Bedrijfsvastgoed te huur - Puurs

3 zoekertjes (1 - 3)
Industrie te huur Puurs (RBE42622)
89 563 €

2870 Puurs

Fenomenaal gelegen logistiek bedrijfsgebouw bestaande uit 26.374 m² opslagruimte in combinatie met 623 m² kantoren langs én met visibiliteit van de drukke A12. Het magazijn (5 T/m²) met een vrije hoogte van 10 m is voorzien van 27 laadkades. Verder is de verwarmde loods voorzien van een polybetonvloer, lichtstraten, sprinklers en zonnepanelen over de gehele oppervlakte van het gebouw. Mogelijkheid tot overnemen van racking. De lichtrijke kantoren zijn verdeeld over de gelijkvloers en 1e etage en voorzien van oa. airco, alarm, sanitair en kitchenette. De site is volledig omheind en beveiligd met aanwezigheid van een parking voor auto's en trailers. Beschikbaar per 01/07/2022. Voor bijkomende inlichtingen of een vrijblijvend plaatsbezoek kan u contact opnemen met PANORAMA ### Meer weten?

26374 23122 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelsfonds te huur Puurs (RBG10604)
35 598 €

2870 Puurs

Op de as Antwerpen-Brussel, in het industriegebied van Puurs. De lege eenheid is goed verlicht en heeft 14 laad- en losdocks en 2 poorten op maaiveldhoogte. Bovendien is het door FM goedgekeurde magazijn uitgerust met ESFR-sprinklers die de ultieme brandveiligheid bieden. Het beschikbare terrein heeft parkeerplaatsen voor auto's, evenals buitenopslag. De site bevindt zich op het kruispunt tussen de N16 Mechelen - Sint-Niklaas en de A12 Antwerpen-Brussel, waardoor alle grote steden binnen de Vlaamse diamant gemakkelijk te bereiken zijn. Net zoals de containerterminal van Willebroek, op 5 km afstand, en de haven van Antwerpen - de tweede belangrijkste haven van Europa - die zich binnen een straal van 35 km bevindt. Bent u geïnteresseerd in het huren van dit ruime magazijn nabij de belangrijkste toegangswegen van de A12 / E19 / E17 en de haven van Antwerpen? Technische specificaties: Vrije hoogte van 7,50 - 8,50m Laad en los-kades Sprinkler systeem ESFR Gelijkvloerse poorten Hoogspanningscabine Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelsfonds te huur Puurs (RAO53321)
9 800 €

2870 Puurs

Vlot bereikbaar dankzij de goede verbinding via de A12 en de N16. De kantoorruimtes bevinden zich op een afgesloten site en zijn volledig afgewerkt en instapklaar. Er is voldoende parkeergelegenheid vooraan het gebouw. De gelijkvloers bestaat uit een landschapskantoor, 5 afzonderlijke kantoren, een keuken en kantine. Op de eerste verdieping is er een landschapskantoor met 13 afzonderlijke kantoorruimtes. De tweede verdieping bestaat een landschapskantoor en technische ruimte. - Verwarming op gas via centrale ketel - HVAC installatie met koelbatterij - Aparte airco units voor de serverroom - Branddetectie - Inbraakdetectie - Fietsstalling - Lift Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen

We hebben slechts een paar zoekertjes gevonden die overeen komen met uw zoekcriteria.

Maak een e-mail alert om op de hoogte te blijven van nieuwe zoekertjes die aan uw criteria voldoen!


Hieronder zijn nog enkele interessante adressen te vinden in de buurt van Puurs (2870).

1 500 €

2870 Puurs-Sint-Amands

Goed gelegen handelszaak in het centrum van Puurs-Sint-Amands. Het casco handelspand beschikt over een multifunctionele ruimte, aparte bureaus, kitchenette en toilet. Voldoende parkeergelegenheid in de omgeving. Onroerende voorheffing ten laste van de huurder. Meer weten?

220
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Puurs-Sint-Amands (RBH09619)
850 €

2870 Puurs-Sint-Amands

HANDELSGELIJKVLOERS / KANTOOR- OF PRAKTIJKRUIMTE MET AANGRENZENDE WOONST OF STOCKAGERUIMTE (TOTALE OPP.: 142M²) GESCHIKT VOOR DIVERSE DOELEINDEN. Ligging in centrum Ruisbroek (Puurs-Sint-Amands) met vlotte bereikbaarheid via A12 en N16. Vooraan: Winkel-, kantoor- en/of praktijkruimte (46m²) / burelen / stockage-ruimte / wc. Achteraan (woonst of stockageruimte): Living met eetplaats (21m²) / slaapkamer (11m²) / badkamer (2,2 x 2m) met wastafel, ligbad met douchemogelijkheid en wc / berging. Ruime parkeergelegenheid op de nabijgelegen parking. Onroerende voorheffing ten laste van huurder. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Puurs-Sint-Amands (RBG09458)
1 225 €

2870 Puurs-Sint-Amands

INTERESSANT GELEGEN HANDELSGELIJKVLOERS GESCHIKT VOOR DIVERSE DOELEINDEN. Gelegen langsheen de Hoogstraat in centrum Puurs vlakbij Dorpshart, Kerkplein en Hondsmarkt. De casco handelsruimte omvat een multifunctionele ruimte, bureau, sanitair dames-heren en opslagruimte. Onroerende voorheffing ten laste van huurder. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Ruisbroek (RBG23645)
850 €

2870 Ruisbroek

HANDELSGELIJKVLOERS MET TUIN GESCHIKT VOOR DIVERSE DOELEINDEN. Gelegen in het centrum van Ruisbroek (Puurs-Sint-Amands). De commerciële ruimte (85 m²) is gelegen op het gelijkvloers van een kleinschalige residentie. Het voormalig bankkantoor is geschikt voor diverse activiteiten: handelsruimte, kantoor, praktijk, ... Indeling: Ontvangstruimte cliënteel / kantoorruimte / afzonderlijk bureau directie / archief / kitchenette / WC. De ruimte is voorzien van airco (warmtepomp lucht - lucht) voor koelen en verwarmen. Ruime parkeergelegenheid op de nabijgelegen parking. Aangename tuin met zuid-oostelijke oriëntatie. Onroerende voorheffing ten laste van huurder. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
1 798 €

2850 Boom

Magazijn met kantoor te huur! De ligging van dit magazijn is ideaal, centraal in het bedrijvencentrum HOEK 76 te Boom, gelegen tegenover het Provinciaal Recreatiedomein De Schorre en op enkele kilometers van de oprit van de A12 en de E19. Door haar perfect wegennet is de site toegankelijk voor alle soorten vervoer en naar veiligheid is er een permanente controle / aanwezigheid. Het magazijn dat te huur wordt aangeboden heeft een vloeroppervlakte van 210 m² met op de eerste verdieping 45m² aan kantoorruimte. Via een inkomdeur of via de sectionale poort kan het magazijn betreden worden. De foto’s geven een duidelijk beeld van de indeling. Het bedrijvencentrum koppelt steeds een dienstenpakket aan de verhuring. Zo worden volgende diensten bv. aangeboden: - Interne postbedeling; - Interne technische dienst welke bijstand verleend bij defecten of problemen; - Algemeen onderhoud van de gemeenschappelijke delen; - Ontvangst van leveringen bij afwezigheid; - Collectief afvalbeheer; - …… Bent u op zoek naar een magazijn met kantoorruimte? Vraag dan zeker uw bezoek via ### of ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Bornem (RBI86256)
1 750 €

2880 Bornem

In het centrum van de gemeente Bornem, op een commerciële toplocatie, vinden we deze ruime kantoorruimte terug. De kantoorruimte geniet van een overvloed aan lichtinval door de vele raampartijen. De ruimte is voorzien van een kitchenette, twee toiletten en een archiefruimte. De ruimte is ook bereikbaar via een lift. Op 100 meter wandelen bevindt zich een publieke, gratis parking. Er zijn geen maandelijkse kosten. Gas en elektriciteit zijn individueel. De onroerende voorheffing komt voor de helft ten laste van de huurder. De onroerende voorheffing bedraagt €2959,80/jaar. Hebt u interesse in deze kantoorruimte? Contacteer ons gerust via ### of ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Industrie te huur Bornem (RBI77074)
10 478 €

2880 Bornem

Dit industrieel gebouw met 288 m² kantoorruimte en 2178 m² opslag staat momenteel te huur in Bornem.De ligging is perfect voor kleine productie of logistieke activiteiten en ligt perfect in de gouden driehoek Gent-Antwerpen-Brussel.Magazijn: 2178 m²- VH: 6,5 m- betonstructuur- polybetonvloer- gevel in geisoleerde betonnen panelen en sandwich panelen- sectionale poort- 2 laadkades met dock leveller- tl-verlichting- aerothermen op gasKantoor: 288 m² (mogelijkheid om extra kantoorruimte van 288 m² bij te huren)- dubbele beglazing- landschapskantoor- verlaagd tegelplafond- inbouw led-armaturen- keramische tegelvloer- sanitair H/D privatief- verwarming met VRV-unitsWenst u meer informatie of wil u een bezoek inplannen?Aarzel niet en contacteer Simon Vandenberghe via ### of ### 58BIV 516 159 Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Industrie te huur Bornem (RBI73612)
165 €

2880 Bornem

OPSLAGRUIMTE 38M². Ligging in centrum nabij station met vlotte bereikbaarheid via N16 en A12. De opslagruimte (6,3 x 6,1m) is afgesloten en toegankelijk via een schuifdeur. Er is geen mogelijkheid tot parkeren van een voertuig. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Industrie te huur Bornem (RBI53177)
1 150 €

2880 Bornem

RUIM MAGAZIJN 360M² MET DIVERSE MOGELIJKHEDEN Ligging in centrum Bornem nabij station met vlotte bereikbaarheid via N16, A12, N17 en E17 Magazijn (bereikbaar via gemeenschappelijke doorrit). Autostaanplaats. Onroerende voorheffing ten laste van huurder. Meer weten?

1 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Bornem (RBI52060)
600 €

2880 Bornem

Dit handelspand, geschikt voor diverse doeleinden, is gelegen nabij het centrum en station van Bornem. De indeling is als volgt: handelsruimte, apart toilet, berging en kitchenette. Ideaal voor een vrij beroep, handelszaak of kantoorruimte.Referentie: 4983 Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Bornem (RBI40070)
1 562 €

2880 Bornem

Het kantoor dat u huurt is onderdeel van een prachtige eclectische villa in hartje Bornem. Elk high-end afgewerkt kantoor wordt gemeubeld verhuurd. Dit gloednieuwe concept is gelegen in het centrum van Bornem, met een goede verbinding tussen Antwerpen, Brussel en Gent. Inclusief in het huurcontract is het gebruik van 3 gemeenschappelijke meeting rooms, die ongelimiteerd te boeken zijn, op het 1ste en 2de verdiep, de gemeenschappelijke tuin en gemeenschappelijke kitchenette (1ste verdiep). De ruimtes zijn 24/7 toegankelijk en voorzien van alle nodige faciliteiten. Inclusief toegang tot de privétuin van 2600m² (met outdoor meeting room) + 215m² gemeenschappelijke ruimte & inclusief 3 ingerichte en ongelimiteerde, boekbare meetingruimtes met flipchart en smartscreen. De maandelijkse kostenforfait bedraagt € 238,00 en bevat: • GWE • Internet • Poetsdienst persoonlijk kantoor • Onderhoud gemeenschappelijke ruimtes • Onderhoud en voorzieningen kitchenette (inclusief koffie & water) • Beveiliging Prijzen zijn exclusief BTW. Ben jij een ondernemer die nood heeft aan een kantoor voor jezelf en/of je team in een unieke setting? Neem gerust contact op via ### of ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Bornem (RBI40069)
3 135 €

2880 Bornem

Het kantoor dat u huurt is onderdeel van een prachtige eclectische villa in hartje Bornem. Elk high-end afgewerkt kantoor wordt bemeubeld verhuurd. Dit gloednieuwe concept is gelegen in het centrum van Bornem, met een goede verbinding tussen Antwerpen, Brussel en Gent. Inclusief in het huurcontract is het gebruik van 3 gemeenschappelijke meeting rooms, die ongelimiteerd te boeken zijn, op het 1ste en 2de verdiep, de gemeenschappelijke tuin en gemeenschappelijke kitchenette (1ste verdiep). De ruimtes zijn 24/7 toegankelijk en voorzien van alle nodige faciliteiten. Inclusief toegang tot de privétuin van 2600m² (met outdoor meetingroom) + 215m² gemeenschappelijke ruimte & inclusief 3 ingerichte en ongelimiteerd, boekbare meetingruimtes met flipchart en smartscreen. De maandelijkse kostenforfait bedraagt € 615,00 en bevat: • GWE • Internet • Poetsdienst persoonlijk kantoor • Onderhoud gemeenschappelijke ruimtes • Onderhoud en voorzieningen kitchenette (inclusief koffie & water) • Beveiliging Prijzen zijn exclusief BTW. Ben jij een ondernemer die nood heeft aan een kantoor voor jezelf en/of je team in een unieke setting? Neem gerust contact op via ### of ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Bornem (RBI40068)
1 692 €

2880 Bornem

Het kantoor dat u huurt is onderdeel van een prachtige eclectische villa in hartje Bornem. Elk high-end afgewerkt kantoor wordt bemeubeld verhuurd. Dit gloednieuwe concept is gelegen in het centrum van Bornem, met een goede verbinding tussen Antwerpen, Brussel en Gent. Inclusief in het huurcontract is het gebruik van 3 gemeenschappelijke meeting rooms, die ongelimiteerd te boeken zijn, op het 1ste en 2de verdiep, de gemeenschappelijke tuin en gemeenschappelijke kitchenette (1ste verdiep). De ruimtes zijn 24/7 toegankelijk en voorzien van alle nodige faciliteiten. Inclusief toegang tot de privétuin van 2600m² (met outdoor meetingroom) + 215m² gemeenschappelijke ruimte & inclusief 3 ingerichte en ongelimiteerd, boekbare meetingruimtes met flipchart en smartscreen. De maandelijkse kostenforfait bedraagt € 258,00 en bevat: • GWE • Internet • Poetsdienst persoonlijk kantoor • Onderhoud gemeenschappelijke ruimtes • Onderhoud en voorzieningen kitchenette (inclusief koffie & water) • Beveiliging Prijzen zijn exclusief BTW. Ben jij een ondernemer die nood heeft aan een kantoor voor jezelf en/of je team in een unieke setting? Neem gerust contact op via ### of ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Bornem (RBH09693)
195 €

2880 Bornem

OPSLAGRUIMTE NABIJ CENTRUM. 1ste verdieping (met toegang via draaitrap). Hoofdruimte (64m²) / berging. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelsfonds te huur Bornem (RAO53860)
1 979 €

2880 Bornem

Logistiek complex in Bornem. Deze magazijnen zijn gunstig gelegen langs de N16, die een directe toegang bied tot aan de A12 tussen Antwerpen en Brussel en ten westen van Bornem is er een directe verbinding met de E17 (Antwerpen - Gent). Technische specificaties: Vrije hoogte: 8, 75m Gelijkvloer poort Sanitaire Kitchinette aanwezig Brandalarm Rookdetectors Laadkades Katoorblok beschikbaar uitgerust met airco. Een sociale ruimte op het gelijkvloers voorzien van kitchinette, sanitair en kleedkamers. De kantoren op de eerste verdieping bestaan uit een open landschapskantoor en 4 aparte lokalen. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelsfonds te huur Bornem (RAO53536)
53 304 €

2880 Bornem

Tussen Brussel en Antwerpen, op het industrieterrein van Bornem, op een perceel van 31.100 m² langs de N16. Momenteel is er een 1482 m² kantoorruimte te huur. Het magazijn met twaalf laadkades en vier poorten op maaiveldhoogte wordt verhuurd. Het goede zicht vanaf de weg is een grote kracht van dit complex. Deze kantoorruimte is zeer gemakkelijk toegankelijk, omdat de site zich bevindt tussen de E17 Gent - Antwerpen en de A12 Brussel - Antwerpen. U kunt ook snel naar de ring rond Brussel en Antwerpen komen. De haven van Antwerpen en de luchthaven van Antwerpen liggen op 40 minuten afstand en de binnenvaart containerterminal in Willebroek is een kwartier. De site heeft een ruime parkeerplaats voor zowel auto's als vrachtwagens. Interesse om dit kantoor te huren tussen Antwerpen en Brussel? SPECIFICATIES Laadkade: 13 Hoogte: 8.6m Parking vrachtwagens Parking personenwagens Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Industrie te huur Bornem (RAO53739)
48 645 €

2880 Bornem

Dit gloednieuwe klasse A-gebouw is TAPA-gecertificeerd. Dit maakt het ideaal voor het opslaan van hoogwaardig of diefstalgevoelig materiaal. Unit 1 Twee toegangspoorten op de begane grond en 17 laad- en losplaatsen bieden toegang tot het magazijn van meer dan 12.690 m². Het magazijn kan in verschillende eenheden worden verdeeld. De tussenverdieping biedt bijna 600 m² extra opslagruimte. De aangrenzende kantoren hebben meer dan 300 m², wat voldoende is voor een kantoorontwerp dat meer is dan alleen functioneel. Het gebouw is voorzien van verwarming en dankzij de zonnepanelen op het dak worden de elektriciteitskosten aanzienlijk verlaagd. Het ESFR-sprinklersysteem zorgt voor brandveiligheid, wat gemoedsrust biedt. Unit 2 Het tweede magazijn dat momenteel beschikbaar is, heeft 20 laadkades en 1 toegangspoort op de begane grond. Met deze unit kan 644 m² kantoorruimte worden gehuurd. De site heeft een grote parkeerplaats en is gemakkelijk bereikbaar via de weg. De op- en afritten van de A12 tussen Antwerpen en Brussel liggen op minder dan 10 minuten afstand. Het kanaal naast het gebouw biedt niet alleen een prachtig uitzicht, het biedt ook een goede verbinding met de Schelde en het Zeekanaal Brussel-Antwerpen. De binnenlandse containerterminal in Willebroek en de haven van Antwerpen zijn zeer dichtbij. Bent u geïnteresseerd in het huren van een van deze units nabij de A12? Gelegen in de Oude Sluisweg, tussen het zeekanaal & De Rupel. Makkelijk bereikbaar via de A12 richting Rumst. -Nieuwbouw -Beveiligd -Vrije hoogte van 12,2meter. -Verwarmd -17 Laadkades Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen