Bedrijfsvastgoed te huur - Vlissegem

Er zijn géén zoekertjes gevonden voor uw zoekopdracht.

Maak een e-mail alert om op de hoogte te blijven van nieuwe zoekertjes die aan uw criteria voldoen!


Hieronder zijn nog enkele interessante adressen te vinden in de buurt van Vlissegem (8421).

Handelspand te huur De Haan (RBI34800)
2 900 €

8420 De Haan

Overname restaurant 'Edwart' in De Haan Indeling: - gelijkvloers: inkomhal - verbruikszaal - stockeerruimte - toiletten - terras - 1ste V.: geïnstalleerde keuken - verbruikszaal voor 32 plaatsen - 2de V. + 3de V.: appartement Algemeen: - bewezen omzet - gevestigde waarde - mooie locatie - reeds 16 jaar dezelfde uitbater - vrij van brouwer - nieuwe huurovereenkomst: € 2.900 - reden stopzetting: gezondheid - overnameprijs: € 50.000 Aarzel zeker niet ons te contacteren indien dit bedrijfsvastgoed bestaande uit een restaurant over te nemen in De Haan u mogelijks kan interesseren. Meer weten?

154
contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Wenduine (RBI84458)
950 €

8420 Wenduine

Bent u op zoek naar de perfecte locatie voor uw bedrijf in Wenduine? Zoek niet verder, want we hebben de ideale kantoorruimte voor u beschikbaar. Gelegen in deze prachtige Belgische kustplaats, biedt onze kantoorruimte niet alleen een professionele en inspirerende werkomgeving, maar ook de mogelijkheid om te genieten van het strand en de zee. Onze kantoorruimte in Wenduine is gunstig gelegen in het hart van de stad, waardoor u gemakkelijk toegang heeft tot winkels, restaurants en andere voorzieningen. Bovendien is het kantoor goed bereikbaar via verschillende vervoersopties, wat het ideaal maakt voor zowel lokale als internationale bedrijven. Of u nu een start-up, een groeiend bedrijf of een gevestigde onderneming bent, onze kantoorruimte biedt een veelzijdige omgeving die aan al uw behoeften voldoet. De kantoorruimte bestaat uit een grote lichtrijke ruimte waar plaats is voor 4 bureau's, een afgesloten vergaderruimte en een keuken met toilet. Beneden vinden we nog een ruime kelder die kan dienen als opbergplaats. Forfaitair bedrag voor de gemeenschappelijke delen: 75 EUR/maand Aarzel niet en plan meteen uw afspraak in voor deze topper op het nummer ### of per mail naar ### ! Troeven *Centrale ligging *Lichtrijke ruimte *Kelder aanwezig *Keuken aanwezig *Vlakbij de zee 1) Stedenbouwkundige bestemming Wg: Woongebied 2) Beschermd erfgoed: neen 3) Geïnventariseerd erfgoed: niet van toepassing 4) Afgebakende oeverzone: niet van toepassing 5) Gevalideerd as-builtattest: neen 6) Overstromingsrapport: Perceelscore of P-score:D: middelgrote kans op overstromingen Gebouwenscore of G-score: D: middelgrote kans op overstromingen Ligging in Signaalgebied: neen Ligging in afgebakende oeverzone of afgebakend overstromingsgebied: neen Beslaglegging: Nee / Geïnventariseerd erfgoed: Nee / Rechterlijke of bestuurlijke maatregel: Nee / Leegstand: Nee / Stedenbouwkundig attest: Nee Meer weten?

106 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Wenduine (RBI38107)
650 €

8420 Wenduine

In het hartje van Wenduine, op wandelafstand van het commerciële centrum en het openbaar vervoer vindt men deze uiterst gunstig gelegen praktijk/handelsruimte. De praktijkruimte werd in het verleden gebruikt voor het uitoefenen van kinesist therapie en dierenarts. De praktijkruimte is perfect uitgerust voor het uitoefenen van deze beroepen. De ruimte kan zeker ook gebruikt worden voor andere vrije beroepen zoals boekhouden, advocaat, dokterspraktijk, etc.. Door de gunstige ligging is de praktijk vlot bereikbaar en is er voldoende gratis parkeergelegenheid voorzien in de omgeving. Het pand heeft grote opfriswerken ondergaan waardoor een hedendaags pand gecreëerd werd. Met een oppervlakte van 94m² is dit pand uiterst geschikt voor talrijke doeleinden. Indeling: inkomhal - wachtzaal - gastentoilet met lavabo - berging voorzien van aansluiting voor wasmachine en droogkast - praktijkruimte met onthaal - berging/extra ruimte Provisie water: 10 EUR/maand Provisie gas: 50 EUR/maand Wenst u graag meer informatie of een bezoek ter plaatse? Aarzel niet en leg uw bezoek vast! Troeven *Gunstige ligging *Praktijk ruimte *Vrije beroepen *Parkeergelegenheid *Centrum 1) Stedenbouwkundige bestemming Wg: Woongebied 2) Beschermd erfgoed: neen 3) Geïnventariseerd erfgoed: niet van toepassing 4) Afgebakende oeverzone: niet van toepassing 5) Gevalideerd as-builtattest: neen 6) Overstromingsrapport: Perceelscore of P-score: B: kleine kans op overstromingen onder klimaatverandering Gebouwenscore of G-score: B: kleine kans op overstromingen onder klimaatverandering Ligging in Signaalgebied: neen Ligging in afgebakende oeverzone of afgebakend overstromingsgebied: neen Beslaglegging: Nee / Geïnventariseerd erfgoed: Nee / Rechterlijke of bestuurlijke maatregel: Nee / Leegstand: Nee / Stedenbouwkundig attest: Nee Meer weten?

94 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Wenduine (RBI18353)
1 704 €

8420 Wenduine

Handelspand / kantoor op het gelijkvloers te huur in het centrum van Wenduine. Gelegen in de winkelstraat (Kerkstraat) Het pand is uitermate geschikt als winkel of kantoorruimte. Indeling: Handelsgelijkvloers, met verschillende aparte burelen en/of vergaderzalen; stockage kelder; keuken; 2 aparte toiletten met handwasser; Vestiaire - ruimte; Troeven Alle ruimtes zijn voorzien van ingemaakte kasten op maat Grote gevelbreedte / volledige breedte aan etalage - vensters Zeer praktische indeling ! Onmiddellijk beschikbaar! Huurprijs: € 1.704,00 / maand Onroerende VH ten laste van de huurder Bent u op zoek naar een handelspand te huur in Wenduine? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren op het nummer ### of via E-mail naar ### Meer weten?

185
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Wenduine (RBH97281)
875 €

8420 Wenduine

Dit handelspand is gelegen op een uiterst commerciële en centrale locatie in de Kerkstraat, het bruisende handelscentrum van Wenduine. De afwerking en inrichting van deze ruimte kan u helemaal zelf invullen naar uw wensen en behoeftes gezien het pand casco wordt aangeboden. De eigenaar staat ervoor open om in deze meerwaarde te participeren. De bereikbaarheid is subliem door de dichte nabijheid van het openbaar vervoer. Daarnaast bevinden het strand en de zeedijk van Wenduine zich op wandelafstand. Kortom, dit handelspand geniet van heel wat troeven! Wenst u graag meer informatie of een bezoek ter plaatse? Aarzel niet en leg uw bezoek vast! Provisie gemeenschappelijke kosten: 50 EUR/maand Troeven * Centrale ligging * 100m² benutbare grondoppervlakte * Dichte nabijheid openbaar vervoer * Inrichting zelf te bepalen 1) Stedenbouwkundige bestemming Wg: Woongebied 2) Beschermd erfgoed: neen 3) Geïnventariseerd erfgoed: niet van toepassing 4) Afgebakende oeverzone: niet van toepassing 5) Gevalideerd as-builtattest: neen 6) Keuringsattest elektriciteit: neen Beslaglegging: Nee / Geïnventariseerd erfgoed: Nee / Rechterlijke of bestuurlijke maatregel: Nee / Leegstand: Nee / Stedenbouwkundig attest: Nee Meer weten?

100 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelsfonds te huur Wenduine (RBF19874)
875 €

8420 Wenduine

Dit handelspand van +/- 100m² is gelegen in het commerciële centrum van Wenduine op wandelafstand van zeedijk/strand en openbaar vervoer. Het handelspand wordt casco opgeleverd. Er is een mogelijkheid om in onderling overleg met de eigenaar het pand verder af te werken. Dit pand is geschikt voor commerciële activiteiten of een vrij beroep.Extra troeven:- Commerciële ligging;- Ruim handelspand;- Veel mogelijkheden;- Zonnepanelen voorzien;- 50,- EUR gemeenschappelijke kosten /maand.Contacteer ons voor meer informatie op ### of ### ! Meer weten?

100
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Zuienkerke (RBI10260)
7 000 €

8377 Zuienkerke

Een bedrijfsgebouw dat op vandaag is ingericht voor de voedingsindustrie. Dit pand biedt uitstekende mogelijkheden voor de productie, opslag en distributie van voedingsmiddelen. Met een totale bebouwde oppervlakte van 2.450 m² en een efficiënte indeling, is dit gebouw perfect geschikt voor bedrijven die actief zijn in de voedselsector. Het bedrijfsgebouw voldoet aan de strengste hygiëne- en veiligheidsnormen, waardoor het volledig voldoet aan de eisen van voedselproductie en -verwerking. Het beschikt over speciale ruimtes voor het bereiden, verpakken en opslaan van voedingsmiddelen, evenals koel- en vriesruimtes om de versheid en kwaliteit van producten te waarborgen. Daarnaast heeft het pand ook de faciliteiten en technologieën die nodig zijn voor een efficiënte en geautomatiseerde productie. Het bedrijfsgebouw is goed gelegen nabij de expresweg, waardoor een vlotte logistieke operatie mogelijk is. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid beschikbaar voor zowel medewerkers als vrachtwagens. Dit bedrijfsgebouw biedt een unieke kans voor bedrijven in de voedingsindustrie die op zoek zijn naar een professionele en functionele locatie. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging in te plannen. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Bredene (RBI44985)
1 100 €

8450 Bredene

Mooi afgewerkte en stijlvolle handelsruimte te huur pal in het commercieel en toeristisch centrum in Bredene. Troeven: - hoekligging - grote glaspartijen - kitchenette - sanitair De gevel biedt veel etalagemogelijkheid en is vrij toegankelijk zowel aan de voorkant als de zijkant van het pand. Wandelafstand van het strand en dicht bij diverse winkels en supermarkten. Goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer. - onmiddellijk beschikbaar - onroerende voorheffing: € 200/maand - kosten mede-eigendom;: € 150/maand Aarzel zeker niet ons te contacteren indien dit bedrijfsvastgoed bestaande uit een handelsruimte te huur in Bredene u mogelijks kan interesseren. Meer weten?

97
contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Bredene (RBH74506)
200 €

8450 Bredene

Goed gelegen kantoorruimtes, nabij op en afrit E40 te Oudenburg. Vlotte bereikbaarheid, 10 min van Brugge , 5 min van Oostende. Gratis ruime parking. Mogelijkheid om kantoorruimte te combineren met opslagruimte. In het gebouw is er eveneens ruimte voor winkel. Verschillende mogelijkheden van korte en lange termijn huur, flexibele werkplek, vergaderzalen en eventruimtes. De ideale plaats om een jong bedrijf te laten groeien. Huurmogelijkheden vanaf €200.00 per maand. Voor meer info bel Bruno ### of ### Meer weten?

2000
contacteer
details
E-mail
Bellen
1 400 €

8490 Jabbeke

Dit instapklaar pand onderging een volledige renovatie met kwalitatieve materialen. Indeling: Gelijkvloers (108 m²) bestaande uit: - Landschapsbureel - Sanitair (4,5 m²) - Bureel (10,5 m²) - Keuken - Terrasje Verdieping bestaande uit: - Landschapsbureel Afwerking: - Airco - Parketvloeren - Inbouwverlichting - Gevelverlichting - Alarmsysteem - Camerabewaking - Kogelvrije beglazing (ex bankfiliaal) - Zonnewering Troeven: - Mooie hoekligging - Aantrekkelijke afwerking - Vlot bereikbaar via openbaar vervoer - Op 2km van de E40 Op wandelafstand van het commerciële centrum van Jabbeke en dicht bij diverse winkels en supermarkten. Goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer. Aarzel zeker niet ons te contacteren indien dit bedrijfsvastgoed bestaande uit een kantoor te huur in centrum Jabbeke u mogelijks kan interesseren. Meer weten?

220
contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Blankenberge (RBI86433)
1 000 €

8370 Blankenberge

Kantoor/praktijkruimte (123 m²) in het centrum van Blankenberge, op wandelafstand van het station. Super ligging op de hoek van de Jules de Troozlaan met de Onderwijsstraat. Ideaal voor vrije beroepen of kantoorfunctie. Indeling: - ruime inkom/ wachtzaal - kabinet 1 - gang met sanitair, berging en kitchenette - kabinet 2 - bergingen/ruimtes voor medische beeldvorming. - koertje - garagebox (optioneel bij te huren.) Afwerking: - Geïnstalleerde keuken, mogelijkheid tot aansluiten wasmachine in berging. - Recent vernieuwde centrale verwarming op aardgas. - Houten schrijnwerk, hoofdzakelijk met dubbel glas Uitgesloten bestemmingen: horeca, slagerij/vishandel, nachtwinkel. Gemeenschappelijke kosten inbegrepen in de huurprijs. Onroerende voorheffing ten laste van de huurder, (AJ 2019: 1.045€) Bent u geïnteresseerd in dit bedrijfsvastgoed bestaande uit een kantoor/praktijkruimte te huur te Blankenberge? Aarzel dan niet om contact op te nemen! Meer weten?

123
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Blankenberge (RBI82508)
1 000 €

8370 Blankenberge

Kantoor/praktijkruimte (123 m²) in het centrum van Blankenberge, op wandelafstand van het station. Super ligging op de hoek van de Jules de Troozlaan met de Onderwijsstraat. Ideaal voor vrije beroepen of kantoorfunctie. Indeling: - ruime inkom/ wachtzaal - kabinet 1 - gang met sanitair, berging en kitchenette - kabinet 2 - bergingen/ruimtes voor medische beeldvorming. - koertje - garagebox (optioneel bij te huren.) Afwerking: - Geïnstalleerde keuken, mogelijkheid tot aansluiten wasmachine in berging. - Recent vernieuwde centrale verwarming op aardgas. - Houten schrijnwerk, hoofdzakelijk met dubbel glas Uitgesloten bestemmingen: horeca, slagerij/vishandel, nachtwinkel. Gemeenschappelijke kosten inbegrepen in de huurprijs. Onroerende voorheffing ten laste van de huurder, (AJ 2019: 1.045€) Bent u geïnteresseerd in dit bedrijfsvastgoed bestaande uit een kantoor/praktijkruimte te huur te Blankenberge? Aarzel dan niet om contact op te nemen! Meer weten?

123
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Blankenberge (VAZ87209)
1 500 €

8370 Blankenberge

TREVI DEINZE: Centraal gelegen handelsruimte in Blankenberge, op zichtlocatie van 104 m² met ruime lichtinval en veel passage. Modern ingerichte polyvalente handelsruimte met grote raampartijen, kitchenette, sanitair, in de winkelstraat. Een ruimte met een zeer moderne uitstraling op een locatie die zorgt voor een hoge zichtbaarheid. Indeling: inkomhal - polyvalente ruimte/vergaderzaal - individueel toilet - geïnstalleerde keuken. De kantoorruimte is volledig afgewerkt en instap klaar. Troeven: - Ligging in winkelstraat in Blankenberge - Vlakbij station Blankenberge - Parkeergelegenheid op het einde van de straat. - Goede zichtbaarheid van het kantoor/winkelruitme. - Vlotte verbinding met openbaar vervoer alsook invalswegen Startdatum contract te bespreken. Wenst u een bezoek of meer informatie? Contacteer Trevi Deinze of uw makelaar Adelin ### Meer weten?

104 104 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Blankenberge (RBH40470)
7 500 €

8370 Blankenberge

Nieuwbouw commercieel gelijkvloers gelegen in de beste winkelstraat van Blankenberge, gelegen in een stijlvolle Residentie Scarpa (bestaande uit 1 handelszaak en 8 appartementen). Dit pand heeft een oppervlakte van 294 m². De locatie van dit project is echt de perfecte uitvalsbasis als u met uw onderneming wenst te genieten van veel passage, restaurants en winkels binnen een perimeter van 100 m. De maandelijkse huurprijs bedraagt 7.500 euro. Onroerende voorheffing ten laste van de huurder. Benieuwd naar dit bedrijfsvastgoed te huur in Blankenberge? Contacteer ### of ### ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Blankenberge (RBF66103)
5 950 €

8370 Blankenberge

De luxe Residentie ‘Maple Leaf’ ligt pal in het centrum van Blankenberge rechtover het charmante Manitobaplein. Een betere locatie voor uw kantoor of commercieel gelijkvloers is er niet. Alle belangrijke plaatsen van Blankenberge zijn op wandelafstand bereikbaar; de Markt, zeedijk, het strand, de Kerkstraat, de jachthaven, het treinstation, … Dit hoogwaardig nieuwbouwproject omvat een 25-tal autostaanplaatsen/boxen, een handelsgelijkvloers en acht luxueuze appartementen. De oppervlakte van het commercieel gelijkvloers bedraagt 396 m² + terras en tuin. De tuin hoeft niet gebruikt te worden en kan desgewenst voor een groot deel met zonnepanelen geplaatst worden die integraal voor het verbruik van het handelspand kunnen instaan wat zorgt voor een gegarandeerde meerwaarde. Dit pand wordt casco verhuurd of verkocht. Oplevering: Q2 2023. Is uitdrukkelijk verboden: de uitbating van een nachtwinkel, café, dancing en lunapark. De maandelijkse huurprijs bedraagt 5.950 euro (+ gemeenschappelijke kosten en OV). De verkoopprijs bedraagt 695.000 euro excl. kosten. Ben jij op zoek naar een modern nieuwbouwproject op een toplocatie aan onze Belgische Kust? Contacteer Patrick via ### of ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
1 250 €

8490 Jabbeke

Nieuwbouw KMO-unit met een oppervlakte van 311m² (11,85m op 25,62m). Goed gelegen nabij de E40, op- en afrit Jabbeke. De nieuwbouw loods, maakt deel uit van het KMO-project "Permeke", is opgebouwd uit een staalconstructie met geïsoleerde betonpanelen en een vloerplaat die eveneens volledig is geïsoleerd. De loods is toegankelijk via een automatische sectionale poort en afzonderlijke toegangsdeur. Verder is de loods, met een vrije hoogte van +/-6m, voorzien van een lichtstraat met rookkoepel. - Algemeen: brandklasse C - Bestemming: opslagruimte (> 50%), nijverheid, lichte productie, ambacht. - Nutsvoorzieningen: afzonderlijke tellers voor nutsvoorzieningen. - Toilet is voorzien en lichtarmaturen Prijzen per maand, excl. BTW (21%), gemene kosten en onroerende voorheffing (conform aanslagbiljet). Twee private parkeerplaatsen voor de deur. Meer weten?

311 2 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Industrie te huur Jabbeke (RBI74873)
1 450 €

8490 Jabbeke

Fantastisch gelegen nieuwbouw KMO-unit met een oppervlakte van 311 m² en 3 privatieve parkeerplaatsen te huur op amper 700 m van de E40 op- en afrit 6 Jabbeke. De loods heeft een vrije hoogte van +/- 6 m is toegankelijk via een automatisch sectionale poort en voorzien van een polybetonvloer en lichtstraat. Dankzij de talrijke glaspartijen aan de voorzijde in combinatie met de afzonderlijke toegangsdeur is het mogelijk om een kantoor / showroom (met mezzanine) in te bouwen. Ruime parkeer- en manoeuvreerruimte op de site. Onmiddellijk beschikbaar! De magazijnruimte maakt deel uit van het nieuwbouw KMO-project "Permeke". Contacteer PANORAMA voor bijkomende inlichtingen, plannen of een vrijblijvend plaatsbezoek ### Meer weten?

311 3 Parkeerplaats(en) 311 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Industrie te huur Jabbeke (RBI24103)
4 250 €

8490 Jabbeke

Dit veelzijdige bedrijfsgebouw biedt diverse combinatiemogelijkheden, waaronder showroom, kantoorruimte en opslagruimte. Het gebouw beslaat een totale oppervlakte van 700 m², inclusief een ruime mezzanine van 200 m². De casco ruimte heeft een vrije hoogte tussen 4m en 6m en is aan de achterzijde toegankelijk via een automatische sectionale poort met afzonderlijke toegangsdeur. Dankzij de vele raampartijen op het gelijkvloers en de 1e verdieping alsook de glazen toegangsdeur is het mogelijk om een lichtrijk kantoor in te bouwen aan de straatzijde evenals een showroom. Aanwezigheid van 7 parkeerplaatsen bij het gebouw (5 aan de voorzijde, 2 aan de achterzijde). Bovendien geniet het pand van een uitstekende visibiliteit! Onmiddellijk beschikbaar! Contacteer PANORAMA voor bijkomende inlichtingen, plannen of een vrijblijvend plaatsbezoek ### Meer weten?

700 700 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Handelspand te huur Jabbeke (RBI18030)
1 425 €

8490 Jabbeke

Uitermate goed gelegen KMO unit van 311m² nabij de op- en afrit van de E40. Deze nieuwbouwloods behoort tot het gebouwenbouwencomplex "PERMEKE" en is gebouwd volgens de nieuwste bouwmethodes. Het Geraamte werd opgetrokken uit een staalconstructie en afgewerkt met geïsoleerde (groot formaat type sandwich) betonpanelen, een vloerplaat uit gepolierd beton (isolatiewaarde 10cm XPS-isolatie). Het dak werd uitgerust met een metaaldakplaten constructie (type steeldeck), met een lichtraat (koepel) in het midden. De toegang tot de KMO unit is enerzijds via een sectionale poort van 4,4 op 4m en anderzijds een afzonderlijke toegangsdeur (3 op 4m). Daarnaast werd een raampartij geïnstalleerd op de voorkant van de Unit, die kan dienst doen als raam voor bureel ruimte in toekomstige eerste verdieping. Er zijn twee ondergrondse putten aanwezig, waarvan één septische put (1500L) en één regenwaterput (5000L). Daarnaast zijn er ook zonnepanelen geplaatst voor het privé verbruik van de loods. De vrije hoogte is +/- 6m. Tevens zijn er twee privatieve autostaanplaatsen inbegrepen in de huurprijs. De huurprijs is exclusief BTW en de onroerende voorheffing is ten laste van de huurder. Meer info op kantoor! Meer weten?

311 2 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Industrie te huur Jabbeke (RBG29670)
1 575 €

8490 Jabbeke

Uitermate goed gelegen nieuwbouw KMO-unit met een oppervlakte van 304 m² te huur op amper 450 m van de E40, op- en afrit 6B Jabbeke. De nieuwbouw loods, deel van het nieuwe KMO-project "Permeke", is opgebouwd uit een staalconstructie met geïsoleerde betonpanelen en een vloerplaat die eveneens volledig is geïsoleerd (10 cm XPS-isolatie). Het magazijn is toegankelijk via een automatische sectionale poort (4,4 m H X 4 m B) en grote raampartij (3 m H X 4 m B) met afzonderlijke toegangsdeur. Verder is het magazijn, met een vrije hoogte van +/-6 m, voorzien van: lichtstraat met rookkoepel, polybetonvloer en raampartij aan de voorgevel voor een eventuele eerste verdieping. Veel natuurlijke lichtinval en mogelijkheid dus om een verdieping te creëren met aparte toegang, de vloerplaat is hiervoor verzwaard om dit te kunnen dragen. Ruime parkeer- en manoeuvreerruimte op de verharde site. Oplevering voorzien Q2 2023. Contacteer PANORAMA voor bijkomende inlichtingen, plannen of een vrijblijvend plaatsbezoek ### Meer weten?

304 304 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen