Bedrijfsvastgoed te koop - Hoeselt

2 zoekertjes (1 - 2)
Handelspand te koop Hoeselt (RBI41887)
415 000 €

3730 Hoeselt

Het handelspand omvat een praktijkruimte van 203m² en een appartement op de bovenverdieping met een woonoppervlakte van 224m². Het gelijkvloers werd in 2021 volledig vernieuwd en ingericht tot een functionele kinesistenpraktijk met wachtzaal, toilet, diverse praktijkcabines, 2 kitchenettes en aan de achterzijde een grote lichtrijke trainingsruimte met grote vensterpartijen. Via een trap bereik je de compacte stadstuin en een kelderberging. De binnenmuren werden voornamelijk uit Isolava blokken gebouwd, zodat de indeling eenvoudig aangepast kan worden. Het appartement is toegankelijk via de private inkomhal. De garage is voorzien van een sectionale poort en dient als berging. Via een deur, bereik je de kelder met CV-installaties. De eerste verdieping telt een inkomhal, een keuken voorzien van koelkast, oven, dampkap, vaatwasser en dubbele spoeltafel en een ingerichte badkamer. Een tussenhal komt uit in een zitruimte/woonkamer, een berging en een ruime living in L-vorm. Aan de achterzijde is er een ruime berging. Via een vaste trap, bereik je de tweede verdieping. Deze bestaat uit 2 kamers en verschillende zolderruimtes. Er bestaan reeds vergunde plannen voor verbouwing en herinrichting van dit appartement. Ben je op zoek naar een ideale locatie om privé en werk te combineren? Neem dan contact op met Dries via ### of mail naar ### . Meer weten?

268
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te koop Hoeselt (RBI12439)
249 000 €

3730 Hoeselt

Handelswoning gelegen in het centrum van Hoeselt, Tongersesteenweg 14.Gunstige locatie langs de N730 verbindingsweg Bilzen-Tongeren met vlotte bereikbaarheid van de autosnelweg op 2km. Alle dagelijkse voorzieningen bevinden zich op wandelafstand.Deze charmante handelswoning op een perceel van 2A80CA biedt een bewoonbare oppervlakte van 167m².De woning telt 3 slaapkamers. De handelsruimte van 18,8m², een voormalig kapsalon, biedt diverse commerciële invulmogelijkheden.Aan de voorzijde is er voldoende parkeerruimte aanwezig.De centrale inkomhal biedt aan de rechter zijde toegang tot de handelsruimte en aansluitend de keuken. Aan de linker zijde tref je de living bestaande uit zitruimte en eetkamer.De keuken werd landelijk ingericht en is volledig uitgerust met alle nodige keukentoestellen.Aan de achterzijde is er een veranda voorzien van extra kookfornuis, voorts een toilet en een wasplaats.Via de veranda bereik je het ruime overdekt terras en de binnenkoer met aangelegde siertuin en handige buitenberging.De koer is eveneens bereikbaar via de poort aan de zijkant van de woning.Op de verdieping geeft de overloop toegang tot 3 ruime slaapkamers, een berging en een badkamer ingericht met douche/dubbele wastafel/toilet/bidet.Een vaste trap leidt je naar de zolderverdieping (72m²). Deze kan afgewerkt tot extra slaap/woonvertrek, PVC-ramen met dubbele beglazing zijn reeds aanwezig.De woning is deels onderkelderd met een ruime bergkelder en een grote CV-ruimte.Enkele van de voornaamste pluspunten van deze woning zijn:- Gunstige locatie in het centrum van Hoeselt.- De polyvalente ruimte biedt diverse mogelijkheden zijnde privaat (bureel/zitruimte,..) of commercieel (kapsalon, praktijk, kantoor,..).- Er zijn 4 parkeerplaatsen aanwezig vooraan de woning.- De woning is in zeer goede staat van onderhoud. Dak werd vervangen in 2007. Alarm aanwezig.- Zeer functionele en praktische indeling.- De ruime koer aan de achterzijde biedt voldoende privacy.Voor meer info of een bezoek ter plaatse, contacteer ons op ### of mail naar ### Meer weten?

280
contacteer
details
E-mail
Bellen

We hebben slechts een paar zoekertjes gevonden die overeen komen met uw zoekcriteria.

Maak een e-mail alert om op de hoogte te blijven van nieuwe zoekertjes die aan uw criteria voldoen!


Hieronder zijn nog enkele interessante adressen te vinden in de buurt van Hoeselt (3730) + Deelgemeenten.

Charmante vierkantshoeve gelegen te Martenslinde bij Bilzen, Linnerveldstraat 58.Rustige en landelijke omgeving op korte afstand van school en alle praktische voorzieningen.Het centrum van Bilzen en de autosnelweg zijn vlot bereikbaar op 4km. Maastricht bevindt zich op 6km. Gelegen nabij de Landscommanderij van Alden Biesen met zijn prachtige boomgaarden en uitgestrekte weilanden.Deze vierkantshoeve is gelegen op een ruim perceel van 56A07CA. Het woongedeelte biedt een bewoonbare oppervlakte van 144m², rondom de binnenkoer werden er diverse stallingen opgericht met een totale oppervlakte van 292m². Het ZW-georiënteerd tuingedeelte biedt een wijds en magnifiek zicht over de achterliggende weilanden.De hoeve is constructief in zeer goede staat. Met enkele opfriswerken wordt de woning een aangename en gezellige gezinswoning. Het pand biedt tevens uiteraard diverse invulmogelijkheden zoals ruime woonst eventueel met kantoor/praktijkruimte, B&B, zelfstandigen met nood aan opslagruimten voor materialen, een woonruimte voor leefgemeenschap, paardenliefhebbers,....De woning is ingedeeld met een inkomhal, een leefruimte bestaande uit salon en eetkamer en een ingerichte keuken. Een tussenhal geeft toegang tot de badkamer. In de aanpalende stallingruimte tref je de CV-ruimte.Op de verdieping leidt de overloop tot 4 slaapkamers waarvan 2 kinderkamers. De zolderverdieping is bereikbaar via een vaste trap en kan desgewenst verder afgewerkt tot extra slaapkamer.De woning is deels onderkelderd met een droge bergkelder.De binnenkoer is bereikbaar via de grote toegangspoort aan de voorzijde en wordt omringd door diverse stallingen allen met bovenverdieping.Enkele van de voornaamste troeven van deze hoeve op een rijtje:- Vierkantshoeve in zeer goede staat.- Rustige ligging in een aangename, rustige en verzorgde woonomgeving te Martenslinde.- School vlakbij gelegen. Supermarkt, bakker, slager,... bevinden zich op korte afstand.- Polyvalente invulmogelijkheden: woning met kantoor/praktijk, B&B ,dierenliefhebber,...- Voor de paardenliefhebber: Mogelijkheid tot aankoop van achterliggende weilanden 2HA82A04CA! Prijs:10€/m². Weiden zijn pachtvrij! Voor meer info of een bezoek ter plaatse, contacteer ons op ### of mail naar ### Meer weten?

5607
contacteer
details
E-mail
Bellen
848 000 €

3740 Bilzen

Magazijn met moderne stijlvolle woning gelegen in KMO-zone Eikaert te Bilzen, Natveld 11.Gelegen vlakbij de N730 Bilzen-Hoeselt met zeer goede omsluiting aan de afrit E313 Bilzen-Hoeselt.Deze bedrijfshal met hedendaagse woning is gelegen op een volledig omheind perceel van 20A10CA. Het magazijn telt 300m², de woning met 4 slaapkamers biedt een bewoonbare oppervlakte van 195m² en beschikt over een ruim aangelegd buitenzwembad.De afgelopen jaren onderging de woning diverse aanpassingen met onder meer een trendy nieuwe leefkeuken, de bovenverdieping werd ingericht tot extra leefruimte en er werden 50 zonnepanelen geïnstalleerd voor de nodige energiebevoorrading. Resultaat een moderne en luxueuze woning met een hoog comfortgehalte.Het magazijn is momenteel ingericht als schrijnwerkerij. De bruikbare hoogte bedraagt 5m. Aan de voorzijde is er een elektrische poort. Aan de achterzijde en de zijkant van het magazijn is er voldoende stockeerruimte en parkeerruimte aanwezig. Via het bureel is er rechtstreeks toegang tot de woning.Indeling gelijkvloers: De centrale inkomhal met gastentoilet geeft toegang tot 2 slaapkamers met elk een volledig ingerichte badkamer. Verder is er een bureelruimte met toegang tot het magazijn en een bergruimte met trappenhal naar de verdieping.De zeer ruime en lichtrijke leefruimte en de open geïnstalleerde eilandkeuken bieden een mooi zicht op het aangelegde overdekt terras. De hedendaagse keuken is volledig uitgerust met alle moderne keukentoestellen zoals inductiekookvuur, dampkap, koffiemachine, afwasmachine, koelkast en combi-oven. Aansluitend tref je een handige wasplaats.Op de verdieping geeft de overloop toegang tot een nachttoilet, een ruime TV/ontspanningsruimte, een dressing, een slaapkamer en een ingerichte badkamer. De multifunctionele TV-ruimte biedt diverse invulmogelijkheden als ontspanningsruimte/kantoor/slaapkamer,...Het zwembad met bijhorende loungeruimte is uiteraard een belangrijke meerwaarde.Mogelijkheid tot overname aandelen: prijs op aanvraag.Belangrijkste pluspunten van dit bedrijfspand met ruime moderne woning zijn:- Gunstige ligging in KMO-zone vlakbij autosnelweg, op wandelafstand van het centrum, sport- en recreatiedomein De Katteberg.-Magazijn van 300m² met ruime moderne woning met zwembad en zuid georiënteerd terras.-Praktische indeling met hoog wooncomfort in de woning: ruime leefruimte, 4 slaapkamers, 3 badkamers.- Recente nieuwe leefkeuken.- Installatie van 50 zonnepanelen.- Perceel volledig omheind. Voldoende parkeer- en stockeermogelijkheid buiten aanwezig.Voor meer info of een bezoek ter plaatse, contacteer ons op ### of mail naar ### Meer weten?

2010
contacteer
details
E-mail
Bellen
1 290 000 €

3740 Beverst

Luxueus afgewerkt en uitgerust handelspand met een bruikbare oppervlakte van 750m² op een perceel van 32a99ca. Naast de huidige uitbating van wellnesslogies kan het pand ook aangewend worden voor het uitbaten van een b&b in combinatie met woonst, privé- en tuinfeesten. * Er worden roerende goederen ter waarde van 195.000 euro bij de verkoop gevoegd. * Boekhoudkundige cijfers en bezettingsgraad op verzoek raadpleegbaar KENMERKEN + Totaalrenovatie in 2019 + Hoogwaardige afwerking + Volledig instap- en gebruiksklaar (gemeubeld) + Diverse sauna's en jacuzzi's uitgerust met de nieuwste technieken + 8 slaapkamers met eigen badkamer + Voldoende parkeergelegenheid + dubbele inpandige garage + Ruime kelder + Zonnepanelen + Kamers zijn zeer goed verhuurd doorheen het jaar + Vraagprijs is exclusief roerende goederen Relevante documenten zijn eveneens beschikbaar op onze website ### Meer weten?

3299
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te koop Bilzen (VBA44158)
1 150 000 €

3740 Bilzen

REGIO HASSELT: Grote feestzaal met een indrukwekkende tuin (#2X0_GREL_LIM) • Totale oppervlakte: 23.000m² • Zalen van 24 tot 250 personen, totaal voor 700 personen • Restaurant met 24 couverts • Prijs: 1.150.000€ (+ exploitatiekosten: 150.000€) Extra foto's in het dossier zijn op verzoek te verkrijgen. Andere gelijkaardige dossiers en soorten activa (hotels, verpleeghuizen, vastgoedbeleggingen, logistiek, enz.) zijn beschikbaar op aanvraag. Meer weten?

23000
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te koop Bilzen (VBA44157)
1 150 000 €

3740 Bilzen

REGIO HASSELT: Grote feestzaal met een indrukwekkende tuin (#2X0_GREL_LIM) • Totale oppervlakte: 23.000m² • Zalen van 24 tot 250 personen, totaal voor 700 personen • Restaurant met 24 couverts • Prijs: 1.150.000€ (+ exploitatiekosten: 150.000€) Extra foto's in het dossier zijn op verzoek te verkrijgen. Andere gelijkaardige dossiers en soorten activa (hotels, verpleeghuizen, vastgoedbeleggingen, logistiek, enz.) zijn beschikbaar op aanvraag. Meer weten?

23000
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te koop Bilzen (RBI76619)
349 000 €

3740 Bilzen

Het pand is gelegen op toplocatie in het centrum van Mopertingen. GOED RENDEMENT VOOR INVESTEERDERS NA RENOVATIE! Indeling: Commercieel gelijkvloers: handelsruimte/café/horeca, opslagruimtes, kelder, toiletten,... Duplex appartement: inkomhal, leefruimte, gastentoilet, keuken, 3 slaapkamers en badkamer Omschrijving: Handelspand: U betreedt het pand via het commerciële gelijkvloers, deze is momenteel ingericht als café/horecazaak. Het heeft een bruikbare vloeroppervlakte van 223m² en is opgedeeld in verschillende ruimtes. Achter de toog zijn een aantal bergruimtes voorzien alsook toegang tot de kelder. Verder zijn er aparte toiletten aanwezig en achteraan vinden we nog een afgesloten ruimte terug, die kan dienen voor verschillende doeleinden. Duplex appartement: Het duplex appartement is bereikbaar via een aparte ingang aan de zijkant van het gebouw. U komt binnen via de ruime inkomhal, waar we de nutsvoorzieningen zoals water en elektriciteit kunnen terugvinden. Het eerste verdiep bestaat uit de leefruimte, gastentoilet en de keuken. Deze is uitgerust met elektrische kookplaat, ingebouwde kasten, frigo, spoelbak en laminaatvloer. Als we een verdieping hoger gaan, hebben we nog 2 slaapkamers, een badkamer en een mogelijk 3de slaapkamer/wasplaats. De badkamer is voorzien van een douche en enkele lavabo. In de mogelijke 3de slaapkamer/wasplaats zijn er aansluitingen voor wasmachine en droogkast aanwezig. Meer weten?

416 4 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te koop Bilzen (RBI70736)
275 000 €

3740 Bilzen

Deze praktische handelsruimte is gunstig gelegen op wandelafstand van de Grote Markt van Bilzen en geniet van een grote visibiliteit. Door de nabijheid van de E313 is er een snelle verbinding met steden als Hasselt en Luik en verder is ook Maastricht vlot bereikbaar. Het pand biedt een brede waaier aan bestemmingsmogelijkheden. Zo werd het in het verleden reeds gebruikt als kantoorruimte en is het momenteel ingedeeld als dermatologiepraktijk. Naast een ruime onthaalruimte, wachtzaal en separaat toilet beschikt dit pand momenteel over drie kabinetten en een praktijkruimte. Verder is een een keuken en een tweede toilet aanwezig. Tot slot zijn er twee privatieve autostaanplaatsen inbegrepen. Deze bevinden zich achter het gebouw. Ook in de onmiddellijke omgeving is er voldoende parkeergelegenheid. Benieuwd naar de diverse mogelijkheden die dit handelspand te bieden heeft? Vraag uw bezichtiging aan via ### of op het nummer ### Meer weten?

2 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te koop Bilzen (RBI51946)
182 000 €

3740 Bilzen

Te Munsterbilzen vinden we op een zeer zichtbare locatie dit handelspand terug. De eigendom bestaat uit 2 aparte entiteiten. Nummer 2 omvat een handelsruimte met woonst en nummer 4 omvat een gesloten bebouwing. De handelsruimte bevindt zich op het gelijkvloers, het woongedeelte bevindt zich voornamelijk achterin op het gelijkvloers en op de eerste verdieping. Samen hebben zij een bew. opp. van maar liefst 357 m² . Vlakbij vinden we alle faciliteiten die het dagelijks leven gemakkelijk maken. Supermarkten, bakkers, brasseries en parken waar men mooie wandelingen kan maken, etc. Op wandelafstand bevindt zich een school voor de kinderen en een speeltuin waar ze uren kunnen doorbrengen. INDELING woning 1 Gelijkvloers Handelsruimte met grote raampartijen voor extra visibiliteit. De ramen zijn in dit gedeelte voorzien van elektrische rolluiken. Hier bevindt zich een apart toilet met lavabo. Doorgang tot de bijkeuken met aparte woonkamer. Berging met aparte toegang. Eerste verdieping Nachthal met toegang tot twee slaapkamers en de badkamer. De badkamer is voorzien van een douche, een ligbad, een dubbele lavabo en een toilet. Zolder In te richten als derde slaapkamer. INDELING woning 2 Deze woning verdient de nodige renovatiewerken. Is jouw interesse aangewakkerd? Neem dan snel contact op met Dries via ### of via ### . Meer weten?

270
contacteer
details
E-mail
Bellen
Industrie te koop Bilzen (RBI43057)
2 000 000 €

3740 Bilzen

Multifunctioneel bedrijfsgebouw gelegen op het industrieterrein Kieleberg, vlakbij Genk-Zuid. Zowel de E313 als de E314 zijn goed bereikbaar (10km). Het pand is gelegen op een perceel van 5500m² en bestaat uit kantoren (322m²), een magazijn van 1600m², een luifel van 360m² en een magazijn van 900m². Het terrein is omheind en afgesloten door een elektrische poort. Inbraakalarm is voorzien. Op dit moment is het pand gedeeltelijk verhuurd. KENMERKEN MAGAZIJN 1: - oppervlakte magazijn: 1600m² - vrije hoogte: minimaal 6m - 2 sectionaalpoorten - 2 laadkades met dockshelters - lichtstraten - polybetonvloer - sanitair - luifel 360m² (verbinding naar magazijn 2) KENMERKEN MAGAZIJN 2: - oppervlakte magazijn: 900m² - vrije hoogte: 4m - sectionaalpoort - lichtstraten - polybetonvloer KENMERKEN KANTOOR: - oppervlakte: 322m² - indeling gelijkvloers: ontvangstruimte, landschapsbureel, vergaderzaal, archief, sanitair, kitchenette - indeling verdieping: 3 bureelruimtes, refter met keuken, sanitair, douches - voldoende parkeerplaatsen - tuinaanleg met siervijver TROEVEN: - volledig verhard en omheind terrein - 2 laadkades - zonnepanelen (opbrengst aan gunstig tarief) Igb – Vg – Gmo – Gvkr – Gvv Info: ### of ### Meer weten?

5500
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te koop Bilzen (RBI34515)

Deze handelsruimte is gelegen op een toplocatie in het bruisende centrum van Bilzen, Passage 1. Gelegen vlakbij het Marktplein, het kloppend hart van de stad.Bilzen is een kleine gezellige stad bekend om de talrijke horecazaken en vele aangename winkels. Hier vind je een ideale mix van speciaalzaken en bekende ketens. Het centrum is een echte trekpleister voor zowel kooplustigen als dagjestoeristen. In deze omgeving bruist het voortdurend van het leven: overdag komen hier honderden bezoekers genieten van de vele diensten en shops en ’s avonds trekken de vele horecazaken ontelbare ‘stappers'.Deze ruime en stijlvolle handelszaak biedt een oppervlakte van 135m² en is voorzien van een ruime etalage. Het pand is thans ingericht als lingeriezaak en geniet een kwalitatief hoogstaande afwerking.De verwarming wordt verzorgd via warmtepomp en luchtverwarming. Airco is aanwezig. Camerabewaking, diefstalalarm en anti-diefstal rolluiken garanderen de veiligheid. Vloeren zijn afgewerkt in keramische tegels en parket, de binnenmuren in snelbouw MDF-panelen.De handelsruimte is functioneel ingedeeld met een lichtrijke winkelruimte, 5 pashokjes, een toilet, een berging en een personeelsruimte uitgerust met kitchenette. Enkele van de voornaamste troeven van deze handelsruimte zijn:- Uiterst goede commerciële locatie in het alom bekende levendige en bruisende centrum van Bilzen, meer bepaald in het gezellige open winkelcentrum 'De Klokke'.- Drukke passage.- Ruime parkeermogelijkheid in de publieke ondergrondse parking, op het Marktplein evenals in de omliggende straten.- Kwalitatieve afwerking, aantrekkelijke voorgevel, in uiterst goede staat van onderhoud.- Geschikt voor diverse commerciële doeleinden, alsook kantoor of uitoefening van vrij beroep.Voor meer info of een bezoek ter plaatse, contacteer ons op ### of mail naar ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te koop Bilzen (RBH89358)

Handelswoning gelegen in het centrum van Bilzen, Korenstraat 27.Gunstige commerciële locatie op slechts 250m van het Marktplein en nabij belangrijke toegangswegen naar het centrum.Dit handelspand is gelegen op een perceel van 1A73CA en biedt een totale bewoonbare ruimte van 187m².Het handelsgelijkvloers is momenteel ingericht als brasserie. De eerste en tweede verdieping worden benut als privaat leefgedeelte. Het gelijkvloers (90m²) is ingedeeld met een verbruikszaal, een dames- en herentoilet en een keukenruimte met berging. De hoger gelegen polyvalente verbruiksruimte/vergaderruimte geeft toegang tot het overdekt terras en de aansluitende binnenkoer.Op de eerste verdieping geeft de overloop toegang tot een leefruimte, een ingerichte keuken met toegang tot het terras, een slaapkamer en een badkamer. De badkamer is ingericht met een ligbad, een dubbele wastafel en een toilet.Op de tweede etage zijn er 2 extra slaapkamers.Er is een kleine voorraadkelder aanwezig.Het pand wordt thans verhuurd aan 1.008 €/maand.Enkele van de pluspunten van deze handelswoning zijn:- Gelegen pal in het centrum van Bilzen. - Parkeerruimte aanwezig in de straat.- Handelsgelijkvloers met mogelijke private woonst op de verdiepingen.- Terras en koer op gelijkvloers.- Terras op de eerste verdieping.Voor meer info of een bezoek ter plaatse, contacteer Michiel op ### of mail naar ### Meer weten?

173
contacteer
details
E-mail
Bellen
Industrie te koop Bilzen (RBH59860)
584 000 €

3740 Bilzen

Optimale zichtbaarheid dankzij uitstekende ligging Opbrengsteigendom met een huurovereenkomst met een solide huurder Bestaande en lopende huurovereenkomst met een (verlengbare) looptijd van 9 jaar Onmiddellijk rendement 2 parkeerplaatsen op de site inbegrepen Voorzien van inpandig terras Oplevering voorzien in het najaar van 2023 Dit aantrekkelijke commerciële pand, gelegen in het residentiële project Korenaar, biedt een uitstekende kans in het centrum van Bilzen. Het nieuwbouwproject is gunstig gelegen op de hoek van de Korenstraat en de Demerwal, de belangrijkste toegangsweg naar het bruisende centrum. Hierdoor geniet het pand van optimale zichtbaarheid.Deze opbrengsteigendom wordt aangeboden met een bestaande en lopende huurovereenkomst met een looptijd van 9 jaar (verlengbaar). De solide huurder is een gerenommeerde speler in HR-oplossingen. Als koper kunt u dus direct profiteren van een aantrekkelijk rendement. De oplevering van het pand is gepland voor het najaar van 2023.De commerciële ruimte op de begane grond beslaat een bruto oppervlakte van 163,77 m² en heeft een terras van 18,88 m². Het pand wordt volledig afgewerkt en ingericht opgeleverd. Daarnaast zijn er twee parkeerplaatsen op het terrein inbegrepen.Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Vestio via ### of een e-mail sturen naar ### ." Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te koop Bilzen (RBG90132)
625 000 €

3740 Bilzen

Dit ruime kantoorgebouw van 260m² met vier verdiepingen op een terrein van 437m² bevindt zich in het hartje van Bilzen centrum. Het kantoor omvat op het gelijkvloers een ruime inkomhal met toegang tot drie ruimtes nl. een kantoor aan de achterzijde met zicht op de parking en een ruim kantoor aan de voorzijde van het gebouw beide verbonden door een inkomhal. Via de trappenhal of de lift bereikt men het eerste verdiep en het tweede verdiep elk met ruime inkomhal die uitgeeft op drie kantoorruimtes en een sanitair blok.Het derde verdiep beschikt eveneens over drie kantoorruimtes en een keukenruimte.Het gebouw is voorzien van recente PVC ramen met ingewerkte lamellen. Achteraan het gebouw is er parking voor circa 3 wagens en de ondergrondse parking "De Klokke" ligt op wandelafstand.Zeer gunstige ligging op een boogscheut van de E313 en centraal gelegen tussen Hasselt, Genk, Maastricht, Tongeren en Luik. Info Bel ### Meer weten?

260
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelsfonds te koop Munsterbilzen (RBI63779)
970 000 €

3740 Munsterbilzen

Uniek investeringsvastgoed op een steenworp van hetcentrum van Bilzen! Welkom bij dit interessante project gelegen op de Genkerbaan 27 in Bilzen. Dit project omvat 2 verdiepingen, met 3 gezellige app. op het gelijkvloers en 3 ruime duplex-app. op de 1e en 2e verdieping. Daarnaast is er ook een ruime woning, aangeduid als 'app.1' op het grondplan. Elke woonunit is uitgerust met een woonkamer inclusief keuken, slaapkamer(s), badkamer(s) en terras. Bovendien is er voldoende parkeergelegenheid. De locatie biedt de ideale mix van ruimte, mobiliteit en het bruisende stadsleven. Hier vind je de perfecte balans! Voor investeerders is er ook een verleidelijk huurrendement. Dit project is de ideale kans om te investeren. Meer weten?

10 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te koop Munsterbilzen (RBI51738)
295 000 €

3740 Munsterbilzen

Kenmerken van het pand: Handelsruimte: Circa 155m², gerenoveerd en klaar voor gebruik. Een ruimte die perfect is voor diverse commerciële activiteiten. Bovenliggend appartement: Dient gerenoveerd te worden. Garageboxen: Twee ruime garageboxen die voorzien zijn van sectionaalpoorten. Centrale ligging: Gemakkelijk bereikbaar voor zowel klanten als leveranciers. Voor extra details en om een afspraak te maken voor een bezichtiging, kunt u contact opnemen via telefoon op ### of per e-mail via ### . Meer weten?

213
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te koop Munsterbilzen (RBG28046)
375 000 €

3740 Munsterbilzen

TE KOOP Goed draaiende bakkerswinkel met warme bakkerij Locatie Perronstraat 14 te 3740 Munsterbilzen In het centrum van Munsterbilzen, op de verbindingsweg Bilzen – Zutendaal Vraagprijs: 375.000 EUR (handelspand met bakkerij) Het pand is als volgt ingedeeld: Gelijkvloers Een ruime en goed uitgeruste bakkerswinkel met verkooptoog voor charcuterie en vers belegde broodjes. Achter de winkelruimte bevindt zich: een actieve bakkerij met de bijhorende vertrekken, waaronder de brood- en banket afwerkzone; de keuken; de woonkamer/pauzelokaal; de wasplaats; de bureelruimte; magazijnruimtes; Laad- en losplaats; Garage, tuin en carports voor beide appartementen. Eerste en tweede verdieping boven de bakkerswinkel (niet inbegrepen in de prijs) Hier bevinden zich twee recent gebouwde appartementen (2015) die beide verhuurd zijn. Boven de bijgebouwen is er nog ruimte voor het bouwen van twee extra appartementen. Extra informatie De bakkerij beschikt over een trouw en vast cliënteel. Ook de dagelijkse leveringen aan het aangrenzend Medisch Centrum St-Jozef (psychiatrisch ziekenhuis) gebeuren vanuit deze bakkerij. De reden tot de verkoop van het pand is de pensioengerechtigde leeftijd van de bakker/zaakvoerder en het gebrek aan opvolging. Niet enkel de aankoop van de gelijkvloerse handelsruimte met bakkerij, maar ook het ganse gebouw inclusief één of beide appartementen behoort tot de mogelijkheden. Technische informatie De bakoven functioneert op stookolie. De winkelinrichting alsook alle bakkerijtoestellen blijven terplaatse en worden meeverkocht. Het inrichten van een verbruikszaal behoort tot de mogelijkheden. In de onmiddellijke omgeving van de bakkerij zijn ± 15 parkeerplaatsen beschikbaar. Kadastrale gegevens BILZEN 3 AFD/MUNSTERBILZEN/SECTIE B/Nr 703/00D Oppervlakte: 6a 37ca (637 m²) Bouwjaar: 1968 KI: 2748 € Meer weten?

2 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
205 000 €

3700 Tongeren

Deze voormalige frituur is het perfecte gebouw voor beginnende ondernemers nabij het centrum van Tongeren. Er is een open ruimte van maar liefts 167m² dewelke men zelf kan inrichten. Aan de voorzijde heeft men plaats voor 4 wagens. Aan de achterkant van het gebouw heeft men een apparte ingang. Door de grote vitrine aan de voorzijde heeft men enorm veel lichtinval. CV op mazout - kleine mede-eigendom met 2 eigenaars - geen gemeenschappelijke lasten Beschikbaarheid overeen te komen met de eigenaar Meer weten?

389
contacteer
details
E-mail
350 000 €

3700 Tongeren

Ruim commercieel gelijkvloers of kantoor te koop, gelegen te Tongeren. De gevelbreedte bedraagt ca. 10 m. De totale oppervlakte bedraagt ca. 640 m² (inclusief verdiepingen dewelke ev. commercieel kunnen gebruikt worden). Indeling: Kelderverdieping : Kelder aanwezig Gelijkvloers: Handelsruimte ca 289 m². 1e verdieping: Winkelruimte + magazijn. 2e Verdieping: Bureel, keuken. 3e Verdieping: Magazijn. HET IS TEVENS MOGELIJK OM DIT PAND TE HUREN AAN 1.575 euro per maand (onroerende voorheffing ten laste van de huurder). Benieuwd naar dit bedrijfsvastgoed regio Tongeren? Contacteer ### of ### ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen