Grond te koop - Berchem

1 zoekertjes (1 - 1)
280 000 €

2600 Berchem

In de doodlopende straat in Berchem wordt deze bouwgrond te koop aangeboden. De grond heeft een oppervlakte van 336m² en is geschikt voor een gesloten bebouwing. Unieke kans op uitstekende ligging! Kenmerken: - 7,5m perceelbreedte en 44m diepte - Zowel ééngezinswoning als meergezinswoning mogelijk, indien aan de bouwcode voldaan wordt. TROEVEN - Rustige/residentiële ligging - Potentiële volumineuze woning - Prachtige tuin Stedenbouwkundige informatie in aanvraag. Overstromingsgevoeligheid: P-score (perceelscore): B Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op via ### of bel ons op ### De waarde van uw woning kennen? Maak een vrijblijvende afspraak met onze habicom-expert in uw buurt. Meer weten?

336
contacteer
details
E-mail
Bellen

We hebben slechts een paar zoekertjes gevonden die overeen komen met uw zoekcriteria.

Maak een e-mail alert om op de hoogte te blijven van nieuwe zoekertjes die aan uw criteria voldoen!


Hieronder zijn nog enkele interessante adressen te vinden in de buurt van Berchem (2600).

Bouwgrond te koop Antwerpen (RBI42120)
1 250 000 €

2000 Antwerpen

Projectgrond op superligging op het Antwerpse Eilandje. De grond geniet een oppervlakte van 129 m². Meer weten?

129 11 m Breedte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
Grond te koop Wilrijk (RBI76338)
299 000 €

2610 Wilrijk

Prachtige bouwgrond voor halfopen bebouwing op 397m² op toplocatie te Wilrijk! Ligging: Centraal, residentieel maar tevens ook groen gelegen op toplocatie te Wilrijk in een rustige woonwijk, nabij scholen, winkels, openbaar vervoer, het gemeentepark, grote invalswegen en autostrades en met vlotte verbinding naar omliggende gemeenten. Omschrijving: Prachtige bouwgrond voor halfopen bebouwing op een perceel van 397m², gelegen in een rustige woonwijk aan de Koornbloemwijk hetzij Lot7 op het opmetingsplan (397m²). Met een toegestande gevelbreedte van 11meter en een diepte van 11meter. Het perceel bouwgrond maakt als lot 7 deel uit van een goedgekeurde en niet-vervallen verkaveling afgeleverd door de gemeente Wilrijk op 26 februari 2018. Breedte straatkant: 13,5m² Diepte straatkant: 24,9m² Bestemd voor HOB Bestemming: Woonhuis Kortom: Prachtige bouwgrond op toplocatie te Wilrijk biedt tal van mogelijkheden! Geen bouwverplichting, Wg, Gmo, Gvkr, Vv Meer weten?

397
contacteer
details
E-mail
Bellen
Grond te koop Wilrijk (RBI76337)
265 000 €

2610 Wilrijk

Prachtige bouwgrond voor halfopen bebouwing op 324m² op toplocatie te Wilrijk! Ligging: Centraal, residentieel maar tevens ook groen gelegen op toplocatie te Wilrijk in een rustige woonwijk, nabij scholen, winkels, openbaar vervoer, het gemeentepark, grote invalswegen en autostrades en met vlotte verbinding naar omliggende gemeenten. Omschrijving: Prachtige bouwgrond voor halfopen bebouwing op een perceel van 324m², gelegen in een rustige woonwijk aan de Koornbloemwijk hetzij Lot3 op het opmetingsplan (324m²). Met een toegestande gevelbreedte van 10meter en een diepte van 12meter. Het perceel bouwgrond maakt als lot 3 deel uit van een goedgekeurde en niet-vervallen verkaveling afgeleverd door de gemeente Wilrijk op 26 februari 2018. Breedte straatkant: 13m² Diepte straatkant: 24,9m² Bestemd voor HOB Bestemming: Woonhuis Kortom: Prachtige bouwgrond op toplocatie te Wilrijk biedt tal van mogelijkheden! Geen bouwverplichting, Wg, Gmo, Gvkr, Vv Meer weten?

324 25 m Diepte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
Grond te koop Wilrijk (RBI76336)
279 000 €

2610 Wilrijk

Prachtige bouwgrond voor halfopen bebouwing op een perceel van 407m² op toplocatie te Wilrijk! Ligging: Centraal, residentieel maar tevens ook groen gelegen op toplocatie te Wilrijk in een rustige woonwijk, nabij scholen, winkels, openbaar vervoer, het gemeentepark, grote invalswegen en autostrades en met vlotte verbinding naar omliggende gemeenten. Omschrijving: Prachtige bouwgrond voor halfopen bebouwing op een perceel van 407m², gelegen in een rustige woonwijk aan de Koornbloemwijk hetzij Lot1 op het opmetingsplan (407m²). Met een toegestande gevelbreedte van 10meter en een diepte van 11meter. Het perceel bouwgrond maakt als lot 1 deel uit van een goedgekeurde en niet-vervallen verkaveling afgeleverd door de gemeente Wilrijk op 26 februari 2018. Breedte straatkant: 14,3m² Diepte straatkant: 25,1m² Bestemd voor HOB Bestemming: Woonhuis Kortom: Prachtige bouwgrond op toplocatie te Wilrijk biedt tal van mogelijkheden! Geen bouwverplichting, Wg, Gmo, Gvkr, Vv Meer weten?

407 25 m Diepte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
Bouwgrond te koop Wilrijk (RBH51861)
2 200 000 €

2610 Wilrijk

Unieke bouwgrond aan Park Den Brandt Deze bouwgrond van ca.1.800m² is gelegen op een toplocatie in de prestigieuze villawijk Park den Brandt. Op een boogscheut van uitvalswegen, horeca en verschillende parken en openbaar vervoer. Mogelijk om en vrijstaande villa te bouwen op deze grond. Meer weten?

1800
contacteer
details
E-mail
Bellen
Bouwgrond te koop Mortsel (RBI85868)
269 000 €

2640 Mortsel

Welkom in de Eggestraat in Mortsel – de perfecte plaats voor een nieuwe ontwikkeling in het centrum, op minder dan een minuut wandelen naar de tramhalte. Dit perceel bouwgrond is uiterst goed gelegen vlakbij het centrum van Mortsel, maar toch iets meer naar achter in de straat waardoor u geniet van de rust en toch overal dichtbij. Op de aanpalende percelen staan momenteel ook een opbrengsteigendom (Eggestraat 16) en te renoveren handelshuis (Eggestraat 10) te koop. Zo krijgt u 4 percelen van in het totaal 429 m² met een straatbreedte van 21,4 m. Door te werken met een gemeenschappelijke traphal optimaliseert u zo de bewoonbare oppervlakte voor alle appartementen. Extra troef: de straatbreedte en -diepte maakt dit alles zeer geschikt voor een ondergrondse parking. Maakt u van dit project een prachtige ontwikkeling dichtbij de stad en een gezellige plek voor gezinnen? Vraag bij uw bezoek zeker raad over de mogelijkheden – want die zijn er – en maak er uw droominvestering van. Unieke kans voor investeerders of ontwikkelaars – maak snel een afspraak! Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag. De uitgebreide beschrijving vindt u op ### en voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via ### of ### . Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak. Meer weten?

157
contacteer
details
E-mail
Bellen
Bouwgrond te koop Borsbeek (RBI90054)
229 000 €

2150 Borsbeek

In een doodlopende en rustige straat, in het midden van het centrum, goed gelegen bouwgrond voor een halfopen ééngezinswoning op een perceel van 291 m². Straatbreedte 9m - bouwdiepte gelijkvloers, 1e en 2e verdieping 15m - kroonlijsthoogte hoofdvolume 9m. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Dienst Ruimtelijke Ordening Borsbeek. Troeven: nabijheid van scholen/supermarkten/ openbaar vervoer en het centrum van Borsbeek waar u van alle nodige faciliteiten geniet. Te koop rechtstreeks van eigenaar via: ### (info ook op te vragen bij notariaat Wegge, Van Dooren & Saenen) P score: A Meer weten?

291 9 m Breedte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
150 000 €

2540 Hove

Bouwgrond voor gesloten bebouwing op een perceel van 189m² op toplocatie te Hove biedt tal van mogelijkheden! Ligging: Gelegen op toplocatie te Hove, residentieel, rustig maar toch centraal nabij scholen, winkels, openbaar vervoer, grote invalswegen en autostrades en met vlotte verbinding naar omliggende gemeenten. Omschrijving: Bouwgrond voor gesloten bebouwing op een perceel van 189m² biedt tal van mogelijkheden. De te bouwen woning mag voorzien in twee bouw lagen en eventueel een zadeldak. De gelijkvloerse verdieping maximum 17m, de eerste verdieping maximum 13m en een dakbasis van 9m². Er staan momenteel al twee garages op het perceel. Kortom: Bouwgrond voor gesloten bebouwing op toplocatie te Hove biedt tal van mogelijkheden. Meer weten?

189
contacteer
details
E-mail
Bellen
Bouwgrond te koop Edegem (RBF89874)
285 000 €

2650 Edegem

Uniek gelegen bouwgrond van ca. 327m² gelegen in de residentiële villawijk Elsdonckwijk te Edegem in een rustige straat, nabij scholen, openbaar vervoer, ziekenhuizen, winkels, belangrijke in-en uitvalswegen. Voor bijkomende informatie kan u ons steeds contacteren ### - ### Meer weten?

327
contacteer
details
E-mail
Bellen
Bouwgrond te koop Edegem (RAH01610)
179 000 €

2650 Edegem

Wil je de woning van je dromen bouwen? Zou je graag wonen in de nabijheid van groen (Fort VI)? Op deze bouwgrond kan er een prachtige woning gebouwd worden (open bebouwing). Het perceel is 10 meter breed en +/- 71 meter diep. Plannen ter inspiratie zijn beschikbaar! Meer info? Contacteer ons op ### of ### . Meer weten?

669 10 m Breedte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
Bouwgrond te koop Burcht (RBI60189)
249 000 €

2070 Burcht

Bouwgrond te koop in de Léo Verbeecklaan, een rustige straat op wandelafstand van het centrum van Burcht / Zwijndrecht. Ook openbaar vervoer, winkels en scholen zijn te vinden op wandelafstand. De grond is op 5 minuten bereikbaar vanaf de E17 autosnelweg tussen Gent en Antwerpen. Binnenkort kan u met de Waterbus naar Antwerpen. De grond kan vrij bezocht worden zonder afspraak. Bouwvoorschriften zijn in aanvraag bij de gemeente Zwijndrecht. Meer weten?

442
contacteer
details
E-mail
Bellen
345 000 €

9150 Kruibeke

KRUIBEKE - Bent u op zoek naar een ruime bouwgrond om uw toekomstige woning te bouwen? Deze grond is geschikt voor een ééngezinswoning en is gelegen op een zeer rustige locatie nabij centrum Kruibeke. Enkele troeven op een rij: - Geschikt voor open bebouwing - Rustig gelegen - Groene omgeving - Op een boogscheut van supermarkten, scholen, ... - Vlotte verbinding naar Antwerpen en Sint-Niklaas Dit perceel heeft een straatbreedte van 19,2 meter en heeft een totale oppervlakte van ca 1.200 m². De bouwgrond is geschikt voor een riante open bebouwing met een gevelbreedte van 9 meter. Geniet u graag van een wandeling in een groene omgeving met uw gezin? Dan is deze bouwgrond zeker iets voor u en uw gezin! Bij interesse contacteer Axel Lenaerts makelaars voor informatie en bouwvoorschriften. VP 345.000 Euro Meer weten?

1200 54 m Diepte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
285 000 €

9150 Kruibeke

KRUIBEKE - Bent u op zoek naar een ruime bouwgrond om uw toekomstige woning te bouwen? Deze grond is geschikt voor een ééngezinswoning en is gelegen op een zeer rustige locatie nabij centrum Kruibeke. Enkele troeven op een rij: - Geschikt voor open bebouwing - Rustig gelegen - Groene omgeving - Op een boogscheut van supermarkten, scholen, ... - Vlotte verbinding naar Antwerpen en Sint-Niklaas Dit perceel heeft een straatbreedte van 15 meter en heeft een totale oppervlakte van ca 915 m². De bouwgrond is geschikt voor een riante open bebouwing met een gevelbreedte van 9 meter. Geniet u graag van een wandeling in een groene omgeving met uw gezin? Dan is deze bouwgrond zeker iets voor u en uw gezin! Bij interesse contacteer Axel Lenaerts makelaars voor informatie en bouwvoorschriften. VP 285.000 Euro Meer weten?

915 62 m Diepte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
Bouwgrond te koop Hove (RBI88892)
275 000 €

2540 Hove

Goed gelegen perceel bouwgrond van 312m² in de Vredewijk, vlak achter de site van Urania, Sint-Jozef en school RP2.Deze grond aangeduid op het plan onder LOT 1 heeft een straatbreedte van 12m en is geschikt voor een HOB met een gevelbreedte van 9m en met naastliggende carport. Bouwdiepte gelijkvloers 11m - eerste verdieping 9m.Bouwvoorschriften te bekomen op eenvoudige aanvraag. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Bouwgrond te koop Hove (RBI80023)
275 000 €

2540 Hove

Goed gelegen perceel bouwgrond van 312m² in de Vredewijk, vlak achter de site van Urania, Sint-Jozef en school RP2.Deze grond aangeduid op het plan onder LOT 2 heeft een straatbreedte van 12m en is geschikt voor een HOB met een gevelbreedte van 9m en een garage aanpalend aan de garage van huisnummer 27. Bouwdiepte gelijkvloers 11m - eerste verdieping 9m.Bouwvoorschriften te bekomen op eenvoudige aanvraag. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Bouwgrond te koop Zwijndrecht (RBI83185)
475 000 €

2070 Zwijndrecht

Ben je op zoek naar een goed gelegen bouwgrond in Zwijndrecht? Lees hier dan zeker even verder! De projectgrond met een perceelbreedte van maar liefst 18,9m en een oppervlakte van 1.145m² biedt deze grond heel wat mogelijkheden. Er zijn mogelijkheden voor particulieren om een eengezinswoning op te bouwen maar ook voor projectontwikkelaars die verkavelen of een meergezinswoning willen oprichten. Benieuwd of deze grond in jouw bouwplannen past? Laat ons dan snel iets weten! Meer weten?

1145
contacteer
details
E-mail
Bellen
Bouwgrond te koop Zwijndrecht (RBI41836)
560 000 €

2070 Zwijndrecht

Deze projectgrond is gelegen aan de Vendoorn, een mooie ligging tussen Zwijndrecht en Melsele. Zeer goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer (tram/bus). De 16 percelen zijn momenteel bebouwd met 6 kleine te slopen woningen. Na herverkaveling zijn ze cfr. het pré-advies van de gemeente Zwijndrecht geschikt voor 3 huizen (2 gesloten en en 1 halfopen bebouwing). Pré-advies bouwmogelijkheden: Optie 1: Een gesloten woning met een gevelbreedte van 6m zonder garage Een gesloten woning met een gevelbreedte van 6,5m met inpandige garage Een halfopen woning met een gevelbreedte van 5,8m met garage in de bouwvrije zijdelingse strook van 3m. Optie 2: Een gesloten woning met een gevelbreedte van 6,5m met inpandige garage Een gesloten woning met een gevelbreedte van 6,5m met inpandige garage Een halfopen woning met een gevelbreedte van 5,3m met garage in de bouwvrije zijdelingse strook van 3m. Bouwdiepte: Gelijkvloers: 17 m Verdiep: 12 m Zadeldak PS: de gevelbreedte is een verdeling op basis van niet nagemeten afmetingen. Contacteer ### voor meer informatie ! Meer weten?

277 m² Bebouwbare opp. 1048
contacteer
details
E-mail
Bellen
Landbouwgrond te koop Wommelgem (RBG90252)
140 000 €

2160 Wommelgem

Het perceel (0550/00D004) met een totale oppervlakte van 1378 m² is gelegen in agrarisch gebied. Het bevindt zich op een rustige en groene omgeving in Wommelgem. De grond is bereikbaar via de verharde weg de Schranshoevebaan en strekt zich uit tot aan de Rollebeekstraat en iets verder de Herentalsebaan. Het perceel heeft een straatbreedte van 22 meter en een diepte van 62 meter. Men kan hier enkel op bouwen als het landbouwgerelateerd is. • 1378 m² totale oppervlakte • P- score: A = Geen overstroming gemodelleerd • Gunstige ligging t.o.v. het centrum Meer weten?

1378 22 m Breedte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
Bouwgrond te koop Aartselaar (RBI21019)
Prijs op aanvraag

2630 Aartselaar

Aartselaar - Unieke projectgrond met diverse mogelijkheden. Gelegen op een centrale locatie, met mogelijkheid tot handelspand op het gelijkvloers - uiterst commerciële ligging! Het perceel grenst aan zowel de Antwerpsesteenweg als de Hoevelei, waardoor de indeling op verschillende manieren kan worden bepaald. De totale oppervlakte bedraagt 370 m². Aan de zijde Hoevelei is er een straatbreedte van 12,00 m, aan de Antwerpsesteenweg bedraagt deze 11,80 m! Algemene bouwvoorschriften: - Drie bouwlagen - kroonlijsthoogten van aangrenzende panden te volgen - Uitsprongen van terrassen aan voorgevels maximaal 50 cm buiten het gevelvlak - Minimaal 2 auto parkeerplaatsen + 2 fietsen parkeerplaatsen per wooneenheid - Geen minimale oppervlakte voor woon- of buitenruimte, wel een buitenruimte per wooneenheid verplicht - Meer gedetailleerde voorschriften beschikbaar bij de makelaar Voor meer info of een bezoek ter plaatse, bel ons op ### of mail via ### . P-score D - G-score A De waarde van uw woning kennen? Maak een vrijblijvende afspraak met de habicom-expert in uw buurt. Meer weten?

370 31 m Diepte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen