Bedrijfsvastgoed te huur - Zandvoorde

Er zijn géén zoekertjes gevonden voor uw zoekopdracht.

Maak een e-mail alert om op de hoogte te blijven van nieuwe zoekertjes die aan uw criteria voldoen!


Hieronder zijn nog enkele interessante adressen te vinden in de buurt van Zandvoorde (8400).

590 €

8400 Oostende

Vlakbij de luchthaven, Torhoutsesteenweg, afrit Gistel,... professionele MAGAZIJN -unit van 150m² te huur met grote kwaliteitssectionaalpoort Assa Abloy. Er zijn geen hinderlijke steunpilaren aanwezig. 100% veilig en droog, ruime afgesloten parking, water, elektriciteit, sanitair blok Meer weten?

1800 150 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
Industrie te huur Oudenburg (RBI65730)
Prijs op aanvraag

8460 Oudenburg

Bedrijfsvastgoed bestaande uit nieuwbouw bedrijfspand te huur in Oudenburg met 6 sectionale poorten. Gelegen aan het kanaal Gent-Brugge-Oostende, dicht bij A10, E40, N50, … Op 2 km van op- en afrit Oudenburg. Gelegen in industriezone Plassendale. Indeling: - Grondoppervlakte: ca. 4.400 m² - Loods: ca. 1.414 m² - Bespreekbaar: woonst van +/- 100 m² met terras (leefruimte: 29,3 m², keuken: 14,88 m², toilet, Badkamer: 9,45 m², gang: 9 m², berging: 4,8 m², slaapkamer: 13,75 m², slaapkamer2: 30,12 m² - Verharding rond om het terrein - EPB in opmaak Specificaties loods: - Nokhoogte: 8.5 m - Vrije hoogte: 7,85 m - 6 sectionale poorten Troeven van dit pand: - 6 poorten - rondom verhard - instapklaar met kantoor en woonst - volledig omheind Nieuwbouw bedrijfsgebouw met een grote overspanning en verharde grond. Bent u op zoek naar bedrijfsvastgoed bestaande uit een bedrijfsgebouw te huur in Oudenburg? Contacteer ons voor meer informatie of een bezoek ter plaatse via ### of op ### Meer weten?

4400
contacteer
details
E-mail
Bellen
Industrie te huur Oudenburg (RBI59867)
845 €

8460 Oudenburg

Gloednieuwe KMO-unit met een oppervlakte van 184 m² en 1 privatieve parkeerplaats te huur. Fantastisch gelegen langs de bedrijvige Brugsesteenweg die na 5,8 km verbinding biedt naar de Oostendsebaan (N33) met een onmiddellijke verbinding naar de A10 via op- en afrit 5 Gistel. De magazijnruimte heeft een vrije hoogte van +/- 6 m en is opgebouwd uit een staalconstructie met een silexbetonplint en geïsoleerde sandwichpanelen. Verder is de loods uitgerust met een automatische sectionale poort (4 m B x 4,5 m H), lichtstraat met rookluik en polybetonvloer. Daarnaast is er een sanitaire ruimte, monofasige stopcontacten + twee driefasige stopcontacten en led verlichting aanwezig. De unit maakt deel uit van het bedrijvenpark "De Gaffel". Onmiddellijk beschikbaar. Contacteer PANORAMA voor het ontvangen van bijkomende inlichtingen of een vrijblijvende afspraak ### Meer weten?

184 1 Parkeerplaats(en) 184 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Industrie te huur Oudenburg (RBI58281)
17 500 €

8460 Oudenburg

Logistiek bedrijfsgebouw van 4.634 m² bestaande uit twee opslagruimtes van 2.124 m² en 2.510 m² te huur. Uitstekend gelegen vlak NAAST de oprit 5b Oudenburg van de A10 met onmiddellijke verbinding naar de E40. Het magazijn aan de voorzijde heeft een vrije hoogte variërend tussen 6,87 m en 8,33 m en is uitgerust met 6 laadkades, een sectionale poort (6,25 m B x 4,90 m H) met afzonderlijke toegangsdeur en lichtstraten. De loods aan de achterzijde heeft een vrije hoogte van +/- 7,56 m en is voorzien van o.a. lichtstraten en betonvloer. Het bedrijfsgebouw is geschikt voor zowel opslag als productie en biedt dus een ideale omgeving om te ondernemen. Zeer ruime parkeer- en manoeuvreerruimte voorzien op het verhard terrein. Onmiddellijk beschikbaar. Contacteer PANORAMA voor bijkomende inlichtingen, plannen of een vrijblijvend plaatsbezoek ### Meer weten?

4634 4634 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
Industrie te huur Oudenburg (RBH99666)
17 500 €

8460 Oudenburg

Het gebouw bestaat uit 2 magazijnen waar een doorgang voorzien is waardoor vorkheftrucks zich kunnen verplaatsen tussen de magazijnen. Oppervlaktes magazijnen: - magazijn met laadkades: 2.450 m² - achterste magazijn: 2.142 m² Structuur: - Funderingen in gewapend beton. - Staalskeletstructuur met invulwanden in metselwerk van baksteen en betonblokken. - Vloeren in gewapend beton. - Zadeldak met gebinte van stalen liggers, thermische isolatie en golfplaten Afwerking: - Buitenschrijnwerk in aluminium - Binnenschrijnwerk in hout en staal (brandwerend) - Betonvloer met synthetische dekvloer - Binnenmuren in gevelstructuur zonder afwerking - Plafonds in draagstructuur zonder afwerking Installaties: - Verwarming via individuele warme luchtblazers - Industriële elektrische installatie - Brandbeveiliging - Diefstalpreventie LIGGING: De site bevindt zich op zichtlocatie aan de op- en afrit van de A10 Oostende-Brussel en is zeer vlot bereikbaar via de N358. Indien u interesse hebt in dit bedrijfsvastgoed bestaande uit een magazijn te huur in Oudenburg, aarzel dan niet om contact op te nemen met Alexander Deloof op het nummer ### Meer weten?

4592
contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Oudenburg (RBH97012)
1 050 €

8460 Oudenburg

Handelspand te huur in hartje Oudenburg van +/- 130 m². Dit pand heeft een zeer gunstige ligging en is ideaal geschikt voor zowel kantoor- als winkelruimte. Momenteel is het handelspand ingedeeld met een inkom, 4 burelen, kelder en kluis. De inkom is momenteel voorzien van een efficiënt ingericht loket, ideaal voor klantgerichte activiteiten of als ontvangstbalie. Daarnaast zijn er 2 burelen, voorzien van een scheidingswand, en 2 aparte burelen beschikbaar. Deze burelen zijn ruim en bieden voldoende plaats voor een productieve werkomgeving. Twee van de burelen bieden een prachtig uitzicht op de aangrenzende tuin, waardoor een aangename en ontspannen werkomgeving wordt gecreëerd. Een bijkomend voordeel van deze kantoorruimte is de aanwezigheid van een kelder met een grote kluis. De kluis van 20m² is uitgerust met een automatische elektronische vergrendeling, wat zorgt voor extra veiligheid en gemoedsrust. De ligging van deze kantoorruimte is ideaal, omdat het zich in het centrum van Oudenburg bevindt. Hierdoor zijn alle nodige faciliteiten en voorzieningen, zoals winkels, restaurants en openbaar vervoer, binnen handbereik. Kortom, deze kantoorruimte in het centrum van Oudenburg biedt een uitstekende gelegenheid voor bedrijven die op zoek zijn naar een professionele en goed uitgeruste werkplek. Met diverse burelen, een kluis en loket, voldoet deze ruimte aan de behoeften van verschillende soorten ondernemingen. Neem vandaag nog contact op om deze unieke kantoorruimte te bezichtigen en te ontdekken hoe het uw bedrijf kan versterken. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
2 700 €

8400 Oostende

Een frisse zeewind waait doorheen het Retailproject SeaRena. Sinds de aanschaf door de nieuwe eigenaar worden alle problemen aangepakt, de bouwperikelen zijn opgeheven, de parking wordt heraangelegd en de mobiliteit herbekeken. SeaRena is klaar voor een verdere invulling in aanvulling van de bestaande handelszaken MediaMarkt, Delhaize, Sportsworld, Basic-Fit,... De site herbergt ook sportief Oostende (Basket & Voetbal) SeaRena biedt een flexibele oplossing op maat voor uw Retailproject. De site kent een bezoekersaantal van +1.000/dag. Volgende casco oppervlaktes zijn beschikbaar: 2.346m², 930m², 610m², 805m², 340m², 321m². Huurprijs 95€/m²/jaar, mogelijks ook gedeeltelijk variabel op omzet (SURE 70/100: Sea'Rena Upside Rental Engagement), meer informatie op kantoor. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
2 350 €

8400 Oostende

U kunt uw zaak tot een succes brengen in deze TOP gelegen hoekligging van winkelcentrum Oostende! De 4 hoofdstraten van het centrum komen uit op deze hoek met maar liefst 16 meter vitrine. De winkel en bijgaande private ruimte of paskamer met etalage is 80 m². Er is ook een volledige kelderverdieping van 80 m² ter beschikking (stahoogte), met koud stromend water en toilet. Het pand is in orde voor verhuur en is vrij van overname. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Bredene (RBI44985)
1 100 €

8450 Bredene

Mooi afgewerkte en stijlvolle handelsruimte te huur pal in het commercieel en toeristisch centrum in Bredene. Troeven: - hoekligging - grote glaspartijen - kitchenette - sanitair De gevel biedt veel etalagemogelijkheid en is vrij toegankelijk zowel aan de voorkant als de zijkant van het pand. Wandelafstand van het strand en dicht bij diverse winkels en supermarkten. Goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer. - onmiddellijk beschikbaar - onroerende voorheffing: € 200/maand - kosten mede-eigendom;: € 150/maand Aarzel zeker niet ons te contacteren indien dit bedrijfsvastgoed bestaande uit een handelsruimte te huur in Bredene u mogelijks kan interesseren. Meer weten?

97
contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Bredene (RBH74506)
200 €

8450 Bredene

Goed gelegen kantoorruimtes, nabij op en afrit E40 te Oudenburg. Vlotte bereikbaarheid, 10 min van Brugge , 5 min van Oostende. Gratis ruime parking. Mogelijkheid om kantoorruimte te combineren met opslagruimte. In het gebouw is er eveneens ruimte voor winkel. Verschillende mogelijkheden van korte en lange termijn huur, flexibele werkplek, vergaderzalen en eventruimtes. De ideale plaats om een jong bedrijf te laten groeien. Huurmogelijkheden vanaf €200.00 per maand. Voor meer info bel Bruno ### of ### Meer weten?

2000
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Gistel (RWC31857)
530 €

8470 Gistel

Dit volledig gerenoveerde handelspand ligt langs een invalsweg in Gistel met een mooie zichtbaarheid. Het pand is ook voorzien van een volledig uitgeruste keuken en badkamer. Indeling Handelspand: * Inkom * Handelsruimte * Keuken * Badkamer *2 Slaapkamers/ Berging Meer weten?

66
contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Gistel (RBI13695)
800 €

8470 Gistel

Dit kantoor is gelegen vlakbij de op- en afrit van de E40 Gistel en is dus zeer vlot bereikbaar met de wagen alsook met het openbaar vervoer. Voldoende parkeermogelijkheid voorzien. Oppervlakte: 85 m². Indeling: - kantoren met private inkom Specificaties: - verwarming op aardgas - afzonderlijk sanitair - PVC schrijnwerk (dubbelglas) - verlaagd plafond - camera's en alarm - Airco (warm en koud) Onmiddellijk beschikbaar. Bent u geïnteresseerd in dit kantoor te huur in Gistel? Aarzel dan niet om contact op te nemen via het nummer ### Meer weten?

85
contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Gistel (RBF57416)
2 400 €

8470 Gistel

Centraal gelegen nieuwbouw kantoorruimte van 230 m² met goede visibiliteit te huur, deel uitmakend van het knappe kantorencomplex Tourmalet. De lichtrijke kantoorruimte bevindt zich op de eerste verdieping en is voorzien van een verlaagd plafond, voorzien van HVACR en een computervloer met tapijttegel. Pluspunt is het gemeenschappelijk terras dat paalt aan de kantoorruimte. Voor de kantoorruimte zijn er 5 privatieve parkeerplaatsen voorzien (4 ondergronds + 1 bovengronds), alsook bijkomende mogelijkheden op de site. Uiterst vlot bereikbaar langs de Oostendsebaan / Torhoutsebaan (N33) en tevens op slechts 3 min van de E40 op- en afrit 5 Gistel. Contacteer PANORAMA voor bijkomende inlichtingen, plannen of een vrijblijvend plaatsbezoek ### Meer weten?

230 5 Parkeerplaats(en) 230 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Industrie te huur Oostende (RBI86751)
6 638 €

8400 Oostende

Fenomenaal gelegen logistieke opslagruimte met inpandige kantoorruimte met een totale oppervlakte van 1.593 m² te huur op amper 150 m (!!) van de E40 op- en afrit 5a Zandvoorde. De loods met een vrije hoogte tussen 5,5 m en 6,5 m is voorzien van 3 laadkades, lichtstraat en een polybetonvloer. Aanwezigheid van oa. een vluchtdeur, alarmsysteem, 63 ampère en sanitair. De kantoren zijn ingebouwd in de loods en voorzien van oa. verlichting. Ruime parkeer- en manoeuvreerruimte on site met 12 privatieve parkeerplaatsen. Beschikbaar per 01/01/2024. Contacteer PANORAMA voor bijkomende inlichtingen, plannen of een vrijblijvend plaatsbezoek ### Meer weten?

1593 1593 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Industrie te huur Oostende (RBI70048)
995 €

8400 Oostende

Nieuwbouw KMO-unit van 182 m² en 2 privatieve parkeerplaatsen op een uitzonderlijke ligging te huur. De casco KMO-unit heeft een vrije hoogte van +/- 6 m en is toegankelijk via een automatische sectionale poort (4 m B x 4,5 m H), een aparte toegangsdeur, een dubbele glaspartij en een lichtstraat met rookluik (brandklasse C). Het magazijn is geschikt voor zowel opslag als productie en biedt de ideale omgeving om te ondernemen. Fantastisch gelegen langs de commerciële Torhoutsesteenweg (N33), op slechts 5 min. van de Elisabethlaan (R31), amper 5 km van de E40 op- en afrit 5 Gistel en 9 min. van de A10 op- en afrit 4 Oostende. Beschikbaar per 01/01/2024. Contacteer PANORAMA voor bijkomende inlichtingen of een vrijblijvend plaatsbezoek ### Meer weten?

182 2 Parkeerplaats(en) 182 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Oostende (RBI63956)
500 €

8400 Oostende

DIt instapklaar handelspand kan onder meer dienst doen om een kantoor uit te baten, een vrij beroep of als nagelstyliste! Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Oostende (RWC31943)
780 €

8400 Oostende

Pak in het bruisende commerciële en toeristische centrum van Oostende treffen we dit volledig vernieuwde en ingerichte handelspand. Uniek aan dit perfect gesitueerde handelspand zijn de twee etalages en een ingang langs beide kanten van het pand. De volledige handelsoppervlakte (ca 90m²) is zo toegankelijk langs zowel de Koningsstraat als langs de Van Iseghemlaan. De ruimte werd stijlvol ingericht als Vespa-verhuur bedrijf, conform het hedendaags gebruiksgemak: HR-beglazing, afzonderlijk toilet en een kleine keuken. Het handelspand heeft een gunstig EPC-label. Het pand beschikt tevens over een kelderruimte, die dienst doet als handige archief- en opbergruimte. Mogelijkheid tot overname van het Vespa verhuur bedrijf voor de prijs van slechts 25.000 euro. Hierin zit volgende begrepen: 6 Vespa's in perfecte staat met een beperkt aantal km, goed werkende website, klantenbestand, promomateriaal, ... Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Oostende (RBI46274)
1 500 €

8400 Oostende

Bestemming: handel / kantoor. Gerenoveerd handelsgelijkvloers (70 m²) op commerciële ligging te Oostende, nabij het Casino-Kursaal en de Zeedijk. Gevelbreedte: 5 m met verzorgde etalage. Centrale verwarming op gas. Inclusief sanitaire voorziening. Totale grondoppervlakte: ca. 70 m². Beschikbaarheid bespreekbaar. OV ten laste van de huurder. Aarzel zeker niet contact op te nemen indien dit bedrijfsvastgoed bestaande uit een handelspand te huur in Oostende u kan interesseren. Meer weten?

70
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Oostende (RBI45396)
10 000 €

8400 Oostende

Handelsruimte met een vloeroppervlakte van 202,5 m² te huur in de drukke Kapellestraat te Oostende! Zeer gunstig gelegen in de winkelstraat van Oostende en in de nabijheid van het Wapenplein. Openbaar vervoer in de omgeving. Winkelruimte met zeer veel potentieel en visibiliteit voorzien van een keramisch visgraten parket op de ondervloer. Biedt mogelijkheden voor heel wat B-2-C zaken! Sociale ruimten voorzien. Afzonderlijk toilet. Volledig onderkelderd. Aanbouw achteraan uitgevend wordt nog verder vernieuwd. Onroerende voorheffing ten laste van de huurder (12.500 EUR). EPC in opmaak Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Industrie te huur Oostende (RBI43642)
1 950 €

8400 Oostende

Opslagplaats (1.090 m²) te huur in Oostende, gelegen in de haven. Indeling: - Oppervlakte van 1.090 m² - Koelcel (verwijderbaar): 12 m x 13 m Afwerking: - Betonvloer - 1 poort - TL-verlichting - Dak en wanden in geïsoleerde staalplaten. - Vrije hoogte: 4,1 m, nokhoogte: 7,4 m - Elektriciteit: 220V - 20(80)A Details: - Onroerende voorheffing ten laste van de huurder, forfaitair vastgelegd op 1 maand huur per jaar. - Bestemming: havengebied. - Beschikbaar: direct. Aarzel zeker niet ons te contacteren indien dit bedrijfsvastgoed bestaande uit een magazijn / loods te huur in Oostende u mogelijks kan interesseren. Meer weten?

1000
contacteer
details
E-mail
Bellen