Bedrijfsvastgoed te huur - Leerbeek

Er zijn géén zoekertjes gevonden voor uw zoekopdracht.

Maak een e-mail alert om op de hoogte te blijven van nieuwe zoekertjes die aan uw criteria voldoen!


Hieronder zijn nog enkele interessante adressen te vinden in de buurt van Leerbeek (1755).

Handelspand te huur Pepingen (RBH33139)
1 450 €

1670 Pepingen

Immo Pické biedt U deze uiterst gunstig gelegen kantoorruimte aan (gelijkvloers) gelegen op de belangrijkste verbindingsweg tussen Ninove en Halle. Het kantoor biedt alle noodzakelijke comfort en beschikt over een inkomhal, een wachtplaats, een open kantoorruimte/polyvalente ruimte, een afzonderlijk bureau, een keuken, een terras, een toilet, een berging en een stockageruimte. Lasten: aandeel onroerende voorheffing ten laste van huurder. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Pepingen (RBH33138)
1 450 €

1670 Pepingen

Immo Pické biedt U deze uiterst gunstig gelegen kantoorruimte aan (gelijkvloers) gelegen op de belangrijkste verbindingsweg tussen Ninove en Halle. Het kantoor biedt alle noodzakelijke comfort en beschikt over een inkomhal, een wachtplaats, een open kantoorruimte/polyvalente ruimte, een afzonderlijk bureau, een keuken, een terras, een toilet, een berging en een stockageruimte. Lasten: aandeel onroerende voorheffing ten laste van huurder. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Lennik (RBI84490)
1 450 €

1750 Lennik

Uitstekend gelegen handelsgelijkvloers in een gebouw met uitstraling in het commerciële centrum van Lennik. Met een oppervlakte van 226m² op het gelijkvloers beschik je over een zeer ruime handelsruimte. Bovendien is er ook een kelderruimte van 70m², perfect voor stockage. Daarnaast is er ook nog een mooi zuid-oost gericht terras van bijna 85m², ideaal voor horecagelegenheden. De eigendom kan gebruikt worden voor vele doeleinden, zoals winkelruimte, kantoren of horecazaken. Ook uitstekend geschikt als praktijkruimte voor vrije beroepen. Het gebouw is gelegen in het hartje van Lennik, op 50 meter van het marktplein, waar zeer veel commerciële activiteit aanwezig is. Zo heb je verscheidene winkels, horecazaken en overheidsinstanties in de directe omgeving. Ook scholen en verenigingen bevinden zich op wandelafstand, wat ervoor zorgt dat er veel passage is. De ruimtes kunnen naar eigen smaak ingericht worden door de huurders. Achteraan is er reeds een basis keuken voorzien. Het terras kan ook gebruikt worden als private pauzeruimte voor de medewerkers. Nutsvoorzieningen zijn individueel en zijn niet inbegrepen in de huurprijs, er zijn geen gemeenschappelijke kosten. Bekijk de plannen op ERA.be en ontdek de mogelijkheden die dit handelsgelijkvloers te bieden heeft! Meer weten?

400
contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Lennik (RBE46983)
1 650 €

1750 Lennik

** IN OPTIE ** Op zoek naar een nieuwe uitvalsbasis voor uw kantoor op een centrale locatie tussen Ninove en Brussel? Dan hebben wij de ideale oplossing voor u op de Ninoofsesteenweg te Lennik. Dit betreft een modern, compleet instapklaar kantoor (bouwjaar 2008), gelegen op de eerste verdieping. De oppervlakte bedraagt ca. 292 m². Extra troef is de parkeermogelijkheid zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde van het gebouw. Het kantoor is uitgerust met kitchenette, afzonderlijk sanitair, alarm en videoparlofoon. CONTRACT VOOR 1 JAAR MOGELIJK. De maandelijkse huurprijs bedraagt 1.650 euro + btw. Onmiddellijk beschikbaar // Airco aanwezig // Afzonderlijke meters elektriciteit en water // Veel passage en goede zichtbaarheid // Dubbele beglazing // Ruime parkeergelegenheid // Onroerende voorheffing ten laste van de huurder. Benieuwd naar deze moderne kantoren regio Lennik? Contacteer ### of ### ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
4 750 €

1600 Sint-Pieters-Leeuw

Dicht bij alle voorzieningen (Ring, E19, Bus, Station) - In een 100% uitgerust kantorencomplex - Schitterende kantoorruimte te huur van +/- 80m² tot 160m² met alle comfort - Momenteel als volgt ingericht: een open ruimte van +/- 80m², een kantoorruimte met receptie, een magazijnruimte, meerdere parkeerplaatsen voor het gebouw (optioneel). Onmiddellijk beschikbaar Meer weten?

3 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Meerbeke (RBG32975)
1 000 €

9402 Meerbeke

Langs de Brusselsesteenweg bevindt zich deze moderne, volledig geïnstalleerde handelsruimte. Dit handelspand is een echte 'must have' door zijn strategische locatie met makkelijke (gratis) parkeergelegenheid. Deze commerciële ruimte biedt een open oppervlak met open keuken en een technisch lokaal mét toilet. Verder beschikt dit pand over een aparte bureauruimte én veel lichtinval door de grote raampartijen. Het pand is gelegen op slechts 1,5 km van het centrum van Ninove en op minder dan 50 meter van de oprit van de N45 richting Aalst. De eigenaar heeft hier ook gekozen voor geluidswerend glas, zodat er bij gelijk welke activiteit er zal uitgeoefend worden, geen overlast is van het verkeer. Vrij vanaf 01/03/2023. Huurprijs 1000euro/maand. privé autostaanplaats inbegrepen in de huurprijs. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
1 600 €

9400 Ninove

Op een topligging in hartje Ninove staat deze erg goed draaiende tearoom (chocoladehuis) te huur (wegens gezondheidsredenen) waardoor u meteen van start kan gaan in uw eigen pand en verder kan werken op het bestaande, ruim cliënteel van de huidige eigenaars! De zaak blijft open, reserveringen worden verder ingevuld tot er een geschikte overnemer gevonden is. Het pand is gelegen tegenover het Ninia Shopping Center en is een vaste waarde in Ninove Centrum. De zeer centrale ligging, in combinatie met het ruime terras, zorgen voor talrijke bezoeken van fijnproevers met een hart voor een simpele lekkere keuken en een familiale sfeer. Het gelijkvloers heeft een opp. van 125 m² en is piekfijn onderhouden. De indeling is als volgt: verbruikszaal met alle toestellen, compleet uitgeruste keuken, 2 toiletten, bergruimte. De verbruikszaal biedt plaats voor 36 personen en het zomerterras biedt plaats voor 32 personen. Airco voorzien. Extra troef is de voorgelegen parkeergelegenheid (tevens SHOP & GO plaatsen voorzien). Hier is men vrij van brouwer, wat heel veel vrijheid naar aankoop biedt! OVERNAMEPRIJS: IN OVERLEG. Stroomt er ondernemersbloed door uw aderen? Bent u op zoek naar de ideale locatie om uw horecadroom waar te maken? Aarzel niet en leg uw afspraak vast en ontdek meer troeven ter plaatse. Meer weten?

1372
contacteer
details
E-mail
Bellen
4 900 €

9400 Ninove

Te huur POP-UP Baanwinkel op verbindingsweg te Ninove. Deze baanwinkel met magazijn of showroom is gelegen op een verbindingsweg N8 tussen Ninove en Geraardsbergen. Het gebouw bestaat showroom of kantoor van 200m² vooraan en achteraan grote ruimte van 1250m² die kan ingericht worden naar wens. Momenteel is het een grote ruimte die men kan opdelen indien gewenst. Sanitair en parking voor de deur is ook voorzien. Verhuur als POP-UP, minstens 2 maand. Contacteer kantoor voor meer informatie of een bezoek. Meer weten?

1450
contacteer
details
E-mail
Bellen
695 €

1500 Halle

Handelsgelijkvloers te huur. Indeling: commerciële ruimte van circa 50m². kelder: wc en bergruimte met aansluitingen water. Kadaster ten laste van de huurder. Vrij vanaf 01/02/2024. Gelegen vlakbij de vernieuwde Beestenmarkt en shop&go plaatsen. Geen Horeca mogelijk. Meer weten?

50 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Saintes (VAZ94168)
2 950 €

1480 Saintes

Deze ruime kantoorruimte ligt in het hart van het industrieterrein van Saintes, dicht bij de snelweg E429 voor gemakkelijke toegang tot de grote steden. Het biedt een breed scala aan inrichtingsopties, waardoor het ideaal is voor kantoren die grote ruimtes en een goede bereikbaarheid vereisen. Het pand heeft ook +/- 60 m² opslagruimte Meer weten?

255 6 Parkeerplaats(en) 255 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Schepdaal (RBI88058)
1 750 €

1703 Schepdaal

Commerciële TOPLIGGING in het centrum van Schepdaal! De handelsruimte is gelegen deels op het gelijkvloers en deels op de 1ste verdieping, samen goed voor een oppervlakte van 215m². Mogelijkheid om 2 garageboxen bij te huren, deze zijn gelegen achter het gebouw met doorrit aan de linkerkant. De handelsruimte kan worden gebruikt voor diverse zelfstandige of vrije beroepen (kantoor, winkel, praktijkruimte, zelfstandig beroep, vrij beroep, schoonheidsinstituut, kapsalon …), de ruimtes zijn deels moduleerbaar door het weghalen van de scheidingswanden tussen de burelen. De handelsruimte is leegstaand. Centrale verwarming op aardgas en deels via warmtepomp – buitenschrijnwerk in aluminium met superisolerend hoogrendementsglas. Laat je verrassen door deze eigendom en neem contact op met ons kantoor om een bezoek in te plannen! Indeling: Gelijkvloers : Handelruimte (145m²) met burelen, sanitaire ruimte. Technische ruimte. Eerste verdieping: Handelsruimte (70m²) met burelen, keuken en sanitaire ruimte. EPC handelsruimte: energielabel D Meer weten?

500 201 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
Industrie te huur Sint-Pieters-Leeuw (RBH24645)
3 876 €

1600 Sint-Pieters-Leeuw

Fantastisch gelegen nieuwbouw KMO-unit van 486 m² met 162 m² mezzanine te huur aan de ingang van Brussel, op amper 50 m van de R0 exit 17 Brussel-centrum. De loods is voorzien van een sectionale poort, lichtstraat en een polybetonvloer. De vrije hoogte bedraagt 6 m en de diverse nutsleidingen (gas, water,elektr., data) komen individueel binnen in het magazijn. Aanwezigheid van een mezzanine (kantoor, showroom ...) met zicht op het kanaal Brussel-Charleroi. Tal van mogelijkheden op deze unieke toplocatie, onmiddellijk beschikbaar. Aarzel niet en contacteer PANORAMA voor bijkomende inlichtingen, lastenboek, plannen of een vrijblijvend plaatsbezoek ### Meer weten?

648 8 Parkeerplaats(en) 648 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
Industrie te huur Sint-Pieters-Leeuw (RBI29740)
3 913 €

1600 Sint-Pieters-Leeuw

Fantastisch gelegen nieuwbouw KMO-unit van 486 m² met 162 m² mezzanine te huur aan de ingang van Brussel, op amper 50 m van de R0 exit 17 Brussel-centrum. De loods is voorzien van een sectionale poort, lichtstraat en een polybetonvloer. De vrije hoogte bedraagt 6 m en de diverse nutsleidingen (gas, water,elektr., data) komen individueel binnen in het magazijn. Aanwezigheid van een mezzanine (kantoor, showroom ...) met zicht op het kanaal Brussel-Charleroi. Tal van mogelijkheden op deze unieke toplocatie, onmiddellijk beschikbaar. Aarzel niet en contacteer PANORAMA voor bijkomende inlichtingen, lastenboek, plannen of een vrijblijvend plaatsbezoek ### Meer weten?

648 4 Parkeerplaats(en) 648 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
Industrie te huur Sint-Pieters-Leeuw (VBA30733)
15 900 €

1600 Sint-Pieters-Leeuw

Magazijn van 2400 m² (2*1200 m²) (mogelijkheid om deze ruimte op te delen door een RF tussenschot te bouwen) + 3 laadkades binnen en buiten (600 m²+360 m²) + 1000 m² terrein perfect gelegen op Bergensesteenweg. Parkeerplaatsen beschikbaar. Deze uitzonderlijke ruimte kan zowel gebruikt worden voor opslag als voor een werkplaats en een brede waaier aan faciliteiten en operaties. Beveiligd terrein met alarm en bewakingscamera's. De lokalen worden in perfect werkende staat teruggebracht. Aanvang huur op 01/02/24 en beschikbaarheid op 01/01/24. De prijs ziet er als volgt uit: - Magazijn: €10.800 exclusief BTW - Dokken: €3.600 exclusief btw - Terrein: €1.500 exclusief BTW Maandelijkse kosten: - Gemeenschappelijk (onderhoud terrein): €560 exclusief btw - Kortingen: magazijn: €900, kades: €300, grond: €125 Meer huizen? ### Meer weten?

1000
contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Sint-Pieters-Leeuw (RBI56994)
50 €

1600 Sint-Pieters-Leeuw

Het vastgoedkantoor ALBERT stelt u, in samenwerking met Bedrijvencentrum Zennevallei, deze aangename "coworking space" voor. Het Bedrijvencentrum Zennevallei is reeds 30 jaar dé uitvalsbasis voor (startende) ondernemers en is gelegen op een strategische locatie, langsheen de N6, in de nabijheid van de autosnelweg en op wandelafstand van het openbaar vervoer. Naast het gebruik van een bureau in deze coworking space ruimte (uitgerust met airco-installatie), biedt het kantorencomplex u tal van faciliteiten: afgesloten parking met cameratoezicht én laadpaal voor uw elektrische wagen, vergaderzaal met LED-scherm, gemeenschappelijke kitchenette, lobby-ruimte, fietsenstalling, terras en sanitair (toiletten M/V alsook doucheruimte) staan volledig ter uwer beschikking. Verder kan u gebruik maken van de netwerkprinter en zijn er containers aanwezig voor het deponeren van afval. Huurprijs varieert van 50 euro tot 340 euro per maand, afhankelijk van het gebruik. Wenst u meer info of een bezoek ter plaatse? Aarzel dan niet ons te contacteren via ### of via ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Sint-Pieters-Leeuw (RBI56993)
1 050 €

1600 Sint-Pieters-Leeuw

Het vastgoedkantoor ALBERT stelt u, in samenwerking met Bedrijvencentrum Zennevallei, deze kantoorruimte (51m², al dan niet gemeubeld) voor. Het Bedrijvencentrum Zennevallei is reeds 30 jaar dé uitvalsbasis voor (startende) ondernemers en is gelegen op een strategische locatie, langsheen de N6, in de nabijheid van de autosnelweg en op wandelafstand van het openbaar vervoer. Naast het gebruik van de individuele kantoorruimte (uitgerust met airco-installatie), biedt het kantorencomplex u tal van faciliteiten: afgesloten parking met cameratoezicht én laadpaal voor uw elektrische wagen, vergaderzaal met LED-scherm, gemeenschappelijke kitchenette, lobby-ruimte, fietsenstalling, terras en sanitair (toiletten M/V alsook doucheruimte) staan volledig ter uwer beschikking. Verder kan u gebruik maken van de netwerkprinter en zijn er containers aanwezig voor het deponeren van afval. Elk kantoor is bovendien uitgerust met een individueel alarmsysteem dat in verbinding staat met een meldkamer en patrouille. Mogelijkheid tot het huren van een gemeubeld kantoor en een stockageruimte (met/zonder laadpoort) in combinatie met de huur van een kantoorruimte. Wenst u meer info of een bezoek ter plaatse? Aarzel dan niet ons te contacteren via ### of via ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Sint-Pieters-Leeuw (RBI56992)
835 €

1600 Sint-Pieters-Leeuw

Het vastgoedkantoor ALBERT stelt u, in samenwerking met Bedrijvencentrum Zennevallei, deze kantoorruimte (34m²) voor. Het Bedrijvencentrum Zennevallei is reeds 30 jaar dé uitvalsbasis voor (startende) ondernemers en is gelegen op een strategische locatie, langsheen de N6, in de nabijheid van de autosnelweg en op wandelafstand van het openbaar vervoer. Naast het gebruik van de individuele kantoorruimte (uitgerust met een airco-installatie), biedt het kantorencomplex u tal van faciliteiten: afgesloten parking met cameratoezicht én laadpaal voor uw elektrische wagen, vergaderzaal met LED-scherm, gemeenschappelijke kitchenette, lobby-ruimte, fietsenstalling, terras en sanitair (toiletten M/V alsook doucheruimte) staan volledig ter uwer beschikking. Verder kan u gebruik maken van de netwerkprinter en zijn er containers aanwezig voor het deponeren van afval. Elk kantoor is bovendien uitgerust met een individueel alarmsysteem dat in verbinding staat met een meldkamer en patrouille. Mogelijkheid tot het huren van een stockageruimte (met/zonder laadpoort) in combinatie met de huur van een kantoorruimte. Wenst u meer info of een bezoek ter plaatse? Aarzel dan niet ons te contacteren via ### of via ### ! Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Sint-Pieters-Leeuw (RBI56991)
700 €

1600 Sint-Pieters-Leeuw

Vastgoedkantoor ALBERT stelt u, in samenwerking met Bedrijvencentrum Zennevallei, deze kantoorruimte (23m²) voor. Het Bedrijvencentrum Zennevallei is reeds 30 jaar dé uitvalsbasis voor (startende) ondernemers en is gelegen op een strategische locatie, langsheen de N6, in de nabijheid van de autosnelweg en op wandelafstand van het openbaar vervoer. Naast het gebruik van de individuele kantoorruimte (uitgerust met airco-installatie), biedt het kantorencomplex u tal van faciliteiten: afgesloten parking met cameratoezicht én laadpaal voor uw elektrische wagen, vergaderzaal met LED-scherm, gemeenschappelijke kitchenette, lobby-ruimte, fietsenstalling, terras en sanitair (toiletten M/V alsook doucheruimte) staan volledig ter uwer beschikking. Verder kan u gebruik maken van de netwerkprinter en zijn er containers aanwezig voor het deponeren van afval. Elk kantoor is bovendien uitgerust met een individueel alarmsysteem dat in verbinding staat met een meldkamer en patrouille. Mogelijkheid tot het huren van een stockageruimte (met/zonder laadpoort) in combinatie met de huur van een kantoorruimte. Het huren van een gemeubeld kantoor of een dubbele kantoorruimte (2x23m²) met tussendeur, behoort eveneens tot de mogelijkheden ( huurprijs: 1.225 euro / maand, excl. BTW) ! Wenst u meer info of een bezoek ter plaatse? Aarzel dan niet ons te contacteren via ### of via ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Sint-Pieters-Leeuw (RBI56990)
675 €

1600 Sint-Pieters-Leeuw

Het vastgoedkantoor ALBERT stelt u, in samenwerking met Bedrijvencentrum Zennevallei, deze kantoorruimte (21m²) voor. Het Bedrijvencentrum Zennevallei is reeds 30 jaar dé uitvalsbasis voor (startende) ondernemers en is gelegen op een strategische locatie, langsheen de N6, in de nabijheid van de autosnelweg en op wandelafstand van het openbaar vervoer. Naast het gebruik van de individuele kantoorruimte (uitgerust met airco-installatie), biedt het kantorencomplex u tal van faciliteiten: afgesloten parking met cameratoezicht én laadpaal voor uw elektrische wagen, vergaderzaal met LED-scherm, gemeenschappelijke kitchenette, lobby-ruimte, fietsenstalling, terras en sanitair (toiletten M/V alsook doucheruimte) staan volledig ter uwer beschikking. Verder kan u gebruik maken van de netwerkprinter en zijn er containers aanwezig voor het deponeren van afval. Elk kantoor is bovendien uitgerust met een individueel alarmsysteem dat in verbinding staat met een meldkamer en patrouille. Mogelijkheid tot het huren van een stockageruimte (met/zonder laadpoort) in combinatie met de huur van een kantoorruimte. Wenst u meer info of een bezoek ter plaatse? Aarzel dan niet ons te contacteren via ### of via ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Sint-Pieters-Leeuw (RBI36936)
2 950 €

1600 Sint-Pieters-Leeuw

Nieuwbouw handelsgelijkvloers gelegen langsheen de Bergensesteenweg met 132m² aan handelsoppervlakte en fantastische visibiliteit.Deze bestaat uit een receptie, praktijkruimte, toilet, badkamer, stockageruimte, berging en bureauruimte.Aarzel niet om een bezoek aan te vragen via: ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen