Bedrijfsvastgoed te huur - Velzeke-Ruddershove

Er zijn géén zoekertjes gevonden voor uw zoekopdracht.

Maak een e-mail alert om op de hoogte te blijven van nieuwe zoekertjes die aan uw criteria voldoen!


Hieronder zijn nog enkele interessante adressen te vinden in de buurt van Velzeke-Ruddershove (9620).

1 050 €

9620 Zottegem

Dit ruim, gelijkvloers pand heeft een gevelbreedte van 14 m. Eigentijdse inrichting. Bijzonder ruim (250 m² bruikbare vloeroppervlakte). Kantoor / winkelruimte : gelet op de uitstekende ligging nabij station en ziekenhuis, biedt dit pand veel mogelijkheden. Er is een afzonderlijke ruimte met kitchenette, een ruime berging en 2 WC's aanwezig. Eveneens : parking. Meer weten?

300
contacteer
details
E-mail
Bellen
690 €

9620 Zottegem

Vul eerst de KANDIDATUURFICHE volledig in door te klikken op volgende link ### ! Dan pas kan een bezoek ingepland worden. Deze loft , welke perfect kan gebruikt worden als kantoorruimte, bestaat uit een zeer grote open ruimte met hierin de open keuken. Verder zijn er nog 2 afzonderlijke bureauruimtes, apart toilet en badkamer met douche. Daarnaast is er eveneens nog een bergruimte voorzien. Verwarming op aardgas. Onmiddellijk beschikbaar. Huurprijs: €690/maand. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelsfonds te huur Zottegem (RBI63856)
650 €

9620 Zottegem

Vul eerst de KANDIDATUURFICHE volledig in door te klikken op volgende link ### ! Dan pas kan een bezoek ingepland worden. Dit pand bevindt zich op 20 meter van de markt van Zottegem in drukke winkelstraat met veel passage. De ruimte kan naar eigen smaak worden ingericht en heeft een achterdeur dewelke zich idealiter leent voor laden/lossen en tijdelijk parkeren. Indeling : ruimte met etalage (25m²) stockageruimte, WC en nog een gedeelte met uitgang langs achter. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Zottegem (RBI59986)
1 700 €

9620 Zottegem

Te huur kantoorruimte in een multifunctioneel bedrijfsgebouw te ZottegemBent U op zoek naar een kantoorgebouw die uw bedrijf kan opwaarderen door de BEREIKBAARHEID, opportune ZICHTBAARHEID en tegelijkertijd een AANGENAME WERKOMGEVING biedt aan uw medewerkers? Dit is wat U zoekt! Commercieel gelegen in het bedrijvenpark te Zottegem treffen we deze kantoorruimtes. Door de gunstige ligging aan de invalsweg Geraardsbergen - Zottegem - Wetteren en op slechts 10 min van E40 is er VEEL PASSAGE en kent dit pand een goede VISIBILITEIT.De kantoorruimte bestaat uit 4 bureau's met een ingerichte keuken en sanitaire ruimte. Er zijn een 10-tal parkeerplaatsen beschikbaar op de parking. Adres: Wassenhovestraat 1, 9620 Zottegem Beschikbaar vanaf 1 december 2023Huurprijs: € 1700/mndEPC: Label B - UC: 3013249 Meer weten?

487
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Zottegem (RBI51314)
7 500 €

9620 Zottegem

Top gelegen commercieel gebouw op de Buke in Zottegem, nabij ‘Lidl’, ‘Bon Ap’, ‘Zeeman’, ‘C&A’, … Dit pand heeft een opp. van ca. 1.000 m². Het pand is beschikbaar vanaf 01 OKTOBER 2024. De maandelijkse huurprijs bedraagt 7.500 euro. Onroerende voorheffing ten laste van de huurder. Benieuwd naar dit bedrijfsvastgoed te huur in Zottegem? Contacteer ### of ### ### Meer weten?

70 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelsfonds te huur Zottegem (RBH67779)
2 990 €

9620 Zottegem

CONTACTEER EVELYNE ### VOOR MEER INLICHTINGEN OF EEN BEZOEK ! Instapklaar handelspand in de nabijheid van het centrum van Zottegem. Toplocatie, goede bereikbaarheid (invalsweg Zottegem en verbindingsweg N42) en enorme visibiliteit door grote raampartijen. Het pand heeft een oppervlakte van 303 m² en omvat 1 grote handelsruimte (modern afgewerkt: recente gas en elektriciteit installatie, alarm, muziek, vloerverwarming…), toiletten en keuken. Tevens is het pand voorzien van 12 parkeerplaatsen. Onmiddellijk beschikbaar. De huurprijs: €2990/maand + €360/maand (12 parkeerplaatsen). Meer weten?

12 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Zottegem (RBG48629)
850 €

9620 Zottegem

"ABSOLUTE TOPPER" - Afspraak enkel telefonische via Randy Remue op ### Op een absolute TOPLIGGING vlakbij DOE-HET-ZELF te HERZELE, treffen we in de HOOGSTRAAT 152B, deze prachtige SHOWROOM / WINKELRUIMTE MET KANTOORRUIMTE. Indeling: De kantoorruimte / showroom is reeds knap ingericht en kan onmiddellijk in gebruik genomen worden. Deze winkel- en kantoorruimte zijn een ABSOLUTE TOPPER. Zeer goed gelegen te Herzele met een zeer vlotte verbinding naar de E40. VOOR ZEER SNELLE BESLISSERS!! Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelsfonds te huur Zottegem (RBG12731)
1 350 €

9620 Zottegem

Te huur, handelspand met hoge visibiliteit op wandelafstand van het station te ZottegemOp een UITERST COMMERCIËLE LOCATIE treft u deze ideale stek om uw handelsactiviteiten uit te voeren. De GROTE ETALAGE is naast de ligging een extra troef. Verder kent deze een GOEDE BESCHIKBAARHEID en ligt deze nabij het centrum van Zottegem. Het pand is geschikt voor VERSCHILLENDE BEROEPSDOELEINDEN!Het handelspand bestaat uit: grote handelsruime met extra berging en 3 paskamers (120m²), kitchenette en grote stockageruimte. Onroerende voorheffing: € 2.558,72Adres: Musselystraat 9-10, 9620 ZottegemOnmiddellijk beschikbaarHuurprijs: € 1350/mndEPC: 315 kWh/m² - UC: 211587 Meer weten?

233
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Zottegem (RBE78930)
Prijs op aanvraag

9620 Zottegem

Stijlvol ingericht restaurantCentrum Zottegem a/d kerk met veel parkeermogelijkhedenInrichting van 2019 met duurzame materialenZitplaatsen 40 pers. Ideaal voor koppel met flexijobbers/studentenVolledig ingerichte industriële keuken Inclusief website, alarmsysteem, airco, kassasysteem, …Volledig ingericht en instapklaar!Vrij van brouwerVoor meer info en/of bezoek, bel Philip ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Oosterzele (RBG95591)
695 €

9860 Oosterzele

Klik op BEZOEK AANVRAGEN op ### ) en boek online uw afspraak in of BEL ### Dit mooie kantoor is gelegen op het gelijkvloers en recent helemaal afgewerkt. Gezien het gelegen is op een verbindingsweg tussen Oosterzele en Wetteren, geniet dit kantoor van een vlotte bereikbaarheid, voldoende visibiliteit en steeds parkeerplaats voor de deur. Ook winkels en openbaar vervoer is in de nabijheid. Het kantoor omvat: Inkomhal met toilet, kantoorruimte (52m²) voorzien van bureau, meubilair en kasten. Keuken voorzien van veel kasten. De meubels, bureau en toebehoren kunnen blijven. Indien gewenst kunnen deze ook weggehaald worden. Ook de stickers zullen nog van het raam verdwijnen. Het kantoor is onmiddellijk beschikbaar. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
1 200 €

9660 Brakel

Dit energiezuinig nieuwbouwproject is gelegen in de deelgemeente Michelbeke. De commerciële ruimte die te huur wordt aangeboden kan dienstig zijn voor verschillende doeleinden, geschikt als kantoorruimte maar ook vrij beroepruimte mogelijk. Parkeergelegenheid vooraan het gebouw. Zeer energiezuinig en voorzien van zonnepanelen! Beperkte syndickost van 25€/maand. Beschikbaar vanaf 1 september 2023.Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden of een bezoek ter plaatse bel Annelies op het nummer ### of email ### Meer weten?

75
contacteer
details
E-mail
Bellen
Industrie te huur Letterhoutem (RBI70729)
1 100 €

9521 Letterhoutem

Magazijn – werklplaats te huur, gelegen te Letterhoutem. Dit pand heeft een opp. van 251 m² (breedte 26 m, diepte 9.6 m, hoogte: 3 m) + Carport 50 m². Water en elektriciteit aanwezig. Tevens badkamer en toilet aanwezig. Twee garages met sectionaal poort. In het magazijn ligt er een betonvloer en in de garages poly beton De maandelijkse huurprijs bedraagt 1.100 euro + onroerende voorheffing. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Industrie te huur Horebeke (RBG59198)
1 500 €

9667 Horebeke

Dit ruim geïsoleerd magazijn met 2 grote koelcellen is gelegen op een strategische ligging te Horebeke, vlakbij Oudenaarde, Brakel, Zottegem, ..! Bestaande uit een grote loods (396m²) en 2 grote koelcellen (elk 108m²). Verder is er naast het gebouw nog extra opslagplaats voorzien! Het magazijn is gelegen aan de achterzijde van het gebouw met een afzonderlijke toegang, het gedeelte vooraan (fruitwinkel) wordt niet te huur aangeboden. Bovendien heeft u een zee aan parkeergelegenheid naast het gebouw! Aparte toegang via oprijlaan (gemakkelijk te betreden/ draaien met vrachtwagen). Het volledige gebouw is geïsoleerd en voorzien van de nodige verlichting, elektriciteit en water. U heeft de mogelijkheid om uw reclame te voorzien aan of voor het gebouw!Extra troef: 12 zonnepanelen aanwezig! ONMIDDELLIJK BESCHIKBAAR!! - Huurprijs: € 1500,00/mnd Meer weten?

612
contacteer
details
E-mail
Bellen
Industrie te huur Kruisem (RBI82761)
3 668 €

9750 Kruisem

Fantastisch gelegen loods met kantoren met een oppervlakte van 978 m² te huur op amper 400 m van de Steenweg Deinze met een onmiddellijke verbinding naar de N60. De E17 op- en afrit Deinze bereikt men na 5 km. De loods is toegankelijk via een automatische sectionale poort en voorzien van oa. een lichtstraat, polybetonvloer en verlichting. De kantoren zijn verdeeld over 2 verdiepingen en ingedeeld in verschillende burelen. Aanwezigheid van een sociale ruimte en kitchenette. Beschikbaar vanaf 01/05/2023. Contacteer PANORAMA voor bijkomende inlichtingen, plannen of een vrijblijvend plaatsbezoek ### Meer weten?

978 978 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelsfonds te huur Kruisem (RBH96957)
630 €

9750 Kruisem

Te huur, commercieel gelegen kantoorruimte nabij centrum Kruisem (Zingem)Dit ruime en veelzijdige handelspand/ kantoorruimte is gelegen aan de aan de stadsrand van Kruisem. Uiterst COMMERCIEEL GELEGEN nabij het centrum van Kruisem (Zingem). Het handelspand kent een totale oppervlakte van 81m².Op zoek naar een geschikte handelsruimte voor uw beroepsactiviteit OP EEN STRATEGISCHE LIGGING NABIJ HET CENTRUM van Kruisem? Dan is dit het pand dat u zoekt!Adres: Alfred Amelotstraat 39 - 9750 KruisemOnmiddellijk beschikbaarHuurprijs: €630/mndEPC: label C - UC: 2720531 Meer weten?

86
contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Brakel (RBI75955)
2 500 €

9660 Brakel

Te huur commercieel kantoorruimte centraal gelegen te BrakelDit handelspand is gelegen in het CENTRUM van BRAKEL waardoor de kantoorruimte geniet van een GOEDE VISIBILITEIT en TOEGANKELIJKHEID. Dit pand werd steeds benut als bankkantoor, maar kan gebruikt worden voor VERSCHILLENDE ANDERE COMMERCIELE DOELEINDEN. De indeling gaat als volgt; Inkomhall, ontvangstruimte met achterliggende desktops, berging met nutsvoorzieningen, 3 VOLWAARDIGE BUREAURUIMTES met ingebouwde kasten, mannen- en vrouwentoilet, keuken, kluis, kelder en AANGENAAM TERRAS.EXTRA TROEVEN: Het pand is uitgerust met CAMERABEWAKING en ALARMSYSTEEM.Adres: Hoogstraat 1 - 9660 BrakelOnmiddellijk beschikbaar! Huurprijs: € 2500,00 maandEPC: B label Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Brakel (RBI53690)
3 500 €

9660 Brakel

Ruim, modern winkelpand, gelegen te Brakel (voorheen Tapico Decoratie) naast Kruidvat. Dit pand heeft een opp. van zomaar liefst 850 m² + beschikt over een achtergelegen parking voor ca. 25 wagens. De gevelbreedte bedraagt ca. 9 m. De maandelijkse huurprijs bedraagt 3.500 euro. Onroerende voorheffing ten laste van de huurder. (Het is ev. ook mogelijk om een kleinere opp. te huren (400 à 500 m²).. Benieuwd naar dit bedrijfsvastgoed te huur gelegen te Brakel? Contacteer ### of ### ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Industrie te huur Brakel (RBI20134)
1 600 €

9660 Brakel

Te huur industrieel gebouw in industriepark Brakel (1560 m²) Ruime opslag of productieruimte met VERSCHILLENDE OPPORTUNITEITEN gelegen in industriezone te Brakel. Het gebouw beschikt over een HOGE SECTIONALE POORT en VOLDOENDE PARKEERPLAATSEN voor het pand. Geschikt voor verschillende doeleinden!Indeling; inkom, sanitaire ruimte, vergaderzaal en magazijn (+/- 400m²). Adres: Industrielaan 32 - 9660 BrakelBeschikbaar vanaf 1 november 2023!Huurprijs: € 1600/maand Meer weten?

1560 490 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Brakel (RBH83889)
350 €

9660 Brakel

Goed gelegen handelsruimte in hartje Brakel. Dit handelspand biedt tal van mogelijkheden (winkelruimte, kantoor, wassalon,....). Totale bruikbare oppervlakte +- 80 m². EPC: Label B. Onmiddellijk beschikbaar. Voor meer info contacteer Realimmo via ### of ### Meer weten?

81
contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Brakel (RBH68508)
1 200 €

9660 Brakel

Dit energiezuinig nieuwbouwproject is gelegen in de deelgemeente Michelbeke. De commerciële ruimte die te huur wordt aangeboden kan dienstig zijn voor verschillende doeleinden, geschikt als kantoorruimte maar ook vrij beroepruimte mogelijk. De ruimte is uitgerust met een keuken voorzien van koelkast, combi-oven en kookplaat (kan afgeschermd worden). Parkeergelegenheid vooraan het gebouw. Zeer energiezuinig en voorzien van zonnepanelen! Beperkte syndickost van 25€/maand. Beschikbaar vanaf 1 september 2023.Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden of een bezoek ter plaatse bel Annelies op het nummer ### of email ### Meer weten?

75
contacteer
details
E-mail
Bellen