Bedrijfsvastgoed te huur - Halle

23 zoekertjes (1 - 20)
Industrie te huur Halle (VWD07177)
7 729 €

1500 Halle

Wegens verhuis van VCD R. DEVROEDE naar een geschikter bedrijfspand stelt Knight Frank te huur nabij het centrum van Halle, een vastgoedcomplex bestaande uit een showroom met kantoren, opslag en atelier en een ruime parking met een twintigtal plaatsen. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Halle (RBI56316)
3 333 €

1500 Halle

Ruim winkelpand, gelegen in het centrum van Halle, voorheen ‘Ici Paris XL’. De oppervlakte bedraagt 230 m² op het gelijkvloers + bovengelegen verdieping. Kelder aanwezig. De maandelijkse huurprijs bedraagt 3.333 euro per maand. Onroerende voorheffing ten laste van de huurder. Benieuwd naar dit bedrijfsvastgoed te huur regio Halle? Contacteer ### of ### ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelsfonds te huur Halle (RBI51752)
1 750 €

1500 Halle

Opslagplaats 340 m². Nieuwbouw loods van 340m² ; uiterst gunstig gelegen. Het magazijn is voorzien van een sectionale poort (hoogte 4 m) en bekleed met een polybetonvloer, De vrije hoogte bedraagt 5m en de diverse nutsleidingen (water,elektr.,data) komen individueel binnen. Draagkracht vloer 1T/m². Beschikbaar vanaf 01/11/2023. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelsfonds te huur Lembeek (RBI51751)
1 750 €

1502 Lembeek

Opslagplaats 340 m². Nieuwbouw loods van 340m² ; uiterst gunstig gelegen. Het magazijn is voorzien van een sectionale poort (hoogte 4 m) en bekleed met een polybetonvloer, De vrije hoogte bedraagt 5m en de diverse nutsleidingen (water,elektr.,data) komen individueel binnen. Draagkracht vloer 1T/m². Beschikbaar vanaf 01/11/2023. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Halle (RBI31492)
1 200 €

1500 Halle

Instapklaar hoekpand (kantoor of commercieel gelijkvloers), gelegen in het centrum van Halle. Dit pand heeft een gelijkvloerse oppervlakte van ca. 75 m² (momenteel Dienstenchequekantoor). Het pand bestaat uit een winkel/kantoorruimte, een kitchenette en een aparte ruimte met twee afzonderlijke toiletten. De maandelijkse huurprijs bedraagt 1.200 euro + 70 euro/maand (= provisie water, gemeenschappelijke kosten) + onr.voorh. (1.153 Euro/jaar) EXTRA TROEF: RUIME VITRINES, DIE ZORGEN VOOR VEEL LICHTINVAL EN VISIBILITEIT. Benieuwd naar deze moderne kantoorruimte regio Halle? Contacteer ons gerust: ### of ### ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Halle (RBI14721)
795 €

1500 Halle

Handelsruimte met zeer goede visibiliteit vlakbij parking. Inrichting: 2 winkelruimtes waarvan 1 met aansluiting water. Keuken en wc. Beschikbaar vanaf 01/09/2023. Gelegen in het Montmartre van Halle , tegenover parking en shop& go plaatsen. Huidig verbruik verwarming + elektriciteit: 153 €/ maand Onroerende voorheffing ten laste van de huurder. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Halle (RBI04540)
1 100 €

1500 Halle

Karaktervol handelspand op de hoek van de Volpestraat en de Nieuwstraat. De indeling is actueel als volgt (VOLPESTRAAT): Commercieel gelijkvloers ca. 84 m², uitgerust met kitchenette, douche, toilet, ruime kelder (62.5 m²) met technieken, een ingerichte eerste verdieping toegankelijk via vaste trap in de winkel (commercieel gebruikt in het verleden, ca. 57 m²). De ligging is top. En dit met recht en reden. Er is een prima verbinding, midden in het centrum met alle voorzieningen, als de verbindings- en snelwegen. Je hebt heel wat winkels in de buurt en toch is het er rustig wonen. Scholen in de buurt? Check! Nabij het Albertpark? Check! (Shop and Go) parking voor de deur. CV AARDGAS. AFZONDERLIJKE METERS ELEK EN GAS. De maandelijkse huurprijs bedraagt 1.100 euro. Onroerende voorheffing ten laste van de huurder. Meer weten?

110
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Lembeek (RBD05497)
1 600 €

1502 Lembeek

Ruime gelijkvloerse praktijk-, kantoor- en/of commerciële ruimte, nabij de Ring rond Brussel. Bestaande uit: op het gelijkvloers: inkom en ontvangsthal, keuken ,berging, toiletten , 1ste kantoorruimte (67m²) en 2 burelen (13.50m² en 11.50m² ). Op de kelderruimte een archiefruimte (18 m²) en ingerichte kelderruimte ( 24m²). Onmiddellijk vrij!. Bruto oppervlakte : +- 180 m² Vlakbij openbaar vervoer, centrum Lembeek & E19. Meer weten?

3 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Halle (RBH88997)
1 000 €

1500 Halle

ALBERT stelt u deze commerciële winkelruimte voor in het hart van Halle. Door de grote parking voor de deur is een parkeerplaats vinden hier een geen probleem en wordt hierdoor een natuurlijke flow van mensen die passeren aan de vitrine gegenereerd. De winkelruimte zelf is ruim en biedt veel mogelijkheden voor verschillende soorten winkels. De grote etalageramen zorgen voor veel natuurlijk licht en een aantrekkelijke uitstraling. Kortom, deze winkelruimte in Halle biedt veel mogelijkheden voor ondernemers die op zoek zijn naar een goed bereikbare locatie voor hun bedrijf. Onmiddellijk beschikbaar. Totale Huurprijs = € 1000. Onroerende voorheffing ten laste van de huurder. Contacteer ons voor meer informatie of een bezoek via ### - ### - ### Meer weten?

100 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Halle (RBH73681)
2 650 €

1500 Halle

Gelegen in het commerciële hart van Halle, stelt Albert u dit commercieel CASCO handelspand voor met ongeveer 250 m² beschikbare winkelruimte. Als exploitant heeft u de volledige vrijheid om dit pand in te richten naar eigen smaak. Onmiddellijk VRIJ!! Geen HORECA/SNACK/... mogelijk, wel RETAIL/KANTOOR/VRIJ BEROEP. Laad- en losstrook voor de winkel beschikbaar. Afwerking kan in samenspraak met de eigenaar gebeuren. EPC-klasse B. Contacteer ons voor meer info/een bezoek => ### of ### . Meer weten?

250
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Halle (RBH32931)
3 508 €

1500 Halle

Maandagmarkt. Door haar goede commerciële ligging is dit pand uiterst geschikt voor handel (veel passage en goede zichtbaarheid). Men geniet hier van een bijzonder gunstige ligging met zijn diverse aanbod van scholen, winkels, supermarkten, sportfaciliteiten en bruisende horeca. Het pand heeft een gelijkvloerse oppervlakte van 90 m² + bovengelegen verdiepingen, bruikbaar als stockruimte. Het pand is beschikbaar vanaf 01 NOVEMBER 2023 (‘Rituals’). Onroerende voorheffing ten laste van de huurder. De maandelijkse huurprijs bedraagt 3.508 euro. Benieuwd naar de mogelijkheden van dit pand? Maak dan snel uw afspraak via ### of ### De gegeven informatie en opgegeven oppervlaktes zijn louter indicatief en houden geen enkele juridische verbintenis in. EPC in opmaak. ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Halle (RBH07267)
2 500 €

1500 Halle

Kantoorruimtes/praktijkruimtes gelegen in een authentiek pand (volledig gerenoveerd) met een prachtige uitstraling en vlotte bereikbaarheid (10 minuten wandelafstand van het treinstation + gelegen op verbindingsweg). Kantoren worden nog afgewerkt (airco's, binnendeuren, buitenaanleg, automatische poort) . Oppervlakte: vanaf 160,00m² (mogelijkheid om meer oppervlakte bij te huren). Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Halle (RBH07213)
795 €

1500 Halle

Handelsruimte bestaande uit: grote ruimte, apart bureau, kitchenette met alle aansluitingen, WC, berging met recente verwarmingsketel (Bulex) Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Halle (RBG92700)
4 500 €

1500 Halle

Modern handelsgelijkvloers/kantoor met een uitzonderlijke gevelbreedte, een oppervlakte van ca. 377 m² + zolderruimte, gelegen in het centrum van Halle. Dit betreft een instapklaar pand; Recent geïsoleerd dak, 4 airco’s split verdeeld over de oppervlakte van de winkel, parket over de volledige oppervlakte, nieuw geïsoleerd dak; prachtige ligging op de gerenoveerde Markt. De maandelijkse huurprijs bedraagt 4.500 euro. Het gelijkvloers kan tevens gekocht worden aan 875.000 Euro. Onroerende voorheffing ten laste van de huurder. Benieuwd naar dit bedrijfsvastgoed te huur of te koop regio Halle? Contacteer ### of ### ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Halle (RBG83233)
2 000 €

1500 Halle

Handelsgelijkvloers of kantoor te koop, gelegen in de Basiliekstraat te Halle. Dit pand is gelegen nabij winkels, restaurants en openbaar vervoer. De gelijkvloerse opp. bedraagt ca. 229 m². Het pand is onmiddellijk beschikbaar. Het is tevens mogelijk om dit gelijkvloers aan te kopen. Benieuwd naar dit bedrijfsvastgoed te te huur in Halle? Contacteer ### of ### ### Meer weten?

229
contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Halle (RBG67055)
2 000 €

1500 Halle

Moderne instapklare handelseigendom te huur, gelegen in het centrum van Halle. Door haar goede commerciële ligging is dit pand uiterst geschikt voor handel, (uitzend)kantoor, … Men geniet hier van een bijzonder gunstige ligging met zijn diverse aanbod van scholen, winkels, supermarkten, sportfaciliteiten en bruisende horeca. Het pand heeft een gelijkvloerse oppervlakte van 140 m² + bovengelegen verdiepingen, bruikbaar als sociale ruimte of stockruimte. Deze eigendom werd door de jaren heen erg goed onderhouden waardoor deze een beperkte sleet heeft ondervonden. Het pand is beschikbaar vanaf 01 SEPT 2023 (‘Filou and Friends’) en heeft veel lichtinval. Onroerende voorheffing ten laste van de huurder. Benieuwd naar de mogelijkheden van dit pand? Maak dan snel uw afspraak via ### of ### De gegeven informatie en opgegeven oppervlaktes zijn louter indicatief en houden geen enkele juridische verbintenis in. EPC in opmaak. ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Halle (RBG67054)
2 000 €

1500 Halle

Moderne instapklare handelseigendom te huur, gelegen in het centrum van Halle. Door haar goede commerciële ligging is dit pand uiterst geschikt voor handel, (uitzend)kantoor, … Men geniet hier van een bijzonder gunstige ligging met zijn diverse aanbod van scholen, winkels, supermarkten, sportfaciliteiten en bruisende horeca. Het pand heeft een gelijkvloerse oppervlakte van 140 m² + bovengelegen verdiepingen, bruikbaar als sociale ruimte of stockruimte. Deze eigendom werd door de jaren heen erg goed onderhouden waardoor deze een beperkte sleet heeft ondervonden. Het pand is beschikbaar vanaf 01 SEPT 2023 (‘Filou and Friends’) en heeft veel lichtinval. Onroerende voorheffing ten laste van de huurder. Benieuwd naar de mogelijkheden van dit pand? Maak dan snel uw afspraak via ### of ### De gegeven informatie en opgegeven oppervlaktes zijn louter indicatief en houden geen enkele juridische verbintenis in. EPC in opmaak. ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Halle (RBG39509)
1 600 €

1500 Halle

Handelseigendom te huur, gelegen in het centrum van Halle, nabij winkels en openbaar vervoer. De maandelijkse huurprijs bedraagt 1.600 euro. Onroerende voorheffing ten laste van de huurder. Benieuwd naar deze handelseigendom in Halle? Contacteer ### of ### ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Halle (RBF55376)
2 250 €

1500 Halle

Een aangenaam en energiezuinig kantoor met o.a. een polyvalente werkruimte en meerdere vergaderzalen/burelen op een gunstige ligging in het centrum van Halle! Bestaande uit: Op de eerste verdieping: inkomhal (14.78m²), multifunctionele werkruimte (52.71m² - momenteel ingericht met burelen) en aansluitend kitchenette/bergruimte (15.46m²), vergaderzaal 1, (12.94m²),vergaderzaal 2 (19.53m²), vergaderzaal 3 (25.95m² - momenteel gebruikt als stock), overloop/lounge (13.30m²), kitchenette met douche (4.73m²), 2 toiletten, technische berging. Verder: zeer laag energieverbruik, zonnepanelen. Recent buitenschrijnwerk ALU dubbel glas - Verwarming & airco met warmtepomp & verwarming op gas (convectoren).EPC: Aangevraagd Kwh/m² - UC: aangevraagd - Gemeenschappelijke lasten : 110 euro / maand - Lift in het gebouw - Onroerende voorheffing (ten laste van de huurder): 1.514,48 EUR - Nutsvoorzieningen: water, gas, elektriciteit, airco, warmtepomp met zonnepanelen aanwezig! Beschikbaarheid te bespreken. Contacteer ons vrijblijvend voor meer info of een bezoek ter plaatse! Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Halle (RAR86281)
7 148 €

1500 Halle

-Commerciële ruimte te huur, gelegen op een uitstekende baanlocatie te Halle op de voormalige ALDI site. Het gebouw is compleet gerenoveerd. Retailers in de buurt: MC Donalds, Heytens, Van Haren, Gamma, (toekomstig) ING kantoor, … Dit betreft een handelsgelijkvloers van ca. 534 m² en een eerste verdieping van ca. 71 m² (sociale ruimte of kantoorruimte). Het gebouw wordt casco opgeleverd. Laadkade aanwezig. Extra troef is de ruime parking (niet exclusief gebruiksrecht ca; 48 plaatsen). De maandelijkse huurprijs bedraagt 7.148 euro (+ éénmalige kost van ca. € 20 000 voor voorgevel). Onroerende voorheffing ten laste van de huurder. Gemeenschappelijke kosten: voorschot van 4 % op de jaarlijks geïndexeerde HP (afrekening op einde van het jaar); Benieuwd naar dit bedrijfsvastgoed te huur regio Halle? Contacteer ### of ### Meer weten?

48 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen