Kasteel te koop - Haacht

Er zijn géén zoekertjes gevonden voor uw zoekopdracht.

Maak een e-mail alert om op de hoogte te blijven van nieuwe zoekertjes die aan uw criteria voldoen!


Hieronder zijn nog enkele interessante adressen te vinden in de buurt van Haacht (3150) + Deelgemeenten.

Prijs op aanvraag

3000 Leuven

* VERKOCHT ! ------------------------- * gelegen op voormalig domein van voorouders van HKH Koningin Mathilde van België * op 6 min. LEUVEN-centrum * op 5 min. oprit E/40 en Research Park te HAASRODE * BRUSSEL (centrum en luchthaven) - TERVUREN op slechts 20 minuten (buiten spits) -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- * discreet gelegen KASTEEL * zeer geslaagde restauratie met behoud van de "ziel" van vroeger ! * mooi PARK van 4 hectare (40.000 m2) * totaal 1.600 m2 WOONRUIMTE --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- * TOPKLASSE eigendom met een ZIEL ! * bijzonder aangename sfeer om te wonen, om privé- en zakenrelaties te ontvangen, om te werken, ..... * "menselijke afmetingen" , waardoor alle ruimtes gezellig kunnen worden ingericht * absoluut UNIEK kasteel met een zeer rijke geschiedenis ! ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Meer weten?

9 Slaapkamer(s) 1600 8 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Kasteel te koop Grimbergen (RBI69791)
2 450 000 €

1850 Grimbergen

Ontdek het Lintkasteel met zijn rijke geschiedenis in Grimbergen. De eigendom bestaat uit een kasteelhoeve met bijgebouwen en een restant en gerestaureerd gedeelte van het oude Lintkasteel. De eigendom staat in volle natuur op een perceel van 9,5 hectare omringd door weilanden en een vijver. De kasteelhoeve kan genieten van een ruim woonoppervlak van ± 460 m². De kasteelhoeve beschikt over 3 verdiepen, verschillende leefruimtes en is deels onderkelderd. De eigendom grenst aan de conciërgergie en beschikt over stallen voor paarden, garages en opbergruimte in het bijgebouw van de kasteelhoeve. Het gerestaureerde restant van het Lintkasteel geniet van een woonoppervlakte van ± 250 m². Dit gedeelte is voorzien van een ontvangstruimte met toegang tot de keuken, polyvalente zaal met open haard, en op de verdiepingen slaapvertrekken en een grote zolderruimte. De oude wijnkelder is een grote troef van dit prachtige Lintkasteel. De volledige eigendom wordt aangeboden onder aandelen van een vennootschap. De prijs voor de aandelen van de vennootschap is te bepalen op basis van de boekhouding van de onderneming rekening houdende met de waardebepaling van het gebouw hierbij weergegeven. Meer weten?

10 Slaapkamer(s) 800 6 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Prijs op aanvraag

1560 Hoeilaart

Met de nodige fierheid stel ik u dit prachtig kasteeltje, voormalige serristenwoning, voor. De woning straalt authentieke klasse uit en biedt een zee aan ruimte. 6 slaapkamers, prachtige leefruimte met hoge plafonds, een entresol die toegang geeft tot de bijgebouwen. Deze kunnen perfect dienst doen als praktijk- of bureelruimte voor de uitoefening van een zelfstandige activiteit of vrij beroep. De privatieve ligging accentueert de klasse van deze woning. Bent u op zoek naar privatieve en klassevolle rust en ruimte in een authentiek kader op een boogscheut van Brussel, boek dan uw afspraak voor een discreet bezoek via ### of ### Meer weten?

6 Slaapkamer(s) 307 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Kasteel te koop Brussel (RBH59263)
2 450 000 €

1000 Brussel

Op de hoek van de Pantheon- met de Vrijheidslaan, bieden wij deze unieke art-decowoning uit 1930 aan, met een bruikbare oppervlakte van maar liefst 1.200 m² op een perceel van 11 are 14. Dit historische pand werd destijds gebouwd in opdracht van industrieel -en voormalig burgemeester van Koekelberg- Oscar Bossaert, en ontworpen door architect Albert Callewaert. Deze laatste is ook bekend van de art-deco gevel van voetbalclub Royale Union Saint-Gilloise. Deze eigendom biedt een zeldzaam potentieel. Sinds 1987 is deze villa in gebruik als kantoorruimte, maar alle -originele- indelingen van een woning zijn nog aanwezig (cfr keuken, badkamers, ...). Al even impressionant is het interieur; een mix van hoogwaardige art-deco-materialen zoals verschillende houtsoorten, marmer en ijzerwerk. Er is zelfs een opmerkelijk decoratief ensemble van Charles Stepman bewaard gebleven. Sinds juni 2022 is deze eigendom (inclusief tuin) beschermd bouwkundig erfgoed. De villa telt 5 bouwlagen. De begane grond bestaat uit een imposante inkomhal, een garderobe, een grote ontvangstruimte, verschillende leefruimtes, keuken, toiletten, berging en aparte traphal. De eerste verdieping bestaat uit diverse slaapkamers met inbouwkasten, 2 grote badkamers, een bureelruimte en prachtige overloop. Op de tweede verdieping opnieuw 6 kamers/burelen, doucheruimte en toilet. Het pand is volledig onderkelderd en heeft ook een bereikbare zolderruimte. Het gebouw heeft, naast de statische inkom, ook een aparte dienstingang. Voor meer informatie of een bezoek ter plaatse, kunt u contact opnemen via ### of via ### Geïnventariseerd erfgoed: Ja / Rechterlijke of bestuurlijke maatregel: Nee Meer weten?

10 Slaapkamer(s) 1200 1114 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
Kasteel te koop Overijse (VAM55794)
8 000 000 €

3090 Overijse

HERENHUIS Begane grond Hoofdingang met garderobe en toilet - marmer Grote en majestueuze trap naar de bovenverdieping - massieve houten vloer Kantoor/bibliotheek - massieve houten vloer Hoofdeetkamer - massieve houten vloer Secundaire woonkamer - massieve houten vloer Dienstingang met garderobe en toilet Professionele keuken Dienst eetkamer - massieve houten vloer Voorraadkamer en bijkeuken 1e verdieping Ruime trappenhuisoverloop Hoofdslaapkamer met kleedkamer en complete badkamer Slaapkamer 2 met aangrenzende doucheruimte Slaapkamer 3 met aangrenzende badkamer Slaapkamer 4 met aangrenzende doucheruimte 2e verdieping Ruime trappenhuisoverloop 4 slaapkamers 2 badkamers Kelder Verschillende opslagruimtes Verwarmingsruimte: oliegestookte ketel uit 2003, boiler en waterontharder Ondergrondse olietank van 10.000 liter Wijnkelders Technische kenmerken Natuurleien dak Zinken regenpijpen en dakgoten Houten ramen met dubbele beglazing Uitgebreid beveiligingssysteem Bakstenen en Frans stenen gevels Oliegestookte ketel uit 2003 Ondergrondse tank van 10.000 liter 2 boilers Waterontharder 2 liften die alle verdiepingen bedienen Geïntegreerd domoticasysteem DIENSTWONING Garage voor 6 auto's Woning 1: entreehal, toilet en garderobe. Keuken, woonkamer en eetkamer. Bovenverdieping: twee slaapkamers en een badkamer. Woning 2: entreehal, toilet en garderobe. Keuken, woonkamer en eetkamer. Bovenverdieping: twee slaapkamers en een badkamer. HUIS VAN DE BEHEERDER Ruimte die nog gerenoveerd moet worden De prijs voor de aandelen van het bedrijf wordt bepaald op basis van de bedrijfsrekeningen, rekening houdend met de vastgoedwaardering van het pand. Meer weten?

12 Slaapkamer(s) 8 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen