in het huis nog de mogelijkheid om een praktijk/bureau/kapper/.... ruimte in te richten. Enkele troeven Toplocatie: Zéér vlotte verbinding met de omliggende deelgemeenten. Scholen, winkels, etc... allen op een steenworp verwijderd! Woonoppervlak: Een ruime woning met een aanzienlijk woonoppervlak en nog extra uitbreidingspotentieel! Praktische indeling: Ruime open leefruimtes met aansluitende keuken. Grote polyvalenteruimte aan de achterzijde van de woning! 3 slaapkamers en vrije zolderruimte. Op zoek naar een toffe woning klaar voor een nieuw verhaal? Neem dan snel contact op voor een bezoek via ### of ### . Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 179 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
197 000 €

3960 Bree

Welkom in Opitter, deelgemeente van Bree. Je vindt er een kwaliteitsvol winkelaanbod, leuke terrasjes en brasserieën en u bent ook in de nabijheid van een lagere school. Deze vrijstaande gezinswoning op kindvriendelijke locatie beschikt over een ruime bewoonbare oppervlakte. Grote werken zoals nieuwe ramen buitendeuren zijn al in orde gemaakt. De resterende afwerking van de woning is nog naar eigen smaak in te richten. De woning geniet van een zuid gerichte tuin die op elk moment van de dag van de zon kan genieten. Hierdoor kan je met de zonnepanelen achter op het dak optimaal gebruik maken van groene energie. Enkele troeven - Gedeeltelijk gerenoveerd: De woning is reeds voorzien van PVC ramen met dubbel glas, nieuwe buitendeuren en zonnepanelen. Zo kan d.m.v. het dak en de spouwmuur te isoleren een EPC label-C mogelijk zijn. - Groene omgeving: Opitter biedt leuke fiets - en wandelroutes doorheen de groene landelijke omgeving. Neeroeteren, Bree en Gruitrode zijn gemakkelijk met de fiets bereikbaar. - Praktische indeling: De woning is ruim met 4 grote slaapkamers, ruime woonkamer en keuken. - Locatie: rustig wonen op een kindvriendelijke locatie nabij het centrum van Opitter. Op zoek naar je eigen oase van rust? Op zoek naar een grote woning voor je gezin? Wij zijn er van overtuigd dat deze woning iets voor jou is! Vraag een bezichtiging aan via ### of ### We helpen je graag verder Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 235 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
375 000 €

3960 Bree

Welkom in deze landelijke open bebouwing in Bree. Deze ruime woning biedt 5 slaapkamers en een prachtige praktische indeling met veel lichtinval. Met een grote bewoonbare oppervlakte en een perceel van 3439m², geniet je van veel binnen- en buitenruimte. Het bouwjaar van 1969 brengt karakter met zich mee, terwijl de degelijke structuur en instapklare staat voor gemak zorgen. Met een lichte opfrisbeurt kun je het helemaal naar jouw smaak maken. In een rustige, kindvriendelijke en groene omgeving, heb je vrij zicht op de natuur. De woning biedt een perfecte balans tussen landelijke rust en toegankelijkheid. Grote loods : met zijn oppervlakte van 256 m² is ideaal voor opslag, werkruimte of creatieve projecten! Praktische indeling : Deze ruime woning met 5 slaapkamers, 2 badkamers en 2 toiletten voorziet genoeg ruimte voor zelfs de grotere gezinnen of het nodige thuiswerk! Locatie : omgeven door een groen en vrij zicht, is deze woning ideaal voor personen die rust en natuur zoeken! Kom je al helemaal tot rust bij het zien van deze woning? Neem dan contact op voor meer informatie of een bezichtiging via ### of via ### Meer weten?

5 Slaapkamer(s) 216 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
212 000 €

3960 Bree

Deze woning ligt nét binnen de grote ring, op wandelafstand van grootwarenhuizen en het bruisende centrum van Bree. Hier kan u terecht voor alle dagdagelijkse voorzieningen zoals, bekende winkelketens, kleuter-, lagere- en middelbare scholen, sportgelegenheden, ... Deze halfopen woning is gebouwd in 1949 en is gelegen op een perceel van 3a4ca. Door de jaren heen werd het huis al een aantal keer aangepakt. Zo werd de volledige elektrische installatie door de huidige eigenaar vernieuwd en herkeurd, met als resultaat een comform keuringsbewijs! Verder kregen de leefruimtes en slaapkamers een nodige opfrisbeurt. Zowel de zolderruimte als achterliggende berging bieden u als koper nog vele uitbreidingsmogelijkheden! Kortom een ruime woning met een uitstekende basis om op verder te bouwen! Enkele troeven Toplocatie: Zéér vlotte verbinding met de omliggende deelgemeenten. Scholen, winkels, etc... allen op een steenworp verwijderd! Woonoppervlak: Een ruime woning met een aanzienlijk woonoppervlak en nog extra uitbreidingspotentieel! Praktische indeling: Ruime open leefruimtes met aansluitende keuken. 3 slaapkamers en vrije zolderruimte. EPC: Door het goede label C zit je niet vast aan een renovatieverplichting. Op zoek naar een toffe woning klaar voor een nieuw verhaal? Neem dan snel contact op voor een bezoek via ### of ### . Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 193 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Prijs op aanvraag

3960 Bree

Deze volledig gerenoveerde woning is gunstig gelegen aan de Bocholterkiezel, een belangrijke invalsweg nabij het centrum van Bree. U zult genieten van de uitstekende bereikbaarheid en de nabijheid van alle voorzieningen die het bruisende centrum te bieden heeft. Ervaar het comfort en de praktische voordelen van deze gelijkvloerse moderne woning, vergelijkbaar met een penthouse in dezelfde prijsklasse. Met een recente totaalrenovatie is deze woning als nieuw en biedt het de perfecte combinatie van stijl, gemak en luxe. Enkele troeven Praktische indeling: Dankzij de gelijkvloerse indeling geniet u van het gemak zonder grote niveauverschillen. Dit biedt een moeiteloze toegankelijkheid en creëert een ruimtelijk gevoel met een beperkt niveauverschil, waardoor het ideaal is voor zowel jonge gezinnen als mensen die op zoek zijn naar comfortabel wonen. Hoogwaardige afwerkingen: De recente totaalrenovatie heeft geleid tot een hoogwaardige afwerking en moderne details doorheen de hele woning. Moderne voorzieningen: Deze woning is voorzien van alle moderne gemakken die u mag verwachten, zoals een nieuwe gevelisolatie met pleisterwerk, dakisolatie, nieuwe gaswandketel. Hierdoor geniet u van een comfortabel en duurzaam woonklimaat. Centrale ligging: Met een gunstige locatie nabij het centrum van Bree heeft u alles wat u nodig heeft binnen handbereik. Winkels, restaurants, scholen en recreatiemogelijkheden liggen allemaal in de directe omgeving, waardoor het leven gemakkelijk en praktisch wordt. Klaar voor de luxe van deze gelijkvloerse woning? Neem dan contact op voor meer informatie of een bezichtiging via ### of via ### Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 150 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
335 000 €

3960 Bree

Deze woning is rustig gelegen op de Muizendijkstraat in Bree. Het maakt optimaal gebruik van de omliggende groenzones waarbij je op enkele minuten op je gewenste wandel/fietsroute bent. De gelijkvloerse woning werd in de jaren '80 gebouwd op een ruim perceel van 18a 20ca. Het beschikt over een ruime woonkamer en aansluitend ingerichte keuken. Er zijn 3 slaapkamers, een toilet, badkamer met ligbad en douche en een leuke oversteek met zicht op de tuin. De garage is inpandig, op kelderniveau gelegen en voorzien van een automatische garagepoort. De zolderruimte kan je betreden via de inkomhal. Perceelsgrootte: Ruim perceel van 18a 20ca waardoor u de hele dag door kan genieten van de rust in jouw tuin. Ruimte: De woning beschikt over 3 ruime slaapkamers met bijkomend een ruime woonkamer en keuken. Ook kan de zolder nog ingericht worden naar meerdere slaapkamers. Volledig onderkelderd: Handig voor het verplaatsen van leidingen en/of eventueel sanitaire oplossingen te voorzien. Te bereiken via de garagepoort of afzonderlijke ingang via de achtertuin. Nieuwe technieken: de woning is reeds voorzien van zonnepanelen. Op zoek naar een gelijkvloerse woning waarbij je zeker niet wilt inboeten op buitenruimte? Neem dan contact op voor meer informatie of een bezichtiging via ### of via ### . Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 145 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
445 000 €

3960 Bree

Welkom in Opitter, deelgemeente van Bree 'Parel der Kempen', thuishaven van tenniskampioene Kim Clijsters en een plek waar bier van wereldformaat wordt gebrouwen. Je vindt er een kwaliteitsvol winkelaanbod, leuke terrasjes en brasserieën en u bent ook in de nabijheid van een lagere school. De ruime woning dateert van de jaren '60, maar is door de huidige eigenaar perfect onderhouden en gerenoveerd. De woning is zeker en vast weggelegd om de grootste gezinnen te baas te kunnen maar ook om als vrije beroeper je activiteiten uit te oefenen. Momenteel is de woning opgedeeld in 2 wooneenheden, die perfect gescheiden zijn. Iedere wooneenheid is uitgerust met zowel een keuken als een badkamer. Verder beschikt de woning nog over 3 garages, ideaal voor een vrij-beroeper. De Bunker in de achtertuin is van de eerste wereldoorlog. Deze wordt momenteel gebruikt als Mancave. Enkele troeven: Mogelijkheden: Er zijn 2 ingerichte wooneenheden met aparte inkom. Deze woning is dus ideaal voor kangoeroewonen, B&B, kantoor aan huis, ... Perceel: Ruim perceel met zicht op de achterliggende velden. Oppervlakte: met een bewoonbare oppervlakte van 319m² is er plaats in overvloed. Afwerking: bij de bouw zijn kosten noch moeite gespaard, alle materialen zijn van hoogwaardige kwaliteit. Op zoek naar je eigen oase van rust? Op zoek naar een grote woning voor je gezin? Of ben je een ondernemer die wilt wonen + werken op dezelfde locatie? Wij zijn er van overtuigd dat deze woning iets voor jou is! Vraag een bezichtiging aan via ### of ### We helpen je graag verder Meer weten?

4 Slaapkamer(s) 319 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
269 000 €

3960 Bree

Deze instapklare woning ligt langs de Opitterkiezel, een belangrijke invalsweg nabij het centrum van Bree. In Bree vind je een kwaliteitsvol winkelaanbod met bekende winkelketens, leuke terrasjes en vele brasserieën. Aan verschillende kleuter- en lagere scholen alsook middelbare scholen is er keuze te over. De woning is gebouwd in 1950, maar werd de afgelopen jaren goed onderhouden en gemoderniseerd. Er zijn 3 slaapkamers, een badkamer op het gelijkvloers en een toffe tuin van 6a61ca. Enkele troeven: Energiezuinig EPC-label: De woning beschikt dankzij spouwisolatie, dubbele beglazing, nieuwe cv-ketel en boiler, dakisolatie, ... over een B-label. Instapklaar: De grote werken op het gelijkvloers zoals vloeren, plafonds met inbouwspotten, keuken, airco ... werden al uitgevoerd. Locatie: Kort bij het centrum van Bree met alle dagdagelijkse voorzieningen alsook scholen in de directe omgeving. Wil je graag eens ter plaatse gaan kijken of heb je nog informatie nodig? Neem dan gerust contact met ons op via ### of ### Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 199 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
545 000 €

3680 Neeroeteren

Vrijstaande splitlevel woning met achterliggende loods op riant perceel Troeven - Gunstige ligging aan doorgaande weg - Woning genietend van veel lichtinval - Woning goed verhuurd! - Ruim perceel en grote loods met diverse mogelijkheden Woning: Algemeen: - Buitenschrijnwerk: deels pvc en deels houten ramen met gedeeltelijk enkele en dubbele beglazing. - Rolluiken: handmatig en elektrisch te bedienen. - Verwarmingsinstallatie op aardgas, merk Vaillant, HR+. - Radiatoren met thermostatische kranen en kamerthermostaat. - Plat dak: geïsoleerd. - Nutsvoorzieningen aanwezig: riolering (septische put met overloop), water, elektriciteit, internet, TV, telefoon en aardgas. - Keuring elektrische installatie conform tot 10/07/2043. - EPC: 625kWh/m² - F-label (renovatieplicht van toepassing). Gelijkvloers: - Ruime inkomhal met brede houten trap (5 treden) naar de verdieping. - Leefruimte met veel lichtinval, bestaande uit zit- en eethoek. TV- en telefoonaansluiting. Laminaat-parket met bijpassende plinten. - Geïnstalleerde keuken met kunststof werkblad en volgende toestellen: inox spoelbak met kraanwerk, vaatwasser, keramische kookplaat en afzuigkap. - Badkamer voorzien van ligbad met douchemogelijkheid, hangtoilet, lavabo met spiegel en wandverlichting. Wandtegels tot plafondhoogte met mooie sierboord. Verdieping +1 splitlevel: - Nachthal met inbouwkast. - 3 slaapkamers, mooie ruimtes, voorzien van onderhoudsvriendelijke laminaat-parket met bijpassende plinten. Verdieping -1: Via enkele trapjes komt men in het lager gelegen niveau. Hier bevindt zich de inpandige garage, een praktische voorraadruimte en cv-ruimte. Achterliggende loods met diverse mogelijkheden: - Oppervlakte: 15,5m x 35m en bestaande uit: - Loods of garagestelplaats met 2 grote sectionaal poorten (geïsoleerde gevelbekleding en dakpanelen). - Kelderverdieping te bereiken via open lift. - Bureelruimte of magazijn met aparte inkomhal met sanitair en keuken. - Boven de bureelruimte bevindt zich nog een kantoorruimte dewelke momenteel ingericht is als appartement met 2 slaapkamers (niet vergund als appartement). Het appartement heeft een EPC score van 224KWh/m² / C-label (geen renovatieplicht van toepassing). - Centrale verwarming op aardgas in het appartement. - 23 zonnepanelen, met een productie van +/- 7820Kw/jaar. Keuring conform tot 23/09/2045. Buitenomgeving: De woning is gelegen op een perceel van 07are77ca. De oprit tot aan de inpandige garage werd aangelegd met sierkiezel. Verder werden zowel de voor- als de achtertuin aangelegd met gazon. De loods is gelegen op een perceel van 22are92ca. De extra brede oprit en de voorzijde van de loods werd geasfalteerd en is voorzien van een grote toegangspoort. Interesse? Aarzel niet en contacteer ons voor een bezoek ter plaatse. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
249 000 €

3640 Kinrooi

HALFVRIJSTAANDE GERENOVEERDE WONING OP EEN PERCEEL VAN 2A17CA TE KINROOI. TROEVEN - Centrale ligging: alle belangrijke voorzieningen in de buurt! - Gelegen dichtbij de Nederlandse grens. - Geen renovatieverplichting: EPC-klasse D! - De woning werd volledig gerenoveerd! - Parking voor de deur. - Ruim dakterras aan de achterzijde van de woning. - Gezellig achtertuintje. KELDERVERDIEPING -1 - Kelderruimte (4,30m x 2,50m = 19,35m²): gepolierd beton. GELIJKVLOERS 00 - Inkomhal (1,30m x 4m = 5,20m²):tegelvloer. - Achterinkom (1,40m x 2,30m = 3,22m²): inbouwkasten, tegelvloer. - Woonkamer (4,40m x 9,40m = 41,36m²): veel lichtinval dankzij de prachtige erker, houten trap naar verdieping, trap naar kelder, tegelvloer. - Keuken (2,50m x 4,60m = 11,50m²): onder-bovenkasten, oven, vaatwasser, keramische kookplaat, dampkap, lavabo, Amerikaanse koelkast, wandtegels, tegelvloer. - CV-ruimte (1,80m x 1,40m = 2,52m²):CV-installatie op gas, tegelvloer. - Badkamer (3m x 4,20m = 12,60m²): badmeubel met enkele lavabo, lades, kolomkasten;ligbad,douchecabine (regendouche met massage), zittoilet,wandbetegeling, tegelvloer. VERDIEPING +01 - Overloop (1m x 1m = 1m²): trap naar gelijkvloers, laminaat. - Slaapkamer 1 (3,20m x 4,30m = 13,76m²): gelegen aan de achterzijde van de woning, deur naar dakterras, laminaat. - Dakterras (4,30m x 4,50m = 19,35m²): gelegen aan de achterzijde van de woning, tegelvloer. - Slaapkamer 2 (4,10m x 4,20m = 17,22m²): inclusief dressing (1,69m²), gelegen aan de voorzijde van de woning, luik naar zolder, laminaat. VERDIEPING +02 - Zolderruimte 3,15(4,22m x 4,30m = 57,16m²): zoldervloer werd geïsoleerd, mogelijkheid om verder uit te breiden naar een extra kamer. EXTERIEUR - Volledig omheinde tuin. - Achterkant bereikbaar via beklinkerd wandelpad. VERNIEUWINGEN/ RENOVATIES (2021-2023) - Volledig nieuw dak/onderdak, vloerisolatie zolder, trap naar zolder, vloeren, pleisterwerken, verfwerken, badkamer, keuken, verfwerken ramen + gevel. EPC De EPC-score dateert van voor de vernieuwingen. Er werd in dit attest dus nog geen rekening gehouden met het nieuwe dak en de zoldervloerisolatie. Bekijkt u deze advertentie via een aanverwante vastgoedsite, surf dan zeker naar onze website www.N78vastgoed.be voor een uitgebreide beschrijving en foto's. Meer info: ### of ### . Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 129 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
459 000 €

3640 Kinrooi

Deze verzorgde woning, daterend van 2006, is gelegen op de Goortweg in het centrum van Kinrooi op een perceel van 520m². De woning heeft sinds zijn opbouw nog vele veranderingen ondergaan zoals bijvoorbeeld een gloednieuwe, landelijke keuken. Ook op vlak van energiezuinigheid scoort deze woning goed. Troeven: - Kwaliteitsvolle en duurzame materialen - Gunstige ligging - Energiezuinige woning: EPC label B & zonnepanelen met groenestroomcertificaten - Alarmsysteem & camerabewaking aanwezig Indeling: -Kruipkelder- De gehele oppervlakte van de woning is voorzien van een kruipkelder. -Gelijkvloers- Via de voordeur bereiken we de inkomhal die toegang biedt tot de woonkamer, de inpandige garage en de bovenverdieping. De woonkamer met open keuken is voorzien van een makkelijk te onderhouden keramische parketvloer. Aan de achterkant van deze ruimte bevinden zich grote raampartijen waardoor er veel natuurlijk lichtinval aanwezig is. Via het schuifraam nabij de keuken is het achterliggend terras vlot te bereiken. De open, kwalitatieve leefkeuken is voorzien van een granieten werkblad (nero) met massieve granieten spoelbak (impala), een inductie kookplaat met dampkap, een heteluchtoven, een microgolfoven, een vaatwasser en een ruime frigo. Ook is er nog een gezellige zitruimte aan het eiland voorzien. Vervolgens bereiken we de achterinkom met apart, volledig betegeld gastentoilet. De achterinkom geeft doorlopend toegang tot de wasplaats en de inpandige garage. De inpandige garage is voorzien van een automatische sectionale wentelpoort, een regenwaterinstallatie en voldoende inbouwkasten. -1ste verdieping- Via de houten trap in de inkomhal bereiken we de bovenverdieping. De inkomhal en de nachthal vormen samen een vide door het hoge plafond wat hier doorloopt. De nachthal biedt toegang tot de 3 slaapkamers, de bureauruimte, het aparte toilet en de badkamer. In alle slaapkamers en de bureauruimte is een verzorgde laminaatvloer voorzien. In 2 van de 3 slaapkamers is een plafondventilator aanwezig. De volledig betegelde badkamer is voorzien van een kwalitatief, houten badkamermeubel met 2 lavabo’s, een ruim ligbad en een douche. -Zolder- De onafgewerkte zolder is te bereiken via een luik met vlizotrap in de bureauruimte. Hier bestaat de mogelijkheid om 3 extra slaapkamers te creëren. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
295 000 €

3640 Kinrooi

Welkom in Kinrooi, het uiterste Noordoostelijke hoekje van België. Kinrooi staat bekend als een echte watersportgemeente en je vindt er ook een uitgebreid aanbod aan fiets- en wandelmogelijkheden. Verder is er een vlotte verbinding met Nederland: Weert, Roermond en zelfs Eindhoven liggen op minder dan één uur rijden. Deze te renoveren karakter woning uit de jaren 1800 is een pareltje om naar te kijken. De mogelijkheden hier zijn eindeloos door de zee van ruimte. Het is voorzien van 5 slaapkamers en biedt mogelijkheden naar achter toe in de schuur. Voor een vrijberoeper zeer interessant met de achterbouw/schuur. Enkele troeven: Karakterwoning: De prachtige voorgevel is de uitkijker van deze woning. Mogelijkheden: Deze te renoveren woning biedt ontzettend veel mogelijkheden. Ideale uitgangsbasis om te verbouwen naar eigen smaak. Comfort: zeer grote leefruimte en 5 ruime slaapkamers. gecharmeerd door deze prachtige woning en wil je ter plaatse kijken wat er allemaal mogelijk is? Contacteer ons voor een bezichtiging via ### of via ### . Meer weten?

5 Slaapkamer(s) 300 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen