Grond te koop - Aartrijke

Er zijn géén zoekertjes gevonden voor uw zoekopdracht.

Maak een e-mail alert om op de hoogte te blijven van nieuwe zoekertjes die aan uw criteria voldoen!


Hieronder zijn nog enkele interessante adressen te vinden in de buurt van Aartrijke (8211).

128 500 €

8480 Eernegem

NIEUW TE BOUWEN VILLA - open bebouwing (lot 8). In de landelijke gemeente Eernegem biedt Dumobil een bouwgrond aan van 603 m2met vrije keuze van architectuur. De tuin heeft een noordwestelijke oriëntatie en is gelegen aan de Stokerijstraat, in een groene omgeving en dichtbij het centrum. Bekijk de realisaties in verschillende bouwstijlen op onze website. Contacteer ons vrijblijvend voor meer info i.v.m. deze bouwgrond en onze persoonlijke aanpak: ### | ### | ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
148 500 €

8480 Eernegem

NIEUW TE BOUWEN VILLA MET VRIJE KEUZE ARCHITECTUUR (lot 67). Binnen een rustig gelegen nieuwbouwproject biedt Dumobil deze bouwgrond aan voor villabouw met vrije keuze van architectuur. Momenteel zijn er nog slechts 3 bouwgronden beschikbaar. De bouwgrond op lot 67 heeft een oppervlakte van 627m² en is gelegen aan de Stokerijstraat, in een groene omgeving en dichtbij het centrum. Hier bouwen we samen uw droomvilla. Deze referenties en realisaties tonen we hier enkel ter inspiratie, het ontwerp is volledig op maat. Bouwen met Dumobil is kiezen voor kwaliteit, duurzaamheid, persoonlijke begeleiding en wooncomfort.Meer informatie vindt u op onze website of contacteer ons telefonisch op ### | ### | ### Meer weten?

627
contacteer
details
E-mail
Bellen
Bouwgrond te koop Zedelgem (RBI84609)
225 000 €

8210 Zedelgem

Prachtig lot bouwgrond met landelijk zicht. Ideaal gelegen, met goede ontsluiting door de Torhoutsesteenweg, en dicht bij het centrum van Zedelgem. Het lot bouwgrond biedt een totale oppervlakte van 794m² (perceelsbreedte 16m)! Een ideaal perceel om uw activiteit (kantoorfunctie,...) realiseren (mits voldaan aan voorwaarden opgelegd door dienst ruimtelijke ordening). Kom gerust eens langs of contacteer ons om de verschillende mogelijkheden te bespreken. Meer weten?

794
contacteer
details
E-mail
Bellen
Bouwgrond te koop Zedelgem (RBI14933)
225 000 €

8210 Zedelgem

Prachtig lot bouwgrond met landelijk zicht. Ideaal gelegen, met goede ontsluiting door de Torhoutsesteenweg, en dicht bij het centrum van Zedelgem. Het lot bouwgrond biedt een totale oppervlakte van 815m² (16m perceelsbreedte)! Een ideaal perceel om uw droomwoning te realiseren. Kom gerust eens langs of contacteer ons om de verschillende mogelijkheden te bespreken. Meer weten?

815 16 m Breedte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
Bouwgrond te koop Zedelgem (RBI14932)
225 000 €

8210 Zedelgem

Prachtig lot bouwgrond met landelijk zicht. Ideaal gelegen, met goede ontsluiting door de Torhoutsesteenweg, en dicht bij het centrum van Zedelgem. Het lot bouwgrond biedt een totale oppervlakte van 794m² (perceelsbreedte 16m)! Een ideaal perceel om uw droomwoning te realiseren. Kom gerust eens langs of contacteer ons om de verschillende mogelijkheden te bespreken. Meer weten?

794
contacteer
details
E-mail
Bellen
149 850 €

8820 Torhout

Mooie bouwgrond van 555m² voor HOB in hartje Torhout. Mogelijkheid tot aankoop casco woning. Jouw bouwdroom, onze grond = de perfecte match.Mooi residentieel gelegen bouwgrond van 555m² met ruime bouwzone en voorschriften, gelegen op een boogscheut van centrum van Torhout en op wandelafstand van het bruisende centrum, scholen, winkels en station. De woning wordt in samenspraak met BCA ontworpen en gebouwd.Je kiest echter zelf hoe deze woning wordt afgewerkt. 100% in samenwerking met de bouwpartners van BCA of wil je liever zelf de handen uit de mouwen steken? Dan kan je de woning ook casco (gesloten ruwbouw + buitenschrijnwerk) aankopen. Type gezinswoning dat er kan gebouwd worden. * Ruime HOB met min. 3 slaapkamers + carport & fietsenberging op eigen terrein* Zolderverdieping mogelijk als thuiskantoor of extra slaapkamer/hobbyruimte. * BEN woning = energiezuinig. Interesse? Contacteer ons voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek over de mogelijkheden. Bel of mail voor meer informatie: ### of stuur een mailtje naar ### . Meer weten?

555 9 m Breedte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
Bouwgrond te koop Eernegem (RBF84737)
149 000 €

8480 Eernegem

Dit gloednieuwe woonproject omvat de realisatie van acht eigentijdse woningen. Deze woongelegenheden bevinden zich in een rustige doodlopende zijstraat van de Akkerbeekstraat.De centrale ligging in Eernegem zorgt ervoor dat de markt, winkels, scholen en het openbaar vervoer op wandelafstand liggen en steeds vlot bereikbaar zijn. Dit maakt het een uiterst aangename en kindvriendelijke omgeving om te wonen.Het ontwerp bestaat uit een spel van volumes die in - en uitspringen, bijgevolg vertonen de woningen een unieke hedendaagse uitstraling. Bij het ontwerp werd tevens veel aandacht besteed aan het uitzicht van de woningen, hierdoor krijgt elke woning zijn eigen identiteit.Het gebruik van hedendaagse materialen, texturen en detaillering dragen bij tot een verfijnde en luchtige architectuur. Bij de indeling van de woningen werd ook aandacht besteed aan functionele inrichting, evenals een optimale lichtinval.Lot 7 is het laatste perceel die te koop wordt aangeboden. De oppervlakte van dit perceel bedraagt ± 581 m².Elke woning biedt een ruime inkomhal met gastentoilet, een lichtrijke woonkamer met open volledig ingerichte keuken en een berging. Op de verdieping vindt u een nog een apart toilet, 3 volwaardige slaapkamers en een mooie badkamer. Er is inspraak door de koper maar de bouwstijl van de andere woningen moet gevolgd worden.Contacteer ons snel voor meer informatie! Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Prijs op aanvraag

8480 Ichtegem

2 maatwerk nieuwbouwvilla's te koop in het centrum van Ichtegem Centrale ligging Wil je bouwen in het centrum van Ichtegem? Dan zijn deze twee ruime percelen een mooie buitenkans. Naast een centrale ligging (in de Koekelarestraat en de Sint-Bertinuslaan) en vlakbij de gemeentelijke basisschool, kennen deze twee percelen ontelbare mogelijkheden naar ontwerp en functionaliteiten. In de dorpskern, op wandelafstand van de marktplaats en buurtwinkels, is het hier bijzonder fijn wonen. 2 Ruime percelen van 790 m2 Deze twee ruime percelen van 790m2 bieden door de aanwezigheid van bestaande bomen (die indien gewenst gedeeltelijk kunnen worden behouden) voldoende privacy. Wonen in deze omgeving betekent geen inkijk, noch hoogbouw in de buurt. Kortom: een plek om thuis te komen! Maatwerk villabouw Hier bouw je een nieuwbouwvilla op maat. Een slimme woning op maat van jouw leven, met de energetische oplossingen om in alle comfort energiezuinig of zelfs energieneutraal te wonen. Naast een hoge graad van energie-efficiëntie staan jouw persoonlijke voorkeuren centraal. Een unieke kans om de villa te bouwen die perfect aansluit bij jouw levensstijl en budget. Benieuwd naar de mogelijkheden? Ons bouwteam staat voor je klaar vanaf de eerste schets tot ruim na de oplevering. Ideaal voor vrije beroepen Deze bouwlocatie leent zich perfect voor vrije beroepen. Met een ligging naast de gemeentelijke dorpsschool is visibiliteit gegarandeerd. Er kan een ruime woning met professionele praktijkruimte worden ontworpen, op maat van jouw noden en wensen. Hiervoor houden we steeds rekening met jouw individuele behoeften, voorkeuren en budget. “All-Bouw heeft ons tijdens het hele traject correct geïnformeerd. Een absolute aanrader voor mensen met bouwplannen die op zoek zijn naar een totaalaannemer op maat van hun budget!”Meer info? ### Meer weten?

790
contacteer
details
E-mail
Bellen
Bouwgrond te koop Veldegem (RBI50231)
255 000 €

8210 Veldegem

Op een prachtige locatie, nabij het centrum van Veldegem én met een vlotte verbinding naar E403, alsook het openbaar vervoer ( zowel trein als bus), vinden we dit prachtig lot bouwgrond terug. Deze bouwgrond heeft een totale oppervlakte van 648m². Er is geen bouwverplichting! TOPVOORDEEL! Betaal nu slechts 6% BTW i.p.v. 21%. Informeer snel naar de voorwaarden. Het is eveneens mogelijk om een nieuwbouwvilla bijkomend aan te kopen (volgens plan in bijlage/bouwvergunning reeds voorhanden): Indeling: Het gelijkvloers bestaat uit een inkomhal met gastentoilet, een lichtrijke leefruimte met open keuken en aansluitende berging. Op de eerste verdieping zijn er 4 slaapkamers, een badkamer met dubbele lavabo, douche én bad alsook een afzonderlijk toilet en berging. Deze nieuwbouw wordt ingeplant op een prachtig perceel van 648 m² én geniet tevens van een carport! Uiteraard wordt er bij de bouw van deze villa ingezet op energiezuinigheid: Warmtepomp (lucht/water) met vloerverwarming (gelijkvloers + verdiep), PVC-ramen met HR beglazing, Plat dak in EPDM met 16 cm isolatie, zonnepanelen, ….E-peil = max. 20 Deze nieuwbouwwoning kan volledig aangpast worden naar uw eigen smaak. Kortom, een prachtige thuis voor u én uw gezin in het kloppend hart van Veldegem! Meer weten?

648
contacteer
details
E-mail
Bellen
Bouwgrond te koop Torhout (RBI88350)
289 000 €

8820 Torhout

STARTPRIJS, Elk bod hoger dan deze startprijs, wordt voorgelegd aan de eigenaars, die al dan niet kunnen ingaan op dit aanbod. Op een uiterst gunstige ligging te Torhout, op een boogscheut van het centrum en diverse invalswegen, is deze eigendom gehuisvest. Deze laatste werd ingeplant op een mooi perceel van ca. 824 m². Projectgrond voor 1 of meerdere woningen (mits goedkeuring door dienst Ruimtelijke ordening Torhout). Zeker een bezoekje waard! Aarzel niet ons te contacteren voor meer info of voor een afspraak vast te leggen! Meer weten?

824
contacteer
details
E-mail
Bellen
Landbouwgrond te koop Torhout (RBI82078)
Prijs op aanvraag

8820 Torhout

STAD TORHOUT – TWEEDE AFDELING Een perceel bosgrond met berging/schuilhuisje (volgens kadaster paviljoen), gelegen aan de Regenbeekweg, ter plaatse gekend als “Groot Vinkenpad”, bij het kadaster bekend zowel volgens titel als thans als het nummer 0057/F/P0000 van de sectie D, met een oppervlakte van achtenveertig are tweeëntachtig centiare (48a 82ca), met een kadastraal inkomen van honderd zesentwintig Euro (126,00 Eur). Meer weten?

4882
contacteer
details
E-mail
Bellen
Bouwgrond te koop Torhout (RBI71478)
126 000 €

8820 Torhout

Prachtig lot bouwgrond op topligging in hartje Torhout, nabij het stadscentrum en belangrijke invalswegen! Het zonnige perceel is uitermate geschikt voor het bouwen van een koppelwoning. Het perceel heeft een oppervlakte van ca. 303m². Geen bouwverplichting. (opmetingsplan en verkavelingsvoorschriften werden toegevoegd in bijlage) Meer weten?

303
contacteer
details
E-mail
Bellen
Bouwgrond te koop Torhout (RBI71477)
175 000 €

8820 Torhout

Prachtig lot bouwgrond op topligging in hartje Torhout, nabij het stadscentrum en belangrijke invalswegen! Het zonnige perceel is uitermate geschikt voor het bouwen van een alleenstaande woning naar uw wens. Het perceel heeft een oppervlakte van ca. 495m². Geen bouwverplichting. (opmetingsplan en verkavelingsvoorschriften werden toegevoegd in bijlage) Meer weten?

495
contacteer
details
E-mail
Bellen
Bouwgrond te koop Torhout (RBI71335)
169 000 €

8820 Torhout

Prachtig lot bouwgrond op topligging in hartje Torhout, nabij het stadscentrum en belangrijke invalswegen! Het zonnige perceel is uitermate geschikt voor het bouwen van een alleenstaande woning naar uw wens. Het perceel heeft een oppervlakte van ca. 441 m². Geen bouwverplichting. (opmetingsplan en verkavelingsvoorschriften werden toegevoegd in bijlage) Meer weten?

441
contacteer
details
E-mail
Bellen
Bouwgrond te koop Torhout (RBI65203)
440 000 €

8820 Torhout

Deze prachtige hoeve is gelegen op de grens tussen Lichtervelde en Torhout. Het perceel biedt tal van renovatie / bouwmogelijkheden en bestaat momenteel uit volgende perceelnummers: 0158B - weiland 0158C - weiland 0151A - bouwland 0152A - hooiland 0154D - hoeve (bebouwde oppervlakte 1786m2 / nuttige oppervlakte 214m2) De hoeve is gelegen op een absolute topligging, waarbij u kunt genieten van een fenomenaal verzicht op de omliggende velden. Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden of een bezoek inplannen ter plaatse? ### ### Meer weten?

9446
contacteer
details
E-mail
Bellen
Bouwgrond te koop Torhout (RBI46644)
265 000 €

8820 Torhout

Prachtig lot bouwgrond op landelijke, rustige ligging! Het zonnige perceel is uitermate geschikt voor het bouwen van een alleenstaande woning naar uw wens. Het perceel heeft een oppervlakte van ca. 1800 m². *Mogelijkheid tot aankoop aan 6% BTW, indien men aan de voorwaarden voldoet! Meer weten?

1777
contacteer
details
E-mail
Bellen
349 000 €

8820 Torhout

UNIEK AANBOD! Deze rustige en landelijke hoeve in Torhout is gelegen op een perceel van +/- 3200 m². Prachtige verzichten op de landelijke omgeving en toch slechts op 2 kilometer van het centrum van Torhout. Zowel de renovatie als het bouwen van een nieuwbouwwoning is mogelijk op dit perceel! Lijkt deze woning iets voor jou? Contacteer ons dan via residentievastgoed.be om jouw bezoek vast te leggen voor deze woning. De vermelde prijs is een richtprijs, elk bod rond deze prijs wordt voorgelegd aan de eigenaar die zich het recht voorbehoud om dit te aanvaarden of te weigeren Meer weten?

240 m Diepte terrein 19 m Breedte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
Bouwgrond te koop Ichtegem (RBI78604)
187 000 €

8480 Ichtegem

Op de verbindingsweg van Ichtegem naar Diksmuide ligt deze bouwgrond van 590 m². Deze grond kan zowel gebruikt worden voor bewoning als handel. Het perceel heeft een breedte van 42 m. 1) Stedenbouwkundige bestemming WgLk: Woongebied met landelijk karakter 2) Beschermd erfgoed: neen 3) Geïnventariseerd erfgoed: niet van toepassing 6) Overstromingsrapport: Perceelscore of P-score: A: geen overstroming gemodelleerd Gebouwenscore of G-score: A: geen overstroming gemodelleerd Ligging in Signaalgebied: neen Ligging in afgebakende oeverzone of afgebakend overstromingsgebied: neen Beslaglegging: Nee / Rechterlijke of bestuurlijke maatregel: Nee / Leegstand: Nee / Stedenbouwkundig attest: Nee Meer weten?

590 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
Bouwgrond te koop Ichtegem (RBG66385)
210 000 €

8480 Ichtegem

Bij het buiten rijden van Ichtegem richting Gistel - Oostende, kunt u deze woning met terras, garage, buitenberging en tuin terugvinden.De woning omvat op het gelijkvloers: inkomhall, voorplaats / slaapkamer, living in L-vorm, ingerichte keuken (dampkap, gasfornuis, dubbele spoelbak, oven, vaatwas en koelkast) en badkamer met zitbad en enkele lavabo, garage met de aansluiting voor de wasmachine, apart toilet en droge kelder.Er is een voutekamer / slaapkamer op het tussenverdiep. Op het 1ste verdiep biedt de nachthall toegang tot 2 slaapkamers. Er zijn verscheidene bergruimtes onder het dak.Er is dubbele beglazing en PVC rolluiken voorzien. Nutsvoorzieningen: elektriciteit dag, CV op aardgas radiatoren, regenwater, stadswater, aardgas, telefoon en distributie.Deze woning is volledig te renoveren of door de grootte van het perceel leent deze eigendom zich ook ideaal als projectgrond.De breedte van het perceel is voldoende voor het bouwen van een koppelbouw (min. 10,5 m breed) of alleenstaande bouw met 2 bouwlagen en een dak.Om de bouwvoorwaarden en -mogelijkheden te kennen, informeer vrijblijvend bij Vastgoed B-Home.Indien de woning wordt gesloopt, kan men genieten van een sloop- en heropbouwpremie, mits te voldoen aan bepaalde voorwaarden. Voor meer info: ### voor aannemer of investeerder in nieuwbouwprojecten!Gelegen nabij het centrum en op wandelafstand van school, openbaar vervoer en in de dichte nabijheid van kleinhandel. Meer weten?

896 36 m Diepte terrein 22 m Breedte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
Bouwgrond te koop Ichtegem (RBI43845)
Prijs op aanvraag

8480 Ichtegem

2 maatwerk nieuwbouwvilla's te koop in het centrum van Ichtegem Centrale ligging Wil je bouwen in het centrum van Ichtegem? Dan zijn deze twee ruime percelen een mooie buitenkans. Naast een centrale ligging (in de Koekelarestraat en de Sint-Bertinuslaan) en vlakbij de gemeentelijke basisschool, kennen deze twee percelen ontelbare mogelijkheden naar ontwerp en functionaliteiten. In de dorpskern, op wandelafstand van de marktplaats en buurtwinkels, is het hier bijzonder fijn wonen. 2 Ruime percelen van 790 m2 Deze twee ruime percelen van 790m2 bieden door de aanwezigheid van bestaande bomen (die indien gewenst gedeeltelijk kunnen worden behouden) voldoende privacy. Wonen in deze omgeving betekent geen inkijk, noch hoogbouw in de buurt. Kortom: een plek om thuis te komen! Maatwerk villabouw Hier bouw je een nieuwbouwvilla op maat. Een slimme woning op maat van jouw leven, met de energetische oplossingen om in alle comfort energiezuinig of zelfs energieneutraal te wonen. Naast een hoge graad van energie-efficiëntie staan jouw persoonlijke voorkeuren centraal. Een unieke kans om de villa te bouwen die perfect aansluit bij jouw levensstijl en budget. Benieuwd naar de mogelijkheden? Ons bouwteam staat voor je klaar vanaf de eerste schets tot ruim na de oplevering. Ideaal voor vrije beroepen Deze bouwlocatie leent zich perfect voor vrije beroepen. Met een ligging naast de gemeentelijke dorpsschool is visibiliteit gegarandeerd. Er kan een ruime woning met professionele praktijkruimte worden ontworpen, op maat van jouw noden en wensen. Hiervoor houden we steeds rekening met jouw individuele behoeften, voorkeuren en budget. “All-Bouw heeft ons tijdens het hele traject correct geïnformeerd. Een absolute aanrader voor mensen met bouwplannen die op zoek zijn naar een totaalaannemer op maat van hun budget!”Meer info? ### Meer weten?

790
contacteer
details
E-mail
Bellen