Garage te huur - Aartselaar

1 zoekertjes (1 - 1)

We hebben slechts een paar zoekertjes gevonden die overeen komen met uw zoekcriteria.

Maak een e-mail alert om op de hoogte te blijven van nieuwe zoekertjes die aan uw criteria voldoen!


Hieronder zijn nog enkele interessante adressen te vinden in de buurt van Aartselaar (2630).

85 €

2660 Hoboken

Hoboken - Gebouw op de Hoek Antwerpsesteenweg / Krugerstraat Ondergrondse autostaanplaats 85 euro per maand. vrij vanaf 1 december 2023. Contacteer ons voor een bezoekje ### - ### - ### - ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Parking te huur Schelle (RBI09679)
75 €

2627 Schelle

Drie ondergrondse autostaanplaatsen (P14-P15-P16) worden te huur aangeboden (2,5x5m). Deze parkings zijn gelegen in de ondergrondse van de nieuwbouw residentie Elaza te Schelle, Lazernijweg 1-9. De huurprijs per autostaanplaats bedraagt 100,00 euro per maand. Bent u opzoek naar een parkeerplaats? Contacteer ons dan zeker! Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Garagebox te huur Wilrijk (RBI31476)
85 €

2610 Wilrijk

Garagebox te huur, enkel geschikt voor parkeren van auto. Niet bestemd als opslagplaats Beschikbaar vanaf 1/12/2023 Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
75 €

2610 Wilrijk

VERHUURD! Dit is een parkeerplaats, geen garagebox! Bent u het ook zo beu om geen parkeerplaats te vinden? Dan is dit de oplossing voor u! Goed gelegen garage te Wilrijk op wandelafstand van het centrum, scholen, en invalswegen. Huurwaarborg: 3 maanden, beschikbaar vanaf 01/04/2022. Voor meer info of een bezoek ter plaatse, mail naar ### . De waarde van uw eigendom kennen? Maak een vrijblijvende afspraak met onze habicom-expert in uw buurt. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Parking te huur Kontich (RBH77700)
60 €

2550 Kontich

Ruime ondergrondse staanplaatsen te huur in een kleinschalig nieuwbouwproject, gelegen vlakbij het centrum van Kontich Kazerne. Het complex is toegankelijk via een afgesloten inrit met automatische poort. Er zijn 1 of meerdere plaatsen naast elkaar beschikbaar, met of zonder berging. Geschikt voor personenwagen, 4x4, oldtimer,... Maandelijkse huurprijs (zonder berging): 60 euro per plaats Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Parking te huur Niel (RBI75324)
80 €

2845 Niel

Deze autostaanplaats is gelegen achter het hoofdgebouw te Niel, Matenstraat 155. De huurprijs voor deze parkings bedraagt 90,00 euro per maand. Bent u op zoek naar een autostaanplaats, contacteer ons dan zeker voor meer info. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Parking te huur Niel (RBH31778)
70 €

2845 Niel

Deze autostaanplaatsen zijn gelegen in de ondergrondse parking van het nieuwbouwproject residentie Poortelei te Niel. De ondergrondse parking is heel toegankelijk en wordt afgesloten met sectionale poort. Het project biedt nog enkele ondergrondse autostaanplaatsen te huur aan welke bereikbaar zijn via een autolift. De huurprijs voor de laatste parkings bedraagt 70,00 euro per maand. Bent u op zoek naar een autostaanplaats, contacteer ons dan zeker voor meer info. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Garagebox te huur Boom (RBI68521)
80 €

2850 Boom

Autostaanplaats voor 2 wagens in een nieuwbouwproject te Boom. Het betreft een zeer recente en propere binnen staanplaats nummer 2 + 8. Ieder aan €80 per maand. Er is voldoende verlichting. De parkings bevinden zich op een gelijkvloers met een sectionale poort en afstandsbediening. Goed bereikbaar en dicht bij invalswegen. Bel of mail ons voor meer info. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Parking te huur Edegem (RBI84672)
110 €

2650 Edegem

Op een uitstekende ligging in de wijk Buizegem vinden we deze gesloten garagebox met manuele kantelpoort te huur. Bel snel voor deze individuele garagebox die zich bevindt tussen de Ernest Jouretlaan en Opstal met ingang via Hofgracht. Nuttige info: ·Onmiddellijk beschikbaar ·Geen maandelijkse kosten ·Waarborg: 3 maanden !!! NIEUW: PLAN VANAF NU ZELF JOUW AFSPRAAK IN VIA ONZE ONLINE MODULE!!! Surf naar het betreffende eigendom op onze website ### en klik vervolgens op de roze knop 'PLAN EEN BEZOEK'. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Garagebox te huur Edegem (RBI47579)
695 €

2650 Edegem

IN OPTIE – In afwachting van ondertekening huurovereenkomst. Bij interesse graag mail sturen met uw contactgegevens naar ### . Indien de ondertekening toch niet zou doorgaan zullen we U contacteren voor een bezoek ter plaatse. U zoekt een ruime garage, een magazijn of een atelier voor zowel privé en/of professioneel gebruik ? Kom snel kijken naar deze unieke oppportuniteit ! Het gebouw beschikt over een verwarming op gas, elektriciteit en water. Bovendien is er ook een toilet aanwezig. De totale oppervlakte van de garage bedraagt 89m2. Een unicum voor het centrum van Edegem, kom snel kijken ! De vermelde huurprijs houdt rekening met verhuur aan een vennootschap, indien gehuurd wordt in persoonlijke naam dan wordt de huurprijs herleid naar € 490,- per maand. Meer weten?

46
contacteer
details
E-mail
Bellen
100 €

2660 Hoboken

Dit eigendom werd net verhuurd door habicom! Wil u er in de toekomst als eerste bij zijn? Schrijf u dan gratis in op ### . Wij sturen u de eigendommen door die aan uw criteria beantwoorden! Het habicom-team. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Garagebox te huur Hoboken (RBH49808)
80 €

2660 Hoboken

Hoboken - Te huur ondergrondse autostaanplaats in de buurt van t' Schoonselhof. Vrij per direct - 80,00 euro per maand. Voor meer informatie contacteer ons op ### - ### / per mail ### - ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Garagebox te huur Hoboken (RBG09959)
45 €

2660 Hoboken

Hoboken - open parkeerplaats voor fietsen of moto. achter een gesloten garagepoort. Vrij per 15-12-2022 - contacteer ons voor een afspraak op ### 98- ### - ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Parking te huur Hoboken (VWC68693)
29 €

2660 Hoboken

Deze parkeergarage ligt in de wijk Hoboken van Antwerpen, dicht bij het Broydenbrogpark, Kasteel Broydenborg en het stadhuis. U vindt ook het busstation Hoboken Lelieplaats en Hoboken Meerlenhoflaan in de buurt. Prijs voor een maandelijks abonnement: - 24/7 (68€) - Nacht en weekend (29€) Alle kosten inbegrepen. Bel ons op ### of stuur ons een e-mail naar ### U kunt deze parkeerplaats huren op: ### Meer weten?

12
contacteer
details
E-mail
Bellen
80 €

2600 Berchem

Ondergrondse autostaanplaats, zéér centraal gelegen te Fruithoflaan De in- en uitgang van de ondergrondse garage is voorzien van een automatische poort. Afmetingen: (B) 2.6m x 5.5m (L) x 2m (H) Staanplaats nummer 59 Beschikbaar: onmiddellijk Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Parking te huur Antwerpen (RBI20039)
480 €

2020 Antwerpen

Garage met 5 parkeerplaatsen te huur in de Tentoonstellingswijk! Bijzonderheden: - Aparte Inrit - 5 parkeerplaatsen - Algemene kosten € 50,00 voor onderhoud gemeenschappelijke delen Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen