Grond te koop - Sint-Amandsberg

2 zoekertjes (1 - 2)
260 000 €

9040 Sint-Amandsberg

Residentieel gelegen perceel bouwgrond, bestemd voor het bouwen van een half-open woning. Dit perceel bevindt zich in een rustige groene buurt in de onmiddellijke nabijheid van belangrijke invalswegen, buurtwinkels en het openbaar vervoer. Het perceel heeft een breedte van 11m en een diepte van 50m en geniet van een perfecte ZW oriëntatie.Woongebieden, geen vergunning, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd, geen voorkooprecht, geen verkavelingsvergunning. Niet overstromingsgevoelig, P-score A, G-score onbekend.Meer informatie te verkrijgen via Serge van OC vastgoed per GSM ### of ### Meer weten?

550 50 m Diepte terrein 11 m Breedte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
Bouwgrond te koop Sint-Amandsberg (RBH42335)
310 000 €

9040 Sint-Amandsberg

(de bijgevoegde visualisaties zijn puur indicatief en gebaseerd op de bouwvergunning)Opportuniteit! Goed gelegen grond met bouwvergunning op fietsafstand van het centrum. Mogelijkheid tot bouwen van een vrijstaande en energiezuinige woning gelegen op een perceel van 384m2. Het perceel vinden we terug op slechts 10 min fietsen van de Gentse binnenstad. Een interessant aanbod door de reeds verkregen en geldende bouwvergunning. Op vlak van architectuur streeft het ontwerp naar een eenvoudig volume met rustige proporties en hoge leefruimtes (3,10m) De royale oppervlaktes staan maximaal in contact met de tuin door de centrale inplanting.Het ontwerp voorziet ook in een bijgebouw die mogelijks plaats kan bieden aan nevenfuncties zoals fietsenberging/bergruimte/bureau/atelier.De vergunning voorziet een woonvolume van 167m2 verspreidt over 2 niveaus met op de op het gelijkvloers de leefruimte, eetplaats en keuken. De eerste verdieping kan plaats geven aan 4 slaapkamers en een badkamer.Het perfecte concept voor wie op zoek is naar een goed gelegen perceel met startklare vergunning. Meer weten?

384
contacteer
details
E-mail
Bellen

We hebben slechts een paar zoekertjes gevonden die overeen komen met uw zoekcriteria.

Maak een e-mail alert om op de hoogte te blijven van nieuwe zoekertjes die aan uw criteria voldoen!


Hieronder zijn nog enkele interessante adressen te vinden in de buurt van Sint-Amandsberg (9040).

319 000 €

9070 Destelbergen

Bouwgrond op gunstige ligging van 941m2.Deze bouwgrond is gelegen op een rustige (enkel plaatselijk verkeer) en groene omgeving op 15min van Gent. Uitstekende verbinding autostrades ( E17 en E40) en R4.De breedte van het perceel is 17,50 meter,de diepte ongeveer 55 meter, de mogelijke gevelbreedte 13,30 meter.Verkavelingsontwerp gemeente Destelbergen toegevoegd bij de foto's.Stedenbouwkundige inlichtingen: in aanvraag 29/11/2023Watertoets: niet gelegen in een risicozone voor overstromingen, Perceelscore A. Voor meer info of een bezoek bel ### of mail ### Meer weten?

941
contacteer
details
E-mail
Bellen
597 779 €

9070 Destelbergen

DESTELBERGEN - Exclusieve bouwgrond voor OB. Prachtig gelegen bouwgrond met een opp. van 6588m² .Deze bouwgrond is omgeven door weilanden en bossen, veel privé, maar toch op een boogscheut van de aansluitingen met de R4 (ring Gent) en de E17.Ruime bouwzone en prachtige tuin. Ideaal voor mensen met een hart voor de natuur. Bouwgrond wordt aangeboden met een bouwverplichting voor het exclusief bouwen op maat. Architectuur, bouwstijl en grondplan zijn volledig vrij te kiezen rekening houdend met de stedenbouwkundige voorschriften. Deze zijn op aanvraag te verkrijgen. Meer inlichtingen : ### of mail naar ### Meer weten?

520 m² Bebouwbare opp. 6588
contacteer
details
E-mail
Bellen
Grond te koop Gentbrugge (RBI87773)
249 000 €

9050 Gentbrugge

Deze grond is gelegen in een rustige zijstraat van de Peter-Benoitlaan en vlakbij het centrum van Gentbrugge. Na 10 minuten fietsen sta je in Gent centrum. Met de wagen geniet je een vlotte verbinding naar de E40/E17. Wijkpark De Porre (met o.a. een speeltuin) is op vijf minuten wandelen, net als het Sint-Gregoriuscollege. Contacteer Top Vastgoed voor meer info en een bezichtiging ter plaatse. Meer weten?

553
contacteer
details
E-mail
Bellen
Bouwgrond te koop Destelbergen (RBI86737)
170 000 €

9070 Destelbergen

Schitterend gelegen perceel bouwgrond voor een halfopen bebouwing gelegen in een aangename en residentiële woonbuurt grenzend aan de groene long De Kollebloem. Een topligging voor wie wil wonen op wandel- en fietsafstand van winkels, scholen, horecazaken en openbaar vervoer. Bovendien is er een vlotte verbinding met de R4 en de E17.Meer weten? Stuur een mail naar ### en wij nemen contact met u op! Meer weten?

357
contacteer
details
E-mail
Bellen
Bouwgrond te koop Destelbergen (RBI79600)
299 000 €

9070 Destelbergen

Deze bouwgrond is een ideale investeringskans voor alle bouwliefhebbers. Met de optie voor sloop en heropbouw kunt u profiteren van extra voordelen met betrekking tot registratierechten, waardoor uw investering nog aantrekkelijker wordt. Het ruime perceel van maar liefst 997m² biedt voldoende ruimte voor wonen in het groen en andere voorzieningen die u wenst. Met een perfecte zuidwestelijke oriëntatie geniet u hier van maximale zonlichtinval en een aangename leefomgeving. Destelbergen is een charmante en goed gelegen gemeente, waar rust en natuur samenkomen. U bevindt zich hier op korte afstand van het dorpsleven, met uitstekende verbindingen naar Gent en andere omliggende gemeenten. Geniet van de nabijheid van winkels, scholen, recreatiemogelijkheden en alle voorzieningen die u nodig heeft voor een comfortabele levensstijl. Aarzel niet en grijp deze unieke kans om uw bouwdromen waar te maken! Neem vandaag nog contact met ons op om meer informatie te ontvangen en een bezichtiging te regelen. Meer weten?

997
contacteer
details
E-mail
Bellen
Grond te koop Wondelgem (RBI82009)
129 000 €

9032 Wondelgem

Contacteer Top Vastgoed voor meer info en een bezoek aan deze rustig gelegen grond op slechts een kwartier fietsen van Gent centrum. In de directe omgeving is er een basisschool, vlotte verbinding met het openbaar vervoer en tal van winkelgelegenheid. Meer weten?

284
contacteer
details
E-mail
Bellen
Bouwgrond te koop Oostakker (RBH72347)
395 000 €

9041 Oostakker

Projectgrond van 810m² met verschillende mogelijkheden te Gent-Oostakker. Het betreft een perceel in een bestaande verkaveling waar een meergezinswoning of een gebouw met kantoor- of handel in combinatie met wonen kan op gerealiseerd worden in open bebouwing. De projectgrond betreft lot 82 in de verkaveling en is gelegen te Oostakker op de hoek van de Gentstraat en de Celine Dangottestraat. Het betreft een goede ligging in de nabijheid van Gent Zeehaven en centrum Oostakker. Winkels, ontspanning, openbaar vervoer en verbindingswegen in de onmiddellijke nabijheid! Voor meer info, plannen en voorschriften, contacteer Ulrik Willems ### Meer weten?

810 27 m Diepte terrein 30 m Breedte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
249 000 €

9080 Lochristi

Bouwgrond op gunstige ligging van 493m2.Deze bouwgrond is gelegen in een residentiele wijk in het centrum van Lochristi, dichtbij winkels, openbaar vervoer, scholen en faciliteiten. De straatbreedte van het perceel is 11 meter, achteraan bijna 21 meter breed,de diepte ongeveer 29 meter, de mogelijke gevelbreedte 10 meter en de bouwdiepte is 15 meter.Stedenbouwkundige inlichtingen: in aanvraag 29/11/2023.Watertoets: niet gelegen in een risicozone voor overstromingen, Perceelscore A. Voor meer info of een bezoek bel ### of mail ### Meer weten?

493
contacteer
details
E-mail
Bellen
145 000 €

9820 Merelbeke

In een rustige straat bieden wij een uitstekende kans aan voor degenen die hun droomhuis willen bouwen. Deze bouwgrond is ideaal voor de constructie van een gesloten bebouwing en biedt een prachtige locatie om een thuis te creëren. Het perceel is gelegen in een vredige omgeving en is perfect geschikt voor wie op zoek is naar rust en privacy. Met een oppervlakte van 774 m² biedt de grond voldoende ruimte om een ruime woning met een mooie tuin te realiseren. Hier kan een huis op gebouwd worden van minstens 300 m². De ligging van de bouwgrond is uitstekend, met gemakkelijke toegang tot voorzieningen zoals scholen, winkels en openbaar vervoer. Het biedt tevens goede verbindingen naar nabijgelegen steden en snelwegen, waardoor het een gunstige locatie is voor zowel werk als ontspanning. Als koper heb je de vrijheid om je eigen architectuur en ontwerp te kiezen, zodat je jouw droomhuis kunt realiseren. Of je nu een modern, klassiek of eigentijds ontwerp wilt, deze bouwgrond biedt talloze mogelijkheden om je visie werkelijkheid te laten worden. Daarnaast biedt de rustige straat een veilige en aangename woonomgeving, ideaal voor gezinnen en mensen die op zoek zijn naar een serene leefomgeving. Grijp deze kans om je eigen woning te bouwen op een rustige locatie met alle nodige voorzieningen binnen handbereik. De deadline voor de biedingen is op 7 december 2023. Neem snel contact op voor mee info! Meer weten?

774
contacteer
details
E-mail
Bellen
350 000 €

9080 Lochristi

Mooi perceel bouwgrond voor een open bebouwing gelegen in een aangename en residentiële woonbuurt vlakbij het centrum van het bruisende Lochristi. Een topligging voor wie wil wonen op wandel- en fietsafstand van winkels, scholen, horecazaken en openbaar vervoer. Bovendien is er een vlotte verbinding met de E17 en R4. Kortom: een toplocatie, met alle voorzieningen in de buurt én slechts op 15 minuten van Gent & Lokeren. Meer weten? Stuur een mail naar ### en wij nemen contact met u op! Meer weten?

800
contacteer
details
E-mail
Bellen
485 000 €

9820 Merelbeke

Te koop, ruim perceel bouwgrond voor open bebouwing met veel privacy op een heel rustige ligging te Merelbeke!Op een ZEER RUSTIGE LOCATIE bevindt zich dit KNAP PERCEEL bouwgrond voor het bouwen van een OPEN BEBOUWING.Gelegen nabij een kleuter en basisschool, openbaar vervoer en op 2km van centrum Merelbeke.De grond is te bereiken via een PRIVATIEVE OPRIJLAAN die uitreikt tot achter de bestaande omliggende woningen waardoor u geniet van VEEL PRIVACY.Het perceel beschikt over een TOTALE OPPERVLAKTE VAN 1686 M² en is geschikt voor ÉÉN GELIJKVLOERSE BOUWLAAG ONDER EEN PLAT OF HELLEND DAK.Extra informatie: perceelbreedte van 35 meter, perceeldiepte van 93 meter en een maximum kroonlijsthoogte van 4 meter.Bent u benieuwd naar dit perceel bouwgrond? Bel ons dan snel voor meer informatie!Adres: Cliviastraat 5A te MerelbekeWg, Vv, Gvkr. P-score: A. Meer weten?

1686 93 m Diepte terrein 35 m Breedte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
355 000 €

9270 Laarne

Op slechts een steenworp van het Kasteel van Laarne en op korte wandelafstand of enkele min. fietsen van Laarne-dorp: bouwperceel met een gegeerde oppervlakte van ca 1000 m². Ook vlot bereikbaar via autosnelweg (oprit is niet veraf). Bestemd voor open bebouwing. Zonder bouwverplichting. Vrij van bouwaannemer, architect enz. adres: Eekhoekstraat naast huisnr. 44. Interesse? T ### Meer weten?

1000
contacteer
details
E-mail
Bellen
Bouwgrond te koop Evergem (RBI80131)
210 000 €

9940 Evergem

Villagrond te koop in Evergem, met een open zicht op het achterliggend agrarisch gebied. Dit perceel grond van ca.992m² leent zicht perfect tot het bouwen van een moderne villa, bebouwbare breedte van 20 m. Woning naar keuze volgens wensen en budget in samenspraak met de architect.Er kan geopteerd worden voor een woning ruwbouw wind & waterdicht of voor een woning sleutel op de deur afgewerkt. Meer weten?

992
contacteer
details
E-mail
Bellen
Bouwgrond te koop Evergem (RBI78528)
150 000 €

9940 Evergem

In Ertvelde, een deelgemeente van Evergem, vinden we in een rustige straat deze grond terug. Gezien de ligging in tweede linie wordt rust gegarandeerd. De totale oppervlakte van maar liefst 1.658m² geeft de mogelijkheid om een mooie gezinswoning neer te zetten. De vermelde prijs is een richtprijs! Meer weten?

1658
contacteer
details
E-mail
Bellen
Bouwgrond te koop Evergem (RBI78526)
150 000 €

9940 Evergem

In Ertvelde, een deelgemeente van Evergem, vinden we in een rustige straat deze grond terug. Gezien de ligging in tweede linie wordt rust gegarandeerd. De totale oppervlakte van maar liefst 1.594m² geeft de mogelijkheid om een mooie gezinswoning neer te zetten. De vermelde prijs is een richtprijs. Meer weten?

1594
contacteer
details
E-mail
Bellen
Bouwgrond te koop Evergem (RWC32385)
508 000 €

9940 Evergem

TWEE zonnig georiënteerde bouwloten naast elkaar, elk bestemd voor HOB, met mooie en tegelijk onderhoudsvriendelijke oppervlakte van elk ca 535 m². Nette omgeving, vlakbij nieuwe woningen, op slechts ca 5 minuutjes fietsen van het dorp en ongeveer 10 min. stappen van het station. Opgelet, de gronden zijn enkel samen te koop. Geen bouwverplichting. adres: Ralingen naast huisnr. 89 = loten 3 en 4. Geen overstromingsrisicogebied. Bij interesse T ### of stuur een mailtje. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Bouwgrond te koop Evergem (RBI46905)
350 000 €

9940 Evergem

Ontdek deze unieke kans: een ruime bouwgrond van 817 m² voor een open bebouwing gelegen in het bruisende Evergem. Deze locatie biedt het beste van twee werelden: een rustige en groene omgeving , gecombineerd met de nabijheid van alle benodigde voorzieningen en uitstekende bereikbaarheid via het openbaar vervoer. De bouwgrond bevindt zich op een strategische plek , dichtbij scholen, winkels, restaurants en recreatievoorzieningen. Je hebt alles binnen handbereik voor een comfortabel en praktisch dagelijks leven. Bovendien is het openbaar vervoer gemakkelijk bereikbaar, waardoor je vlot naar omliggende steden en dorpen kunt pendelen. Deze bouwgrond biedt de ideale gelegenheid om jouw droomwoning te realiseren . De ruimte en mogelijkheden zijn er en wachten op jouw creatieve visie. Dit is jouw kans om een uniek stukje Evergem te claimen en de woning van je dromen te bouwen. Aarzel niet en contacteer ons vandaag nog voor een afspraak! ERA THUIS, zorgt voor uw huis! Meer weten?

817 19 m Breedte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen