Bedrijfsvastgoed te huur - Tielen

Er zijn géén zoekertjes gevonden voor uw zoekopdracht.

Maak een e-mail alert om op de hoogte te blijven van nieuwe zoekertjes die aan uw criteria voldoen!


Hieronder zijn nog enkele interessante adressen te vinden in de buurt van Tielen (2460).

850 €

2460 Kasterlee

Opslagruimte ca. 300m² te Kasterlee. Het gebouw beschikt over twee aanliggende opslagruimtes met een totaaloppervlakte van ca. 300m². Het magazijn wordt afgesloten met een automatische poort en is te betreden via de lange oprit naast de woning (huisnummer 36). Als extra beschikt de opslagruimte over een toilet en een aparte bureauruimte. Algemeen: Oppervlakte: ca. 300m² Huurprijs per maand: €850 (+ BTW) Beschikbaarheid: Onmiddellijk Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
1 350 €

2275 Lille

Nieuwbouw kantoorruimte van 171m² De kantoorruimte is gelegen in een bedrijfsunit in het bedrijvenpark Brulens te Gierle, Lille. Het bedrijvenpark telt 26 KMO units en 2 kantoren. We vinden de kantoorruimte terug op de eerste verdieping die we bereiken met de trap. Hier komen we terecht in de open kantoorruimte die uitgerust is met een open keuken met koelkast en toiletruimte. We genieten van zeer veel natuurlijk lichtinval dankzij de grote raampartijen die aanwezig zijn. Dat maakt deze ruimte geniet van een prachtige lichtinval. De kantoorruimte heeft een oppervlakte van 171m² en is voorzien van 4 parkeerplaatsen. Extra's: - €150/m provisie voor gas en elektriciteit - 4 parkeerplaatsen - Beschikbaar vanaf 01/02/2024 Meer weten?

4 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Industrie te huur Gierle (RBG97432)
1 700 €

2275 Gierle

Goed onderhouden loods, opslagruimte van 768m² De loods, opslagruimte is gelegen op een boerderij. Deze is dus ideaal te bereiken met tractors of vrachtwagens. Er is ruimte voorzien om vlotjes met vrachtwagens te manoeuvreren en te parkeren aan de laad en los plaats. Er is een grote poort voorzien van 5m breedte en 3,75m hoogte. Extra's: - laad en los plaats - goed onderhouden Meer weten?

768
contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Poederlee (RBG97861)
1 500 €

2275 Poederlee

Ruim kantoor op ideale ligging. Ligging: Goed gelegen, vlakbij invalswegen. Beschrijving: Het kantoor bevindt zich op de eerst verdieping en beschikt over veel verschillende ruimtes. De kantoorruimte beschikt over verschillende aparte kantoren en aantal open ruimtes. 5 autostaanplaatsen aanwezig. Er zijn zeer veel mogelijkheden. EPC label: E Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Lille (RBI40119)
1 700 €

2275 Lille

Handelspand/frituur te huur op TOPlocatie! Ligging: Gelegen op een toplocatie, in het centrum van Lille met alle voorzieningen in de buurt, Vlotte bereikbaarheid en goede ontsluiting naar de E34, Wechelderzande, Gierle, Turnhout, Lichtaart/Kasterlee, Herentals. Indeling: Inkom, toilet, handelsruimte, eetruimte, keuken, opslagruimte, terras en autostaanplaatsen. Beschrijving: We betreden het pand via de inkom met apart toilet, verder is er een volledig uitgeruste frituur, een aparte eetruimte van 32m², keuken, bijkeuken, vriescel, koelcel, magazijn 17m², terras en autostaanplaatsen. Het pand is voorzien van 52 zonnepanelen met een opbrengst van 7000 kWh per jaar. Volledige inboedel/installaties zijn over te nemen. Meer weten?

6 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Lille (RBI37602)
4 790 €

2275 Lille

Bedrijfsgebouw bestaande uit kantoorruimte en magazijn met vooraan een woning Ligging: Gelegen in de Kmo-zone in Lille, vlotte verbinding naar omliggende gemeenten en uitstekende aansluiting met de N153(Oostmalle/Herentals), N140 (Lille/Turnhout) en E34 (Antwerpen/Turnhout/Eindhoven). Beschrijving: Aan de voorkant van het gebouw bevindt zich het woongedeelte, deze heeft een oppervlakte van 171m². Men komt binnen in de inkomhal en deze komt uit in de woonkamer, die vooraan het gebouw is gelegen. Verder heeft men de gerenoveerde moderne keuken met mogelijkheid tot eetkamer, langs de keuken kan men ook het terras bereiken. De woning heeft 2 slaapkamers en een badkamer, deze is voorzien van dubbel lavabomeubel, toilet en inloopdouche. De woning is geïnstalleerd met warmtepomp en warmtepompboiler. Het woongedeelte en bedrijfsgedeelte kan worden afgesloten met een deur. Voor het bedrijfsgebouw is er nog een afzonderlijke keuken met berging voorzien, alsook een sanitaire ruimte. Verder zijn hier nog 2 afzonderlijke kantoorruimtes. Achteraan is het magazijn gelegen, deze heeft een oppervlakte van 870 m². Vooraan het gebouw is er parkeergelegenheid voor 10 auto's ook is er een laadpunt voor 2 wagens voorzien. 72 zonnepanelen opbrengst van 18.000 kWh/jaar Laadpaal voor 2 wagens Ledverlichting Meer weten?

10 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Lille (RBI22207)
2 700 €

2275 Lille

Handelsruimte met mogelijkheden op toplocatie! Ligging: Gelegen in de Kmo-zone in Lille, vlotte verbinding naar omliggende gemeenten en uitstekende aansluiting met de N153(Oostmalle/Herentals), N140 (Lille/Turnhout) en E34 (Antwerpen/Turnhout/Eindhoven). Indeling: Inkomhal, Beschrijving: Dit handelspand heeft een totale oppervlakte van ca. 300 m² en wordt momenteel aangewend als toonzaal voor open haarden. Het pand beschikt over een ruime open ruimte die geniet van veel lichtinval. De ruimte is opgedeeld in verschillende ruimtes waaronder het kantoor, toonzaal. De ruimte heeft veel mogelijkheden naar handel toe en ligt op een zeer gunstige ligging. Bijzonderheden: Toplocatie Vloerverwarming Provisie: €450/maand voor verbruik elektriciteit, verwarming en water. Parkeergelegenheid vooraan Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
2 100 €

2460 Kasterlee

Goed gelegen handelszaak met overname Dit goed draaiend Italiaans restaurant bestaat uit grote handelsruimte / eetgelegenheid, keuken, toiletten, bergruimte, koeling ruimte en grote kelder. Bijzonderheden: - Overname handelszaak aan 150.000 euro - Zeer grote parking - Zonnepanelen 80 stuks met batterijen - Airco aanwezig Meer weten?

900
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Vosselaar (RWC31620)
800 €

2350 Vosselaar

Nieuwbouw handelspand in het centrum van Vosselaar. De ruimte heeft een vloer oppervlakte van ±70m². Er is sanitaire voorziening en ook een aparte opslagruimte. Achter het gebouw is er een parkeerplaats. Zeer commerciële ligging in het centrum van Vosselaar aan de verbindingsweg tussen Turnhout en Antwerpen. Meer weten?

2 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
99 €

2200 Herentals

Werk waar en hoe u maar wilt met een coworking-membership van Regus . Met prijzen vanaf 99€ bieden wij de flexibiliteit en vrijheid om aan elke werkstijl tegemoet te komen. Loop gewoon een willekeurige locatie in ons uitgebreide wereldwijde netwerk binnen en ga aan de slag, zo vaak als u nodig hebt. Bouw uw merk uit op Atealaan 34, waar u werkplekken deelt met bekende namen in de bedrijfswereld. Hoewel het gebouw er vanbuiten traditioneel en industrieel uitziet, zult u binnen aangenaam verrast zijn door de moderne inrichting en de kleurrijke elementen die bijdragen aan een warme en gezellige omgeving. Goede bereikbaarheid met de auto, vergaderruimtes om klanten te ontvangen en vervoersverbindingen met de hele regio van Antwerpen dankzij de lokale bus- en treinstations: onze werkplek in Herentals heeft het allemaal. Hier vindt u ook kunstcentra, musea en mooie historische gebouwen die u in uw vrije tijd kunt verkennen. Een coworking-membership van Regus omvat: • Werkplek zonder reservering in een coworkingruimte voor u en één gast • Toegang tot ons wereldwijde netwerk met duizenden locaties wereldwijd • Veilige technologie en wifi op bedrijfsniveau • Printers en toegang tot administratieve ondersteuning • Professionele receptie- en ondersteuningsteams • Schoonmaak, voorzieningen en beveiliging • Regelmatige netwerk- en community-evenementen • Gemakkelijk boeken en uw account via onze app beheren Alle getoonde foto's zijn van onze locaties, maar komen mogelijk niet overeen met dit betreffende center. Informeer nu Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
1 600 €

2300 Turnhout

Gunstig gelegen handelspand met woonst Locatie: Dit handelspand is uiterst gunstig gelegen op een drukke invalsweg tussen de ring en het centrum van Turnhout. Gunstig gelegen handelspand met woonst op drukke invalsweg, tussen de ring en centrum. Het pand werd benut als restaurant en bestaat op het gelijkvloers uit een grote handelsruimte met toog/bar, een keuken met gekoppelde berging/magazijn en aparte heren en dames toiletten. Op de eerste verdieping bereiken we het woonst gedeelte bestaande uit drie kamers en een badkamer. Extra: - Top locatie - CV aardgas - Vermelde oppervlakten/afmetingen zijn indicatief - Renovatieverplichting residentiële en niet-residentiële gebouwen van toepassing. Meer info: ### Meer weten?

178
contacteer
details
E-mail
Bellen
Industrie te huur Herentals (RBI61975)
1 495 €

2200 Herentals

Strategisch gelegen magazijn van 240 m² te huur bij de op- en afrit 21 Herentals-Industrie van de E313, in Industriepark ‘Klein Gent’. De loods is voorzien van een automatische sectionale poort (4 m hoogte) en afzonderlijke toegangsdeur. Tevens aanwezigheid van gas en elektriciteit. Het bedrijfsgebouw is geschikt voor zowel opslag als productie en biedt dus een ideale omgeving om te ondernemen. Voldoende parkeergelegenheid bij het gebouw. Onmiddellijk beschikbaar. Ook andere oppervlaktes (met kantoor) mogelijk! Contacteer PANORAMA voor bijkomende (technische) inlichtingen, plannen of een vrijblijvend plaatsbezoek ### Meer weten?

240 1 Parkeerplaats(en) 240 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
Industrie te huur Herentals (RBI61974)
2 690 €

2200 Herentals

Strategisch gelegen bedrijfsgebouw bestaande uit 2 magazijnen met een oppervlakte van 445 m² te huur bij de op- en afrit 21 Herentals-Industrie van de E313, in Industriepark ‘Klein Gent’. De loodsen zijn voorzien van 2 automatische sectionale poorten (4 m hoogte) en 2 afzonderlijke toegangsdeuren. Tevens aanwezigheid van gas, elektriciteit en water. Mogelijkheid tot het inrichten van een eenvoudig kantoor. De bedrijfsgebouwen zijn geschikt voor zowel opslag als productie en bieden dus een ideale omgeving om te ondernemen. Voldoende parkeergelegenheid bij het gebouw. Onmiddellijk beschikbaar. Ook andere oppervlaktes mogelijk! Contacteer PANORAMA voor bijkomende (technische) inlichtingen, plannen of een vrijblijvend plaatsbezoek ### Meer weten?

445 1 Parkeerplaats(en) 445 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
Industrie te huur Herentals (RBI61973)
1 125 €

2200 Herentals

Strategisch gelegen magazijn van 180 m² te huur bij de op- en afrit 21 Herentals-Industrie van de E313, in Industriepark ‘Klein Gent’. De loods is voorzien van een automatische sectionale poort (4 m hoogte) en afzonderlijke toegangsdeur. Tevens aanwezigheid van gas en elektriciteit. Het bedrijfsgebouw is geschikt voor zowel opslag als productie en biedt dus een ideale omgeving om te ondernemen. Voldoende parkeergelegenheid bij het gebouw. Beschikbaar per 01/12/2023. Ook andere oppervlaktes (met kantoor) mogelijk! Contacteer PANORAMA voor bijkomende (technische) inlichtingen, plannen of een vrijblijvend plaatsbezoek ### Meer weten?

180 1 Parkeerplaats(en) 180 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
Industrie te huur Herentals (RBI61972)
1 550 €

2200 Herentals

Strategisch gelegen magazijn van 250 m² te huur bij de op- en afrit 21 Herentals-Industrie van de E313, in Industriepark ‘Klein Gent’. De loods is voorzien van een automatische sectionale poort (4 m hoogte) en afzonderlijke toegangsdeur. Het bedrijfsgebouw is geschikt voor zowel opslag als productie en biedt dus een ideale omgeving om te ondernemen. Voldoende parkeergelegenheid bij het gebouw. Beschikbaar per 01/12/2023. Ook andere oppervlaktes (met kantoor) mogelijk! Contacteer PANORAMA voor bijkomende (technische) inlichtingen, plannen of een vrijblijvend plaatsbezoek ### Meer weten?

250 1 Parkeerplaats(en) 250 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
Industrie te huur Herentals (RBI61971)
1 685 €

2200 Herentals

Strategisch gelegen magazijn van 290 m² te huur bij de op- en afrit 21 Herentals-Industrie van de E313, in Industriepark ‘Klein Gent’. De loods is voorzien van een automatische sectionale poort (4 m hoogte) en afzonderlijke toegangsdeur. Tevens aanwezigheid van gas en elektriciteit. Het bedrijfsgebouw is geschikt voor zowel opslag als productie en biedt dus een ideale omgeving om te ondernemen. Voldoende parkeergelegenheid bij het gebouw. Beschikbaar per 01/12/2023. Ook andere oppervlaktes (met kantoor) mogelijk! Contacteer PANORAMA voor bijkomende (technische) inlichtingen, plannen of een vrijblijvend plaatsbezoek ### Meer weten?

290 1 Parkeerplaats(en) 290 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
Industrie te huur Herentals (RBI61970)
3 235 €

2200 Herentals

Strategisch gelegen magazijn van 540 m² te huur bij de op- en afrit 21 Herentals-Industrie van de E313, in Industriepark ‘Klein Gent’. De loods is voorzien van 2 automatische sectionale poorten (4 m hoogte) en 2 afzonderlijke toegangsdeuren. Tevens aanwezigheid van gas en elektriciteit. Het bedrijfsgebouw is geschikt voor zowel opslag als productie en biedt dus een ideale omgeving om te ondernemen. Voldoende parkeergelegenheid bij het gebouw. Beschikbaar per 01/12/2023. Ook andere oppervlaktes (met kantoor) mogelijk! Contacteer PANORAMA voor bijkomende (technische) inlichtingen, plannen of een vrijblijvend plaatsbezoek ### Meer weten?

540 1 Parkeerplaats(en) 540 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Herentals (RBI56214)
5 200 €

2200 Herentals

Commercieel pand gelegen op toplocatie in winkelstraat van Herentals Ligging: Handelspand gelegen in het centrum van herentals vlakbij parkeergelegenheid. Indeling: Winkel/commerciële ruimte, gelijkvloerse, 1ste en 2de verdieping, kelder. Beschrijving: Je komt binnen in een ruime commercieel ruimte met tal van mogelijkheden. Men heeft hier een gelijkvloerse verdieping van +- 365m², 1ste verdieping van +- 90m² en 2de verdieping van +- 101m². Er is alsook een kelderruimte, ideaal voor stockage van +- 88m² Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Herentals (VWC93786)
5 309 €

2200 Herentals

Kantoortuin voor 15 personen beschikbaar onder flexibele voorwaarden, zodat u uw ruimte kunt uitbreiden of zelfs kunt verhuizen naar de plek waar u moet zijn. Bouw uw merk uit op Atealaan 34, waar u werkplekken deelt met bekende namen in de bedrijfswereld. Hoewel het gebouw er vanbuiten traditioneel en industrieel uitziet, zult u binnen aangenaam verrast zijn door de moderne inrichting en de kleurrijke elementen die bijdragen aan een warme en gezellige omgeving. Goede bereikbaarheid met de auto, vergaderruimtes om klanten te ontvangen en vervoersverbindingen met de hele regio van Antwerpen dankzij de lokale bus- en treinstations: onze werkplek in Herentals heeft het allemaal. Hier vindt u ook kunstcentra, musea en mooie historische gebouwen die u in uw vrije tijd kunt verkennen. Maak een thuishaven voor uw bedrijf met 100 vierkante meter of kantoortuin in Regus Industry , ideaal voor 15 werknemers . Onze grote kantoren zijn volledig uitgerust en alles is voor u geregeld (van het meubilair tot snelle wifi) zodat u zich kunt focussen op de groei van uw bedrijf. Vind flexibele kantoorruimte die u kunt huren voor een dag of kies voor een langere periode en pas de ruimte volledig aan de unieke behoeften van uw bedrijf aan. Kantoortuinen van Regus bevatten: • Toegang tot ons wereldwijde netwerk met duizenden locaties wereldwijd • Zeer professionele receptie- en ondersteuningsteams • Veilige technologie en wifi op bedrijfsniveau • Printers en toegang tot administratieve ondersteuning • Schoonmaak, voorzieningen en beveiliging • Beschikbare bureauruimte voor een uur, dag of maand • Regelmatige netwerk- en community-evenementen • Gemakkelijk boeken en uw account via onze app beheren • Aanpasbare en flexibele indelingen • Schaal makkelijk op of kies een andere locatie • Hoogwaardig, ergonomisch meubilair • Met extra toegang tot 120 vierkante meter aan gedeelde werkruimte • Met prijzen vanaf 5309€ Alle getoonde foto's zijn van onze locaties, maar komen mogelijk niet overeen met dit betreffende center. Informeer nu Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Herentals (VWC93785)
2 919 €

2200 Herentals

Vind een flexibele optie voor uw bedrijf met een kantoortuin die teams van elke grootte ondersteunt. Bouw uw merk uit op Atealaan 34, waar u werkplekken deelt met bekende namen in de bedrijfswereld. Hoewel het gebouw er vanbuiten traditioneel en industrieel uitziet, zult u binnen aangenaam verrast zijn door de moderne inrichting en de kleurrijke elementen die bijdragen aan een warme en gezellige omgeving. Goede bereikbaarheid met de auto, vergaderruimtes om klanten te ontvangen en vervoersverbindingen met de hele regio van Antwerpen dankzij de lokale bus- en treinstations: onze werkplek in Herentals heeft het allemaal. Hier vindt u ook kunstcentra, musea en mooie historische gebouwen die u in uw vrije tijd kunt verkennen. Maak een thuishaven voor uw bedrijf met 45 vierkante meter of kantoortuin in Regus Industry , ideaal voor 10 werknemers . Onze grote kantoren zijn volledig uitgerust en alles is voor u geregeld (van het meubilair tot snelle wifi) zodat u zich kunt focussen op de groei van uw bedrijf. Vind flexibele kantoorruimte die u kunt huren voor een dag of kies voor een langere periode en pas de ruimte volledig aan de unieke behoeften van uw bedrijf aan. Kantoortuinen van Regus bevatten: • Toegang tot ons wereldwijde netwerk met duizenden locaties wereldwijd • Zeer professionele receptie- en ondersteuningsteams • Veilige technologie en wifi op bedrijfsniveau • Printers en toegang tot administratieve ondersteuning • Schoonmaak, voorzieningen en beveiliging • Beschikbare bureauruimte voor een uur, dag of maand • Regelmatige netwerk- en community-evenementen • Gemakkelijk boeken en uw account via onze app beheren • Aanpasbare en flexibele indelingen • Schaal makkelijk op of kies een andere locatie • Hoogwaardig, ergonomisch meubilair • Met extra toegang tot 110 vierkante meter aan gedeelde werkruimte • Met prijzen vanaf 2919€ Alle getoonde foto's zijn van onze locaties, maar komen mogelijk niet overeen met dit betreffende center. Informeer nu Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen