Handelspand te koop - Ucimont

Er zijn géén zoekertjes gevonden voor uw zoekopdracht.

Maak een e-mail alert om op de hoogte te blijven van nieuwe zoekertjes die aan uw criteria voldoen!


Hieronder zijn nog enkele interessante adressen te vinden in de buurt van Ucimont (6833).

Handelspand te koop Sensenruth (VBA33090)
320 000 €

6832 Sensenruth

L'agence Rénovactrice vous présente, à la vente, un bâtiment commercial d'environ 500 m2 au bord de la N89. Le bâtiment initial, d'une superficie de 400 m2 est une structure en métal réalisée sur mesure en 1995 (type entrepôt) auquel une annexe de 100 m2 a été ajoutée (env. 2008). La structure métallique du bâtiment initial permet de transformer les cloisons intérieures comme bon vous semble. C'est à dire qu'elles peuvent être conservées ou complètement abattues si une surface ouverte de 400 m2 est nécessaire à votre activité. Ce complexe érigé sur un terrain en zone d'activité économique mixte de 1437 m2 se trouve à Sensenruth, le long de la N89 à hauteur de la zone commerciale de Bouillon. Ce commerce est facile d'accès avec un grand parking (facilement 20 places possibles) en asphalte et bénéficie d'une situation idéale pour le développement de votre business. Le bâtiment offre 32 mètres de vitrine en front de nationale et presque 9 mètre en front de la rue des minières. Il est de plus possible d'acquérir un terrain attenant de 4491 m2 en zone d'activité économique mixte (au prix de 175 000 euros). Venez profiter des multiples possibilités que ce bâtiment à a vous offrir! Meer weten?

1437 25 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te koop Sensenruth (VAZ88780)
550 000 €

6832 Sensenruth

Wegrestaurant ''Aux Mille Pattes'' ligt langs de veel gebruikte N 89, op een terrein 1795 m² in Sensenruth, deelgemeente van Bouillon-sur-Semois. Bedrijf in volle activiteit geniet van een uitstekende zichtbaarheid en heeft een commerciële toplokatie. Wordt volledig bemeubeld verkocht met professioneel gebruiksklaar materiaal. Bestaat uit: hoofdgebouw, open buitenterras met 50 plaatsen, overdekt terras 20 plaatsen, grote gesloten parking, toegankelijk voor vrachtwagens. Restauratiezaal met 36 zitplaatsen 35 m², open keuken 16 m², tweede keuken 10 m², bijkeuken 11.50 m², bergplaats 4.50 m², sanitaire ruimte 5 m² met 2wc's en wastafel, stookplaats en aparte douche voor vrachtwagenchauffeurs. In de koer achteraan, in een gesloten gebouw, een koelkamer en reserve ruimte. De verdieping onder het dak en op betonvloer 52 m², heeft een private ruimte en bergplaats. Gebouwd in 1998 en 2002 op kruipkelders, muren met dubbele betonblokken, dak in kunstleien, ramen dubbele beglazing, luiken voor de restauratiezaal en de open keuken, centrale verwarming met stookolie, elektriciteit met dag- en nachtteller en geldig attest, aansluiting tv en telefoon. In de verkoopprijs zijn al de gebouwen inbegrepen, de commerciële activiteit, het groot terrein dat momenteel als parking word gebruikt waarvan het merendeel in een bouwzone ligt. Dit wegrestaurant werd opgericht in 1998 door de huidige eigenaars, het geheel word in heel goede staat verkocht en is klaar om te worden uitgebaat. Meer weten?

1795 1 Parkeerplaats(en) 120 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te koop Bouillon (VAZ82741)
300 000 €

6830 Bouillon

Overname actieve handelszaak - restaurant - in de vallei van de Semois. Bevindt zich in een gebouw waarvan het zakelijk gedeelte in verhuring gebruikt wordt. Dichtbij de Semois met vlakbij een publieke parking, bestaat uit 2 resauratiezalen, bar, professionele keuken, groot terras buiten. Het geheel is in zeer goede staat en perfect onderhouden. Heel bekend restaurant met een verzekerde opbrengst. Bijkomende inlichtingen op het nummer ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te koop Bouillon (VAM21957)
200 000 €

6830 Bouillon

Handelsgebouw gebruikt als bakkerij ligt dichtbij het centrum van Bouillon-sur-Semois. Het geheel bestaat uit een winkel, bakkerij werkplaatsen, een privaat gedeelte op de eerste verdieping en een appartement met aparte ingang op de tweede verdieping. De zaak heeft een goede ligging, rechtover de winkel ligt een grote parking. Bakkerij in volle uitbating, vrij bij de ondertekening van de akte In de prijs zijn het gebouw, de overname van de zaak en alle materialen inbegrepen. Het handels gedeelte bestaat uit een winkelruimte 30 m², keuken 20 m², bijkeuken 14 m² met een aparte wc, 2 werkplaatsen 19 en 49 m², zolder van 45 m² waarin een meel silo staat. Het private gedeelte, op de eerste verdieping heeft 2 slaapkamers 19.50 en 21 m², badkamer 5 m² met wc en een bergplaats 4 m². Het appartement op de tweede verdieping bestaat uit een living 13 m², half ingerichte keuken 12 m², 2 slaapkamers 11 en 17 m² en een badkamer met enkel een douche 2 m² met wc. Zolder van 64 m² op de hoogste verdieping. Meer weten?

162
contacteer
details
E-mail
Bellen
495 000 €

6800 Libramont-Chevigny

Honesty presenteert dit gebouw voor gemengd gebruik in het hart van Libramont. De locatie is ideaal gelegen op een steenworp afstand van het centrum en dicht bij winkels en alle voorzieningen van de stad. Het gebouw bestaat uit 2 flats met 2 slaapkamers, waarvan er 1 moet worden afgewerkt, en 2 winkelunits. Praktisch gezien is er voldoende parkeergelegenheid voor 7 auto's, zodat klanten en verhuurders gemakkelijk toegang hebben. De appartementen, gelegen op de eerste verdieping van het gebouw, zijn voorzien van alle comfort dat huurders verwachten. Elke kavel heeft een aparte ingang. Een unieke kans voor investeerders. Maak een afspraak en bel Honesty op ### Meer weten?

474
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te koop Maissin (VBA44220)
1 050 000 €

6852 Maissin

MAISSIN: Authentiek hotel met 27 kamers (#3X+1_DECH_LUX) • Gelegen in een groene omgeving met een prachtig uitzicht op de regio • Vergaderzalen, bar, parking, enz. • Prijs: 1.050.000€ (aandelen) Extra foto's in het dossier zijn op verzoek te verkrijgen. Andere gelijkaardige dossiers en soorten activa (hotels, verpleeghuizen, vastgoedbeleggingen, logistiek, enz.) zijn beschikbaar op aanvraag. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te koop Libramont-Chevigny (VBA41988)
260 000 €

6800 Libramont-Chevigny

W Immobilière vous propose à Libramont, une surface commerciale de plus de 210 m². Ce bien se compose comme suit: niveau -1: une cave et un garage. Niveau RDC: une grande surface commerciale, quatre bureaux, une réserve, un WC et une salle de bains. Ce bien vous offre une superbe visibilité avec 16m de vitrines. . Bien vendu en bon état avec des châssis en double vitrage. Beau potentiel d'aménagement avec ce bien qui vous offre de spacieux volumes. Pour tous renseignements: W Immobilière - ### - ### Les informations fournies par l’agence ont un caractère indicatif et non contractuel. En conséquence, elles ne peuvent engager la responsabilité de l’agence et ne dispensent pas la personne intéressée de réaliser les vérifications Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te koop Libramont (VBA28723)
472 500 €

6800 Libramont

Dit bedrijf ligt in het hart van Libramont en is een unieke kans voor investeerders die op zoek zijn naar een winstgevend pand. Het gebouw maakt deel uit van een mede-eigendom. Het wordt bewoond door bestaande huurders, wat onmiddellijke winstgevendheid garandeert (5% nettorendement). Het is ideaal gelegen in een drukke winkelstraat in de stad en biedt optimale zichtbaarheid voor winkeliers. De winkel heeft een verkoopoppervlakte van ongeveer 143,71 m² en bestaat uit een inkomhal, een open ruimte, een magazijn, 2 kantoren, een kitchenette, 2 aparte toiletten (M/V) en een kleine opslagruimte. Er zijn ook 2 parkeerplaatsen (met de mogelijkheid om er nog 6 bij te kopen). Het pand is uitgerust met grote etalages en een modern, functioneel interieur, perfect geschikt voor vele soorten bedrijven. De bestaande huurders hebben hun zaak al optimaal ingericht, wat de investering nog waardevoller maakt. Verkoop onder voorbehoud van registratierechten. De geadverteerde prijs is een basis voor onderhandeling en is niet bindend voor de verkoper. De verstrekte informatie is indicatief en niet contractueel. Bezichtiging in aanwezigheid van TOPIMMO. Meer weten?

1
contacteer
details
E-mail
Bellen
520 000 €

6880 Bertrix

Honesty presenteert deze prachtige meubelopslagplaats in het centrum van Bertrix. De locatie is ideaal gelegen op een steenworp afstand van alle voorzieningen, winkels, vervoersverbindingen en de belangrijkste wegen in de regio. Het gebouw bestaat uit 52 opslagunits van verschillende grootte en is voor bijna 100% gevuld. Een geautomatiseerd beheersysteem maakt het gemakkelijk om de verhuur bij te houden. Het pand is gebouwd op 3 goed gestructureerde niveaus en biedt gemakkelijke toegang voor alle soorten opslag. Een krachtig fotovoltaïsch systeem en een goederenlift maken het pand nog aantrekkelijker. Het gebouw garandeert een stabiel langetermijnrendement dat al enkele jaren wordt bevestigd. Het huidige brutorendement ligt rond de 8%. Als je op zoek bent naar een uitzonderlijk beleggingspand, dan is dit gebouw echt iets voor jou. Een bezichtiging is essentieel. Bel Honesty op ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
520 000 €

6880 Bertrix

Honesty presenteert deze prachtige meubelopslagplaats in het centrum van Bertrix. De locatie is ideaal gelegen op een steenworp afstand van alle voorzieningen, winkels, vervoersverbindingen en de belangrijkste wegen in de regio. Het gebouw bestaat uit 52 opslagunits van verschillende grootte en is voor bijna 100% gevuld. Een geautomatiseerd beheersysteem maakt het gemakkelijk om de verhuur bij te houden. Het pand is gebouwd op 3 goed gestructureerde niveaus en biedt gemakkelijke toegang voor alle soorten opslag. Een krachtig fotovoltaïsch systeem en een goederenlift maken het pand nog aantrekkelijker. Het gebouw garandeert een stabiel langetermijnrendement dat al enkele jaren wordt bevestigd. Het huidige brutorendement ligt rond de 8%. Als je op zoek bent naar een uitzonderlijk beleggingspand, dan is dit gebouw echt iets voor jou. Een bezichtiging is essentieel. Bel Honesty op ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te koop Bertrix (VBA26219)
125 000 €

6880 Bertrix

Century21 iMagin'Immo vous présente ce bel espace commercial à Bertrix, actuellement exploité en magasin. Idéalement situé au cœur de la ville, à deux pas des commerces, des écoles, de la gare et de toutes les facilités de la ville, l'emplacement est stratégiquement placé pour une visibilité exceptionnelle et une accessibilité parfaitement adaptée pour développer tout autre type d'activité commercial. L'espace est large offrant un cadre de travail très agréable ainsi que de beaux volumes pour y servir vos clients et/ou exposer vos produits. Le bien dispose ainsi d'une grand pièce principale de 70m2, d'une toilette, d'une réserve et d'une cave. Le commerce est toujours en activité et occupé par un locataire. Quel que soit votre projet, l'emplacement est la garantie d'être au bon endroit pour y développer votre activité avec succès. Une visite s'impose. Pour plus d'informations, n'hésitez pas à nous contacter au ### ou par mail à l'adresse ### . Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te koop Libramont (VBA10332)
1 450 000 €

6800 Libramont

Honesty presenteert dit prachtige project in het economische hart van de regio. Gelegen in Recogne, in direct contact met Libramont, biedt de site een uitzonderlijke zichtbaarheid en directe toegang tot de grote wegen. De locatie garandeert de ontwikkeling van een dynamische bedrijfsactiviteit, met gemakkelijke parkeergelegenheid en toegang voor uw klanten. Het pand heeft een lichte showroom, sanitaire voorzieningen, kantoren, opslagruimtes en een grote, volledig uitgeruste werkplaats. Het gebouw is klaar voor gebruik, uitgerust met mechanische bruggen en vooraf geïnstalleerde gereedschappen voor automobielprofessionals. Wat uw activiteit ook is, het gebouw is zeer veelzijdig en biedt grote, lichte ruimten voor opslag, uitstalling, voorbereiding en alle activiteiten die dankzij de onovertroffen locatie tot hun recht komen. Een bezoek is essentieel. Bel Honesty op ### Meer weten?

5788
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te koop Libin (VAZ88445)
649 000 €

6890 Libin

Honesty presenteert deze volledig operationele horecagelegenheid in het mooie dorp Redu. Het pand, in perfecte staat, wordt verkocht met zijn bedrijf. De ligging van het pand, in het hart van het boekendorp, maakt het bijzonder aantrekkelijk voor bezoekers en toeristen en garandeert een constante, grote en trouwe klantenkring. De nabijheid van de hoofdwegen maakt het etablissement gemakkelijk bereikbaar. Het restaurant heeft 54 zitplaatsen binnen en 54 buiten op het terras, in warme en gastvrije ruimtes voor een maximaal rendement. Praktisch gezien is het restaurant uitgerust met mannelijke en vrouwelijke toiletten. Kenners zullen ook de industriële keukens waarderen die perfect zijn afgestemd op een groot aantal couverts en een ideaal werkcomfort. Een comfortabele flat is ook inbegrepen. Toegang tot de flat is via een aparte ingang. De flat heeft 2 slaapkamers, een kantoor, een grote badkamer en een grote en lichte woonkamer. Deze unieke kans is een must. De garantie voor succes voor uw professionele project. Een bezoek is noodzakelijk. Bel Honesty op ### Meer weten?

310
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te koop Bertrix (VAZ79393)
149 000 €

6880 Bertrix

Dit vastgoed wordt te koop aangeboden door Symbihouse - Ardenne Service BERTRIX (061/611.222). Het betreft een handelspand bestaande uit een commercieel gelijkvloers en een appartement (+-182m² bewoonbaar, +-254m² in totaal), genietende van een heel gunstige ligging nabij de grote plaats in het hartje van Bertrix. Enkele bijkomende inlichtingen: PVC ramen met dubbele beglazingen en rolluiken op de verdieping, kunstleien dak, waterontharder, centrale verwarming op mazout, … EPC: Klasse D Uitstekende ligging nabij Libramont, Rochehaut, Florenville, Paliseul, Herbeumont, autobanen E411/E25 en verschillende toeristische plaatsjes en activiteiten. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie. Meer weten?

90
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te koop Gedinne (VAZ77424)
30 000 €

5575 Gedinne

Vous avez toujours voulu lancer votre restaurant mais ne saviez pas par où commencer? Nous vous offrons la possibilité de reprendre le fond de commerce d'une pizzeria en pleine santé! La reprise comprend l'ensemble du mobilier et du matériel de cuisine, y compris le four Marana! Idéalement située au coeur de Vencimont, à proximité de la vallée de la Semois et de ses nombreuses promenades. Disponible de suite! Conditions du bail commercial : loyer : 650€/mois, 3 mois de garantie locative. Possibilité de louer l'habitation également. Appelez-nous pour en discuter! Infos et visite auprès de l'agence. Meer weten?

110
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te koop Chassepierre (VAZ71810)
790 000 €

6824 Chassepierre

In het dorp Chassepierre, geklasseerd als één van de Mooiste Dorpen van Wallonië en bekend om zijn Internationaal Straatkunstenfestival, weerspiegelt deze uitzonderlijke gîte (capaciteit 60 bedden), ondergebracht in een oude boerderij aan de oevers van de Semois, de natuurlijke, bucolische en landelijke omgeving die haar omringt. U zult verleid worden door de charme van het verleden die u hier dichter bij voelt. Dit gebouw, dat voldoet aan de normen voor alle soorten accommodatie, wordt regelmatig verhuurd door groepen en families die het al lang kennen en het gebruiken voor vakanties met familie of vrienden, vergaderingen, opleidingen, bedrijfsseminaries of muziek-, dans- of theatercursussen, voor retraites of groene of buitenlessen. Van lange, bewegwijzerde wandelingen in het bos tot bezoeken aan de abdij van Orval en de boerenmarkt op zondagochtend, en niet te vergeten kajakken, alles is aanwezig om u uit te nodigen dit prachtige project een persoonlijk tintje te geven. Voor meer foto's, kaarten of meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Meer weten?

1459 10 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te koop Rienne (VWC97026)
225 000 €

5575 Rienne

Woon- en handelspand reeds meer dan 45 jaar uitgebaat als bakkerij-patisserie. Uitstekend gelegen in het centrum van het dorp. De verkoop omvat het gebouw en de uitrusting. Huurkoop mogelijk (te bespreken). Gelijkvloers : winkel, ruim atelier, profesionele keuken, ruimte voorzien van een koelcel, garage, voorzieningen. Eerste verdiep : nachthal, 4 mooie slaapkamers, badkamer, stockageruimte, grote zolder uitgerust met een meelsilo. Tweede verdiep : in te richten zolder. Ondergronds : 3 grote kelders. Dak in uitstekende staat. Aluminium ramen met dubbele beglazing. Meer weten?

1 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te koop Libramont (VAY55826)
240 000 €

6800 Libramont

Century21 iMagin'Immo presenteert deze prachtige commerciële ruimte in Libramont, momenteel geëxploiteerd als broodjeszaak. Ideaal gelegen in het hart van de economische activiteit van de regio, dicht bij winkels, vervoer en alle voorzieningen van de stad, is de locatie strategisch geplaatst voor een uitzonderlijke zichtbaarheid en toegankelijkheid die perfect geschikt is voor de ontwikkeling van alle soorten commerciële activiteiten. De ruimte is groot en licht en biedt een zeer aangename werkomgeving en mooie volumes om uw producten uit te stallen. Het pand heeft een grote showroomruimte, een tweede ontvangstruimte, een professionele keuken, een achterterras van 40m2 met barbecueplaats, en een toilet in een aparte ruimte. Het bedrijf is nog steeds in bedrijf en wordt verkocht met alle apparatuur. De prijs is inclusief het gebouw en het bedrijf. Wat uw project ook is, de locatie is de garantie dat u op de juiste plaats bent om uw bedrijf met succes te ontwikkelen. Een bezoek is essentieel. Voor meer informatie, aarzel niet ons te contacteren op ### of per e-mail op ### . Meer weten?

46
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te koop Gedinne (VAW50359)
340 000 €

5575 Gedinne

Dans une petite rue secondaire du centre de Gedinne, ce bâtiment de près de 300m2 a été érigé en 2012 sur un terrain de +- 8 ares. Il est divisé en 2 parties : une partie "réception" et une partie "habitation". La partie "réception" se compose d'un hall d'entrée, de sanitaires, d'une vaste salle de réception de 82m2 donnant sur une terrasse plein Sud, d'une salle de jeu, d'une grande cuisine de près de 30m2 (équipements de cuisine non compris), et de 3 grandes caves. La partie "habitation" est composée d'un grand et lumineux living, d'une chambre, et d'une salle de douche. Côté technique : installation électrique conforme, bâtiment bien isolé, châssis en PVC double vitrage, chauffage central au mazout via chaudière Buderus. Les points forts? La localisation! A deux pas des promenades, avec un grand parking à disposition à 2 pas. Mais également les grands espaces mis à disposition par l'architecture épurée du bâtiment. Et finalement l'état irréprochable du bâtiment : en ordre et prêt à l'emploi! De plus, la salle est facilement modulable : co-working, cabinets de kiné, ... On vous promet l'espace, à vous de lui trouver son affectation! Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te koop Libramont-Chevigny (VAW25690)
295 000 €

6800 Libramont-Chevigny

OPTION - Opportunité à saisir offrant de nombreuses possibilités d'exploitation ! Bel immeuble à vendre (anciennement banque et bureau d'assurances), jouissant d'une situation exceptionnelle et stratégique en plein centre de Libramont avec des espaces "bureaux" d'une superficie totale d'environ 170 m². Il offre au rez-de-chaussée : une salle d'attente/d'accueil, un guichet donnant directement sur un espace bureaux (open space), une salle fermée (archives, classement, ...) avec espace de rangements intégré, un bureau fermé, une cuisine équipée, un WC séparé et un hall menant au 1er étage où vous trouverez un deuxième hall qui désert un autre bureau fermé ainsi qu'un plateau open space de plus de 50 m² avec séparations amovibles. Grand grenier de rangement (60m²) au 2ième étage et spacieuses caves (30m²) au sous-sol. une agréable terrasse avec un jardinet complètent l'ensemble. Chauffage central au mazout, châssis double vitrage en bois, ventilation installée. Très bon état d'entretien. RC : 2698 euros. Faire offre à partir de 295.000 euros. Pour plus d'information, n'hésitez pas à nous contacter au ### ou par mail à l'adresse ### . Meer weten?

225 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen