Handelsfonds te huur - Nieuwpoort

5 zoekertjes (1 - 5)
Handelsfonds te huur Nieuwpoort (RBI81031)
2 200 €

8620 Nieuwpoort

TE HUUR op de Markt van Nieuwpoort-stad, in een historische eigendom vol karakter.Hoekpand van ongeveer 180 m2 met zeer veel licht, buitenruimte, keukentje met sanitair en een gebruiksklare kelderruimte, voorzien van verwarming en volledig geschilderd van ongeveer 40m2. Deze kelder is toegankelijk via een open trap in handelsgelijkvloers en kan eenvoudig ingericht worden als bureau; werkruimte en dergelijke.Handelshuur; KI ten laste van de huurder +/- €1270Bel Dries, ook op zon-en feestdagen, ### of kom langs op kantoor 'Immo Maritiem' naast het kerkje in Nieuwpoort-bad. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelsfonds te huur Nieuwpoort (RBI15928)
2 000 €

8620 Nieuwpoort

Topligging Nieuwpoort-Stad. Handelsgelijkvloers van 175m² met een goeie zichtbaarheid langs de Astridlaan. Momenteel ingericht als kantoor maar verschillende doeleinden mogelijk. Mogelijk vrij vanaf 1/12/2023. Meer weten?

175
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelsfonds te huur Nieuwpoort (RBH43980)
4 000 €

8620 Nieuwpoort

Handelsruimte te huur op top ligging in Nieuwpoort Bad. Perfect geschikt voor verschillende doeleinden. Zeer centraal gelegen ten midden van de winkelstraat in Nieuwboort Bad. Vraag uw bezoek aan!EPC label = B Meer weten?

91
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelsfonds te huur Nieuwpoort (RBF26990)
950 €

8620 Nieuwpoort

Dit centraal gelegen handelspand in centrum Nieuwpoort heeft diverse mogelijkheden. Uitstekende visibiliteit (hoek Willem De Roolaan - Duinkerkestraat), parkeermogelijkheid in directe omgeving, nieuwbouw. Dit handelspand is casco (nog in te richten) te huur. Huurprijs: € 950/maand, exclusief syndicuskosten.parking mogelijk : € 75/maand(vg,gvv,gmo,gvkr,wg, epc na bouw) Meer weten?

122 1 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelsfonds te huur Nieuwpoort (RBC88571)
900 €

8620 Nieuwpoort

Goed gelegen handelspand met een oppervlakte van 139m², centraal gelegen n de nieuwe belevingsstraat van Nieuwpoort. Het pand is momenteel ingedeeld in verschillende compartimenten. Voorzien van sanitair en keuken. Kleine residentie onder eigen beheer. Diverse mogelijkheden. Onmiddellijk vrij ! Meer weten?

140
contacteer
details
E-mail
Bellen

We hebben slechts een paar zoekertjes gevonden die overeen komen met uw zoekcriteria.

Maak een e-mail alert om op de hoogte te blijven van nieuwe zoekertjes die aan uw criteria voldoen!


Hieronder zijn nog enkele interessante adressen te vinden in de buurt van Nieuwpoort (8620) + Deelgemeenten.

Handelsfonds te huur Middelkerke (RBF61815)
1 000 €

8430 Middelkerke

Goed gelegen handelspand in een gerenoveerd gebouw (nieuwe gevel in 2021) te Middelkerke. Ligging: hoek Leopoldlaan - St. Theresiastraat (zijstraat zeedijk)Voormalige bakkerij met diverse mogelijkheden: bakkerij / kantoor / handelszaak / ... Gelegen langs achterkant zeedijk, nabij tramhalte / parkeergelegenheid in de directe omgeving. Onmiddelijk vrij, ook mogelijkheid tot aankoop. Huurprijs: €1.000/Maand.(vg,gvv,gvkr,wg,gmo, epc label e uc: 2453626-knr-1) Meer weten?

70
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelsfonds te huur Koksijde (RBG52001)
990 €

8670 Koksijde

Polyvalent handelspand te huur in centrum Koksijde.Deze handelsruimte is gelegen op de Koninklijke Baan en is zeer vlot toegankelijk. De mogelijkheden voor dit handelspand zijn eindeloos.Bent u op zoek naar een handelspand met een TOPligging aan een scherpe prijs? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Meer weten?

120 100 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
785 €

8600 Diksmuide

Op zoek naar een uiterst goed gelegen handelspand in het hart van Diksmuide? Zoek niet langer!Ruim handelsgelijkvloers, 90 m², met uiterst centrale ligging, pal in het centrum van de boterstad. De Schipstraat is een verbindingsstraat tussen de Generaal Baron Jacquesstraat (winkelstraat) en de Reuzemolenstraat.Het handelspand is gevestigd in de prachtige Residentie De Gouden Leeuw en beschikt over een etalageraam van wel 9 m breed.Er is in de handelsruimte een berging met keukenblok (kast met spoelbak) en apart toilet voorzien.Door de goede ligging, hebt u alles bij de hand van kleinhandel, openbaar vervoer en school.Uitermate geschikt voor praktijkruimte, burelen, klein handel,…Mits enkele aanpassingswerken, wordt dit misschien uw nieuwe, bloeiende zaak/kantoorruimte.Onmiddellijk beschikbaar. Meer weten?

90
contacteer
details
E-mail
Bellen