Handelsfonds te huur - Luik

4 zoekertjes (1 - 4)
Handelsfonds te huur Luik (RBI39785)
223 125 €

4000 Luik

Een uniek project in het centrum van Luik! Toonaangevend ontwerp met kwalitatieve, efficiente en makkelijk opdeelbare kantoor ruimte. Volledig nieuwbouwkantoren op een terrein tussen het station en de parking aan de Rue de Plan Incliné, in het verlengde van perron 1. De ontwikkeling zal gecertificeerd worden volgens BREEAM en QZEN Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelsfonds te huur Luik (RBF85230)
3 362 €

4000 Luik

Kantoorruimte dichtbij het centrum van Luik en niet ver van de E40 en de E25. Het kantorenpark Zénobe Gramme bestaat uit 11 gebouwen en is gelegen te Luik aan de Quai des Vennes ter hoogte van de nrs. 8 t.e.m. 20 en aan de Square des Conduites d’Eau ter hoogte van de nrs. 1 t.e.m. 14. Het centrum van Luik bevindt zich op enkele minuten. Net naast het kantorenpark is het shopping-center Belle-Ile gelegen. Aangezien de ligging van het kantorenpark Zénobe Gramme zich situeert ten ZO van de stad Luik, kan het kantorenpark genieten van een uitzonderlijke bereikbaarheid. Dit uit zich in een vertakt netwerk van het openbaar vervoer en een vlotte verbinding per wagen met de hoofdstad en buurlanden. De verbindingsweg tussen de E40 (richting Brussel, Nederland en Duitsland) en de E25 (richting Ardennen en Luxemburg) bevindt zich immers vlak bij de site. De goede bereikbaarheid met de wagen vertaalt zich op de site van het kantorenpark in voldoende parkeermogelijkheden. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelsfonds te huur Luik (RBF85220)
1 721 €

4000 Luik

Het kantorenpark Zénobe Gramme bestaat uit 11 gebouwen en is gelegen te Luik aan de Quai des Vennes ter hoogte van de nrs. 8 t.e.m. 20 en aan de Square des Conduites d’Eau ter hoogte van de nrs. 1 t.e.m. 14. Het centrum van Luik bevindt zich op enkele minuten. Aangezien de ligging van het kantorenpark Zénobe Gramme zich situeert ten ZO van de stad Luik, kan het kantorenpark genieten van een uitzonderlijke bereikbaarheid. De verbindingsweg tussen de E 40 (richting Brussel, Nederland en Duitsland) en de E 25 (richting Ardennen en Luxemburg)bevindt zich immers vlakbij de site. De goede bereikbaarheid met de wagen vertaalt zich op de site van het kantorenpark in voldoende parkeermogelijkheden. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelsfonds te huur Luik (RBD97478)
17 468 €

4000 Luik

Kantoorgebouw in het bedrijvenpark Zénobe Gramme, ideaal gelegen nabij het stadscentrum van Luik, naast de HELMo Gramme en het winkelcentrum Belle-Ile. Toegankelijk vanaf de E25 of met de trein via het station van Angleur, er zijn parkeerplaatsen beschikbaar voor gebruikers. Talrijke groene ruimtes die een unieke sfeer geven aan het Business Park. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen

We hebben slechts een paar zoekertjes gevonden die overeen komen met uw zoekcriteria.

Maak een e-mail alert om op de hoogte te blijven van nieuwe zoekertjes die aan uw criteria voldoen!


Hieronder zijn nog enkele interessante adressen te vinden in de buurt van Luik (4000) + Deelgemeenten.

Handelsfonds te huur Milmort (RBE87496)
33 176 €

4041 Milmort

Logistiek complex in Luik, naast de E313 richting Antwerpen en de E40 richting Brussel. Makkelijke toegang tot Duitsland, Nederland en Frankrijk. Zeer goed logistiek gebouw met aantrekkelijke huurvoorwaarden. Locatie met een uitstekend zicht en een zeer goede toegankelijkheid. Gebouw dat volledig is uitgerust met een sprinklersysteem, airconditioning, 31 laadperrons. Specificaties: - State of the art building - units beschikbaar vanaf 5.000 m² tot 28.000 m² - vloer: 5.000 kg/m² - vrije hoogte: 10 m - laadkade: 31 - sprinkler: ESFR systeem Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelsfonds te huur Bilzen (RBI67277)
1 450 €

3740 Bilzen

Recente bedrijfshal gelegen in de Bremakker 24 op het bedrijventerrein Spelver II te Bilzen, vlakbij de oprit van de autosnelweg E313 en het bruisende centrum van Bilzen. De zeer gunstige ligging van dit gebouw zorgt voor een goede bereikbaarheid. Huurprijs: € 1450 Het ruime pand (281 m²) is vooraan gemakkelijk toegankelijk via een grote sectionaalpoort en een aparte toegangsdeur. De bedrijfshal heeft ook een eerste verdieping (vide) en een achtertuin. - gelijkvloers (201m²): groot magazijn (met hoogte vooraan 4,5m en achteraan 8m), toilet, regenwaterpomp, uitgietbak met waterkraan - verdieping (80m²): vide met zicht op het gelijkvloers, kan dienstdoen als bureelruimte - achtertuin (64m²): bereikbaar via achterdeur Afwerking: - elektrische sectionaalpoort - brandbeveiliging en brandalarm - telefoon- en internetaansluiting - toilet - regenwaterpomp (voor kranen en toilet) - uitgietbak met waterkraan - lichtstraat met elektrische koepel in magazijn - polybetonvloer op gelijkvloers - voortuintje met beplanting en brievenbus - achtertuin van 64m² - lichtarmatuur met sensor (vooraan en achteraan) - voldoende parkeerplaatsen De bedrijfshal is beschikbaar vanaf 01.11.2023. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelsfonds te huur Bilzen (RBI65414)
2 350 €

3740 Bilzen

Multifunctioneel en recent bedrijfsgebouw gelegen in de Bremakker 20 op het bedrijventerrein Spelver II te Bilzen, vlakbij de oprit van de autosnelweg E313 en het bruisende centrum van Bilzen. De zeer gunstige ligging van dit gebouw zorgt voor een goede bereikbaarheid. Het ruime pand (435 m²) is vooraan gemakkelijk toegankelijk via een grote sectionaalpoort en een aparte toegangsdeur. Het gebouw biedt vele mogelijkheden voor diverse activiteiten, is mooi ingericht en volledig instapklaar! - indeling gelijkvloers: hal met keukentje, onthaal met balie, bureau en ingebouwde kasten, 2 toiletten, grote polyvalente zaal die dienst kan doen als showroom, een ruime garage en goederenlift - tussenverdieping voor extra stockage - indeling verdieping: parketzaal ideaal als kantoor/vergaderzaal/ontvangstruimte, magazijn met grote lichtstraat, bureautje Afwerking voorzien van alle comfort: - elektrische sectionaalpoort met 1 vaste en 2 afstandsbedieningen - zeer ruime goederenlift (145 x 256 cm) - brandbeveiliging en brandalarm - branddeuren, brandblussers en brandhaspel - inbraakalarm met codeklavier en app - telefoon- en internetaansluitingen - mooie, aangepaste verlichting in elke ruimte en voldoende stopcontacten - centrale verwarming met radiatoren, AVS Luchtverhitter en digitale thermostaten - de verwarming is ook vanop afstand per ruimte regelbaar met een app - 2 toiletten (waarvan 1 toilet rolstoeltoegankelijk) met wastafels - uitgietbakken, waterkranen en tuinslang in magazijn en garage - lichtstraat met elektrische koepel in magazijn - alle kasten en deuren zijn voorzien van sloten met gelabelde sleutels - polybetonvloer, parket en tegels - voortuintje en achtertuin met kunstgras en beplanting - voldoende parkeerplaatsen De bedrijfshal is beschikbaar vanaf 01.12.2023. Voor meer info of een bezichtiging kan u mailen naar ### of bellen op ### Meer weten?

1 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelsfonds te huur Tongeren (RBE75630)

Dit handelspand vind je terug op Achttiende Oogstwal 10, in het centrum van Tongeren. Dankzij de uitstekende ligging biedt dit multifunctioneel handelspand de ideale gelegenheid om een bloeiende handelszaak, praktijk of kantoor uit te bouwen.Het handelspand maakt deel uit van het nieuwbouwproject "Wal 18". Het heeft een bruto oppervlakte van 183m² en is bestemd voor commerciële doeleinden, kantoor of de uitoefening van een vrij beroep.Het pand wordt aangeboden in casco toestand en is onmiddellijk beschikbaar. Troeven voor dit pand:+ In het centrum van Tongeren+ Uitstekende verbinding met de E313 en E40+ Openbaar vervoer dichtbij+ Vrij in te richtenInteresse om uw bloeiende handelszaak, praktijk of kantoor in het centrum van Tongeren hier te starten? Maak dan een afspraak met Kimberly Vanheers op het nummer ### of via ### . Meer weten?

183
contacteer
details
E-mail
Bellen