Bedrijfsvastgoed te huur - Hasselt

77 zoekertjes (1 - 20)
4 950 €

3500 Hasselt

Uitermate goed gelegen bedrijfsgebouw van 1.250 m² te huur op amper 1,6 km van de bedrijvige Kempische Steenweg (N74) met onmiddellijke verbinding naar de Grote Ring rond Hasselt. Deze ligging betreft een uitstekende uitvalsbasis voor de hele regio. De verwarmde loods met een vrije hoogte van 6 m is voorzien van o.a. 2 sectionale poorten, lichtstraten met rookluik, polybetonvloer, LED-verlichting en zonnepanelen. Tevens aanwezigheid van inpandige burelen met warmtepomp. Ruime parkeer- en manoeuvreerruimte voorzien op het verhard en beveiligd terrein. Onmiddellijk beschikbaar. Contacteer PANORAMA voor bijkomende inlichtingen, plannen of een vrijblijvend plaatsbezoek ### Meer weten?

1250 1250 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
4 292 €

3500 Hasselt

Volledig vernieuwde trendy kantoren (412 m²) gelegen op de 4de etage met een prachtig zicht op een toplocatie. Bij dit kantoor horen er 8 parkeerplaatsen (4 binnen en 4 buiten). Deze volledig ingerichte kantoorruimte bestaat uit 8 aparte kantoren, 2 vergaderzalen, sanitair en sociale ruimte met uitgeruste keuken en een toog. De kantoren werden recent vernieuwd met nieuwe vloerbekleding, nieuwe ramen, nieuw sanitair, geverfde muren en plafonds. Er is airco en een nieuw ventilatiesysteem, maar u kan eveneens de schuiframen openzetten. De gemeenschappelijke inkomhal op het gelijkvloers werd eveneens grondig vernieuwd. Liften zijn aanwezig. De gemeenschappelijke lasten (provisie 500€/maand) en de onroerende voorheffing (provisie 500€/maand) zijn ten laste van de huurder. Huurprijs kantoor incl. 30m² archief bedraagt 4.292€/maand, de 4 bijhorende overdekte parkings worden verhuurd aan 75€/parking/maand de 4 bijhorende niet-overdekte parkings aan 100€/parking/maand. INFO ### Meer weten?

412 412 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
499 €

3500 Hasselt

Productieve werkplek voor drie waarbij voor alles is gezorgd. Maak een thuishaven voor uw bedrijf met 15 vierkante meter aan privékantoorruimte in Regus Kapertoren, ideaal voor 3 werknemers. Onze gemiddelde kantoren zijn volledig uitgerust en alles is voor u geregeld (van het meubilair tot snelle wifi) zodat u zich kunt focussen op de groei van uw bedrijf. U kunt flexibele kantoorruimte huren voor slechts één dag of voor een langere periode en uw ruimte aanpassen aan de unieke behoeften van uw bedrijf. De privékantoren van Regus omvatten: • Toegang tot ons wereldwijde netwerk met duizenden locaties wereldwijd • Zeer professionele receptie- en ondersteuningsteams • Veilige technologie en wifi op bedrijfsniveau • Printers en toegang tot administratieve ondersteuning • Schoonmaak, voorzieningen en beveiliging • Beschikbare bureauruimte voor een uur, dag of maand • Regelmatige netwerk- en community-evenementen • Gemakkelijk boeken en uw account via onze app beheren • Aanpasbare en flexibele indelingen • Schaal makkelijk op of kies een andere locatie • Met extra toegang tot 60 vierkante meter aan gedeelde werkruimte • Met prijzen vanaf 499€ Alle getoonde foto's zijn van onze locaties, maar komen mogelijk niet overeen met dit betreffende center. Informeer nu Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
90 €

3500 Hasselt

In het gebouw "Cityloft" kan je deze kwaliteitsvolle afsluitbare kelderberging terugvinden van 10m². Had u graag deze kelderberging bezichtigd? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen op het nummer ### of via mail naar ### Meer weten?

10
contacteer
details
E-mail
Bellen
479 €

3500 Hasselt

Focus op de groei van uw bedrijf met een professioneel kantoor alleen voor u. Maak een thuishaven voor uw bedrijf met 8 vierkante meter aan privékantoorruimte in Regus Kapertoren, ideaal voor 1 werknemers. Onze kleine kantoren zijn volledig uitgerust en alles is voor u geregeld (van het meubilair tot snelle wifi) zodat u zich kunt focussen op de groei van uw bedrijf. U kunt flexibele kantoorruimte huren voor slechts één dag of voor een langere periode en uw ruimte aanpassen aan de unieke behoeften van uw bedrijf. De privékantoren van Regus omvatten: • Toegang tot ons wereldwijde netwerk met duizenden locaties wereldwijd • Zeer professionele receptie- en ondersteuningsteams • Veilige technologie en wifi op bedrijfsniveau • Printers en toegang tot administratieve ondersteuning • Schoonmaak, voorzieningen en beveiliging • Beschikbare bureauruimte voor een uur, dag of maand • Regelmatige netwerk- en community-evenementen • Gemakkelijk boeken en uw account via onze app beheren • Aanpasbare en flexibele indelingen • Schaal makkelijk op of kies een andere locatie • Met extra toegang tot 50 vierkante meter aan gedeelde werkruimte • Met prijzen vanaf 479€ Alle getoonde foto's zijn van onze locaties, maar komen mogelijk niet overeen met dit betreffende center. Informeer nu Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen

3500 Hasselt

3 150 € - 1 350 000 €

RESIDENTIE "RENAISSANCE" EXCLUSIEVE VILLA-APPARTEMENTEN EN HANDELSPAND OP DE KLEINE RING IN HASSELT! Met Residentie Renaissance laten we u onderdompelen in deze exclusieve villa-appartementen in het kloppend hart van Hasselt. Met de nadruk op cultureel en culinair genot. Met de mooiste boetieks en restaurants binnen handbereik en met elke dag wel een nieuwe ontdekking om het hoekje. Binnen dit project laten we niets aan het toeval over: ·Exclusief woonproject met een historische uitstraling ·8 lichtrijke villa-appartementen met een uitzonderlijke bouwbreedte van 14 meter ·Op een toplocatie, grenzend aan de kleine ring in het hart van Hasselt ·Van 170m² tot 200m² woonplezier met 2 grote terrassen zowel aan de voor- als achterzijde ·Ongeëvenaarde afwerkingsgraad met hoge budgetten ·De afwerking en uitrusting van elk appartement gebeurt geheel naar eigen smaak en keuze ·Zonnepanelen, airco, vloerverwarming,… ·5 jaar vrijstelling van onroerende voorheffing (E-peil < 20) ·Mogelijkheid tot aankoop van ondergrondse dubbele garage en/of staanplaats Wij staan uiteraard steeds te uwer beschikking in geval van vragen of voor een afspraak via het nummer ### Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 168 - 270 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
1 000 €

3500 Hasselt

Deze handelsruimte bevindt zich vlakbij de grote ring van Hasselt. Langs de straatzijde kan u de handelsruimte terugvinden. Aan de achterzijde van dit pand bevindt zich nog een opslagruimte van 139 m²! Had u dit pand graag bezichtigd? Aarzel niet om ons te contacteren op het nummer ### of via ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Industrie te huur Hasselt (RBI79926)
2 490 €

3500 Hasselt

Deze ruime bedrijfshal (+/- 630m²) met parking en buitenruimte beschikt over een lichtstraat, automatische sectionaal poort met ramen, loopdeur, polybetonvloer en een raam in de gevel. het terrein is volledig omheind en beschikt over een automatische schuifpoort. De parking is verlicht. De hal is gelegen in bedrijventerrein Hasselt-Kiewit en vlot bereikbaar via de E314 en de N74 (Hasselt-Eindhoven). De onroerende voorheffing is ten laste van de huurder. Huur 2.490 € (excl. 21% BTW). Vrije hoogte bedraagt maximaal 6M. Beschikbaar in overleg. INFO ### Meer weten?

630
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Hasselt (RBI79749)
6 500 €

3500 Hasselt

Ontdek deze Toplocatie in het hart van Hasselt Welkom in het bruisende centrum van Hasselt, waar een unieke handelskans op je wacht! Dit hoekpand, gelegen in de meest begeerde winkelstraat van de stad, biedt een fantastische zichtlocatie. Hoekpand met uitstekende zichtbaarheid Dit hoekpand is niet zomaar een handelsruimte; het is een markante zichtlocatie die opvalt tussen de winkels. Met extra ramen biedt dit hoekpand niet alleen maximale zichtbaarheid, maar ook overvloedig natuurlijk licht dat de winkelruimte verlevendigt. Toplocatie in winkelstraat van Hasselt Gesitueerd in de belangrijkste winkelstraat van Hasselt, verwelkom je dagelijks een continue stroom van passerend publiek en enthousiaste shoppers. De strategische ligging midden in het centrum maakt dit handelspand de perfecte keuze voor wie wil profiteren van de levendige sfeer van de stad. Kenmerken van het handelspand: - ruime handelsruimte - ideaal als boetiek, showroom, of detailhandel - hoogwaardige zichtbaarheid met grote ramen - centrale ligging in Hasselt De snelste manier om een bezoek te brengen aan dit handelspand? Vraag je bezoek aan via de rode knop op onze website ### ) of je kan ons telefonisch contacteren via ### Tot binnenkort Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Hasselt (RBI76633)
Prijs op aanvraag

3500 Hasselt

HORECAZAAK OP TOP LOCATIE, CENTRUM HASSELT. Ligging: THE KING GEORGE is een historische landmark, ooit de eerste Engelse Pub in België, gelegen op de Hasseltse Grote Markt. Indeling : Verbruikzaal met toog, toiletten, kelder ruimte, 1e verdiep, 2e verdiep, Zolder ruimte. Omschrijving: Op de heraangelegde Grote Markt, met nieuwe zomer- en winterterrassen, is dit pand, zowel met de Hasselaren als met de toeristen, een publiekstrekker. Deze horeca zaak, met een totaal oppervlakte van 390 m2 (+ kelder- en zolder ruimte) heeft een gezellige gelagzaal met bar, met een oppervlakte van 136 m2. Rechtstreeks, in aansluiting op de voorgevel, beschikt The King George over een overdekt en verwarmd terras. (tijdens het lente- en zomer seizoen geeft de Stad Hasselt ook een buitenterras in concessie, tegenover het pand, midden op de Grote Markt) Bijzonderheden: -EPC: E (geldig tot 2033) Werken dakisolatie, gepland na vertrek huidige huurder. - Het pand, vrij van Brouwerij, leent zich tot diverse horeca concepten en tot een uitbating met een eigen identiteit. - De twee verdiepingen worden gebruikt als kantoor en stockage ruimte. - Vrij vanaf: 01/01/2024 Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Hasselt (RBI76627)
Prijs op aanvraag

3500 Hasselt

Kantoorruimte van 405m² te huur op toplocatie in Hasselt! Ligging: De Kantoorruimte is gelegen in het oud gasthuis op de kleine ring in Hasselt. Het charmante gebouw ligt tegenover Quartier Bleu en ligt op wandelafstand van verschillende faciliteiten zoals winkels en restaurants. Het is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Beschrijving: We betreden het gebouw via de gemeenschappelijke inkom deur. Het is een impressionant pand met een prachtige voorgevel. De kantoorruimte is gelegen op de 2de verdieping te bereiken via trap of lift. Op het moment worden nog renovatie werken uitgevoerd die binnenkort zullen afgerond worden. In de kantoorruimte is er individuele verwarming en airco. Ook zal er een kitchenette en zullen er toiletten voorzien zijn. Een bezoek is zeker aanbevolen! Troeven: - Standingvol gebouw - Gunstige locatie Extra's: - Ondergrondse parkeerplaatsen en archiefruimte kunnen mee gehuurd worden - Gemeenschappelijke kosten 415 euro/maand Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Hasselt (RBI70156)
4 400 €

3500 Hasselt

432m² recent opgefriste kantoren met parking gelegen aan de Maastrichtersteenweg te Hasselt . Het gelijkvloers (343m²) omvat een inkomhal met ontvangstbalie, 8 aparte kantoren en een landschapskantoor, een keuken met eetruimte, een ruime vergaderzaal, een directiekantoor en toiletten. Het eerste verdiep (89m²) is zowel bereikbaar is via een interne trap als via de lift en bestaat uit 4 aparte kantoren, een keuken, een ruim terras en toiletten.Deze modern uitgeruste kantoren zijn voorzien van alle nodige faciliteiten zoals o.a. een computervloer, plafondtegels met LED verlichting en koeling (regelbaar per individueel kantoor). Tevens is er een extra bergruimte (20 m²) op de kelderverdieping waar de overdekte parking zich eveneens bevindt. Verder is er aan de achterzijde van het gebouw een niet-overdekte parking die bereikbaar is vanuit de kantoren.De kantoren zijn centraal gelegen tussen de Kleine Ring en de Grote Ring. 3 afritten van de E313 bevinden zich op enkele minuten rijden. Er is een bushalte vlak voor de deur en het gezellige stadscentrum is op wandelafstand. Mogelijkheid om extra parkings bij te huren (zowel buiten en/of ondergrondse autostaanplaatsen). Beschikbaar op ### Onroerende voorheffing en gemeenschappelijke kosten zijn ten laste van de huurder. De prijs bedraagt 4.400/maand incl. 5 parkeerplaatsen en de bergruimte. Er kunnen extra nog 5 parkeerplaatsen bij gehuurd worden. Er is een publiciteitstotem aan de inkomdeur. BEL ### Meer weten?

432
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Hasselt (RBE05361)
6 500 €

3500 Hasselt

Topgelegen hoeklocatie met veel passage en een goede zichtbaarheid, aan de Koning Albertstraat te Hasselt. Aangrenzende enseignes: Delhaize, Casa, Standaard boekhandel, Hema, Flying Tiger, Kruidvat, Mayerline, We Fashion, Gerry Weber, ... Dit betreft een commercieel gelijkvloers van 140 m² + kelder, bruikbaar als stockruimte. De maandelijkse huurprijs bedraagt 6.500 euro. Energielabel: B. Benieuwd naar deze handelseigendom te huur in het centrum van Hasselt? Contacteer ### of ### . ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Hasselt (RBI69377)
1 950 €

3500 Hasselt

Winkel, totaal 140,50m², verdeeld over 92m² gelijkvloers en 48,50m² op de 1 ste verdieping. Etalage: 10,50m Commercieel zeer goed gelegen met zeer gekende winkels als buren, zoals scapa, Essentiel, Woody, Cosy, Copines enz. Momenteel is de winkel gelijkvloers ingericht voor de verkoop van sigaren en voorzien van een humidor. Mits een kleine aanpassing kan de ruimte gebruikt worden voor andere handelsdoeleinden. Op de verdieping, beschikt men over een grote ruimte voorzien van een keuken en uitgevend op een terras. Het pand is perfect in orde en onmiddellijk beschikbaar. EPC label D Onroerende voorheffing: € 250,00 per maand Bezichtigen: na afspraak via ons kantoor of bellen met Lucy Verlinden ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Hasselt (RBI69285)
Prijs op aanvraag

3500 Hasselt

ROYALE COMMERCIËLE RUIMTE OP DE KLEINE RING Uw kantoor, praktijkruimte of handelspand op toplocatie op de Kleine Ring van Hasselt? Dat kan! Ontdek het exclusieve nieuwbouwproject Fendi, gelegen pal tegenover het nieuwe stadhuis ’t Scheep. Dankzij de klassevolle architectuur en de sublieme ligging heeft u aan uitstraling en visibiliteit geen gebrek! Laat u binnen verrassen door de royale ruimtes die nog volledig naar eigen wens op te delen alsook in te richten zijn. Wij bieden de ruimte aan in 2 aparte praktijken, eentje van 328m2 en eentje van 172m2 (VERKOCHT). In de ondergrondse garage kunnen er nog ruim voldoende autostaanplaatsen aangekocht of gehuurd worden. Inrit garage via de Welvaartstraat. Voor meer informatie of een bezichtiging ter plaatse bezoek onze website ### of contacteer ons op ### wij maken graag tijd voor u vrij! Volg ons voor de laatste nieuwigheden zeker ook op social media. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Hasselt (RWC32162)
1 875 €

3500 Hasselt

Ons kantoor staat te huur en komt vrij vanaf 02/2024. Mooi grote ruimte, alle kosten voor verwarming, airco, elektriciteit, water en internet zijn inbegrepen zonder afrekening. Ook is er een gemeenschappelijke keuken met alle apparatuur beschikbaar. Ruim voldoende parking aan de deur & aparte ingang! We zijn bereid om een deel van de huur te subsidiëren voor de eerste 6 maanden. Heeft u vragen? Gelieve me te contacteren op het nummer ### Zeer eenvoudig te bereiken met de wagen en zelfs met het openbaar vervoer, halte op 100m Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Hasselt (RBI65378)
4 000 €

3500 Hasselt

Ruim kantoor/handelspand met ondergrondse parking op toplocatie aan de kleine ring van Hasselt Ligging: + Ideale locatie voor uw onderneming aan de kleine ring in Hasselt + Gelegen aan een uitvalsweg van het bruisende centrum + Openbaar vervoer op wandelafstand + Vlakbij het Dusartplein + Hoekpand met een zeer goede visibiliteit Troeven: + Bruikbare oppervlakte van 205m² + In te richten naar eigen wens dankzij de afwerking met gyprocwanden + Momenteel ingedeeld in: ontvangstruimte, 3 afzonderlijke bureauruimtes, 1 werkeiland en 2 vergaderzalen waarvan 1 aangrenzend aan een bureauruimte + Sanitair met 2 toiletten + Afzonderlijke keuken waar plaats is voor de technische elementen + Het geheel wordt verwarmd met vloerverwarming op aardgas + Iedere ruimte is voorzien van airco + 3 bergingen (waarvan 2 in de kelder), ideaal als archiefruimte + Een volledige verdieping in de ondergrondse garage met 14 staanplaatsen + Beschikbaar vanaf begin april (vroeger in samenspraak) + De overname van de inboedel is bespreekbaar (kasten, bureau's, bureaustoelen, zithoek, raamdecoratie, etc) Contact: Bent u op zoek naar een handelspand voor uw bedrijf met een zeer goede visibiliteit? Aarzel dan niet en contacteer ons op het nummer 011/22.22.95!.. Voor meer info, ga naar ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Industrie te huur Hasselt (RBI57771)
7 565 €

3500 Hasselt

Multifunctioneel bedrijfsgebouw gelegen op het industrieterrein 'Stadsheide' (Hasselt), vlakbij de Corda Campus. Goede verbinding met zowel de E314 als de E313. Dit multifunctionele gebouw bestaat uit een combinatie van showroom, kantoren en verschillenden magazijnen/ateliers. Brede waaier van mogelijkheden op deze site, oppervlaktes van 300 tot 3000m² beschikbaar. KENMERKEN GEBOUW: - oppervlakte: 1200m² - VH: 4,5m - 1 sectionaalpoort - verwarming: aerothermen op gas KENMERKEN SHOWROOM/KANTOOR: - oppervlakte: 450m² (300m² showroom, 150m² kantoor) - indeling: showroom, 2 landschapskantoren, vergaderzaal, sanitair, kitchenette - voorzien van airconditioning TROEVEN: - zeer goede locatie in de nabijheid van de Corda-campus - mogelijkheid om als één grote ruimte te gebruiken, maar ook opdeelbaar in verschillende units (aparte nutsleidingen en sanitair zijn reeds voorzien) - zeer goede stroomvoorziening Kortom een gebouw op een centrale locatie met een waaier aan mogelijkheden! Iab – Vg – Gmo – Gvkr – Gvv Meer info: ### of ### Meer weten?

5850
contacteer
details
E-mail
Bellen
Industrie te huur Hasselt (RBI57770)
Prijs op aanvraag

3500 Hasselt

Multifunctioneel bedrijfsgebouw gelegen op het industrieterrein 'Stadsheide' (Hasselt), vlakbij de Corda Campus. Goede verbinding met zowel de E314 als de E313. Dit multifunctionele gebouw bestaat uit een combinatie van showroom, kantoren en verschillenden magazijnen/ateliers. Er kunnen eveneens kleinere ruimtes gehuurd worden in dit complex, gaande van 300m² tot 3000m². KENMERKEN GEBOUW: - oppervlakte: 3000m² - VH: 4,5m - 6 sectionaalpoorten - verwarming: aerothermen op gas KENMERKEN SHOWROOM/KANTOOR: - oppervlakte: 450m² (300m² showroom, 150m² kantoor) - indeling: showroom, 2 landschapskantoren, vergaderzaal, sanitair, kitchenette - voorzien van airconditioning TROEVEN: - zeer goede locatie in de nabijheid van de Corda-campus - mogelijkheid om als één grote ruimte te gebruiken, maar ook opdeelbaar in verschillende units (aparte nutsleidingen en sanitair zijn reeds voorzien) - zeer goede stroomvoorziening Kortom een gebouw op een centrale locatie met een waaier aan mogelijkheden! Iab – Vg – Gmo – Gvkr – Gvv Meer info: ### of ### Meer weten?

5850
contacteer
details
E-mail
Bellen
Industrie te huur Hasselt (RBI57767)
3 440 €

3500 Hasselt

Centraal gelegen magazijn op het industrieterrein 'Stadsheide' (Hasselt), vlakbij de Corda Campus. Goede verbinding met zowel de E314 als de E313. Deze magazijnruimte is voorzien van 2 poorten een sanitaire cel en ingebouwde kantoren. Op deze site zijn units van 300 tot 3000m² beschikbaar. KENMERKEN GEBOUW: - oppervlakte: 750m² - VH: 4,5m - 2 sectionaalpoorten - verwarming: aerothermen op gas - ingebouwde kantoren + sanitair TROEVEN: - zeer goede locatie in de nabijheid van de Corda-campus - mogelijkheid om grotere oppervlaktes te creëren Iab – Vg – Gmo – Gvkr – Gvv Meer info: ### of ### Meer weten?

5850
contacteer
details
E-mail
Bellen