Grond te koop - Bommershoven

1 zoekertjes (1 - 1)
Landbouwgrond te koop Bommershoven (RBI51617)
12 492 €

3840 Bommershoven

Stad Borgloon - 6de afdeling/Bommershoven Een bouwland, gelegen ter plaatse genaamd "Klein Veld", gekend volgens huidig kadaster sectie B, nummer 700A P0000, groot 27a76ca. Kadastraal inkomen: € 19,00 Het perceel is verpacht. Bestemming: agrarisch gebied Gelegen binnen de ankerplaats "Haspengauw van Borgloon tot Vechmaal volgens de landschapsatlas. De verkoop gebeurt door inschrijving onder gesloten omslag. Elke inschrijving dient tegen ontvangstbewijs te worden overhandigd op het kantoor van notaris Jean-Marie Thijs te Tongeren, Luikersteenweg 265, uiterlijk op vrijdag 27 oktober 2023 om 12.00 uur. De inschrijvingen zullen worden geopend door de notaris op woensdag 8 november 2023 om 10.30 uur OP HET KANTOOR VAN DE NOTARIS in aanwezigheid van een vertegenwoordiger van de verkoper. De inschrijvingen dienen te gebeuren tegen een vaste prijs voor het gehele goed. De verkoop gebeurt onder de opschortende voorwaarde dat de pachter zijn recht van voorkoop niet uitoefent. Zodra de hoogste inschrijving bekend is, zal de notaris het recht van voorkoop aan de pachter aanbieden middels kennisgeving van een ontwerp van de akte opgesteld onder de opschortende voorwaarde van niet-uitoefening van het recht van voorkoop. Als de pachter zijn recht van voorkoop niet uitoefent of niet overdraagt binnen de maand na kennisgeving van het ontwerp van de akte, zal de notaris de hoogste inschrijver uitnodigen voor het verlijden van de verkoopakte. Meer weten?

2776
contacteer
details
E-mail
Bellen

We hebben slechts een paar zoekertjes gevonden die overeen komen met uw zoekcriteria.

Maak een e-mail alert om op de hoogte te blijven van nieuwe zoekertjes die aan uw criteria voldoen!


Hieronder zijn nog enkele interessante adressen te vinden in de buurt van Bommershoven (3840).

350 000 €

3840 Borgloon

PROJECTGROND MET VERGUNNING VOOR 4 WONINGEN (TWEE OPEN BEBOUWINGEN EN 2 HALF-OPEN BEBOUWINGEN) MET EEN OPPERVLAKTE VAN 17A 13CA GELEGEN TE BOMMERSHOVEN Meer weten?

1713
contacteer
details
E-mail
Bellen
Landbouwgrond te koop Vechmaal (RBI51610)
1 675 €

3870 Vechmaal

Gemeente Heers – tiende afdeling / Vechmaal Een bouwland, gelegen ter plaatse genaamd "Heidel", gekend volgens huidig kadaster sectie B, nummer 91A P0000, groot 06a70ca. Kadastraal inkomen: € 4,00 Het perceel is verpacht Bestemming: agrarisch gebied Erfgoed: Vastgesteld landschapsatlasrelict “Haspengouw van Borgloon tot Vechmaal) ingevolge het besluit van 23 december 2016 De verkoop gebeurt door inschrijving onder gesloten omslag. Elke inschrijving dient tegen ontvangstbewijs te worden overhandigd op het kantoor van notaris Jean-Marie Thijs te Tongeren, Luikersteenweg 265, uiterlijk op vrijdag 27 oktober 2023 om 12.00 uur. De inschrijvingen zullen worden geopend door de notaris op woensdag 8 november 2023 om 10.30 uur OP HET KANTOOR VAN DE NOTARIS in aanwezigheid van een vertegenwoordiger van de verkoper. De inschrijvingen dienen te gebeuren tegen een vaste prijs voor het gehele goed. De verkoop gebeurt onder de opschortende voorwaarde dat de pachter zijn recht van voorkoop niet uitoefent. Zodra de hoogste inschrijving bekend is, zal de notaris het recht van voorkoop aan de pachter aanbieden middels kennisgeving van een ontwerp van de akte opgesteld onder de opschortende voorwaarde van niet-uitoefening van het recht van voorkoop. Als de pachter zijn recht van voorkoop niet uitoefent of niet overdraagt binnen de maand na kennisgeving van het ontwerp van de akte, zal de notaris de hoogste inschrijver uitnodigen voor het verlijden van de verkoopakte. Meer weten?

670
contacteer
details
E-mail
Bellen
Bouwgrond te koop Borgloon (RBI68225)
99 000 €

3840 Borgloon

Deze bouwgrond is gelegen nabij het centrum van Borgloon en telt een oppervlakte van 539m² .De breedte van de grond aan de straatzijde bedraagt 12 meter.Niet gelegen in een verkaveling, algemene voorschriften van toepassingVerdere informatie steeds op aanvraag. Meer weten?

539 12 m Breedte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
Bouwgrond te koop Borgloon (RBH98206)
99 000 €

3840 Borgloon

Uiterst rustig gelegen bouwgrond van 3a44ca voor halfopen bebouwing Omgeving: + Gelegen in het landelijke Kerniel + Vlakbij het idyllische en zeer gekende Klooster Colen + Op slechts enkele kilometers van het gezellige centrum van Borgloon + Rustig wonen in het mooie Haspengouw omgeven door glooiende landschappen met prachtige wandel-en fietsroutes + Vlotte bereikbaarheid naar omliggende gemeentes Pluspunten: + Verkavelingsvoorschriften van toepassing (zie bijlage) + Nevenbestemming toegelaten mits deze ondergeschikt blijft aan de woonfunctie + Perceeloppervlakte van 3a44ca waardoor men optimaal kan genieten met een minimum aan tuinonderhoud + Mogelijkheid tot bouwen van een halfopen bebouwing met een gevelbreedte van 8 meter + 2 bouwlagen onder de kroonlijst met nokhoogte van maximaal 11 meter + Bouwdiepte gelijkvloers: 12 meter + verdieping: 12 meter + Dakvorm hellend dak (akkoord tussen de aangrenzende eigenaars van lot 4 en 5) + Vrijstaande bijgebouwen toegelaten tot 50m² Leuk weetje! ### Nieuwbouwwoning op deze grond? Wij nemen het hele bouwproces op maat voor onze rekening. Meer informatie: ### Contact: Lijkt dit voor u de ideale bouwgrond voor uw droomhuis of project? Bekijk alvast het verkavelingsplan en de voorschriften in bijlage. Voor verdere vragen, contacteer ons op 011/22.22.95! Meer info? ### Meer weten?

344 32 m Diepte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
Bouwgrond te koop Borgloon (RBH98204)
99 000 €

3840 Borgloon

Uiterst rustig gelegen bouwgrond van 3a37ca voor halfopen bebouwing Omgeving: + Gelegen in het landelijke Kerniel + Vlakbij het idyllische en zeer gekende Klooster Colen + Op slechts enkele kilometers van het gezellige centrum van Borgloon + Rustig wonen in het mooie Haspengouw omgeven door glooiende landschappen met prachtige wandel-en fietsroutes + Vlotte bereikbaarheid naar omliggende gemeentes Pluspunten: + Verkavelingsvoorschriften van toepassing (zie bijlage) + Nevenbestemming toegelaten mits deze ondergeschikt blijft aan de woonfunctie + Perceeloppervlakte van 3a37ca waardoor men optimaal kan genieten met een minimum aan tuinonderhoud + Mogelijkheid tot bouwen van een halfopen bebouwing met een gevelbreedte van 8 meter + 2 bouwlagen onder de kroonlijst met nokhoogte van maximaal 11meter + Bouwdiepte gelijkvloers: 12 meter + verdieping: 12 meter + Dakvorm hellend dak (akkoord tussen de aangrenzende eigenaars van lot 4 en 5) + Vrijstaande bijgebouwen toegelaten tot 50m² + Carport in de tuin mogelijk Leuk weetje! ### Nieuwbouwwoning op deze grond? Wij nemen het hele bouwproces op maat voor onze rekening. Meer informatie: ### Contact: Lijkt dit voor u de ideale bouwgrond voor uw droomhuis of project? Bekijk alvast het verkavelingsplan en de voorschriften in bijlage. Voor verdere vragen, contacteer ons op 011/22.22.95! Meer info? Neem een kijkje op ### Meer weten?

337 30 m Diepte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
135 665 €

3700 Tongeren

Jouw droomwoning? Die bouw je helemaal zelf op deze prachtige bouwgrond voor open bebouwing op slechts 5 minuutjes fietsen van het authentieke centrum van Tongeren. Deze ruime bouwgrond maakt deel uit van de verkaveling 'Op de Heufkens' te Koninksem, Tongeren. De bouwgrond heeft een oppervlakte van 843m². Interesse gewekt? Neem snel contact met ons op. Laat je gegevens achter of neem contact op via onze vaste lijn: T ### Meer weten?

843
contacteer
details
E-mail
Bellen
160 000 €

3700 Tongeren

Rustig gelegen bouwgrond van 8a 77ca voor knappe open bebouwing te Tongeren Omgeving: + Gelegen in het groene en landelijke Vreren + Heerlijk rustige en residentiële omgeving tussen de uitgestrekte velden + Vlotte verbinding met het centrum van Tongeren en Luik via de Luikersteenweg Pluspunten: + Perceeloppervlakte van 8a 77ca + Perceelbreedte van ruim 18m + Verkavelingsvoorschriften van toepassing (zie bijlage) + Mogelijkheid tot bouwen van een ruime open bebouwing met een gevelbreedte van 12m + Twee bouwlagen mogelijk met op het gelijkvloers een diepte van 17m en op de verdieping 12m + Dakvorm hellend tussen 25° en 40° + Zuid-Oost georiënteerde tuin + Vrijstaande bijgebouwen van maximaal 40m² zijn toegestaan + Daar de voorschriften ouder zijn dan 15 jaar, kunnen zij geen grond vormen tot weigering en moet men rekening houden met de goede ruimtelijke ordening. Een specifiek voorstel kan u steeds bekijken samen met de dienst ruimtelijke ordening van de gemeente Tongeren. Contact: Lijkt dit voor u de ideale bouwgrond voor uw droomhuis of project? Bekijk alvast het verkavelingsplan en de voorschriften in bijlage. Voor verdere vragen, contacteer ons op 011/22.22.95! Meer weten?

877 47 m Diepte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
130 070 €

3700 Tongeren

Deze ruime bouwgrond maakt deel uit van de verkaveling 'Op de Heufkens' te Koninksem, Tongeren. Het perceel leent zich tot een open bebouwing.De bouwgrond heeft een oppervlakte van 758m². Interesse gewekt? Neem snel contact met ons op. Laat je gegevens achter of neem contact op via onze vaste lijn:T ### Meer weten?

758
contacteer
details
E-mail
Bellen
140 000 €

3700 Tongeren

Met deze grote bouwgrond ben je de architect van je dromen. Hier bouw je jouw droomhuis met grote tuin, op fietsafstand van het centrum van Tongeren. Deze ruime bouwgrond maakt deel uit van de verkaveling 'Op de Heufkens' te Koninksem, Tongeren. Het perceel leent zich tot een open bebouwing.De bouwgrond heeft een oppervlakte van 1872 m². Interesse gewekt? Neem snel contact met ons op. Laat je gegevens achter of neem contact op via onze vaste lijn: T ### Meer weten?

1872
contacteer
details
E-mail
Bellen
140 000 €

3700 Tongeren

Op deze grote bouwgrond bouw je de woning van je dromen, met grote tuin! Deze ruime bouwgrond maakt deel uit van de verkaveling 'Op de Heufkens' te Koninksem, Tongeren. Het perceel leent zich tot een open bebouwing.De bouwgrond heeft een oppervlakte van 1790m². Interesse gewekt? Neem snel contact met ons op. Laat je gegevens achter of neem contact op via onze vaste lijn: T ### Meer weten?

1790
contacteer
details
E-mail
Bellen
120 200 €

3700 Tongeren

Deze ruime bouwgrond maakt deel uit van de verkaveling 'Op de Heufkens' te Koninksem, Tongeren. Het perceel leent zich tot een open bebouwing. De bouwgrond heeft een oppervlakte van 781m². Interesse gewekt? Neem snel contact met ons op. Laat je gegevens achter of neem contact op via onze vaste lijn: T ### Meer weten?

781
contacteer
details
E-mail
Bellen
135 975 €

3700 Tongeren

Deze ruime bouwgrond maakt deel uit van de verkaveling 'Op de Heufkens' te Koninksem, Tongeren. Het perceel leent zich tot een open bebouwing.De bouwgrond heeft een oppervlakte van 845m². Interesse gewekt? Neem snel contact met ons op. Laat je gegevens achter of neem contact op via onze vaste lijn: T ### Meer weten?

845
contacteer
details
E-mail
Bellen
Landbouwgrond te koop Horpmaal (RBI51616)
14 873 €

3870 Horpmaal

Gemeente Heers – negende afdeling / Horpmaal Een bouwland, gelegen ter plaatse genaamd "Aan de Hex Straet", gekend volgens huidig kadaster sectie B, nummer 168B P0000, groot 59a49ca. Kadastraal inkomen: € 42,00 Het perceel is vrij van pacht vanaf 1 januari 2024. De pachter is vrijgesteld van het betalen van de pachtprijs gedurende de jaren 2022 en 2023. Rekening houdende met deze vrijstelling is er geen eindpachtvergoeding verschuldigd. Bestemming: agrarisch gebied Erfgoed: Vastgesteld landschapsatlasrelict “Haspengouw van Borgloon tot Vechmaal) ingevolge het besluit van 23 december 2016 De verkoop gebeurt door inschrijving onder gesloten omslag. Elke inschrijving dient tegen ontvangstbewijs te worden overhandigd op het kantoor van notaris Jean-Marie Thijs te Tongeren, Luikersteenweg 265, uiterlijk op vrijdag 27 oktober 2023 om 12.00 uur. De inschrijvingen zullen worden geopend door de notaris op woensdag 8 november 2023 om 10.30 uur OP HET KANTOOR VAN DE NOTARIS in aanwezigheid van een vertegenwoordiger van de verkoper. De inschrijvingen dienen te gebeuren tegen een vaste prijs voor het gehele goed. Meer weten?

5949
contacteer
details
E-mail
Bellen
Bouwgrond te koop Horpmaal (RBH24929)
65 000 €

3870 Horpmaal

IN OPTIE In het landelijke Horpmaal, een deelgemeente van Heers, vinden we langs de Cartuyvelstraat deze knappe bouwgrond voor halfopen bebouwing terug. We bevinden ons hier op een uiterst gunstige locatie. Op slechts enkele minuten rijden bereiken we de N3 waardoor een makkelijke verbinding naar zowel Sint-Truiden, de E40 en onze Franstalige buren gegarandeerd is. Winkels, scholen en openbaar vervoer zijn hier op een oogwenk vandaan. Horpmaal kenmerkt zich eveneens door de talrijke fiets- en wandelroutes. Dit mooi bouwperceel van 3a41ca laat toe om binnen de voorschriften een gezinswoning in halfopen bebouwing te construeren. Men kan voor deze woning een gevelbreedte creëren van 7 meter. De woning mag bestaan uit twee bouwlagen met op het gelijkvloers een diepte van 13 meter en op het verdiep 10 meter. Er mag gebouwd worden met een kroonlijsthoogte van maximaal 6,50 meter. Er is eveneens een mogelijkheid om een tuinberging met een maximale totale oppervlakte van 15m² te plaatsen. Hebben wij uw interesse kunnen wekken voor deze bouwgrond? Bekijk alvast de verkavelingsvoorschriften en het verkavelingsplan in bijlage. Zit u nog met enkele vragen? Aarzel niet en contacteer ons op et nummer ### of via ### Meer weten?

341
contacteer
details
E-mail
Bellen
Landbouwgrond te koop Koninksem (RBI51611)
9 800 €

3700 Koninksem

“73039 – Tongeren – 2de afdeling – Koninksem Een bouwland, gelegen ter plaatse ‘Vechmaeler Veld‘, volgens huidig kadaster sectie A nummer 499AP0000. Kadastraal inkomen: € 20,00. Gelegen op de weg Koninksem naar Widooie in agrarisch gebied. Instelprijs: € 9.800,00 Het perceel is pachtvrij en geen beschermd erfgoed. Het perceel is gelegen in mogelijk overstromingsgevoelig gebied. De verkoop gebeurt door inschrijving onder gesloten omslag. Elke inschrijving dient tegen ontvangstbewijs te worden overhandigd op het kantoor van notaris Jean-Marie Thijs te Tongeren, Luikersteenweg 265, uiterlijk op vrijdag 27 oktober 2023 om 12u00. De inschrijvingen zullen worden geopend door de notaris op woensdag 8 november 2023 om 10u30 OP HET KANTOOR VAN DE NOTARIS in aanwezigheid van een vertegenwoordiger van de verkoper. De inschrijvingen dienen te gebeuren tegen een vaste prijs voor het gehele goed.” Meer weten?

2790
contacteer
details
E-mail
Bellen
135 000 €

3830 Wellen

U vindt deze mooie bouwgrond terug in de Kukkelbergstraat te Wellen, langs huisnummer 36A. Op korte afstand van de N20 en N76 richting Kortessem, Hasselt en de E313, en in de directe omgeving van het openbaar vervoer en andere voorzieningen zoals winkels, bakkers, scholen, enz...De bouwgrond met zuid-west oriëntatie heeft een totale oppervlakte van 5a 67ca, een perceelsbreedte van ca. 12,5 m en een prachtige tuinstrook. De grond is gelegen in woongebied met landelijk karakter. Er is een verkaveling van toepassing. De verkavelingsvoorschriften, adviezen Fluvius, de watergroep en de goedkeuring van de gemeente kan u terugvinden bij de bijlagen.Bouwvoorschriften:+ Bouwdiepte gelijkvloers 15 m+ Bouwdiepte verdieping 12 m+ Afstand tot perceelgrens aan zijkant min. 3 m+ Carport+ Bewoning als landbouwIs deze bouwgrond de kans voor het realiseren van uw droomwoning? Aarzel niet en neem contact op via ### of bel naar ### Meer weten?

567 13 m Breedte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
120 200 €

3700 Tongeren

Ruim bouwperceel in Tongeren, op fietsafstand van het centrum.Hier bouw je naar eigen smaak en wens jouw droomhuis. Deze ruime bouwgrond maakt deel uit van de verkaveling 'Op de Heufkens' te Koninksem, Tongeren. Het perceel leent zich voor een open bebouwing.De bouwgrond heeft een oppervlakte van 720m² en ligt op fietsafstand van het centrum. In deze gloednieuwe buurt kom je heerlijk thuis en heb je alle dagelijkse faciliteiten dicht bij de hand. Tegelijk sta je met de wagen binnen een half uurtje in steden als Luik, Maastricht en Hasselt. Interesse gewekt? Neem snel contact met ons op. Laat je gegevens achter of neem contact op via onze vaste lijn: T ### Prijs incl. kosten: € 137.098 Meer weten?

720
contacteer
details
E-mail
Bellen
99 000 €

3700 Tongeren

Bouwgrond voor halfopen bebouwing van 4a65ca te Tongeren Omgeving: + Zeer centrale locatie door de nabijheid van het centrum + Naastliggende gemeenten zoals Sint-Truiden, Hoeselt en Hasselt zijn vlot bereikbaar + Alle nodige faciliteiten zijn meer dan aanwezig Troeven: + Perceel voor halfopen bebouwing van 4a65ca + De ééngezinswoning dient opgetrokken te worden zoals het verkavelingsplan en de voorschriften in bijlage + Gevelbreedte van 7,50 meter + Bouwdiepte van 12 meter op het gelijkvloers en op de eerste verdieping + Er bestaat de mogelijkheid verder uit te breiden op het gelijkvloers zoals aangeduid op het verkavelingsplan + Verplicht een garage te voorzien op kelderniveau + Dakvorm: hellend dak van 45° of een plat dak + Het geheel dient één harmonieus geheel te vormen met de aanpalende woning + Momenteel kan u de eerste eigenaar zijn waardoor u nog volledige carte blanche heeft Leuk weetje: Wij verkopen ook het naastliggende lot ### Contact: Heeft dit zoekertje jouw interesse opgewekt, maar zit je toch nog met enkele vragen? Aarzel dan zeker niet telefonisch contact op te nemen via het nummer ### Nieuwbouwwoning op deze grond? Wij nemen het hele bouwproces op maat voor onze rekening. Meer informatie: ### Stedenbouwkundige info in aanvraag Meer weten?

465 37 m Diepte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
Grond te koop Tongeren (RBI52760)
125 000 €

3700 Tongeren

Volgens de voorschriften is de ééngezinswoning hier vooropgesteld met eventuele nevenbestemming zoals vrije beroepen, diensten,... De voorziene bebouwing is open met een maximale afmeting voor het hoofdgebouw (gelijkvloers) van 10m breed op 12m diep. Op de verdieping mag er max. 9m diep gebouwd worden op een breedte van max. 7m. binnen de aangegeven zone. Het gelijkvloers ligt gelijk aan het maaiveld aan de achterzijde, tov de straat dient er een helling voorzien te worden om de verdieping -1 met eventuele garage te bereiken. We bezorgen U de plannen en de snedes graag via e-mail, geef ons zeker een seintje als U ze wenst te ontvangen. Meer weten?

851 50 m Diepte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen