Huis gemengd gebruik te koop - Nederboelare

Er zijn géén zoekertjes gevonden voor uw zoekopdracht.

Maak een e-mail alert om op de hoogte te blijven van nieuwe zoekertjes die aan uw criteria voldoen!


Hieronder zijn nog enkele interessante adressen te vinden in de buurt van Nederboelare (9500).

299 000 €

9500 Geraardsbergen

OP TE FRISSEN LANDELIJKE WONING MET RUIME GARAGE EN TUIN TE GERAARDSBERGEN Rustig gelegen half open bebouwing op 1040m² grond . Deze woning omvat inkomhal met apart toilet, ruime living en keuken met eetplaats. 2 slaapkamer van 17m² en 16m² en badkamer met ligbad. Grote garage, oprit en kelder voor meerder auto's en voldoende opbergruimte. Buitenberging en tuin met mooi uitzicht. Recent vernieuwde verwarmingsinstallatie. Op wandelafstand van bakker, bushalte en school. Gelieve op de advertentie te reageren, wij bellen u zelf voor een afspraak in te plannen. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 185 168 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
250 000 €

9500 Geraardsbergen

RUIME STADSWONING MET 4 SLP, GARAGE EN TUIN Deze woning is gelegen vlakbij centrum Geraardsbergen nabij alle invalswegen en heeft een prachtig uitzicht in de tuin. De woning omvat: GELIJKVLOERS: Garage. Inkomhal, ruime living. Aansluitend is er een terras aanwezig met zicht op de tuin. Ruime buitenberging aanwezig. KELDERVERDIEPING: Eetplaats/veranda, ingerichte keuken, badkamer met ligbad, douche, lavabomeubel en toilet. 1e VERDIEPING: Via de nachthal treft men 2 ruime slaapkamers aan. Op de tweede verdieping zijn er nog 2 ruime slaapkamers. De zolder biedt nog extra mogelijkheden. CV op aardgas . Vernieuwde ramen! Voor info of bezoek gelieve op de advertentie te reageren , wij bellen u zelf op om een afspraak in te plannen. Meer weten?

4 Slaapkamer(s) 200 78 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
499 000 €

9500 Geraardsbergen

HUIS MET GARAGE, HANDELSPAND EN APPARTEMENT Deze woning is gelegen in centrum Geraardsbergen en bestaat uit een woonhuis, een handelspand, ruime garage met automatische poort en een appartement. Momenteel 2 huisnummers, met mogelijkheid deze op te splitsen. Nummer 75 omvat: GELIJKVLOERS: Inkomhal, ruime living, eetplaats, ingerichte keuken, apart toilet, berging. 1e VERDIEPING: Via de nachthal treft men 3 ruime slaapkamers alsook de badkamer (ligbad, douche, dubbele lavabo). Er is een ruime zolder. Tussen nummer 75 en 77 bevindt zich een garage met automatische poort (inrijhoogte 2,7m) en extra opslagplaats/atelierruimte. Nummer 77 omvat: Een ruime winkelruimte met bureau achteraan. Boven nummer 77 bevindt zich het appartement met living, badkamer, keuken, 2 slaapkamers en terras. CV op aardgas. VEEL MOGELIJKHEDEN: kangoeroewoning, woning met handelspand, meergezinswoningen, ... Voor info of bezoek gelieve op de advertentie te reageren , wij bellen u zelf op om een afspraak in te plannen. Meer weten?

7 Slaapkamer(s) 563 498 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
250 000 €

9570 Deftinge

RUSTIG GELEGEN WONING MET 4 SLP, TUIN EN 2 GARAGEN. Deze woning is gelegen in een rustige zijstraat, dicht bij het Centrum van Deftinge en Geraardsbergen. De woning omvat: GELIJKVLOERS: Ruime lichtrijke living, keuken met aanbouw , toilet, bergingen, douchekamer en berging ( voorheen inpandige garage). Ruime oprit met automatisch hekken dewelke toegang geeft aan de garagen en de bijgebouwen. 1E VERDIEPING: Via de nachthal treft men 3 ruime slaapkamers en een badkamer voorzien van ligbad, lavabomeubel en toilet. 2E VERDIEPING: Hier treft men een zolderruimte die is ingedeeld in 2 delen voorzien van velux ramen. Aan de achterzijde van de woning is er een ruime tuin met prachtig zicht op de velden. Voor inlichtingen of bezoek gelieve op de advertentie te reageren, wij bellen u zelf op om een afspraak in te plannen. Meer weten?

5 Slaapkamer(s) 201 218 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
Huis gemengd gebruik te koop Geraardsbergen (RBI57411)
205 000 €

9500 Geraardsbergen

Voor meer informatie of een bezoek, contacteer Daan Janssens van OC Vastgoed via ### U kan de beschikbare documenten bij verkoop downloaden via onze website ### - Deze ruime 3-gevelwoning met loods en/of werkplaats bevindt zich langs de Groteweg te Overboelare (Geraardsbergen). De woning is commercieel gelegen en bevindt zich vlakbij winkels, scholen, openbaar vervoer, het ziekenhuis, ... Er werd in 2022 een gunstige vergunning afgeleverd voor het verbouwen van deze eigendom, plannen van de architect i.v.m. de bestaande en nieuwe toestand zijn beschikbaar ter inzage. De woning is (verder) te renoveren.Indeling: voorplaats (of bureel), leefruimte, eetplaats, keuken, berging/wasplaats, toilet, badkamer, garage, werkplaats/loods en achtergelegen (opnieuw op te bouwen) loods (+/- 150 m²), uitgestrekte tuin. Er is een droge kelder aanwezig.Eerste verdieping: 3 uiterst ruime kamers, waarvan 1 (eventueel) aan te passen naar badkamer bij verbouwing.Tweede verdieping: reeds vernieuwde, ingerichte en geïsoleerde zolder, te gebruiken als 1 of 2 slaapkamers. Voorzien van lucht/lucht warmtepomp! Dak in goede staat.Er geldt GEEN RENOVATIEPLICHT voor deze eigendom daar het minimale EPC-label D reeds behaald werd (EPC: 388, label D)!IDEALE EIGENDOM VOOR EEN HANDIGE HARRY OF VOOR IEMAND DIE OPZOEK IS NAAR DE COMBINATIE WONEN+WERKEN!Centrale verwarming op aardgas + warmtepomp, ramen enkele en dubbele beglazing (houten en ALU profielen), constructie met houten roostering, bewoonbare oppervlakte volgens EPC: 244 m², elektrische installatie voorlopig conform het AREI (tijdelijke werfkeuring).Woongebieden, vergunning uitgereikt, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd, geen voorkooprecht, geen verkavelingsvergunning. P-score: A, G-score: A. Geen risicozone voor overstromingen. Meer weten?

4 Slaapkamer(s) 244 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Huis gemengd gebruik te koop Geraardsbergen (RBI87975)
150 000 €

9500 Geraardsbergen

SUPER COMMERCIEEL GELEGEN HANDELSPAND met ETALAGE, en met VERDER TE RENOVEREN WOONST! Pal in het CENTRUM! De huidige eigenaars renoveerden reeds volgende zaken: volledig geïsoleerd nieuw dak met 2 koepels, boven nieuwe ramen dubbele beglazing PVC, rolluiken, nieuwe elektriciteit, nieuwe waterleiding, nieuwe verwarmingsketel op gas en volledig nieuwe gastoevoer. COMMERCIELE LOCATIE - met veel POTENTIEEL! Voor inlichtingen of bezoek gelieve op de advertentie te reageren wij bellen u dan op om een afspraak in te plannen. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 150
contacteer
details
E-mail
Bellen
Huis gemengd gebruik te koop Geraardsbergen (RBI88015)
360 000 €

9500 Geraardsbergen

2 WONINGEN IN HET CENTRUM VAN MOERBEKE TE KOOP, IDEAAL INVESTERINGSPAND OF KANGOEROEWONING Deze instapklare woning is gelegen in het centrum van Moerbeke, dicht bij het openbaar vervoer en winkels. De woning omvat: GELIJKVLOERS: Ruime living, ingerichte keuken, badkamer voorzien van ligbad met douchefunctie en lavabomeubel. Er is een ruime berging aanwezig voorzien van toilet. 1e VERDIEPING: 2 ruime slaapkamers aanwezig. Achterliggend is er een garage aanwezig dewelke toegankelijk is via de zijstraat. Voor de snelle beslissers!! Voor inlichtingen of bezoek gelieve op de advertentie te reageren, wij bellen u dan zelf op om een afspraak in te plannen. Meer weten?

4 Slaapkamer(s) 170 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Huis gemengd gebruik te koop Geraardsbergen (RBI88012)
185 000 €

9500 Geraardsbergen

INSTAPKLARE WONING MET 2 SLP, TUIN EN GARAGE Deze instapklare woning is gelegen in het centrum van Moerbeke, dicht bij het openbaar vervoer en winkels. De woning omvat: GELIJKVLOERS: Ruime living, ingerichte keuken, badkamer voorzien van ligbad met douchefunctie en lavabomeubel. Er is een ruime berging aanwezig voorzien van toilet. 1e VERDIEPING: 2 ruime slaapkamers aanwezig. Achterliggend is er een garage aanwezig dewelke toegankelijk is via de zijstraat. Voor de snelle beslissers!! Voor inlichtingen of bezoek gelieve op de advertentie te reageren, wij bellen u dan zelf op om een afspraak in te plannen. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 85 72 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
Huis gemengd gebruik te koop Geraardsbergen (RBI88011)
175 000 €

9500 Geraardsbergen

OP TE FRISSEN WONING MET 2 SLP, TUIN EN GARAGE. Deze woning is gelegen in het centrum van Moerbeke, dicht bij openbaar vervoer en winkels. De woning omvat: GELIJKVLOERS: Ruime living, ingerichte keuken met aansluitend badkamer voorzien van ligbad met douchefunctie, lavabomeubel en inbouwkasten. Er is een ruime berging aanwezig. 1e VERDIEPING: Hier treft men 2 ruime slaapkamers. Aan de achterzijde van de tuin is er een garage aanwezig dewelke bereikbaar is via de zijstraat. Voor de snelle beslissers !!! Voor inlichtingen of bezoek gelieve op de advertentie te reageren, wij bellen u dan zelf op om een afspraak in te plannen. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 84 68 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
Huis gemengd gebruik te koop Geraardsbergen (RBI87982)
105 000 €

9500 Geraardsbergen

TE RENOVEREN WONING MET 2 SLP EN TUIN Deze te renoveren woning is gelegen dicht bij het centrum van Geraardsbergen. De woning omvat: GELIJKVLOERS: Inkomhal, living en in te richten keuken. In de tuin is er een ruime berging aanwezig. Kelder aanwezig. 1E VERDIEPING: Via de nachthal treft men 2 ruime slaapkamers. 2E VERDIEPING: Hier treft men de zolder dewelke kan ingericht worden naar 2 extra slaapkamers. De woning is niet getroffen door een rooilijn. Voor de snelle beslissers. Voor inlichtingen of bezoek gelieve op de advertentie te reageren, wij bellen u zelf op om een afspraak in te plannen. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 123 75 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
Huis gemengd gebruik te koop Geraardsbergen (RBI87973)
200 000 €

9500 Geraardsbergen

OP TE FRISSEN WONING MET 4 SLP, GARAGE EN TUIN Deze woning is gelegen op een boogscheut van het centrum van Geraardsbergen. De woning omvat: GELIJKVLOERS: Inkomhal, garage, ruime living, ingerichte keuken , gastentoilet, badkamer voorzien van ligbad en lavabomeubel. Ruim terras en tuin. 1e VERDIEPING: Hier treft men 2 ruime slaapkamers. 2e VERDIEPING: Hier treft men 2 ruime slaapkamers. Voor inlichtingen of bezoek gelieve op de advertentie te reageren, wij bellen u zelf op om een afspraak in te plannen. Meer weten?

4 Slaapkamer(s) 195 111 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
Huis gemengd gebruik te koop Geraardsbergen (RBI87972)
175 000 €

9500 Geraardsbergen

OP TE FRISSEN WONING MET 2 SLP EN TERRAS TE GERAARDSBERGEN Deze woning is gelegen in centrum van Geraardsbergen. Kortbij winkels, scholen, station en openbaar vervoer. De woning omvat: Inkomhal, ruime living, keuken, badkamer, afzonderlijke berging en veranda. Op de eerste verdieping treft men 2 ruime slaapkamer, Op de tweede verdieping treft men de zolderberging. De woning is extra geïsoleerd. De perfecte starterswoning ! Voor de snelle beslissers !! Voor inlichtingen of bezoek gelieve op de advertentie te reageren met vermelding van uw naam en telefoonnummer wij bellen u zelf terug op om een afspraak in te plannen. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 130 81 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
Huis gemengd gebruik te koop Geraardsbergen (RBI87971)
385 000 €

9500 Geraardsbergen

INSTAPKLARE WONING MET 3 SLP, GARAGE, CARPORT EN TUIN Deze prachtige woning is gelegen in een rustige wijk te Grimminge. De woning omvat: GELIJKVLOERS/ Inkomhal, gastentoilet, ruime lichtrijke living met aansluitend een prachtige open keuken voorzien van alle comfort. Aan de achterzijde treft men een overkapping met prachtig uitzicht. Links van de woning is er een afzonderlijke inrit met carport voorzien. 1e VERDIEPING: Via de nachthal treft men 3 ruime slaapkamers en een badkamer voorzien van ligbad , afzonderlijke douche, toilet en lavabomeubel. ZOLDER: Bergingszolder dewelke volledig is geïsoleerd. KELDER: De woning is volledig onderkelderd en ingericht( wasplaats, bergingen, vaste trap vanuit de woning alsook een trap naar de achtertuin aanwezig) LAAG EPC ATTEST B !! Elektrische installatie conform arei !! Water op grondwater aanwezig. Aardgas aanwezig, inbouwkachel op aardgas. Pelletkachel aanwezig in de keuken. Voor inlichtingen of bezoek gelieve op de advertentie te reageren wij bellen u zelf op om een afspraak in te plannen. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 195 126 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
Huis gemengd gebruik te koop Geraardsbergen (RBI56056)
800 000 €

9500 Geraardsbergen

Op een rustige locatie in Geraardsbergen bevindt zich dit nieuwbouwproject met een moderne architectuur op het einde van een doodlopende straat . Scholen, winkels en openbaar vervoer bevinden zich kortbij. Dit kleinschalig appartementsgebouw omvat drie entiteiten met elk hun autostaanplaats aan de voorgevel. Op het gelijkvloers is er een gelijkvloers appartement (92 m²) aanwezig met twee slaapkamers en een ruime privatieve tuin. De eerste verdieping omvat ook een tweeslaapkamer appartement van 102 m² met een ruim terras aan de achterzijde van het gebouw. De tweede verdieping omvat een duplex-appartement (117 m²) met aan zowel aan de voor- als achterzijde een terras. Verwarming op warmtepomp – Vloerverwarming – Afwerking vrij te kiezen! Voor meer informatie – lastenboek – afspraak, contacteer Ellen ### of ### *Prijs vermeld in de advertentie betreft prijs excl. BTW en kosten. Meer weten?

6 Slaapkamer(s) 311 3 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Huis gemengd gebruik te koop Geraardsbergen (RBI52326)
850 000 €

9500 Geraardsbergen

ZELDZAME PAREL! Prachtige villa gelegen in de hoogten van Geraardsbergen op het mooiste stuk van de Guilleminlaan. Genesteld in een groene omgeving dit prestigieuze pand heeft talloze troeven! Prachtig uitzicht op de natuur en velden, prachtige tuin rondom het huis met een klein bos, groot terras zuiden/oosten gericht met barbecue, grote woonkamer met open haard en uitzicht op het terras en tuin, 3 mooie slaapkamers met uitzicht op de tuin en 2 badkamers. Grote garage geschikt voor meerdere auto's en volledig onderkelderd. Wacht niet en ontdek deze uitzonderlijke woning! Om privacyredenen geen foto's van de binnenkant. Bij interesse gelieve ons te contacteren dan zijn er meer foto's beschikbaar. Gelieve op de advertentie te reageren wij bellen u zelf op om een afspraak in te plannen. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 340 415 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
Huis gemengd gebruik te koop Geraardsbergen (RBI47696)
250 000 €

9500 Geraardsbergen

CHALET / BOUWGROND OP EEN TERREIN VAN 1380m². Deze woning omvat: Inkomhal, living voorzien van airco systeem, open keuken, badkamer voorzien van inloopdouche en badkamermeubel en toilet, slaapkamer en berging/slaapkamer. Ruime opslagruimten aanwezig van +- 66m² . Achterliggend is er nog een tuin aanwezig. Bestemming van grond: Woongebieden - agrarische gebieden - ambachtelijke bedrijven en KMO's . Voor inlichtingen of bezoek gelieve op de advertentie te reageren, wij bellen u zelf terug op om een afspraak in te plannen. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 55 76 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
Huis gemengd gebruik te koop Geraardsbergen (RBI42496)
475 000 €

9500 Geraardsbergen

Voor een bezoek of meer info bel ### - Check onze website ### voor meer foto's - Uitstekend gelegen handelshuis met bovengelegen duplexappartement . Deze eigendom is ideaal gelegen nabij het Moerbekeplein in Moerbeke, een deelgemeente van Geraardsbergen, met een ideale verbinding naar Geraardsbergen, Bever en Galmaarden. Momenteel is het gelijkvloers ingericht als appartement (voorheen een kantoor). De indeling van het gelijkvloers appartement is: inkomhal, 3 slaapkamers , woonkamer, ingerichte keuken en volledige gerenoveerde badkamer. Het duplexappartement (EPC-score: 598 - label: F) is ingedeeld als volgt: inkomhal, ruime woonkamer, keuken, berging, bureauruimte en een riant terras aansluitend aan de keuken en de bureauruimte. Via een vaste trap komen we in de nachthal waar er toegang is tot drie slaapkamers en een badkamer. Momenteel is het gebouw ingedeeld als twee woonentiteiten en kan mits beperkte aanpassingen terug een handelsgelijkvloers worden. Tenslotte is er nog een droge kelder. Voor het pand is er een ruime parking voorzien. Ideaal voor bedrijven/zelfstandige op zoek naar kantoorruimte, showroom, praktijkruimte, …met parking op een vlot bereikbare ligging regio Geraardsbergen. Meer weten?

239
contacteer
details
E-mail
Bellen
Huis gemengd gebruik te koop Geraardsbergen (RBI32128)
200 000 €

9500 Geraardsbergen

Voor een bezoek of meer info bel ### - Dit commercieel gelegen handelspand bevindt zicht aan de stadsrand van Geraardsbergen. Op het gelijkvloers hebben we een handelsgedeelte van 40m² en een afzonderlijke hal die toegang biedt tot de achterliggende privé tuin en het privative woongedeelte. Op de eerste verdieping hebben we twee grote open ruimtes die volgens plan voorzien werden als woonkamer en keuken. Aansluitend is op de eerste verdieping de badkamer voorzien. De tweede verdieping omvat twee slaapkamers en een ruime overloop. Via een vaste trap bereikt men de ruime zolder van 44m². Het pand werd zo goed al volledig ontmanteld en staat klaar om verder afgewerkt te worden . Enkele pluspunten zijn alvast: ruime bruikbare oppervlakte , riante publieke parking tegenover het gebouw. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 276 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Huis gemengd gebruik te koop Geraardsbergen (RBI30777)
695 000 €

9500 Geraardsbergen

Deze villa (op perceel nr. 1) is opgedeeld in 3 afzonderlijke entiteiten. Deel 1 (momenteel praktijkruimte) heeft een afzonderlijke ingang + toilet, 3 polyvalente ruimtes, keuken en mogelijkheid tot extra badkamer. Deel 2 is het woongedeelte met inkomhal (met afzonderlijk toilet),ruime living en ingerichte keuken van waaruit met direct toegang heeft tot het aangelegd terras en (omheinde) tuin. Op de eerste verdieping: 3 slaapkamers, badkamer. Bijkomend ook nog een ruime garage met droge kelder. Deel 3 is een “appartement met afzonderlijke ingang ” met woonruimte, keuken, drie slaapkamers, badkamer, terras. De drie entiteiten zorgen er voor dat dat deze woning een opportuniteit is voor wie op zoek is naar een koppelwoning, vakantiewoning, kangoeroewoning, woning met praktijkruimte of kantoorruimte, …. Bijkomend voordeel: - lage EPC (B) - geen doorgaand verkeer (doodlopende straat) - op 2 km van het handelscentrum van Geraarfdsbergen, 2 km van trein-en busstation, vijf scholen op 10 min wandelstand, …. Er is een mogelijkheid om het achterliggende perceel 2 (bouwland) van 11,1 are en het naastliggende perceel 3 van 8,96 are (met garage) bij aan te kopen, gelegen in woongebied.. Interesse voor een bezoekmoment of bijkomende info ? Klik dan op deze pagina op de button "Maak een afspraak". Wij contacteren u dan om een afspraak in te plannen . Info ### & ### Meer weten?

6 Slaapkamer(s) 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Huis gemengd gebruik te koop Geraardsbergen (RBI20393)
775 000 €

9500 Geraardsbergen

Dit vastgoedproject omvat momenteel twee kadastrale percelen PERCEEL 1, opp 130m² Huidige indeling: Handelsruimte van 100m² met ruime etalage (bureel, afzonderlijk toilet), aansluitend polyvalente ruimte van 195m². Dit pand biedt heel wat opportuniteiten voor wie op zoek is naar - winkel, retail - (groeps)praktijkruimte voor vrij beroep, horeca - loods voor bvb. stockage, tuinaanlegger, ..... Perceelbreedte = 21,4m - perceeldiepte = 51m Ruime aangelegde parking voor de deur PERCEEL 2, opp. 1580m² Instapklare villa (250 m² bewoonbare opp.) met volgende indeling: inkom met apart toilet, gezellige grote leefruimte met open haard & parket, geïnstalleerde keuken, bureauruimte, sauna en 2 badkamers. Op de 1ste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers, een berging en een badkamer (dubbele lavabo, toilet en bad). Dubbele beglazing, EPC 183. Bijkomende troeven : - Ideaal voor wie wonen en werken wil combineren - Handelspand/magazijn mogelijk van 330m² - Commercieel op één van de toplocaties langs de invalsweg (N42) naar Geraardsbergen - Grote visibiliteit - …… De mogelijkheden van dit project zijn zo omvangrijk dat deze niet te formuleren zijn in de beperkte tekst van deze advertentie. Contacteer Pieter Cardoen op ### U ontvangt dan alle beschikbare info en verdere toelichting van dit project. Aangeduide perceelsgrenzen zijn indicatief en niet bindend, detailplannen op aanvraag. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen