Handelsfonds te koop - Tienen

1 zoekertjes (1 - 1)
Handelsfonds te koop Tienen (RBI24518)
625 000 €

3300 Tienen

Bekijk de virtuele tour van deze woning op de site van Co Immo. Handelshuis met verdiep, duplex appartement en achtergelegen woning, gelegen te Tienen, Nieuwstraat 37 en Vrijthofstraat 5. Totaal perceel oppervlakte van 2a 42ca, KI 2.809 euro. Een bouwvergunning is afgeleverd voor de Nieuwstraat 37, zijnde een gelijkvloerse handelszaak met een verdiep, een duplex appartement op de 2de en 3de verdieping en een vergunning voor een woning met garage ter hoogte van de Vrijthofstraat 5. Deze volledige eigendom werd verbouwd in 2002. De handelszaak heeft een totale bruikbare oppervlakte op het gelijkvloers van ca 202m2, opgedeeld in een handelsruimte, drie aparte werkruimtes, een toilet en een binnenkoer. Via de achtergelegen binnenkoer verkrijgen we de toegang tot het woongedeelte zijnde een keuken, een polyvalent ruimte met een vast trap naar de eerste verdieping van ca 45m2, voorzien van een woonkamer en een slaapkamer. Op de eerste verdieping, boven de handelsruimte (Nieuwstraat), bevindt zich een studio van ca 37m2 met een open keuken, woonkamer, badkamer en een slaapkamer. Een ruim duplex appartement bevindt zich op de tweede en derde verdieping, tevens voorzien van een ruime woonkamer, keuken, badkamer, traphal en twee ruime slaapkamers. Aan de kant van de Vrijthofstraat is een gelijkvloers appartement met garage, voorzien van een inkomhal, CV-ruimte, een ingerichte badkamer, apart toilet, een open woonkamer met slaapruimte, een volledig ingerichte keuken en een wasplaats. Deze unieke eigendom heeft een totale bruikbare oppervlakte van ca 405 m2, inclusief garage, gelegen in het centrum van Tienen, een toplocatie voor het uitoefenen van een zelfstandig beroep! Het gebouw is multifunctioneel, geschikt voor het uitbaten van een handelszaak, zelf bewonen of het verhuren van de verschillende entiteiten (investering). Absoluut een aanrader om te komen kijken. Contracteer ons voor een persoonlijke rondleiding. EPC Label B (Nieuwstr 37) - 203 (Nieuwstr 37 b 1) – EPC 218 (Nieuwstr 37 b 2) – EPC 582 (Vrijthofstr 5) - VG-WCHE-GMO-GVKR-GVV. Meer info en foto’s op ### – T ### Voor meer info over de rechtsgevolgen ga naar ### Vrijthofstraat 5 : Bescherm onroerend erfgoed (stads- of dorpsgezicht) – gelegen in een archeologische zone (historische stadskern van Tienen) – vastgesteld bouwkundig erfgoed (historische stadskern Tienen) – wetenschappelijke inventaris (historische stadskern van Tienen) – Unesco werelderfgoed bufferzone (Parochiekerk Sint-Germanus met stadstoren : buffer) Nieuwstraat 37: gelegen in een archeologische zone (Historische stadskern van Tienen) - wetenschappelijke inventaris (historische stadskern van Tienen) - Unesco werelderfgoed bufferzone (Parochiekerk Sint-Germanus met stadstoren : buffer) Meer weten?

242 242 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen

We hebben slechts een paar zoekertjes gevonden die overeen komen met uw zoekcriteria.

Maak een e-mail alert om op de hoogte te blijven van nieuwe zoekertjes die aan uw criteria voldoen!


Hieronder zijn nog enkele interessante adressen te vinden in de buurt van Tienen (3300) + Deelgemeenten.

Handelsfonds te koop Geldenaken (VAZ96760)
515 000 €

1370 Geldenaken

L'immobilière L.A. vous propose, en plein cœur de Jodoigne, sur une place longeant l’axe principal, ce bel immeuble composé d’une librairie aux belles et grandes vitrines, d’un appartement 2 chambres et d’un duplex ayant servi de bureau et logement (1 chambre). Belle esthétique du bâtiment avec une superbe visibilité à 30 mètres de la maison communale et à l’entrée de la principale rue commerciale et passante de la ville. Belle opportunité d’investissement grâce à ses 3 revenus locatifs possibles et son potentiel de plus-value grâce à la qualité et son emplacement. Façade en pierre de Gobertange - Cave de rangement avec chaufferie - Grenier aménageable au 2ème étage - Chaudière VIESSMAN - N'hésitez pas à nous contacter au ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
249 000 €

1390 Grez-Doiceau

Gelegen in het hart van de populaire stad Grez-Doiceau, presenteert Go Immobilier dit gebouw dat momenteel wordt gebruikt als kantoren (fysiotherapie). Er is reeds een stedenbouwkundige vergunning afgeleverd voor het realiseren van woningen in de bovenste gedeelten van het pand. Deze bestaan op de eerste verdieping uit een nachthal en 2 burelen die als slaapkamer gebruikt kunnen worden en op de tweede verdieping uit 3 burelen en een toilet. De te plannen transformatie van het woongedeelte geeft u alle vrijheid om uw fantasie de vrije loop te laten. De begane grond moet behouden blijven als handels- of vrije beroepsruimte. De woning heeft een grote garage met de mogelijkheid voor twee parkeerplaatsen. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelsfonds te koop Aarschot (RBI81422)
Prijs op aanvraag

3200 Aarschot

Het bedrijvenpark PALLET is gelegen op een zichtlocatie aan de Ter Heidelaan (R25) te Aarschot. Hiermee geniet het park naast een uitstekende ligging ook van een goede bereikbaarheid. Het park ligt op 2km van Aarschot en in de directe nabijheid van het op- en afrittencomplex van de E314 Leuven- Lummen en maakt deel uit van het bedrijvenpark Nieuwland-Meetshoven. Een groot deel van de units genieten van een zichtlocatie langsheen de Ter Heidelaan. Door de kwalitatieve architectuur vormt het project een representatief geheel, een ware blikvanger. Rond het project is er een ruime groenbuffer voorzien die niet alleen het groene karakter versterkt maar waar er ook verschillende wadi’s voorzien zijn. Hierdoor wordt er een aangename werkomgeving gecreëerd. Elke unit beschikt over 1 of meerdere parkeerplaatsen verdeeld over het park. Er zijn voldoende fietsenstallingen voorzien. Het bedrijvenpark PALLET telt 18 eigentijdse KMO-units met bijhorende parkeerplaatsen. De units zijn verdeeld over 2 bouwvolumes, met een oppervlakte variërend tussen 144m en 344m, welke samenvoegbaar zijn. Elke unit wordt casco aangeboden, inclusief de aanleg van de wegenis, parkings en groenvoorzieningen. De buitenste gevel van het project, met name de gevels gelegen langs de Ter Heidelaan en de Betekomsesteenweg, worden uitgevoerd in witte kleur en afgewerkt met lamellenstructuur. De gevels in het binnengebied worden uitgevoerd in een frisse, witte kleur. De kopers van de bedrijfsunits hebben in uitvoeringsfase de mogelijkheid om hun gevel aan te passen aan de hand van een aantal vooropgestelde typegevels waardoor we een specifiek antwoord kunnen bieden voor elke gebruiker. Een aantal units (A1 t.e.m. A10 alsook B1) worden voorzien met een mezzanine en aangepaste gevel waardoor deze makkelijk kan ingericht worden als kantoor. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
525 000 €

1390 Biez

Appartementengebouw - 3 volledig gescheiden eenheden, ideaal voor verhuur. Elke kavel beschikt namelijk over een buitenruimte en een eigen toegang tot de woning. Er zijn dus geen gemeenschappelijke kosten. Het gebouw bestaat uit een 3-kamer woning met tuin, een 2-kamer appartement met tuin en parkeerplaats (momenteel verhuurd) en een studio met terras (ook verhuurd). U profiteert ook, aan de voorzijde van het gebouw, van een prachtig stuk grond om te parkeren of om garages te herbouwen. Naast dit gebouw kunt u een PRACHTIG stuk grond van 12 are verwerven voor 200.000€. Contacteer ons snel op ### of op ### Meer weten?

600 8 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelsfonds te koop Aarschot (RBH92711)
710 000 €

3200 Aarschot

ZEER CENTRAAL GELEGEN HANDELSPAND IN HET CENTRUM VAN AARSCHOT bestaande uit 3 ZEER GOED ONDERHOUDEN EENHEDEN. Gelijkvloers bevindt er zich een zeer ruime handelsruimte met 2 grote uitstalramen en een extra werkruimte/atelier die langs buiten bereikbaar is met de mogelijkheid om materiaal aan- en af te voeren langs de uitgang naar de achterliggende straat. Via een zeer verzorgde gemeenschappelijke inkomhal met trap bereiken we de verdiepingen. De 1ste en 2de verdieping biedt elk een degelijk afgewerkt appartement met inkomhal, leefruimte, ingerichte keuken, badkamer, 2 slaapkamers en terras. Op de 3de verdieping bevindt zich een mooi afgewerkte zolderruimte. De nieuwe individuele condensatieketels evenals de meters voor water, gas en elektriciteit zijn ondergebracht in de verzorgde kelder. De lopende huurcontracten worden gerespecteerd en overgenomen door de nieuwe eigenaar. Wg, Vg, Gmo, Gvvg, Gvkr. Voor meer info: Bollen & Jaeken Vastgoed via ### of gsm ### Meer weten?

600 344 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelsfonds te koop Heverlee (RAO52862)
Prijs op aanvraag

3001 Heverlee

De Greenhill Campus is een modern kantorencomplex gelegen in het Research Park Haasrode. Deze gebouwen zijn gelegen op slechts enkel minuten van de op- en afritten van de E40 Luik- Leuven-Brussel en is perfect ontsloten. Voor de Campus stopt een bus van De Lijn die u een directe aansluiting geeft met het treinstation en het centrum van Leuven. Gelegen tussen bedrijven zoals Terumo, Philips, Telindus en vele anderen, geniet Greenhill Campus van een internationale uitstraling in een groene omgeving. Eveneens mogelijkheid tot aankoop van verhuurde kantoorruimten als opbrengsteigendom ( gebouw A gelijkvloers en eerste verdieping). Met een restaurant, technische service, ruime boven- en ondergrondse parking en douches binnen het complex biedt dit park u een praktische, hedendaagse, aangename werksfeer. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelsfonds te koop Herent (RBH13463)
Prijs op aanvraag

3020 Herent

Dit bedrijfsgebouw dichtbij Leuven en direct aan de op- en afrit van de E314 in Herent is 100% verhuurd. Meer dan 1300m² aan kantoren/showroom beschikbaar op een belangrijke verbindingsweg. Bijkomende pluspunten van dit gebouw zijn : -verwarming/koeling via individuele luchtwarmtepompen -ventilatie aanwezig -zonnepanelen : ca 14.000wp Bouwjaar 2018 Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelsfonds te koop Herent (RBF87168)
Prijs op aanvraag

3020 Herent

Nieuwbouw kantoorruimten te koop in Gebouw B -Park 51 in Herent. Deze kantoren bevinden zich op wandelafstand van het treinstation , het centrum en diverse handelszaken. Binnen de vijf minuten ben je op de E314 en Leuven is slechts een kwartier verwijderd. De architectuur van Gebouw B is een strak en fris design in een tijdloze architectuur waarbij ingespeeld wordt op de leefgemeenschap, context en omgeving van Herent. De gemeente Herent heeft zich duidelijk getransformeerd tot een levendig handelscentrum met haar winkels en horeca aangelegenheden, doch met behoud van haar landelijk karakter. De goede aansluiting van Herent met diverse autosnel- en expreswegen staat garant voor een optimale bereikbaarheid naar Leuven, Brussel, Hasselt en Mechelen. Tevens is gebouw B ideaal gelegen voor pendelaars, gezien een fiets- en wandelpad zal worden aangelegd dat u in enkele minuten naar het vernieuwde station leidt. Gebouw B wordt opgetrokken op de plaats waar ooit de voormalige centrale werkplaats van de Henkel fabriek ingeplant was. Met dit hedendaags architecturaal ontwerp werd bewust gekozen voor karakter, identiteit en uitstraling met een subtiele verwijzing naar de industriële architectuur van de voormalige Henkelfabriek. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelsfonds te koop Herent (RBF74466)
Prijs op aanvraag

3020 Herent

DGI biedt u dit fantastisch commercieel handelspand met luxe woning aan te Herent. Het is gelegen op één van de drukste wegen van Vlaams Brabant op een terrein van bijna 3000m². Op dit moment wordt het gebruikt als winkel met woning, maar het kan perfect ingericht worden als kantoorruimte, zorgwinkel, multidisciplinair centrum enz Onder de commerciële ruimte is er een luxe woning met veel natuurlijk lichtinval, 5 slaapkamers en een prachtig zicht op de rustgevende, volledig omheinde tuin met zwembad en siervijver. Hierdoor kan u van maximale privacy genieten. Bel ons vandaag nog op om dit exceptionele vastgoed te gaan bezichtigen. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelsfonds te koop Wijgmaal (RBE34429)
Prijs op aanvraag

3018 Wijgmaal

Nieuw Kantoorgebouw in Wijgmaal, nabij Leuven Dit moderne kantoorgebouw in Wijgmaal, België, is het meest recente op de Remy-Site nabij Leuven. De locatie is ideaal, gelegen naast het kanaal en op een steenworp afstand van het plaatselijke treinstation. Het gebouw beschikt over een totaal van 94 parkeerplaatsen, waarvan 30 zich ondergronds bevinden. Verhuurde Ruimtes Op dit moment zijn de eerste twee verdiepingen van het gebouw en 43 gelijkvloerse parkeerplaatsen reeds verhuurd, wat een aantrekkelijke investeringsmogelijkheid biedt. Kenmerken van het Kantoorgebouw Totale kantoorruimte van 2382 m² Zowel interne als externe parkeermogelijkheden Modern en voldoet aan hedendaagse normen Voor verdere details over dit kantoorgebouw en om uw zoektocht naar kantoorruimte voor eigen gebruik of als investering te bespreken, kunt u contact opnemen met DGI.immo. Ons team staat klaar om u te begeleiden. Bel ons op ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelsfonds te koop Lovenjoel (RBE13669)
Prijs op aanvraag

3360 Lovenjoel

In de Vallei van Molenbeek, een zijrivier van de Dijle, ligt Lovenjoel. Aan de Keizerstraat, nabij de dorpskern van Lovenjoel en op 5 km van Leuven centrum, bevindt zich Groot Park. Dit is een domein met een oppervlakte van 25ha en een parkarchitectuur die dateert van het begin van de 19de eeuw. Aan het einde van de grote dreef, met uitzicht over de vallei, ligt Salve Mater. Groot Park is is gemakkelijk bereikbaar via de Tiensesteenweg die Leuven en Tienen verbindt. De ring rond Leuven, autosnelweg E40 en andere belangrijke invalswegen liggen op een boogscheut van het park. Frequente busverbindingen met halte ter hoogte van Sint André zorgen voor een optimale bereikbaarheid van het centrum en het station van Leuven. Op deze site hebben wij 2 polyvalente ruimtes beschikbaar die perfect dienst kunnen doen als kantoor-/praktijkruimte of atelier. Een plek binnen dit kerkgebouw is het ultieme uithangbord voor iedere onderneming. Neem contact op met DGI via ### of ### en we luisteren graag naar jullie toekomstplannen. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen