Garage te huur - Kortenberg

1 zoekertjes (1 - 1)

We hebben slechts een paar zoekertjes gevonden die overeen komen met uw zoekcriteria.

Maak een e-mail alert om op de hoogte te blijven van nieuwe zoekertjes die aan uw criteria voldoen!


Hieronder zijn nog enkele interessante adressen te vinden in de buurt van Kortenberg (3070) + Deelgemeenten.

Parking te huur Zaventem (VWD05409)
109 €

1930 Zaventem

Ga naar bepark.eu en voer direct uw adres in om alle beschikbare parkeerplaatsen in de omgeving te vinden. Contacteer ons per telefoon of e-mail. Parking te huur Lambroekstraat 5 - Zaventem (1930). Deze beveiligde overdekte parking is gelegen in de gemeente Zaventem, bekend om zijn luchthaven nabij Brussel. Het is één van de drukste luchthavens van Europa, waardoor het een zeer strategische plaats is om een parking te hebben. Als u in de buurt werkt of woont en op zoek bent naar een parkeerplaats, aarzel dan niet om online te reserveren. Prijs van een 24/7 maandabonnement: €109 Geen waarborg vereist, kosten en taksen inbegrepen! Meer weten?

Gemotoriseerde garagepoort
contacteer
details
E-mail
Bellen
Parking te huur Zaventem (VWC87919)
185 €

1930 Zaventem

Het Crowne Plaza Brussels Airport **** ligt op slechts 3 km van Zaventem Airport, het Crowne Plaza Hotel biedt u een praktische oplossing. Een gratis pendeldienst van/naar de luchthaven is elke 20 minuten beschikbaar tijdens de week van 6.00 tot 21.40 uur en in het weekend van 6.00 tot 21.40 uur en van 18.00 tot 21.40 uur. Buiten deze uren adviseren wij u een taxi te nemen. Maandelijkse prijs : 24/7 (185€) Neem contact met ons op via ### of per post op ### . Direct online een plaats huren ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Parking te huur Zaventem (VWC76442)
121 €

1930 Zaventem

Deze parking nabij de luchthaven van Zaventem in Brussel is de ideale oplossing om uw auto veilig te parkeren en achter te laten. De parkeerplaats is inderdaad 24/7 bereikbaar en bewaakt. Het treinstation van Zaventem en de bushalte Zaventem Kleine Daalstraat zijn ook vlakbij. Hiermee kunt u in ongeveer twintig minuten naar het vliegveld gaan. De ideale locatie van dit parkeerterrein maakt het erg populair dus wacht niet om uw plek te huren en uw auto veilig te parkeren. Prijs voor een maandelijks abonnement: - 24/7 (150€) Alle kosten inbegrepen. Bel ons op ### of stuur ons een e-mail naar ### U kunt deze parkeerplaats huren op: ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Garagebox te huur Kraainem (VWC95411)
85 €

1950 Kraainem

Ga naar bepark.eu, typ rechtstreeks uw adres in om alle beschikbare parkeerplaatsen bij u in de buurt te vinden. Parkeerplaats te huur op de Koningin Astridlaan 278, Kraainem (1959). Dit gebied heeft veel restaurants, supermarkten en andere bedrijven in de buurt. Deze parking is ook zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer, dus het is de perfecte oplossing als u uw auto moet parkeren en ergens heen moet. De bushalte 'Koningin Astrid' ligt op 1 minuut afstand. De lijnen 76, 77 en T39 rijden hiervandaan. De bushalte 'Kraainem Kon.Astridlaan' ligt op 3 minuten afstand, met de lijnen 316 en 352. De bushalte 'Kraainem Wilderozen' ligt op 2 minuten afstand en bedient de lijnen 315, 317 en E12. Tenslotte ligt de tramhalte 'Wilderozen' op 4 minuten lopen van deze parkeerplaats. Reserveer nu uw parkeerplaats online! Prijs(per maand): 24/7 (85€) Alle kosten inbegrepen. Ongeacht of u één of meerdere parkeerplaatsen nodig hebt, neem contact met ons op via ### of per e-mail via ### U kunt deze parkeerplaats huren op: ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Parking te huur Diegem (VWD07078)
157 €

1831 Diegem

Bezoek ### Parking te huur bij Parking Kouterveldstraat 20, Diegem (1831). Deze locatie bevindt zich in een ondergrondse parking, vlakbij Brussels Airport. Talloze bedrijven vullen de buurt, waardoor het de ideale bestemming is om je auto de hele dag veilig te stellen. De richtingaanwijzer naar de parkeerroute is bereikbaar via een rotonde. Het busstation Diegem Kouterveld (lijnen 272, 282, 471, 620, 621) ligt op 15 minuten wandelen als je naar nabijgelegen delen van de regio wilt. Als u meer hulp nodig hebt, zal ons team van property managers u graag helpen tijdens uw BePark-ervaring, telefonisch of via e-mail. Reserveer vandaag nog uw plek en ontdek dit gebied zelf! Meer weten?

Gemotoriseerde garagepoort
contacteer
details
E-mail
Bellen
Parking te huur Diegem (VWD07050)
163 €

1831 Diegem

Bezoek ### Parking te huur op Parking De Kleetlaan 4, Diegem (1831). Deze overdekte parking is bijzonder voordelig als je in de buurt werkt. Verschillende bedrijven zijn bereikbaar in de buurt, zoals Indeed office, Ayming en The Glue. Het restaurant The Hive stippelt het landschap uit zodat u gemakkelijk de locatie van de parkeerplaats kunt bepalen. Bovendien kan het openbaar vervoer dienen als goede indicatoren met het Diegemse metrostation (S2, S9, IC & P) en busstation (282 & 621) op minder dan 5 minuten lopen van deze bestemming. Als u extra hulp nodig heeft, zal ons team van property managers u graag telefonisch of per e-mail ondersteunen tijdens uw BePark-ervaring. Reserveer vandaag nog uw plek en ontdek dit gebied zelf! Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Garagebox te huur Diegem (RBI48300)
100 €

1831 Diegem

Deze ondergrondse parkings bevinden zich in het centrum van Diegem nabij de luchthaven van Zaventem, NATO hoofdkwartier en bedrijvencentrum Machelen-Evere. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Parking te huur Machelen (VWD03120)
151 €

1830 Machelen

Ga naar bepark.eu, typ rechtstreeks uw adres in om alle beschikbare parkeerplaatsen bij u in de buurt te vinden. Deze parking, gelegen in Machelen, bevindt zich vlakbij het station van Diegem. In de nabije omgeving zijn heel wat bedrijven zoals DHL Express, Cisco Systems... gevestigd. Bovendien ligt deze parking net naast 2 autosnelwegen, de A201 en de E40. Aarzel niet en reserveer nu deze parking bij BePark.Prijs(per maand - Dag) : 151.25€. Alle kosten inbegrepen. Ongeacht of u één of meerdere parkeerplaatsen nodig hebt, neem contact met ons op via ### of per e-mail via ### U kunt deze parkeerplaats huren op: ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Parking te huur Machelen (VWC91720)
110 €

1830 Machelen

Veilige parking beschikbaar in Machelen aan de Berkenlaan.Deze parking ligt op wandelafstand van het treinstation van Diegem, dat een snelle verbinding biedt naar de luchthaven van Brussel / Brussel-Nationaal. Verder is de parking dicht bij verschillende bedrijven in Drie Linden, zoals DHL en Philips. Klinkt goed? Huur nu uw parking! Prijs(per maand): 24/7 (110€) Alle vergoedingen inbegrepen. Bel ons op ### of stuur ons een e-mail naar ### U kunt deze parkeerplaats huren op: ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Parking te huur Machelen (VWC83643)
127 €

1830 Machelen

Huur uw parkeerplaats in Brussel, in de Bessenveldstraat, vlakbij het ibis hotel en de luchthaven van Brussel Zaventem. De parking bevindt zich op 2 minuten wandelafstand van de bushalte Diegem Bessenveld waar u met de bussen 272 en 620 naar de luchthaven kunt gaan. Deze buiten parking is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Het is de ideale plek om uw auto veilig te parkeren. Reserveer nu uw plaats en vermijd parkeerproblemen. Prijs(per maand): 5 dag / week (127.05€). Alle vergoedingen inbegrepen. Bel ons op ### of stuur ons een e-mail naar ### U kunt deze parkeerplaats huren op: ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
99 €

1150 Sint-Pieters-Woluwe

Bezoek ### Parkeergarage te huur aan de Boulevard de la Woluwe 2, Sint-Pieters-Woluwe (1150). Een nieuw gebouwde ondergrondse parking garandeert veiligheid en beveiliging. De school van het Sint-Jozefscollege is een goede indicator voor de nabijheid van de ingang van de parking. Het centrum huisvest verschillende bedrijven die van onschatbare waarde kunnen zijn voor degenen die hun beroep in een van de bedrijven uitoefenen. Bovendien ligt het busstation Musee Du Tram (lijn NO6) op 2 minuten lopen van de locatie. Als u meer hulp nodig heeft, zal ons team van property managers u graag telefonisch of per e-mail ondersteunen tijdens uw BePark-ervaring. Reserveer vandaag nog uw plek en ontdek deze omgeving zelf! Meer weten?

Gemotoriseerde garagepoort
contacteer
details
E-mail
Bellen
75 €

1150 Sint-Pieters-Woluwe

Brussels Car-port te huur voltijds Gelegen op de grens van de drie gemeenten Sint-Lambertus-Woluwe, Etterbeek en Oudergem, is deze car-port te huur, vrij toegankelijk, vrij bewoonbaar, op 300 m van het metrostation Petillon en op 600 m van het metrostation Hankar. Een waarborg van twee maanden is vereist. Beschikbaar vanaf 75 euro, gewenste prijs 95 euro/maand. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
150 €

1200 Sint-Lambrechts-Woluwe

Quartier Roodebeek, à proximité de ses commerce et transports, garage box à louer pour 150€/mois. Libre immédiatement. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Parking te huur Haren (VWD06372)
109 €

1130 Haren

Bezoek ### Parkeergarage te huur bij Parking Avenue du Bourget 40, Haren (1130). Een nieuwe buitenparkeerplaats die dicht bij het Bourget Station ligt (bus 12 en tram 62) op respectievelijk 1 tot 6 minuten lopen. Als u in de buurt werkt, kan deze parkeergarage u uitzonderlijk goed van dienst zijn met zijn ideale locatie in de buurt van verschillende bedrijven. Bovendien ligt Carrefour Express New OT op 1 minuut lopen. Als u vragen heeft, zal ons team van property managers u graag helpen tijdens uw BePark ervaring, telefonisch of per e-mail. Reserveer vandaag nog uw plek! Meer weten?

12
contacteer
details
E-mail
Bellen
Garagebox te huur Haren (VWC95998)
85 €

1130 Haren

Ga naar bepark.eu, typ rechtstreeks uw adres in om alle beschikbare parkeerplaatsen bij u in de buurt te vinden. Parkeerplaats te huur gelegen aan de Harenheidestraat 15, Brussel (1030). Deze parkeerplaats is gelegen in een woonwijk. Er zijn ook enkele winkels en een basisschool in de buurt. Het treinstation Haren-zuid ligt op 4 minuten lopen, alsook de bushalte Haren-zuid, Kortenbach (1 min te voet), die lijnen 65 en 80 bedient. Het treinstation Haren ligt op 5 minuten lopen. Deze parkeerplaats is perfect voor iedereen die in de buurt woont, werkt of op bezoek is. Reserveer hem nu op onze website! Prijs(per maand): 24/7 (85€). Alle kosten inbegrepen. Ongeacht of u één of meerdere parkeerplaatsen nodig hebt, neem contact met ons op via ### of per e-mail via ### U kunt deze parkeerplaats huren op: ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Parking te huur Haren (VWC87851)
75 €

1130 Haren

Gelegen in Brussel (1130) ligt deze parking vlakbij de bushalte van Biplan, die bediend wordt door de buslijnen 65 en 80. Dankzij de ligging in de buurt van vele winkels heeft u, als u in dit gebied werkt of woont, nu de mogelijkheid om gemakkelijk en op een zeer economische en veilige manier te parkeren. U hoeft niet meer elke dag tijd te verspillen om uw auto te parkeren. Maandelijkse prijs: 24/7 (75€) Neem contact met ons op via ### of per post op ### . Direct online een plaats huren ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Garagebox te huur Sint-Pieters-Woluwe (VBA45861)
120 €

1150 Sint-Pieters-Woluwe

A deux pas de la place Dumon et toutes ses facilités, garage box une voiture avec porte télécommandée. Libre immédiatement. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Parking te huur Sint-Pieters-Woluwe (VWD06044)
99 €

1150 Sint-Pieters-Woluwe

Reserveer uw plek op ### Parkeerplaats te huur in Rue du Duc 92, Sint-Pieters-Woluwe (1150). Aan de ene kant ligt deze locatie op slechts 8 minuten lopen van het doorgangsstation "Montgomery" dat gemakkelijk toegang biedt tot de bus (lijn 61) of de tram (lijn 81) om het Jubelpark te bereiken. Aan de andere kant ligt de tram (lijnen 31 en 44) op slechts 1 minuut lopen. Deze locatie biedt een divers aanbod aan winkels, van wijnwinkels tot boekenwinkels en buurtwinkels. Verschillende restaurants en cafés liggen om de hoek van de parkeerplaats. Reserveer nu je plek en deze gezellige buurt kan van jou zijn om te ontdekken! Prijs van een 24/7 maandabonnement: €99 Prijs van een maandabonnement voor overdag (maandag t/m vrijdag: 8:00-19:00): €75 Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen