Bedrijfsvastgoed te huur - Houtave

Er zijn géén zoekertjes gevonden voor uw zoekopdracht.

Maak een e-mail alert om op de hoogte te blijven van nieuwe zoekertjes die aan uw criteria voldoen!


Hieronder zijn nog enkele interessante adressen te vinden in de buurt van Houtave (8377).

Handelspand te huur Zuienkerke (RBI10260)
7 000 €

8377 Zuienkerke

Een bedrijfsgebouw dat op vandaag is ingericht voor de voedingsindustrie. Dit pand biedt uitstekende mogelijkheden voor de productie, opslag en distributie van voedingsmiddelen. Met een totale bebouwde oppervlakte van 2.450 m² en een efficiënte indeling, is dit gebouw perfect geschikt voor bedrijven die actief zijn in de voedselsector. Het bedrijfsgebouw voldoet aan de strengste hygiëne- en veiligheidsnormen, waardoor het volledig voldoet aan de eisen van voedselproductie en -verwerking. Het beschikt over speciale ruimtes voor het bereiden, verpakken en opslaan van voedingsmiddelen, evenals koel- en vriesruimtes om de versheid en kwaliteit van producten te waarborgen. Daarnaast heeft het pand ook de faciliteiten en technologieën die nodig zijn voor een efficiënte en geautomatiseerde productie. Het bedrijfsgebouw is goed gelegen nabij de expresweg, waardoor een vlotte logistieke operatie mogelijk is. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid beschikbaar voor zowel medewerkers als vrachtwagens. Dit bedrijfsgebouw biedt een unieke kans voor bedrijven in de voedingsindustrie die op zoek zijn naar een professionele en functionele locatie. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging in te plannen. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
1 400 €

8490 Jabbeke

Dit instapklaar pand onderging een volledige renovatie met kwalitatieve materialen. Indeling: Gelijkvloers (108 m²) bestaande uit: - Landschapsbureel - Sanitair (4,5 m²) - Bureel (10,5 m²) - Keuken - Terrasje Verdieping bestaande uit: - Landschapsbureel Afwerking: - Airco - Parketvloeren - Inbouwverlichting - Gevelverlichting - Alarmsysteem - Camerabewaking - Kogelvrije beglazing (ex bankfiliaal) - Zonnewering Troeven: - Mooie hoekligging - Aantrekkelijke afwerking - Vlot bereikbaar via openbaar vervoer - Op 2km van de E40 Op wandelafstand van het commerciële centrum van Jabbeke en dicht bij diverse winkels en supermarkten. Goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer. Aarzel zeker niet ons te contacteren indien dit bedrijfsvastgoed bestaande uit een kantoor te huur in centrum Jabbeke u mogelijks kan interesseren. Meer weten?

220
contacteer
details
E-mail
Bellen
1 250 €

8490 Jabbeke

Nieuwbouw KMO-unit met een oppervlakte van 311m² (11,85m op 25,62m). Goed gelegen nabij de E40, op- en afrit Jabbeke. De nieuwbouw loods, maakt deel uit van het KMO-project "Permeke", is opgebouwd uit een staalconstructie met geïsoleerde betonpanelen en een vloerplaat die eveneens volledig is geïsoleerd. De loods is toegankelijk via een automatische sectionale poort en afzonderlijke toegangsdeur. Verder is de loods, met een vrije hoogte van +/-6m, voorzien van een lichtstraat met rookkoepel. - Algemeen: brandklasse C - Bestemming: opslagruimte (> 50%), nijverheid, lichte productie, ambacht. - Nutsvoorzieningen: afzonderlijke tellers voor nutsvoorzieningen. - Toilet is voorzien en lichtarmaturen Prijzen per maand, excl. BTW (21%), gemene kosten en onroerende voorheffing (conform aanslagbiljet). Twee private parkeerplaatsen voor de deur. Meer weten?

311 2 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
2 250 €

8200 Sint-Andries

De handelspanden (1.013 m²) in het nieuwbouwproject BelFORT zijn gelegen op een absolute toplocatie in Sint-Andries, op de hoek van Torhoutse Steenweg met de Sint-Sebastiaansstraat, op wandelafstand van het centrum van Brugge, dichtbij winkels en alle invalswegen. BelFORT zal bestaan uit 19 ruime en klassevolle appartementen, 4 handelsruimtes, een ondergrondse parkeergarages met staanplaatsen en garageboxen, alsook 9 bovengrondse staanplaatsen in het binnengebied. Compartimenten: Handelspand 1: 188 m² Handelspand 2: 335 m² Handelspand 3: 238 m² Handelspand 4: 252 m² Afwerking: De handelsruimtes worden opgeleverd met warmtepompen, gietvloeren, kitchenettes en sanitair. Afwerking op maat bespreekbaar. Het Zand en de Markt liggen op 15 minuten wandelen of 5 minuten fietsen. De bushalte ligt aan de overkant van het plein en het station op 10 minuten wandelafstand. Winkels zoals bakkerij, supermarkt, apotheek, beenhouwerij,.. situeren zich in de onmiddellijke omgeving. Gelijkvloerse parkeerplaatsen te huur aan € 50/maand, ondergrondse parkeerplaatsen aan € 85/maand. Onroerende voorheffing ten laste van de huurder. Aarzel zeker niet ons te contacteren indien dit bedrijfsvastgoed bestaande uit een nieuwbouw handelspand te huur in Brugge u mogelijks kan interesseren. Meer weten?

188 188 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
8 500 €

8200 Sint-Andries

Kasteel Tudor in Sint-Andries Brugge - Dit prachtig historisch gebouw in Tudorstijl met meerdere feestzalen leent zich uitermate voor feesten en evenementen. Het kasteel met tal van authentieke stijlelementen situeert zich in een vrij toegankelijk domein van maar liefst 40 ha groot, midden in de bosrijke omgeving van het historische Brugge. De ideale locatie voor recepties, communies, banketten, seminaries, brunch of andere (bedrijfs)evenementen. De zaak heeft een toegelaten maximumcapaciteit van 180 personen. Gebruik van de nabijgelegen publieke parking is toegelaten? Aankoop van het materiaal is mogelijk ! Er is tevens woonmogelijkheid aanwezig ( o.a. leefruimte, keuken, 4 slaapkamers met ensuite badkamer ) Omvat op het gelijkvloers een royale inkom met trappenhal, 2 zalen van 72 en 29 m² en een veranda/orangerie van 54 m², ingerichte keuken, 2 polyvalente ruimtes, berging en toiletten. Op de eerste verdieping vinden we 2 zalen ( 80 m² en 35 m² ), 2 kamers, linnenkamer, berging, kitchenette, bureau en een slaapkamer met badkamer. De tweede verdieping is prive en omvat een living, keuken, eetruimte, 4 slaapkamers met ensuite badkamer, berging, toilet en een afzonderlijke badkamer met grote dressing en inbouwkasten. Het pand is ook volledig onderkelderd en deze bevat de sanitaire ruimtes : dames-, heren- en andersvalidetoiletten ( Lift aanwezig ). Energielabel NR X Bruikbare vloeroppervlakte : 1060 m² Onmiddellijk vrij ! #slimondernemen Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Varsenare (RBI79644)
750 €

8490 Varsenare

Ontdek dit knusse handelspand gelegen op een toplocatie in het centrum van Varsenare. Door de lichtgekleurde gevel is dit huiselijke pand niet te missen. De handelsruimte heeft veel mogelijkheden door zijn goede zichtbaarheid en ruime etalage wat zorgt voor veel lichtinval en visibiliteit. Het pand is ingedeeld in 1 open ruimte voorzien van ingemaakte kasten Daarnaast biedt dit pand een apart toilet met keuken en bergruimte. Mis deze unieke kans niet om een nieuwe onderneming te starten of veder uit te bereiden in het hartje van Varsenare. Neem contact met ons op voor meer informatie en een bezoek. Troeven: * Topligging * Vlot bereikbaar * Instapklaar 1) Stedenbouwkundige bestemming: Wg: Woongebied 2) Beschermd erfgoed: neen 3) Geïnventariseerd erfgoed: niet van toepassing 4) Keuringsattest elektriciteit: ja conform 5) Renovatieverplichting: neen 6) Overstromingsrapport: A geen overstroming Gebouwenscore of G-score: A: geen overstroming gemodelleerd B: kleine kans op overstromingen onder klimaatverandering C: kleine kans op overstromingen D: middelgrote kans op overstromingen Ligging in Signaalgebied: neen Ligging in afgebakende oeverzone of afgebakend overstromingsgebied: neen Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Varsenare (RBG05431)
8 500 €

8490 Varsenare

Fantastisch gelegen nieuwbouw kantoor van 850 m² te huur met uitstekende visibiliteit langs de bedrijvige Gistelsteenweg (verbindingsweg Brugge/Oostende). De hoogkwalitatieve nieuwbouw kantoren zijn voorzien van o.a. verhoogde computer vloer, sanitair, terras (120 m²), zonnepanelen, kelderruimte, etc. Aanwezigheid van uitgebreide parkeermogelijkheden met mogelijkheid om laadpalen te plaatsen. Voorzieningen tot het inrichten van kitchenette alsook bijkomend sanitair aanwezig. Ideaal gelegen op slechts 10 min. van Brugge, 9 min. van de op- en afrit E40 met vlotte verbinding naar E403, A10 en A18 en goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer. Kantoorruimte kan ook gesplitst worden. Onmiddellijk beschikbaar. Contacteer PANORAMA voor het ontvangen van bijkomende inlichtingen of een vrijblijvende afspraak ### Meer weten?

850 1 Parkeerplaats(en) 850 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Varsenare (RBG05430)
3 580 €

8490 Varsenare

Fantastisch gelegen nieuwbouw kantoor van 358 m² te huur met uitstekende visibiliteit langs de bedrijvige Gistelsteenweg (verbindingsweg Brugge/Oostende). De hoogkwalitatieve kantoren zijn voorzien van o.a. verhoogde computer vloer, sanitair, terras, zonnepanelen, kelderruimte, etc. Aanwezigheid van uitgebreide parkeermogelijkheden met mogelijkheid om laadpalen te plaatsen. Voorzieningen tot het inrichten van kitchenette alsook bijkomend sanitair aanwezig. Ook andere oppervlaktes mogelijk (492 m² of 850 m²). Ideaal gelegen op slechts 10 min. van Brugge 9 min. van de op- en afrit E40 met vlotte verbinding naar E403, A10 en A18 en goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer. Onmiddellijk beschikbaar. Contacteer PANORAMA voor het ontvangen van bijkomende inlichtingen of een vrijblijvende afspraak ### Meer weten?

358 1 Parkeerplaats(en) 358 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Varsenare (RBG05429)
4 920 €

8490 Varsenare

Fantastisch gelegen nieuwbouw kantoor van 492 m² te huur met uitstekende visibiliteit langs de bedrijvige Gistelsteenweg (verbindingsweg Brugge/Oostende). De hoogkwalitatieve kantoren zijn voorzien van o.a. verhoogde computer vloer, sanitair, terras (120 m²), zonnepanelen, kelderruimte, etc. Aanwezigheid van uitgebreide parkeermogelijkheden met mogelijkheid om laadpalen te plaatsen. Voorzieningen tot het inrichten van kitchenette, alsook bijkomend sanitair, aanwezig. Ook andere oppervlaktes mogelijk (385 m² of 850 m²). Ideaal gelegen op slechts 10 min. van Brugge en 9 min. van de op- en afrit E40 met vlotte verbinding naar E403, A10 en A18 en goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer. Onmiddellijk beschikbaar. Contacteer PANORAMA voor het ontvangen van bijkomende inlichtingen of een vrijblijvende afspraak ### Meer weten?

492 1 Parkeerplaats(en) 492 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
Industrie te huur Jabbeke (RBI74873)
1 450 €

8490 Jabbeke

Fantastisch gelegen nieuwbouw KMO-unit met een oppervlakte van 311 m² en 3 privatieve parkeerplaatsen te huur op amper 700 m van de E40 op- en afrit 6 Jabbeke. De loods heeft een vrije hoogte van +/- 6 m is toegankelijk via een automatisch sectionale poort en voorzien van een polybetonvloer en lichtstraat. Dankzij de talrijke glaspartijen aan de voorzijde in combinatie met de afzonderlijke toegangsdeur is het mogelijk om een kantoor / showroom (met mezzanine) in te bouwen. Ruime parkeer- en manoeuvreerruimte op de site. Onmiddellijk beschikbaar! De magazijnruimte maakt deel uit van het nieuwbouw KMO-project "Permeke". Contacteer PANORAMA voor bijkomende inlichtingen, plannen of een vrijblijvend plaatsbezoek ### Meer weten?

311 3 Parkeerplaats(en) 311 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Industrie te huur Jabbeke (RBI24103)
4 250 €

8490 Jabbeke

Dit veelzijdige bedrijfsgebouw biedt diverse combinatiemogelijkheden, waaronder showroom, kantoorruimte en opslagruimte. Het gebouw beslaat een totale oppervlakte van 700 m², inclusief een ruime mezzanine van 200 m². De casco ruimte heeft een vrije hoogte tussen 4m en 6m en is aan de achterzijde toegankelijk via een automatische sectionale poort met afzonderlijke toegangsdeur. Dankzij de vele raampartijen op het gelijkvloers en de 1e verdieping alsook de glazen toegangsdeur is het mogelijk om een lichtrijk kantoor in te bouwen aan de straatzijde evenals een showroom. Aanwezigheid van 7 parkeerplaatsen bij het gebouw (5 aan de voorzijde, 2 aan de achterzijde). Bovendien geniet het pand van een uitstekende visibiliteit! Onmiddellijk beschikbaar! Contacteer PANORAMA voor bijkomende inlichtingen, plannen of een vrijblijvend plaatsbezoek ### Meer weten?

700 700 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Handelspand te huur Jabbeke (RBI18030)
1 425 €

8490 Jabbeke

Uitermate goed gelegen KMO unit van 311m² nabij de op- en afrit van de E40. Deze nieuwbouwloods behoort tot het gebouwenbouwencomplex "PERMEKE" en is gebouwd volgens de nieuwste bouwmethodes. Het Geraamte werd opgetrokken uit een staalconstructie en afgewerkt met geïsoleerde (groot formaat type sandwich) betonpanelen, een vloerplaat uit gepolierd beton (isolatiewaarde 10cm XPS-isolatie). Het dak werd uitgerust met een metaaldakplaten constructie (type steeldeck), met een lichtraat (koepel) in het midden. De toegang tot de KMO unit is enerzijds via een sectionale poort van 4,4 op 4m en anderzijds een afzonderlijke toegangsdeur (3 op 4m). Daarnaast werd een raampartij geïnstalleerd op de voorkant van de Unit, die kan dienst doen als raam voor bureel ruimte in toekomstige eerste verdieping. Er zijn twee ondergrondse putten aanwezig, waarvan één septische put (1500L) en één regenwaterput (5000L). Daarnaast zijn er ook zonnepanelen geplaatst voor het privé verbruik van de loods. De vrije hoogte is +/- 6m. Tevens zijn er twee privatieve autostaanplaatsen inbegrepen in de huurprijs. De huurprijs is exclusief BTW en de onroerende voorheffing is ten laste van de huurder. Meer info op kantoor! Meer weten?

311 2 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Industrie te huur Jabbeke (RBG29670)
1 575 €

8490 Jabbeke

Uitermate goed gelegen nieuwbouw KMO-unit met een oppervlakte van 304 m² te huur op amper 450 m van de E40, op- en afrit 6B Jabbeke. De nieuwbouw loods, deel van het nieuwe KMO-project "Permeke", is opgebouwd uit een staalconstructie met geïsoleerde betonpanelen en een vloerplaat die eveneens volledig is geïsoleerd (10 cm XPS-isolatie). Het magazijn is toegankelijk via een automatische sectionale poort (4,4 m H X 4 m B) en grote raampartij (3 m H X 4 m B) met afzonderlijke toegangsdeur. Verder is het magazijn, met een vrije hoogte van +/-6 m, voorzien van: lichtstraat met rookkoepel, polybetonvloer en raampartij aan de voorgevel voor een eventuele eerste verdieping. Veel natuurlijke lichtinval en mogelijkheid dus om een verdieping te creëren met aparte toegang, de vloerplaat is hiervoor verzwaard om dit te kunnen dragen. Ruime parkeer- en manoeuvreerruimte op de verharde site. Oplevering voorzien Q2 2023. Contacteer PANORAMA voor bijkomende inlichtingen, plannen of een vrijblijvend plaatsbezoek ### Meer weten?

304 304 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur De Haan (RBI34800)
2 900 €

8420 De Haan

Overname restaurant 'Edwart' in De Haan Indeling: - gelijkvloers: inkomhal - verbruikszaal - stockeerruimte - toiletten - terras - 1ste V.: geïnstalleerde keuken - verbruikszaal voor 32 plaatsen - 2de V. + 3de V.: appartement Algemeen: - bewezen omzet - gevestigde waarde - mooie locatie - reeds 16 jaar dezelfde uitbater - vrij van brouwer - nieuwe huurovereenkomst: € 2.900 - reden stopzetting: gezondheid - overnameprijs: € 50.000 Aarzel zeker niet ons te contacteren indien dit bedrijfsvastgoed bestaande uit een restaurant over te nemen in De Haan u mogelijks kan interesseren. Meer weten?

154
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Sint-Andries (RBI80442)
Prijs op aanvraag

8200 Sint-Andries

De handelspanden (1.013 m²) in het nieuwbouwproject BelFORT zijn gelegen op een absolute toplocatie in Sint-Andries, op de hoek van Torhoutse Steenweg met de Sint-Sebastiaansstraat, op wandelafstand van het centrum van Brugge, dichtbij winkels en alle invalswegen. BelFORT zal bestaan uit 19 ruime en klassevolle appartementen, 4 handelsruimtes, een ondergrondse parkeergarages met staanplaatsen en garageboxen, alsook 9 bovengrondse staanplaatsen in het binnengebied. Compartimenten: Handelspand 1: 188 m² Handelspand 2: 335 m² Handelspand 3: 238 m² Handelspand 4: 252 m² Afwerking: De kantoorruimtes worden opgeleverd met warmtepompen, gietvloeren, kitchenettes en sanitair. Afwerking op maat bespreekbaar. Het Zand en de Markt liggen op 15 minuten wandelen of 5 minuten fietsen. De bushalte ligt aan de overkant van het plein en het station op 10 minuten wandelafstand. Winkels zoals bakkerij, supermarkt, apotheek, beenhouwerij,.. situeren zich in de onmiddellijke omgeving. Gelijkvloerse parkeerplaatsen te huur aan € 50/maand, ondergrondse parkeerplaatsen aan € 85/maand. Onroerende voorheffing ten laste van de huurder. Aarzel zeker niet ons te contacteren indien dit bedrijfsvastgoed bestaande uit nieuwbouw handelspanden te huur in Brugge u mogelijks kan interesseren. Meer weten?

1013 1013 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Sint-Andries (RBI80431)
3 300 €

8200 Sint-Andries

De handelspanden (1.013 m²) in het nieuwbouwproject BelFORT zijn gelegen op een absolute toplocatie in Sint-Andries, op de hoek van Torhoutse Steenweg met de Sint-Sebastiaansstraat, op wandelafstand van het centrum van Brugge, dichtbij winkels en alle invalswegen. BelFORT zal bestaan uit 19 ruime en klassevolle appartementen, 4 handelsruimtes, een ondergrondse parkeergarages met staanplaatsen en garageboxen, alsook 9 bovengrondse staanplaatsen in het binnengebied. Compartimenten: Handelspand 1: 188 m² Handelspand 2: 335 m² Handelspand 3: 238 m² Handelspand 4: 252 m² Afwerking: De handelsruimtes worden opgeleverd met warmtepompen, gietvloeren, kitchenettes en sanitair. Afwerking op maat bespreekbaar. Het Zand en de Markt liggen op 15 minuten wandelen of 5 minuten fietsen. De bushalte ligt aan de overkant van het plein en het station op 10 minuten wandelafstand. Winkels zoals bakkerij, supermarkt, apotheek, beenhouwerij,.. situeren zich in de onmiddellijke omgeving. Gelijkvloerse parkeerplaatsen te huur aan € 50/maand, ondergrondse parkeerplaatsen aan € 85/maand. Onroerende voorheffing ten laste van de huurder. Aarzel zeker niet ons te contacteren indien dit bedrijfsvastgoed bestaande uit een nieuwbouw handelspand te huur in Brugge u mogelijks kan interesseren. Meer weten?

238 238 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Sint-Andries (RBI80430)
4 000 €

8200 Sint-Andries

De handelspanden (1.013 m²) in het nieuwbouwproject BelFORT zijn gelegen op een absolute toplocatie in Sint-Andries, op de hoek van Torhoutse Steenweg met de Sint-Sebastiaansstraat, op wandelafstand van het centrum van Brugge, dichtbij winkels en alle invalswegen. BelFORT zal bestaan uit 19 ruime en klassevolle appartementen, 4 handelsruimtes, een ondergrondse parkeergarages met staanplaatsen en garageboxen, alsook 9 bovengrondse staanplaatsen in het binnengebied. Compartimenten: Handelspand 1: 188 m² Handelspand 2: 335 m² Handelspand 3: 238 m² Handelspand 4: 252 m² Afwerking: De handelsruimtes worden opgeleverd met warmtepompen, gietvloeren, kitchenettes en sanitair. Afwerking op maat bespreekbaar. Het Zand en de Markt liggen op 15 minuten wandelen of 5 minuten fietsen. De bushalte ligt aan de overkant van het plein en het station op 10 minuten wandelafstand. Winkels zoals bakkerij, supermarkt, apotheek, beenhouwerij,.. situeren zich in de onmiddellijke omgeving. Gelijkvloerse parkeerplaatsen te huur aan € 50/maand, ondergrondse parkeerplaatsen aan € 85/maand. Onroerende voorheffing ten laste van de huurder. Aarzel zeker niet ons te contacteren indien dit bedrijfsvastgoed bestaande uit een nieuwbouw handelspand te huur in Brugge u mogelijks kan interesseren. Meer weten?

335 335 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Sint-Andries (RBI80429)
2 750 €

8200 Sint-Andries

De handelspanden (1.013 m²) in het nieuwbouwproject BelFORT zijn gelegen op een absolute toplocatie in Sint-Andries, op de hoek van Torhoutse Steenweg met de Sint-Sebastiaansstraat, op wandelafstand van het centrum van Brugge, dichtbij winkels en alle invalswegen. BelFORT zal bestaan uit 19 ruime en klassevolle appartementen, 4 handelsruimtes, een ondergrondse parkeergarages met staanplaatsen en garageboxen, alsook 9 bovengrondse staanplaatsen in het binnengebied. Compartimenten: Handelspand 1: 188 m² Handelspand 2: 335 m² Handelspand 3: 238 m² Handelspand 4: 252 m² Afwerking: De handelsruimtes worden opgeleverd met warmtepompen, gietvloeren, kitchenettes en sanitair. Afwerking op maat bespreekbaar. Het Zand en de Markt liggen op 15 minuten wandelen of 5 minuten fietsen. De bushalte ligt aan de overkant van het plein en het station op 10 minuten wandelafstand. Winkels zoals bakkerij, supermarkt, apotheek, beenhouwerij,.. situeren zich in de onmiddellijke omgeving. Gelijkvloerse parkeerplaatsen te huur aan € 50/maand, ondergrondse parkeerplaatsen aan € 85/maand. Onroerende voorheffing ten laste van de huurder. Aarzel zeker niet ons te contacteren indien dit bedrijfsvastgoed bestaande uit een nieuwbouw handelspand te huur in Brugge u mogelijks kan interesseren. Meer weten?

252 252 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Sint-Andries (RWC32398)
2 700 €

8200 Sint-Andries

Ruime en instapklare kantoorruimtes te huur op een commerciele ligging in Sint-Andries, langs een drukke invalsweg naar het centrum van Brugge. Vlotte verbinding naar de expresweg en autosnelweg. Gunstige epc met label B. Bruikbare vloeroppervlakte 326 m² Omvat een onthaal, 5 kantoorruimtes, 2 archiefruimtes, kitchenette, loungehoek ( 17 m² ) en een binnenkoer.( 17 m² ) Beschikbaar 1 februari 2024 Contacteer De Brugse Databank Vastgoed op het nummer ### voor meer info en/of een bezoek ! immokantoor vastgoedmakelaar in Brugge - real estate agent realtor in Bruges Belgium - agence immobilière a Bruges Belgique tags - Kantoorruimte te huur in Sint-Andries Brugge - office space for rent for lease in Bruges Sint-Andries Belgium - office a louer a Bruges Sint-Andries Belgique Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Industrie te huur Sint-Andries (RBH65265)
4 500 €

8200 Sint-Andries

Nieuwbouw handelspand te huur in Sint-Andries langs de Gistelse Steenweg. Mooie visibiliteit! Voldoet aan de meest recente normvereisten inzake EPC. De commerciële ruimte heeft een grootte van 287 m². Indeling en afwerking zijn bespreekbaar en kunnen op maat van de huurder gerealiseerd worden. INDELING: - nieuwbouw handelsgedeelte: 17,8 m x 8,1 m, aangevuld met berging/kitchenette (7,7 m²), sas (4,2 m²) en sanitair (3,63 m²) - bestaande gerenoveerd achterdeel: 141,55 m² - 8 parkeerplaatsen via Sint-Baafsstraat - ruime fietsparking DETAILS: - gevelbreedte ca. 9 meter - voorzijde volledig in glas - verwarming via warmtepomp - ventilatie Onroerende voorheffing ten laste van de huurder. Aarzel zeker niet ons te contacteren indien dit bedrijfsvastgoed bestaande uit een handelspand te huur in Sint-Andries Brugge u mogelijks kan interesseren. Meer weten?

287 287 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen