Garage te koop - Oosteeklo

Er zijn géén zoekertjes gevonden voor uw zoekopdracht.

Maak een e-mail alert om op de hoogte te blijven van nieuwe zoekertjes die aan uw criteria voldoen!


Hieronder zijn nog enkele interessante adressen te vinden in de buurt van Oosteeklo (9968).

Garagebox te koop Ertvelde (RBI76283)
29 000 €

9940 Ertvelde

Deze nieuwbouw garageboxen liggen in de Achterstraat te Ertvelde op een oogwenk van het centrum en zijn apart te koop ! Garagebox nr. 2 en nr. 3 zijn nog beschikbaar ! De prijs is excl. de kosten (registratierechten en BTW). Afgewerkt eind 2023 ! Interessant voor wie een parkeerplaats mist in de omgeving ! Meer info? Bel ### ! Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Parking te koop Ertvelde (RBI28469)
8 000 €

9940 Ertvelde

Nieuwbouwresidentie Linde situeert zich in het hart van de gemeente Ertvelde, langsheen de mooie Lindenlaan. Er zijn 3 autostaanplaatsen (buiten) te koop: P5 - P6 - P7. Bij aankoop van 1 staanplaats: 8.000 euro, bij aankoop van 2 staanplaatsen: 14.000 euro, bij aankoop van 3 staanplaatsen: 18.000 euro. Neem vrijblijvend contact op met ons kantoor voor meer informatie of een bezoek ter plaatse: ### (Niels), ### of via ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Parking te koop Waarschoot (RBI19285)
17 000 €

9950 Waarschoot

Ben je op zoek naar een handige en veilige parkeeroplossing voor jouw voertuig? Grijp dan nu je kans met deze fantastische staanplaats die te koop staat in het sfeervolle Waarschoot, onderdeel van de gemeente Lievegem. Kenmerken: Prijs: €17.000 Locatie : 9950 Waarschoot, Lievegem Veiligheid: De staanplaats bevindt zich op een goed beveiligd terrein, waardoor je met een gerust hart je voertuig kunt parkeren. Geen gedoe meer met zoeken naar een parkeerplek! Jouw eigen vaste staanplaats staat altijd voor je klaar. Toegankelijkheid: Gemakkelijke toegang tot de staanplaats, waardoor parkeren snel en eenvoudig is. Investering: Naast het gemak van parkeren biedt deze staanplaats ook de mogelijkheid als investering, aangezien de vastgoedmarkt in de regio zich positief ontwikkelt. Wacht niet te lang en grijp deze kans om een praktische en waardevolle staanplaats te verwerven in het charmante Waarschoot. ERA THUIS, zorgt voor je huis! Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Parking te koop Eeklo (RBI51521)
3 950 €

9900 Eeklo

De residentiële ligging en de grote vraag op die locatie naar parkeerplaatsen maken deze autostaanplaatsen heel attractief! Daarenboven op wandelafstand van het centrum van Eeklo. Op deze locatie worden 19 staanplaatsen te koop aangeboden. De afmetingen zijn als volgt: Staanplaatsen: Breedte: 230 cm Diepte: 500 cm Indien u graag meer info of een bezoek wenst, bel ons op ### of mail naar ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Parking te koop Eeklo (RBI15318)
22 000 €

9900 Eeklo

Nabij het centrum van Eeklo vinden we in de ondergrondse garage van een nieuwe residentie deze standplaats. Vlot in- en uitrijden is perfect mogelijk. Deze parkeerplaats is bereikbaar via een automatische poort en betreft de afmetingen van 2.80 meter op 5.00 meter. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of een bezoek. 1) Stedenbouwkundige bestemming Wg: Woongebied 2) Beschermd erfgoed: neen 3) Geïnventariseerd erfgoed: niet van toepassing 4) Keuringsattest elektriciteit: neen 5) Renovatieverplichting: neen Beslaglegging: Nee / Geïnventariseerd erfgoed: Nee / Rechterlijke of bestuurlijke maatregel: Nee / Leegstand: Nee / Stedenbouwkundig attest: Nee Meer weten?

14 Gemotoriseerde garagepoort
contacteer
details
E-mail
Bellen
Garagebox te koop Eeklo (RBH10487)
32 500 €

9900 Eeklo

De centrale ligging en de grote vraag op die locatie naar degelijke garages te huur maakt deze eigendom heel attractief voor vastgoedbeleggers die een vaste opbrengst wensen zonder veel gedoe! De garagebox is voorzien van een geautomatiseerde poort, verlichting, een stopcontact en rekken. De garage is groot genoeg om een grote personenwagen met gemak te stallen. De afmetingen zijn als volgt: De poort Hoogte: 201 cm Breedte: 300 cm Garage: Hoogte:335 cm Breedte: 350 cm Diepte: 550 cm Indien u graag meer info of een bezoek wenst, bel ons op ### of mail naar ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Parking te koop Evergem (RBI28501)
15 000 €

9940 Evergem

Project Sanglier is gelegen in het Eindeken, nabij de dorpskern van Evergem. Bovengrondse staanplaatsen P41 & P42 worden te koop aangeboden aan 15.000 euro/stuk. Grootte: 15m² Wenst u meer informatie? Neem dan gerust contact op met Thijs via ### , ### of ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Parking te koop Evergem (RBI28463)
12 250 €

9940 Evergem

Project Venhoute situeert zich vlakbij de Langerbrugsestraat, een aantrekkelijke locatie in het centrum van Evergem. Alle appartementen zijn verkocht. Er is nog 1 bovengrondse staanplaats te koop à 12.250 euro excl. kosten. Interesse? Neem vrijblijvend contact op met ons kantoor: ### (Jan), ### of via ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Parking te koop Evergem (RBI22154)
22 500 €

9940 Evergem

Heb je genoeg van het zoeken naar een parkeerplek of je zorgen maken over de veiligheid van je auto? Wij hebben dé oplossing voor jou: een eigen staanplaats voor je auto in het prachtige Evergem! Kenmerken van de staanplaats: Locatie: Gelegen in het rustige en goed bereikbare Evergem, ideaal voor jouw dagelijkse routine. Gemak: Geen gedoe meer met zoeken naar een parkeerplek; jouw vaste plek staat altijd voor je klaar. Voordelen voor jou: 🚙 Bespaar tijd: Geen eindeloos zoeken naar een parkeerplek meer. 🏡 Rust: Geniet van gemoedsrust, wetende dat je auto op een veilige plek staat. Grijp nu de kans om jouw eigen auto staanplaats te bezitten in Evergem. ERA THUIS, zorgt voor je huis! Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Garagebox te koop Wondelgem (RBI31285)
249 000 €

9032 Wondelgem

Deze loods (rechts op foto) van ca. 167 m² bevindt zich op 5 minuten van de oprit van de R4 en kan fungeren als opslagruimte of garage. Deze loods is bereikbaar via de doorgang van een kleinschalige residentie met een hoogte van 2,60 m en een breedte van 2,90 m. Het dak werd recent volledig gerenoveerd.De afmetingen van de loods en de doorgang zijn als volgt: Lengte loods: 19,72 m Breedte loods: 8,11 m Hoogte poort: 3,16 m Breedte poort: 3,46 m Hoogte doorgang residentie: 2,60 m Breedte doorgang residentie: 2,90 m Elektriciteit en water aanwezig / Automatische sectionaalpoort / Nieuw en geïsoleerd dak Benieuwd naar deze ruime loods in Wondelgem? Maak dan zeker een afspraak. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
35 000 €

9185 Wachtebeke

2 parkeerplaatsen in ondergrondse parking te Wachtebeke Te koop in het centrum van Wachtebeke 2 parkeerplaatsen nr. 29 en 30 verhuurd Per parkeerplaats € 17 500,00 Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Garagebox te koop Oostakker (RBI00588)
80 000 €

9041 Oostakker

Te Oostakker vinden we deze bijzonder ruime en makkelijk toegankelijke garage met voorziening van elektriciteit, gelegen op een privé domein. Deze garage heeft plaats voor ruim 2 wagens en nog ruimte voor stockage en eventueel fietsen of motoren. Met een oppervlakte van 52 m² heeft u hier een zee van ruimte om te stockeren en te parkeren en eventueel een hobby uit te oefenen. Voor meer inlichtingen of een bezoek, contacteer Veronique ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Garagebox te koop Wachtebeke (RBI57244)
70 000 €

9185 Wachtebeke

7 ondergrondse staanplaatsen te Wachtebeke Met een perfecte ligging in het centrum van Wachtebeke en nabijheid van alle winkels is dit uw kans ! In de ondergrondse parkeergarage "Persynplein" met toegang via de brede inrit (aan Delhaize) en ruime manoeuvreerruimte. Tevens zijn ze makkelijk toegang voor de omliggende appartementen. Ideaal als eigen parkeerplaats of als investeringsobject met een minimale instapkost. Alle staanplaatsen zijn momenteel verhuurd, ideaal als investeringsobject met een nettorendement van minimaal 3%. Optioneel per stuk aan te kopen aan €11.000. Voor meer info bel Bart op ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Garagebox te koop Wachtebeke (RBG67670)
11 000 €

9185 Wachtebeke

Ondergrondse staanplaats te Wachtebeke. Met een perfecte ligging in het centrum van Wachtebeke en nabijheid van alle winkels is dit uw kans ! In de ondergrondse parkeergarage "Persynplein" met makkelijke toegang via de brede inrit (aan Delhaize) en ruime manoeuvreerruimte . Ideaal als eigen parkeerplaats of als investeringsobject met een minimale instapkost. Voor meer info bel Bart op ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
19 000 €

9000 Gent

In het appartementsgebouw Svenka gelegen te Engelbert Van Arenbergstraat en vlakbij het station Dampoort ligt deze garagebox. Een interessante locatie om de wagen kwijt te kunnen gelet op de ontwikkeling van de buurt. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
20 000 €

9991 Adegem

Op zoek naar een veilige en droge autostaanplaats in Maldegem/Adegem? In het project Hof Ter Walle in Adegem Dorp zijn er nog verschillende ondergrondse autostaanplaats te koop. Contacteer ons voor meer informatie op ### (Ewout Vanden Bussche) - ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
34 000 €

9080 Lochristi

Deze garage, ondergrondse in het woonpark "Azaleapark" (die dateert van bouwjaar 2014)te Kapelleken Lochristi, nummer G62 staat te koop. Inschrijvingen via mail naar ### , geen telefonische inschrijvingen! Volg ons op Fb en insta. Voor meer info: ### GRATIS SCHATTING GRATIS FINANCIEEL ADVIES Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen

Ligging: Gelegen op centrale topligging: aan de Korenmarkt, de Poel, Kraanlei, Veldstraat, Lange Munt, ... Gelegen op 50m van de openbare parking "St. Michiels" LAATSTE AUTOSTANDPLAATS !!! Ondergrondse autostandplaats te koop in hartje Gent, in nieuwbouwresidentie "Collegehof". Ook ideaal als investering ! Prijs: 50.000euro excl. kosten. Voor meer info en/of bezoek ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
29 000 €

8730 Beernem

GARAGEBOX - nette diepe garagebox voorzien van verlichting en elektriciteit.Ligging:- Uitstekende ligging in het centrum Beernem Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
25 000 €

9000 Gent

Beveiligde ondergrondse autostaanplaats te koop in de residentie 'Kasterbant', op de hoek van Kasterbant en Eendrachtstraat, nabij de Visserij, station Dampoort en met Gent centrum op 5 min fietsen. Vrij bij akte. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen