Verkavelingsgrond te koop - Haacht

1 zoekertjes (1 - 1)
Verkavelingsgrond te koop Haacht (RBH14640)
1 550 000 €

3150 Haacht

Deze prachtige bouwpercelen en villa met een totale oppervlakte van 45 are 85 ca bieden u de opportuniteit tot het ontwikkelen van een uniek woonproject op een toplocatie in het centrum van Haacht. Diverse ontwerpen met minstens 13 woonentiteiten zijn mogelijk conform advies van de gemeente Haacht. Kiest u voor losse bouwvolumes met gemeenschappelijke tuin of patiowoningen en gestapelde woonentiteiten? Verschillende combinaties geven u de kans tot het ontwerpen en ontwikkelen van een zeer kwaliteitsvol project. Voor meer gedetailleerde informatie willen wij u graag uitnodigen op ons kantoor. Gelieve ons voor een afspraak te willen contacteren op ### Meer weten?

4585
contacteer
details
E-mail
Bellen

We hebben slechts een paar zoekertjes gevonden die overeen komen met uw zoekcriteria.

Maak een e-mail alert om op de hoogte te blijven van nieuwe zoekertjes die aan uw criteria voldoen!


Hieronder zijn nog enkele interessante adressen te vinden in de buurt van Haacht (3150) + Deelgemeenten.

Verkavelingsgrond te koop Muizen (RBI52734)
450 000 €

2812 Muizen

Projectgrond met afgeleverde bouwvergunning voor 3 nieuwbouwwoningen. Deze projectgrond is goed gelegen in een rustige zijstraat, vlakbij het centrum van Muizen. Op deze grond staat momenteel één woning en een bijgebouw die gesloopt dienen te worden om het vergunde project te realiseren. Volgens opgevraagde offerte bedraagt de sloopkost +/- € 9 000. Juli 2023 werd er een bouwvergunning afgeleverd voor het bouwen van 3 eengezinswoningen (2 gesloten bebouwingen en 1 half-open bebouwing). De plannen kan u in bijlage op onze website terugvinden. Voor meer informatie of een afspraak, bel ### Meer weten?

481
contacteer
details
E-mail
Bellen
Verkavelingsgrond te koop Beerzel (RBI42077)
Prijs op aanvraag

2580 Beerzel

Projectgrond met vergunning voor het bouwen van 20 appartementen waarvan 15 appartementen met oppervlaktes van tot 85 m² en 5 uitzonderlijke villa-appartementen met oppervlaktes van 160 m². De ondergrondse parking biedt parkeergelegenheid voor 24 wagens alsook zijn hier 14 privatieve kelderbergingen voorzien. Bovengronds zijn er 9 parkeerplaatsen ter beschikking.Gelegen tussen Putte en Heist-op-den-Berg met alle verbindingswegen in de nabije omgeving.Residentiële ligging nabij centrum Beerzel.Prijs en info te bekomen na afspraak ### - ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Verkavelingsgrond te koop Kortenberg (RBI75032)
35 000 €

3070 Kortenberg

Wij bieden deze landbouwgrond aan gelegen te Kortenberg. Deze grond heeft een oppervlakte van 69a 50ca en wordt momenteel verpacht om aan akkerbouw te doen. De grond is bereikbaar vanaf de hoogveldstraat in Kortenberg. Wenst u een bezoek of een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Contacteer dan VMV-VASTGOED via ### of via ### ! Meer weten?

6950
contacteer
details
E-mail
Bellen
Verkavelingsgrond te koop Kortenberg (RBI75031)
49 000 €

3070 Kortenberg

Gelegen in het gehucht Hoogveld in Kortenberg bieden bij deze landbouwgrond aan met een oppervlakte van 65a 95ca. De grond wordt momenteel verpacht om aan akkerbouw te doen. Het perceel is toegankelijk via een veldweg vanaf de Leuvensesteenweg. Wenst u een bezoek of een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Contacteer dan VMV-VASTGOED via ### of via ### ! Meer weten?

6595
contacteer
details
E-mail
Bellen
Verkavelingsgrond te koop Kortenberg (RBI57082)
470 000 €

3070 Kortenberg

Mis deze topper niet !!!! Deze unieke charmante villa met authentieke elementen kan u terugvinden op een top locatie! De woonst is een ‘te renoveren’ project die vele mogelijkheden biedt. Ideaal voor grote gezinnen in combinatie met een zelfstandige activiteit. De woning omvat een inkomhal met toegang tot de leefruimte en eetplaats. In de leefruimte een gezellige open haard. Naast deze ruimte kan u de ruime keuken aantreffen. Verder op het gelijkvloers een bureauruimte met extra inbouwkasten, badkamer en toegang tot de kelder. Op de verdieping 4 riante slaapkamers. Het terrein heeft een stijlvolle oprit en tuin. Naast de woonst kan u een aparte dubbele garage en fantastische loods terugvinden. Absolute troef: - Architecturaal project - Perceel toegang via 2 wegen (voor -en achterzijde) - Loods 180m2 met dubbele doorgang - 2 aparte garages - Omgeven door ‘landbouwgronden’: Mooi uitzicht Renovatieverplichting van toepassing: binnen vijf jaar na aankoop moet het EPC min. label D halen. Dit pand kan in aanmerking komen voor een ingrijpende energetische renovatie waarbij u kan kopen aan 1 % registratierechten. Contacteer ons voor bijkomende info of check ### ” Bovenvermelde prijs is een indicatie/startprijs. Biedingen kunnen gebeuren onder gesloten enveloppe. Voor meer info en bezoek contacteer Roxanne: ### of Email: ### Meer weten?

1680
contacteer
details
E-mail
Bellen
Verkavelingsgrond te koop Holsbeek (RBI88322)
545 000 €

3220 Holsbeek

Dit landhuis op een perceel van ruim 23are biedt tal van mogelijkheden. Gelegen langs de dorpskern van Holsbeek, geniet deze woning de zuidoriëntatie achteraan. Het perceel is maar liefst 130m lang, 20m breed en geniet achteraan een weids uitzicht op landbouwgebied en de bossen van Holsbeek. Het perceel leent er zich toe om na afbraak een dubbele woonst te creëren. De ligging nabij de dorpskern, de breedte van het perceel en het prachtige zicht achteraan zijn maar enkele van de troeven. De tuin is waanzinnig, met tal van fruit- en notenbomen, plukstruiken omgeven door een beukenhaag. In de directe omgeving zijn de mooiste fiets- en wandelroutes. EPC Label E. Er werd nog geen omgevingsvergunning aangevraagd. Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap. Meer weten?

2372
contacteer
details
E-mail
Bellen
Verkavelingsgrond te koop Begijnendijk (RBI45204)
349 000 €

3130 Begijnendijk

Een van de laatste percelen projectgrond in de dorpskern van Begijnendijk. Nabij lokale handelaars (Carrefour, Okay), scholen, banken, bakker. Gunstige bereikbaarheid openbaar vervoer: busverbinding en treinstation.Landelijk wonen gecombineerd met goede verbinding naar de E314 richting Aarschot-Leuven-Brussel.Mogelijkheid tot afbraak van huidig handelshuis en nieuwbouw appartementen aan 6% BTW!Bouwmogelijkheden:- nieuwbouw appartementen netto vloeropp min 80m²- max 3 bouwlagen: plat dak of hellend dak- bouwbreedte: gesloten bebouwing, ong 13m bouwbreedte- bouwdiepte: 15m gelijkvloers en op het verdiep bij appartementen. Bij handelsgelijkvloers kan er dieper gebouwd worden.Verdere inlichtingen omtrent de bouwmogelijkheden te verkrijgen via contact met Dupont Vastgoed op ### of ### Meer weten?

572 40 m Diepte terrein 13 m Breedte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
189 000 €

2288 Bouwel

Deze rustig gelegen bouwgrond is gelegen net buiten het centrum van Bouwel. Het perceel met een oppervlakte van 735m² is 13,5m breed en 55m diep. Kortom een mooi stuk bouwgrond voor open bebouwing. Meer weten?

736 55 m Diepte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
Verkavelingsgrond te koop Herselt (RBI84027)
698 000 €

2230 Herselt

Toekomstige projectgrond. Dit perceel van ruim 70are heeft heel wat te bieden. De eerste 50m ligt in het RUP woonkernen, achteraan is het perceel agrarisch gebied. Het perceel meet een totale breedte van circa 45m. Dit maakt het mogelijk om 3 loten in open verband te creëren met een perceel breedte van circa 15m per lot. Meer weten?

7095 155 m Diepte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
Verkavelingsgrond te koop Brussel (VBA44211)
990 000 €

1000 Brussel

BRUSSEL (Station Brussel-Zuid): Mooi te renoveren gebouw van +/- 1.033m² (#2X+3_GUAP_BRU) • Totale oppervlakte: +/- 1.033m² (inclusief 159m² kelder) • Verdeeld over 4 niveaus waaronder kelder, gelijkvloers en 3 verdiepingen (met lift) • Momenteel in gebruik als kantoor- en opslagruimtes • Mogelijkheid om te converteren tot appartementen, co-living, commerciële ruimtes, kantoor- of medisch centrum • Prijs: 990.000€ Extra foto's in het dossier zijn op verzoek te verkrijgen. Andere gelijkaardige dossiers en soorten activa (hotels, verpleeghuizen, vastgoedbeleggingen, logistiek, enz.) zijn beschikbaar op aanvraag. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Verkavelingsgrond te koop Sint-Stevens-Woluwe (RBI79842)
1 000 000 €

1932 Sint-Stevens-Woluwe

Projectgrond na afbraak bestaande gebouwen. Totale groote alle percelen samen +/- 1.576 m² met een breedte straat Leuvensesteenweg van +/- 50m (A265R + A265L + A265S) Stedenbouwkundige voorschriften: artikel C7.2 is van toepassing, dwz specifiek regionaal bedrijventerrein voor kantoren. ### #page=167 Volledige RUP(Ruimtelijk Uitvoeringsplan) ### Activiteiten die toegelaten worden zijn oa kantoorachtigen, kleinschalige complementiaire voorzieningen, autohandel en autoherstel, installaties voor opwekken hernieuwbare energie. Activiteiten die niet zijn toegelaten is kleinhandel en op-en overslag, voorraadbeheer, fysieke distributie en groothandel. Meer weten?

1576
contacteer
details
E-mail
Bellen
Verkavelingsgrond te koop Londerzeel (RBH42926)
195 000 €

1840 Londerzeel

Bouwgrond 4 are 3 ca voor een half-open bebouwing of 2 appartementen. Deze bouwgrond voor een half-open bebouwing of 2 appartementen (mogelijks 3) is gelegen vlakbij het centrum van Malderen/Londerzeel. Vergunning garage momenteel op het perceel van toepassing. De vraagprijs bedraagt: 200.000,- EUR. Verkaveling-kosten en andere bouw kosten, aansluitingen, etc. ten laste van de koper. Info over uw persoonlijke bouw-verbouw mogelijkheden kan U bekomen bij de gemeente Londerzeel: ### Voor een GRATIS SCHATTING of meer informatie, contacteer Dieter van IMMO ARTHUR SEGERS via ### of via ### ! Meer weten?

403
contacteer
details
E-mail
Bellen