Handelsfonds te koop - Nieuwpoort

4 zoekertjes (1 - 4)
295 000 €

8620 Nieuwpoort

Op een uitstekende locatie in het centrum van Nieuwpoort-Stad bevindt zich dit kleinschalig nieuwbouwproject, in een moderne residentie De Oude Veurnevaart.U bevindt zich hier op wandelafstand van winkels, openbaar vervoer en scholen.Dit handelsgelijkvloers geniet van veel lichtinval door de grote raampartijen. De handelsruimte wordt casco opgeleverd.Dit is een uitstekende opportuniteit als u op zoek bent naar een handelsgelijkvloers op toplocatie met mogelijkheid tot het aankopen van een gesloten garage.Contacteer ons voor meer informatie over het project en de verkoopsvoorwaarden (onder Btw-stelsel en mogelijkheid aan 6% indien aan de voorwaarden wordt voldaan). Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelsfonds te koop Nieuwpoort (RBI70759)
Prijs op aanvraag

8620 Nieuwpoort

OVER TE NEMEN: Café met opgebouwde naamsbekendheid & het ganse jaar een constante omzet (winter en zomer).- binnenruimte met zitplaatsen, toog, toiletten dames/heren, alsook stockage & kitchenette.- aangenaam zonneterras +- 18 plaatsen - darts, biljart & kansspelen & TV voor sportwedstrijden aanwezig- het café is niet verbonden aan een brouwerij.- gebouw is huurcontract, het vastgoed / gebouw is dus niet te koop. (Louter overname café)Door zijn ligging vlakbij de markt / jachthaven /tramhalte trekt dit café veel passage van zowel toeristen, tweede verblijvers als vast cliënteel in alle leeftijdscategorieën .Gelegen op opvallende zonnige hoeklocatie met parkeergelegenheid voor de deur.Vrij in samenspraak - startklaar café, ideaal voor starters of horecakoppel, vereist weinig / geen personeel.Gedetailleerde inlichtingen enkel verkrijgbaar op kantoor na afspraak. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelsfonds te koop Nieuwpoort (RBH05674)
229 000 €

8620 Nieuwpoort

Ruim casco handelsgelijkvloers (122m2) gelegen in het centrum van Nieuwpoort. Zeer goede visibiliteit en passage. Parkeermogelijkheid in de buurt.Diverse schetsen beschikbaar van inrichting: medische praktijk, kantoor, delicatessenzaak. Ook interessant als investering! Mogelijkheid tot aankoop kelders & ondergrondse parkeerplaatsen.Residentie Maiden Lane is een afgewerkte residentie met 25 afgewerkte appartementen en 1 handelspand. Het project ligt op de hoek v/d Willem De Roolaan - Duinkerkestraat, pal in het centrum en met de zee & het strand op een boogscheut. (vg,gvv,wg,gvkr,niet overstromingsgevoelig, E-Peil: 60, EPC na bouw, P-score: A, G-score: A) Meer weten?

122 1 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelsfonds te koop Nieuwpoort (RBD10655)
265 000 €

8620 Nieuwpoort

Vooreerst is dit handelspand top gelegen; in het winkelcomplex van de Residentie Gauguin bevinden we ons hier te midden van het centrum Nieuwpoort-Bad. Met ingangen aan de gallerij zowel via de Franslaan als via de winkelstraat: Albert I laan is dit uitermate vlot bereikbaar. Daarbij komt dat dit pand enorm veel etalageruimte heeft in de gallerij. Door de hoekligging en de vele raampartijen leent dit pand zich voor tal van activiteiten. In de gallerij vinden we onder meer een tegelfirma, kapsalon en een hip italiaans restaurant. Het handelspand zelf staat volledig klaar om ingericht te worden door de koper/uitbater. Ook voor de investeerder onder u is dit een interessante mogelijkheid! Energielabel F. Meer weten?

210
contacteer
details
E-mail
Bellen

We hebben slechts een paar zoekertjes gevonden die overeen komen met uw zoekcriteria.

Maak een e-mail alert om op de hoogte te blijven van nieuwe zoekertjes die aan uw criteria voldoen!


Hieronder zijn nog enkele interessante adressen te vinden in de buurt van Nieuwpoort (8620) + Deelgemeenten.

495 000 €

8434 Lombardsijde

Commercieel goed gelegen handelspand en woning langs invalsweg met grote parking en afzonderlijke woning (actueel verhuurd). Het handelspand heeft een grondoppervlakte van 120m² + volledige verdieping met bureauruimte, totale handelsoppervlakte van 219m². Dit handelspand is gebouwd in 2002. De woning ernaast omvat inkom, woonkamer met open keuken en 3 slaapkamers en ruime koer, deze heeft een bewoonbare oppervlakte van 149m². Uniek aanbod voor uw handelsactiviteiten! Geschikt voor handel, kantoren, diensten en horeca of vrije beroepen. Meer weten?

605 1 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelsfonds te koop Oostduinkerke (RBH78230)
545 000 €

8670 Oostduinkerke

Prachtige casco handelsruimte van 181 m² in het commercieel centrum van Oostduinkerke. Gelegen op het Astridplein, waardoor u zowel met de auto, te voet of met het openbaar vervoer perfect bereikbaar bent. Perfecte visibiliteit vanop zowel de Zeedijk als vanop de Koninklijke Baan. Op zoek naar de perfecte locatie voor uw winkel of kantoor? Zoek niet verder want je hebt het gevonden!Mogelijkheid tot aankoop van een garagebox in de zéér nabije omgeving. Meer weten?

181 181 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelsfonds te koop Oostduinkerke (RBD93730)
390 000 €

8670 Oostduinkerke

Voor eigen gebruik of als investering: Commercieel zeer goed gelegen, polyvalent handelspand in Oostduinkerke-Bad. Alle mogelijkheid van uitbating. Winkel, vrij beroep, etc... Oppervlakte 100 m2. Grote winkelruimte, bureau, keuken, sanitair en private ondergrondse garagebox in dezelfde residentie. Bel Dries, ook op zon-en feestdagen, ### of kom langs op kantoor 'Immo Maritiem' naast het kerkje in Nieuwpoort-bad. Meer weten?

100
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelsfonds te koop Middelkerke (RBD18344)
189 900 €

8430 Middelkerke

Goed gelegen handelspand in een gerenoveerd gebouw (nieuwe gevel in 2021) te Middelkerke. Ligging: hoek Leopoldlaan - St. Theresiastraat (zijstraat zeedijk)Diverse mogelijkheden: kantoor / handelszaak / voormalige bakkerij / ombouwen tot appartement / ... Gelegen langs achterkant zeedijk, nabij tramhalte / parkeergelegenheid in de nabije omgeving. Onmiddelijk vrij, geen huur. Ook interessant als opbrengsteigendom.(vg,gvv,gvkr,wg,gmo, epc label e uc: 2453626-knr-1, P-score: A, G-score: A) Meer weten?

70
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelsfonds te koop Koksijde (RBC55226)
395 000 €

8670 Koksijde

Koksijde-Bad, handels gelijkvloers in het commerciële centrum.Bestaande uit: handelsruimte met toonbank en ingemaakte kasten en frigo's, achterin consumptiezaal en ondergrondse toiletten die toegankelijk zijn via lift en trap. Het handelspand is voorzien van een alarminstallatie en heeft een oppervlakte van 246m². Informatieplicht : woongebied, vergunning beschikbaar, geen dagvaarding uitgebracht, geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig, geen verkavelingsvergunning. Meer weten?

246
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelsfonds te koop Diksmuide (RBH86723)
Prijs op aanvraag

8600 Diksmuide

Welkom in de Bloemmolens, een stukje industrieel erfgoed vol charme en geschiedenis. De karaktervolle torens staan al decennialang leeg, maar nu is het tijd voor verandering. Het is tijd voor de toekomst. Heden en verleden smelten samen tot een stijlvol gebouw waar comfortabel, industrieel en duurzaam wonen/werken centraal staat. Om de bloemmolens terug nieuw leven in te blazen, bouwen we de linkervleugel om tot een stijlvol wooncomplex. De toren biedt 26 unieke appartementen en voorziet ruimte voor 31 parkeerplaatsen. Met uitzicht over de polders of op het centrum heb je een adembenemend vergezicht. Door de aanwezigheid van water en groen is het hier telkens opnieuw zalig thuiskomen. De rechtervleugel zal ruimte bieden aan een unieke horecazaak (gelijkvloers + 1ste verdiep) in combinatie met kantoorruimtes over de resterende verdiepen.Gelijkvloers en eerste verdiep samen bieden een bruikbare oppervlakte van ca. 340m², buiten kan een groot zonnig terras geplaatst worden met zicht op de broeken.De unieke combinatie van karaktervolle elementen met de uitmuntende locatie maakt dat ieder wie hier met kennis van zaken zijn horecadroom wil waarmaken onmiddelijk vertrokken is. Ben jij de ondernemer die we zoeken om hier te knallen? bezorg ons dan snel uw visie en plan van aanpak. Samen met de bouwpromotor bekijken we wat de Bloemmolens voor u kunnen betekenen. Aanbod: Gelijkvloers commerciële ruimte van ca. 89.23m² met zeer groot buitenterras (zicht op de broeken) eerste verdiep commerciele ruimte van ca. 89,52m² + vergaderzaal van 161,19m² (voor ontvangst van bedrijven/groepen/feesten) Enkele unieke redenen om uw plaatsje in deze architecturele parel te bemachtigen: Indrukwekkende architectuur (enig in zijn soort); Centrale ligging, dicht bij centrum doch genieten van alle rust en verzichten; Door casco oplevering nog volledig naar eigen smaak verder af te werken; Unieke erfgoed elementen aanwezig die de ruimte een specifiek karakter geven; De ruime vergaderzaal kan heel wat bedrijven aantrekken en vormen de perfectie symbiose met de horecazaak (win/win) Ruime fietsenstalling en parkeerplaatsen beschikbaar ... Wens je een brochure te bekomen waar we de geschiedenis van de bloemmolens en de nieuwe bouwplannen verder toelichten? Neem dan snel contact op met uw Diksimmo makelaar, we helpen u graag verder. Meer weten?

340
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelsfonds te koop Diksmuide (RBE10983)
195 000 €

8600 Diksmuide

Ruim handelsgelijkvloers, wind- en waterdicht, met uiterst centrale ligging, pal in het centrum van de boterstad Diksmuide. De Schipstraat is een verbindingsstraat tussen de Generaal Baron Jacquesstraat (winkelstraat) en de Reuzemolenstraat.Het handelspand is gevestigd in de prachtige nieuwbouw Residentie De Gouden Leeuw. Het bestaat uit een grote handelsruimte van 100 m² voorzien van een kitchenette en apart toilet, ruime berging (87 m²) en groot terras / koer (32 m²).Door de goede ligging, hebt u alles bij de hand van kleinhandel, openbaar vervoer en school.Uitermate geschikt voor praktijkruimte, burelen, kindercrèche, klein handel,…De handelsruimte kan ook worden aangekocht aan de hand van ingroeihuur. Meer weten?

219
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelsfonds te koop Diksmuide (RBE10980)
186 204 €

8600 Diksmuide

Ruim handelsgelijkvloers, wind- en waterdicht, met uiterst centrale ligging, pal in het centrum van de boterstad Diksmuide. De Schipstraat is een verbindingsstraat tussen de Generaal Baron Jacquesstraat (winkelstraat) en de Reuzemolenstraat.Het handelspand is gevestigd in de prachtige nieuwbouw Residentie De Gouden Leeuw. Het bestaat uit een grote handelsruimte van 155 m² voorzien van een berging en apart toilet.Mogelijkheid om deze handelsruimte ook samen te voegen met de naastliggende handelsruimte die te koop wordt aangeboden.Door de goede ligging, hebt u alles bij de hand van kleinhandel, openbaar vervoer en school.Uitermate geschikt voor praktijkruimte, burelen, kindercrèche, klein handel,…De handelsruimte kan ook worden aangekocht aan de hand van ingroeihuur. Meer weten?

155
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelsfonds te koop Diksmuide (RBE10979)
177 600 €

8600 Diksmuide

Ruim handelsgelijkvloers, wind- en waterdicht, met uiterst centrale ligging, pal in het centrum van de boterstad Diksmuide. De Schipstraat is een verbindingsstraat tussen de Generaal Baron Jacquesstraat (winkelstraat) en de Reuzemolenstraat.Het handelspand is gevestigd in de prachtige Residentie De Gouden Leeuw. Het bestaat uit een grote handelsruimte van 148 m² voorzien van een berging en apart toilet.Mogelijkheid om deze handelsruimte ook samen te voegen met de naastliggende handelsruimte die te koop wordt aangeboden.Door de goede ligging, hebt u alles bij de hand van kleinhandel, openbaar vervoer en school.Uitermate geschikt voor praktijkruimte, burelen, kindercrèche, klein handel,…De handelsruimte kan ook worden aangekocht aan de hand van ingroeihuur. Meer weten?

148
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelsfonds te koop Torhout (RBI57465)
Prijs op aanvraag

8820 Torhout

Dit uniek historisch horecapand 'de kluze' met woonst bereikbaar via een privé-ingang bevindt zich pal in het centrum van Torhout en beschikt over twee aparte huisnummers (twee panden). Naast een instapklaar en onmiddellijk uit te baten restaurant met zowel binnen als buiten een 40-tal zitplaatsen, een 12-tal zitplaatsen aan de bar en mogelijkheid om een terras te plaatsen voor de zaak op het conscienceplein, beschikt dit pand over een unieke woonst met karakterelementen boven de zaak met aparte ingang. Het horecagedeelte beschikt over alle nodige faciliteiten zoals een ingerichte bar, een ingerichte industriële keuken cfr. de FAVV regelgeving, recent vernieuwd sanitair, twee ruime kelders voor opslag van dranken, ruim terras en als extra troef een aparte zaal die voor diverse doeleinden kan ingezet worden met uitweg naar de achterliggende parking. Bij het betreden van het pand komt u terecht in een gezellige oase van rust waar de rijke geschiedenis van het pand gecombineerd wordt met het hedendaags tafelen. De zaak kan onmiddellijk verder worden uitgebaat zonder bijkomende investering. achterliggend aan het gebouw is een ruime openbare parking aanwezig.Het woongedeelte bevindt zich op de eerste en tweede verdieping van het gebouw. Dit bestaat uit diverse ruimtes die werkelijk ruimte en authenticiteit uitstralen. Zo beschikt het woongedeelte over een zithoek, een aparte eetkamer, een badkamer met bad en douche, bureelruimte, twee aparte toiletten, twee slaapkamers voorzien van airco. Verder is er de mogelijkheid om nog slaapkamers bij te creëren. Het pand kan eveneens ingezet worden voor andere uitbatingen zoals een vrij beroep, kantoor, winkel, voeding,... Algemeen wordt het pand verwarmd met aardgas, inventaris onroerend erfgoed: burgerhuis, vrij van brouwer, EPC 389 kWh/m2 jaar (UC 2489705) residentieel, Energielabel D (UC 2489816) HandelVerdere info via kantoor te verkrijgen. Kortom, zoekt u een uniek pand in hartje Torhout? Neem snel contact op voor meer info en bezoek ter plaatse. Meer weten?

429
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelsfonds te koop Torhout (RBI85656)
Prijs op aanvraag

8820 Torhout

Deze SCHITTERENDE BURGERWONING met neoclassicistische LIJSTGEVEL ligt aan het STADSPLEIN "conscienceplein", in het CENTRUM van Torhout! Thans is dit pand op het gelijkvloers ingericht als bistro/restaurant en op de verdieping een ruime woongelegenheid, toegankelijk via privatieve inkomhal.Het gelijkvloers is ingericht als handelszaak met bar, industriële keuken, vernieuwd sanitair, 2 grote kelders en een schitterend terras. M.a.w. onmiddellijk klaar om uit te baten! Alsook is er een afzonderlijke polyvalente zaal met uitweg naar de naastliggende publieke parking. Het woongedeelte bevindt zich op de eerste en tweede verdieping van het gebouw en bestaat uit een inkom, leefruimte, afzonderlijke eetkamer, ingerichte badkamer met bad en douche, bureel, twee aparte toiletten, twee slaapkamers (voorzien van airco). Er kan makkelijk een derde of vierde kamer bij gecreëerd worden. Ideaal voor het UITOEFENEN van VRIJ BEROEP of ZELFSTANDIG ACTIVITEIT o.m. winkel, boekhouder, kinesist, dierenarts, ...VEEL POTENTIEEL! Uw bezoek waard! Meer weten?

429
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelsfonds te koop Langemark (RBI41718)
550 000 €

8920 Langemark

Prachtig pand op een zéér centrale ligging te Langemark. Het pand is als volgt ingedeeld: -Handelsruimte/winkelruimte (ingericht met koeltoonbank) - zij ingang (toegang naar het atelier en de broodautomaat) - praktijkruimte/atelier (volledig ingericht voor bakkerij (o.a. voorzien van ovens...) - opslagruimte - afzonderlijke berging (met koelcel en diepvries) - ruime living met houtcasette - ingericht bureel - volledig ingerichte leefkeuken (fornuis, dampkap, dubbele spoelbak, heteluchtoven, frigo en vaatwasmachine) - bijkeuken (met voorzieningen voor wasmachine en droger- afzonderlijk toilet - dubbele garage (met sectionale poort)-- prachtige parktuin met ZUIDgericht terras en UITWEG achteraan! V1+: Nachthal - badkamer (voorzien van lavabomeubel, toilet, ligbad én douche) - 4 ruime slaapkamers (voorzien van inbouwkasten) - RUIME, op maat afgewerkte dressing. V2: Ruime geïsoleerde zolder, toegankelijk via vaste trap (mogelijkheid tot het creëren van extra slpks) - afzonderlijke zolderberging. Extra's: - Grondoppervlakte: 1.713m2 - Bebouwde oppervlakte: 411m2! - 10.000l regenwater aanwezig. - Airco aanwezig. - Veel mogelijkheid tot uitbating - EPC: 378 kWh/m²j Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via ### Meer weten?

1730 411 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelsfonds te koop Gistel (RWC31206)
95 000 €

8470 Gistel

Deze ideaal gelegen Frituur (langs de fietsroute en in het centrum), is een begrip in Gistel en bestaat al meer dan 20 jaar. De frituur is over te nemen, dwz je koopt de inboedel over en gaat een handelshuur aan met de stad Gistel die eigenaar is van het gebouwtje, een vaste partner en een lage huur 613,5 EUR geïndexeerde huurbijdrage. Het EPC voor het gebouw is een Label C, het gebouw voldoet aan alle minimale vereisten om een frituur te mogen uitbaten. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelsfonds te koop De Haan (RBH50291)
499 000 €

8420 De Haan

Ruim en lichtrijk handelspand, gelegen op commerciële topligging in het pittoreske De Haan. Het pand, met een oppervlakte van 112m², beschikt over grote uitstalramen en een uitstekende visibiliteit. Het eigendom omvat een winkelruimte, keuken, toilet en berging. Er is een grote kelderberging inbegrepen in de prijs van 40m², bereikbaar via de winkel en de kelder. Hebt u vragen of wenst u meer informatie? Contacteer Anthony van Wijk op het nummer ### of via ### Meer weten?

112
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelsfonds te koop Oostende (RBH27045)
395 000 €

8400 Oostende

Dit welgelegen handelshuis bestaat uit twee samengevoegde panden en omvat een handelsgelijkvloers met ruime woonst op de eerste en tweede verdieping. Het is een interessante hoeklocatie op een plein met groen en speeltuigen temidden van een woonwijk. Het gelijkvloers wordt momenteel uitgebaat als restaurant en omvat o.a. een gelagzaal en ingerichte keuken. Deels onderkelderd, dienst doende als stockage. Op het eerste verdiep bevindt zich de woonkamer en keuken (kookplaat, oven, dampkap, vaatwasser), eetkamer en gezellig terras. Op het tweede verdiep bevinden zich drie slaapkamers, daarboven is er een zolderverdiep dat kan dienst doen als slaap-of hobbykamer / bureau.Alles goed onderhouden. Correct verhuurd. Renovatieverplichting kan van toepassing zijn. Voor alle info en bezoek, bel Nikolaas op ### Meer weten?

80 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelsfonds te koop De Haan (RBF68872)
245 000 €

8420 De Haan

Bijzonder goed gelegen handelspand in de residentie Coq d'Or, op wandelafstand van het strand en pal in het toeristisch centrum van De Haan. Het pand omvat een ruime winkelruimte met veel natuurlijk lichtinval, keuken, toilet en koer. Het pand is op heden verhuurd en wordt uitgebaat als schoenenspeciaalzaak. Hebt u vragen of wenst u meer informatie? Contacteer Anthony van Wijk op het nummer ### of via ### Meer weten?

54
contacteer
details
E-mail
Bellen