Bedrijfsvastgoed te huur - Kortenberg

3 zoekertjes (1 - 3)
Kantoor te huur Kortenberg (RBI64498)
750 €

3070 Kortenberg

Recent gerenoveerde handelsruimte/kantoorruimte, momenteel ijsjeszaak, Ongeveer 40 m2 netjes betegelde ruimte, kitchenette met lichtkoepel, apart toilet. Kwalitatief, Ingebouwde kasten. Nabij supermarkt en postkantoor met veel "passage" nabij station en ander openbaar vervoer. Beschikbaar 1/11/2023 Meer weten?

40
contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Everberg (RBI34558)
2 800 €

3078 Everberg

Prachtige kantoorruimtes te huur in villadomein te Everberg! Dit historisch pand, gelegen tussen Brussel en Leuven, diende vroeger eerst als weeshuis, later als huisvesting voor NATO generaals en wordt nu gebruikt als kantoren. Het pand is nu opgesplitst in 2 delen, waarvan de linkerhelft de kantoren omvat en de rechterhelft een woning. Het werd volledig gerenoveerd in 2021 (vensters, verwarming, sanitair, schilderwerken, ...). De kantoorruimtes beschikken over een totaaloppervlakte van 360m², verdeeld over 3 verdiepingen en 10 ruime bureaus. Er is mogelijkheid om extra ruimte in de kelder (100m²!) bij te huren. Samengevat biedt dit pand u: - 360 m² kantoorruimte met prachtig onthaal, - een luxueuze vergaderzaal, - 10 aparte bureauruimtes - een keuken, - meerdere bergingen - en optioneel een grote kelder voor al uw archief, - dit alles in een prachtig groen kader (afgesloten park) - met privé parking voor de deur (inbegrepen). Huurprijs: 2.800 € per maand, oftewel 93 €/m²/j. Alle nutsvoorzieningen zijn rechtstreeks door de huurder te nemen. Aarzel niet en neem snel contact op voor een afspraak via ### ! Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Kortenberg (RBE25331)
2 000 €

3070 Kortenberg

Vernieuwde kantoorruimte van 205m² gelegen in de Guldendelle industriezone langs de Leuvensesteenweg te Kortenberg. Het kantoorgebouw is op het gelijkvloers reeds bezet door een huurder en werd recent volledig vernieuwd. Op de eerste verdieping bevindt er zich nog een kantoorruimte van 205m² die momenteel nog voorzien is van de huidige indeling, deze kan in samenspraak met de eigenaar gewijzigd worden. Keuken wordt geplaatst door de eigenaar in samenspraak met de nieuwe huurder. 10 parkeerplaatsen inbegrepen in de huurprijs. Voor meer info of een bezoek contacteer Panorama via ### Meer weten?

205 205 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen

We hebben slechts een paar zoekertjes gevonden die overeen komen met uw zoekcriteria.

Maak een e-mail alert om op de hoogte te blijven van nieuwe zoekertjes die aan uw criteria voldoen!


Hieronder zijn nog enkele interessante adressen te vinden in de buurt van Kortenberg (3070) + Deelgemeenten.

Kantoor te huur Zaventem (VAZ59230)
4 676 €

1930 Zaventem

Zaventem, vlakbij de luchthaven en de Ring, moderne kantoren te huur in een groene omgeving. Gemakkelijk bereikbaar, met gratis buitenparkeergelegenheid en lage huurprijzen, vormen ze de perfecte uitvalsbasis voor uw werk aan de Brusselse poort. Energiezuinig gebouw, valse vloeren, valse plafonds, LED-verlichting, enz. Talrijke cateringmogelijkheden in de buurt. Wacht niet te lang! Technische specificaties : - Bedrading - Dubbele beglazing - Vloerbedekking - Keukentje - Sanitair H/D -------------------------------- Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
943 €

1930 Zaventem

Focus op de groei van uw bedrijf met een professioneel kantoor alleen voor u. Blijf verbonden met lokale en internationale klanten en vestig uw bedrijf in de buurt van een internationale luchthaven. U vindt onze werkplek in Elsinore, een van de zes indrukwekkende torens in het levendige bedrijfspark Corporate Village. Met de shuttlebusdienst bent u bovendien slechts vijf minuten verwijderd van de terminal. Richt u op uw werk in een heldere, moderne en energie-efficiënte werkplek, die dankzij de muurhoge ramen baadt in natuurlijk licht. Haal het meeste uit het restaurant en de fitnessruimte op locatie of ontspan tijdens een wandeling in het nabijgelegen park. Maak een thuishaven voor uw bedrijf met 8 vierkante meter aan privékantoorruimte in The Office Operators Brussels Airport , ideaal voor 1 werknemers . Onze kleine kantoren zijn volledig uitgerust en alles is voor u geregeld (van het meubilair tot snelle wifi) zodat u zich kunt focussen op de groei van uw bedrijf. U kunt flexibele kantoorruimte huren voor slechts één dag of voor een langere periode en uw ruimte aanpassen aan de unieke behoeften van uw bedrijf. De privékantoren van Regus omvatten: • Toegang tot ons wereldwijde netwerk met duizenden locaties wereldwijd • Zeer professionele receptie- en ondersteuningsteams • Veilige technologie en wifi op bedrijfsniveau • Printers en toegang tot administratieve ondersteuning • Schoonmaak, voorzieningen en beveiliging • Beschikbare bureauruimte voor een uur, dag of maand • Regelmatige netwerk- en community-evenementen • Gemakkelijk boeken en uw account via onze app beheren • Aanpasbare en flexibele indelingen • Schaal makkelijk op of kies een andere locatie • Met extra toegang tot 50 vierkante meter aan gedeelde werkruimte • Met prijzen vanaf 943€ Alle getoonde foto's zijn van onze locaties, maar komen mogelijk niet overeen met dit betreffende center. Informeer nu Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
263 €

1930 Zaventem

Werk waar en hoe u maar wilt met een coworking-membership van Regus . Met prijzen vanaf 263€ bieden wij de flexibiliteit en vrijheid om aan elke werkstijl tegemoet te komen. Loop gewoon een willekeurige locatie in ons uitgebreide wereldwijde netwerk binnen en ga aan de slag, zo vaak als u nodig hebt. Blijf verbonden met lokale en internationale klanten en vestig uw bedrijf in de buurt van een internationale luchthaven. U vindt onze werkplek in Elsinore, een van de zes indrukwekkende torens in het levendige bedrijfspark Corporate Village. Met de shuttlebusdienst bent u bovendien slechts vijf minuten verwijderd van de terminal. Richt u op uw werk in een heldere, moderne en energie-efficiënte werkplek, die dankzij de muurhoge ramen baadt in natuurlijk licht. Haal het meeste uit het restaurant en de fitnessruimte op locatie of ontspan tijdens een wandeling in het nabijgelegen park. Een coworking-membership van Regus omvat: • Werkplek zonder reservering in een coworkingruimte voor u en één gast • Toegang tot ons wereldwijde netwerk met duizenden locaties wereldwijd • Veilige technologie en wifi op bedrijfsniveau • Printers en toegang tot administratieve ondersteuning • Professionele receptie- en ondersteuningsteams • Schoonmaak, voorzieningen en beveiliging • Regelmatige netwerk- en community-evenementen • Gemakkelijk boeken en uw account via onze app beheren Alle getoonde foto's zijn van onze locaties, maar komen mogelijk niet overeen met dit betreffende center. Informeer nu Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
160 €

1930 Zaventem

Werk waar en hoe u maar wilt met een coworking-membership van Regus. Met prijzen vanaf € bieden wij de flexibiliteit en vrijheid om aan elke werkstijl tegemoet te komen. Loop gewoon een willekeurige locatie in ons uitgebreide wereldwijde netwerk binnen en ga aan de slag, zo vaak als u nodig hebt. Een coworking-membership van Regus omvat: • Werkplek zonder reservering in een coworkingruimte voor u en één gast • Toegang tot ons wereldwijde netwerk met duizenden locaties wereldwijd • Veilige technologie en wifi op bedrijfsniveau • Printers en toegang tot administratieve ondersteuning • Professionele receptie- en ondersteuningsteams • Schoonmaak, voorzieningen en beveiliging • Regelmatige netwerk- en community-evenementen • Gemakkelijk boeken en uw account via onze app beheren Alle getoonde foto's zijn van onze locaties, maar komen mogelijk niet overeen met dit betreffende center. Informeer nu Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Sterrebeek (RBG86936)
995 €

1933 Sterrebeek

Commercieel casco gelijkvloers met een GOUDEN LOCATIE. Het pand heeft een oppervlakte van 67 m² gelegen op een TOP LOCATIE, naast Tervuren. Het project is gelegen op een optimale locatie in het centrum van Sterrebeek en is uitstekend bereikbaar met de auto. Er is 1 kelder van 40 m² en 1 parkeerplaats voorzien. De huurprijs voor de commerciële ruimte bedraagt € 995/maand + BTW. Beschikbaar vanaf 1/02/2024. EPB (nieuwbouw). Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Sterrebeek (RBG86935)
1 095 €

1933 Sterrebeek

Commercieel casco gelijkvloers met een GOUDEN LOCATIE. Het pand heeft een oppervlakte van 74 m² gelegen op een TOP LOCATIE, naast Tervuren. Het project is gelegen op een optimale locatie in het centrum van Sterrebeek en is uitstekend bereikbaar met de auto. Er is 1 kelder van 40m² en 1 parkeerplaats voorzien. De huurprijs voor de commerciële ruimte bedraagt €1095/maand + BTW. Beschikbaar vanaf 1/02/2024. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Sterrebeek (RBG85895)
3 650 €

1933 Sterrebeek

Commercieel casco gelijkvloers (supperette) met EEN GOUDEN LIGGING. Het pand heeft een oppervlakte van maar liefst 241 m² gelegen op een TOPLOCATIE, tussen Sterrebeek en Tervuren. Het project ligt op een toplocatie in het levendige Sterrebeek en is uitstekend bereikbaar met de wagen. Er zijn 3 kelders van 95,7m², 35,8m² en 131,5m² voorzien. Er zijn 4 parkeerplaatsen voorzien. De huurprijs voor de commerciële ruimte bedraagt € 3.650/maand + BTW. Beschikbaar vanaf 1/02/2024. EPB (nieuwbouw). Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Steenokkerzeel (RBI12228)
830 €

1820 Steenokkerzeel

Maximum 2000 karakters. Opgelet: enters / blanco regels tellen als meerdere karakters. Kantoorruimte van 60m² met parkeergelegenheid, nabij verschillende uitvalswegen (E40, E19, Haachtsesteenweg, Mechelsesteenweg). De kantoren bevinden zich op gelijkvloers +/-40m² en de 1e verdieping +/- 20m² alle twee te bereiken vanuit een centrale inkomhal. Totale bruto oppervlakte: +-60m² Op het gelijkvloers bevindt zich een kitchenette en toiletruimte die gedeeld worden met de kantoren op die verdieping, alsook een parkeergelegenheid voor verschillende auto's. Beschikbaar: Onmiddellijk. Forfait voor gemeenschappelijke kosten en privatief verbruik van water, elektriciteit en verwarming: €180/maand Meer weten?

317
contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Zaventem (VWC93716)
3 639 €

1930 Zaventem

Vind een flexibele optie voor uw bedrijf met een kantoortuin die teams van elke grootte ondersteunt. Blijf verbonden met lokale en internationale klanten en vestig uw bedrijf in de buurt van een internationale luchthaven. U vindt onze werkplek in Elsinore, een van de zes indrukwekkende torens in het levendige bedrijfspark Corporate Village. Met de shuttlebusdienst bent u bovendien slechts vijf minuten verwijderd van de terminal. Richt u op uw werk in een heldere, moderne en energie-efficiënte werkplek, die dankzij de muurhoge ramen baadt in natuurlijk licht. Haal het meeste uit het restaurant en de fitnessruimte op locatie of ontspan tijdens een wandeling in het nabijgelegen park. Maak een thuishaven voor uw bedrijf met 45 vierkante meter of kantoortuin in The Office Operators Brussels Airport , ideaal voor 10 werknemers . Onze grote kantoren zijn volledig uitgerust en alles is voor u geregeld (van het meubilair tot snelle wifi) zodat u zich kunt focussen op de groei van uw bedrijf. Vind flexibele kantoorruimte die u kunt huren voor een dag of kies voor een langere periode en pas de ruimte volledig aan de unieke behoeften van uw bedrijf aan. Kantoortuinen van Regus bevatten: • Toegang tot ons wereldwijde netwerk met duizenden locaties wereldwijd • Zeer professionele receptie- en ondersteuningsteams • Veilige technologie en wifi op bedrijfsniveau • Printers en toegang tot administratieve ondersteuning • Schoonmaak, voorzieningen en beveiliging • Beschikbare bureauruimte voor een uur, dag of maand • Regelmatige netwerk- en community-evenementen • Gemakkelijk boeken en uw account via onze app beheren • Aanpasbare en flexibele indelingen • Schaal makkelijk op of kies een andere locatie • Hoogwaardig, ergonomisch meubilair • Met extra toegang tot 110 vierkante meter aan gedeelde werkruimte • Met prijzen vanaf 3639€ Alle getoonde foto's zijn van onze locaties, maar komen mogelijk niet overeen met dit betreffende center. Informeer nu Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Zaventem (VWC93712)
1 579 €

1930 Zaventem

Krijg toegang tot een inspirerende kantoorruimte voor vijf, ontworpen om teams te helpen hun werk zo goed mogelijk te doen. Blijf verbonden met lokale en internationale klanten en vestig uw bedrijf in de buurt van een internationale luchthaven. U vindt onze werkplek in Elsinore, een van de zes indrukwekkende torens in het levendige bedrijfspark Corporate Village. Met de shuttlebusdienst bent u bovendien slechts vijf minuten verwijderd van de terminal. Richt u op uw werk in een heldere, moderne en energie-efficiënte werkplek, die dankzij de muurhoge ramen baadt in natuurlijk licht. Haal het meeste uit het restaurant en de fitnessruimte op locatie of ontspan tijdens een wandeling in het nabijgelegen park. Maak een thuishaven voor uw bedrijf met 30 vierkante meter aan privékantoorruimte in The Office Operators Brussels Airport , ideaal voor 5 werknemers . Onze grote kantoren zijn volledig uitgerust en alles is voor u geregeld (van het meubilair tot snelle wifi) zodat u zich kunt focussen op de groei van uw bedrijf. U kunt flexibele kantoorruimte huren voor slechts één dag of voor een langere periode en uw ruimte aanpassen aan de unieke behoeften van uw bedrijf. De privékantoren van Regus omvatten: • Toegang tot ons wereldwijde netwerk met duizenden locaties wereldwijd • Zeer professionele receptie- en ondersteuningsteams • Veilige technologie en wifi op bedrijfsniveau • Printers en toegang tot administratieve ondersteuning • Schoonmaak, voorzieningen en beveiliging • Beschikbare bureauruimte voor een uur, dag of maand • Regelmatige netwerk- en community-evenementen • Gemakkelijk boeken en uw account via onze app beheren • Aanpasbare en flexibele indelingen • Schaal makkelijk op of kies een andere locatie • Met extra toegang tot 75 vierkante meter aan gedeelde werkruimte • Met prijzen vanaf 1579€ Alle getoonde foto's zijn van onze locaties, maar komen mogelijk niet overeen met dit betreffende center. Informeer nu Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Zaventem (VWC93711)
1 459 €

1930 Zaventem

Boek een volledig kant-en-klaar kantoor voor vier, en wij zorgen ervoor dat alles altijd soepel verloopt. Blijf verbonden met lokale en internationale klanten en vestig uw bedrijf in de buurt van een internationale luchthaven. U vindt onze werkplek in Elsinore, een van de zes indrukwekkende torens in het levendige bedrijfspark Corporate Village. Met de shuttlebusdienst bent u bovendien slechts vijf minuten verwijderd van de terminal. Richt u op uw werk in een heldere, moderne en energie-efficiënte werkplek, die dankzij de muurhoge ramen baadt in natuurlijk licht. Haal het meeste uit het restaurant en de fitnessruimte op locatie of ontspan tijdens een wandeling in het nabijgelegen park. Maak een thuishaven voor uw bedrijf met 20 vierkante meter aan privékantoorruimte in The Office Operators Brussels Airport , ideaal voor 4 werknemers . Onze gemiddelde kantoren zijn volledig uitgerust en alles is voor u geregeld (van het meubilair tot snelle wifi) zodat u zich kunt focussen op de groei van uw bedrijf. U kunt flexibele kantoorruimte huren voor slechts één dag of voor een langere periode en uw ruimte aanpassen aan de unieke behoeften van uw bedrijf. De privékantoren van Regus omvatten: • Toegang tot ons wereldwijde netwerk met duizenden locaties wereldwijd • Zeer professionele receptie- en ondersteuningsteams • Veilige technologie en wifi op bedrijfsniveau • Printers en toegang tot administratieve ondersteuning • Schoonmaak, voorzieningen en beveiliging • Beschikbare bureauruimte voor een uur, dag of maand • Regelmatige netwerk- en community-evenementen • Gemakkelijk boeken en uw account via onze app beheren • Aanpasbare en flexibele indelingen • Schaal makkelijk op of kies een andere locatie • Met extra toegang tot 60 vierkante meter aan gedeelde werkruimte • Met prijzen vanaf 1459€ Alle getoonde foto's zijn van onze locaties, maar komen mogelijk niet overeen met dit betreffende center. Informeer nu Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Zaventem (VBA23013)
Prijs op aanvraag

1930 Zaventem

Keystone vous propose des bureaux flexibles en termes de temps et de surfaces, combinés à une offre de service complète, pour les entreprises à la recherche de nouveaux espaces. Vous pouvez tout aussi bien être intéressés par un bureau de 16m² que pour un plateau de 400m² (ou plus encore). L'énorme avantage est d'avoir cette flexilbilité qui vous permet de pouvoir passer facilement d'une surface à une autre. L’aménagement intérieur est exceptionnel pour que vous vous sentiez au travail, comme chez vous ou mieux encore ! Nous proposons une large gamme de bureaux privés, aménagés sur mesure et adaptés également aux besoins du travail hybride. Vous bénéficiez de plusieurs espaces de détente, de jeux, de salles de réunions, d'espaces conviviaux. les bâtiments disposent de vastes espaces partagés de grande qualité, vous offrant la possibilité de varier les expériences et les manières de travailler. Démarche écoresponsable et durable, en favorisant notamment, l’utilisation de matériaux naturels et le recyclage. Pour tout renseignement: ### ou Dimitri Daem: ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Industrie te huur Zaventem (RBI36814)
Prijs op aanvraag

1930 Zaventem

Build-to-suit bedrijfsgebouw met een oppervlakte van +/- 4.500 m² bestaande uit een opslagruimte van +/- 3.500 m² (of meer/minder) in combinatie met een showroom/kantoor van 1.000 m² (of meer/minder). Fenomenale ligging langs én met visibiliteit van de commerciële Leuvensesteenweg (N2), nabij de R0/E40. De loods met een vrije hoogte van +/- 6 m is voorzien van meerdere sectionale poorten. Tevens mogelijkheid tot het inbouwen van een handelsruimte en/of kantoren. Dit alles op maat van uw wensen en noden, in samenspraak met de ontwikkelaar. Ruime parkeer- en manoeuvreerruimte voorzien op het terrein. Contacteer PANORAMA voor bijkomende (technische) inlichtingen, plannen of een vrijblijvend plaatsbezoek ### Meer weten?

4500 4500 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Zaventem (RBI36811)
Prijs op aanvraag

1930 Zaventem

Build-to-suit bedrijfsgebouw met een oppervlakte van +/- 4.500 m² bestaande uit een opslagruimte van +/- 3.500 m² (of meer/minder) in combinatie met een showroom/kantoor van 1.000 m² (of meer/minder). Fenomenale ligging langs én met visibiliteit van de commerciële Leuvensesteenweg (N2), nabij de R0/E40. De loods met een vrije hoogte van +/- 6 m is voorzien van meerdere sectionale poorten. Tevens mogelijkheid tot het inbouwen van een handelsruimte en/of kantoren. Dit alles op maat van uw wensen en noden, in samenspraak met de ontwikkelaar. Ruime parkeer- en manoeuvreerruimte voorzien op het terrein. Contacteer PANORAMA voor bijkomende (technische) inlichtingen, plannen of een vrijblijvend plaatsbezoek ### Meer weten?

4500 4500 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
Industrie te huur Zaventem (RBI34544)
5 500 €

1930 Zaventem

Fantastisch gelegen magazijnruimte met een oppervlakte van 615 m² te huur langs de commerciële Leuvensesteenweg op amper 750 m van de op- en afrit 20 Kraainem van de E40 met onmiddellijk verbinding naar de R0. Vlotte bereikbaarheid met het openbaar vervoer: er zijn verschillende bushaltes in de nabije omgeving. De loods is uitgerust met een sectionale poort en een afzonderlijke toegangsdeur. Ruime parkeer- en manoeuvreerruimte voorzien op het verhard en beveiligd terrein. Inclusief 9 privatieve parkeerplaatsen. Mogelijkheid tot het bijhuren van kantoren. Contacteer PANORAMA voor bijkomende inlichtingen of een vrijblijvend plaatsbezoek. Meer weten?

615 9 Parkeerplaats(en) 615 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
Industrie te huur Zaventem (RBI32405)
7 110 €

1930 Zaventem

Strategisch gelegen bedrijfsgebouw bestaande uit 972 m² opslagruimte met 216 m² kantoren te huur langs de bedrijvige Leuvensesteenweg. De loods (5 T/m²) met een vrije hoogte van +/- 7,5 m is voorzien van 2 sectionale poorten, een lichtstraat en wordt verwarmd op gas. De ruimtes zijn gesitueerd in een functioneel KMO-park geschikt voor opslag en lichte productie. Fantastisch gelegen net buiten Brussel, vlak bij de Ring en op een boogscheut van Brussels Airport. Binnenkort beschikbaar! Contacteer PANORAMA voor meer inlichtingen of een vrijblijvend plaatsbezoek ### Meer weten?

1188 1188 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Zaventem (RBH82174)
990 €

1930 Zaventem

Fenomenaal gelegen kantoorruimte met een oppervlakte van 112 m² (en meer) te huur (én te koop) naast exit Zaventem-Henneaulaan van de R0 en vlak bij de luchthaven van Zaventem. De lichtrijke kantoren zijn verdeeld in een open space met afzonderlijke burelen en situeren zich in een groter kantoorgebouw met oa. HVAC, lift en LED-verlichting. Het kantoor werd in 2022 gerenoveerd. Ruime parkeermogelijkheden bij het gebouw, zowel binnen als buiten. Ook andere oppervlaktes mogelijk tot 489 m² alsook mogelijk tot aankopen. Vestig uw kantoor op deze unieke locatie en geniet van alle voordelen. Contacteer PANORAMA voor bijkomende inlichtingen of een vrijblijvend plaatsbezoek bezoek ### Meer weten?

112 112 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen