Grond te koop - Torhout

9 zoekertjes (1 - 9)
265 000 €

8820 Torhout

Prachtig lot bouwgrond op landelijke, rustige ligging! Het zonnige perceel is uitermate geschikt voor het bouwen van een alleenstaande woning naar uw wens. Het perceel heeft een oppervlakte van ca. 1800 m². *Mogelijkheid tot aankoop aan 6% BTW, indien men aan de voorwaarden voldoet! Meer weten?

1777
contacteer
details
E-mail
Bellen
Bouwgrond te koop Torhout (RBI88350)
289 000 €

8820 Torhout

STARTPRIJS, Elk bod hoger dan deze startprijs, wordt voorgelegd aan de eigenaars, die al dan niet kunnen ingaan op dit aanbod. Op een uiterst gunstige ligging te Torhout, op een boogscheut van het centrum en diverse invalswegen, is deze eigendom gehuisvest. Deze laatste werd ingeplant op een mooi perceel van ca. 824 m². Projectgrond voor 1 of meerdere woningen (mits goedkeuring door dienst Ruimtelijke ordening Torhout). Zeker een bezoekje waard! Aarzel niet ons te contacteren voor meer info of voor een afspraak vast te leggen! Meer weten?

824
contacteer
details
E-mail
Bellen
Landbouwgrond te koop Torhout (RBI82078)
Prijs op aanvraag

8820 Torhout

STAD TORHOUT – TWEEDE AFDELING Een perceel bosgrond met berging/schuilhuisje (volgens kadaster paviljoen), gelegen aan de Regenbeekweg, ter plaatse gekend als “Groot Vinkenpad”, bij het kadaster bekend zowel volgens titel als thans als het nummer 0057/F/P0000 van de sectie D, met een oppervlakte van achtenveertig are tweeëntachtig centiare (48a 82ca), met een kadastraal inkomen van honderd zesentwintig Euro (126,00 Eur). Meer weten?

4882
contacteer
details
E-mail
Bellen
Bouwgrond te koop Torhout (RBI71478)
126 000 €

8820 Torhout

Prachtig lot bouwgrond op topligging in hartje Torhout, nabij het stadscentrum en belangrijke invalswegen! Het zonnige perceel is uitermate geschikt voor het bouwen van een koppelwoning. Het perceel heeft een oppervlakte van ca. 303m². Geen bouwverplichting. (opmetingsplan en verkavelingsvoorschriften werden toegevoegd in bijlage) Meer weten?

303
contacteer
details
E-mail
Bellen
Bouwgrond te koop Torhout (RBI71477)
175 000 €

8820 Torhout

Prachtig lot bouwgrond op topligging in hartje Torhout, nabij het stadscentrum en belangrijke invalswegen! Het zonnige perceel is uitermate geschikt voor het bouwen van een alleenstaande woning naar uw wens. Het perceel heeft een oppervlakte van ca. 495m². Geen bouwverplichting. (opmetingsplan en verkavelingsvoorschriften werden toegevoegd in bijlage) Meer weten?

495
contacteer
details
E-mail
Bellen
Bouwgrond te koop Torhout (RBI71335)
169 000 €

8820 Torhout

Prachtig lot bouwgrond op topligging in hartje Torhout, nabij het stadscentrum en belangrijke invalswegen! Het zonnige perceel is uitermate geschikt voor het bouwen van een alleenstaande woning naar uw wens. Het perceel heeft een oppervlakte van ca. 441 m². Geen bouwverplichting. (opmetingsplan en verkavelingsvoorschriften werden toegevoegd in bijlage) Meer weten?

441
contacteer
details
E-mail
Bellen
Bouwgrond te koop Torhout (RBI65203)
440 000 €

8820 Torhout

Deze prachtige hoeve is gelegen op de grens tussen Lichtervelde en Torhout. Het perceel biedt tal van renovatie / bouwmogelijkheden en bestaat momenteel uit volgende perceelnummers: 0158B - weiland 0158C - weiland 0151A - bouwland 0152A - hooiland 0154D - hoeve (bebouwde oppervlakte 1786m2 / nuttige oppervlakte 214m2) De hoeve is gelegen op een absolute topligging, waarbij u kunt genieten van een fenomenaal verzicht op de omliggende velden. Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden of een bezoek inplannen ter plaatse? ### ### Meer weten?

9446
contacteer
details
E-mail
Bellen
349 000 €

8820 Torhout

UNIEK AANBOD! Deze rustige en landelijke hoeve in Torhout is gelegen op een perceel van +/- 3200 m². Prachtige verzichten op de landelijke omgeving en toch slechts op 2 kilometer van het centrum van Torhout. Zowel de renovatie als het bouwen van een nieuwbouwwoning is mogelijk op dit perceel! Lijkt deze woning iets voor jou? Contacteer ons dan via residentievastgoed.be om jouw bezoek vast te leggen voor deze woning. De vermelde prijs is een richtprijs, elk bod rond deze prijs wordt voorgelegd aan de eigenaar die zich het recht voorbehoud om dit te aanvaarden of te weigeren Meer weten?

240 m Diepte terrein 19 m Breedte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
Bouwgrond te koop Torhout (RAJ97734)
149 850 €

8820 Torhout

Mooie bouwgrond van 555m² voor HOB in hartje Torhout. Mogelijkheid tot aankoop casco woning. Jouw bouwdroom, onze grond = de perfecte match.Mooi residentieel gelegen bouwgrond van 555m² met ruime bouwzone en voorschriften, gelegen op een boogscheut van centrum van Torhout en op wandelafstand van het bruisende centrum, scholen, winkels en station. De woning wordt in samenspraak met BCA ontworpen en gebouwd.Je kiest echter zelf hoe deze woning wordt afgewerkt. 100% in samenwerking met de bouwpartners van BCA of wil je liever zelf de handen uit de mouwen steken? Dan kan je de woning ook casco (gesloten ruwbouw + buitenschrijnwerk) aankopen. Type gezinswoning dat er kan gebouwd worden. * Ruime HOB met min. 3 slaapkamers + carport & fietsenberging op eigen terrein* Zolderverdieping mogelijk als thuiskantoor of extra slaapkamer/hobbyruimte. * BEN woning = energiezuinig. Interesse? Contacteer ons voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek over de mogelijkheden. Bel of mail voor meer informatie: ### of stuur een mailtje naar ### . Meer weten?

555 9 m Breedte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen

Hieronder zijn nog enkele interessante adressen te vinden in de buurt van Torhout (8820).

191 000 €

8810 Lichtervelde

Dit stuk bouwgrond is gelegen op wandelafstand van hartje Lichtervelde, handelszaken, scholen, restaurants, ontspanning en nog veel meer zijn kortbij! De autosnelweg (E403) is gelegen op max. 5 minuten. Verschillende mogelijkheden tot aankoop zijn mogelijk: - 1750 m² - 880 m² - 750 m² - 550 m² Uw vastgoedproject of woondroom realiseren op een gunstige ligging? Contacteer ons vandaag nog voor meer info! Meer weten?

750
contacteer
details
E-mail
Bellen
309 000 €

8810 Lichtervelde

Dit stuk bouwgrond is gelegen op wandelafstand van hartje Lichtervelde, handelszaken, scholen, restaurants, ontspanning en nog veel meer zijn kortbij! De autosnelweg (E403) is gelegen op max. 5 minuten. Verschillende mogelijkheden tot aankoop zijn mogelijk: - 1750 m² - 880 m² - 750 m² - 550 m² Uw vastgoedproject of woondroom realiseren op een gunstige ligging? Contacteer ons vandaag nog voor meer info! Meer weten?

1750
contacteer
details
E-mail
Bellen
Bouwgrond te koop Lichtervelde (RBI74350)
281 950 €

8810 Lichtervelde

Rustig gelegen perceel bouwgrond te koop te Lichtervelde. Voor villabouw. Straatbreedte 16,32m. Perceeldiepte 52m. Zuidwestelijke oriëntatie. (Ref.15533) Meer weten?

834
contacteer
details
E-mail
Bellen
Prijs op aanvraag

8480 Ichtegem

2 maatwerk nieuwbouwvilla's te koop in het centrum van Ichtegem Centrale ligging Wil je bouwen in het centrum van Ichtegem? Dan zijn deze twee ruime percelen een mooie buitenkans. Naast een centrale ligging (in de Koekelarestraat en de Sint-Bertinuslaan) en vlakbij de gemeentelijke basisschool, kennen deze twee percelen ontelbare mogelijkheden naar ontwerp en functionaliteiten. In de dorpskern, op wandelafstand van de marktplaats en buurtwinkels, is het hier bijzonder fijn wonen. 2 Ruime percelen van 790 m2 Deze twee ruime percelen van 790m2 bieden door de aanwezigheid van bestaande bomen (die indien gewenst gedeeltelijk kunnen worden behouden) voldoende privacy. Wonen in deze omgeving betekent geen inkijk, noch hoogbouw in de buurt. Kortom: een plek om thuis te komen! Maatwerk villabouw Hier bouw je een nieuwbouwvilla op maat. Een slimme woning op maat van jouw leven, met de energetische oplossingen om in alle comfort energiezuinig of zelfs energieneutraal te wonen. Naast een hoge graad van energie-efficiëntie staan jouw persoonlijke voorkeuren centraal. Een unieke kans om de villa te bouwen die perfect aansluit bij jouw levensstijl en budget. Benieuwd naar de mogelijkheden? Ons bouwteam staat voor je klaar vanaf de eerste schets tot ruim na de oplevering. Ideaal voor vrije beroepen Deze bouwlocatie leent zich perfect voor vrije beroepen. Met een ligging naast de gemeentelijke dorpsschool is visibiliteit gegarandeerd. Er kan een ruime woning met professionele praktijkruimte worden ontworpen, op maat van jouw noden en wensen. Hiervoor houden we steeds rekening met jouw individuele behoeften, voorkeuren en budget. “All-Bouw heeft ons tijdens het hele traject correct geïnformeerd. Een absolute aanrader voor mensen met bouwplannen die op zoek zijn naar een totaalaannemer op maat van hun budget!”Meer info? ### Meer weten?

790
contacteer
details
E-mail
Bellen
Bouwgrond te koop Veldegem (RBI50231)
255 000 €

8210 Veldegem

Op een prachtige locatie, nabij het centrum van Veldegem én met een vlotte verbinding naar E403, alsook het openbaar vervoer ( zowel trein als bus), vinden we dit prachtig lot bouwgrond terug. Deze bouwgrond heeft een totale oppervlakte van 648m². Er is geen bouwverplichting! TOPVOORDEEL! Betaal nu slechts 6% BTW i.p.v. 21%. Informeer snel naar de voorwaarden. Het is eveneens mogelijk om een nieuwbouwvilla bijkomend aan te kopen (volgens plan in bijlage/bouwvergunning reeds voorhanden): Indeling: Het gelijkvloers bestaat uit een inkomhal met gastentoilet, een lichtrijke leefruimte met open keuken en aansluitende berging. Op de eerste verdieping zijn er 4 slaapkamers, een badkamer met dubbele lavabo, douche én bad alsook een afzonderlijk toilet en berging. Deze nieuwbouw wordt ingeplant op een prachtig perceel van 648 m² én geniet tevens van een carport! Uiteraard wordt er bij de bouw van deze villa ingezet op energiezuinigheid: Warmtepomp (lucht/water) met vloerverwarming (gelijkvloers + verdiep), PVC-ramen met HR beglazing, Plat dak in EPDM met 16 cm isolatie, zonnepanelen, ….E-peil = max. 20 Deze nieuwbouwwoning kan volledig aangpast worden naar uw eigen smaak. Kortom, een prachtige thuis voor u én uw gezin in het kloppend hart van Veldegem! Meer weten?

648
contacteer
details
E-mail
Bellen
Bouwgrond te koop Ichtegem (RBI78604)
187 000 €

8480 Ichtegem

Op de verbindingsweg van Ichtegem naar Diksmuide ligt deze bouwgrond van 590 m². Deze grond kan zowel gebruikt worden voor bewoning als handel. Het perceel heeft een breedte van 42 m. 1) Stedenbouwkundige bestemming WgLk: Woongebied met landelijk karakter 2) Beschermd erfgoed: neen 3) Geïnventariseerd erfgoed: niet van toepassing 6) Overstromingsrapport: Perceelscore of P-score: A: geen overstroming gemodelleerd Gebouwenscore of G-score: A: geen overstroming gemodelleerd Ligging in Signaalgebied: neen Ligging in afgebakende oeverzone of afgebakend overstromingsgebied: neen Beslaglegging: Nee / Rechterlijke of bestuurlijke maatregel: Nee / Leegstand: Nee / Stedenbouwkundig attest: Nee Meer weten?

590 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
Bouwgrond te koop Ichtegem (RBG66385)
210 000 €

8480 Ichtegem

Bij het buiten rijden van Ichtegem richting Gistel - Oostende, kunt u deze woning met terras, garage, buitenberging en tuin terugvinden.De woning omvat op het gelijkvloers: inkomhall, voorplaats / slaapkamer, living in L-vorm, ingerichte keuken (dampkap, gasfornuis, dubbele spoelbak, oven, vaatwas en koelkast) en badkamer met zitbad en enkele lavabo, garage met de aansluiting voor de wasmachine, apart toilet en droge kelder.Er is een voutekamer / slaapkamer op het tussenverdiep. Op het 1ste verdiep biedt de nachthall toegang tot 2 slaapkamers. Er zijn verscheidene bergruimtes onder het dak.Er is dubbele beglazing en PVC rolluiken voorzien. Nutsvoorzieningen: elektriciteit dag, CV op aardgas radiatoren, regenwater, stadswater, aardgas, telefoon en distributie.Deze woning is volledig te renoveren of door de grootte van het perceel leent deze eigendom zich ook ideaal als projectgrond.De breedte van het perceel is voldoende voor het bouwen van een koppelbouw (min. 10,5 m breed) of alleenstaande bouw met 2 bouwlagen en een dak.Om de bouwvoorwaarden en -mogelijkheden te kennen, informeer vrijblijvend bij Vastgoed B-Home.Indien de woning wordt gesloopt, kan men genieten van een sloop- en heropbouwpremie, mits te voldoen aan bepaalde voorwaarden. Voor meer info: ### voor aannemer of investeerder in nieuwbouwprojecten!Gelegen nabij het centrum en op wandelafstand van school, openbaar vervoer en in de dichte nabijheid van kleinhandel. Meer weten?

896 36 m Diepte terrein 22 m Breedte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
Bouwgrond te koop Ichtegem (RBI54113)
Prijs op aanvraag

8480 Ichtegem

2 maatwerk nieuwbouwvilla's te koop in het centrum van Ichtegem Centrale ligging Wil je bouwen in het centrum van Ichtegem? Dan zijn deze twee ruime percelen een mooie buitenkans. Naast een centrale ligging (in de Koekelarestraat en de Sint-Bertinuslaan) en vlakbij de gemeentelijke basisschool, kennen deze twee percelen ontelbare mogelijkheden naar ontwerp en functionaliteiten. In de dorpskern, op wandelafstand van de marktplaats en buurtwinkels, is het hier bijzonder fijn wonen. 2 Ruime percelen van 790 m2 Deze twee ruime percelen van 790m2 bieden door de aanwezigheid van bestaande bomen (die indien gewenst gedeeltelijk kunnen worden behouden) voldoende privacy. Wonen in deze omgeving betekent geen inkijk, noch hoogbouw in de buurt. Kortom: een plek om thuis te komen! Maatwerk villabouw Hier bouw je een nieuwbouwvilla op maat. Een slimme woning op maat van jouw leven, met de energetische oplossingen om in alle comfort energiezuinig of zelfs energieneutraal te wonen. Naast een hoge graad van energie-efficiëntie staan jouw persoonlijke voorkeuren centraal. Een unieke kans om de villa te bouwen die perfect aansluit bij jouw levensstijl en budget. Benieuwd naar de mogelijkheden? Ons bouwteam staat voor je klaar vanaf de eerste schets tot ruim na de oplevering. Ideaal voor vrije beroepen Deze bouwlocatie leent zich perfect voor vrije beroepen. Met een ligging naast de gemeentelijke dorpsschool is visibiliteit gegarandeerd. Er kan een ruime woning met professionele praktijkruimte worden ontworpen, op maat van jouw noden en wensen. Hiervoor houden we steeds rekening met jouw individuele behoeften, voorkeuren en budget. “All-Bouw heeft ons tijdens het hele traject correct geïnformeerd. Een absolute aanrader voor mensen met bouwplannen die op zoek zijn naar een totaalaannemer op maat van hun budget!”Meer info? ### Meer weten?

790
contacteer
details
E-mail
Bellen
Bouwgrond te koop Ichtegem (RBH15033)
225 000 €

8480 Ichtegem

Deze bouwgrond situeert zich in rustige, landelijke omgeving te Ichtegem. Het groene karakter en landelijke verzichten zijn leuke extra's die deze bouwgrond met zich meebrengt. Geen bouwverplichting Bouwgrond voor alleenstaande bebouwing. Meer info op kantoor ### Meer weten?

971
contacteer
details
E-mail
Bellen
Bouwgrond te koop Ichtegem (RBH55011)
299 000 €

8480 Ichtegem

Deze open bebouwing is gelegen in het rustige Ichtegem en beschikt over drie slaapkamers en een perceeloppervlakte van 1242 vierkante meter. De woning is gebouwd op een stevige grond en biedt daardoor een stabiele basis voor jarenlang woonplezier. De ruime perceeloppervlakte van deze open bebouwing biedt tal van mogelijkheden om de woning verder uit te breiden of om te vormen tot een groene oase. Zo kan er bijvoorbeeld een prachtige tuin worden aangelegd waarin het heerlijk vertoeven is tijdens de warme zomermaanden. Kortom, deze open bebouwing in Ichtegem biedt heel wat mogelijkheden voor wie op zoek is naar een stabiele woning met potentieel. Met enkele energiebesparende maatregelen en een creatieve invulling van de ruime perceeloppervlakte kan deze woning worden omgetoverd tot een ware droomwoning. Contacteer Wilfried Hagers ### voor meer info of een bezoek ! Meer weten?

1242 32 m Diepte terrein 36 m Breedte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
Bouwgrond te koop Ichtegem (RBH34667)
349 000 €

8480 Ichtegem

Prachtig perceel bouwgrond voor open bebouwing (1.357 m²) met achterliggend perceel bouwland (4.762 m²). Totale oppervlakte van het perceel: +/- 6.100 m². Er is een private inrit voorzien. Zeer rustig gelegen doch vlakbij het centrum van Ichtegem met alle nodige voorzieningen. Zuidoost gerichte tuin. Geen bouwverplichting. Bouwvoorschriften beschikbaar. (Gvg, Wg + Lwag, Gmo, Gvkr, Gvv) Ref. OU23976 Meer weten?

6100 55 m Breedte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen