Bedrijfsvastgoed te huur - Leopoldsburg

3 zoekertjes (1 - 3)
Handelspand te huur Heppen (RBI88297)
1 260 €

3971 Heppen

Het betreft een te renoveren handelspand van circa 400m², gelegen te Oudstrijdersstraat 11 in Heppen (Leopoldsburg). Het goed bevindt zich op het marktplein in Heppen en beschikt over voldoende parkeermogelijkheden. Het pand bestaat uit diverse ruimtes die in het verleden dienst hebben gedaan als receptie, bureaus, keuken, en dergelijke meer. Verder beschikt het pand nog over 2 ruime hallen van circa 100m². Het pand is geschikt voor diverse doeleinde. Wenst u meer informatie omtrent dit onroerend goed? Aarzel niet en contacteer ons gerust op het nummer: ### of per mail op ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Leopoldsburg (RBI07231)
1 500 €

3970 Leopoldsburg

Handelsruimte + bovenliggend appartement met 5 slaapkamers gelegen in het centrum van Leopoldsburg. Belangrijkste troeven: - Perfecte locatie in centrum Leopoldsburg - Ruim appartement met 5 slaapkamers - Horecazaak of handelruimte van 100m² - Kelder aanwezig Wenst u meer info of een vrijblijvende bezichtiging, contacteer dan ons kantoor op het nummer ### en wij helpen u graag verder. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Leopoldsburg (RBD29946)
8 000 €

3970 Leopoldsburg

Ruim commercieel gebouw te huur, op een belangrijke retailsite te Leopoldsburg. Dit betreft een voormalig pand van een “ACTION” vestiging met een winkeloppervlakte van 1.000 m². Extra troef is de ruime gemeenschappelijke parking. De maandelijkse huurprijs bedraagt 8.000 euro per maand. Onroerende voorheffing ten laste van de huurder. Benieuwd naar dit bedrijfsvastgoed te huur regio Leopoldsburg? Contacteer ### of ### ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen

We hebben slechts een paar zoekertjes gevonden die overeen komen met uw zoekcriteria.

Maak een e-mail alert om op de hoogte te blijven van nieuwe zoekertjes die aan uw criteria voldoen!


Hieronder zijn nog enkele interessante adressen te vinden in de buurt van Leopoldsburg (3970) + Deelgemeenten.

Prijs op aanvraag

3945 Ham

Goed gelegen bedrijfsgebouw te Ham, strategisch gelegen aan de afrit 25A van de E313. Dit gebouw heeft een oppervlakte van 575m² en bestaat uit een hal van 375m² met 200m² kantoren/showroom. Het terrein is volledig omheind en voorzien van grote schuifpoorten. Verder zijn er voldoende parkeerplaatsen bij het gebouw. KENMERKEN HAL : - oppervlakte hal : 375m² - staalconstructie met geïsoleerde sandwichpanelen, geïsoleerde steeldeck, lichtstraten met rookluik - elektriciteit: drijfkracht, 32A - 1 elektrische sectionaalpoort - industriële verlichting - verwarming: verwarming via airsocs, aangesloten op warmtepomp KANTOREN/SHOWROOM : - oppervlakte: 200m² - gepolierde betonvloer - data- en communicatievoorzieningen - sanitair TROEVEN: - goed gelegen vlakbij de E313 - energiezuinig gebouw - polyvalente ruimte op het gelijkvloers: ideaal voor opleidingen, recepties of evenementen Ig – Vg – Gmo – Gvkr – Gvv Info: ### of ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Beverlo (RBH33314)
1 200 €

3581 Beverlo

Handelsruimte van 450m² gelegen in Beverlo (Beringen). Deze aangename winkel, ambachts- of kantoorruimte met veel licht heeft een voor-, zij- en achteringang. Dit pand heeft een gelijkvloerse oppervlakte van 450 m² en omvat één grote ruimte van 350 m² (showroom) met een vitrine van 13m ² aan de straatzijde. Verder zijn er drie afzonderlijke ruimtes van samen 100 m² (geschikt als vergaderruimtes of afzonderlijke bureaus). Er zijn tevens twee toiletten en kitchenette aanwezig. Activiteiten die geur- en/of lawaaihinder met zich meebrengen zijn hier niet toegestaan. Liefst geen horeca! De maandelijkse huurprijs bedraagt 1.200 euro. Hier krijgt u veel ruimte en mogelijkheden aan een scherpe prijs. EPC: 20200213-0002248034-KNR-1 opgesteld op 13/02/2020 met als label D. Wg – Vg – Gmo – Gvkr – Gvv Info: ### of ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Balen (RBI58665)
2 500 €

2490 Balen

In het centrum van Balen. Fraaie cottage-getinte villa, uit het eerste kwart van de 20ste eeuw, naar verluidt van circa 1908, gelegen in een omringende, omhaagde tuin, toegankelijk via een ijzeren poort. Aan de Nieuwstraat: bakstenen bijgebouw of koetshuis genaamd. Bovenverdieping kan gebruikt worden als woonst en heeft oa. een leefruimte, keuken, badkamer en 3 extra (slaap)kamers. Mist enige opfris werken kan dit een pareltje zijn voor een bloeiende brasserie of B&B. Vlakbij de fietsostrade, een comfortabele en vlotte fietsverbinding tussen Herentals en Balen. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Balen (RBI39947)
1 500 €

2490 Balen

Handelspand met woonst in het centrum van Balen. Het handelsgedeelte is op dit ogenblik ingericht als frituur maar heeft vele mogelijkheden. Boven woonkamer, badkamer en 3 slaapkamers. Buiten privé-terras, garage. Dadelijk beschikbaar. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
4 750 €

2490 Balen

Deze bedrijfsunit is uitermate gunstig gelegen in KMO-zone "Driehoek" te Balen wezel, op de grens van Balen, Mol en Lommel. Vlotte ontsluiting naar de Zuiderring en het aanpalende Kristalpark. De unit bestaat uit een kantoorgedeelte van in totaal 260 m² en een aansluitende industriehal van in totaal +- 650 m². De kantoren worden open zodat er verschillende landschapsbureau's kunnen gecreëerd worden. Zowel benden (130 m²) als boven (130 m²) genieten de kantoorruimtes aangenaam veel lichtinval. Sanitair blok (beneden en boven), berging, en een extra archiefruimte boven (44 m²) worden voorzien. De industriehal (klasse B) bestaat uit een gelijkvloers ruimte van+- 586 m² en een benutbaar platform van 64 m² op de verdieping. Nachtsas, sanitair blok, extra kantoor en afsluitbare berging zijn voorzien. De industriehal wordt voorzien van een gepolierde betonvloer en in de kantoorruimtes wordt een tegelvloer geplaatst. Alles wordt voorzien van ledverlichting en de noodzakelijke en verplichte technieken. Deze volledig geïsoleerde unit is energiezuinig en beschikt over zonnepanelen. Dit pand leent er zich mede door de uitstraling perfect toe om te gebruiken als toonzaal/productie/bureau. Watertoets: niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied Stedenbouwkundige inlichtingen: vergunning uitgereikt (Vg), gelegen in woongebied (Wg), geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd (Gmo), geen voorkooprecht (Gvkr), geen verkavelingsvergunning (Gvv) Meer weten?

1 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
Prijs op aanvraag

3945 Ham

Opslagruimte/loods op goede ligging Deze opslagruimte ligt op het industrieterrein in Ham, zeer gunstige ligging en de E313 is vlot bereikbaar. Deze opslagruimte heeft verschillende mogelijkheden en wordt casco verhuurd. Een toilet is wel reeds voorzien. Er zijn twee parkeerplaatsen voorzien voor het pand. Dit pand is bovendien ook voorzien van een zeer goede isolatie. TROEVEN: Elektrische poort Oppervlakte van 192m² Onmiddellijk beschikbaar Wenst u meer informatie over dit pand of een bezoek ter plaatse? Contacteer ons op het nummer 013.31.14.00! Meer weten?

192
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Ham (RBI11476)
3 000 €

3945 Ham

Ruim pand van 300m² voor verschillende commerciële doeleinden. Op het strategisch punt aan het op- en afrittencomplex van de E313 ligt dit prachtig pand. Een kleinschalig project met een grote uitstraling en een gigantische vitrine me zicht op de verbindingsbaan richting Oost-Ham. Het casco pand kan volledig naar eigen zin en smaak ingericht en afgewerkt om zo uw nieuwe commerciële locatie te worden. Er zijn tal van mogelijkheden maar ook een aantal beperkingen (zoals nachtwinkels, dancings, frituur,... zijn niet toegelaten). Ook de 5 parkeerplaatsen voor het pand zitten mee in het pakket. Graag een bezoek ter plaatse? Maak uw afspraak op ### of via ### Meer weten?

300
contacteer
details
E-mail
Bellen
Industrie te huur Ham (RBG87751)
3 094 €

3945 Ham

KMO-unit 675 m² met 4 buitenparkings. Nieuwbouw bedrijfshal in het gloednieuwe bedrijvenpark "Het LAAK" strategisch gelegen aan de afrit 25A van de E313. Deze trendy bedrijfshal (antracietkleurige buitenzijde) beschikt over een vrije hoogte van 6m, een elektrische sectionaal poort (B4m H5m), een loopdeur, een lichtstraat, alu ramen, geïsoleerde betonvloer in kleur van 150 mm, water en elektriciteit zijn voorzien evenals een sanitaire unit bestaande uit 2 toiletten en een handenwasser, LED-verlichting, aansluiting brandcentrale met rookmelders en stopcontacten. Onroerende voorheffing en gemeenschappelijke kosten ten laste van de huurder. Minimale huurperiode 5 jaar. INFO BEL ### Meer weten?

4 Parkeerplaats(en) 675 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
Industrie te huur Ham (RBE99118)
5 000 €

3945 Ham

Dit gebouw (Bj 1996) beschikt over een magazijnruimte van 792m² en kantoren van 274m². De kantoren zijn verdeeld over 2 verdiepingen. Het pand is onmiddellijk beschikbaar. KENMERKEN MAGAZIJN - oppervlakte 792m² (VH 6.5m) - grote lichtstraat - verwarmd dmv aerothermen - 2 sectionaalpoorten KENMERKEN KANTOOR - 2 verdiepingen van elk 137m² - op elke verdieping individueel kantoor en landschapsbureel beschikbaar - CV op aardgas - kitchenette - systeemplafonds TROEVEN - uitstekende ontsluiting - gelegen aan afrit 25a van de E313 - ruim voldoende parkeergelegenheid Vg - Iab - Gmo - Gvv - Gvkr Voor meer info of een bezoek: ### of ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelsfonds te huur Oostham (RBF70300)
114 364 €

3945 Oostham

Strategische Toplocatie Europe Inland Logistic Campus 21 beslaat 100.000 m² magazijnruimte op een perceel van meer dan 185.000 m². De site bevindt zich strategisch in Ham, tussen de regio's Antwerpen en Limburg, langs de E313-snelweg en het Albertkanaal. Dit ultramoderne distributiecentrum is bereikbaar via diverse vervoersmiddelen. Toegankelijkheid Europe Inland Logistic Campus 21 ligt strategisch naast de E313-snelweg, in het hart van de Limburgse regio in België. Dit logistieke knooppunt is ideaal gelegen in het hart van de centraal-Europese logistieke stroom en biedt optimale verbindingen met het Europese achterland. Het profiteert van uitstekende multimodale bereikbaarheid dankzij het Albertkanaal, met optimale verbindingen naar de havens van Antwerpen, Zeebrugge, Amsterdam, Gent en Rotterdam. Containertransport over water verloopt via de nabijgelegen BCTN-containerterminal, met frequente dagelijkse shuttle-services naar en van de zeehavens. Daarnaast is efficiënt wegtransport gegarandeerd door de gemakkelijke toegang tot de E313-snelweg. De aanwezigheid van zowel snelweg als kanaal zorgt voor snelle en flexibele transportmogelijkheden. BCTN Binnenvaartterminal Binnen 500 meter van de toekomstige campus bevindt zich de BCTN-binnenvaartterminal in Meerhout. Dit is de grootste binnenvaartterminal van Vlaanderen, gelegen aan het Albertkanaal en langs de E313-snelweg, wat een uitstekende ontsluiting van en naar de campus garandeert. Technische Specificaties Magazijn Vrije Hoogte: 13,7 m (15-20% meer palletruimte creëren) Span- en Kolomraster: Geschikt voor zowel kleine als brede gangen Dockdeur: 1 per 1.000 m² Dock met Dockleveller: 60kN dynamische belasting, shelter en bumpers Toegangsdeur: 1 op de begane grond (4 m x 6 m) per unit Vloerbelasting: 50kN/m² Maximale Puntbelasting Palletstelling: 90kN/ been Vlakheidstolerantie: Volgens DIN18202 Tabel 3, Zeile 4 Geïsoleerde Betonnen Plint: Hoogte van 2,5 m Gecertificeerde Automatische Sprinklerinstallatie: ESFR daksprinklers Brandslang en Brandkranen: In overeenstemming met lokale voorschriften en bouwvoorschriften Brandmeld- en Ontruimingssysteem: In overeenstemming met de regels en code Verwarming: (12°) en ventilatiesysteem Verlichting: Energiezuinige LED, 250 Lux Kantoren Kantoren op de begane grond en mezzanine met een open plattegrond voor optimaal comfort en efficiëntie. Ontdek de mogelijkheden van deze strategisch gelegen, multimodale logistieke hub en contacteer DGI.immo voor meer informatie. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Hechtel (RBH68824)
900 €

3940 Hechtel

Deze mooie handelszaak is gelegen in het centrum van Hechtel. Indeling: winkelruimte, ruimte met koelcellen, werkruimte, apart toilet, achter inkom. Er is parkeergelegenheid voor de deur. EXTRA TROEVEN: - Gunstige ligging - Goed onderhouden - Door de aanwezigheid van koelcellen kan het pand ook gebruikt worden voor het verwerken van voeding Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Hechtel (RAR38054)
1 100 €

3940 Hechtel

Kantoorruimte van 180m² op de 1ste verdieping, gelegen op de Peerderbaan, vlakbij de Noord-Zuid verbinding en het centrum van Hechtel. Aan de achterzijde van het gebouw zijn er voldoende parkeerplaatsen en je kijkt uit op een mooie tuin. Ideale startlocatie voor een klein IT-bedrijf, architect, studiebureel, social media bedrijfje,... KENMERKEN KANTOREN: - oppervlakte: 180m² (uitbreidbaar tot 330m²) - indeling: wachtruimte, 2 aparte kantoren en ruim landschapskantoor, vergaderzaal, kitchenette, sanitaire cel en technische ruimte - burelen voorzien van airco, verwarming op gas - goede data-voorzieningen TROEVEN: - zichtlocatie langs drukke baan - gunstige voorwaarden - veel parkeerplaatsen beschikbaar Wg – Vg – Gmo – Gvkr – Gvv Interesse ? Meer info: ### of ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Hechtel (RAP04383)
7 950 €

3940 Hechtel

Handelspand op een goede locatie nabij het centrum van Hechtel. Het pand bestaat uit 2 winkelgedeeltes, een ruime opslagplaats, een kitchenette en een bureelruimte. Het grootste gedeelte telt een bruikbare oppervlakte van 704m2 en het kleinste gedeelte telt een bruikbare oppervlakte van 146m2. De totale grondoppervlakte bedraagt +- 46a. Het totale pand werd tot op heden gebruikt door winkelketen 'Budgetslager' en 'Aldi'. Aan de achterzijde van het gebouw is er parkeergelegenheid met in totaal 68 parkeerplaatsen. Voor meer info, contacteer ons! Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Industrie te huur Beringen (RBI90816)
755 €

3580 Beringen

STRATEGISCH GELEGEN MAGAZIJN VAN 129M² Magazijn om aan al uw opslagbehoeften te voldoen. Met een grote elektrische poort voor gemakkelijke toegang, wateraansluiting en elektriciteit is dit magazijn uitermate geschikt voor diverse toepassingen. of het nu gaat om opslagruimte of een functionele werkplaats, dit magazijn biedt flexibiliteit en efficiëntie. Voor meer info of een bezichtiging bel ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Beringen (RBH66176)
Prijs op aanvraag

3580 Beringen

Dit ruime handelspand op een commerciële toplocatie in het centrum van Beringen beschikt over een brede voorgevel met de nodige zichtbaarheid. Naast het gelijkvloers met winkelruimte, kantoren en sanitair beschikt het pand ook over opslagruimte (+/- 300m²) in de kelder. De kelder is toegankelijk via meerdere trappen en een goederenlift. Leveringen kunnen makkelijk gebeuren via de achterzijde van het gebouw. Aankoopoptie mogelijk. TROEVEN: -topligging (markt en stadhuis op 100m) -veel parkeergelegenheid in de onmiddellijke omgeving -deels voorzien van airco -brede vitrine (rolluiken) -opslagruimte EPC-score X. Wg - Vg - Gmo - Gvv - Gvkr Voor meer info: ### of ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Beringen (RBH16084)
1 200 €

3580 Beringen

Volledig uitgerust en onderhouden handelspand op top locatie te Beringen Centrum! Belangrijkste troeven: - Centrale ligging - Kwalitatief afgewerkt - Uitstekend onderhouden - Parking voor de deur - Grote etalage - Airco - Direct instapklaar Wenst u meer info of een vrijblijvende bezichtiging, contacteer dan ons kantoor op het nummer ### en wij helpen u graag verder. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Beringen (RBG44215)
2 500 €

3580 Beringen

Ruim commercieel gelijkvloers of kantoor te huur, gelegen te Beringen. Dit pand heeft een gelijkvloerse oppervlakte van ca. 465 m² (winkel + magazijn). De gevelbreedte bedraagt ca. 12 m. De maandelijkse huurprijs bedraagt 2.500 euro per maand + onroerende voorheffing ten laste van de huurder. Parking voor de deur. Dubbele beglazing // Onmiddellijk beschikbaar // Plannen beschikbaar via ### Het pand kan eventueel opgedeeld worden. Benieuwd naar dit bedrijfsvastgoed regio Beringen? Contacteer ### of ### ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen