Grond te koop - Budingen

1 zoekertjes (1 - 1)
Verkavelingsgrond te koop Budingen (RBH79705)
115 000 €

3440 Budingen

Landbouwgrond te Budingen, ongeveer 2HA72A89CA 5 percelen landbouwgrond gelegen langs de Heerbaan en de Saneveldstraat. Landbouwgronden zijn op dit ogenblik verpacht. Heeft u interesse? Bel ons op het nummer ### of mail ons via ### Meer weten?

27289
contacteer
details
E-mail
Bellen

We hebben slechts een paar zoekertjes gevonden die overeen komen met uw zoekcriteria.

Maak een e-mail alert om op de hoogte te blijven van nieuwe zoekertjes die aan uw criteria voldoen!


Hieronder zijn nog enkele interessante adressen te vinden in de buurt van Budingen (3440).

139 000 €

3450 Geetbets

Interesse? Voor meer info en foto’s, surf naar www.SWEVERS.be. - Welkom in Haspengouw! In de rustig gelegen Kwadestraat te Geetbets, ligt dé basis voor de rest van jouw leven! Ontdek samen met ons of dit perceel alle troeven in handen heeft om de woning waar je altijd al van hebt gedroomd te bouwen! Extra leuk om te weten is dat de bouwplannen voor een fantastische halfopen bebouwing met 3 slaapkamers reeds aanwezig zijn! Zo kan jij hier, in harmonie met de aangrenzende buur, kiezen voor een leven vol comfort en rust! Je wordt verwent met riante afmetingen. Zo beschik jij binnenkort over een perceel van 12,14 meter breed en 53,57 meter diep! Zo zal je dus aan de slag kunnen gaan met een totale perceeloppervlakte van 8a 82ca én een zalige oostelijke oriëntering. Dankzij die oostelijke oriëntatie komt het zalige ochtendzonnetje je ’s morgens maar al te graag begroeten. Met een perceeldiepte van meer dan 53 meter kan je ook nog een tweede terras installeren waar je ook de rest van de dag kan genieten van die heerlijk warme zonnestralen. De Kwadestraat is een uitzonderlijk rustige straat. Je pakt best eerst de sport- of wandelschoenen in om te verhuizen, want op enkele meters afstand vind je prachtige wandel- en fietsroutes doorheen het idyllische Haspengouw. Geetbets heeft heel wat te bieden zoals scholen, supermarkten en sport- en ontspanningsmogelijkheden. Maar ook het nabijgelegen centrum van Hasselt en Sint-Truiden hebben nog heel wat te bieden. Benieuw of jij op dit knappe perceel van 8a 82ca alle vakjes op jouw wishlist weet aan te kruisen? Aarzel dan zeker niet. Tel. ### Meer weten?

882 54 m Diepte terrein 12 m Breedte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
139 000 €

3450 Geetbets

Interesse? Voor meer info en foto’s, surf naar www.SWEVERS.be. - Welkom in de Kwadestraat, waar dé perfecte basis voor de rest van jouw leven ligt. De aantrekkelijkheid van de open en bosrijke omgeving is onmiskenbaar en creëert de ideale setting voor jouw toekomstige thuis, kom maar mee. De dromen zijn er, alleen de bouwgrond ontbreekt nog. En met dat laatste kunnen wij jou helpen. De rustige en landelijke omgeving zet de puntjes hier alvast op de i. Binnenkort zal je hier genieten van elkaar en kunnen de kinderen in alle veiligheid opgroeien. En het beste van alles? Jij legt mogelijks de eerste steen van jouw nieuwe thuis! Op lot 1a word je verwent met indrukwekkende afmetingen. Met een breedte van 12,70 meter en een diepte van maar liefst 53,57 meter, kan je wegdromen van een bouwperceel met een totale oppervlakte van 8a 76ca. We voegen daar de oostelijke oriëntatie aan toe, waardoor je elke ochtend in het gezelschap vertoeft van het zonnetje. We raden je aan om tijdens het bouwproces te kiezen voor riante raampartijen die uitkijken op de tuin. Zo geniet je niet alleen van een adembenemend uitzicht op het achterliggend groen, maar profiteer je ook van de perfecte hoeveelheid natuurlijk daglicht in jouw nieuwe thuis. Wat deze kans nog aantrekkelijker maakt, is dat de bouwplannen voor een schitterende halfopen pastorijwoning met 3 volwaardige slaapkamers reeds klaarliggen. De omgeving biedt niet alleen rust en groen, maar ook toegang tot lokale voorzieningen. Scholen, supermarkten, bakkers, sport- en ontspanningsmogelijkheden zijn binnen handbereik. Geetbets, gelegen tussen Hasselt en Sint-Truiden, midden in Haspengouw, is jouw uitvalsbasis voor een evenwichtig en aangenaam leven. Maak jouw droom werkelijkheid en bel ons vandaag nog voor een afspraak! Tel. ### Meer weten?

876 54 m Diepte terrein 13 m Breedte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
120 000 €

3454 Rummen

Mooie bouwgrond 7a 07ca voor open bebouwing gelegen in Rummen deelgemeente van Geetbets. Het perceel heeft ene breedte van 15,75m op een diepte van 44,75m. De bouwbreedte is 10m op 15m diep op het gelijkvloers en 12m op verdieping. Max 2 bouwlagen onder kroonlijst. Mogelijkheid met plat dak of hellend dak. Bouwvoorschriften te bekomen via ons kantoor. Neem snel contact op. Meer weten?

707 45 m Diepte terrein 16 m Breedte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
Grond te koop Geetbets (RBI37186)
115 000 €

3450 Geetbets

Centrale bouwgrond voor halfopen bebouwing mét vergunde plannen. Op de Drinkteilstraat - in het centrum van Geetbets – vinden we deze mooie bouwgrond voor halfopen bebouwing op 2a 36ca. Deze bouwgrond wordt samen verkocht met de bijhorende plannen voor een moderne en energiezuinige woning, die reeds vergund zijn door de gemeente. Op dit perceel kan je dus meteen beginnen te bouwen. De ligging op wandelafstand van de centrum van Geetbets biedt heel wat voordelen; AD Delhaize, warme bakker, openbaar vervoer en lagere school bevinden zich op wandelafstand van het perceel. Ook de op- en afrit van de E314 is slechts 10 minuutjes rijden. De plannen voor de woning bestaan uit volgende indeling: we komen binnen in de inkomhal met apart gastentoilet, vanwaar uit we toegang hebben tot de ruime woonkamer met open keuken (48.60 m²). Aan de achterzijde bevindt zich een groot schuifraam, dat uitgeeft op het terras. Naast de keuken vinden we de was- en bergplaats met douche en lavabo en waar tevens de voorzieningen zijn voor wasmachine en droogkast. Op de verdieping vinden we twee grote slaapkamers (18.50 en 22.80 m²), waarvan de grootste voorzien is van een dressing. Ook treffen we hier de badkamer (11.20 m²) met ligbad, douche en toilet en een extra bergkamer (7 m²). Tot slot is er een zolderkamer met dakvenster. De residentiële en groene ligging biedt heel wat voordelen; het is er rustig vertoeven, maar toch is er een vlotte verbinding naar de E314 en de omliggende centrumdorpen. Spreekt dit mooi bouwperceel met bijhorende plannen jullie aan? Contacteer ons via ### voor meer info. Wij helpen jullie graag verder! Meer details omtrent de goedgekeurde vergunning en plannen zijn beschikbaar op kantoor. Bevindt zich niet in een afgebakende oeverzone, signaalgebied of afgebakend overstromingsgebied (P-score D). Meer weten?

236 19 m Diepte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
Grond te koop Geetbets (RBH98207)
115 000 €

3450 Geetbets

Centraal gelegen bouwgrond voor open bebouwing van 8a32ca Omgeving: + Gelegen in het landelijke Geetbets + Omringd uitgestrekte landschappen + Lokale handelaars bevinden zich in de nabije omgeving + Zeer vlotte verbinding naar Sint-Truiden en Herk-De-Stad Troeven: + Perceel van 8a32ca met zuid gerichte tuin + Mogelijkheid tot het bouwen van een open bebouwing + Verkavelingsvoorschriften van toepassing (zie bijlage) + De woonst dient ingepland te worden zoals aangeduid op het plan in bijlage + Perceelsbreedte van 16,60 meter + Gevelbreedte van 13,50 meter + Bouwdiepte van 15 meter op het gelijkvloers en 12 meter op de eerste verdieping + Vrije keuze in dakvorm, bij een hellend dak tussen 0 - 40° Contact: Lijkt dit voor jou de ideale bouwgrond om jouw droomwoning op te bouwen, maar zit je nog met enkele vragen? Bel snel naar ### Nieuwbouwproject op deze grond? Wij nemen het hele bouwproces op maat voor onze rekening. Meer informatie: ### ... Voor meer info ga naar ### Meer weten?

832 21 m Diepte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
Bouwgrond te koop Geetbets (RBG98251)
134 000 €

3450 Geetbets

In Geetbets vinden we langsheen de Glabbeekstraat deze ruime bouwgrond voor open bebouwing terug. Geetbets is een zeer landelijk gelegen, ideaal voor wie regelmatig een frisse neus wenst te halen. Wie liever het drukke stadscentrum opzoekt geniet een schitterende verbinding naar de omliggende steden zoals Hasselt, St-Truiden, Tienen en Diest. Dit mooi bouwperceel van 8a67ca laat toe om binnen de voorschriften een gezinswoning in open bebouwing te construeren. Er wordt geopteerd voor een ééngezinswoning maar ook nevenbestemmingen ( bv. vrij beroep of zorgwoning) worden toegelaten, dit mits ze geen hinder vormen voor de woonkwaliteit. Men kan voor deze woning een gevelbreedte creëren van 11,34 meter. De voorschriften laten toe om een maximale bouwdiepte van 15 meter op het gelijkvloers alsook 12 meter op het verdiep. Heeft deze goed gelegen bouwgrond jouw interesse gewekt? Bekijk alvast de verkavelingsvoorschriften en het verkaelingsplan in bijlage. Zit u nog met enkele vragen? Aarzel niet en contacteer ons op het nummer ### of via ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Bouwgrond te koop Geetbets (RBG98249)
129 000 €

3450 Geetbets

In Geetbets vinden we langsheen de Glabbeekstraat deze ruime bouwgrond voor open bebouwing terug. Geetbets is een zeer landelijk gelegen, ideaal voor wie regelmatig een frisse neus wenst te halen. Wie liever het drukke stadscentrum opzoekt geniet een schitterende verbinding naar de omliggende steden zoals Hasselt, St-Truiden, Tienen en Diest. Dit mooi bouwperceel van 7a44ca laat toe om binnen de voorschriften een gezinswoning in open bebouwing te construeren. Er wordt geopteerd voor een ééngezinswoning maar ook nevenbestemmingen ( bv. vrij beroep of zorgwoning) worden toegelaten, dit mits ze geen hinder vormen voor de woonkwaliteit. Men kan voor deze woning een gevelbreedte creëren van 12 meter. De voorschriften laten toe om een maximale bouwdiepte van 15 meter op het gelijkvloers alsook 12 meter op het verdiep. Heeft deze goed gelegen bouwgrond jouw interesse gewekt? Bekijk alvast de verkavelingsvoorschriften en het verkaelingsplan in bijlage. Zit u nog met enkele vragen? Aarzel niet en contacteer ons op het nummer ### of via ### Meer weten?

744
contacteer
details
E-mail
Bellen
Bouwgrond te koop Zoutleeuw (RBI50032)
144 000 €

3440 Zoutleeuw

Voor meer info en foto’s, surf naar ### – We bevinden ons in de gemeente Zoutleeuw, meer bepaald in het prachtige gehucht Leenhaag. Deze uitzonderlijke natuurrijke omgeving ligt op de grens tussen het uitgestrekte landschap van het Hageland en de glooiende en vruchtbare natuur van Haspengouw. In de Leenhaagstraat behoort nummer 23 toe aan een knap perceel van 8a 86ca. Deze knappe bouwgrond is ideaal voor een prachtige, vrijstaande gezinswoning. Het perceel ligt wat hoger dan de straat. Zo krijg jij achteraan in de tuin een zeer grote rust en privacy. Bovendien geeft de perceeldiepte van 50 meter je de mogelijkheid om zowel een zalig zonrijk terras als een deugddoend fris schaduw terras te creëren. Bovendien zorgt deze hogere ligging voor heel wat mogelijkheden in het ontwerp van jullie droomwoning. Zo creëer jij helemaal onderaan misschien wel een bijzonder toegankelijke, inpandige garage. Of wie weet installeer jij op de kelderverdieping wel een grote praktijk- of bureauruimte. Je woont hier centraal tussen Geetbets en Linter. Zo ben je zeker van alle nodige dagelijkse faciliteiten in de nabije omgeving. En ook het nabijgelegen Kortenaken en Zoutleeuw hebben nog heel wat te bieden op enkele kilometers afstand. Interesse? tel. ### Meer weten?

886 50 m Diepte terrein 17 m Breedte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
Bouwgrond te koop Zoutleeuw (RBG49182)
85 000 €

3440 Zoutleeuw

ZUIDELIJK GEORIËNTEERDE BOUWGROND VAN 4A10CA VOOR EEN GESLOTEN BEBOUWING Deze bouwgrond met een oppervlakte van 4A10CA is gelegen in de Asbroektstraat te Halle-Booienhoven, deelgemeente van Zoutleeuw. Wij bevinden ons enerzijds op enkele minuten van het stadscentrum van Zoutleeuw en anderzijds op enkele minuten van het stadscentrum van Sint-Truiden. Wanneer u kiest om een woning op te richten op deze locatie dient u geen grote verplaatsingen te maken voor dagelijkse boodschappen. Dit door de nabijheid van diverse supermarkten, lokale handelaars, ... Bijkomend bereik je de N3 op enkele minuten waardoor een vlotte bereikbaarheid gegarandeerd is. Leuk om te weten is dat er reeds plannen aanwezig zijn voor het oprichten van een woning bestaande uit een gelijkvloerse, eerste en zolderverdieping. Goed om minstens drie slaapkamers te creëren. Het perceel heeft aan de straatzijde een perceel breedte van circa 8,5 meter. Stemt deze centraal gelegen bouwgrond met zuidelijke oriëntatie overeen met de kenmerken waar u belang aan hecht? Vraag gerust meer info of een afspraak met één van onze medewerkers aan via ### - ### om de mogelijkheden te bekijken. Meer weten?

410
contacteer
details
E-mail
Bellen
130 000 €

3470 Kortenaken

Grond met vijver, zeer rustig gelegen naast Strostraat nr 1 op een perceel van 5380m2. Het perceel is volledig omheind met vooraan een toegangspoort. Het grote huisje op de site is opgedeeld in twee delen. Het linkse deel bevat een toilet en douche. In het rechtse deel is een opbergruimte, aansluiting voor wasmachine en is slaapruimte voorzien. Het Tiny huis bevat een keuken en zit/slaapmogelijkheid. De luxetent is inclusief in de vraagprijs. Het terrein is goed onderhouden.Geen van de constructies op het terrein zijn vergund.Domicilie niet mogelijk.Voor meer info: ### of ### Meer weten?

5380
contacteer
details
E-mail
Bellen
Bouwgrond te koop Linter (RBI67657)
Prijs op aanvraag

3350 Linter

In het landelijke Neerlinter op 15min. van E40, langsheen de Getestraat, vinden we dit uniek, rustig en west-georiënteerd bouwperceel van 13are 90ca voor een open bebouwing terug. De straatbreedte bedraagt 19,01m en gevel breedte 13,65m. De eengezinswoning dient te worden ingeplant conform het voorgestelde inplantingsplan (linkerhoek (aanzicht voorgevel) op circa 12,5m uit de as van de voorliggende weg). De bouwdiepte bedraagt max. 15m op het gelijkvloers, en max. 12m op verdieping. De zijdelingse bouwvrije stroken hebben een breedte van min. 3m. De woning wordt afgewerkt met een plat dak, dan wel een zadeldak met helling tussen 30 graden en 45 graden. De kroonlijst bedraagt in geval van een zadeldak max. 6,2m. Ingeval van een plat dak bedraagt de dakrandhoogte 6,5m. Op het perceel is in de achtertuin één bijgebouw toegestaan met een maximum oppervlakte van 40 m². Het bijgebouw kent een maximum hoogte van 3,5m. Het wordt ingeplant op min. 1m van de perceelsgrenzen en minimaal 5 m van het hoofdgebouw. Een kelderverdieping is toegelaten en heeft een gebruik als bergruimte, technische voorzieningen of is complementair aan de woonfunctie. Vrije beroepen en diensten zijn toegelaten als nevenbestemming. Deze nevenbestemming beslaat een geringe oppervlakte dat dan de woonfunctie met een totale maximale vloeroppervlakte van 100 m². Meer weten?

216 m² Bebouwbare opp. 1390
contacteer
details
E-mail
Bellen
Bouwgrond te koop Linter (RBI32245)
75 000 €

3350 Linter

Op zoek naar een betaalbare bouwgrond, gunstig gelegen en perfect geschikt voor het bouwen van een energiezuinige en eigentijdse woning? Deze grond, zijnde een hoekperceel van 2a 35ca, is gelegen te Linter (Wommersom) aan de Zandstraat, grenzend aan de woning Zandstraat 1 en de woning Kwakkelstraat 2. Het college van burgemeester en schepenen van Linter heeft op 21/08/2023 een voorwaardelijke stedenbouwkundige attest afgeleverd waarbij het mogelijk is een ruime woning te bouwen met een totale bewoonbare oppervlakte van 153 m2, twee bouwlagen, bebouwbare oppervlakte van 9m op 8,5m en een hellend dak. In de tuinzone zijn twee parkeerplaatsen toegelaten, een tuinberging en een groot terras van 3,5m op 7m. Het volledig stedenbouwkundig attest kan je raadplegen op onze website. In de buurt vind je buurtwinkels, scholen, bushalte..tevens een vlotte verbinding naar Tienen-Sint-Truiden. Bouw jij weldra jouw droomwoning dewelke zal voldoen aan alle energiezuinige normen en die perfect aansluit aan al jouw wensen? Een aannemelijk bod is bespreekbaar. Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie. GVG-WGLK-GMO-GVKR-GVV - rooilijnplan - Meer info op ### - T ### Meer weten?

235 17 m Diepte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
Bouwgrond te koop Linter (RBG26004)
165 000 €

3350 Linter

Een bouwgrond van 15a 2ca gelegen in een rustige straat? Zo gevonden! Hartelijk welkom in het gezellige Linter! Deze bouwgrond ligt in een een rustige en kindvriendelijke zijstraat. Op minder dan 7 kilometer komt u in het levendige Tienen terecht. Hier vindt u zowel kleuterscholen, lagere scholen als middelbare scholen, maar ook een uitgebreid winkelaanbod, leuke terrasjes, brasserieën evenals een groot sport- en vrijetijdsaanbod. Stedenbouwkundige voorschriften: alleenstaande residentiële ééngezinswoning met inbegrip van een zorgwoning 2 bewoonbare niveaus de bouwdiepte bedraagt 10 m 28 het vloerpeil ligt maximaal 30 cm boven de as hellende en platte daken zijn toegelaten kroonlijsthoogte: hellende daken: 5 m tot 6 m, platte daken: 6 m - 6 m 50 ondergrondse garages en toegangen zijn niet toegelaten aangebouwde bijgebouwen achter de woning moeten binnen de voorziene inplanting vallen, 10 m 28 vanaf de bouwlijn bijgebouw in de zijltuinstrook is mogelijk indien deze dienstig is als carport bijgebouw in de achtertuin is ook mogelijk: niet dienstig als garage Enkele troeven: - Toplocatie: Gunstige ligging met andere gemeentes, zoals Tienen, Sint-Truiden en Leuven en gelegen in een rustige straat - Groot perceel: het perceel heeft maar liefst 15 a 2 ca. Perfect voor zowel baasje als beestje. Benieuwd? Contacteer ons op het nummer ### of via het mailadres ### . Meer weten?

1502
contacteer
details
E-mail
Bellen
Bouwgrond te koop Ransberg (RBG69331)
95 000 €

3470 Ransberg

In het landelijke, pittoreske Ransberg vind je deze mooie BOUWGROND voor HOB op wandelafstand van bushalte, kinderdagverblijf, dokterspraktijk, bakker, beenhouwer ... LOT 4 heeft een oppervlakte van 5,66 are en een straatbreedte van 12.85 m. De tuin is ideaal georiënteerd op het zuidoosten. De maximale bouwbreedte is +/- 9,15m vooraan en +/- 8,15m achteraan. De maximale totale bebouwbare oppervlakte bedraagt +/- 131m² (op het gelijkvloers). Kroonlijsthoogte van +/- 5,50m (aansluitend aan reeds bestaande woning op aangrenzend perceel links). Verkavelingsvoorschriften : de woning is max 15m diep op gelijkvloers en max 12m diep op verdieping, 3m afstand tot de zijdelingse perceelsgrenzen, kroonlijsthoogte van max 6m bij hellend dak en 6,50m bij plat dak, garage of carport bevinden zich binnen het bouwvolume of als bijgebouw in de achtertuinstrook, kelders zijn toegelaten doch geen ondergrondse afritten, veranda toegelaten van max 30m² en max 6m diep achter de woning, complementaire bedrijvigheid toegelaten tot max 100m² . VP 95.000 Euro. Plannen en bouwvoorschriften in pdf kan je downloaden op ### Meer weten?

566 13 m Breedte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
Grond te koop Rummen (RBG66694)
155 000 €

3454 Rummen

Aan de hoek van de Ketelstraat (90) en de Persoonstraat te Rummen treffen we deze projectgrond voor twee half-open bebouwingen. Meer weten?

486
contacteer
details
E-mail
Bellen
Bouwgrond te koop Rummen (RBG58781)
119 500 €

3454 Rummen

Zeer breed stuk bouwgrond van 8 are 71 in het mooie Rummen tussen Herk-de-Stad en Nieuwerkerken. Op een kwartiertje van Sint-Truiden en Hasselt en op 5 min van Herk-de-Stad ligt dit ruime perceel bouwgrond, ideaal voor een gelijkvloerse villa of met verdieping, je kan nog alles zelf kiezen! * bouwdiepte gelijkvloers 15m * bouwdiepte verdieping 12m * bouwbreedte 15m91 aan straatzijde, achterzijde 11m98 * 2 bouwlagen * dakvorm vrij te kiezen * bijgebouw max 3m en max 40m² Ga jij voor modern? Klassiek? Of liever gelijkvloers? Meer weten?

180 m² Bebouwbare opp. 871 37 m Diepte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
Grond te koop Rummen (RBG53917)
295 000 €

3454 Rummen

Aan de hoek van de Ketelstraat (90) en de Persoonstraat te Rummen treffen we deze woning met naastliggende projectgrond. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Bouwgrond te koop Wilderen (RBI56247)
125 000 €

3803 Wilderen

Droom jij ervan om te wonen op een zeer rustige locatie met zicht op een aangename groene omgeving die Haspengouw typeert? Dan is deze bouwgrond voor open bebouwing, gelegen op de Zoutleeuwsesteenweg te Wilderen, misschien wel iets voor jou. Het betreft 'lot 1' gelegen binnen een verkaveling. De bouwgrond is gelegen links van de woning met nr. 170.Ondanks de rustige ligging van het perceel bevinden we ons hier op enkele minuten van het centrum van Sint-Truiden en geniet het perceel een uitstekende verbinding met de belangrijkste uitvalswegen. Het rustige dorp Wilderen biedt daarenboven enkele zeer aangename troeven zoals o.a. de bekende brouwerij van Wilderen, enkele restaurants, een uitstekende school, een groot sportcentrum, en nog zoveel meer... Bovendien zijn de percelen bouwgrond in deze gezellige gemeente erg schaars.INPLANTINGDe voorgevels dienen ingeplant te worden op 15,38m uit de as van de straat zoals voorzien op het verkavelingsplan. De open zijgevels moeten op 3 meter van de scheidingslijn gebouwd worden. De bouwdiepte op het gelijkvloers wordt beperkt tot max. 15m en de bouwdiepte op de verdieping tot max. 12m. Bouwhoogte: 2 bouwlagen.ORIENTATIE TUINDe zuidgerichte tuin zorgt ervoor dat u op elk moment van de dag kan genieten van de zon in uw achtertuin. Bovendien is het hier heerlijk genieten van de rust en de privacy.Het verkavelingsplan met de inplanting van de woning is te downloaden op onze website.Zou u graag uw droomwoning bouwen op deze grond te Wilderen? Contacteer ons gerust op het nummer ### voor meer informatie. Meer weten?

688
contacteer
details
E-mail
Bellen
Bouwgrond te koop Nieuwerkerken (RBI88334)
169 000 €

3850 Nieuwerkerken

Knappe bouwgrond voor open bebouwing op 10a76ca in een rustige omgeving Omgeving: + Centrale, rustige ligging + Alle nodige faciliteiten binnen handbereik + Goede verbinding naar naastliggende gemeentes zoals Sint-Truiden en Herk-de-Stad + Prachtig zicht op weilanden Troeven: + Perceel van 10a76ca voor een open bebouwing + Breedte van circa 17 meter + Diepte van 58 meter + Mogelijkheid van een gevelbreedte van 11 meter + 2 bouwlagen mogelijk, met 17m diepte op het gelijkvloers en 12m diepte op verdiep + Gezien de architectuur van omliggende woningen is een hellend dak aangeraden + Voorbouwlijn van huisnummers 42 en 44 dienen aangenhouden te worden + Knappe tuinruimte met zuidoostelijke oriëntatie Contact: Heeft deze bouwgrond voor open bebouwing uw interesse gewekt? Contacteer ons op het nummer 011/22.22.95!...Voor meer info, surf naar ### Meer weten?

1076 58 m Diepte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen